Η Lady είναι έγκυος!!!

gristofer

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο gristofer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα.
Τελικά η lady μου είναι έγκυος!!!!!:P Κάναμε κοιλίτσα κάναμε στήθος κοιμόμαστε πολύ τρώμε επίσης πολύ τα μωρά μας αναμένονται αρχές Μαΐου σύμφωνα με το γιατρό και τις ημερομηνίες απόδρασης . Υπομονή λοιπόν και αγωνιά μέχρι τότε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άντε με το καλό να'ρθουν τα γατάκια. Μ'ένα πόνο εύχομαι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ωωω υπεροχα!!! αντε με το καλο!!:up:

:D :lol: Την ατιμη....Αυτη εινα η εννοια του ''γατιζω''. Αντε με το καλο:)

Μακάρι να πάνε όλα καλά , η ζητήσει μεγάλη μέχρι τώρα 7 συγγενείς και γνωστοί ,αλλά εγώ άρχισα ήδη να σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κρατήσω μερικά μωράκια για μένα να τρέχουν αριστερά δεξιά και να σκορπάνε τον πανικό στο σπίτι, άλλωστε όπως λέει και η γιαγιά μου «τα πολλά παιδία είναι ευτυχία» τα πολλά γατιά?

Μακάρι να πάνε όλα καλά , η ζητήσει μεγάλη μέχρι τώρα 7 συγγενείς και γνωστοί ,αλλά εγώ άρχισα ήδη να σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κρατήσω μερικά μωράκια για μένα να τρέχουν αριστερά δεξιά και να σκορπάνε τον πανικό στο σπίτι, άλλωστε όπως λέει και η γιαγιά μου «τα πολλά παιδία είναι ευτυχία» τα πολλά γατιά?

Αχ ναι ναι!! Τι δυο τι παραπανω??? :D :D Ειναι και τοσο γλυκα οταν ειναι μωρα....

wowwwwww......φαντάζομαι τι γατουλίνια θα βγάλει αυτό το κουκλί....χάζευα τις φωτός σας σήμερα , απίθανεςς είναι!!!!!

Αχ ναι ναι!! Τι δυο τι παραπανω??? :D :D Ειναι και τοσο γλυκα οταν ειναι μωρα....

και εγώ έτσι ξεκίνησα.:lol: ..και ξαφνικά βρέθηκα με 3 σε διαμέρισμα!!!!
δεν παραπονιέμαι όμως, ειναι όνειρο τα σκασμένα μου ολα!!!!!!:up: αφήνω την μιά, πιάνω την άλλη!!!!!! και δώστου ζούπινγκ!!!!!! και τώρα που περιμένω και εγώ μωρά..:lol: ..αμάνννννν!!!! δεν σου λέω τίποτα,πολλές χαρές!!!!!!

Σ ευχαριστούμε πολύ !!! και τα δικά σου όμως δε πάνε πίσω!! Όλα μωρέ όλα είναι όμορφα το καθένα με την χάρη του , Σιάμ ήταν η πρώτη μου γάτα η Κιμ!!

και εγώ έτσι ξεκίνησα.:lol: ..και ξαφνικά βρέθηκα με 3 σε διαμέρισμα!!!!
δεν παραπονιέμαι όμως, ειναι όνειρο τα σκασμένα μου ολα!!!!!!:up: αφήνω την μιά, πιάνω την άλλη!!!!!! και δώστου ζούπινγκ!!!!!! και τώρα που περιμένω και εγώ μωρά..:lol: ..αμάνννννν!!!! δεν σου λέω τίποτα,πολλές χαρές!!!!!!

Και μενα τα δυο δεν μου φτανουν...:lol:

Δανείζομαι στοίχο «έχω πρόβλημα μεγάλο δυο γατιά δεν φτάνουν θέλω κι άλλο» !!!!!

:lol: καλό!!!!!!
επίσης ακόμα καλύτερο να συμφωνούν όλοι στο σπίτι για τα 2 και παραπάνω!!!!!! ε?????

Δυο είμαστε στο σπίτι και η λατρεία μας για τα ζώα ήταν βασικό κριτήριο για ζήσουμε μαζί

Σ ευχαριστούμε πολύ !!! και τα δικά σου όμως δε πάνε πίσω!! Όλα μωρέ όλα είναι όμορφα το καθένα με την χάρη του , Σιάμ ήταν η πρώτη μου γάτα η Κιμ!!

εγώ τα έχω λατρέψει και τα 2 μου τα σιάμ. μέχρι τώρα είχα πάντα κεραμιδόγατα που τα μάζευα απο έξω, ή που καποιοι που με είχαν πάρει χαμπάρι τα παρατούσαν κάπου κοντά στο σπίτι μας!
Αλλά τα τελευταία 4 χρόνια με του Ρούπι και την Μπουμπου έχω πάθει πλάκα, έχουν άλλο χαρακτήρα!!!!!!! τα λατρεύω όλα δεν το συζητώ, αλλά είναι τόσο διαφορετικά τα γατιά ράτσας!!
Η Κίμ δεν υπάρχει πλεόν???

Δυο είμαστε στο σπίτι και η λατρεία μας για τα ζώα ήταν βασικό κριτήριο για ζήσουμε μαζί

εμείς 4......και είμαστε όλοι κολλημένοι....:up: τούς κατάφερα όλους!!!!!!!!:lol:

εγώ τα έχω λατρέψει και τα 2 μου τα σιάμ. μέχρι τώρα είχα πάντα κεραμιδόγατα που τα μάζευα απο έξω, ή που καποιοι που με είχαν πάρει χαμπάρι τα παρατούσαν κάπου κοντά στο σπίτι μας!
Αλλά τα τελευταία 4 χρόνια με του Ρούπι και την Μπουμπου έχω πάθει πλάκα, έχουν άλλο χαρακτήρα!!!!!!! τα λατρεύω όλα δεν το συζητώ, αλλά είναι τόσο διαφορετικά τα γατιά ράτσας!!
Η Κίμ δεν υπάρχει πλεόν???
Μόνο στην καρδιά μου υπάρχει η Κιμ πλέον έζησε μαζί μου 13 χρόνια έκανε μια γεννά .Ήταν πολύ καλή γάτα και απίστευτα δεμένη μαζί μου.

Δανείζομαι στοίχο «έχω πρόβλημα μεγάλο δυο γατιά δεν φτάνουν θέλω κι άλλο» !!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: καλό!!!!!!
επίσης ακόμα καλύτερο να συμφωνούν όλοι στο σπίτι για τα 2 και παραπάνω!!!!!! ε?????

Για τα δυο μια χαρα συμφωνησαμε και εμεις...Αλλα νομιζω ο φιλος μου φοβατε πως αν παρουμε κι αλλο δεν θα εχω σταματημο:lol: :lol: Δεν εχει και αδικο τωρα που το λεμε...:hmm: :rolleyes: :rolleyes:

Μόνο στην καρδιά μου υπάρχει η Κιμ πλέον έζησε μαζί μου 13 χρόνια έκανε μια γεννά .Ήταν πολύ καλή γάτα και απίστευτα δεμένη μαζί μου.

και ο Ρούπι μου ειναι αυτοκολλητάκι μαζί μου και με τον γιό μου και επίσης πολύ-πολύ καλός και μαζί μας και με οποιοδήποτε αδέσποτο έχει βρεθεί στο σπίτι, ενώ η Μπουμπού ειναι λίγο στριγγλίτσα!!!! κλασσικό θηλυκό να πώ???:)

Εγώ πέρυσι το χειμώνα έχασα τον Τζέρυ μου, 17 χρονών, ενας κεραμιδόγατος γκρί με λευκό, γλύκας, θα βρώ κάμια φωτο να ανεβάσω! είναι λυπηρό να χάνεις ζώο μετά απο τόσα χρόνια, το δέσιμο μεγάλο, αλλά ποτέ δεν ξεχνιέται! εμείς ακόμα πολλές φορές τον Ρούπι τον φωνάζουμε Τζέρυ, και πάντα τον θυμόμαστε!:/:
Δυστυχώς έτσει ειναι η ζωή....έχει ροή!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Για τα δυο μια χαρα συμφωνησαμε και εμεις...Αλλα νομιζω ο φιλος μου φοβατε πως αν παρουμε κι αλλο δεν θα εχω σταματημο:lol: :lol: Δεν εχει και αδικο τωρα που το λεμε...:hmm: :rolleyes: :rolleyes:

Λές πως έχει δίκιο....?????? κάτι μου λεει πως ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ..!!!!!!!:P :lol:

Μικα, αυτά τα δύο πορτοκαλάκια ειναι????

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back