Η κατάσταση του "κακού γάτου" σήμερα..

Andria

Νεοφερμένο μέλος

Η Andria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα.
Καλησπέρα!
Πρέπει να ομολογήσω οτι αισθάνομαι πολλές τύψεις..Κάποτε έγραψα για τον "Κακό γάτο που τραυματίζει τη γατούλα μου", και τώρα είμαι εδώ για να ανατρέψω όλα όσα είχα γράψει..
Εκείνος ο γατούλης αφού πιάστηκε αρκετές φορές να μαλώνει μαζί με την Κοψονούρα στον κήπο, διώχθηκε από εμάς και δε μας πλησίαζε ποτέ. Η Κοψονούρα διεκδικούσε το χώρο της και κάποιες φορές έμπαινε στο σπιτάκι που της έχουμε στην στεγασμένη βεράντα. Πριν δύο εβδομάδες που ήρθαμε στο εξωχικό συνέβη κάτι απίστευτο.. Βγαίνοντας στη βεράντα να παίξουμε με την Κοψονούρα, η οποία ήταν και ιδιαίτερα εκδηλωτική εκείνη τη μέρα κάνοντας συνεχώς τούμπες, αντικρύσαμε μέσα στο σπιτάκι της κρυμμένο, τον "κακό γάτο"..Ήταν άσχημα τραυματισμένος στο ένα του μάτι, φανερά φοβισμένος και από οτι φάνηκε στη συνέχεια δεν μπορούσε να πατήσει καθόλου και το ένα από τα δυο του πόδια. Δέχθηκε τα χάδια μας καθώς και φαγητό και νερό με ευγνωμοσύνη... Το μάτι του ήταν κατάμαυρο από το αίμα και πρησμένο. Τηλεφώνησα σε όλα τα φιλοζωικά που βρήκα μετά από ψάξιμο και ήταν όλα κλειστά την Κυριακή(!).. Τελικά του έβαλα κολλύριο tobrex εκείνη τη μέρα και όποτε τον επισκεπτόμουν μέσα στην εβδομάδα.. Δε ξέρω τί άλλο μπορώ και πρέπει να κάνω.. Επισυνάπτω φωτογραφίες του όπου φαίνεται η κατάσταση του ματιού του σήμερα. Είναι πολύ άσχημη η κατάσταση γιαυτό αν κάποιοι δεν αντέχουν ας μην τις δουν. Σε άλλες φωτογραφίες φαίνεται το αυτάκι του το οποίο έχει μια τρυπα και λείπει ολόγυρα της όλο το τρίχωμα.
Το εντυπωσιακό είναι η στάση της Κοψονούρας η οποία έχει αναλάβει ρόλο καθοδηγητή και υποστηρικτή του γατούλη μετά τον τραυματισμό του. Πάντα είναι μαζί , τον αφήνει να τρώει πρώτα εκείνος και του έχει παραχωρήσει το σπίτι της...
Πείτε μου σας παρακαλώ σε τί κατάσταση βρίσκεται ο γατούλης κι αν έχει χάσει το μάτι του.. Μπορώ να απευθυνθώ κάπου που να μπορούν να του παρέχουν βοήθεια ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• gatos.jpg
    gatos.jpg
    56,5 KB · Εμφανίσεις: 156
  • mouri.jpg
    mouri.jpg
    89,2 KB · Εμφανίσεις: 747
  • auti.jpg
    auti.jpg
    47,4 KB · Εμφανίσεις: 102
Το ματάκι του το βλέπω χάλια! Πρέπει επειγόντως να το πας στο γιατρό! Δεν νομίζω ότι το κολλύριο μόνο θα βοηθήσει! Αν δεν μπορείς να τον πιάσεις, τηλεφώνησε σε κάποιον σύλλογο ζωόφιλων ή στο stray για να σε βοηθήσουν! Είναι κρίμα να τον αφήσεις έτσι! Στο αυτάκι του βάλε λίγο betadine!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι χάλια το μάτι του! Πιθανότατα το έχει χάσει κιόλας... :( Γρήγορα σε κτηνίατρο!!!!!!!!!!!!!! Το νοσοκομείο ζώων στο πικέρμι εφημερεύει όλη μέρα, κάθε ημέρα!!! Τον κακομοίρη πόνο που θα τραβάει..........:( :( :( :(

τον κακομοιρη.....τι τραβανε κι αυτα τα ταλαιπωρα τα αδεσποτα....:cry: μου'χει πει ο γιατρος μου οχι betadine στις πηλγες στις γατες,γιατι προκαλει φαγουρα.καλυτερα οξυζενε.προσεξε μονο μην εχει κατι και το μεταδωσει στη γατουλα σου(π.χ.aids,λευχαιμια),μετα απο τοσους καυγαδες μπορει να εχει κολλησει κατι:/:

αυτο το πραγμαστο ματι του φαινετε σαν βαρια μορφης αλεργια η μολυνση απο τσακωμο κ πολλα αλλα το γατι χρειαζετε επειγοντως κτηνιατρο

γρηγορα γιατρο μπας και το σωσουμε το ματακι.

Τι κρίμα ! Στον κτηνίατρο επειγόντως αύριο !!! :( Είναι πολύ χάλια . Είχα φιλοξενήσει μια φορά στο σπίτι μπου ένα μωρό γατάκι με πολύ μεγάλη μόλυνση στο ματάκι και ήταν πολύ άσχημα . Πόσο μάλλον αυτό που προέκυψε από καβγά . Μπορεί και να το έχει χάσει ...:(

Κρίμα το καημενούλι. Φαίνεται πολύ άσχημα. Μακάρι να μην το έχει χάσει το ματάκι του. Πάντως ο κτηνίατρος είναι απαραίτητος. Μην κολλήσει και η καψονούρα τίποτα.

αχ το γλυκουλι μου.... και φαινεται τρομαγμενο..:( . μακαρι να πανε ολα καλα...

Καλησπέρα!
Δε ξέρω τί άλλο μπορώ και πρέπει να κάνω.. Επισυνάπτω φωτογραφίες του όπου φαίνεται η κατάσταση του ματιού του σήμερα. Είναι πολύ άσχημη η κατάσταση γιαυτό αν κάποιοι δεν αντέχουν ας μην τις δουν. Σε άλλες φωτογραφίες φαίνεται το αυτάκι του το οποίο έχει μια τρυπα και λείπει ολόγυρα της όλο το τρίχωμα.
?

αν δεν εχεις κλουβακι για γατες,πηγαινε στον κτηνιατρο,ζητα να σου δανεισει ενα,δειξτου και τις φωτογραφιες,βαλε τον γατο στο κλουβι με λιγο φαι και πηγαινε αμεσα στον κτηνιατρο,το ματι ειναι χαλια,μολυσμενο,θα χρειαστει σιγουρα γερη αντιβιωση,ισως και ενεσιμη,οσο το καθυστερεις ειναι χειροτερα.πες του οτι ειναι αδεσποτο και αν μπορει να σου κανει καλυτερη τιμη,πρεπει να σωσεις την γατουλα.
το Tobrex δεν κανει τιποτα σε αυτην την περιπτωση.ελπιζω ολα να πανε καλα,ενημερωσε μας!!

κλουβακι μπορεις να δανειστεις και απο το stray,πρεπει ομως να δρασεις πολυ γρηγορα.ενημερωσε μας για την κατασταση του γατουλη!!!

Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον...
Υπάρχουν δυο σημαντικά προβλήματα. Πρώτο και σπουδαιότερο οτι δε μπορώ να είμαι εκεί συχνότερα από μια φορά την εβδομάδα :( . Πώς να του έδινα θεραπεία για αντιβίωση?? Χρειάζεται καθημερινή φροντίδα..
Από την άλλη στη περιοχή υπάρχει μόνο ένας κτηνίατρος χωρίς καμιά ευαισθησία ο οποίος ζητάει ένα σωρό λεφτά.. Δεν υπάρχει κανένα φιλοζωικό σωματείο που να μπορώ να τον πάω εκεί? Τί μπορεί να προσφέρει το stray?

Νομίζω ότι το stray μπορεί να συνεννοηθεί με κτηνίατρο να τον κρατήσουν σε κλουβάκι, μέχρι να βελτιωθεί η κατάστασή του. Πρέπει ΑΜΕΣΑ να μιλήσεις μαζί τους. Το γατί δεν θα επιβιώσει σε αυτή την κατάσταση...

Τον καημένο!!!! Κρίμα το μικρουλι. Παιδια, κτηνιατρος που να αναλάβει να τον φιλοξενήσει κι ολας, επι πληρωμή, δεν υπάρχει? Να τσονταρω κι εγω αν ειναι αλλά να ειναι κάπου και να του γινει η θεραπεία.

Κι εγώ μπορώ να τσοντάρω για τον κακομοιρούλη!!!

Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον...
Υπάρχουν δυο σημαντικά προβλήματα. Πρώτο και σπουδαιότερο οτι δε μπορώ να είμαι εκεί συχνότερα από μια φορά την εβδομάδα :( . Πώς να του έδινα θεραπεία για αντιβίωση?? Χρειάζεται καθημερινή φροντίδα..
Από την άλλη στη περιοχή υπάρχει μόνο ένας κτηνίατρος χωρίς καμιά ευαισθησία ο οποίος ζητάει ένα σωρό λεφτά.. Δεν υπάρχει κανένα φιλοζωικό σωματείο που να μπορώ να τον πάω εκεί? Τί μπορεί να προσφέρει το stray?

αν θες το τηλεφωνο απο το stray πες μου,προσπαθω να στο στειλω μα προσωπικο μηνυμα αλλα μαλλον το εχεις απενεργοποιημενο

Αν υπήρχε ένας γιατρός, μια οργάνωση να μπορούσε να τον φιλοξενήσει και να τον κάνει καλά και να πληρώσω μόνο τα φάρμακα που θα χρειαστούν και την αγωγή....
είναι φοβερό που δεν κινείται τίποτα και κανείς χωρίς λεφτά σαυτό το κοσμο..
Την Μαρίνα Λυμπεροπούλου δε μπόρεσα να τη βρω. Αν υπάρχει κάποιο άλλο τηλέφωνο ευχαρίστως να δοκιμάσω..

Μην στενοχωριεσαι για τα λεφτα. Θα τα βρουμε, θα τα μοιραστουμε. Κι αλλοι φανταζομαι θα θελουν να συμμετεχουν Ειμαι σιγουρη πως με πληρωμη καποιοι κτηνιατροι τα φιλοξενουν αλλά δεν ξερω να σε κατευθυνω στο ποιοι. Το γατακι καθεται να το πιασεις?

που βρισκεται το γατακι?σε ποια περιοχη?για παραδειγμα θυμαμαι οτι ο γιατρος της Ασπασιας ειχε το Χιονη εκει επι 2 βδομαδες μεχρι να γινει καλα.οσο για τα λεφτα,ολοι θα βοηθησουμε.το stray εχει και forum οπου ισως μπορεσουν να σε βοηθησουν η να σου προτεινουν καποιους κτηνιατρους που συνεργαζονται μαζι τους.η διευθυνση του φορουμ ειναι

https://pets.gr/phpBB/

Μην στενοχωριεσαι για τα λεφτα. Θα τα βρουμε, θα τα μοιραστουμε. Κι αλλοι φανταζομαι θα θελουν να συμμετεχουν Ειμαι σιγουρη πως με πληρωμη καποιοι κτηνιατροι τα φιλοξενουν αλλά δεν ξερω να σε κατευθυνω στο ποιοι. Το γατακι καθεται να το πιασεις?

ξαναπροσπαθησε να βρεις την μαρινα και θα σου στειλω με προσωπικο μηνυνμα και αλλων μελων του stray τα τηλεφωνα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back