Η οικογένεια μεγάλωσε!

Εγώ πάντως Τετάρτη απογευματάκι μπορεί να σου 'ρθω ;) Η οδηγός είναι ακατάδεχτη, δεν την ξέρεις;

(Δουλεύει μωρέ το καημένο)

Ναι μωρέ το καημένο:/:...δουλεύει αλλά ποιον???:lol::lol::lol::lol:

Αχ, τέλεια Όλγα μου....μακάρι να έρθεις...εγώ πάντως θα σας περιμένω!!:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η οδηγος αναλογα με το τι θα γινει απο βδομαδα,για οσους ξερουν το δραμα μου, γιατι ουτε διακοπες δεν πηγε με τα προβληματα που εχει .... :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η οδηγος αναλογα με το τι θα γινει απο βδομαδα,για οσους ξερουν το δραμα μου, γιατι ουτε διακοπες δεν πηγε με τα προβληματα που εχει .... :(
Ωχ, τι έγινε καλέ...έχασα επεισόδια :blink::(:(

Ωχ, τι έγινε καλέ...έχασα επεισόδια :blink::(:(
Έχασες κάτι επεισοδιάκια :/: αλλά θα σου τα πει και η ίδια...

Ραΐσα, έπαθα πλάκα με τα μικρά σου.:blink: Πώς μεγάλωσαν έτσι!:inlove::inlove:
Είναι απίστευτο πώς εκείνα τα ποντικάκια έγιναν τόσο όμορφα γατιά.
Να τα χαίρεσαι (καλά, είμαι σίγουρη ότι δεν κάνεις και τίποτα άλλο όλη μέρα):P και μπράβο στους περήφανους γονείς!:D

Υ.Γ. Ο Φιντέλ έγινε σούπερ παίδαρος.:rolleyes:

Ραΐσα, έπαθα πλάκα με τα μικρά σου.:blink:
Και εγώ το ίδιο. Είναι τέλεια:up:Η γκριζούλα είναι ίδιος ο Φιντέλ:)

Ραϊσα, δεν το πιστεύω ότι έχεις 7 τέτοια αγγελούδια!!! Μπράβο, μπράβο, να σου ζήσουνε!!! Τα έχετε μόνο για σας?
Φιλάκια σε όλα τους!

Άλλο ένα 2μερο στη Θεσ/νίκη ...και επιτέλους πάλι mycat για όλο το 24ώρο
Και τώρα ώρα για οφθαλμόλουτρο

_409154.jpg
αυτή είναι η μικρή μας Γκριζούλα

_655709.jpg

ο μικρός μας Γκριζούλης

_434688.jpg

η Γκρινιάρα της παρέας

_648277.jpg

η Μπέμπα μας η χαδιάρα

_61815.jpg

η όμορφη Μπουμπού μας

_527430.jpg

ο Μπουλάκος μας

_270870.jpg

ο Χουρχούρης (όνομα και πράγμα)

Όπως βλέπετε μεγαλώνουμε και ομορφαίνουμε μέρα με τη μέρα....χώρια τις τρέλες που κάνουμε....και αυτές μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα
Ααααααααχ!!! :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove: Ήμουν τυφλή και ανέβλεψα!!!
Και ναι, επίτηδες το έκανα παράθεση για να ξαναέρθουν οι φωτογραφίες στο προσκήνιο!!!

καλά δεν σου λέω τίποτα είναι τέλεια τα μικρά.....θα τα πούμε από κοντά......

Εγώ πεθύμησα να δω και τα μεγάλα! Σέλω auch φωτό aus die grosse Katzen!

Υπογραφή,
Zbeebz η γερμανοφόνισσα!

Ax βρε τυχερές Θεσσαλονικιές:) Θα πιάσετε νινάκια μικρά

καλά δεν σου λέω τίποτα είναι τέλεια τα μικρά.....θα τα πούμε από κοντά......

Άντε να δούμε πότε θα τα πούμε από κοντά.....2 μήνες δίπλα δίπλα και δεν αξιωθήκαμε ακόμα :blink::lol::lol::lol::lol::lol:

Εγώ πεθύμησα να δω και τα μεγάλα! Σέλω auch φωτό aus die grosse Katzen!

Υπογραφή,
Zbeebz η γερμανοφόνισσα!

Αγαπητή μου γερμανοφόνισσα :blink::lol::lol::lol:.....φωτό der grossen Katzen έβαλα ....μόνο τον Φιντέλ δλδ.....τόσο πολύ τυφλώθηκες που δεν την είδες????:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Αλήθεια, εσύ πότε θα μας έρθεις πάλι για καφέ.....άντε και σε περιμένουμε!!!!

Ax βρε τυχερές Θεσσαλονικιές:) Θα πιάσετε νινάκια μικρά
Έλα καλέ, πώς κάνεις έτσι....τι είναι Αθήνα - Θεσ/νίκη, 3 τσιγάρα δρόμος είναι;):lol::lol::lol::lol:

Έλα καλέ, πώς κάνεις έτσι....τι είναι Αθήνα - Θεσ/νίκη, 3 τσιγάρα δρόμος είναι;):lol::lol::lol::lol:

Τώρα βρίσκομαι Ρόδο για δύο μήνες ακόμα αλλά 4 Αυγούστου παντρεύεται η κολλητή μου Θεσσαλονίκη και θα έρθω για 2 μέρες οπότε μην με προκαλείτε:lol:

Τώρα βρίσκομαι Ρόδο για δύο μήνες ακόμα αλλά 4 Αυγούστου παντρεύεται η κολλητή μου Θεσσαλονίκη και θα έρθω για 2 μέρες οπότε μην με προκαλείτε:lol:

4 Αυγούστου πέρασε καλή μου....μάλλον έχασες τον γάμο της κολλητής σου:lol::lol::lol::lol:
προφανώς εννοείς 4 Σεπτέμβρη;) ......είναι ταμάμ πάνω στην ώρα που έρχομαι και γω Θεσ/νίκη (επιστροφή στη βάση που λένε).....δεν σε προκαλούμε αλλά σε προσκαλούμε να έρθεις να μας δεις και από κοντά....σωστό τρελοκομείο είμαστε....:up::lol::lol::lol:

4 Αυγούστου πέρασε καλή μου....μάλλον έχασες τον γάμο της κολλητής σου:lol::lol::lol::lol:
προφανώς εννοείς 4 Σεπτέμβρη;) ......είναι ταμάμ πάνω στην ώρα που έρχομαι και γω Θεσ/νίκη (επιστροφή στη βάση που λένε).....δεν σε προκαλούμε αλλά σε προσκαλούμε να έρθεις να μας δεις και από κοντά....σωστό τρελοκομείο είμαστε....:up::lol::lol::lol:

4 Οκτωβρίου Σχορέστε με κορίτσια ένεκα της ώρας:lol:

4 Οκτωβρίου Σχορέστε με κορίτσια ένεκα της ώρας:lol:
Δεν πειράζει καλέ...και 4 Οκτωβρίου μας κάνει:P:lol::lol::lol::lol::lol:

Δεν πειράζει καλέ...και 4 Οκτωβρίου μας κάνει:P:lol::lol::lol::lol::lol:

Οκ γατοοικογένεια αναμένετέ με για γατοκαφέ και όλες οι υπόλοιπες Αθηναίες ζουλεύετε:up:

Οκ γατοοικογένεια αναμένετέ με για γατοκαφέ και όλες οι υπόλοιπες Αθηναίες ζουλεύετε:up:
Θα σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες και πατούσες:lol:....και τον καφέ έτοιμο:D...Τέλεια:up::up::up::up::up:

Θα σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες και πατούσες:lol:....και τον καφέ έτοιμο:D...Τέλεια:up::up::up::up::up:

Ok στις 5 όμως γιατί 4 είναι ο γάμος:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back