Andria
Νεοφερμένο μέλος
Πρέπει να ομολογήσω οτι αισθάνομαι πολλές τύψεις..Κάποτε έγραψα για τον "Κακό γάτο που τραυματίζει τη γατούλα μου", και τώρα είμαι εδώ για να ανατρέψω όλα όσα είχα γράψει..
Εκείνος ο γατούλης αφού πιάστηκε αρκετές φορές να μαλώνει μαζί με την Κοψονούρα στον κήπο, διώχθηκε από εμάς και δε μας πλησίαζε ποτέ. Η Κοψονούρα διεκδικούσε το χώρο της και κάποιες φορές έμπαινε στο σπιτάκι που της έχουμε στην στεγασμένη βεράντα. Πριν δύο εβδομάδες που ήρθαμε στο εξωχικό συνέβη κάτι απίστευτο.. Βγαίνοντας στη βεράντα να παίξουμε με την Κοψονούρα, η οποία ήταν και ιδιαίτερα εκδηλωτική εκείνη τη μέρα κάνοντας συνεχώς τούμπες, αντικρύσαμε μέσα στο σπιτάκι της κρυμμένο, τον "κακό γάτο"..Ήταν άσχημα τραυματισμένος στο ένα του μάτι, φανερά φοβισμένος και από οτι φάνηκε στη συνέχεια δεν μπορούσε να πατήσει καθόλου και το ένα από τα δυο του πόδια. Δέχθηκε τα χάδια μας καθώς και φαγητό και νερό με ευγνωμοσύνη... Το μάτι του ήταν κατάμαυρο από το αίμα και πρησμένο. Τηλεφώνησα σε όλα τα φιλοζωικά που βρήκα μετά από ψάξιμο και ήταν όλα κλειστά την Κυριακή(!).. Τελικά του έβαλα κολλύριο tobrex εκείνη τη μέρα και όποτε τον επισκεπτόμουν μέσα στην εβδομάδα.. Δε ξέρω τί άλλο μπορώ και πρέπει να κάνω.. Επισυνάπτω φωτογραφίες του όπου φαίνεται η κατάσταση του ματιού του σήμερα. Είναι πολύ άσχημη η κατάσταση γιαυτό αν κάποιοι δεν αντέχουν ας μην τις δουν. Σε άλλες φωτογραφίες φαίνεται το αυτάκι του το οποίο έχει μια τρυπα και λείπει ολόγυρα της όλο το τρίχωμα.
Το εντυπωσιακό είναι η στάση της Κοψονούρας η οποία έχει αναλάβει ρόλο καθοδηγητή και υποστηρικτή του γατούλη μετά τον τραυματισμό του. Πάντα είναι μαζί , τον αφήνει να τρώει πρώτα εκείνος και του έχει παραχωρήσει το σπίτι της...
Πείτε μου σας παρακαλώ σε τί κατάσταση βρίσκεται ο γατούλης κι αν έχει χάσει το μάτι του.. Μπορώ να απευθυνθώ κάπου που να μπορούν να του παρέχουν βοήθεια ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
chrisidor
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Γρήγορα σε κτηνίατρο!!!!!!!!!!!!!! Το νοσοκομείο ζώων στο πικέρμι εφημερεύει όλη μέρα, κάθε ημέρα!!! Τον κακομοίρη πόνο που θα τραβάει..........

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

ladycat
Διάσημο μέλος
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι πολύ χάλια . Είχα φιλοξενήσει μια φορά στο σπίτι μπου ένα μωρό γατάκι με πολύ μεγάλη μόλυνση στο ματάκι και ήταν πολύ άσχημα . Πόσο μάλλον αυτό που προέκυψε από καβγά . Μπορεί και να το έχει χάσει ...
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
. μακαρι να πανε ολα καλα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Καλησπέρα!
Δε ξέρω τί άλλο μπορώ και πρέπει να κάνω.. Επισυνάπτω φωτογραφίες του όπου φαίνεται η κατάσταση του ματιού του σήμερα. Είναι πολύ άσχημη η κατάσταση γιαυτό αν κάποιοι δεν αντέχουν ας μην τις δουν. Σε άλλες φωτογραφίες φαίνεται το αυτάκι του το οποίο έχει μια τρυπα και λείπει ολόγυρα της όλο το τρίχωμα.
?
αν δεν εχεις κλουβακι για γατες,πηγαινε στον κτηνιατρο,ζητα να σου δανεισει ενα,δειξτου και τις φωτογραφιες,βαλε τον γατο στο κλουβι με λιγο φαι και πηγαινε αμεσα στον κτηνιατρο,το ματι ειναι χαλια,μολυσμενο,θα χρειαστει σιγουρα γερη αντιβιωση,ισως και ενεσιμη,οσο το καθυστερεις ειναι χειροτερα.πες του οτι ειναι αδεσποτο και αν μπορει να σου κανει καλυτερη τιμη,πρεπει να σωσεις την γατουλα.
το Tobrex δεν κανει τιποτα σε αυτην την περιπτωση.ελπιζω ολα να πανε καλα,ενημερωσε μας!!
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Andria
Νεοφερμένο μέλος
Υπάρχουν δυο σημαντικά προβλήματα. Πρώτο και σπουδαιότερο οτι δε μπορώ να είμαι εκεί συχνότερα από μια φορά την εβδομάδα
. Πώς να του έδινα θεραπεία για αντιβίωση?? Χρειάζεται καθημερινή φροντίδα..Από την άλλη στη περιοχή υπάρχει μόνο ένας κτηνίατρος χωρίς καμιά ευαισθησία ο οποίος ζητάει ένα σωρό λεφτά.. Δεν υπάρχει κανένα φιλοζωικό σωματείο που να μπορώ να τον πάω εκεί? Τί μπορεί να προσφέρει το stray?
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον...
Υπάρχουν δυο σημαντικά προβλήματα. Πρώτο και σπουδαιότερο οτι δε μπορώ να είμαι εκεί συχνότερα από μια φορά την εβδομάδα. Πώς να του έδινα θεραπεία για αντιβίωση?? Χρειάζεται καθημερινή φροντίδα..
Από την άλλη στη περιοχή υπάρχει μόνο ένας κτηνίατρος χωρίς καμιά ευαισθησία ο οποίος ζητάει ένα σωρό λεφτά.. Δεν υπάρχει κανένα φιλοζωικό σωματείο που να μπορώ να τον πάω εκεί? Τί μπορεί να προσφέρει το stray?
αν θες το τηλεφωνο απο το stray πες μου,προσπαθω να στο στειλω μα προσωπικο μηνυμα αλλα μαλλον το εχεις απενεργοποιημενο
Andria
Νεοφερμένο μέλος
είναι φοβερό που δεν κινείται τίποτα και κανείς χωρίς λεφτά σαυτό το κοσμο..
Την Μαρίνα Λυμπεροπούλου δε μπόρεσα να τη βρω. Αν υπάρχει κάποιο άλλο τηλέφωνο ευχαρίστως να δοκιμάσω..
χριστινα
Διάσημο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
https://pets.gr/phpBB/
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Μην στενοχωριεσαι για τα λεφτα. Θα τα βρουμε, θα τα μοιραστουμε. Κι αλλοι φανταζομαι θα θελουν να συμμετεχουν Ειμαι σιγουρη πως με πληρωμη καποιοι κτηνιατροι τα φιλοξενουν αλλά δεν ξερω να σε κατευθυνω στο ποιοι. Το γατακι καθεται να το πιασεις?
ξαναπροσπαθησε να βρεις την μαρινα και θα σου στειλω με προσωπικο μηνυνμα και αλλων μελων του stray τα τηλεφωνα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool