thenietzschelegacy Νεοφερμένο μέλος Ο thenietzschelegacy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 06:28 Ο thenietzschelegacy: #201 05-08-08 06:28 Θελω και γωωωωωωωωω Δυστυχώς δεν μπορώ να πάρω τώρα όμως το dreamcat μου Μέχρι να πάω στο καινούριο σπίτι με την κοπελιά μου δε βλέπω να έχω ελπίδες...Κρίμα όμως... Τέλως πάντων να σου ζήσουν τα μικρά σου και κλείνω από τώρα ένα λιλά θηλυκό από την επόμενη γέννα ... Μέχρι και προκαταβολή σου δίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:04 Η katerina10: #202 05-08-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από thenietzschelegacy: Θελω και γωωωωωωωωω Δυστυχώς δεν μπορώ να πάρω τώρα όμως το dreamcat μου Μέχρι να πάω στο καινούριο σπίτι με την κοπελιά μου δε βλέπω να έχω ελπίδες...Κρίμα όμως... Τέλως πάντων να σου ζήσουν τα μικρά σου και κλείνω από τώρα ένα λιλά θηλυκό από την επόμενη γέννα ... Μέχρι και προκαταβολή σου δίνω Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι!!!Ραισα κι άλλα γατάκια θέλει το κοινό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 14:03 Η Raisa έγραψε: #203 22-08-08 14:03 Να,μαστε και πάλι! Άλλο ένα 2μερο στη Θεσ/νίκη ...και επιτέλους πάλι mycat για όλο το 24ώρο Και τώρα ώρα για οφθαλμόλουτρο αυτή είναι η μικρή μας Γκριζούλα ο μικρός μας Γκριζούλης η Γκρινιάρα της παρέας η Μπέμπα μας η χαδιάρα η όμορφη Μπουμπού μας ο Μπουλάκος μας ο Χουρχούρης (όνομα και πράγμα) Όπως βλέπετε μεγαλώνουμε και ομορφαίνουμε μέρα με τη μέρα....χώρια τις τρέλες που κάνουμε....και αυτές μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 14:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #204 22-08-08 14:12 Γεια σου Ραισάκι!! Δεν εχω λόγια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 14:21 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #205 22-08-08 14:21 Να τις κόψω τώρα ή αργότερα. Τι βασανηστήριο είναι αυτό καλέεεε. Να βλέπουμε και να μην μπορούμε να πιάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 14:21 Η NiaR έγραψε: #206 22-08-08 14:21 τι ομορφιες ειναι αυτες καλε?????????????????? Μεγαλωνοντας θα ομορφαινουν και αλλο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 14:27 Η Raisa έγραψε: #207 22-08-08 14:27 Χιχιχιχι....σας άρεσαν τα μωρούλια μας βλέπω...... Παιδιά, είναι αποθέωση να τα βλέπεις να παίζουν, να τρέχουν και να πηδάνε σαν αγριοκάτσικα πέρα δώθε.....σκέτη τρέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 14:29 Η Raisa έγραψε: #208 22-08-08 14:29 Ο Μπαμπάς !!! Και τώρα μια φωτό του περήφανου γατοπατέρα.... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) έχει γίνει ένας γάταρος 7 κιλά ο άτιμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φιντελίν.jpg 63,5 KB · Εμφανίσεις: 28 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 14:42 Η Desdemona: #209 22-08-08 14:42 Aμάν κάτι πλασματάκια!!! Σαν ψεύτικα είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 14:57 Η Raisa έγραψε: #210 22-08-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Aμάν κάτι πλασματάκια!!! Σαν ψεύτικα είναι!!! Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου γλυκιά.....σε περιμένουμε στην Καλλικράτεια για να διαπιστώσεις ότι είναι αληθινά Πότε να σε περιμένουμε;;;;....Θα έχω έτοιμο και τον καφέ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 15:00 Η stellak έγραψε: #211 22-08-08 15:00 Εγώ απορώ, Ραΐσα, πως αντέχεις και δεν τα τρελλαίνεις στα φιλιά και στις τσιμπιές όλη μέρα Είναι κουκλιά, δεν λέω κάτι καινούργιο, το ξέρω, αλλά όταν βλέπω εκείνα τα μωρουδιακά μουστάκια και ματάκια, αρρωσταίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 15:03 Η Raisa έγραψε: #212 22-08-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εγώ απορώ, Ραΐσα, πως αντέχεις και δεν τα τρελλαίνεις στα φιλιά και στις τσιμπιές όλη μέρα Click για ανάπτυξη... Καλέεεε.....ΤΙ νομίζεις ότι κάνουμε όλη μέρα εγώ και ο γιόκας μου;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:10 Η Μυρτω4038: #213 22-08-08 16:10 Τι να πω ειναι ενα ονειροΤελεια Ποτε θα γυρισεις επιτελους να τα δουμε απο κοντα. Ποσο ειναι τωρα, δυο μηνων περιπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:13 Η Raisa έγραψε: #214 22-08-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τι να πω ειναι ενα ονειροΤελεια Ποτε θα γυρισεις επιτελους να τα δουμε απο κοντα. Ποσο ειναι τωρα, δυο μηνων περιπου? Click για ανάπτυξη... Νίκη μου γλυκιά ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια! Οριστικά θα γυρίσω αρχές Σεπτέμβρη ....θα σας πάρω τηλέφωνο για συνάντηση στο σπίτι μου για καφέ....να τα δείτε και να τα χαρείτε από κοντά πριν πάνε στο νέο τους σπίτι ....τώρα είναι 2 μηνών τα μωρούλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:18 Η Desdemona: #215 22-08-08 16:18 Νικολέτα μου, σου το υπόσχομαι ότι μέσα στη βδομάδα θα αγγαρέψω κάποιον και θα με φέρει Καλλικράτεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η NiaR έγραψε: #216 22-08-08 16:24 ααααααα Ολγα δεν μπορεις! εχεις ενα σωρο δουλειες , ακομα δνε ηρθες Θεσ/νικη, κανονιζεις κ βολτες ???????? (σιγα που θα σε αφηνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:31 Η Raisa έγραψε: #217 22-08-08 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Νικολέτα μου, σου το υπόσχομαι ότι μέσα στη βδομάδα θα αγγαρέψω κάποιον και θα με φέρει Καλλικράτεια! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ααααααα Ολγα δεν μπορεις! εχεις ενα σωρο δουλειες , ακομα δνε ηρθες Θεσ/νικη, κανονιζεις κ βολτες ???????? (σιγα που θα σε αφηνα) Click για ανάπτυξη... Ολγα μου....μήπως να αγγαρέψεις την Νάνσυ που φωνάζει σαν τρελή πάντως θα ήταν ΤΕΛΕΙΟ αν μπορούσατε να έρθετε κορίτσια Νάνσυ, εσένα ΑΚΟΜΑ σε περιμένω να έρθεις....άντε, τελευταία ευκαιρία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:37 Η Desdemona: #218 22-08-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ααααααα Ολγα δεν μπορεις! εχεις ενα σωρο δουλειες , ακομα δνε ηρθες Θεσ/νικη, κανονιζεις κ βολτες ???????? (σιγα που θα σε αφηνα) Click για ανάπτυξη... Θα πάμε στο γυμναστήριο καρδιά μου, μην ανησυχείς Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ολγα μου....μήπως να αγγαρέψεις την Νάνσυ που φωνάζει σαν τρελή πάντως θα ήταν ΤΕΛΕΙΟ αν μπορούσατε να έρθετε κορίτσια Νάνσυ, εσένα ΑΚΟΜΑ σε περιμένω να έρθεις....άντε, τελευταία ευκαιρία!!! Click για ανάπτυξη... Ααααα, αυτό ομολογουμένως είναι μια ΤΕΛΕΙΑ ιδέα!!! Για να δούμε τι θα πει και η οδηγός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:44 Η Raisa έγραψε: #219 22-08-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ααααα, αυτό ομολογουμένως είναι μια ΤΕΛΕΙΑ ιδέα!!! Για να δούμε τι θα πει και η οδηγός... Click για ανάπτυξη... Η ιδέα ΕΙΝΑΙ τέλεια...η οδηγός όμως κάνει την πάπια βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:47 Η Desdemona: #220 22-08-08 16:47 Εγώ πάντως Τετάρτη απογευματάκι μπορεί να σου 'ρθω Η οδηγός είναι ακατάδεχτη, δεν την ξέρεις; (Δουλεύει μωρέ το καημένο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θελω και γωωωωωωωωω Δυστυχώς δεν μπορώ να πάρω τώρα όμως το dreamcat μου Μέχρι να πάω στο καινούριο σπίτι με την κοπελιά μου δε βλέπω να έχω ελπίδες...Κρίμα όμως... Τέλως πάντων να σου ζήσουν τα μικρά σου και κλείνω από τώρα ένα λιλά θηλυκό από την επόμενη γέννα ... Μέχρι και προκαταβολή σου δίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:04 Η katerina10: #202 05-08-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από thenietzschelegacy: Θελω και γωωωωωωωωω Δυστυχώς δεν μπορώ να πάρω τώρα όμως το dreamcat μου Μέχρι να πάω στο καινούριο σπίτι με την κοπελιά μου δε βλέπω να έχω ελπίδες...Κρίμα όμως... Τέλως πάντων να σου ζήσουν τα μικρά σου και κλείνω από τώρα ένα λιλά θηλυκό από την επόμενη γέννα ... Μέχρι και προκαταβολή σου δίνω Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι!!!Ραισα κι άλλα γατάκια θέλει το κοινό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 14:03 Η Raisa έγραψε: #203 22-08-08 14:03 Να,μαστε και πάλι! Άλλο ένα 2μερο στη Θεσ/νίκη ...και επιτέλους πάλι mycat για όλο το 24ώρο Και τώρα ώρα για οφθαλμόλουτρο αυτή είναι η μικρή μας Γκριζούλα ο μικρός μας Γκριζούλης η Γκρινιάρα της παρέας η Μπέμπα μας η χαδιάρα η όμορφη Μπουμπού μας ο Μπουλάκος μας ο Χουρχούρης (όνομα και πράγμα) Όπως βλέπετε μεγαλώνουμε και ομορφαίνουμε μέρα με τη μέρα....χώρια τις τρέλες που κάνουμε....και αυτές μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 14:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #204 22-08-08 14:12 Γεια σου Ραισάκι!! Δεν εχω λόγια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 14:21 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #205 22-08-08 14:21 Να τις κόψω τώρα ή αργότερα. Τι βασανηστήριο είναι αυτό καλέεεε. Να βλέπουμε και να μην μπορούμε να πιάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 14:21 Η NiaR έγραψε: #206 22-08-08 14:21 τι ομορφιες ειναι αυτες καλε?????????????????? Μεγαλωνοντας θα ομορφαινουν και αλλο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 14:27 Η Raisa έγραψε: #207 22-08-08 14:27 Χιχιχιχι....σας άρεσαν τα μωρούλια μας βλέπω...... Παιδιά, είναι αποθέωση να τα βλέπεις να παίζουν, να τρέχουν και να πηδάνε σαν αγριοκάτσικα πέρα δώθε.....σκέτη τρέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 14:29 Η Raisa έγραψε: #208 22-08-08 14:29 Ο Μπαμπάς !!! Και τώρα μια φωτό του περήφανου γατοπατέρα.... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) έχει γίνει ένας γάταρος 7 κιλά ο άτιμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φιντελίν.jpg 63,5 KB · Εμφανίσεις: 28 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 14:42 Η Desdemona: #209 22-08-08 14:42 Aμάν κάτι πλασματάκια!!! Σαν ψεύτικα είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 14:57 Η Raisa έγραψε: #210 22-08-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Aμάν κάτι πλασματάκια!!! Σαν ψεύτικα είναι!!! Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου γλυκιά.....σε περιμένουμε στην Καλλικράτεια για να διαπιστώσεις ότι είναι αληθινά Πότε να σε περιμένουμε;;;;....Θα έχω έτοιμο και τον καφέ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 15:00 Η stellak έγραψε: #211 22-08-08 15:00 Εγώ απορώ, Ραΐσα, πως αντέχεις και δεν τα τρελλαίνεις στα φιλιά και στις τσιμπιές όλη μέρα Είναι κουκλιά, δεν λέω κάτι καινούργιο, το ξέρω, αλλά όταν βλέπω εκείνα τα μωρουδιακά μουστάκια και ματάκια, αρρωσταίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 15:03 Η Raisa έγραψε: #212 22-08-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εγώ απορώ, Ραΐσα, πως αντέχεις και δεν τα τρελλαίνεις στα φιλιά και στις τσιμπιές όλη μέρα Click για ανάπτυξη... Καλέεεε.....ΤΙ νομίζεις ότι κάνουμε όλη μέρα εγώ και ο γιόκας μου;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:10 Η Μυρτω4038: #213 22-08-08 16:10 Τι να πω ειναι ενα ονειροΤελεια Ποτε θα γυρισεις επιτελους να τα δουμε απο κοντα. Ποσο ειναι τωρα, δυο μηνων περιπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:13 Η Raisa έγραψε: #214 22-08-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τι να πω ειναι ενα ονειροΤελεια Ποτε θα γυρισεις επιτελους να τα δουμε απο κοντα. Ποσο ειναι τωρα, δυο μηνων περιπου? Click για ανάπτυξη... Νίκη μου γλυκιά ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια! Οριστικά θα γυρίσω αρχές Σεπτέμβρη ....θα σας πάρω τηλέφωνο για συνάντηση στο σπίτι μου για καφέ....να τα δείτε και να τα χαρείτε από κοντά πριν πάνε στο νέο τους σπίτι ....τώρα είναι 2 μηνών τα μωρούλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:18 Η Desdemona: #215 22-08-08 16:18 Νικολέτα μου, σου το υπόσχομαι ότι μέσα στη βδομάδα θα αγγαρέψω κάποιον και θα με φέρει Καλλικράτεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η NiaR έγραψε: #216 22-08-08 16:24 ααααααα Ολγα δεν μπορεις! εχεις ενα σωρο δουλειες , ακομα δνε ηρθες Θεσ/νικη, κανονιζεις κ βολτες ???????? (σιγα που θα σε αφηνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:31 Η Raisa έγραψε: #217 22-08-08 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Νικολέτα μου, σου το υπόσχομαι ότι μέσα στη βδομάδα θα αγγαρέψω κάποιον και θα με φέρει Καλλικράτεια! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ααααααα Ολγα δεν μπορεις! εχεις ενα σωρο δουλειες , ακομα δνε ηρθες Θεσ/νικη, κανονιζεις κ βολτες ???????? (σιγα που θα σε αφηνα) Click για ανάπτυξη... Ολγα μου....μήπως να αγγαρέψεις την Νάνσυ που φωνάζει σαν τρελή πάντως θα ήταν ΤΕΛΕΙΟ αν μπορούσατε να έρθετε κορίτσια Νάνσυ, εσένα ΑΚΟΜΑ σε περιμένω να έρθεις....άντε, τελευταία ευκαιρία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:37 Η Desdemona: #218 22-08-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ααααααα Ολγα δεν μπορεις! εχεις ενα σωρο δουλειες , ακομα δνε ηρθες Θεσ/νικη, κανονιζεις κ βολτες ???????? (σιγα που θα σε αφηνα) Click για ανάπτυξη... Θα πάμε στο γυμναστήριο καρδιά μου, μην ανησυχείς Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ολγα μου....μήπως να αγγαρέψεις την Νάνσυ που φωνάζει σαν τρελή πάντως θα ήταν ΤΕΛΕΙΟ αν μπορούσατε να έρθετε κορίτσια Νάνσυ, εσένα ΑΚΟΜΑ σε περιμένω να έρθεις....άντε, τελευταία ευκαιρία!!! Click για ανάπτυξη... Ααααα, αυτό ομολογουμένως είναι μια ΤΕΛΕΙΑ ιδέα!!! Για να δούμε τι θα πει και η οδηγός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:44 Η Raisa έγραψε: #219 22-08-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ααααα, αυτό ομολογουμένως είναι μια ΤΕΛΕΙΑ ιδέα!!! Για να δούμε τι θα πει και η οδηγός... Click για ανάπτυξη... Η ιδέα ΕΙΝΑΙ τέλεια...η οδηγός όμως κάνει την πάπια βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:47 Η Desdemona: #220 22-08-08 16:47 Εγώ πάντως Τετάρτη απογευματάκι μπορεί να σου 'ρθω Η οδηγός είναι ακατάδεχτη, δεν την ξέρεις; (Δουλεύει μωρέ το καημένο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από thenietzschelegacy: Θελω και γωωωωωωωωω Δυστυχώς δεν μπορώ να πάρω τώρα όμως το dreamcat μου Μέχρι να πάω στο καινούριο σπίτι με την κοπελιά μου δε βλέπω να έχω ελπίδες...Κρίμα όμως... Τέλως πάντων να σου ζήσουν τα μικρά σου και κλείνω από τώρα ένα λιλά θηλυκό από την επόμενη γέννα ... Μέχρι και προκαταβολή σου δίνω Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι!!!Ραισα κι άλλα γατάκια θέλει το κοινό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 14:03 Η Raisa έγραψε: #203 22-08-08 14:03 Να,μαστε και πάλι! Άλλο ένα 2μερο στη Θεσ/νίκη ...και επιτέλους πάλι mycat για όλο το 24ώρο Και τώρα ώρα για οφθαλμόλουτρο αυτή είναι η μικρή μας Γκριζούλα ο μικρός μας Γκριζούλης η Γκρινιάρα της παρέας η Μπέμπα μας η χαδιάρα η όμορφη Μπουμπού μας ο Μπουλάκος μας ο Χουρχούρης (όνομα και πράγμα) Όπως βλέπετε μεγαλώνουμε και ομορφαίνουμε μέρα με τη μέρα....χώρια τις τρέλες που κάνουμε....και αυτές μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 14:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #204 22-08-08 14:12 Γεια σου Ραισάκι!! Δεν εχω λόγια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 14:21 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #205 22-08-08 14:21 Να τις κόψω τώρα ή αργότερα. Τι βασανηστήριο είναι αυτό καλέεεε. Να βλέπουμε και να μην μπορούμε να πιάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 14:21 Η NiaR έγραψε: #206 22-08-08 14:21 τι ομορφιες ειναι αυτες καλε?????????????????? Μεγαλωνοντας θα ομορφαινουν και αλλο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 14:27 Η Raisa έγραψε: #207 22-08-08 14:27 Χιχιχιχι....σας άρεσαν τα μωρούλια μας βλέπω...... Παιδιά, είναι αποθέωση να τα βλέπεις να παίζουν, να τρέχουν και να πηδάνε σαν αγριοκάτσικα πέρα δώθε.....σκέτη τρέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 14:29 Η Raisa έγραψε: #208 22-08-08 14:29 Ο Μπαμπάς !!! Και τώρα μια φωτό του περήφανου γατοπατέρα.... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) έχει γίνει ένας γάταρος 7 κιλά ο άτιμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φιντελίν.jpg 63,5 KB · Εμφανίσεις: 28 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 14:42 Η Desdemona: #209 22-08-08 14:42 Aμάν κάτι πλασματάκια!!! Σαν ψεύτικα είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 14:57 Η Raisa έγραψε: #210 22-08-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Aμάν κάτι πλασματάκια!!! Σαν ψεύτικα είναι!!! Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου γλυκιά.....σε περιμένουμε στην Καλλικράτεια για να διαπιστώσεις ότι είναι αληθινά Πότε να σε περιμένουμε;;;;....Θα έχω έτοιμο και τον καφέ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 15:00 Η stellak έγραψε: #211 22-08-08 15:00 Εγώ απορώ, Ραΐσα, πως αντέχεις και δεν τα τρελλαίνεις στα φιλιά και στις τσιμπιές όλη μέρα Είναι κουκλιά, δεν λέω κάτι καινούργιο, το ξέρω, αλλά όταν βλέπω εκείνα τα μωρουδιακά μουστάκια και ματάκια, αρρωσταίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 15:03 Η Raisa έγραψε: #212 22-08-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εγώ απορώ, Ραΐσα, πως αντέχεις και δεν τα τρελλαίνεις στα φιλιά και στις τσιμπιές όλη μέρα Click για ανάπτυξη... Καλέεεε.....ΤΙ νομίζεις ότι κάνουμε όλη μέρα εγώ και ο γιόκας μου;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:10 Η Μυρτω4038: #213 22-08-08 16:10 Τι να πω ειναι ενα ονειροΤελεια Ποτε θα γυρισεις επιτελους να τα δουμε απο κοντα. Ποσο ειναι τωρα, δυο μηνων περιπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:13 Η Raisa έγραψε: #214 22-08-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τι να πω ειναι ενα ονειροΤελεια Ποτε θα γυρισεις επιτελους να τα δουμε απο κοντα. Ποσο ειναι τωρα, δυο μηνων περιπου? Click για ανάπτυξη... Νίκη μου γλυκιά ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια! Οριστικά θα γυρίσω αρχές Σεπτέμβρη ....θα σας πάρω τηλέφωνο για συνάντηση στο σπίτι μου για καφέ....να τα δείτε και να τα χαρείτε από κοντά πριν πάνε στο νέο τους σπίτι ....τώρα είναι 2 μηνών τα μωρούλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:18 Η Desdemona: #215 22-08-08 16:18 Νικολέτα μου, σου το υπόσχομαι ότι μέσα στη βδομάδα θα αγγαρέψω κάποιον και θα με φέρει Καλλικράτεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η NiaR έγραψε: #216 22-08-08 16:24 ααααααα Ολγα δεν μπορεις! εχεις ενα σωρο δουλειες , ακομα δνε ηρθες Θεσ/νικη, κανονιζεις κ βολτες ???????? (σιγα που θα σε αφηνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:31 Η Raisa έγραψε: #217 22-08-08 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Νικολέτα μου, σου το υπόσχομαι ότι μέσα στη βδομάδα θα αγγαρέψω κάποιον και θα με φέρει Καλλικράτεια! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ααααααα Ολγα δεν μπορεις! εχεις ενα σωρο δουλειες , ακομα δνε ηρθες Θεσ/νικη, κανονιζεις κ βολτες ???????? (σιγα που θα σε αφηνα) Click για ανάπτυξη... Ολγα μου....μήπως να αγγαρέψεις την Νάνσυ που φωνάζει σαν τρελή πάντως θα ήταν ΤΕΛΕΙΟ αν μπορούσατε να έρθετε κορίτσια Νάνσυ, εσένα ΑΚΟΜΑ σε περιμένω να έρθεις....άντε, τελευταία ευκαιρία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:37 Η Desdemona: #218 22-08-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ααααααα Ολγα δεν μπορεις! εχεις ενα σωρο δουλειες , ακομα δνε ηρθες Θεσ/νικη, κανονιζεις κ βολτες ???????? (σιγα που θα σε αφηνα) Click για ανάπτυξη... Θα πάμε στο γυμναστήριο καρδιά μου, μην ανησυχείς Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ολγα μου....μήπως να αγγαρέψεις την Νάνσυ που φωνάζει σαν τρελή πάντως θα ήταν ΤΕΛΕΙΟ αν μπορούσατε να έρθετε κορίτσια Νάνσυ, εσένα ΑΚΟΜΑ σε περιμένω να έρθεις....άντε, τελευταία ευκαιρία!!! Click για ανάπτυξη... Ααααα, αυτό ομολογουμένως είναι μια ΤΕΛΕΙΑ ιδέα!!! Για να δούμε τι θα πει και η οδηγός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:44 Η Raisa έγραψε: #219 22-08-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ααααα, αυτό ομολογουμένως είναι μια ΤΕΛΕΙΑ ιδέα!!! Για να δούμε τι θα πει και η οδηγός... Click για ανάπτυξη... Η ιδέα ΕΙΝΑΙ τέλεια...η οδηγός όμως κάνει την πάπια βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:47 Η Desdemona: #220 22-08-08 16:47 Εγώ πάντως Τετάρτη απογευματάκι μπορεί να σου 'ρθω Η οδηγός είναι ακατάδεχτη, δεν την ξέρεις; (Δουλεύει μωρέ το καημένο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να,μαστε και πάλι! Άλλο ένα 2μερο στη Θεσ/νίκη ...και επιτέλους πάλι mycat για όλο το 24ώρο Και τώρα ώρα για οφθαλμόλουτρο αυτή είναι η μικρή μας Γκριζούλα ο μικρός μας Γκριζούλης η Γκρινιάρα της παρέας η Μπέμπα μας η χαδιάρα η όμορφη Μπουμπού μας ο Μπουλάκος μας ο Χουρχούρης (όνομα και πράγμα) Όπως βλέπετε μεγαλώνουμε και ομορφαίνουμε μέρα με τη μέρα....χώρια τις τρέλες που κάνουμε....και αυτές μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 14:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #204 22-08-08 14:12 Γεια σου Ραισάκι!! Δεν εχω λόγια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 14:21 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #205 22-08-08 14:21 Να τις κόψω τώρα ή αργότερα. Τι βασανηστήριο είναι αυτό καλέεεε. Να βλέπουμε και να μην μπορούμε να πιάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 14:21 Η NiaR έγραψε: #206 22-08-08 14:21 τι ομορφιες ειναι αυτες καλε?????????????????? Μεγαλωνοντας θα ομορφαινουν και αλλο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 14:27 Η Raisa έγραψε: #207 22-08-08 14:27 Χιχιχιχι....σας άρεσαν τα μωρούλια μας βλέπω...... Παιδιά, είναι αποθέωση να τα βλέπεις να παίζουν, να τρέχουν και να πηδάνε σαν αγριοκάτσικα πέρα δώθε.....σκέτη τρέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 14:29 Η Raisa έγραψε: #208 22-08-08 14:29 Ο Μπαμπάς !!! Και τώρα μια φωτό του περήφανου γατοπατέρα.... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) έχει γίνει ένας γάταρος 7 κιλά ο άτιμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φιντελίν.jpg 63,5 KB · Εμφανίσεις: 28 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 14:42 Η Desdemona: #209 22-08-08 14:42 Aμάν κάτι πλασματάκια!!! Σαν ψεύτικα είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 14:57 Η Raisa έγραψε: #210 22-08-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Aμάν κάτι πλασματάκια!!! Σαν ψεύτικα είναι!!! Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου γλυκιά.....σε περιμένουμε στην Καλλικράτεια για να διαπιστώσεις ότι είναι αληθινά Πότε να σε περιμένουμε;;;;....Θα έχω έτοιμο και τον καφέ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 15:00 Η stellak έγραψε: #211 22-08-08 15:00 Εγώ απορώ, Ραΐσα, πως αντέχεις και δεν τα τρελλαίνεις στα φιλιά και στις τσιμπιές όλη μέρα Είναι κουκλιά, δεν λέω κάτι καινούργιο, το ξέρω, αλλά όταν βλέπω εκείνα τα μωρουδιακά μουστάκια και ματάκια, αρρωσταίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 15:03 Η Raisa έγραψε: #212 22-08-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εγώ απορώ, Ραΐσα, πως αντέχεις και δεν τα τρελλαίνεις στα φιλιά και στις τσιμπιές όλη μέρα Click για ανάπτυξη... Καλέεεε.....ΤΙ νομίζεις ότι κάνουμε όλη μέρα εγώ και ο γιόκας μου;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:10 Η Μυρτω4038: #213 22-08-08 16:10 Τι να πω ειναι ενα ονειροΤελεια Ποτε θα γυρισεις επιτελους να τα δουμε απο κοντα. Ποσο ειναι τωρα, δυο μηνων περιπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:13 Η Raisa έγραψε: #214 22-08-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τι να πω ειναι ενα ονειροΤελεια Ποτε θα γυρισεις επιτελους να τα δουμε απο κοντα. Ποσο ειναι τωρα, δυο μηνων περιπου? Click για ανάπτυξη... Νίκη μου γλυκιά ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια! Οριστικά θα γυρίσω αρχές Σεπτέμβρη ....θα σας πάρω τηλέφωνο για συνάντηση στο σπίτι μου για καφέ....να τα δείτε και να τα χαρείτε από κοντά πριν πάνε στο νέο τους σπίτι ....τώρα είναι 2 μηνών τα μωρούλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:18 Η Desdemona: #215 22-08-08 16:18 Νικολέτα μου, σου το υπόσχομαι ότι μέσα στη βδομάδα θα αγγαρέψω κάποιον και θα με φέρει Καλλικράτεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η NiaR έγραψε: #216 22-08-08 16:24 ααααααα Ολγα δεν μπορεις! εχεις ενα σωρο δουλειες , ακομα δνε ηρθες Θεσ/νικη, κανονιζεις κ βολτες ???????? (σιγα που θα σε αφηνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:31 Η Raisa έγραψε: #217 22-08-08 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Νικολέτα μου, σου το υπόσχομαι ότι μέσα στη βδομάδα θα αγγαρέψω κάποιον και θα με φέρει Καλλικράτεια! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ααααααα Ολγα δεν μπορεις! εχεις ενα σωρο δουλειες , ακομα δνε ηρθες Θεσ/νικη, κανονιζεις κ βολτες ???????? (σιγα που θα σε αφηνα) Click για ανάπτυξη... Ολγα μου....μήπως να αγγαρέψεις την Νάνσυ που φωνάζει σαν τρελή πάντως θα ήταν ΤΕΛΕΙΟ αν μπορούσατε να έρθετε κορίτσια Νάνσυ, εσένα ΑΚΟΜΑ σε περιμένω να έρθεις....άντε, τελευταία ευκαιρία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:37 Η Desdemona: #218 22-08-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ααααααα Ολγα δεν μπορεις! εχεις ενα σωρο δουλειες , ακομα δνε ηρθες Θεσ/νικη, κανονιζεις κ βολτες ???????? (σιγα που θα σε αφηνα) Click για ανάπτυξη... Θα πάμε στο γυμναστήριο καρδιά μου, μην ανησυχείς Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ολγα μου....μήπως να αγγαρέψεις την Νάνσυ που φωνάζει σαν τρελή πάντως θα ήταν ΤΕΛΕΙΟ αν μπορούσατε να έρθετε κορίτσια Νάνσυ, εσένα ΑΚΟΜΑ σε περιμένω να έρθεις....άντε, τελευταία ευκαιρία!!! Click για ανάπτυξη... Ααααα, αυτό ομολογουμένως είναι μια ΤΕΛΕΙΑ ιδέα!!! Για να δούμε τι θα πει και η οδηγός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:44 Η Raisa έγραψε: #219 22-08-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ααααα, αυτό ομολογουμένως είναι μια ΤΕΛΕΙΑ ιδέα!!! Για να δούμε τι θα πει και η οδηγός... Click για ανάπτυξη... Η ιδέα ΕΙΝΑΙ τέλεια...η οδηγός όμως κάνει την πάπια βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:47 Η Desdemona: #220 22-08-08 16:47 Εγώ πάντως Τετάρτη απογευματάκι μπορεί να σου 'ρθω Η οδηγός είναι ακατάδεχτη, δεν την ξέρεις; (Δουλεύει μωρέ το καημένο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σου Ραισάκι!! Δεν εχω λόγια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 14:21 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #205 22-08-08 14:21 Να τις κόψω τώρα ή αργότερα. Τι βασανηστήριο είναι αυτό καλέεεε. Να βλέπουμε και να μην μπορούμε να πιάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 14:21 Η NiaR έγραψε: #206 22-08-08 14:21 τι ομορφιες ειναι αυτες καλε?????????????????? Μεγαλωνοντας θα ομορφαινουν και αλλο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 14:27 Η Raisa έγραψε: #207 22-08-08 14:27 Χιχιχιχι....σας άρεσαν τα μωρούλια μας βλέπω...... Παιδιά, είναι αποθέωση να τα βλέπεις να παίζουν, να τρέχουν και να πηδάνε σαν αγριοκάτσικα πέρα δώθε.....σκέτη τρέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 14:29 Η Raisa έγραψε: #208 22-08-08 14:29 Ο Μπαμπάς !!! Και τώρα μια φωτό του περήφανου γατοπατέρα.... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) έχει γίνει ένας γάταρος 7 κιλά ο άτιμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φιντελίν.jpg 63,5 KB · Εμφανίσεις: 28 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 14:42 Η Desdemona: #209 22-08-08 14:42 Aμάν κάτι πλασματάκια!!! Σαν ψεύτικα είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 14:57 Η Raisa έγραψε: #210 22-08-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Aμάν κάτι πλασματάκια!!! Σαν ψεύτικα είναι!!! Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου γλυκιά.....σε περιμένουμε στην Καλλικράτεια για να διαπιστώσεις ότι είναι αληθινά Πότε να σε περιμένουμε;;;;....Θα έχω έτοιμο και τον καφέ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 15:00 Η stellak έγραψε: #211 22-08-08 15:00 Εγώ απορώ, Ραΐσα, πως αντέχεις και δεν τα τρελλαίνεις στα φιλιά και στις τσιμπιές όλη μέρα Είναι κουκλιά, δεν λέω κάτι καινούργιο, το ξέρω, αλλά όταν βλέπω εκείνα τα μωρουδιακά μουστάκια και ματάκια, αρρωσταίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 15:03 Η Raisa έγραψε: #212 22-08-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εγώ απορώ, Ραΐσα, πως αντέχεις και δεν τα τρελλαίνεις στα φιλιά και στις τσιμπιές όλη μέρα Click για ανάπτυξη... Καλέεεε.....ΤΙ νομίζεις ότι κάνουμε όλη μέρα εγώ και ο γιόκας μου;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:10 Η Μυρτω4038: #213 22-08-08 16:10 Τι να πω ειναι ενα ονειροΤελεια Ποτε θα γυρισεις επιτελους να τα δουμε απο κοντα. Ποσο ειναι τωρα, δυο μηνων περιπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:13 Η Raisa έγραψε: #214 22-08-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τι να πω ειναι ενα ονειροΤελεια Ποτε θα γυρισεις επιτελους να τα δουμε απο κοντα. Ποσο ειναι τωρα, δυο μηνων περιπου? Click για ανάπτυξη... Νίκη μου γλυκιά ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια! Οριστικά θα γυρίσω αρχές Σεπτέμβρη ....θα σας πάρω τηλέφωνο για συνάντηση στο σπίτι μου για καφέ....να τα δείτε και να τα χαρείτε από κοντά πριν πάνε στο νέο τους σπίτι ....τώρα είναι 2 μηνών τα μωρούλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:18 Η Desdemona: #215 22-08-08 16:18 Νικολέτα μου, σου το υπόσχομαι ότι μέσα στη βδομάδα θα αγγαρέψω κάποιον και θα με φέρει Καλλικράτεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η NiaR έγραψε: #216 22-08-08 16:24 ααααααα Ολγα δεν μπορεις! εχεις ενα σωρο δουλειες , ακομα δνε ηρθες Θεσ/νικη, κανονιζεις κ βολτες ???????? (σιγα που θα σε αφηνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:31 Η Raisa έγραψε: #217 22-08-08 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Νικολέτα μου, σου το υπόσχομαι ότι μέσα στη βδομάδα θα αγγαρέψω κάποιον και θα με φέρει Καλλικράτεια! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ααααααα Ολγα δεν μπορεις! εχεις ενα σωρο δουλειες , ακομα δνε ηρθες Θεσ/νικη, κανονιζεις κ βολτες ???????? (σιγα που θα σε αφηνα) Click για ανάπτυξη... Ολγα μου....μήπως να αγγαρέψεις την Νάνσυ που φωνάζει σαν τρελή πάντως θα ήταν ΤΕΛΕΙΟ αν μπορούσατε να έρθετε κορίτσια Νάνσυ, εσένα ΑΚΟΜΑ σε περιμένω να έρθεις....άντε, τελευταία ευκαιρία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:37 Η Desdemona: #218 22-08-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ααααααα Ολγα δεν μπορεις! εχεις ενα σωρο δουλειες , ακομα δνε ηρθες Θεσ/νικη, κανονιζεις κ βολτες ???????? (σιγα που θα σε αφηνα) Click για ανάπτυξη... Θα πάμε στο γυμναστήριο καρδιά μου, μην ανησυχείς Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ολγα μου....μήπως να αγγαρέψεις την Νάνσυ που φωνάζει σαν τρελή πάντως θα ήταν ΤΕΛΕΙΟ αν μπορούσατε να έρθετε κορίτσια Νάνσυ, εσένα ΑΚΟΜΑ σε περιμένω να έρθεις....άντε, τελευταία ευκαιρία!!! Click για ανάπτυξη... Ααααα, αυτό ομολογουμένως είναι μια ΤΕΛΕΙΑ ιδέα!!! Για να δούμε τι θα πει και η οδηγός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:44 Η Raisa έγραψε: #219 22-08-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ααααα, αυτό ομολογουμένως είναι μια ΤΕΛΕΙΑ ιδέα!!! Για να δούμε τι θα πει και η οδηγός... Click για ανάπτυξη... Η ιδέα ΕΙΝΑΙ τέλεια...η οδηγός όμως κάνει την πάπια βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:47 Η Desdemona: #220 22-08-08 16:47 Εγώ πάντως Τετάρτη απογευματάκι μπορεί να σου 'ρθω Η οδηγός είναι ακατάδεχτη, δεν την ξέρεις; (Δουλεύει μωρέ το καημένο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να τις κόψω τώρα ή αργότερα. Τι βασανηστήριο είναι αυτό καλέεεε. Να βλέπουμε και να μην μπορούμε να πιάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 14:21 Η NiaR έγραψε: #206 22-08-08 14:21 τι ομορφιες ειναι αυτες καλε?????????????????? Μεγαλωνοντας θα ομορφαινουν και αλλο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 14:27 Η Raisa έγραψε: #207 22-08-08 14:27 Χιχιχιχι....σας άρεσαν τα μωρούλια μας βλέπω...... Παιδιά, είναι αποθέωση να τα βλέπεις να παίζουν, να τρέχουν και να πηδάνε σαν αγριοκάτσικα πέρα δώθε.....σκέτη τρέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 14:29 Η Raisa έγραψε: #208 22-08-08 14:29 Ο Μπαμπάς !!! Και τώρα μια φωτό του περήφανου γατοπατέρα.... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) έχει γίνει ένας γάταρος 7 κιλά ο άτιμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φιντελίν.jpg 63,5 KB · Εμφανίσεις: 28 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 14:42 Η Desdemona: #209 22-08-08 14:42 Aμάν κάτι πλασματάκια!!! Σαν ψεύτικα είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 14:57 Η Raisa έγραψε: #210 22-08-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Aμάν κάτι πλασματάκια!!! Σαν ψεύτικα είναι!!! Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου γλυκιά.....σε περιμένουμε στην Καλλικράτεια για να διαπιστώσεις ότι είναι αληθινά Πότε να σε περιμένουμε;;;;....Θα έχω έτοιμο και τον καφέ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 15:00 Η stellak έγραψε: #211 22-08-08 15:00 Εγώ απορώ, Ραΐσα, πως αντέχεις και δεν τα τρελλαίνεις στα φιλιά και στις τσιμπιές όλη μέρα Είναι κουκλιά, δεν λέω κάτι καινούργιο, το ξέρω, αλλά όταν βλέπω εκείνα τα μωρουδιακά μουστάκια και ματάκια, αρρωσταίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 15:03 Η Raisa έγραψε: #212 22-08-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εγώ απορώ, Ραΐσα, πως αντέχεις και δεν τα τρελλαίνεις στα φιλιά και στις τσιμπιές όλη μέρα Click για ανάπτυξη... Καλέεεε.....ΤΙ νομίζεις ότι κάνουμε όλη μέρα εγώ και ο γιόκας μου;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:10 Η Μυρτω4038: #213 22-08-08 16:10 Τι να πω ειναι ενα ονειροΤελεια Ποτε θα γυρισεις επιτελους να τα δουμε απο κοντα. Ποσο ειναι τωρα, δυο μηνων περιπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:13 Η Raisa έγραψε: #214 22-08-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τι να πω ειναι ενα ονειροΤελεια Ποτε θα γυρισεις επιτελους να τα δουμε απο κοντα. Ποσο ειναι τωρα, δυο μηνων περιπου? Click για ανάπτυξη... Νίκη μου γλυκιά ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια! Οριστικά θα γυρίσω αρχές Σεπτέμβρη ....θα σας πάρω τηλέφωνο για συνάντηση στο σπίτι μου για καφέ....να τα δείτε και να τα χαρείτε από κοντά πριν πάνε στο νέο τους σπίτι ....τώρα είναι 2 μηνών τα μωρούλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:18 Η Desdemona: #215 22-08-08 16:18 Νικολέτα μου, σου το υπόσχομαι ότι μέσα στη βδομάδα θα αγγαρέψω κάποιον και θα με φέρει Καλλικράτεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η NiaR έγραψε: #216 22-08-08 16:24 ααααααα Ολγα δεν μπορεις! εχεις ενα σωρο δουλειες , ακομα δνε ηρθες Θεσ/νικη, κανονιζεις κ βολτες ???????? (σιγα που θα σε αφηνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:31 Η Raisa έγραψε: #217 22-08-08 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Νικολέτα μου, σου το υπόσχομαι ότι μέσα στη βδομάδα θα αγγαρέψω κάποιον και θα με φέρει Καλλικράτεια! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ααααααα Ολγα δεν μπορεις! εχεις ενα σωρο δουλειες , ακομα δνε ηρθες Θεσ/νικη, κανονιζεις κ βολτες ???????? (σιγα που θα σε αφηνα) Click για ανάπτυξη... Ολγα μου....μήπως να αγγαρέψεις την Νάνσυ που φωνάζει σαν τρελή πάντως θα ήταν ΤΕΛΕΙΟ αν μπορούσατε να έρθετε κορίτσια Νάνσυ, εσένα ΑΚΟΜΑ σε περιμένω να έρθεις....άντε, τελευταία ευκαιρία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:37 Η Desdemona: #218 22-08-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ααααααα Ολγα δεν μπορεις! εχεις ενα σωρο δουλειες , ακομα δνε ηρθες Θεσ/νικη, κανονιζεις κ βολτες ???????? (σιγα που θα σε αφηνα) Click για ανάπτυξη... Θα πάμε στο γυμναστήριο καρδιά μου, μην ανησυχείς Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ολγα μου....μήπως να αγγαρέψεις την Νάνσυ που φωνάζει σαν τρελή πάντως θα ήταν ΤΕΛΕΙΟ αν μπορούσατε να έρθετε κορίτσια Νάνσυ, εσένα ΑΚΟΜΑ σε περιμένω να έρθεις....άντε, τελευταία ευκαιρία!!! Click για ανάπτυξη... Ααααα, αυτό ομολογουμένως είναι μια ΤΕΛΕΙΑ ιδέα!!! Για να δούμε τι θα πει και η οδηγός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:44 Η Raisa έγραψε: #219 22-08-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ααααα, αυτό ομολογουμένως είναι μια ΤΕΛΕΙΑ ιδέα!!! Για να δούμε τι θα πει και η οδηγός... Click για ανάπτυξη... Η ιδέα ΕΙΝΑΙ τέλεια...η οδηγός όμως κάνει την πάπια βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:47 Η Desdemona: #220 22-08-08 16:47 Εγώ πάντως Τετάρτη απογευματάκι μπορεί να σου 'ρθω Η οδηγός είναι ακατάδεχτη, δεν την ξέρεις; (Δουλεύει μωρέ το καημένο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τι ομορφιες ειναι αυτες καλε?????????????????? Μεγαλωνοντας θα ομορφαινουν και αλλο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 14:27 Η Raisa έγραψε: #207 22-08-08 14:27 Χιχιχιχι....σας άρεσαν τα μωρούλια μας βλέπω...... Παιδιά, είναι αποθέωση να τα βλέπεις να παίζουν, να τρέχουν και να πηδάνε σαν αγριοκάτσικα πέρα δώθε.....σκέτη τρέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 14:29 Η Raisa έγραψε: #208 22-08-08 14:29 Ο Μπαμπάς !!! Και τώρα μια φωτό του περήφανου γατοπατέρα.... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) έχει γίνει ένας γάταρος 7 κιλά ο άτιμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φιντελίν.jpg 63,5 KB · Εμφανίσεις: 28 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 14:42 Η Desdemona: #209 22-08-08 14:42 Aμάν κάτι πλασματάκια!!! Σαν ψεύτικα είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 14:57 Η Raisa έγραψε: #210 22-08-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Aμάν κάτι πλασματάκια!!! Σαν ψεύτικα είναι!!! Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου γλυκιά.....σε περιμένουμε στην Καλλικράτεια για να διαπιστώσεις ότι είναι αληθινά Πότε να σε περιμένουμε;;;;....Θα έχω έτοιμο και τον καφέ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 15:00 Η stellak έγραψε: #211 22-08-08 15:00 Εγώ απορώ, Ραΐσα, πως αντέχεις και δεν τα τρελλαίνεις στα φιλιά και στις τσιμπιές όλη μέρα Είναι κουκλιά, δεν λέω κάτι καινούργιο, το ξέρω, αλλά όταν βλέπω εκείνα τα μωρουδιακά μουστάκια και ματάκια, αρρωσταίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 15:03 Η Raisa έγραψε: #212 22-08-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εγώ απορώ, Ραΐσα, πως αντέχεις και δεν τα τρελλαίνεις στα φιλιά και στις τσιμπιές όλη μέρα Click για ανάπτυξη... Καλέεεε.....ΤΙ νομίζεις ότι κάνουμε όλη μέρα εγώ και ο γιόκας μου;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:10 Η Μυρτω4038: #213 22-08-08 16:10 Τι να πω ειναι ενα ονειροΤελεια Ποτε θα γυρισεις επιτελους να τα δουμε απο κοντα. Ποσο ειναι τωρα, δυο μηνων περιπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:13 Η Raisa έγραψε: #214 22-08-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τι να πω ειναι ενα ονειροΤελεια Ποτε θα γυρισεις επιτελους να τα δουμε απο κοντα. Ποσο ειναι τωρα, δυο μηνων περιπου? Click για ανάπτυξη... Νίκη μου γλυκιά ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια! Οριστικά θα γυρίσω αρχές Σεπτέμβρη ....θα σας πάρω τηλέφωνο για συνάντηση στο σπίτι μου για καφέ....να τα δείτε και να τα χαρείτε από κοντά πριν πάνε στο νέο τους σπίτι ....τώρα είναι 2 μηνών τα μωρούλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:18 Η Desdemona: #215 22-08-08 16:18 Νικολέτα μου, σου το υπόσχομαι ότι μέσα στη βδομάδα θα αγγαρέψω κάποιον και θα με φέρει Καλλικράτεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η NiaR έγραψε: #216 22-08-08 16:24 ααααααα Ολγα δεν μπορεις! εχεις ενα σωρο δουλειες , ακομα δνε ηρθες Θεσ/νικη, κανονιζεις κ βολτες ???????? (σιγα που θα σε αφηνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:31 Η Raisa έγραψε: #217 22-08-08 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Νικολέτα μου, σου το υπόσχομαι ότι μέσα στη βδομάδα θα αγγαρέψω κάποιον και θα με φέρει Καλλικράτεια! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ααααααα Ολγα δεν μπορεις! εχεις ενα σωρο δουλειες , ακομα δνε ηρθες Θεσ/νικη, κανονιζεις κ βολτες ???????? (σιγα που θα σε αφηνα) Click για ανάπτυξη... Ολγα μου....μήπως να αγγαρέψεις την Νάνσυ που φωνάζει σαν τρελή πάντως θα ήταν ΤΕΛΕΙΟ αν μπορούσατε να έρθετε κορίτσια Νάνσυ, εσένα ΑΚΟΜΑ σε περιμένω να έρθεις....άντε, τελευταία ευκαιρία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:37 Η Desdemona: #218 22-08-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ααααααα Ολγα δεν μπορεις! εχεις ενα σωρο δουλειες , ακομα δνε ηρθες Θεσ/νικη, κανονιζεις κ βολτες ???????? (σιγα που θα σε αφηνα) Click για ανάπτυξη... Θα πάμε στο γυμναστήριο καρδιά μου, μην ανησυχείς Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ολγα μου....μήπως να αγγαρέψεις την Νάνσυ που φωνάζει σαν τρελή πάντως θα ήταν ΤΕΛΕΙΟ αν μπορούσατε να έρθετε κορίτσια Νάνσυ, εσένα ΑΚΟΜΑ σε περιμένω να έρθεις....άντε, τελευταία ευκαιρία!!! Click για ανάπτυξη... Ααααα, αυτό ομολογουμένως είναι μια ΤΕΛΕΙΑ ιδέα!!! Για να δούμε τι θα πει και η οδηγός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:44 Η Raisa έγραψε: #219 22-08-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ααααα, αυτό ομολογουμένως είναι μια ΤΕΛΕΙΑ ιδέα!!! Για να δούμε τι θα πει και η οδηγός... Click για ανάπτυξη... Η ιδέα ΕΙΝΑΙ τέλεια...η οδηγός όμως κάνει την πάπια βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:47 Η Desdemona: #220 22-08-08 16:47 Εγώ πάντως Τετάρτη απογευματάκι μπορεί να σου 'ρθω Η οδηγός είναι ακατάδεχτη, δεν την ξέρεις; (Δουλεύει μωρέ το καημένο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χιχιχιχι....σας άρεσαν τα μωρούλια μας βλέπω...... Παιδιά, είναι αποθέωση να τα βλέπεις να παίζουν, να τρέχουν και να πηδάνε σαν αγριοκάτσικα πέρα δώθε.....σκέτη τρέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 14:29 Η Raisa έγραψε: #208 22-08-08 14:29 Ο Μπαμπάς !!! Και τώρα μια φωτό του περήφανου γατοπατέρα.... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) έχει γίνει ένας γάταρος 7 κιλά ο άτιμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φιντελίν.jpg 63,5 KB · Εμφανίσεις: 28 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 14:42 Η Desdemona: #209 22-08-08 14:42 Aμάν κάτι πλασματάκια!!! Σαν ψεύτικα είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 14:57 Η Raisa έγραψε: #210 22-08-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Aμάν κάτι πλασματάκια!!! Σαν ψεύτικα είναι!!! Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου γλυκιά.....σε περιμένουμε στην Καλλικράτεια για να διαπιστώσεις ότι είναι αληθινά Πότε να σε περιμένουμε;;;;....Θα έχω έτοιμο και τον καφέ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 15:00 Η stellak έγραψε: #211 22-08-08 15:00 Εγώ απορώ, Ραΐσα, πως αντέχεις και δεν τα τρελλαίνεις στα φιλιά και στις τσιμπιές όλη μέρα Είναι κουκλιά, δεν λέω κάτι καινούργιο, το ξέρω, αλλά όταν βλέπω εκείνα τα μωρουδιακά μουστάκια και ματάκια, αρρωσταίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 15:03 Η Raisa έγραψε: #212 22-08-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εγώ απορώ, Ραΐσα, πως αντέχεις και δεν τα τρελλαίνεις στα φιλιά και στις τσιμπιές όλη μέρα Click για ανάπτυξη... Καλέεεε.....ΤΙ νομίζεις ότι κάνουμε όλη μέρα εγώ και ο γιόκας μου;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:10 Η Μυρτω4038: #213 22-08-08 16:10 Τι να πω ειναι ενα ονειροΤελεια Ποτε θα γυρισεις επιτελους να τα δουμε απο κοντα. Ποσο ειναι τωρα, δυο μηνων περιπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:13 Η Raisa έγραψε: #214 22-08-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τι να πω ειναι ενα ονειροΤελεια Ποτε θα γυρισεις επιτελους να τα δουμε απο κοντα. Ποσο ειναι τωρα, δυο μηνων περιπου? Click για ανάπτυξη... Νίκη μου γλυκιά ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια! Οριστικά θα γυρίσω αρχές Σεπτέμβρη ....θα σας πάρω τηλέφωνο για συνάντηση στο σπίτι μου για καφέ....να τα δείτε και να τα χαρείτε από κοντά πριν πάνε στο νέο τους σπίτι ....τώρα είναι 2 μηνών τα μωρούλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:18 Η Desdemona: #215 22-08-08 16:18 Νικολέτα μου, σου το υπόσχομαι ότι μέσα στη βδομάδα θα αγγαρέψω κάποιον και θα με φέρει Καλλικράτεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η NiaR έγραψε: #216 22-08-08 16:24 ααααααα Ολγα δεν μπορεις! εχεις ενα σωρο δουλειες , ακομα δνε ηρθες Θεσ/νικη, κανονιζεις κ βολτες ???????? (σιγα που θα σε αφηνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:31 Η Raisa έγραψε: #217 22-08-08 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Νικολέτα μου, σου το υπόσχομαι ότι μέσα στη βδομάδα θα αγγαρέψω κάποιον και θα με φέρει Καλλικράτεια! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ααααααα Ολγα δεν μπορεις! εχεις ενα σωρο δουλειες , ακομα δνε ηρθες Θεσ/νικη, κανονιζεις κ βολτες ???????? (σιγα που θα σε αφηνα) Click για ανάπτυξη... Ολγα μου....μήπως να αγγαρέψεις την Νάνσυ που φωνάζει σαν τρελή πάντως θα ήταν ΤΕΛΕΙΟ αν μπορούσατε να έρθετε κορίτσια Νάνσυ, εσένα ΑΚΟΜΑ σε περιμένω να έρθεις....άντε, τελευταία ευκαιρία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:37 Η Desdemona: #218 22-08-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ααααααα Ολγα δεν μπορεις! εχεις ενα σωρο δουλειες , ακομα δνε ηρθες Θεσ/νικη, κανονιζεις κ βολτες ???????? (σιγα που θα σε αφηνα) Click για ανάπτυξη... Θα πάμε στο γυμναστήριο καρδιά μου, μην ανησυχείς Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ολγα μου....μήπως να αγγαρέψεις την Νάνσυ που φωνάζει σαν τρελή πάντως θα ήταν ΤΕΛΕΙΟ αν μπορούσατε να έρθετε κορίτσια Νάνσυ, εσένα ΑΚΟΜΑ σε περιμένω να έρθεις....άντε, τελευταία ευκαιρία!!! Click για ανάπτυξη... Ααααα, αυτό ομολογουμένως είναι μια ΤΕΛΕΙΑ ιδέα!!! Για να δούμε τι θα πει και η οδηγός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:44 Η Raisa έγραψε: #219 22-08-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ααααα, αυτό ομολογουμένως είναι μια ΤΕΛΕΙΑ ιδέα!!! Για να δούμε τι θα πει και η οδηγός... Click για ανάπτυξη... Η ιδέα ΕΙΝΑΙ τέλεια...η οδηγός όμως κάνει την πάπια βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:47 Η Desdemona: #220 22-08-08 16:47 Εγώ πάντως Τετάρτη απογευματάκι μπορεί να σου 'ρθω Η οδηγός είναι ακατάδεχτη, δεν την ξέρεις; (Δουλεύει μωρέ το καημένο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο Μπαμπάς !!! Και τώρα μια φωτό του περήφανου γατοπατέρα.... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) έχει γίνει ένας γάταρος 7 κιλά ο άτιμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 14:42 Η Desdemona: #209 22-08-08 14:42 Aμάν κάτι πλασματάκια!!! Σαν ψεύτικα είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 14:57 Η Raisa έγραψε: #210 22-08-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Aμάν κάτι πλασματάκια!!! Σαν ψεύτικα είναι!!! Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου γλυκιά.....σε περιμένουμε στην Καλλικράτεια για να διαπιστώσεις ότι είναι αληθινά Πότε να σε περιμένουμε;;;;....Θα έχω έτοιμο και τον καφέ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 15:00 Η stellak έγραψε: #211 22-08-08 15:00 Εγώ απορώ, Ραΐσα, πως αντέχεις και δεν τα τρελλαίνεις στα φιλιά και στις τσιμπιές όλη μέρα Είναι κουκλιά, δεν λέω κάτι καινούργιο, το ξέρω, αλλά όταν βλέπω εκείνα τα μωρουδιακά μουστάκια και ματάκια, αρρωσταίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 15:03 Η Raisa έγραψε: #212 22-08-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εγώ απορώ, Ραΐσα, πως αντέχεις και δεν τα τρελλαίνεις στα φιλιά και στις τσιμπιές όλη μέρα Click για ανάπτυξη... Καλέεεε.....ΤΙ νομίζεις ότι κάνουμε όλη μέρα εγώ και ο γιόκας μου;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:10 Η Μυρτω4038: #213 22-08-08 16:10 Τι να πω ειναι ενα ονειροΤελεια Ποτε θα γυρισεις επιτελους να τα δουμε απο κοντα. Ποσο ειναι τωρα, δυο μηνων περιπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:13 Η Raisa έγραψε: #214 22-08-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τι να πω ειναι ενα ονειροΤελεια Ποτε θα γυρισεις επιτελους να τα δουμε απο κοντα. Ποσο ειναι τωρα, δυο μηνων περιπου? Click για ανάπτυξη... Νίκη μου γλυκιά ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια! Οριστικά θα γυρίσω αρχές Σεπτέμβρη ....θα σας πάρω τηλέφωνο για συνάντηση στο σπίτι μου για καφέ....να τα δείτε και να τα χαρείτε από κοντά πριν πάνε στο νέο τους σπίτι ....τώρα είναι 2 μηνών τα μωρούλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:18 Η Desdemona: #215 22-08-08 16:18 Νικολέτα μου, σου το υπόσχομαι ότι μέσα στη βδομάδα θα αγγαρέψω κάποιον και θα με φέρει Καλλικράτεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η NiaR έγραψε: #216 22-08-08 16:24 ααααααα Ολγα δεν μπορεις! εχεις ενα σωρο δουλειες , ακομα δνε ηρθες Θεσ/νικη, κανονιζεις κ βολτες ???????? (σιγα που θα σε αφηνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:31 Η Raisa έγραψε: #217 22-08-08 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Νικολέτα μου, σου το υπόσχομαι ότι μέσα στη βδομάδα θα αγγαρέψω κάποιον και θα με φέρει Καλλικράτεια! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ααααααα Ολγα δεν μπορεις! εχεις ενα σωρο δουλειες , ακομα δνε ηρθες Θεσ/νικη, κανονιζεις κ βολτες ???????? (σιγα που θα σε αφηνα) Click για ανάπτυξη... Ολγα μου....μήπως να αγγαρέψεις την Νάνσυ που φωνάζει σαν τρελή πάντως θα ήταν ΤΕΛΕΙΟ αν μπορούσατε να έρθετε κορίτσια Νάνσυ, εσένα ΑΚΟΜΑ σε περιμένω να έρθεις....άντε, τελευταία ευκαιρία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:37 Η Desdemona: #218 22-08-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ααααααα Ολγα δεν μπορεις! εχεις ενα σωρο δουλειες , ακομα δνε ηρθες Θεσ/νικη, κανονιζεις κ βολτες ???????? (σιγα που θα σε αφηνα) Click για ανάπτυξη... Θα πάμε στο γυμναστήριο καρδιά μου, μην ανησυχείς Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ολγα μου....μήπως να αγγαρέψεις την Νάνσυ που φωνάζει σαν τρελή πάντως θα ήταν ΤΕΛΕΙΟ αν μπορούσατε να έρθετε κορίτσια Νάνσυ, εσένα ΑΚΟΜΑ σε περιμένω να έρθεις....άντε, τελευταία ευκαιρία!!! Click για ανάπτυξη... Ααααα, αυτό ομολογουμένως είναι μια ΤΕΛΕΙΑ ιδέα!!! Για να δούμε τι θα πει και η οδηγός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:44 Η Raisa έγραψε: #219 22-08-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ααααα, αυτό ομολογουμένως είναι μια ΤΕΛΕΙΑ ιδέα!!! Για να δούμε τι θα πει και η οδηγός... Click για ανάπτυξη... Η ιδέα ΕΙΝΑΙ τέλεια...η οδηγός όμως κάνει την πάπια βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:47 Η Desdemona: #220 22-08-08 16:47 Εγώ πάντως Τετάρτη απογευματάκι μπορεί να σου 'ρθω Η οδηγός είναι ακατάδεχτη, δεν την ξέρεις; (Δουλεύει μωρέ το καημένο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Aμάν κάτι πλασματάκια!!! Σαν ψεύτικα είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 14:57 Η Raisa έγραψε: #210 22-08-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Aμάν κάτι πλασματάκια!!! Σαν ψεύτικα είναι!!! Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου γλυκιά.....σε περιμένουμε στην Καλλικράτεια για να διαπιστώσεις ότι είναι αληθινά Πότε να σε περιμένουμε;;;;....Θα έχω έτοιμο και τον καφέ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 15:00 Η stellak έγραψε: #211 22-08-08 15:00 Εγώ απορώ, Ραΐσα, πως αντέχεις και δεν τα τρελλαίνεις στα φιλιά και στις τσιμπιές όλη μέρα Είναι κουκλιά, δεν λέω κάτι καινούργιο, το ξέρω, αλλά όταν βλέπω εκείνα τα μωρουδιακά μουστάκια και ματάκια, αρρωσταίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 15:03 Η Raisa έγραψε: #212 22-08-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εγώ απορώ, Ραΐσα, πως αντέχεις και δεν τα τρελλαίνεις στα φιλιά και στις τσιμπιές όλη μέρα Click για ανάπτυξη... Καλέεεε.....ΤΙ νομίζεις ότι κάνουμε όλη μέρα εγώ και ο γιόκας μου;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:10 Η Μυρτω4038: #213 22-08-08 16:10 Τι να πω ειναι ενα ονειροΤελεια Ποτε θα γυρισεις επιτελους να τα δουμε απο κοντα. Ποσο ειναι τωρα, δυο μηνων περιπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:13 Η Raisa έγραψε: #214 22-08-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τι να πω ειναι ενα ονειροΤελεια Ποτε θα γυρισεις επιτελους να τα δουμε απο κοντα. Ποσο ειναι τωρα, δυο μηνων περιπου? Click για ανάπτυξη... Νίκη μου γλυκιά ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια! Οριστικά θα γυρίσω αρχές Σεπτέμβρη ....θα σας πάρω τηλέφωνο για συνάντηση στο σπίτι μου για καφέ....να τα δείτε και να τα χαρείτε από κοντά πριν πάνε στο νέο τους σπίτι ....τώρα είναι 2 μηνών τα μωρούλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:18 Η Desdemona: #215 22-08-08 16:18 Νικολέτα μου, σου το υπόσχομαι ότι μέσα στη βδομάδα θα αγγαρέψω κάποιον και θα με φέρει Καλλικράτεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η NiaR έγραψε: #216 22-08-08 16:24 ααααααα Ολγα δεν μπορεις! εχεις ενα σωρο δουλειες , ακομα δνε ηρθες Θεσ/νικη, κανονιζεις κ βολτες ???????? (σιγα που θα σε αφηνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:31 Η Raisa έγραψε: #217 22-08-08 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Νικολέτα μου, σου το υπόσχομαι ότι μέσα στη βδομάδα θα αγγαρέψω κάποιον και θα με φέρει Καλλικράτεια! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ααααααα Ολγα δεν μπορεις! εχεις ενα σωρο δουλειες , ακομα δνε ηρθες Θεσ/νικη, κανονιζεις κ βολτες ???????? (σιγα που θα σε αφηνα) Click για ανάπτυξη... Ολγα μου....μήπως να αγγαρέψεις την Νάνσυ που φωνάζει σαν τρελή πάντως θα ήταν ΤΕΛΕΙΟ αν μπορούσατε να έρθετε κορίτσια Νάνσυ, εσένα ΑΚΟΜΑ σε περιμένω να έρθεις....άντε, τελευταία ευκαιρία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:37 Η Desdemona: #218 22-08-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ααααααα Ολγα δεν μπορεις! εχεις ενα σωρο δουλειες , ακομα δνε ηρθες Θεσ/νικη, κανονιζεις κ βολτες ???????? (σιγα που θα σε αφηνα) Click για ανάπτυξη... Θα πάμε στο γυμναστήριο καρδιά μου, μην ανησυχείς Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ολγα μου....μήπως να αγγαρέψεις την Νάνσυ που φωνάζει σαν τρελή πάντως θα ήταν ΤΕΛΕΙΟ αν μπορούσατε να έρθετε κορίτσια Νάνσυ, εσένα ΑΚΟΜΑ σε περιμένω να έρθεις....άντε, τελευταία ευκαιρία!!! Click για ανάπτυξη... Ααααα, αυτό ομολογουμένως είναι μια ΤΕΛΕΙΑ ιδέα!!! Για να δούμε τι θα πει και η οδηγός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:44 Η Raisa έγραψε: #219 22-08-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ααααα, αυτό ομολογουμένως είναι μια ΤΕΛΕΙΑ ιδέα!!! Για να δούμε τι θα πει και η οδηγός... Click για ανάπτυξη... Η ιδέα ΕΙΝΑΙ τέλεια...η οδηγός όμως κάνει την πάπια βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:47 Η Desdemona: #220 22-08-08 16:47 Εγώ πάντως Τετάρτη απογευματάκι μπορεί να σου 'ρθω Η οδηγός είναι ακατάδεχτη, δεν την ξέρεις; (Δουλεύει μωρέ το καημένο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Aμάν κάτι πλασματάκια!!! Σαν ψεύτικα είναι!!! Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου γλυκιά.....σε περιμένουμε στην Καλλικράτεια για να διαπιστώσεις ότι είναι αληθινά Πότε να σε περιμένουμε;;;;....Θα έχω έτοιμο και τον καφέ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 15:00 Η stellak έγραψε: #211 22-08-08 15:00 Εγώ απορώ, Ραΐσα, πως αντέχεις και δεν τα τρελλαίνεις στα φιλιά και στις τσιμπιές όλη μέρα Είναι κουκλιά, δεν λέω κάτι καινούργιο, το ξέρω, αλλά όταν βλέπω εκείνα τα μωρουδιακά μουστάκια και ματάκια, αρρωσταίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 15:03 Η Raisa έγραψε: #212 22-08-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εγώ απορώ, Ραΐσα, πως αντέχεις και δεν τα τρελλαίνεις στα φιλιά και στις τσιμπιές όλη μέρα Click για ανάπτυξη... Καλέεεε.....ΤΙ νομίζεις ότι κάνουμε όλη μέρα εγώ και ο γιόκας μου;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:10 Η Μυρτω4038: #213 22-08-08 16:10 Τι να πω ειναι ενα ονειροΤελεια Ποτε θα γυρισεις επιτελους να τα δουμε απο κοντα. Ποσο ειναι τωρα, δυο μηνων περιπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:13 Η Raisa έγραψε: #214 22-08-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τι να πω ειναι ενα ονειροΤελεια Ποτε θα γυρισεις επιτελους να τα δουμε απο κοντα. Ποσο ειναι τωρα, δυο μηνων περιπου? Click για ανάπτυξη... Νίκη μου γλυκιά ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια! Οριστικά θα γυρίσω αρχές Σεπτέμβρη ....θα σας πάρω τηλέφωνο για συνάντηση στο σπίτι μου για καφέ....να τα δείτε και να τα χαρείτε από κοντά πριν πάνε στο νέο τους σπίτι ....τώρα είναι 2 μηνών τα μωρούλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:18 Η Desdemona: #215 22-08-08 16:18 Νικολέτα μου, σου το υπόσχομαι ότι μέσα στη βδομάδα θα αγγαρέψω κάποιον και θα με φέρει Καλλικράτεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η NiaR έγραψε: #216 22-08-08 16:24 ααααααα Ολγα δεν μπορεις! εχεις ενα σωρο δουλειες , ακομα δνε ηρθες Θεσ/νικη, κανονιζεις κ βολτες ???????? (σιγα που θα σε αφηνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:31 Η Raisa έγραψε: #217 22-08-08 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Νικολέτα μου, σου το υπόσχομαι ότι μέσα στη βδομάδα θα αγγαρέψω κάποιον και θα με φέρει Καλλικράτεια! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ααααααα Ολγα δεν μπορεις! εχεις ενα σωρο δουλειες , ακομα δνε ηρθες Θεσ/νικη, κανονιζεις κ βολτες ???????? (σιγα που θα σε αφηνα) Click για ανάπτυξη... Ολγα μου....μήπως να αγγαρέψεις την Νάνσυ που φωνάζει σαν τρελή πάντως θα ήταν ΤΕΛΕΙΟ αν μπορούσατε να έρθετε κορίτσια Νάνσυ, εσένα ΑΚΟΜΑ σε περιμένω να έρθεις....άντε, τελευταία ευκαιρία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:37 Η Desdemona: #218 22-08-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ααααααα Ολγα δεν μπορεις! εχεις ενα σωρο δουλειες , ακομα δνε ηρθες Θεσ/νικη, κανονιζεις κ βολτες ???????? (σιγα που θα σε αφηνα) Click για ανάπτυξη... Θα πάμε στο γυμναστήριο καρδιά μου, μην ανησυχείς Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ολγα μου....μήπως να αγγαρέψεις την Νάνσυ που φωνάζει σαν τρελή πάντως θα ήταν ΤΕΛΕΙΟ αν μπορούσατε να έρθετε κορίτσια Νάνσυ, εσένα ΑΚΟΜΑ σε περιμένω να έρθεις....άντε, τελευταία ευκαιρία!!! Click για ανάπτυξη... Ααααα, αυτό ομολογουμένως είναι μια ΤΕΛΕΙΑ ιδέα!!! Για να δούμε τι θα πει και η οδηγός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:44 Η Raisa έγραψε: #219 22-08-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ααααα, αυτό ομολογουμένως είναι μια ΤΕΛΕΙΑ ιδέα!!! Για να δούμε τι θα πει και η οδηγός... Click για ανάπτυξη... Η ιδέα ΕΙΝΑΙ τέλεια...η οδηγός όμως κάνει την πάπια βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:47 Η Desdemona: #220 22-08-08 16:47 Εγώ πάντως Τετάρτη απογευματάκι μπορεί να σου 'ρθω Η οδηγός είναι ακατάδεχτη, δεν την ξέρεις; (Δουλεύει μωρέ το καημένο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ απορώ, Ραΐσα, πως αντέχεις και δεν τα τρελλαίνεις στα φιλιά και στις τσιμπιές όλη μέρα Είναι κουκλιά, δεν λέω κάτι καινούργιο, το ξέρω, αλλά όταν βλέπω εκείνα τα μωρουδιακά μουστάκια και ματάκια, αρρωσταίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 15:03 Η Raisa έγραψε: #212 22-08-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εγώ απορώ, Ραΐσα, πως αντέχεις και δεν τα τρελλαίνεις στα φιλιά και στις τσιμπιές όλη μέρα Click για ανάπτυξη... Καλέεεε.....ΤΙ νομίζεις ότι κάνουμε όλη μέρα εγώ και ο γιόκας μου;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:10 Η Μυρτω4038: #213 22-08-08 16:10 Τι να πω ειναι ενα ονειροΤελεια Ποτε θα γυρισεις επιτελους να τα δουμε απο κοντα. Ποσο ειναι τωρα, δυο μηνων περιπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:13 Η Raisa έγραψε: #214 22-08-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τι να πω ειναι ενα ονειροΤελεια Ποτε θα γυρισεις επιτελους να τα δουμε απο κοντα. Ποσο ειναι τωρα, δυο μηνων περιπου? Click για ανάπτυξη... Νίκη μου γλυκιά ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια! Οριστικά θα γυρίσω αρχές Σεπτέμβρη ....θα σας πάρω τηλέφωνο για συνάντηση στο σπίτι μου για καφέ....να τα δείτε και να τα χαρείτε από κοντά πριν πάνε στο νέο τους σπίτι ....τώρα είναι 2 μηνών τα μωρούλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:18 Η Desdemona: #215 22-08-08 16:18 Νικολέτα μου, σου το υπόσχομαι ότι μέσα στη βδομάδα θα αγγαρέψω κάποιον και θα με φέρει Καλλικράτεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η NiaR έγραψε: #216 22-08-08 16:24 ααααααα Ολγα δεν μπορεις! εχεις ενα σωρο δουλειες , ακομα δνε ηρθες Θεσ/νικη, κανονιζεις κ βολτες ???????? (σιγα που θα σε αφηνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:31 Η Raisa έγραψε: #217 22-08-08 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Νικολέτα μου, σου το υπόσχομαι ότι μέσα στη βδομάδα θα αγγαρέψω κάποιον και θα με φέρει Καλλικράτεια! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ααααααα Ολγα δεν μπορεις! εχεις ενα σωρο δουλειες , ακομα δνε ηρθες Θεσ/νικη, κανονιζεις κ βολτες ???????? (σιγα που θα σε αφηνα) Click για ανάπτυξη... Ολγα μου....μήπως να αγγαρέψεις την Νάνσυ που φωνάζει σαν τρελή πάντως θα ήταν ΤΕΛΕΙΟ αν μπορούσατε να έρθετε κορίτσια Νάνσυ, εσένα ΑΚΟΜΑ σε περιμένω να έρθεις....άντε, τελευταία ευκαιρία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:37 Η Desdemona: #218 22-08-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ααααααα Ολγα δεν μπορεις! εχεις ενα σωρο δουλειες , ακομα δνε ηρθες Θεσ/νικη, κανονιζεις κ βολτες ???????? (σιγα που θα σε αφηνα) Click για ανάπτυξη... Θα πάμε στο γυμναστήριο καρδιά μου, μην ανησυχείς Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ολγα μου....μήπως να αγγαρέψεις την Νάνσυ που φωνάζει σαν τρελή πάντως θα ήταν ΤΕΛΕΙΟ αν μπορούσατε να έρθετε κορίτσια Νάνσυ, εσένα ΑΚΟΜΑ σε περιμένω να έρθεις....άντε, τελευταία ευκαιρία!!! Click για ανάπτυξη... Ααααα, αυτό ομολογουμένως είναι μια ΤΕΛΕΙΑ ιδέα!!! Για να δούμε τι θα πει και η οδηγός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:44 Η Raisa έγραψε: #219 22-08-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ααααα, αυτό ομολογουμένως είναι μια ΤΕΛΕΙΑ ιδέα!!! Για να δούμε τι θα πει και η οδηγός... Click για ανάπτυξη... Η ιδέα ΕΙΝΑΙ τέλεια...η οδηγός όμως κάνει την πάπια βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:47 Η Desdemona: #220 22-08-08 16:47 Εγώ πάντως Τετάρτη απογευματάκι μπορεί να σου 'ρθω Η οδηγός είναι ακατάδεχτη, δεν την ξέρεις; (Δουλεύει μωρέ το καημένο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εγώ απορώ, Ραΐσα, πως αντέχεις και δεν τα τρελλαίνεις στα φιλιά και στις τσιμπιές όλη μέρα Click για ανάπτυξη... Καλέεεε.....ΤΙ νομίζεις ότι κάνουμε όλη μέρα εγώ και ο γιόκας μου;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:10 Η Μυρτω4038: #213 22-08-08 16:10 Τι να πω ειναι ενα ονειροΤελεια Ποτε θα γυρισεις επιτελους να τα δουμε απο κοντα. Ποσο ειναι τωρα, δυο μηνων περιπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:13 Η Raisa έγραψε: #214 22-08-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τι να πω ειναι ενα ονειροΤελεια Ποτε θα γυρισεις επιτελους να τα δουμε απο κοντα. Ποσο ειναι τωρα, δυο μηνων περιπου? Click για ανάπτυξη... Νίκη μου γλυκιά ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια! Οριστικά θα γυρίσω αρχές Σεπτέμβρη ....θα σας πάρω τηλέφωνο για συνάντηση στο σπίτι μου για καφέ....να τα δείτε και να τα χαρείτε από κοντά πριν πάνε στο νέο τους σπίτι ....τώρα είναι 2 μηνών τα μωρούλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:18 Η Desdemona: #215 22-08-08 16:18 Νικολέτα μου, σου το υπόσχομαι ότι μέσα στη βδομάδα θα αγγαρέψω κάποιον και θα με φέρει Καλλικράτεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η NiaR έγραψε: #216 22-08-08 16:24 ααααααα Ολγα δεν μπορεις! εχεις ενα σωρο δουλειες , ακομα δνε ηρθες Θεσ/νικη, κανονιζεις κ βολτες ???????? (σιγα που θα σε αφηνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:31 Η Raisa έγραψε: #217 22-08-08 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Νικολέτα μου, σου το υπόσχομαι ότι μέσα στη βδομάδα θα αγγαρέψω κάποιον και θα με φέρει Καλλικράτεια! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ααααααα Ολγα δεν μπορεις! εχεις ενα σωρο δουλειες , ακομα δνε ηρθες Θεσ/νικη, κανονιζεις κ βολτες ???????? (σιγα που θα σε αφηνα) Click για ανάπτυξη... Ολγα μου....μήπως να αγγαρέψεις την Νάνσυ που φωνάζει σαν τρελή πάντως θα ήταν ΤΕΛΕΙΟ αν μπορούσατε να έρθετε κορίτσια Νάνσυ, εσένα ΑΚΟΜΑ σε περιμένω να έρθεις....άντε, τελευταία ευκαιρία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:37 Η Desdemona: #218 22-08-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ααααααα Ολγα δεν μπορεις! εχεις ενα σωρο δουλειες , ακομα δνε ηρθες Θεσ/νικη, κανονιζεις κ βολτες ???????? (σιγα που θα σε αφηνα) Click για ανάπτυξη... Θα πάμε στο γυμναστήριο καρδιά μου, μην ανησυχείς Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ολγα μου....μήπως να αγγαρέψεις την Νάνσυ που φωνάζει σαν τρελή πάντως θα ήταν ΤΕΛΕΙΟ αν μπορούσατε να έρθετε κορίτσια Νάνσυ, εσένα ΑΚΟΜΑ σε περιμένω να έρθεις....άντε, τελευταία ευκαιρία!!! Click για ανάπτυξη... Ααααα, αυτό ομολογουμένως είναι μια ΤΕΛΕΙΑ ιδέα!!! Για να δούμε τι θα πει και η οδηγός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:44 Η Raisa έγραψε: #219 22-08-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ααααα, αυτό ομολογουμένως είναι μια ΤΕΛΕΙΑ ιδέα!!! Για να δούμε τι θα πει και η οδηγός... Click για ανάπτυξη... Η ιδέα ΕΙΝΑΙ τέλεια...η οδηγός όμως κάνει την πάπια βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:47 Η Desdemona: #220 22-08-08 16:47 Εγώ πάντως Τετάρτη απογευματάκι μπορεί να σου 'ρθω Η οδηγός είναι ακατάδεχτη, δεν την ξέρεις; (Δουλεύει μωρέ το καημένο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι να πω ειναι ενα ονειροΤελεια Ποτε θα γυρισεις επιτελους να τα δουμε απο κοντα. Ποσο ειναι τωρα, δυο μηνων περιπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:13 Η Raisa έγραψε: #214 22-08-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τι να πω ειναι ενα ονειροΤελεια Ποτε θα γυρισεις επιτελους να τα δουμε απο κοντα. Ποσο ειναι τωρα, δυο μηνων περιπου? Click για ανάπτυξη... Νίκη μου γλυκιά ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια! Οριστικά θα γυρίσω αρχές Σεπτέμβρη ....θα σας πάρω τηλέφωνο για συνάντηση στο σπίτι μου για καφέ....να τα δείτε και να τα χαρείτε από κοντά πριν πάνε στο νέο τους σπίτι ....τώρα είναι 2 μηνών τα μωρούλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:18 Η Desdemona: #215 22-08-08 16:18 Νικολέτα μου, σου το υπόσχομαι ότι μέσα στη βδομάδα θα αγγαρέψω κάποιον και θα με φέρει Καλλικράτεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η NiaR έγραψε: #216 22-08-08 16:24 ααααααα Ολγα δεν μπορεις! εχεις ενα σωρο δουλειες , ακομα δνε ηρθες Θεσ/νικη, κανονιζεις κ βολτες ???????? (σιγα που θα σε αφηνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:31 Η Raisa έγραψε: #217 22-08-08 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Νικολέτα μου, σου το υπόσχομαι ότι μέσα στη βδομάδα θα αγγαρέψω κάποιον και θα με φέρει Καλλικράτεια! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ααααααα Ολγα δεν μπορεις! εχεις ενα σωρο δουλειες , ακομα δνε ηρθες Θεσ/νικη, κανονιζεις κ βολτες ???????? (σιγα που θα σε αφηνα) Click για ανάπτυξη... Ολγα μου....μήπως να αγγαρέψεις την Νάνσυ που φωνάζει σαν τρελή πάντως θα ήταν ΤΕΛΕΙΟ αν μπορούσατε να έρθετε κορίτσια Νάνσυ, εσένα ΑΚΟΜΑ σε περιμένω να έρθεις....άντε, τελευταία ευκαιρία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:37 Η Desdemona: #218 22-08-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ααααααα Ολγα δεν μπορεις! εχεις ενα σωρο δουλειες , ακομα δνε ηρθες Θεσ/νικη, κανονιζεις κ βολτες ???????? (σιγα που θα σε αφηνα) Click για ανάπτυξη... Θα πάμε στο γυμναστήριο καρδιά μου, μην ανησυχείς Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ολγα μου....μήπως να αγγαρέψεις την Νάνσυ που φωνάζει σαν τρελή πάντως θα ήταν ΤΕΛΕΙΟ αν μπορούσατε να έρθετε κορίτσια Νάνσυ, εσένα ΑΚΟΜΑ σε περιμένω να έρθεις....άντε, τελευταία ευκαιρία!!! Click για ανάπτυξη... Ααααα, αυτό ομολογουμένως είναι μια ΤΕΛΕΙΑ ιδέα!!! Για να δούμε τι θα πει και η οδηγός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:44 Η Raisa έγραψε: #219 22-08-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ααααα, αυτό ομολογουμένως είναι μια ΤΕΛΕΙΑ ιδέα!!! Για να δούμε τι θα πει και η οδηγός... Click για ανάπτυξη... Η ιδέα ΕΙΝΑΙ τέλεια...η οδηγός όμως κάνει την πάπια βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:47 Η Desdemona: #220 22-08-08 16:47 Εγώ πάντως Τετάρτη απογευματάκι μπορεί να σου 'ρθω Η οδηγός είναι ακατάδεχτη, δεν την ξέρεις; (Δουλεύει μωρέ το καημένο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από niki: Τι να πω ειναι ενα ονειροΤελεια Ποτε θα γυρισεις επιτελους να τα δουμε απο κοντα. Ποσο ειναι τωρα, δυο μηνων περιπου? Click για ανάπτυξη... Νίκη μου γλυκιά ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια! Οριστικά θα γυρίσω αρχές Σεπτέμβρη ....θα σας πάρω τηλέφωνο για συνάντηση στο σπίτι μου για καφέ....να τα δείτε και να τα χαρείτε από κοντά πριν πάνε στο νέο τους σπίτι ....τώρα είναι 2 μηνών τα μωρούλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:18 Η Desdemona: #215 22-08-08 16:18 Νικολέτα μου, σου το υπόσχομαι ότι μέσα στη βδομάδα θα αγγαρέψω κάποιον και θα με φέρει Καλλικράτεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η NiaR έγραψε: #216 22-08-08 16:24 ααααααα Ολγα δεν μπορεις! εχεις ενα σωρο δουλειες , ακομα δνε ηρθες Θεσ/νικη, κανονιζεις κ βολτες ???????? (σιγα που θα σε αφηνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:31 Η Raisa έγραψε: #217 22-08-08 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Νικολέτα μου, σου το υπόσχομαι ότι μέσα στη βδομάδα θα αγγαρέψω κάποιον και θα με φέρει Καλλικράτεια! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ααααααα Ολγα δεν μπορεις! εχεις ενα σωρο δουλειες , ακομα δνε ηρθες Θεσ/νικη, κανονιζεις κ βολτες ???????? (σιγα που θα σε αφηνα) Click για ανάπτυξη... Ολγα μου....μήπως να αγγαρέψεις την Νάνσυ που φωνάζει σαν τρελή πάντως θα ήταν ΤΕΛΕΙΟ αν μπορούσατε να έρθετε κορίτσια Νάνσυ, εσένα ΑΚΟΜΑ σε περιμένω να έρθεις....άντε, τελευταία ευκαιρία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:37 Η Desdemona: #218 22-08-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ααααααα Ολγα δεν μπορεις! εχεις ενα σωρο δουλειες , ακομα δνε ηρθες Θεσ/νικη, κανονιζεις κ βολτες ???????? (σιγα που θα σε αφηνα) Click για ανάπτυξη... Θα πάμε στο γυμναστήριο καρδιά μου, μην ανησυχείς Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ολγα μου....μήπως να αγγαρέψεις την Νάνσυ που φωνάζει σαν τρελή πάντως θα ήταν ΤΕΛΕΙΟ αν μπορούσατε να έρθετε κορίτσια Νάνσυ, εσένα ΑΚΟΜΑ σε περιμένω να έρθεις....άντε, τελευταία ευκαιρία!!! Click για ανάπτυξη... Ααααα, αυτό ομολογουμένως είναι μια ΤΕΛΕΙΑ ιδέα!!! Για να δούμε τι θα πει και η οδηγός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:44 Η Raisa έγραψε: #219 22-08-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ααααα, αυτό ομολογουμένως είναι μια ΤΕΛΕΙΑ ιδέα!!! Για να δούμε τι θα πει και η οδηγός... Click για ανάπτυξη... Η ιδέα ΕΙΝΑΙ τέλεια...η οδηγός όμως κάνει την πάπια βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:47 Η Desdemona: #220 22-08-08 16:47 Εγώ πάντως Τετάρτη απογευματάκι μπορεί να σου 'ρθω Η οδηγός είναι ακατάδεχτη, δεν την ξέρεις; (Δουλεύει μωρέ το καημένο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νικολέτα μου, σου το υπόσχομαι ότι μέσα στη βδομάδα θα αγγαρέψω κάποιον και θα με φέρει Καλλικράτεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η NiaR έγραψε: #216 22-08-08 16:24 ααααααα Ολγα δεν μπορεις! εχεις ενα σωρο δουλειες , ακομα δνε ηρθες Θεσ/νικη, κανονιζεις κ βολτες ???????? (σιγα που θα σε αφηνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:31 Η Raisa έγραψε: #217 22-08-08 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Νικολέτα μου, σου το υπόσχομαι ότι μέσα στη βδομάδα θα αγγαρέψω κάποιον και θα με φέρει Καλλικράτεια! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ααααααα Ολγα δεν μπορεις! εχεις ενα σωρο δουλειες , ακομα δνε ηρθες Θεσ/νικη, κανονιζεις κ βολτες ???????? (σιγα που θα σε αφηνα) Click για ανάπτυξη... Ολγα μου....μήπως να αγγαρέψεις την Νάνσυ που φωνάζει σαν τρελή πάντως θα ήταν ΤΕΛΕΙΟ αν μπορούσατε να έρθετε κορίτσια Νάνσυ, εσένα ΑΚΟΜΑ σε περιμένω να έρθεις....άντε, τελευταία ευκαιρία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:37 Η Desdemona: #218 22-08-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ααααααα Ολγα δεν μπορεις! εχεις ενα σωρο δουλειες , ακομα δνε ηρθες Θεσ/νικη, κανονιζεις κ βολτες ???????? (σιγα που θα σε αφηνα) Click για ανάπτυξη... Θα πάμε στο γυμναστήριο καρδιά μου, μην ανησυχείς Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ολγα μου....μήπως να αγγαρέψεις την Νάνσυ που φωνάζει σαν τρελή πάντως θα ήταν ΤΕΛΕΙΟ αν μπορούσατε να έρθετε κορίτσια Νάνσυ, εσένα ΑΚΟΜΑ σε περιμένω να έρθεις....άντε, τελευταία ευκαιρία!!! Click για ανάπτυξη... Ααααα, αυτό ομολογουμένως είναι μια ΤΕΛΕΙΑ ιδέα!!! Για να δούμε τι θα πει και η οδηγός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:44 Η Raisa έγραψε: #219 22-08-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ααααα, αυτό ομολογουμένως είναι μια ΤΕΛΕΙΑ ιδέα!!! Για να δούμε τι θα πει και η οδηγός... Click για ανάπτυξη... Η ιδέα ΕΙΝΑΙ τέλεια...η οδηγός όμως κάνει την πάπια βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:47 Η Desdemona: #220 22-08-08 16:47 Εγώ πάντως Τετάρτη απογευματάκι μπορεί να σου 'ρθω Η οδηγός είναι ακατάδεχτη, δεν την ξέρεις; (Δουλεύει μωρέ το καημένο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ααααααα Ολγα δεν μπορεις! εχεις ενα σωρο δουλειες , ακομα δνε ηρθες Θεσ/νικη, κανονιζεις κ βολτες ???????? (σιγα που θα σε αφηνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:31 Η Raisa έγραψε: #217 22-08-08 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Νικολέτα μου, σου το υπόσχομαι ότι μέσα στη βδομάδα θα αγγαρέψω κάποιον και θα με φέρει Καλλικράτεια! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ααααααα Ολγα δεν μπορεις! εχεις ενα σωρο δουλειες , ακομα δνε ηρθες Θεσ/νικη, κανονιζεις κ βολτες ???????? (σιγα που θα σε αφηνα) Click για ανάπτυξη... Ολγα μου....μήπως να αγγαρέψεις την Νάνσυ που φωνάζει σαν τρελή πάντως θα ήταν ΤΕΛΕΙΟ αν μπορούσατε να έρθετε κορίτσια Νάνσυ, εσένα ΑΚΟΜΑ σε περιμένω να έρθεις....άντε, τελευταία ευκαιρία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:37 Η Desdemona: #218 22-08-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ααααααα Ολγα δεν μπορεις! εχεις ενα σωρο δουλειες , ακομα δνε ηρθες Θεσ/νικη, κανονιζεις κ βολτες ???????? (σιγα που θα σε αφηνα) Click για ανάπτυξη... Θα πάμε στο γυμναστήριο καρδιά μου, μην ανησυχείς Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ολγα μου....μήπως να αγγαρέψεις την Νάνσυ που φωνάζει σαν τρελή πάντως θα ήταν ΤΕΛΕΙΟ αν μπορούσατε να έρθετε κορίτσια Νάνσυ, εσένα ΑΚΟΜΑ σε περιμένω να έρθεις....άντε, τελευταία ευκαιρία!!! Click για ανάπτυξη... Ααααα, αυτό ομολογουμένως είναι μια ΤΕΛΕΙΑ ιδέα!!! Για να δούμε τι θα πει και η οδηγός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:44 Η Raisa έγραψε: #219 22-08-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ααααα, αυτό ομολογουμένως είναι μια ΤΕΛΕΙΑ ιδέα!!! Για να δούμε τι θα πει και η οδηγός... Click για ανάπτυξη... Η ιδέα ΕΙΝΑΙ τέλεια...η οδηγός όμως κάνει την πάπια βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:47 Η Desdemona: #220 22-08-08 16:47 Εγώ πάντως Τετάρτη απογευματάκι μπορεί να σου 'ρθω Η οδηγός είναι ακατάδεχτη, δεν την ξέρεις; (Δουλεύει μωρέ το καημένο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Νικολέτα μου, σου το υπόσχομαι ότι μέσα στη βδομάδα θα αγγαρέψω κάποιον και θα με φέρει Καλλικράτεια! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ααααααα Ολγα δεν μπορεις! εχεις ενα σωρο δουλειες , ακομα δνε ηρθες Θεσ/νικη, κανονιζεις κ βολτες ???????? (σιγα που θα σε αφηνα) Click για ανάπτυξη... Ολγα μου....μήπως να αγγαρέψεις την Νάνσυ που φωνάζει σαν τρελή πάντως θα ήταν ΤΕΛΕΙΟ αν μπορούσατε να έρθετε κορίτσια Νάνσυ, εσένα ΑΚΟΜΑ σε περιμένω να έρθεις....άντε, τελευταία ευκαιρία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:37 Η Desdemona: #218 22-08-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ααααααα Ολγα δεν μπορεις! εχεις ενα σωρο δουλειες , ακομα δνε ηρθες Θεσ/νικη, κανονιζεις κ βολτες ???????? (σιγα που θα σε αφηνα) Click για ανάπτυξη... Θα πάμε στο γυμναστήριο καρδιά μου, μην ανησυχείς Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ολγα μου....μήπως να αγγαρέψεις την Νάνσυ που φωνάζει σαν τρελή πάντως θα ήταν ΤΕΛΕΙΟ αν μπορούσατε να έρθετε κορίτσια Νάνσυ, εσένα ΑΚΟΜΑ σε περιμένω να έρθεις....άντε, τελευταία ευκαιρία!!! Click για ανάπτυξη... Ααααα, αυτό ομολογουμένως είναι μια ΤΕΛΕΙΑ ιδέα!!! Για να δούμε τι θα πει και η οδηγός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:44 Η Raisa έγραψε: #219 22-08-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ααααα, αυτό ομολογουμένως είναι μια ΤΕΛΕΙΑ ιδέα!!! Για να δούμε τι θα πει και η οδηγός... Click για ανάπτυξη... Η ιδέα ΕΙΝΑΙ τέλεια...η οδηγός όμως κάνει την πάπια βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:47 Η Desdemona: #220 22-08-08 16:47 Εγώ πάντως Τετάρτη απογευματάκι μπορεί να σου 'ρθω Η οδηγός είναι ακατάδεχτη, δεν την ξέρεις; (Δουλεύει μωρέ το καημένο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ααααααα Ολγα δεν μπορεις! εχεις ενα σωρο δουλειες , ακομα δνε ηρθες Θεσ/νικη, κανονιζεις κ βολτες ???????? (σιγα που θα σε αφηνα) Click για ανάπτυξη... Θα πάμε στο γυμναστήριο καρδιά μου, μην ανησυχείς Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ολγα μου....μήπως να αγγαρέψεις την Νάνσυ που φωνάζει σαν τρελή πάντως θα ήταν ΤΕΛΕΙΟ αν μπορούσατε να έρθετε κορίτσια Νάνσυ, εσένα ΑΚΟΜΑ σε περιμένω να έρθεις....άντε, τελευταία ευκαιρία!!! Click για ανάπτυξη... Ααααα, αυτό ομολογουμένως είναι μια ΤΕΛΕΙΑ ιδέα!!! Για να δούμε τι θα πει και η οδηγός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:44 Η Raisa έγραψε: #219 22-08-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ααααα, αυτό ομολογουμένως είναι μια ΤΕΛΕΙΑ ιδέα!!! Για να δούμε τι θα πει και η οδηγός... Click για ανάπτυξη... Η ιδέα ΕΙΝΑΙ τέλεια...η οδηγός όμως κάνει την πάπια βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:47 Η Desdemona: #220 22-08-08 16:47 Εγώ πάντως Τετάρτη απογευματάκι μπορεί να σου 'ρθω Η οδηγός είναι ακατάδεχτη, δεν την ξέρεις; (Δουλεύει μωρέ το καημένο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ααααα, αυτό ομολογουμένως είναι μια ΤΕΛΕΙΑ ιδέα!!! Για να δούμε τι θα πει και η οδηγός... Click για ανάπτυξη... Η ιδέα ΕΙΝΑΙ τέλεια...η οδηγός όμως κάνει την πάπια βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:47 Η Desdemona: #220 22-08-08 16:47 Εγώ πάντως Τετάρτη απογευματάκι μπορεί να σου 'ρθω Η οδηγός είναι ακατάδεχτη, δεν την ξέρεις; (Δουλεύει μωρέ το καημένο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εγώ πάντως Τετάρτη απογευματάκι μπορεί να σου 'ρθω Η οδηγός είναι ακατάδεχτη, δεν την ξέρεις; (Δουλεύει μωρέ το καημένο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.