Desdemona
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Καλή τύχη σε όσα μπουρμπουληθρόπουλα υιοθετήθηκαν ήδη!

Αλήθεια, εκτός από τον Μπούλη, ποιο άλλο αποκαταστάθηκε; Πόσους έχεις ακόμα στο σπίτι;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε εμείς καλεεεεεΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Καλωσορίσατε στη βάση σας!
Καλή τύχη σε όσα μπουρμπουληθρόπουλα υιοθετήθηκαν ήδη!
Αλήθεια, εκτός από τον Μπούλη, ποιο άλλο αποκαταστάθηκε; Πόσους έχεις ακόμα στο σπίτι;;;
Καλώς σας βρήκα!!!
Ευχαριστούμε για τις ευχές σας....εκτός από τον Μπούλη υιοθετήθηκαν η Γκριζούλα στην Αθήνα, ο Γκρίζος στην Πάτρα και άλλα 2 (όποια θέλω εγώ
) στη Θεσ/νίκη....και μένουν ακόμα 2 μωρά!
Εκτός από τον Μπούλη τα έχω όλα ακόμα εδώ στο σπίτι....όσοι πιστοί προσέλθετε λοιπόν για καφέ και ζούληγμα

Raisaaaaa έλεος δεν μας λυπάσαι καλέεεεεεεεΔηλαδή τι πρέπει να κάνουμε εμείς καλεεεεε

Σε περιμένουμε καλέεεε....τι άλλο να κάνουμε???

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Desdemona
Διάσημο μέλος
Βρε, θα ζουλήξεις Ραΐσα και Φιντέλ... και μη σου πω και Πρέστο!Ωσπου να έρθω στις 5 Οκτωβρίου σιγά μην σας έχουν αφήσει Raisakia.![]()

Raisa
Περιβόητο μέλος
Λες εεε??Ωσπου να έρθω στις 5 Οκτωβρίου σιγά μην σας έχουν αφήσει Raisakia.![]()

Τότε μπορείς να έρθεις να με υποδεχτείς στο σταθμό όταν έρθω Αθήνα γύρω στις 25 Σεπτέμβρη να παραδώσω την Γκριζούλα
....να μια ακόμα ευκαιρία λοιπόν να δεις έστω και ένα ραισόγατο από κοντά!

Raisa
Περιβόητο μέλος
ΣΩΣΤΟΟΟΟΟ!!!!!!Βρε, θα ζουλήξεις Ραΐσα και Φιντέλ... και μη σου πω και Πρέστο!![]()

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Λες εεε??
Τότε μπορείς να έρθεις να με υποδεχτείς στο σταθμό όταν έρθω Αθήνα γύρω στις 25 Σεπτέμβρη να παραδώσω την Γκριζούλα....να μια ακόμα ευκαιρία λοιπόν να δεις έστω και ένα ραισόγατο από κοντά!
![]()
Raisa μου θα έτρεχα με τα χίλια αλλά αυτή την περίοδο βρίσκομαι στην Ρόδο για δουλειά
. Το καλό είναι ότι θα ανέβω 26 μέχρι 29 Αθήνα που παρουσιάζω την διπλωματική μου. Μετά Αθήνα θα είμαι από τέλη Οκτώβρη πάλι.Βρε, θα ζουλήξεις Ραΐσα και Φιντέλ... και μη σου πω και Πρέστο!![]()
Άμα είναι να ζουλήξω αυτά τα τρία μαναράκια άντε μπρε θα τον πιούμε τον καφέ

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Διαβάζω για ζουλήγματα, βλέπω φωτογραφίες και αρρωσταίνω.
Το ομολογώ ζηλεύω
. Θέλω και γω να ΖΟΥΛΗΞΩ ΤΩΡΑ.Καλή τύχη σε όλα τα αγαπημένα βρετανάκια.
elvenstar
Επιφανές μέλος

Καλως ήρθατε ζουληχτοοικογένεια κ καλό χειμώνα

Και μία ερώτηση, διάβασα ότι τα Βρετανάκια χε χαρακτήρα μοιάζουν πάρα πολύ με τα Περσικά δλδ είναι ήρεμα κ καθόλου άτακτα. Επίσης ότι είναι από τις πιο υγιής ράτσες. Ισχύουν όλα αυτά;
Raisa
Περιβόητο μέλος
Τι είναι τα καημένα τα Ραισάκια τρελομπαλάκια να τα ζουλάει η καθεμια; Νομίζω ότι θέλουν ζούληγμα μόνο από επαγγελματία, δλδ εμένα
Καλως ήρθατε ζουληχτοοικογένεια κ καλό χειμώνα
Και μία ερώτηση, διάβασα ότι τα Βρετανάκια χε χαρακτήρα μοιάζουν πάρα πολύ με τα Περσικά δλδ είναι ήρεμα κ καθόλου άτακτα. Επίσης ότι είναι από τις πιο υγιής ράτσες. Ισχύουν όλα αυτά;
Τι το λες και δεν το κάνεις????

Οσο για τον χαρακτήρα τους...έτσι ακριβώς είναι ...πολύ ήρεμα (μέχρι αηδίας) και καθόλου άτακτα.
....όσο για το υγιής δεν ξέρω.
...αυτό που μπορώ να πω είναι ότι μέχρι στιγμής (3 χρόνια τώρα)δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα υγείας μαζί τους
Υ.Γ. Η δική σας υγεία αλήθεια πώς πάει?

elvenstar
Επιφανές μέλος
Τι το λες και δεν το κάνεις????
Οσο για τον χαρακτήρα τους...έτσι ακριβώς είναι ...πολύ ήρεμα (μέχρι αηδίας) και καθόλου άτακτα.....όσο για το υγιής δεν ξέρω.
...αυτό που μπορώ να πω είναι ότι μέχρι στιγμής (3 χρόνια τώρα)δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα υγείας μαζί τους
Υ.Γ. Η δική σας υγεία αλήθεια πώς πάει?![]()
με βάζεις σε πολλές σκέψεις και γλυκούλια και με καλούς τρόπους
Εγώ έχω 2 μέρες που βγήκα κ είμαι ακόμα ψιλοχάλια, το χειρότερο όμως είναι ότι για μερικές μέρες δεν θα μπορώ να μιλάω κ κατ επέκταση κ να γκρινιάζω

Όσο για το Μπατμανάκι μου είναι καλύτερα τρώει τα πάντα (όχι τα αρκουδάκια) και άρχισε πάλι τα παιχνίδια.Μάλλον η ουλίτιδα δεν πρέρχεται από κάτι σοβαρό, όταν θα συνέλθω κ εγώ θα πάμε για καθαρισμό δοντιών
και προληπτικά για τις υπόλοιπες εξετάσεις Ειτζ και Λευχαιμίας
Raisa
Περιβόητο μέλος
με βάζεις σε πολλές σκέψεις και γλυκούλια και με καλούς τρόπους
Εγώ έχω 2 μέρες που βγήκα κ είμαι ακόμα ψιλοχάλια, το χειρότερο όμως είναι ότι για μερικές μέρες δεν θα μπορώ να μιλάω κ κατ επέκταση κ να γκρινιάζω
Όσο για το Μπατμανάκι μου είναι καλύτερα τρώει τα πάντα (όχι τα αρκουδάκια) και άρχισε πάλι τα παιχνίδια.Μάλλον η ουλίτιδα δεν πρέρχεται από κάτι σοβαρό, όταν θα συνέλθω κ εγώ θα πάμε για καθαρισμό δοντιώνκαι προληπτικά για τις υπόλοιπες εξετάσεις Ειτζ και Λευχαιμίας
![]()
Τι πράμα και αυτό...να μη μπορείς να γκρινιάζεις!

Το θέμα είναι να γίνεις πρώτα εσύ καλά και μετά και το Μπατμανάκι...εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό...θα δεις που όλα θα πάνε καλά!!!!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Είδες πράγματα να μη μπορώ να γκρινιάξω ποιά εγώ;;;;Τι πράμα και αυτό...να μη μπορείς να γκρινιάζεις!
Το θέμα είναι να γίνεις πρώτα εσύ καλά και μετά και το Μπατμανάκι...εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό...θα δεις που όλα θα πάνε καλά!!!!![]()

Σε ευχαριστώ και εγώ αυτό λέω όλα θα πάνε καλά και μετά θα έρθω για καφέ και ζούληγμα ως επίσημη βασιλική ζουλήχτρα

Raisa
Περιβόητο μέλος
Είδες πράγματα να μη μπορώ να γκρινιάξω ποιά εγώ;;;;
Σε ευχαριστώ και εγώ αυτό λέω όλα θα πάνε καλά και μετά θα έρθω για καφέ και ζούληγμα ως επίσημη βασιλική ζουλήχτρα![]()
ΜΑΚΑΡΙ!!!!!!

Εμείς πάντως σε περιμένουμε....αν δεν μας ζουλίξει η βασιλική ζουλήχτρα είναι σα να μην ζούληξε κανείς

elvenstar
Επιφανές μέλος
Σωστό!!!! είπαμε είμαι ProΜΑΚΑΡΙ!!!!!!
Εμείς πάντως σε περιμένουμε....αν δεν μας ζουλίξει η βασιλική ζουλήχτρα είναι σα να μην ζούληξε κανείς![]()

Raisa
Περιβόητο μέλος
Ύστερα από τον κατακλυσμό φωτογραφιών των μικρών μας
είπα να ξαναφέρω στο προσκήνιο τους περήφανους γονείς των μωρών μας , την Ραίσα και τον Φιντέλ
.....ωραίος και ο νέος αλλά ο παλιός είναι αλλιώς που λένε

Ιδού λοιπόν το περήφανο ζευγάρι

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
πολλά νέα για το ζευγάρι δεν έχω να σας πω....μια απ΄τα ίδια....ΟΛΗ μέρα ξάπλα
....έλεος πια
....λέω να πάρω καμιά γάτα να έχω να παίζω 

Συνημμένα
elvenstar
Επιφανές μέλος

Νομίζω ότι έχει ένα ακόμα διαθέσημο η Ραίσαπολλά νέα για το ζευγάρι δεν έχω να σας πω....μια απ΄τα ίδια....ΟΛΗ μέρα ξάπλα....έλεος πια
....λέω να πάρω καμιά γάτα να έχω να παίζω
![]()

Raisa
Περιβόητο μέλος
Ομόρφυναν ή μου φαίνεται; Το φοβερό ζευγάρι είναι αυτό;
Νομίζω ότι έχει ένα ακόμα διαθέσημο η Ραίσα![]()
ομόρφυναν ομόρφυναν ...
με τόσο φαΐ και ύπνο πώς να μην ομορφαίνουν

έχει ακόμα ένα η Ραίσα είπες εεεε......λες να την πάρω τηλέφωνο??

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool