Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 13:37 Η Raisa έγραψε: #81 24-05-08 13:37 Να΄μαστε και πάλι..... μετά από πολύ καιρό!!! Οπως ξέρετε όλοι....ή σχεδόν όλοι....εδώ και 2 βδομάδες φιλοξενούμε μια πανέμορφη γάτα....τη Σίλβη....με την ελπίδα να ζευγαρώσει με τον Φιντελάκο μου!! Μέχρι στιγμής δυστυχώς τζίφος! Το θέμα είναι ότι από αλλού το περιμέναμε και από αλλού μας βρήκε...έχει τώρα 2-3 μέρες που παρατηρώ τη Ραίσα.....και μου φαίνεται ότι είναι έγκυος....πριν ένα μήνα είχε οίστρο και ο καημένος Φιντέλ είχε όλη την καλή διάθεση να βοηθήσει....αλλά πίστευα ότι 1) ήταν μικρός και 2)δεν έβρισκε στόχο.... Όπως δείχνουν όμως τα πράγματα ήμουν λάθος ...βέβαια ακόμα δεν είμαι σίγουρη αλλά πιστεύω ότι σε ένα μήνα περίπου θα έχουμε ΜΩΡΑΑΑΑΑΑ Αν έχω νεότερα θα επανέλθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 13:43 Η elvenstar: #82 24-05-08 13:43 Να σας ζήσουν!!!!!!! Και ελπίζω να είναι τόσο όμορφα και στρουμπουλά σαν την Ξένια Περιμένουν κ φωτογραφίες με την περήφανη μητέρα. Λες ο Φιντελ να κάνει ύπουλα τη δουλειά του κ να είναι κ οι Σλιβι έγκυος, ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις από αυτούς τους Λατίνους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #83 24-05-08 13:53 Αλήθεια;Ζήτωωωωωωω!!!ΘΑ βγουν τέλεια,περιμένουμε οπωσδήποτε νέα!Μπράβο μεγάλε αδερφέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:14 Η Raisa έγραψε: #84 24-05-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σας ζήσουν!!!!!!! Και ελπίζω να είναι τόσο όμορφα και στρουμπουλά σαν την Ξένια Περιμένουν κ φωτογραφίες με την περήφανη μητέρα. Λες ο Φιντελ να κάνει ύπουλα τη δουλειά του κ να είναι κ οι Σλιβι έγκυος, ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις από αυτούς τους Λατίνους[/quote] Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αλήθεια;Ζήτωωωωωωω!!!ΘΑ βγουν τέλεια,περιμένουμε οπωσδήποτε νέα!Μπράβο μεγάλε αδερφέ! Click για ανάπτυξη... Καλέ...περιμένετε....ακόμα δεν είναι σίγουρο..αν και το ελπίζω Μόλις το σιγουρέψω.....θα κάνουμε πάρτυ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:18 Η elvenstar: #85 24-05-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: [ Καλέ...περιμένετε....ακόμα δεν είναι σίγουρο..αν και το ελπίζω Μόλις το σιγουρέψω.....θα κάνουμε πάρτυ Click για ανάπτυξη... Καλά τι πειράζει να χαρούμε από τώρα κ αργότερα κάνουμε κ το πάρτι κ φεύγοντας μας κερνάς κ από ένα μωρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η moukelis έγραψε: #86 24-05-08 14:29 Ναι ναι το κέρασμα απαιτούμε να είναι ένα στρουμπουλό βρεττανάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 15:16 Η Νατάσα έγραψε: #87 24-05-08 15:16 Πω Πωωωωω! Άντε μακάρυ Raisa μου! Με το καλό!!! Περιμένουμε σύντομα τα θετικά σας νέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 20:31 Η Marmanga έγραψε: #88 24-05-08 20:31 Μακάρι!!!!! Φτου-φτου σας να μην σας ματιάσουμε και να σιγουρευτούν γρήγορα τα καλά νέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 20:36 Η ruko έγραψε: #89 24-05-08 20:36 Άδικα τον κατηγορούσαμε το Φιντελίνο τόσο καιρό. Μακάρι, σας εύχομαι τα καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 20:46 Η popi έγραψε: #90 24-05-08 20:46 Ωραία ραντεβού στο Μητέρα,ή Ιασώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 20:47 Η Μυρτω4038: #91 24-05-08 20:47 Ηταν τοτε πριν το Πασχα που η Raisa ειχε οιστρο και ο Fidel σφυριζε αδιαφορα.Τελικα λες οτι τα καταφερε ο μικρος Αξιος, Αξιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 20:53 Η popi έγραψε: #92 24-05-08 20:53 Αν είναι έτσι δίπλα δίπλα θα γεννάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 21:04 Η Raisa έγραψε: #93 24-05-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Άδικα τον κατηγορούσαμε το Φιντελίνο τόσο καιρό. Μακάρι, σας εύχομαι τα καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε ruko....αν και δεν ξέρω ακόμα αν ήταν τοσο άδικα Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Ωραία ραντεβού στο Μητέρα,ή Ιασώ Click για ανάπτυξη... Ποπι μου, εμείς είμαστε της παράδοσης.....γέννα στο σπίτι!!! Αρχική Δημοσίευση από niki: Ηταν τοτε πριν το Πασχα που η Raisa ειχε οιστρο και ο Fidel σφυριζε αδιαφορα.Τελικα λες οτι τα καταφερε ο μικρος Αξιος, Αξιος Click για ανάπτυξη... Ναι Νικι μου τότε έγινε το θαύμα...αν έγινε.... Θα ρωτήσω τη γιατρό μας τη Δευτέρα αν έχει υπέρηχο να πάμε να το σιγουρέψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 10:56 Η RedCat έγραψε: #94 25-05-08 10:56 μπράβο εύχομαι τα καλύτερα...δεν ειναι κατι σίγουρο ακόμη απ'οτι κατάλαβα ε?? Αντε να δουμε με τον υπερηχο θα φανούν όλα λοιπόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 16:05 Η Raisa έγραψε: #95 25-05-08 16:05 Ναι δεν είναι 100% σίγουρο...αλλά 99% όπως την βλέπω εγώ!!! Και τώρα θα σας αναφέρω την κουβέντα που είχα με τον καλό μου: εγω: Ξέρεις? Η Ραίσα πρέπει να είναι έγκυος...την βλέπω έχει φουσκώσει κάπως!!!! αυτός: Από ποιον, απο τον Φιντέλ????? εγώ: Αγάπη μου....μήπως έχεις να μου πεις τίποτα??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 17:04 Η aretha έγραψε: #96 25-05-08 17:04 Μπα σε καλό σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 20:32 Η elvenstar: #97 25-05-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι δεν είναι 100% σίγουρο...αλλά 99% όπως την βλέπω εγώ!!! Και τώρα θα σας αναφέρω την κουβέντα που είχα με τον καλό μου: εγω: Ξέρεις? Η Ραίσα πρέπει να είναι έγκυος...την βλέπω έχει φουσκώσει κάπως!!!! αυτός: Από ποιον, απο τον Φιντέλ????? εγώ: Αγάπη μου....μήπως έχεις να μου πεις τίποτα??????? Click για ανάπτυξη... Ραΐσα αυτό που σκέφτηκες δεν είναι νορμάλ Με το παιδί του θα πήγαινε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 12:45 Η Raisa έγραψε: #98 26-05-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ραΐσα αυτό που σκέφτηκες δεν είναι νορμάλ Με το παιδί του θα πήγαινε; Click για ανάπτυξη... Το ξέρωωωωω....αλλά ήταν ερώτηση αυτή??? Από ποιόν απο τον Φιντέλ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 20:14 Η elvenstar: #99 26-05-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Το ξέρωωωωω....αλλά ήταν ερώτηση αυτή??? Από ποιόν απο τον Φιντέλ??? Click για ανάπτυξη... Αντε! κ αυτός τι ερώτηση ήταν αυτή; Αλήθεια τι απάντησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 20:16 Η Raisa έγραψε: #100 26-05-08 20:16 Τι να απαντήσει καλέ.....με κοίταξε και μας έπιασαν τα γέλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να΄μαστε και πάλι..... μετά από πολύ καιρό!!! Οπως ξέρετε όλοι....ή σχεδόν όλοι....εδώ και 2 βδομάδες φιλοξενούμε μια πανέμορφη γάτα....τη Σίλβη....με την ελπίδα να ζευγαρώσει με τον Φιντελάκο μου!! Μέχρι στιγμής δυστυχώς τζίφος! Το θέμα είναι ότι από αλλού το περιμέναμε και από αλλού μας βρήκε...έχει τώρα 2-3 μέρες που παρατηρώ τη Ραίσα.....και μου φαίνεται ότι είναι έγκυος....πριν ένα μήνα είχε οίστρο και ο καημένος Φιντέλ είχε όλη την καλή διάθεση να βοηθήσει....αλλά πίστευα ότι 1) ήταν μικρός και 2)δεν έβρισκε στόχο.... Όπως δείχνουν όμως τα πράγματα ήμουν λάθος ...βέβαια ακόμα δεν είμαι σίγουρη αλλά πιστεύω ότι σε ένα μήνα περίπου θα έχουμε ΜΩΡΑΑΑΑΑΑ Αν έχω νεότερα θα επανέλθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 13:43 Η elvenstar: #82 24-05-08 13:43 Να σας ζήσουν!!!!!!! Και ελπίζω να είναι τόσο όμορφα και στρουμπουλά σαν την Ξένια Περιμένουν κ φωτογραφίες με την περήφανη μητέρα. Λες ο Φιντελ να κάνει ύπουλα τη δουλειά του κ να είναι κ οι Σλιβι έγκυος, ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις από αυτούς τους Λατίνους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #83 24-05-08 13:53 Αλήθεια;Ζήτωωωωωωω!!!ΘΑ βγουν τέλεια,περιμένουμε οπωσδήποτε νέα!Μπράβο μεγάλε αδερφέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:14 Η Raisa έγραψε: #84 24-05-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σας ζήσουν!!!!!!! Και ελπίζω να είναι τόσο όμορφα και στρουμπουλά σαν την Ξένια Περιμένουν κ φωτογραφίες με την περήφανη μητέρα. Λες ο Φιντελ να κάνει ύπουλα τη δουλειά του κ να είναι κ οι Σλιβι έγκυος, ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις από αυτούς τους Λατίνους[/quote] Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αλήθεια;Ζήτωωωωωωω!!!ΘΑ βγουν τέλεια,περιμένουμε οπωσδήποτε νέα!Μπράβο μεγάλε αδερφέ! Click για ανάπτυξη... Καλέ...περιμένετε....ακόμα δεν είναι σίγουρο..αν και το ελπίζω Μόλις το σιγουρέψω.....θα κάνουμε πάρτυ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:18 Η elvenstar: #85 24-05-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: [ Καλέ...περιμένετε....ακόμα δεν είναι σίγουρο..αν και το ελπίζω Μόλις το σιγουρέψω.....θα κάνουμε πάρτυ Click για ανάπτυξη... Καλά τι πειράζει να χαρούμε από τώρα κ αργότερα κάνουμε κ το πάρτι κ φεύγοντας μας κερνάς κ από ένα μωρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η moukelis έγραψε: #86 24-05-08 14:29 Ναι ναι το κέρασμα απαιτούμε να είναι ένα στρουμπουλό βρεττανάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 15:16 Η Νατάσα έγραψε: #87 24-05-08 15:16 Πω Πωωωωω! Άντε μακάρυ Raisa μου! Με το καλό!!! Περιμένουμε σύντομα τα θετικά σας νέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 20:31 Η Marmanga έγραψε: #88 24-05-08 20:31 Μακάρι!!!!! Φτου-φτου σας να μην σας ματιάσουμε και να σιγουρευτούν γρήγορα τα καλά νέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 20:36 Η ruko έγραψε: #89 24-05-08 20:36 Άδικα τον κατηγορούσαμε το Φιντελίνο τόσο καιρό. Μακάρι, σας εύχομαι τα καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 20:46 Η popi έγραψε: #90 24-05-08 20:46 Ωραία ραντεβού στο Μητέρα,ή Ιασώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 20:47 Η Μυρτω4038: #91 24-05-08 20:47 Ηταν τοτε πριν το Πασχα που η Raisa ειχε οιστρο και ο Fidel σφυριζε αδιαφορα.Τελικα λες οτι τα καταφερε ο μικρος Αξιος, Αξιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 20:53 Η popi έγραψε: #92 24-05-08 20:53 Αν είναι έτσι δίπλα δίπλα θα γεννάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 21:04 Η Raisa έγραψε: #93 24-05-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Άδικα τον κατηγορούσαμε το Φιντελίνο τόσο καιρό. Μακάρι, σας εύχομαι τα καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε ruko....αν και δεν ξέρω ακόμα αν ήταν τοσο άδικα Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Ωραία ραντεβού στο Μητέρα,ή Ιασώ Click για ανάπτυξη... Ποπι μου, εμείς είμαστε της παράδοσης.....γέννα στο σπίτι!!! Αρχική Δημοσίευση από niki: Ηταν τοτε πριν το Πασχα που η Raisa ειχε οιστρο και ο Fidel σφυριζε αδιαφορα.Τελικα λες οτι τα καταφερε ο μικρος Αξιος, Αξιος Click για ανάπτυξη... Ναι Νικι μου τότε έγινε το θαύμα...αν έγινε.... Θα ρωτήσω τη γιατρό μας τη Δευτέρα αν έχει υπέρηχο να πάμε να το σιγουρέψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 10:56 Η RedCat έγραψε: #94 25-05-08 10:56 μπράβο εύχομαι τα καλύτερα...δεν ειναι κατι σίγουρο ακόμη απ'οτι κατάλαβα ε?? Αντε να δουμε με τον υπερηχο θα φανούν όλα λοιπόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 16:05 Η Raisa έγραψε: #95 25-05-08 16:05 Ναι δεν είναι 100% σίγουρο...αλλά 99% όπως την βλέπω εγώ!!! Και τώρα θα σας αναφέρω την κουβέντα που είχα με τον καλό μου: εγω: Ξέρεις? Η Ραίσα πρέπει να είναι έγκυος...την βλέπω έχει φουσκώσει κάπως!!!! αυτός: Από ποιον, απο τον Φιντέλ????? εγώ: Αγάπη μου....μήπως έχεις να μου πεις τίποτα??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 17:04 Η aretha έγραψε: #96 25-05-08 17:04 Μπα σε καλό σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 20:32 Η elvenstar: #97 25-05-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι δεν είναι 100% σίγουρο...αλλά 99% όπως την βλέπω εγώ!!! Και τώρα θα σας αναφέρω την κουβέντα που είχα με τον καλό μου: εγω: Ξέρεις? Η Ραίσα πρέπει να είναι έγκυος...την βλέπω έχει φουσκώσει κάπως!!!! αυτός: Από ποιον, απο τον Φιντέλ????? εγώ: Αγάπη μου....μήπως έχεις να μου πεις τίποτα??????? Click για ανάπτυξη... Ραΐσα αυτό που σκέφτηκες δεν είναι νορμάλ Με το παιδί του θα πήγαινε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 12:45 Η Raisa έγραψε: #98 26-05-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ραΐσα αυτό που σκέφτηκες δεν είναι νορμάλ Με το παιδί του θα πήγαινε; Click για ανάπτυξη... Το ξέρωωωωω....αλλά ήταν ερώτηση αυτή??? Από ποιόν απο τον Φιντέλ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 20:14 Η elvenstar: #99 26-05-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Το ξέρωωωωω....αλλά ήταν ερώτηση αυτή??? Από ποιόν απο τον Φιντέλ??? Click για ανάπτυξη... Αντε! κ αυτός τι ερώτηση ήταν αυτή; Αλήθεια τι απάντησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 20:16 Η Raisa έγραψε: #100 26-05-08 20:16 Τι να απαντήσει καλέ.....με κοίταξε και μας έπιασαν τα γέλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να σας ζήσουν!!!!!!! Και ελπίζω να είναι τόσο όμορφα και στρουμπουλά σαν την Ξένια Περιμένουν κ φωτογραφίες με την περήφανη μητέρα. Λες ο Φιντελ να κάνει ύπουλα τη δουλειά του κ να είναι κ οι Σλιβι έγκυος, ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις από αυτούς τους Λατίνους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #83 24-05-08 13:53 Αλήθεια;Ζήτωωωωωωω!!!ΘΑ βγουν τέλεια,περιμένουμε οπωσδήποτε νέα!Μπράβο μεγάλε αδερφέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:14 Η Raisa έγραψε: #84 24-05-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σας ζήσουν!!!!!!! Και ελπίζω να είναι τόσο όμορφα και στρουμπουλά σαν την Ξένια Περιμένουν κ φωτογραφίες με την περήφανη μητέρα. Λες ο Φιντελ να κάνει ύπουλα τη δουλειά του κ να είναι κ οι Σλιβι έγκυος, ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις από αυτούς τους Λατίνους[/quote] Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αλήθεια;Ζήτωωωωωωω!!!ΘΑ βγουν τέλεια,περιμένουμε οπωσδήποτε νέα!Μπράβο μεγάλε αδερφέ! Click για ανάπτυξη... Καλέ...περιμένετε....ακόμα δεν είναι σίγουρο..αν και το ελπίζω Μόλις το σιγουρέψω.....θα κάνουμε πάρτυ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:18 Η elvenstar: #85 24-05-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: [ Καλέ...περιμένετε....ακόμα δεν είναι σίγουρο..αν και το ελπίζω Μόλις το σιγουρέψω.....θα κάνουμε πάρτυ Click για ανάπτυξη... Καλά τι πειράζει να χαρούμε από τώρα κ αργότερα κάνουμε κ το πάρτι κ φεύγοντας μας κερνάς κ από ένα μωρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η moukelis έγραψε: #86 24-05-08 14:29 Ναι ναι το κέρασμα απαιτούμε να είναι ένα στρουμπουλό βρεττανάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 15:16 Η Νατάσα έγραψε: #87 24-05-08 15:16 Πω Πωωωωω! Άντε μακάρυ Raisa μου! Με το καλό!!! Περιμένουμε σύντομα τα θετικά σας νέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 20:31 Η Marmanga έγραψε: #88 24-05-08 20:31 Μακάρι!!!!! Φτου-φτου σας να μην σας ματιάσουμε και να σιγουρευτούν γρήγορα τα καλά νέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 20:36 Η ruko έγραψε: #89 24-05-08 20:36 Άδικα τον κατηγορούσαμε το Φιντελίνο τόσο καιρό. Μακάρι, σας εύχομαι τα καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 20:46 Η popi έγραψε: #90 24-05-08 20:46 Ωραία ραντεβού στο Μητέρα,ή Ιασώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 20:47 Η Μυρτω4038: #91 24-05-08 20:47 Ηταν τοτε πριν το Πασχα που η Raisa ειχε οιστρο και ο Fidel σφυριζε αδιαφορα.Τελικα λες οτι τα καταφερε ο μικρος Αξιος, Αξιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 20:53 Η popi έγραψε: #92 24-05-08 20:53 Αν είναι έτσι δίπλα δίπλα θα γεννάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 21:04 Η Raisa έγραψε: #93 24-05-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Άδικα τον κατηγορούσαμε το Φιντελίνο τόσο καιρό. Μακάρι, σας εύχομαι τα καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε ruko....αν και δεν ξέρω ακόμα αν ήταν τοσο άδικα Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Ωραία ραντεβού στο Μητέρα,ή Ιασώ Click για ανάπτυξη... Ποπι μου, εμείς είμαστε της παράδοσης.....γέννα στο σπίτι!!! Αρχική Δημοσίευση από niki: Ηταν τοτε πριν το Πασχα που η Raisa ειχε οιστρο και ο Fidel σφυριζε αδιαφορα.Τελικα λες οτι τα καταφερε ο μικρος Αξιος, Αξιος Click για ανάπτυξη... Ναι Νικι μου τότε έγινε το θαύμα...αν έγινε.... Θα ρωτήσω τη γιατρό μας τη Δευτέρα αν έχει υπέρηχο να πάμε να το σιγουρέψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 10:56 Η RedCat έγραψε: #94 25-05-08 10:56 μπράβο εύχομαι τα καλύτερα...δεν ειναι κατι σίγουρο ακόμη απ'οτι κατάλαβα ε?? Αντε να δουμε με τον υπερηχο θα φανούν όλα λοιπόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 16:05 Η Raisa έγραψε: #95 25-05-08 16:05 Ναι δεν είναι 100% σίγουρο...αλλά 99% όπως την βλέπω εγώ!!! Και τώρα θα σας αναφέρω την κουβέντα που είχα με τον καλό μου: εγω: Ξέρεις? Η Ραίσα πρέπει να είναι έγκυος...την βλέπω έχει φουσκώσει κάπως!!!! αυτός: Από ποιον, απο τον Φιντέλ????? εγώ: Αγάπη μου....μήπως έχεις να μου πεις τίποτα??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 17:04 Η aretha έγραψε: #96 25-05-08 17:04 Μπα σε καλό σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 20:32 Η elvenstar: #97 25-05-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι δεν είναι 100% σίγουρο...αλλά 99% όπως την βλέπω εγώ!!! Και τώρα θα σας αναφέρω την κουβέντα που είχα με τον καλό μου: εγω: Ξέρεις? Η Ραίσα πρέπει να είναι έγκυος...την βλέπω έχει φουσκώσει κάπως!!!! αυτός: Από ποιον, απο τον Φιντέλ????? εγώ: Αγάπη μου....μήπως έχεις να μου πεις τίποτα??????? Click για ανάπτυξη... Ραΐσα αυτό που σκέφτηκες δεν είναι νορμάλ Με το παιδί του θα πήγαινε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 12:45 Η Raisa έγραψε: #98 26-05-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ραΐσα αυτό που σκέφτηκες δεν είναι νορμάλ Με το παιδί του θα πήγαινε; Click για ανάπτυξη... Το ξέρωωωωω....αλλά ήταν ερώτηση αυτή??? Από ποιόν απο τον Φιντέλ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 20:14 Η elvenstar: #99 26-05-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Το ξέρωωωωω....αλλά ήταν ερώτηση αυτή??? Από ποιόν απο τον Φιντέλ??? Click για ανάπτυξη... Αντε! κ αυτός τι ερώτηση ήταν αυτή; Αλήθεια τι απάντησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 20:16 Η Raisa έγραψε: #100 26-05-08 20:16 Τι να απαντήσει καλέ.....με κοίταξε και μας έπιασαν τα γέλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αλήθεια;Ζήτωωωωωωω!!!ΘΑ βγουν τέλεια,περιμένουμε οπωσδήποτε νέα!Μπράβο μεγάλε αδερφέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:14 Η Raisa έγραψε: #84 24-05-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σας ζήσουν!!!!!!! Και ελπίζω να είναι τόσο όμορφα και στρουμπουλά σαν την Ξένια Περιμένουν κ φωτογραφίες με την περήφανη μητέρα. Λες ο Φιντελ να κάνει ύπουλα τη δουλειά του κ να είναι κ οι Σλιβι έγκυος, ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις από αυτούς τους Λατίνους[/quote] Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αλήθεια;Ζήτωωωωωωω!!!ΘΑ βγουν τέλεια,περιμένουμε οπωσδήποτε νέα!Μπράβο μεγάλε αδερφέ! Click για ανάπτυξη... Καλέ...περιμένετε....ακόμα δεν είναι σίγουρο..αν και το ελπίζω Μόλις το σιγουρέψω.....θα κάνουμε πάρτυ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:18 Η elvenstar: #85 24-05-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: [ Καλέ...περιμένετε....ακόμα δεν είναι σίγουρο..αν και το ελπίζω Μόλις το σιγουρέψω.....θα κάνουμε πάρτυ Click για ανάπτυξη... Καλά τι πειράζει να χαρούμε από τώρα κ αργότερα κάνουμε κ το πάρτι κ φεύγοντας μας κερνάς κ από ένα μωρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η moukelis έγραψε: #86 24-05-08 14:29 Ναι ναι το κέρασμα απαιτούμε να είναι ένα στρουμπουλό βρεττανάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 15:16 Η Νατάσα έγραψε: #87 24-05-08 15:16 Πω Πωωωωω! Άντε μακάρυ Raisa μου! Με το καλό!!! Περιμένουμε σύντομα τα θετικά σας νέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 20:31 Η Marmanga έγραψε: #88 24-05-08 20:31 Μακάρι!!!!! Φτου-φτου σας να μην σας ματιάσουμε και να σιγουρευτούν γρήγορα τα καλά νέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 20:36 Η ruko έγραψε: #89 24-05-08 20:36 Άδικα τον κατηγορούσαμε το Φιντελίνο τόσο καιρό. Μακάρι, σας εύχομαι τα καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 20:46 Η popi έγραψε: #90 24-05-08 20:46 Ωραία ραντεβού στο Μητέρα,ή Ιασώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 20:47 Η Μυρτω4038: #91 24-05-08 20:47 Ηταν τοτε πριν το Πασχα που η Raisa ειχε οιστρο και ο Fidel σφυριζε αδιαφορα.Τελικα λες οτι τα καταφερε ο μικρος Αξιος, Αξιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 20:53 Η popi έγραψε: #92 24-05-08 20:53 Αν είναι έτσι δίπλα δίπλα θα γεννάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 21:04 Η Raisa έγραψε: #93 24-05-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Άδικα τον κατηγορούσαμε το Φιντελίνο τόσο καιρό. Μακάρι, σας εύχομαι τα καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε ruko....αν και δεν ξέρω ακόμα αν ήταν τοσο άδικα Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Ωραία ραντεβού στο Μητέρα,ή Ιασώ Click για ανάπτυξη... Ποπι μου, εμείς είμαστε της παράδοσης.....γέννα στο σπίτι!!! Αρχική Δημοσίευση από niki: Ηταν τοτε πριν το Πασχα που η Raisa ειχε οιστρο και ο Fidel σφυριζε αδιαφορα.Τελικα λες οτι τα καταφερε ο μικρος Αξιος, Αξιος Click για ανάπτυξη... Ναι Νικι μου τότε έγινε το θαύμα...αν έγινε.... Θα ρωτήσω τη γιατρό μας τη Δευτέρα αν έχει υπέρηχο να πάμε να το σιγουρέψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 10:56 Η RedCat έγραψε: #94 25-05-08 10:56 μπράβο εύχομαι τα καλύτερα...δεν ειναι κατι σίγουρο ακόμη απ'οτι κατάλαβα ε?? Αντε να δουμε με τον υπερηχο θα φανούν όλα λοιπόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 16:05 Η Raisa έγραψε: #95 25-05-08 16:05 Ναι δεν είναι 100% σίγουρο...αλλά 99% όπως την βλέπω εγώ!!! Και τώρα θα σας αναφέρω την κουβέντα που είχα με τον καλό μου: εγω: Ξέρεις? Η Ραίσα πρέπει να είναι έγκυος...την βλέπω έχει φουσκώσει κάπως!!!! αυτός: Από ποιον, απο τον Φιντέλ????? εγώ: Αγάπη μου....μήπως έχεις να μου πεις τίποτα??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 17:04 Η aretha έγραψε: #96 25-05-08 17:04 Μπα σε καλό σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 20:32 Η elvenstar: #97 25-05-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι δεν είναι 100% σίγουρο...αλλά 99% όπως την βλέπω εγώ!!! Και τώρα θα σας αναφέρω την κουβέντα που είχα με τον καλό μου: εγω: Ξέρεις? Η Ραίσα πρέπει να είναι έγκυος...την βλέπω έχει φουσκώσει κάπως!!!! αυτός: Από ποιον, απο τον Φιντέλ????? εγώ: Αγάπη μου....μήπως έχεις να μου πεις τίποτα??????? Click για ανάπτυξη... Ραΐσα αυτό που σκέφτηκες δεν είναι νορμάλ Με το παιδί του θα πήγαινε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 12:45 Η Raisa έγραψε: #98 26-05-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ραΐσα αυτό που σκέφτηκες δεν είναι νορμάλ Με το παιδί του θα πήγαινε; Click για ανάπτυξη... Το ξέρωωωωω....αλλά ήταν ερώτηση αυτή??? Από ποιόν απο τον Φιντέλ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 20:14 Η elvenstar: #99 26-05-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Το ξέρωωωωω....αλλά ήταν ερώτηση αυτή??? Από ποιόν απο τον Φιντέλ??? Click για ανάπτυξη... Αντε! κ αυτός τι ερώτηση ήταν αυτή; Αλήθεια τι απάντησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 20:16 Η Raisa έγραψε: #100 26-05-08 20:16 Τι να απαντήσει καλέ.....με κοίταξε και μας έπιασαν τα γέλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σας ζήσουν!!!!!!! Και ελπίζω να είναι τόσο όμορφα και στρουμπουλά σαν την Ξένια Περιμένουν κ φωτογραφίες με την περήφανη μητέρα. Λες ο Φιντελ να κάνει ύπουλα τη δουλειά του κ να είναι κ οι Σλιβι έγκυος, ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις από αυτούς τους Λατίνους[/quote] Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αλήθεια;Ζήτωωωωωωω!!!ΘΑ βγουν τέλεια,περιμένουμε οπωσδήποτε νέα!Μπράβο μεγάλε αδερφέ! Click για ανάπτυξη... Καλέ...περιμένετε....ακόμα δεν είναι σίγουρο..αν και το ελπίζω Μόλις το σιγουρέψω.....θα κάνουμε πάρτυ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:18 Η elvenstar: #85 24-05-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: [ Καλέ...περιμένετε....ακόμα δεν είναι σίγουρο..αν και το ελπίζω Μόλις το σιγουρέψω.....θα κάνουμε πάρτυ Click για ανάπτυξη... Καλά τι πειράζει να χαρούμε από τώρα κ αργότερα κάνουμε κ το πάρτι κ φεύγοντας μας κερνάς κ από ένα μωρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η moukelis έγραψε: #86 24-05-08 14:29 Ναι ναι το κέρασμα απαιτούμε να είναι ένα στρουμπουλό βρεττανάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 15:16 Η Νατάσα έγραψε: #87 24-05-08 15:16 Πω Πωωωωω! Άντε μακάρυ Raisa μου! Με το καλό!!! Περιμένουμε σύντομα τα θετικά σας νέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 20:31 Η Marmanga έγραψε: #88 24-05-08 20:31 Μακάρι!!!!! Φτου-φτου σας να μην σας ματιάσουμε και να σιγουρευτούν γρήγορα τα καλά νέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 20:36 Η ruko έγραψε: #89 24-05-08 20:36 Άδικα τον κατηγορούσαμε το Φιντελίνο τόσο καιρό. Μακάρι, σας εύχομαι τα καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 20:46 Η popi έγραψε: #90 24-05-08 20:46 Ωραία ραντεβού στο Μητέρα,ή Ιασώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 20:47 Η Μυρτω4038: #91 24-05-08 20:47 Ηταν τοτε πριν το Πασχα που η Raisa ειχε οιστρο και ο Fidel σφυριζε αδιαφορα.Τελικα λες οτι τα καταφερε ο μικρος Αξιος, Αξιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 20:53 Η popi έγραψε: #92 24-05-08 20:53 Αν είναι έτσι δίπλα δίπλα θα γεννάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 21:04 Η Raisa έγραψε: #93 24-05-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Άδικα τον κατηγορούσαμε το Φιντελίνο τόσο καιρό. Μακάρι, σας εύχομαι τα καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε ruko....αν και δεν ξέρω ακόμα αν ήταν τοσο άδικα Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Ωραία ραντεβού στο Μητέρα,ή Ιασώ Click για ανάπτυξη... Ποπι μου, εμείς είμαστε της παράδοσης.....γέννα στο σπίτι!!! Αρχική Δημοσίευση από niki: Ηταν τοτε πριν το Πασχα που η Raisa ειχε οιστρο και ο Fidel σφυριζε αδιαφορα.Τελικα λες οτι τα καταφερε ο μικρος Αξιος, Αξιος Click για ανάπτυξη... Ναι Νικι μου τότε έγινε το θαύμα...αν έγινε.... Θα ρωτήσω τη γιατρό μας τη Δευτέρα αν έχει υπέρηχο να πάμε να το σιγουρέψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 10:56 Η RedCat έγραψε: #94 25-05-08 10:56 μπράβο εύχομαι τα καλύτερα...δεν ειναι κατι σίγουρο ακόμη απ'οτι κατάλαβα ε?? Αντε να δουμε με τον υπερηχο θα φανούν όλα λοιπόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 16:05 Η Raisa έγραψε: #95 25-05-08 16:05 Ναι δεν είναι 100% σίγουρο...αλλά 99% όπως την βλέπω εγώ!!! Και τώρα θα σας αναφέρω την κουβέντα που είχα με τον καλό μου: εγω: Ξέρεις? Η Ραίσα πρέπει να είναι έγκυος...την βλέπω έχει φουσκώσει κάπως!!!! αυτός: Από ποιον, απο τον Φιντέλ????? εγώ: Αγάπη μου....μήπως έχεις να μου πεις τίποτα??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 17:04 Η aretha έγραψε: #96 25-05-08 17:04 Μπα σε καλό σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 20:32 Η elvenstar: #97 25-05-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι δεν είναι 100% σίγουρο...αλλά 99% όπως την βλέπω εγώ!!! Και τώρα θα σας αναφέρω την κουβέντα που είχα με τον καλό μου: εγω: Ξέρεις? Η Ραίσα πρέπει να είναι έγκυος...την βλέπω έχει φουσκώσει κάπως!!!! αυτός: Από ποιον, απο τον Φιντέλ????? εγώ: Αγάπη μου....μήπως έχεις να μου πεις τίποτα??????? Click για ανάπτυξη... Ραΐσα αυτό που σκέφτηκες δεν είναι νορμάλ Με το παιδί του θα πήγαινε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 12:45 Η Raisa έγραψε: #98 26-05-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ραΐσα αυτό που σκέφτηκες δεν είναι νορμάλ Με το παιδί του θα πήγαινε; Click για ανάπτυξη... Το ξέρωωωωω....αλλά ήταν ερώτηση αυτή??? Από ποιόν απο τον Φιντέλ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 20:14 Η elvenstar: #99 26-05-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Το ξέρωωωωω....αλλά ήταν ερώτηση αυτή??? Από ποιόν απο τον Φιντέλ??? Click για ανάπτυξη... Αντε! κ αυτός τι ερώτηση ήταν αυτή; Αλήθεια τι απάντησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 20:16 Η Raisa έγραψε: #100 26-05-08 20:16 Τι να απαντήσει καλέ.....με κοίταξε και μας έπιασαν τα γέλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: [ Καλέ...περιμένετε....ακόμα δεν είναι σίγουρο..αν και το ελπίζω Μόλις το σιγουρέψω.....θα κάνουμε πάρτυ Click για ανάπτυξη... Καλά τι πειράζει να χαρούμε από τώρα κ αργότερα κάνουμε κ το πάρτι κ φεύγοντας μας κερνάς κ από ένα μωρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η moukelis έγραψε: #86 24-05-08 14:29 Ναι ναι το κέρασμα απαιτούμε να είναι ένα στρουμπουλό βρεττανάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 15:16 Η Νατάσα έγραψε: #87 24-05-08 15:16 Πω Πωωωωω! Άντε μακάρυ Raisa μου! Με το καλό!!! Περιμένουμε σύντομα τα θετικά σας νέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 20:31 Η Marmanga έγραψε: #88 24-05-08 20:31 Μακάρι!!!!! Φτου-φτου σας να μην σας ματιάσουμε και να σιγουρευτούν γρήγορα τα καλά νέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 20:36 Η ruko έγραψε: #89 24-05-08 20:36 Άδικα τον κατηγορούσαμε το Φιντελίνο τόσο καιρό. Μακάρι, σας εύχομαι τα καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 20:46 Η popi έγραψε: #90 24-05-08 20:46 Ωραία ραντεβού στο Μητέρα,ή Ιασώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 20:47 Η Μυρτω4038: #91 24-05-08 20:47 Ηταν τοτε πριν το Πασχα που η Raisa ειχε οιστρο και ο Fidel σφυριζε αδιαφορα.Τελικα λες οτι τα καταφερε ο μικρος Αξιος, Αξιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 20:53 Η popi έγραψε: #92 24-05-08 20:53 Αν είναι έτσι δίπλα δίπλα θα γεννάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 21:04 Η Raisa έγραψε: #93 24-05-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Άδικα τον κατηγορούσαμε το Φιντελίνο τόσο καιρό. Μακάρι, σας εύχομαι τα καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε ruko....αν και δεν ξέρω ακόμα αν ήταν τοσο άδικα Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Ωραία ραντεβού στο Μητέρα,ή Ιασώ Click για ανάπτυξη... Ποπι μου, εμείς είμαστε της παράδοσης.....γέννα στο σπίτι!!! Αρχική Δημοσίευση από niki: Ηταν τοτε πριν το Πασχα που η Raisa ειχε οιστρο και ο Fidel σφυριζε αδιαφορα.Τελικα λες οτι τα καταφερε ο μικρος Αξιος, Αξιος Click για ανάπτυξη... Ναι Νικι μου τότε έγινε το θαύμα...αν έγινε.... Θα ρωτήσω τη γιατρό μας τη Δευτέρα αν έχει υπέρηχο να πάμε να το σιγουρέψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 10:56 Η RedCat έγραψε: #94 25-05-08 10:56 μπράβο εύχομαι τα καλύτερα...δεν ειναι κατι σίγουρο ακόμη απ'οτι κατάλαβα ε?? Αντε να δουμε με τον υπερηχο θα φανούν όλα λοιπόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 16:05 Η Raisa έγραψε: #95 25-05-08 16:05 Ναι δεν είναι 100% σίγουρο...αλλά 99% όπως την βλέπω εγώ!!! Και τώρα θα σας αναφέρω την κουβέντα που είχα με τον καλό μου: εγω: Ξέρεις? Η Ραίσα πρέπει να είναι έγκυος...την βλέπω έχει φουσκώσει κάπως!!!! αυτός: Από ποιον, απο τον Φιντέλ????? εγώ: Αγάπη μου....μήπως έχεις να μου πεις τίποτα??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 17:04 Η aretha έγραψε: #96 25-05-08 17:04 Μπα σε καλό σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 20:32 Η elvenstar: #97 25-05-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι δεν είναι 100% σίγουρο...αλλά 99% όπως την βλέπω εγώ!!! Και τώρα θα σας αναφέρω την κουβέντα που είχα με τον καλό μου: εγω: Ξέρεις? Η Ραίσα πρέπει να είναι έγκυος...την βλέπω έχει φουσκώσει κάπως!!!! αυτός: Από ποιον, απο τον Φιντέλ????? εγώ: Αγάπη μου....μήπως έχεις να μου πεις τίποτα??????? Click για ανάπτυξη... Ραΐσα αυτό που σκέφτηκες δεν είναι νορμάλ Με το παιδί του θα πήγαινε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 12:45 Η Raisa έγραψε: #98 26-05-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ραΐσα αυτό που σκέφτηκες δεν είναι νορμάλ Με το παιδί του θα πήγαινε; Click για ανάπτυξη... Το ξέρωωωωω....αλλά ήταν ερώτηση αυτή??? Από ποιόν απο τον Φιντέλ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 20:14 Η elvenstar: #99 26-05-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Το ξέρωωωωω....αλλά ήταν ερώτηση αυτή??? Από ποιόν απο τον Φιντέλ??? Click για ανάπτυξη... Αντε! κ αυτός τι ερώτηση ήταν αυτή; Αλήθεια τι απάντησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 20:16 Η Raisa έγραψε: #100 26-05-08 20:16 Τι να απαντήσει καλέ.....με κοίταξε και μας έπιασαν τα γέλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι ναι το κέρασμα απαιτούμε να είναι ένα στρουμπουλό βρεττανάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 15:16 Η Νατάσα έγραψε: #87 24-05-08 15:16 Πω Πωωωωω! Άντε μακάρυ Raisa μου! Με το καλό!!! Περιμένουμε σύντομα τα θετικά σας νέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 20:31 Η Marmanga έγραψε: #88 24-05-08 20:31 Μακάρι!!!!! Φτου-φτου σας να μην σας ματιάσουμε και να σιγουρευτούν γρήγορα τα καλά νέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 20:36 Η ruko έγραψε: #89 24-05-08 20:36 Άδικα τον κατηγορούσαμε το Φιντελίνο τόσο καιρό. Μακάρι, σας εύχομαι τα καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 20:46 Η popi έγραψε: #90 24-05-08 20:46 Ωραία ραντεβού στο Μητέρα,ή Ιασώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 20:47 Η Μυρτω4038: #91 24-05-08 20:47 Ηταν τοτε πριν το Πασχα που η Raisa ειχε οιστρο και ο Fidel σφυριζε αδιαφορα.Τελικα λες οτι τα καταφερε ο μικρος Αξιος, Αξιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 20:53 Η popi έγραψε: #92 24-05-08 20:53 Αν είναι έτσι δίπλα δίπλα θα γεννάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 21:04 Η Raisa έγραψε: #93 24-05-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Άδικα τον κατηγορούσαμε το Φιντελίνο τόσο καιρό. Μακάρι, σας εύχομαι τα καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε ruko....αν και δεν ξέρω ακόμα αν ήταν τοσο άδικα Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Ωραία ραντεβού στο Μητέρα,ή Ιασώ Click για ανάπτυξη... Ποπι μου, εμείς είμαστε της παράδοσης.....γέννα στο σπίτι!!! Αρχική Δημοσίευση από niki: Ηταν τοτε πριν το Πασχα που η Raisa ειχε οιστρο και ο Fidel σφυριζε αδιαφορα.Τελικα λες οτι τα καταφερε ο μικρος Αξιος, Αξιος Click για ανάπτυξη... Ναι Νικι μου τότε έγινε το θαύμα...αν έγινε.... Θα ρωτήσω τη γιατρό μας τη Δευτέρα αν έχει υπέρηχο να πάμε να το σιγουρέψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 10:56 Η RedCat έγραψε: #94 25-05-08 10:56 μπράβο εύχομαι τα καλύτερα...δεν ειναι κατι σίγουρο ακόμη απ'οτι κατάλαβα ε?? Αντε να δουμε με τον υπερηχο θα φανούν όλα λοιπόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 16:05 Η Raisa έγραψε: #95 25-05-08 16:05 Ναι δεν είναι 100% σίγουρο...αλλά 99% όπως την βλέπω εγώ!!! Και τώρα θα σας αναφέρω την κουβέντα που είχα με τον καλό μου: εγω: Ξέρεις? Η Ραίσα πρέπει να είναι έγκυος...την βλέπω έχει φουσκώσει κάπως!!!! αυτός: Από ποιον, απο τον Φιντέλ????? εγώ: Αγάπη μου....μήπως έχεις να μου πεις τίποτα??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 17:04 Η aretha έγραψε: #96 25-05-08 17:04 Μπα σε καλό σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 20:32 Η elvenstar: #97 25-05-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι δεν είναι 100% σίγουρο...αλλά 99% όπως την βλέπω εγώ!!! Και τώρα θα σας αναφέρω την κουβέντα που είχα με τον καλό μου: εγω: Ξέρεις? Η Ραίσα πρέπει να είναι έγκυος...την βλέπω έχει φουσκώσει κάπως!!!! αυτός: Από ποιον, απο τον Φιντέλ????? εγώ: Αγάπη μου....μήπως έχεις να μου πεις τίποτα??????? Click για ανάπτυξη... Ραΐσα αυτό που σκέφτηκες δεν είναι νορμάλ Με το παιδί του θα πήγαινε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 12:45 Η Raisa έγραψε: #98 26-05-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ραΐσα αυτό που σκέφτηκες δεν είναι νορμάλ Με το παιδί του θα πήγαινε; Click για ανάπτυξη... Το ξέρωωωωω....αλλά ήταν ερώτηση αυτή??? Από ποιόν απο τον Φιντέλ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 20:14 Η elvenstar: #99 26-05-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Το ξέρωωωωω....αλλά ήταν ερώτηση αυτή??? Από ποιόν απο τον Φιντέλ??? Click για ανάπτυξη... Αντε! κ αυτός τι ερώτηση ήταν αυτή; Αλήθεια τι απάντησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 20:16 Η Raisa έγραψε: #100 26-05-08 20:16 Τι να απαντήσει καλέ.....με κοίταξε και μας έπιασαν τα γέλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πω Πωωωωω! Άντε μακάρυ Raisa μου! Με το καλό!!! Περιμένουμε σύντομα τα θετικά σας νέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 20:31 Η Marmanga έγραψε: #88 24-05-08 20:31 Μακάρι!!!!! Φτου-φτου σας να μην σας ματιάσουμε και να σιγουρευτούν γρήγορα τα καλά νέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 20:36 Η ruko έγραψε: #89 24-05-08 20:36 Άδικα τον κατηγορούσαμε το Φιντελίνο τόσο καιρό. Μακάρι, σας εύχομαι τα καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 20:46 Η popi έγραψε: #90 24-05-08 20:46 Ωραία ραντεβού στο Μητέρα,ή Ιασώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 20:47 Η Μυρτω4038: #91 24-05-08 20:47 Ηταν τοτε πριν το Πασχα που η Raisa ειχε οιστρο και ο Fidel σφυριζε αδιαφορα.Τελικα λες οτι τα καταφερε ο μικρος Αξιος, Αξιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 20:53 Η popi έγραψε: #92 24-05-08 20:53 Αν είναι έτσι δίπλα δίπλα θα γεννάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 21:04 Η Raisa έγραψε: #93 24-05-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Άδικα τον κατηγορούσαμε το Φιντελίνο τόσο καιρό. Μακάρι, σας εύχομαι τα καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε ruko....αν και δεν ξέρω ακόμα αν ήταν τοσο άδικα Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Ωραία ραντεβού στο Μητέρα,ή Ιασώ Click για ανάπτυξη... Ποπι μου, εμείς είμαστε της παράδοσης.....γέννα στο σπίτι!!! Αρχική Δημοσίευση από niki: Ηταν τοτε πριν το Πασχα που η Raisa ειχε οιστρο και ο Fidel σφυριζε αδιαφορα.Τελικα λες οτι τα καταφερε ο μικρος Αξιος, Αξιος Click για ανάπτυξη... Ναι Νικι μου τότε έγινε το θαύμα...αν έγινε.... Θα ρωτήσω τη γιατρό μας τη Δευτέρα αν έχει υπέρηχο να πάμε να το σιγουρέψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 10:56 Η RedCat έγραψε: #94 25-05-08 10:56 μπράβο εύχομαι τα καλύτερα...δεν ειναι κατι σίγουρο ακόμη απ'οτι κατάλαβα ε?? Αντε να δουμε με τον υπερηχο θα φανούν όλα λοιπόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 16:05 Η Raisa έγραψε: #95 25-05-08 16:05 Ναι δεν είναι 100% σίγουρο...αλλά 99% όπως την βλέπω εγώ!!! Και τώρα θα σας αναφέρω την κουβέντα που είχα με τον καλό μου: εγω: Ξέρεις? Η Ραίσα πρέπει να είναι έγκυος...την βλέπω έχει φουσκώσει κάπως!!!! αυτός: Από ποιον, απο τον Φιντέλ????? εγώ: Αγάπη μου....μήπως έχεις να μου πεις τίποτα??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 17:04 Η aretha έγραψε: #96 25-05-08 17:04 Μπα σε καλό σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 20:32 Η elvenstar: #97 25-05-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι δεν είναι 100% σίγουρο...αλλά 99% όπως την βλέπω εγώ!!! Και τώρα θα σας αναφέρω την κουβέντα που είχα με τον καλό μου: εγω: Ξέρεις? Η Ραίσα πρέπει να είναι έγκυος...την βλέπω έχει φουσκώσει κάπως!!!! αυτός: Από ποιον, απο τον Φιντέλ????? εγώ: Αγάπη μου....μήπως έχεις να μου πεις τίποτα??????? Click για ανάπτυξη... Ραΐσα αυτό που σκέφτηκες δεν είναι νορμάλ Με το παιδί του θα πήγαινε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 12:45 Η Raisa έγραψε: #98 26-05-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ραΐσα αυτό που σκέφτηκες δεν είναι νορμάλ Με το παιδί του θα πήγαινε; Click για ανάπτυξη... Το ξέρωωωωω....αλλά ήταν ερώτηση αυτή??? Από ποιόν απο τον Φιντέλ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 20:14 Η elvenstar: #99 26-05-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Το ξέρωωωωω....αλλά ήταν ερώτηση αυτή??? Από ποιόν απο τον Φιντέλ??? Click για ανάπτυξη... Αντε! κ αυτός τι ερώτηση ήταν αυτή; Αλήθεια τι απάντησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 20:16 Η Raisa έγραψε: #100 26-05-08 20:16 Τι να απαντήσει καλέ.....με κοίταξε και μας έπιασαν τα γέλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μακάρι!!!!! Φτου-φτου σας να μην σας ματιάσουμε και να σιγουρευτούν γρήγορα τα καλά νέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 20:36 Η ruko έγραψε: #89 24-05-08 20:36 Άδικα τον κατηγορούσαμε το Φιντελίνο τόσο καιρό. Μακάρι, σας εύχομαι τα καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 20:46 Η popi έγραψε: #90 24-05-08 20:46 Ωραία ραντεβού στο Μητέρα,ή Ιασώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 20:47 Η Μυρτω4038: #91 24-05-08 20:47 Ηταν τοτε πριν το Πασχα που η Raisa ειχε οιστρο και ο Fidel σφυριζε αδιαφορα.Τελικα λες οτι τα καταφερε ο μικρος Αξιος, Αξιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 20:53 Η popi έγραψε: #92 24-05-08 20:53 Αν είναι έτσι δίπλα δίπλα θα γεννάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 21:04 Η Raisa έγραψε: #93 24-05-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Άδικα τον κατηγορούσαμε το Φιντελίνο τόσο καιρό. Μακάρι, σας εύχομαι τα καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε ruko....αν και δεν ξέρω ακόμα αν ήταν τοσο άδικα Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Ωραία ραντεβού στο Μητέρα,ή Ιασώ Click για ανάπτυξη... Ποπι μου, εμείς είμαστε της παράδοσης.....γέννα στο σπίτι!!! Αρχική Δημοσίευση από niki: Ηταν τοτε πριν το Πασχα που η Raisa ειχε οιστρο και ο Fidel σφυριζε αδιαφορα.Τελικα λες οτι τα καταφερε ο μικρος Αξιος, Αξιος Click για ανάπτυξη... Ναι Νικι μου τότε έγινε το θαύμα...αν έγινε.... Θα ρωτήσω τη γιατρό μας τη Δευτέρα αν έχει υπέρηχο να πάμε να το σιγουρέψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 10:56 Η RedCat έγραψε: #94 25-05-08 10:56 μπράβο εύχομαι τα καλύτερα...δεν ειναι κατι σίγουρο ακόμη απ'οτι κατάλαβα ε?? Αντε να δουμε με τον υπερηχο θα φανούν όλα λοιπόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 16:05 Η Raisa έγραψε: #95 25-05-08 16:05 Ναι δεν είναι 100% σίγουρο...αλλά 99% όπως την βλέπω εγώ!!! Και τώρα θα σας αναφέρω την κουβέντα που είχα με τον καλό μου: εγω: Ξέρεις? Η Ραίσα πρέπει να είναι έγκυος...την βλέπω έχει φουσκώσει κάπως!!!! αυτός: Από ποιον, απο τον Φιντέλ????? εγώ: Αγάπη μου....μήπως έχεις να μου πεις τίποτα??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 17:04 Η aretha έγραψε: #96 25-05-08 17:04 Μπα σε καλό σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 20:32 Η elvenstar: #97 25-05-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι δεν είναι 100% σίγουρο...αλλά 99% όπως την βλέπω εγώ!!! Και τώρα θα σας αναφέρω την κουβέντα που είχα με τον καλό μου: εγω: Ξέρεις? Η Ραίσα πρέπει να είναι έγκυος...την βλέπω έχει φουσκώσει κάπως!!!! αυτός: Από ποιον, απο τον Φιντέλ????? εγώ: Αγάπη μου....μήπως έχεις να μου πεις τίποτα??????? Click για ανάπτυξη... Ραΐσα αυτό που σκέφτηκες δεν είναι νορμάλ Με το παιδί του θα πήγαινε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 12:45 Η Raisa έγραψε: #98 26-05-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ραΐσα αυτό που σκέφτηκες δεν είναι νορμάλ Με το παιδί του θα πήγαινε; Click για ανάπτυξη... Το ξέρωωωωω....αλλά ήταν ερώτηση αυτή??? Από ποιόν απο τον Φιντέλ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 20:14 Η elvenstar: #99 26-05-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Το ξέρωωωωω....αλλά ήταν ερώτηση αυτή??? Από ποιόν απο τον Φιντέλ??? Click για ανάπτυξη... Αντε! κ αυτός τι ερώτηση ήταν αυτή; Αλήθεια τι απάντησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 20:16 Η Raisa έγραψε: #100 26-05-08 20:16 Τι να απαντήσει καλέ.....με κοίταξε και μας έπιασαν τα γέλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άδικα τον κατηγορούσαμε το Φιντελίνο τόσο καιρό. Μακάρι, σας εύχομαι τα καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 20:46 Η popi έγραψε: #90 24-05-08 20:46 Ωραία ραντεβού στο Μητέρα,ή Ιασώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 20:47 Η Μυρτω4038: #91 24-05-08 20:47 Ηταν τοτε πριν το Πασχα που η Raisa ειχε οιστρο και ο Fidel σφυριζε αδιαφορα.Τελικα λες οτι τα καταφερε ο μικρος Αξιος, Αξιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 20:53 Η popi έγραψε: #92 24-05-08 20:53 Αν είναι έτσι δίπλα δίπλα θα γεννάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 21:04 Η Raisa έγραψε: #93 24-05-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Άδικα τον κατηγορούσαμε το Φιντελίνο τόσο καιρό. Μακάρι, σας εύχομαι τα καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε ruko....αν και δεν ξέρω ακόμα αν ήταν τοσο άδικα Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Ωραία ραντεβού στο Μητέρα,ή Ιασώ Click για ανάπτυξη... Ποπι μου, εμείς είμαστε της παράδοσης.....γέννα στο σπίτι!!! Αρχική Δημοσίευση από niki: Ηταν τοτε πριν το Πασχα που η Raisa ειχε οιστρο και ο Fidel σφυριζε αδιαφορα.Τελικα λες οτι τα καταφερε ο μικρος Αξιος, Αξιος Click για ανάπτυξη... Ναι Νικι μου τότε έγινε το θαύμα...αν έγινε.... Θα ρωτήσω τη γιατρό μας τη Δευτέρα αν έχει υπέρηχο να πάμε να το σιγουρέψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 10:56 Η RedCat έγραψε: #94 25-05-08 10:56 μπράβο εύχομαι τα καλύτερα...δεν ειναι κατι σίγουρο ακόμη απ'οτι κατάλαβα ε?? Αντε να δουμε με τον υπερηχο θα φανούν όλα λοιπόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 16:05 Η Raisa έγραψε: #95 25-05-08 16:05 Ναι δεν είναι 100% σίγουρο...αλλά 99% όπως την βλέπω εγώ!!! Και τώρα θα σας αναφέρω την κουβέντα που είχα με τον καλό μου: εγω: Ξέρεις? Η Ραίσα πρέπει να είναι έγκυος...την βλέπω έχει φουσκώσει κάπως!!!! αυτός: Από ποιον, απο τον Φιντέλ????? εγώ: Αγάπη μου....μήπως έχεις να μου πεις τίποτα??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 17:04 Η aretha έγραψε: #96 25-05-08 17:04 Μπα σε καλό σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 20:32 Η elvenstar: #97 25-05-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι δεν είναι 100% σίγουρο...αλλά 99% όπως την βλέπω εγώ!!! Και τώρα θα σας αναφέρω την κουβέντα που είχα με τον καλό μου: εγω: Ξέρεις? Η Ραίσα πρέπει να είναι έγκυος...την βλέπω έχει φουσκώσει κάπως!!!! αυτός: Από ποιον, απο τον Φιντέλ????? εγώ: Αγάπη μου....μήπως έχεις να μου πεις τίποτα??????? Click για ανάπτυξη... Ραΐσα αυτό που σκέφτηκες δεν είναι νορμάλ Με το παιδί του θα πήγαινε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 12:45 Η Raisa έγραψε: #98 26-05-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ραΐσα αυτό που σκέφτηκες δεν είναι νορμάλ Με το παιδί του θα πήγαινε; Click για ανάπτυξη... Το ξέρωωωωω....αλλά ήταν ερώτηση αυτή??? Από ποιόν απο τον Φιντέλ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 20:14 Η elvenstar: #99 26-05-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Το ξέρωωωωω....αλλά ήταν ερώτηση αυτή??? Από ποιόν απο τον Φιντέλ??? Click για ανάπτυξη... Αντε! κ αυτός τι ερώτηση ήταν αυτή; Αλήθεια τι απάντησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 20:16 Η Raisa έγραψε: #100 26-05-08 20:16 Τι να απαντήσει καλέ.....με κοίταξε και μας έπιασαν τα γέλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωραία ραντεβού στο Μητέρα,ή Ιασώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 20:47 Η Μυρτω4038: #91 24-05-08 20:47 Ηταν τοτε πριν το Πασχα που η Raisa ειχε οιστρο και ο Fidel σφυριζε αδιαφορα.Τελικα λες οτι τα καταφερε ο μικρος Αξιος, Αξιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 20:53 Η popi έγραψε: #92 24-05-08 20:53 Αν είναι έτσι δίπλα δίπλα θα γεννάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 21:04 Η Raisa έγραψε: #93 24-05-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Άδικα τον κατηγορούσαμε το Φιντελίνο τόσο καιρό. Μακάρι, σας εύχομαι τα καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε ruko....αν και δεν ξέρω ακόμα αν ήταν τοσο άδικα Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Ωραία ραντεβού στο Μητέρα,ή Ιασώ Click για ανάπτυξη... Ποπι μου, εμείς είμαστε της παράδοσης.....γέννα στο σπίτι!!! Αρχική Δημοσίευση από niki: Ηταν τοτε πριν το Πασχα που η Raisa ειχε οιστρο και ο Fidel σφυριζε αδιαφορα.Τελικα λες οτι τα καταφερε ο μικρος Αξιος, Αξιος Click για ανάπτυξη... Ναι Νικι μου τότε έγινε το θαύμα...αν έγινε.... Θα ρωτήσω τη γιατρό μας τη Δευτέρα αν έχει υπέρηχο να πάμε να το σιγουρέψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 10:56 Η RedCat έγραψε: #94 25-05-08 10:56 μπράβο εύχομαι τα καλύτερα...δεν ειναι κατι σίγουρο ακόμη απ'οτι κατάλαβα ε?? Αντε να δουμε με τον υπερηχο θα φανούν όλα λοιπόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 16:05 Η Raisa έγραψε: #95 25-05-08 16:05 Ναι δεν είναι 100% σίγουρο...αλλά 99% όπως την βλέπω εγώ!!! Και τώρα θα σας αναφέρω την κουβέντα που είχα με τον καλό μου: εγω: Ξέρεις? Η Ραίσα πρέπει να είναι έγκυος...την βλέπω έχει φουσκώσει κάπως!!!! αυτός: Από ποιον, απο τον Φιντέλ????? εγώ: Αγάπη μου....μήπως έχεις να μου πεις τίποτα??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 17:04 Η aretha έγραψε: #96 25-05-08 17:04 Μπα σε καλό σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 20:32 Η elvenstar: #97 25-05-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι δεν είναι 100% σίγουρο...αλλά 99% όπως την βλέπω εγώ!!! Και τώρα θα σας αναφέρω την κουβέντα που είχα με τον καλό μου: εγω: Ξέρεις? Η Ραίσα πρέπει να είναι έγκυος...την βλέπω έχει φουσκώσει κάπως!!!! αυτός: Από ποιον, απο τον Φιντέλ????? εγώ: Αγάπη μου....μήπως έχεις να μου πεις τίποτα??????? Click για ανάπτυξη... Ραΐσα αυτό που σκέφτηκες δεν είναι νορμάλ Με το παιδί του θα πήγαινε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 12:45 Η Raisa έγραψε: #98 26-05-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ραΐσα αυτό που σκέφτηκες δεν είναι νορμάλ Με το παιδί του θα πήγαινε; Click για ανάπτυξη... Το ξέρωωωωω....αλλά ήταν ερώτηση αυτή??? Από ποιόν απο τον Φιντέλ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 20:14 Η elvenstar: #99 26-05-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Το ξέρωωωωω....αλλά ήταν ερώτηση αυτή??? Από ποιόν απο τον Φιντέλ??? Click για ανάπτυξη... Αντε! κ αυτός τι ερώτηση ήταν αυτή; Αλήθεια τι απάντησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 20:16 Η Raisa έγραψε: #100 26-05-08 20:16 Τι να απαντήσει καλέ.....με κοίταξε και μας έπιασαν τα γέλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ηταν τοτε πριν το Πασχα που η Raisa ειχε οιστρο και ο Fidel σφυριζε αδιαφορα.Τελικα λες οτι τα καταφερε ο μικρος Αξιος, Αξιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 20:53 Η popi έγραψε: #92 24-05-08 20:53 Αν είναι έτσι δίπλα δίπλα θα γεννάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 21:04 Η Raisa έγραψε: #93 24-05-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Άδικα τον κατηγορούσαμε το Φιντελίνο τόσο καιρό. Μακάρι, σας εύχομαι τα καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε ruko....αν και δεν ξέρω ακόμα αν ήταν τοσο άδικα Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Ωραία ραντεβού στο Μητέρα,ή Ιασώ Click για ανάπτυξη... Ποπι μου, εμείς είμαστε της παράδοσης.....γέννα στο σπίτι!!! Αρχική Δημοσίευση από niki: Ηταν τοτε πριν το Πασχα που η Raisa ειχε οιστρο και ο Fidel σφυριζε αδιαφορα.Τελικα λες οτι τα καταφερε ο μικρος Αξιος, Αξιος Click για ανάπτυξη... Ναι Νικι μου τότε έγινε το θαύμα...αν έγινε.... Θα ρωτήσω τη γιατρό μας τη Δευτέρα αν έχει υπέρηχο να πάμε να το σιγουρέψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 10:56 Η RedCat έγραψε: #94 25-05-08 10:56 μπράβο εύχομαι τα καλύτερα...δεν ειναι κατι σίγουρο ακόμη απ'οτι κατάλαβα ε?? Αντε να δουμε με τον υπερηχο θα φανούν όλα λοιπόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 16:05 Η Raisa έγραψε: #95 25-05-08 16:05 Ναι δεν είναι 100% σίγουρο...αλλά 99% όπως την βλέπω εγώ!!! Και τώρα θα σας αναφέρω την κουβέντα που είχα με τον καλό μου: εγω: Ξέρεις? Η Ραίσα πρέπει να είναι έγκυος...την βλέπω έχει φουσκώσει κάπως!!!! αυτός: Από ποιον, απο τον Φιντέλ????? εγώ: Αγάπη μου....μήπως έχεις να μου πεις τίποτα??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 17:04 Η aretha έγραψε: #96 25-05-08 17:04 Μπα σε καλό σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 20:32 Η elvenstar: #97 25-05-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι δεν είναι 100% σίγουρο...αλλά 99% όπως την βλέπω εγώ!!! Και τώρα θα σας αναφέρω την κουβέντα που είχα με τον καλό μου: εγω: Ξέρεις? Η Ραίσα πρέπει να είναι έγκυος...την βλέπω έχει φουσκώσει κάπως!!!! αυτός: Από ποιον, απο τον Φιντέλ????? εγώ: Αγάπη μου....μήπως έχεις να μου πεις τίποτα??????? Click για ανάπτυξη... Ραΐσα αυτό που σκέφτηκες δεν είναι νορμάλ Με το παιδί του θα πήγαινε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 12:45 Η Raisa έγραψε: #98 26-05-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ραΐσα αυτό που σκέφτηκες δεν είναι νορμάλ Με το παιδί του θα πήγαινε; Click για ανάπτυξη... Το ξέρωωωωω....αλλά ήταν ερώτηση αυτή??? Από ποιόν απο τον Φιντέλ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 20:14 Η elvenstar: #99 26-05-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Το ξέρωωωωω....αλλά ήταν ερώτηση αυτή??? Από ποιόν απο τον Φιντέλ??? Click για ανάπτυξη... Αντε! κ αυτός τι ερώτηση ήταν αυτή; Αλήθεια τι απάντησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 20:16 Η Raisa έγραψε: #100 26-05-08 20:16 Τι να απαντήσει καλέ.....με κοίταξε και μας έπιασαν τα γέλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν είναι έτσι δίπλα δίπλα θα γεννάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Μαΐου 2008 στις 21:04 Η Raisa έγραψε: #93 24-05-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Άδικα τον κατηγορούσαμε το Φιντελίνο τόσο καιρό. Μακάρι, σας εύχομαι τα καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε ruko....αν και δεν ξέρω ακόμα αν ήταν τοσο άδικα Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Ωραία ραντεβού στο Μητέρα,ή Ιασώ Click για ανάπτυξη... Ποπι μου, εμείς είμαστε της παράδοσης.....γέννα στο σπίτι!!! Αρχική Δημοσίευση από niki: Ηταν τοτε πριν το Πασχα που η Raisa ειχε οιστρο και ο Fidel σφυριζε αδιαφορα.Τελικα λες οτι τα καταφερε ο μικρος Αξιος, Αξιος Click για ανάπτυξη... Ναι Νικι μου τότε έγινε το θαύμα...αν έγινε.... Θα ρωτήσω τη γιατρό μας τη Δευτέρα αν έχει υπέρηχο να πάμε να το σιγουρέψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 10:56 Η RedCat έγραψε: #94 25-05-08 10:56 μπράβο εύχομαι τα καλύτερα...δεν ειναι κατι σίγουρο ακόμη απ'οτι κατάλαβα ε?? Αντε να δουμε με τον υπερηχο θα φανούν όλα λοιπόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 16:05 Η Raisa έγραψε: #95 25-05-08 16:05 Ναι δεν είναι 100% σίγουρο...αλλά 99% όπως την βλέπω εγώ!!! Και τώρα θα σας αναφέρω την κουβέντα που είχα με τον καλό μου: εγω: Ξέρεις? Η Ραίσα πρέπει να είναι έγκυος...την βλέπω έχει φουσκώσει κάπως!!!! αυτός: Από ποιον, απο τον Φιντέλ????? εγώ: Αγάπη μου....μήπως έχεις να μου πεις τίποτα??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 17:04 Η aretha έγραψε: #96 25-05-08 17:04 Μπα σε καλό σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 20:32 Η elvenstar: #97 25-05-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι δεν είναι 100% σίγουρο...αλλά 99% όπως την βλέπω εγώ!!! Και τώρα θα σας αναφέρω την κουβέντα που είχα με τον καλό μου: εγω: Ξέρεις? Η Ραίσα πρέπει να είναι έγκυος...την βλέπω έχει φουσκώσει κάπως!!!! αυτός: Από ποιον, απο τον Φιντέλ????? εγώ: Αγάπη μου....μήπως έχεις να μου πεις τίποτα??????? Click για ανάπτυξη... Ραΐσα αυτό που σκέφτηκες δεν είναι νορμάλ Με το παιδί του θα πήγαινε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 12:45 Η Raisa έγραψε: #98 26-05-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ραΐσα αυτό που σκέφτηκες δεν είναι νορμάλ Με το παιδί του θα πήγαινε; Click για ανάπτυξη... Το ξέρωωωωω....αλλά ήταν ερώτηση αυτή??? Από ποιόν απο τον Φιντέλ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 20:14 Η elvenstar: #99 26-05-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Το ξέρωωωωω....αλλά ήταν ερώτηση αυτή??? Από ποιόν απο τον Φιντέλ??? Click για ανάπτυξη... Αντε! κ αυτός τι ερώτηση ήταν αυτή; Αλήθεια τι απάντησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 20:16 Η Raisa έγραψε: #100 26-05-08 20:16 Τι να απαντήσει καλέ.....με κοίταξε και μας έπιασαν τα γέλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ruko: Άδικα τον κατηγορούσαμε το Φιντελίνο τόσο καιρό. Μακάρι, σας εύχομαι τα καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε ruko....αν και δεν ξέρω ακόμα αν ήταν τοσο άδικα Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Ωραία ραντεβού στο Μητέρα,ή Ιασώ Click για ανάπτυξη... Ποπι μου, εμείς είμαστε της παράδοσης.....γέννα στο σπίτι!!! Αρχική Δημοσίευση από niki: Ηταν τοτε πριν το Πασχα που η Raisa ειχε οιστρο και ο Fidel σφυριζε αδιαφορα.Τελικα λες οτι τα καταφερε ο μικρος Αξιος, Αξιος Click για ανάπτυξη... Ναι Νικι μου τότε έγινε το θαύμα...αν έγινε.... Θα ρωτήσω τη γιατρό μας τη Δευτέρα αν έχει υπέρηχο να πάμε να το σιγουρέψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 10:56 Η RedCat έγραψε: #94 25-05-08 10:56 μπράβο εύχομαι τα καλύτερα...δεν ειναι κατι σίγουρο ακόμη απ'οτι κατάλαβα ε?? Αντε να δουμε με τον υπερηχο θα φανούν όλα λοιπόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 16:05 Η Raisa έγραψε: #95 25-05-08 16:05 Ναι δεν είναι 100% σίγουρο...αλλά 99% όπως την βλέπω εγώ!!! Και τώρα θα σας αναφέρω την κουβέντα που είχα με τον καλό μου: εγω: Ξέρεις? Η Ραίσα πρέπει να είναι έγκυος...την βλέπω έχει φουσκώσει κάπως!!!! αυτός: Από ποιον, απο τον Φιντέλ????? εγώ: Αγάπη μου....μήπως έχεις να μου πεις τίποτα??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 17:04 Η aretha έγραψε: #96 25-05-08 17:04 Μπα σε καλό σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 20:32 Η elvenstar: #97 25-05-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι δεν είναι 100% σίγουρο...αλλά 99% όπως την βλέπω εγώ!!! Και τώρα θα σας αναφέρω την κουβέντα που είχα με τον καλό μου: εγω: Ξέρεις? Η Ραίσα πρέπει να είναι έγκυος...την βλέπω έχει φουσκώσει κάπως!!!! αυτός: Από ποιον, απο τον Φιντέλ????? εγώ: Αγάπη μου....μήπως έχεις να μου πεις τίποτα??????? Click για ανάπτυξη... Ραΐσα αυτό που σκέφτηκες δεν είναι νορμάλ Με το παιδί του θα πήγαινε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 12:45 Η Raisa έγραψε: #98 26-05-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ραΐσα αυτό που σκέφτηκες δεν είναι νορμάλ Με το παιδί του θα πήγαινε; Click για ανάπτυξη... Το ξέρωωωωω....αλλά ήταν ερώτηση αυτή??? Από ποιόν απο τον Φιντέλ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 20:14 Η elvenstar: #99 26-05-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Το ξέρωωωωω....αλλά ήταν ερώτηση αυτή??? Από ποιόν απο τον Φιντέλ??? Click για ανάπτυξη... Αντε! κ αυτός τι ερώτηση ήταν αυτή; Αλήθεια τι απάντησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 20:16 Η Raisa έγραψε: #100 26-05-08 20:16 Τι να απαντήσει καλέ.....με κοίταξε και μας έπιασαν τα γέλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μπράβο εύχομαι τα καλύτερα...δεν ειναι κατι σίγουρο ακόμη απ'οτι κατάλαβα ε?? Αντε να δουμε με τον υπερηχο θα φανούν όλα λοιπόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 16:05 Η Raisa έγραψε: #95 25-05-08 16:05 Ναι δεν είναι 100% σίγουρο...αλλά 99% όπως την βλέπω εγώ!!! Και τώρα θα σας αναφέρω την κουβέντα που είχα με τον καλό μου: εγω: Ξέρεις? Η Ραίσα πρέπει να είναι έγκυος...την βλέπω έχει φουσκώσει κάπως!!!! αυτός: Από ποιον, απο τον Φιντέλ????? εγώ: Αγάπη μου....μήπως έχεις να μου πεις τίποτα??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 17:04 Η aretha έγραψε: #96 25-05-08 17:04 Μπα σε καλό σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 20:32 Η elvenstar: #97 25-05-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι δεν είναι 100% σίγουρο...αλλά 99% όπως την βλέπω εγώ!!! Και τώρα θα σας αναφέρω την κουβέντα που είχα με τον καλό μου: εγω: Ξέρεις? Η Ραίσα πρέπει να είναι έγκυος...την βλέπω έχει φουσκώσει κάπως!!!! αυτός: Από ποιον, απο τον Φιντέλ????? εγώ: Αγάπη μου....μήπως έχεις να μου πεις τίποτα??????? Click για ανάπτυξη... Ραΐσα αυτό που σκέφτηκες δεν είναι νορμάλ Με το παιδί του θα πήγαινε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 12:45 Η Raisa έγραψε: #98 26-05-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ραΐσα αυτό που σκέφτηκες δεν είναι νορμάλ Με το παιδί του θα πήγαινε; Click για ανάπτυξη... Το ξέρωωωωω....αλλά ήταν ερώτηση αυτή??? Από ποιόν απο τον Φιντέλ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 20:14 Η elvenstar: #99 26-05-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Το ξέρωωωωω....αλλά ήταν ερώτηση αυτή??? Από ποιόν απο τον Φιντέλ??? Click για ανάπτυξη... Αντε! κ αυτός τι ερώτηση ήταν αυτή; Αλήθεια τι απάντησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 20:16 Η Raisa έγραψε: #100 26-05-08 20:16 Τι να απαντήσει καλέ.....με κοίταξε και μας έπιασαν τα γέλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι δεν είναι 100% σίγουρο...αλλά 99% όπως την βλέπω εγώ!!! Και τώρα θα σας αναφέρω την κουβέντα που είχα με τον καλό μου: εγω: Ξέρεις? Η Ραίσα πρέπει να είναι έγκυος...την βλέπω έχει φουσκώσει κάπως!!!! αυτός: Από ποιον, απο τον Φιντέλ????? εγώ: Αγάπη μου....μήπως έχεις να μου πεις τίποτα??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 17:04 Η aretha έγραψε: #96 25-05-08 17:04 Μπα σε καλό σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 20:32 Η elvenstar: #97 25-05-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι δεν είναι 100% σίγουρο...αλλά 99% όπως την βλέπω εγώ!!! Και τώρα θα σας αναφέρω την κουβέντα που είχα με τον καλό μου: εγω: Ξέρεις? Η Ραίσα πρέπει να είναι έγκυος...την βλέπω έχει φουσκώσει κάπως!!!! αυτός: Από ποιον, απο τον Φιντέλ????? εγώ: Αγάπη μου....μήπως έχεις να μου πεις τίποτα??????? Click για ανάπτυξη... Ραΐσα αυτό που σκέφτηκες δεν είναι νορμάλ Με το παιδί του θα πήγαινε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 12:45 Η Raisa έγραψε: #98 26-05-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ραΐσα αυτό που σκέφτηκες δεν είναι νορμάλ Με το παιδί του θα πήγαινε; Click για ανάπτυξη... Το ξέρωωωωω....αλλά ήταν ερώτηση αυτή??? Από ποιόν απο τον Φιντέλ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 20:14 Η elvenstar: #99 26-05-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Το ξέρωωωωω....αλλά ήταν ερώτηση αυτή??? Από ποιόν απο τον Φιντέλ??? Click για ανάπτυξη... Αντε! κ αυτός τι ερώτηση ήταν αυτή; Αλήθεια τι απάντησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 20:16 Η Raisa έγραψε: #100 26-05-08 20:16 Τι να απαντήσει καλέ.....με κοίταξε και μας έπιασαν τα γέλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπα σε καλό σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 20:32 Η elvenstar: #97 25-05-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι δεν είναι 100% σίγουρο...αλλά 99% όπως την βλέπω εγώ!!! Και τώρα θα σας αναφέρω την κουβέντα που είχα με τον καλό μου: εγω: Ξέρεις? Η Ραίσα πρέπει να είναι έγκυος...την βλέπω έχει φουσκώσει κάπως!!!! αυτός: Από ποιον, απο τον Φιντέλ????? εγώ: Αγάπη μου....μήπως έχεις να μου πεις τίποτα??????? Click για ανάπτυξη... Ραΐσα αυτό που σκέφτηκες δεν είναι νορμάλ Με το παιδί του θα πήγαινε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 12:45 Η Raisa έγραψε: #98 26-05-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ραΐσα αυτό που σκέφτηκες δεν είναι νορμάλ Με το παιδί του θα πήγαινε; Click για ανάπτυξη... Το ξέρωωωωω....αλλά ήταν ερώτηση αυτή??? Από ποιόν απο τον Φιντέλ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 20:14 Η elvenstar: #99 26-05-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Το ξέρωωωωω....αλλά ήταν ερώτηση αυτή??? Από ποιόν απο τον Φιντέλ??? Click για ανάπτυξη... Αντε! κ αυτός τι ερώτηση ήταν αυτή; Αλήθεια τι απάντησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 20:16 Η Raisa έγραψε: #100 26-05-08 20:16 Τι να απαντήσει καλέ.....με κοίταξε και μας έπιασαν τα γέλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι δεν είναι 100% σίγουρο...αλλά 99% όπως την βλέπω εγώ!!! Και τώρα θα σας αναφέρω την κουβέντα που είχα με τον καλό μου: εγω: Ξέρεις? Η Ραίσα πρέπει να είναι έγκυος...την βλέπω έχει φουσκώσει κάπως!!!! αυτός: Από ποιον, απο τον Φιντέλ????? εγώ: Αγάπη μου....μήπως έχεις να μου πεις τίποτα??????? Click για ανάπτυξη... Ραΐσα αυτό που σκέφτηκες δεν είναι νορμάλ Με το παιδί του θα πήγαινε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 12:45 Η Raisa έγραψε: #98 26-05-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ραΐσα αυτό που σκέφτηκες δεν είναι νορμάλ Με το παιδί του θα πήγαινε; Click για ανάπτυξη... Το ξέρωωωωω....αλλά ήταν ερώτηση αυτή??? Από ποιόν απο τον Φιντέλ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 20:14 Η elvenstar: #99 26-05-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Το ξέρωωωωω....αλλά ήταν ερώτηση αυτή??? Από ποιόν απο τον Φιντέλ??? Click για ανάπτυξη... Αντε! κ αυτός τι ερώτηση ήταν αυτή; Αλήθεια τι απάντησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 20:16 Η Raisa έγραψε: #100 26-05-08 20:16 Τι να απαντήσει καλέ.....με κοίταξε και μας έπιασαν τα γέλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ραΐσα αυτό που σκέφτηκες δεν είναι νορμάλ Με το παιδί του θα πήγαινε; Click για ανάπτυξη... Το ξέρωωωωω....αλλά ήταν ερώτηση αυτή??? Από ποιόν απο τον Φιντέλ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 20:14 Η elvenstar: #99 26-05-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Το ξέρωωωωω....αλλά ήταν ερώτηση αυτή??? Από ποιόν απο τον Φιντέλ??? Click για ανάπτυξη... Αντε! κ αυτός τι ερώτηση ήταν αυτή; Αλήθεια τι απάντησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 20:16 Η Raisa έγραψε: #100 26-05-08 20:16 Τι να απαντήσει καλέ.....με κοίταξε και μας έπιασαν τα γέλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Το ξέρωωωωω....αλλά ήταν ερώτηση αυτή??? Από ποιόν απο τον Φιντέλ??? Click για ανάπτυξη... Αντε! κ αυτός τι ερώτηση ήταν αυτή; Αλήθεια τι απάντησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 20:16 Η Raisa έγραψε: #100 26-05-08 20:16 Τι να απαντήσει καλέ.....με κοίταξε και μας έπιασαν τα γέλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τι να απαντήσει καλέ.....με κοίταξε και μας έπιασαν τα γέλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.