Η οικογένεια μεγάλωσε!

• Thread starter Thread starter Raisa
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Να΄μαστε και πάλι.....

μετά από πολύ καιρό!!!

Οπως ξέρετε όλοι....ή σχεδόν όλοι:P....εδώ και 2 βδομάδες φιλοξενούμε μια πανέμορφη γάτα....τη Σίλβη:inlove:....με την ελπίδα να ζευγαρώσει με τον Φιντελάκο μου!! Μέχρι στιγμής δυστυχώς :down::down: τζίφος!

Το θέμα είναι ότι από αλλού το περιμέναμε και από αλλού μας βρήκε:blink:...έχει τώρα 2-3 μέρες που παρατηρώ τη Ραίσα.....και μου φαίνεται ότι είναι έγκυος:confused::blink::blink:....πριν ένα μήνα είχε οίστρο και ο καημένος Φιντέλ είχε όλη την καλή διάθεση να βοηθήσει:rolleyes:....αλλά πίστευα ότι 1) ήταν μικρός και 2)δεν έβρισκε στόχο:redface:....

Όπως δείχνουν όμως τα πράγματα ήμουν λάθος:D ...βέβαια ακόμα δεν είμαι σίγουρη αλλά πιστεύω ότι σε ένα μήνα περίπου θα έχουμε ΜΩΡΑΑΑΑΑΑ:up::up::up:

Αν έχω νεότερα θα επανέλθω:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να σας ζήσουν!!!!!!!:up::up::up::up:
Και ελπίζω να είναι τόσο όμορφα και στρουμπουλά σαν την Ξένια:D Περιμένουν κ φωτογραφίες με την περήφανη μητέρα. Λες ο Φιντελ να κάνει ύπουλα τη δουλειά του κ να είναι κ οι Σλιβι έγκυος, ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις από αυτούς τους Λατίνους

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αλήθεια;Ζήτωωωωωωω!!!ΘΑ βγουν τέλεια,περιμένουμε οπωσδήποτε νέα!Μπράβο μεγάλε αδερφέ!:up:

Να σας ζήσουν!!!!!!!:up::up::up::up:
Και ελπίζω να είναι τόσο όμορφα και στρουμπουλά σαν την Ξένια:D Περιμένουν κ φωτογραφίες με την περήφανη μητέρα. Λες ο Φιντελ να κάνει ύπουλα τη δουλειά του κ να είναι κ οι Σλιβι έγκυος, ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις από αυτούς τους Λατίνους[/quote]

:lol::lol::lol::lol:

Αλήθεια;Ζήτωωωωωωω!!!ΘΑ βγουν τέλεια,περιμένουμε οπωσδήποτε νέα!Μπράβο μεγάλε αδερφέ!:up:

Καλέ...περιμένετε....ακόμα δεν είναι σίγουρο:/:..αν και το ελπίζω:rolleyes::rolleyes:
Μόλις το σιγουρέψω.....θα κάνουμε πάρτυ:up::up:

[
Καλέ...περιμένετε....ακόμα δεν είναι σίγουρο:/:..αν και το ελπίζω:rolleyes::rolleyes:
Μόλις το σιγουρέψω.....θα κάνουμε πάρτυ:up::up:
Καλά τι πειράζει να χαρούμε από τώρα κ αργότερα κάνουμε κ το πάρτι κ φεύγοντας μας κερνάς κ από ένα μωρό;)

Ναι ναι το κέρασμα απαιτούμε να είναι ένα στρουμπουλό βρεττανάκι!:P

Πω Πωωωωω! Άντε μακάρυ Raisa μου! Με το καλό!!! Περιμένουμε σύντομα τα θετικά σας νέα!:)

Μακάρι!!!!! Φτου-φτου σας να μην σας ματιάσουμε και να σιγουρευτούν γρήγορα τα καλά νέα.:up::up::up::up:

Άδικα τον κατηγορούσαμε το Φιντελίνο τόσο καιρό.:P Μακάρι, σας εύχομαι τα καλύτερα!:up:

:up::up::up::up:Ωραία ραντεβού στο Μητέρα,ή Ιασώ:lol::lol::lol::lol:

Ηταν τοτε πριν το Πασχα που η Raisa ειχε οιστρο και ο Fidel σφυριζε αδιαφορα;):lol:.Τελικα λες οτι τα καταφερε ο μικρος:lol:
Αξιος, Αξιος:up::up:

Αν είναι έτσι δίπλα δίπλα θα γεννάνε:baby::baby::baby::baby::baby::baby:

Άδικα τον κατηγορούσαμε το Φιντελίνο τόσο καιρό.:P Μακάρι, σας εύχομαι τα καλύτερα!:up:

Ευχαριστούμε ruko:)....αν και δεν ξέρω ακόμα αν ήταν τοσο άδικα:hmm:

:up:Ωραία ραντεβού στο Μητέρα,ή Ιασώ:lol:

Ποπι μου, εμείς είμαστε της παράδοσης.:P....γέννα στο σπίτι!!!:lol::lol:

Ηταν τοτε πριν το Πασχα που η Raisa ειχε οιστρο και ο Fidel σφυριζε αδιαφορα;):lol:.Τελικα λες οτι τα καταφερε ο μικρος:lol:
Αξιος, Αξιος:up:

Ναι Νικι μου τότε έγινε το θαύμα:P...αν έγινε....:D:lol::lol::hmm:

Θα ρωτήσω τη γιατρό μας τη Δευτέρα αν έχει υπέρηχο να πάμε να το σιγουρέψουμε:D:D

μπράβο εύχομαι τα καλύτερα...δεν ειναι κατι σίγουρο ακόμη απ'οτι κατάλαβα ε??:)
Αντε να δουμε με τον υπερηχο θα φανούν όλα λοιπόν

Ναι δεν είναι 100% σίγουρο...αλλά 99% όπως την βλέπω εγώ!!!

Και τώρα θα σας αναφέρω την κουβέντα που είχα με τον καλό μου:

εγω: Ξέρεις? Η Ραίσα πρέπει να είναι έγκυος...την βλέπω έχει φουσκώσει κάπως!!!!:)
αυτός: Από ποιον, απο τον Φιντέλ?????:blink:
εγώ: Αγάπη μου....μήπως έχεις να μου πεις τίποτα???????:hmm::blink::blink::blink:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μπα σε καλό σου!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ναι δεν είναι 100% σίγουρο...αλλά 99% όπως την βλέπω εγώ!!!

Και τώρα θα σας αναφέρω την κουβέντα που είχα με τον καλό μου:

εγω: Ξέρεις? Η Ραίσα πρέπει να είναι έγκυος...την βλέπω έχει φουσκώσει κάπως!!!!:)
αυτός: Από ποιον, απο τον Φιντέλ?????:blink:
εγώ: Αγάπη μου....μήπως έχεις να μου πεις τίποτα???????:hmm::blink::blink::blink:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Ραΐσα αυτό που σκέφτηκες δεν είναι νορμάλ:blink:
Με το παιδί του θα πήγαινε;:P

Ραΐσα αυτό που σκέφτηκες δεν είναι νορμάλ:blink:
Με το παιδί του θα πήγαινε;:P

Το ξέρωωωωω....αλλά ήταν ερώτηση αυτή???
Από ποιόν απο τον Φιντέλ???:blink::blink::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Το ξέρωωωωω....αλλά ήταν ερώτηση αυτή???
Από ποιόν απο τον Φιντέλ???:blink::blink::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Αντε! κ αυτός τι ερώτηση ήταν αυτή;
Αλήθεια τι απάντησε;:hmm:

Τι να απαντήσει καλέ.....με κοίταξε:confused: και μας έπιασαν τα γέλια:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back