Raisa
Περιβόητο μέλος
και να ειναι σε μαυρη σακουλα....χα χα χαΖήτα τα από το Θέμο!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμ βεβαια..σε εσας τους κοκκινους περισσευουν τα χρηματα για δωσιμοΚυκλοφόρησε το νέο dvd?????(Καραισκάκι 4-0)
Εμείς για να δουμε τις φωτο πρέπει να "πληρώσουμε"?????
5.000.000? είναι καλά?????![]()
Να πεταχτώ 2 λεπτά στην Τραπεζα......![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
ααααααααα για να τις δεις εσυ.... πρεπει να μας δωσεις τον Κικη!για μια βδομαδα!!!
καλα η νεα φωτο που εχεις βαλει αβανταρ....κουκλος!!!

Εγώ τον δίνω.....Εσύ είσαι ΣΙΓΟΥΡΗ???????

Μήπως θέλεις να κατεδαφίσεις κανέναν τοίχο?
ή να κάνεις αναδιακόσμηση το σπίτι σου????

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
μαζι ή που ηρεμήσουν και θα παιζουν παρε ή που θα ψαχνω σπιτι αλλου....

julia
Διακεκριμένο μέλος
εχω ηδη ενα τερατάκι στο σπιτι που μου το εχει κανει...θερινο!!! Και δεν περνει απο λογια με τιποτα....
μαζι ή που ηρεμήσουν και θα παιζουν παρε ή που θα ψαχνω σπιτι αλλου....![]()

Να τους βάλουμε να μείνουνε μαζί ....και να μείνουμε και εμεις μαζί!!!!

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλε λεω αν το βτυσω τις αποκριες διαολακι! το κοκκινο ματι το εχει, ε μονο κερατα θα παρω !!!

julia
Διακεκριμένο μέλος
καλη ιδεα και αυτη! Να ηρεμησουμε λιγο...διακοπεςςςςςςςςςςςς!
Καλε λεω αν το βτυσω τις αποκριες διαολακι! το κοκκινο ματι το εχει, ε μονο κερατα θα παρω !!!![]()

Ναι!!!!!(βγηκαμε λίγο εκτος θέματος...
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
ΟΚ το ειδα κι εγω οτι θα τις βαλει η μαγισσα...τα λεμεLIFE απο μενα δεν υπαρχει κανενα προβλημα για τις φωτογραφιες.Ανεβασε τις,νομιζω η μαγισσα ειπε οτι θα προσπαθησει αυριο να τις ανεβασει στο gallery.Kριμα που δεν εβγαλα περισσοτερες

Raisa
Περιβόητο μέλος

Τι λέτε είστε μέσα όλες;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Άντε κορίτσια της Θεσσαλονίκης (και αγόρια φυσικά) σκεφτόμαστε για δεύτερο καφέ, αυτή τη φορά ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ, διότι ζηλέψαμε τις Αθηναίες.
Τι λέτε είστε μέσα όλες;![]()
Γιατί όχι αλλά μετά τις 7 Φεβρουαρίου που μπορείς εσύ μάλλον για αποκριές το πάμε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Τι πειράζει καλέ;Γιατί όχι αλλά μετά τις 7 Φεβρουαρίου που μπορείς εσύ μάλλον για αποκριές το πάμε![]()
Θα κόψουμε την πίτα φορώντας τις στολές μας. Μ΄ένα σμπάρο δυο τριζώνια!

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Τι πειράζει καλέ;
Θα κόψουμε την πίτα φορώντας τις στολές μας. Μ΄ένα σμπάρο δυο τριζώνια!![]()

Θα έχουμε και τριζώνια 

Μιλάμε για τρελό γλέντι

Τι να ντυθούμε άραγε

Desdemona
Διάσημο μέλος
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Να κάνω κι εγώ μια παράκληση; Γίνεται να το κάνουμε μετά τις 10/2 γιατί θα είμαι στη Βαρκελώνη;
Και το ρωτάς εγώ χωρίς εσένα δεν πάω πουθενά μωρό μου τι λές τώρα!!!

Desdemona
Διάσημο μέλος
Και το ρωτάς εγώ χωρίς εσένα δεν πάω πουθενά μωρό μου τι λές τώρα!!!![]()

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
(εντάξη εντάξη! τρυγόνια ήθελα να πω, μπερδεύτηκα.)Θα έχουμε και τριζώνια
Μιλάμε για τρελό γλέντι
Τι να ντυθούμε άραγε![]()

Θα μπορούσαμε να ντυθούμε όλες μας γάτες. (τι πρωτότυπο!

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool