LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Οχιιιιιιιιιιιι φωτογραφιεςΚαλημέρα σας κορίτσια. Έμαθα περάσατε τέλεια. Κρίμα που δεν μπόρεσα να σας ακολουθήσω. Και Marmanga σ' ευχαριστώ που θα μου στείλεις μανιταρόπιτα, αν και αυτό τον καιρό το φαγητό μου είναι λίγο δυσάρεστο. Φιλάκια σε όλες κι ελπίζω στην επόμενη συνάντηση να συμμετέχω κι εγώ. Περιμένουμε να δούμε τις φωτογραφίες!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jasmine
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Αμα θελουν τα κοριτσια ας σου στειλουν με μεηλ καποιες...αλλα οχι φορα παρτιδα ολες εδωΚαλά ντε. Μη με δείρετε κιόλας!!!!

Δεν πιστευω τσαπερδονες να εχετε αλλο κατα νου..και να με δω καμμια μερα στη gallery....

ε/?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Γιατί καλέ; Δεν ξέρω αν έχεις φωτοαγένειαΑμα θελουν τα κοριτσια ας σου στειλουν με μεηλ καποιες...αλλα οχι φορα παρτιδα ολες εδω
Δεν πιστευω τσαπερδονες να εχετε αλλο κατα νου..και να με δω καμμια μερα στη gallery....ε/?
αλλά από κοντά μια κούκλα είσαι! Τι ανασφάλειες είναι αυτές;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Όποτε θέλεις!!! Θα χαρώ πάρα πάρα πολύ!!!Όλα τα κορίτσια τα αγάπησα αλλά μερικοί άνθρωποι μιλάνε στην καρδιά μας εσύ είσαι ένας από αυτούς!!!!
Πότε είπαμε ότι θα ξαναβρεθούμε οι δυό μας;;;![]()

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
ποσα ειπαμε???για να λες τετοια?Γιατί καλέ; Δεν ξέρω αν έχεις φωτοαγένειααλλά από κοντά μια κούκλα είσαι! Τι ανασφάλειες είναι αυτές;
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
εισαστε ολες Θεες, πανεμορφες, πανεξυπνες, με υπεροχα σωματα... καλα τελειες λεμε!!!!
Μαζεψα αραγε αρκετα?
Αρχιζουν και οι εκπτωσεις αυριο... Αχχχ ατιμο χρημα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Ααααα, με προσβάλλεις!!! Εγώ είμαι ακέραιος χαρακτήρας, δεν κάνω τέτοια!ποσα ειπαμε???για να λες τετοια?![]()
......
(Μα καλά, για ψιλικατζού με πέρασες; Τι είναι αυτό; Είπαμε, να βγάλω ΚΑΙ τη στείρωση του Πρέστο ΚΑΙ το ξενοδοχείο που λέγαμε! Όλα εγώ πρέπει να τα σκέφτομαι?)

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Λοιπον επειδη εχω κατι εξοδα....
εισαστε ολες Θεες, πανεμορφες, πανεξυπνες, με υπεροχα σωματα... καλα τελειες λεμε!!!!
Μαζεψα αραγε αρκετα?Αρχιζουν και οι εκπτωσεις αυριο... Αχχχ ατιμο χρημα!

...........Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Μα δεν με καταλαβες...ποσα 100ρικα θες ελεγαΑαααα, με προσβάλλεις!!! Εγώ είμαι ακέραιος χαρακτήρας, δεν κάνω τέτοια! ......
(Μα καλά, για ψιλικατζού με πέρασες; Τι είναι αυτό; Είπαμε, να βγάλω ΚΑΙ τη στείρωση του Πρέστο ΚΑΙ το ξενοδοχείο που λέγαμε! Όλα εγώ πρέπει να τα σκέφτομαι![]()

ΝΙΑΡ ελπιζω εμενα να μου κανεις μια καλυτερη τιμη γιατι απο οτι βλεπεις ηδη θα τα χωσω γερα καπου....ονοματα δε λεμε...βρεεεε συυυ μεχρι και το ξενοδοχειο εγω θα στο πληρωσω

Desdemona
Διάσημο μέλος
Εννοείται! Εσύ είσαι ο ηθικός αυτουργός της ενδεχόμενης απόφασης στείρωσης στην αλλοδαπή! (μα τι κάνω, πώς το δουλεύω το ελληνικό)Μα δεν με καταλαβες...ποσα 100ρικα θες ελεγα
ΝΙΑΡ ελπιζω εμενα να μου κανεις μια καλυτερη τιμη γιατι απο οτι βλεπεις ηδη θα τα χωσω γερα καπου....ονοματα δε λεμε...βρεεεε συυυ μεχρι και το ξενοδοχειο εγω θα στο πληρωσω![]()

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

εεεεεε???συγνωμη δε θα το ξανακανω...

μη με κατηγορεις αλλο..ενα σφαλμα εκανα...

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Βρε κοριτσια τι συγκινηση ειναι αυτη...θα κλαψω,,πως με σκεφτεστε ετσιΌλγα μηπως να παμε μαζι για την στειρωση στην αλλοδαπή να μας κανουν και σκοντο στο ξενοδοχειο να βγει ποιο φτηνα και στην Κικη ?????? Ειδες πως σε σκεφτόμαστε?????![]()

Desdemona
Διάσημο μέλος
εεεεεε???συγνωμη δε θα το ξανακανω...
μη με κατηγορεις αλλο..ενα σφαλμα εκανα...![]()

:kiss::kiss:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Μες στο μυαλό μου είσαι! Μα τι πνεύμα οικονομίας! Εύγε!!!Όλγα μηπως να παμε μαζι για την στειρωση στην αλλοδαπή να μας κανουν και σκοντο στο ξενοδοχειο να βγει ποιο φτηνα και στην Κικη ?????? Ειδες πως σε σκεφτόμαστε?????![]()
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Τότε θα το κανονίσουμε λέγε τα κενά σου....Όποτε θέλεις!!! Θα χαρώ πάρα πάρα πολύ!!!![]()

Desdemona
Διάσημο μέλος
Σου στέλνω με πμ το κινητό μου!Τότε θα το κανονίσουμε λέγε τα κενά σου....![]()

Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το σάιτ θ' αρχίσει να παρακολουθείται για εκβιασμούς και παράνομα κέρδη κλπ κλπ κλπ.
(Άσχετο: προσπαθούσα να μπω πριν και ενώ με έβαζε δε μ' άφηνε να κάνω καμία κίνηση...Το πάθατε κι εσείς; Ή ν' αρχίσω να μαζεύω κι εγώ λεφτά για κομπιουτερογιατρό;

Πάντως διατηρώ επιφυλάξεις για τον γατότοπο... Μπορεί κάλλιστα να καταλήξει σε βροχή από πούπουλα και ξεμαλλιασμένες γάτες. Φανταστείτε την σκηνή: υστερικές γατομαμάδες να τσιρίζουν τα γατιά των αλλωνών γιατί επιτέθηκαν στον κανακάρη τους;;;; Ο δε κανακάρης την ίδια στιγμή να τσουρομαδά κάποιον τρίτο...

Ας περιοριστούμε στις τόσες ωραίες προσκλήσεις που έχουμε...
Γιάννα, καλή επιτυχία με το γκαραζογατίδιο (αν και κάπου εύχομαι να μην είναι ακόμα εκεί...)

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool