Η οικογένεια μεγάλωσε!

Θελω και γωωωωωωωωω :(

Δυστυχώς δεν μπορώ να πάρω τώρα όμως το dreamcat μου:/:

Μέχρι να πάω στο καινούριο σπίτι με την κοπελιά μου δε βλέπω να έχω ελπίδες...Κρίμα όμως... Τέλως πάντων να σου ζήσουν τα μικρά σου και κλείνω από τώρα ένα λιλά θηλυκό από την επόμενη γέννα ... Μέχρι και προκαταβολή σου δίνω:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θελω και γωωωωωωωωω :(

Δυστυχώς δεν μπορώ να πάρω τώρα όμως το dreamcat μου:/:

Μέχρι να πάω στο καινούριο σπίτι με την κοπελιά μου δε βλέπω να έχω ελπίδες...Κρίμα όμως... Τέλως πάντων να σου ζήσουν τα μικρά σου και κλείνω από τώρα ένα λιλά θηλυκό από την επόμενη γέννα ... Μέχρι και προκαταβολή σου δίνω:lol:

Αυτά είναι!!!Ραισα κι άλλα γατάκια θέλει το κοινό σου...:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να,μαστε και πάλι!

Άλλο ένα 2μερο στη Θεσ/νίκη ...και επιτέλους πάλι mycat για όλο το 24ώρο:up:
Και τώρα ώρα για οφθαλμόλουτρο:rolleyes::rolleyes::lol::lol::lol:

_409154.jpg
αυτή είναι η μικρή μας Γκριζούλα

_655709.jpg

ο μικρός μας Γκριζούλης

_434688.jpg

η Γκρινιάρα της παρέας

_648277.jpg

η Μπέμπα μας η χαδιάρα

_61815.jpg

η όμορφη Μπουμπού μας

_527430.jpg

ο Μπουλάκος μας

_270870.jpg

ο Χουρχούρης (όνομα και πράγμα:lol:)

Όπως βλέπετε μεγαλώνουμε και ομορφαίνουμε μέρα με τη μέρα:up:....χώρια τις τρέλες που κάνουμε....και αυτές μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα:D:D:lol::lol::lol:

Γεια σου Ραισάκι!!
Δεν εχω λόγια!!!! :inlove::inlove:

Να τις κόψω τώρα ή αργότερα. Τι βασανηστήριο είναι αυτό καλέεεε. Να βλέπουμε και να μην μπορούμε να πιάσουμε:inlove::inlove:

τι ομορφιες ειναι αυτες καλε??????????????????
Μεγαλωνοντας θα ομορφαινουν και αλλο??? :redface:

Χιχιχιχι....σας άρεσαν τα μωρούλια μας βλέπω......:rolleyes::rolleyes::D:D:D
Παιδιά, είναι αποθέωση να τα βλέπεις να παίζουν, να τρέχουν και να πηδάνε σαν αγριοκάτσικα πέρα δώθε.....σκέτη τρέλα:up:

Ο Μπαμπάς !!!

Και τώρα μια φωτό του περήφανου γατοπατέρα....:cool:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

έχει γίνει ένας γάταρος 7 κιλά ο άτιμος :blink::redface::D:D

Συνημμένα

• Φιντελίν.jpg
    Φιντελίν.jpg
    63,5 KB · Εμφανίσεις: 19
Aμάν κάτι πλασματάκια!!! Σαν ψεύτικα είναι!!! :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Aμάν κάτι πλασματάκια!!! Σαν ψεύτικα είναι!!! :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Αγάπη μου γλυκιά.....σε περιμένουμε στην Καλλικράτεια για να διαπιστώσεις ότι είναι αληθινά ;):D:D:D:D
Πότε να σε περιμένουμε;;;;....Θα έχω έτοιμο και τον καφέ!!!:up:

Εγώ απορώ, Ραΐσα, πως αντέχεις και δεν τα τρελλαίνεις στα φιλιά και στις τσιμπιές όλη μέρα:P Είναι κουκλιά, δεν λέω κάτι καινούργιο, το ξέρω, αλλά όταν βλέπω εκείνα τα μωρουδιακά μουστάκια και ματάκια, αρρωσταίνω:)

Εγώ απορώ, Ραΐσα, πως αντέχεις και δεν τα τρελλαίνεις στα φιλιά και στις τσιμπιές όλη μέρα:P

Καλέεεε.....ΤΙ νομίζεις ότι κάνουμε όλη μέρα εγώ και ο γιόκας μου;;;;:D:D:D

Τι να πω ειναι ενα ονειρο:inlove::inlove::inlove:Τελεια :up::up::up:
Ποτε θα γυρισεις επιτελους να τα δουμε απο κοντα.:D
Ποσο ειναι τωρα, δυο μηνων περιπου?

Τι να πω ειναι ενα ονειρο:inlove::inlove::inlove:Τελεια :up::up::up:
Ποτε θα γυρισεις επιτελους να τα δουμε απο κοντα.:D
Ποσο ειναι τωρα, δυο μηνων περιπου?

Νίκη μου γλυκιά ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!:rolleyes::rolleyes:
Οριστικά θα γυρίσω αρχές Σεπτέμβρη ....θα σας πάρω τηλέφωνο για συνάντηση στο σπίτι μου για καφέ:up:....να τα δείτε και να τα χαρείτε από κοντά πριν πάνε στο νέο τους σπίτι:/: ....τώρα είναι 2 μηνών τα μωρούλια!:up:

Νικολέτα μου, σου το υπόσχομαι ότι μέσα στη βδομάδα θα αγγαρέψω κάποιον και θα με φέρει Καλλικράτεια! :D

ααααααα Ολγα δεν μπορεις! :P εχεις ενα σωρο δουλειες , ακομα δνε ηρθες Θεσ/νικη, κανονιζεις κ βολτες ???????? (σιγα που θα σε αφηνα) :lol:

Νικολέτα μου, σου το υπόσχομαι ότι μέσα στη βδομάδα θα αγγαρέψω κάποιον και θα με φέρει Καλλικράτεια! :D

ααααααα Ολγα δεν μπορεις! :P εχεις ενα σωρο δουλειες , ακομα δνε ηρθες Θεσ/νικη, κανονιζεις κ βολτες ???????? (σιγα που θα σε αφηνα) :lol:

Ολγα μου....μήπως να αγγαρέψεις την Νάνσυ που φωνάζει σαν τρελή:lol::lol::lol::lol: πάντως θα ήταν ΤΕΛΕΙΟ αν μπορούσατε να έρθετε κορίτσια
Νάνσυ, εσένα ΑΚΟΜΑ σε περιμένω να έρθεις....άντε, τελευταία ευκαιρία!!!:up::up::up::up:

Θα πάμε στο γυμναστήριο καρδιά μου, μην ανησυχείς :P

Ολγα μου....μήπως να αγγαρέψεις την Νάνσυ που φωνάζει σαν τρελή:lol::lol::lol::lol: πάντως θα ήταν ΤΕΛΕΙΟ αν μπορούσατε να έρθετε κορίτσια
Νάνσυ, εσένα ΑΚΟΜΑ σε περιμένω να έρθεις....άντε, τελευταία ευκαιρία!!!:up::up::up::up:
Ααααα, αυτό ομολογουμένως είναι μια ΤΕΛΕΙΑ ιδέα!!! Για να δούμε τι θα πει και η οδηγός... ;)

Ααααα, αυτό ομολογουμένως είναι μια ΤΕΛΕΙΑ ιδέα!!! Για να δούμε τι θα πει και η οδηγός... ;)

Η ιδέα ΕΙΝΑΙ τέλεια;)...η οδηγός όμως κάνει την πάπια βλέπω:mad::lol::lol:

Εγώ πάντως Τετάρτη απογευματάκι μπορεί να σου 'ρθω ;) Η οδηγός είναι ακατάδεχτη, δεν την ξέρεις;

(Δουλεύει μωρέ το καημένο)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back