Θεσσαλονικείς άντε...

Κυκλοφόρησε το νέο dvd????? :up::up::up: (Καραισκάκι 4-0)

Εμείς για να δουμε τις φωτο πρέπει να "πληρώσουμε"?????

5.000.000? είναι καλά????? :lol::lol::lol:
Να πεταχτώ 2 λεπτά στην Τραπεζα......:up:
Εμ βεβαια..σε εσας τους κοκκινους περισσευουν τα χρηματα για δωσιμο:cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νικη αν δεν καταφερες να ανεβασεις τις δικες σου φωτογραφιες,,θελεις να δω αν μπορω εγω??ετσι κι αλλιως η μια [[αλιεν ν2]]που ειμαι ειναι η ιδια..μενουν αλλες 2:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ααααααααα για να τις δεις εσυ.... πρεπει να μας δωσεις τον Κικη!για μια βδομαδα!!!
καλα η νεα φωτο που εχεις βαλει αβανταρ....κουκλος!!!

:lol::lol::lol::lol: Εγώ τον δίνω.....
Εσύ είσαι ΣΙΓΟΥΡΗ??????? :blink::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μήπως θέλεις να κατεδαφίσεις κανέναν τοίχο?

ή να κάνεις αναδιακόσμηση το σπίτι σου???? :up:

εχω ηδη ενα τερατάκι στο σπιτι που μου το εχει κανει...θερινο!!! Και δεν περνει απο λογια με τιποτα....
μαζι ή που ηρεμήσουν και θα παιζουν παρε ή που θα ψαχνω σπιτι αλλου.... :lol:

εχω ηδη ενα τερατάκι στο σπιτι που μου το εχει κανει...θερινο!!! Και δεν περνει απο λογια με τιποτα....
μαζι ή που ηρεμήσουν και θα παιζουν παρε ή που θα ψαχνω σπιτι αλλου.... :lol:

:lol::lol::lol::lol: Να τους βάλουμε να μείνουνε μαζί ....
και να μείνουμε και εμεις μαζί!!!! :up::up:

καλη ιδεα και αυτη! Να ηρεμησουμε λιγο...διακοπεςςςςςςςςςςςς!
Καλε λεω αν το βτυσω τις αποκριες διαολακι! το κοκκινο ματι το εχει, ε μονο κερατα θα παρω !!! :P

καλη ιδεα και αυτη! Να ηρεμησουμε λιγο...διακοπεςςςςςςςςςςςς!
Καλε λεω αν το βτυσω τις αποκριες διαολακι! το κοκκινο ματι το εχει, ε μονο κερατα θα παρω !!! :P
:up::up::up: Ναι!!!!!
(βγηκαμε λίγο εκτος θέματος...:hmm:)

Είδα τις φωτό εχθές, έχουμε πολύ γέλιο,εγώ στη μια είμαι σαν να κοιτάω στο θεό και στην άλλη ένα super alien με κατακόκκινα μάτια χεχε. Αν δεν ανέβουν θα κάνω κι εγώ μια προσπάθεια

και ναι είναι γεγονός η φωτογραφίες είναι στο galery μπορείτε να τις δείτε έχω και τρεις ακόμα από την Νίκη θα τις στείλω αυριο......Ελπίζω να σας αρέσουν......

LIFE απο μενα δεν υπαρχει κανενα προβλημα για τις φωτογραφιες.Ανεβασε τις,νομιζω η μαγισσα ειπε οτι θα προσπαθησει αυριο να τις ανεβασει στο gallery.Kριμα που δεν εβγαλα περισσοτερες

LIFE απο μενα δεν υπαρχει κανενα προβλημα για τις φωτογραφιες.Ανεβασε τις,νομιζω η μαγισσα ειπε οτι θα προσπαθησει αυριο να τις ανεβασει στο gallery.Kριμα που δεν εβγαλα περισσοτερες
ΟΚ το ειδα κι εγω οτι θα τις βαλει η μαγισσα...τα λεμε:)

Άντε κορίτσια της Θεσσαλονίκης (και αγόρια φυσικά) σκεφτόμαστε για δεύτερο καφέ, αυτή τη φορά ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ, διότι ζηλέψαμε τις Αθηναίες.:lol::lol::lol:
Τι λέτε είστε μέσα όλες;:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άντε κορίτσια της Θεσσαλονίκης (και αγόρια φυσικά) σκεφτόμαστε για δεύτερο καφέ, αυτή τη φορά ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ, διότι ζηλέψαμε τις Αθηναίες.:lol::lol::lol:
Τι λέτε είστε μέσα όλες;:up:

Γιατί όχι αλλά μετά τις 7 Φεβρουαρίου που μπορείς εσύ μάλλον για αποκριές το πάμε:lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιατί όχι αλλά μετά τις 7 Φεβρουαρίου που μπορείς εσύ μάλλον για αποκριές το πάμε:lol::lol::lol::lol:
Τι πειράζει καλέ;
Θα κόψουμε την πίτα φορώντας τις στολές μας. Μ΄ένα σμπάρο δυο τριζώνια!:lol::lol::lol::lol::lol:

Τι πειράζει καλέ;
Θα κόψουμε την πίτα φορώντας τις στολές μας. Μ΄ένα σμπάρο δυο τριζώνια!:lol::lol::lol::lol::lol:

:blink::blink::blink:Θα έχουμε και τριζώνια :blink::blink::blink:

Μιλάμε για τρελό γλέντι:up::up::up::up:

Τι να ντυθούμε άραγε:hmm::hmm::hmm::hmm:

Να κάνω κι εγώ μια παράκληση; Γίνεται να το κάνουμε μετά τις 10/2 γιατί θα είμαι στη Βαρκελώνη;

Να κάνω κι εγώ μια παράκληση; Γίνεται να το κάνουμε μετά τις 10/2 γιατί θα είμαι στη Βαρκελώνη;

Και το ρωτάς εγώ χωρίς εσένα δεν πάω πουθενά μωρό μου τι λές τώρα!!!:up::up::up::up:

:blink::blink::blink:Θα έχουμε και τριζώνια :blink::blink::blink:

Μιλάμε για τρελό γλέντι:up::up::up::up:

Τι να ντυθούμε άραγε:hmm::hmm::hmm::hmm:
(εντάξη εντάξη! τρυγόνια ήθελα να πω, μπερδεύτηκα.):redface:

Θα μπορούσαμε να ντυθούμε όλες μας γάτες. (τι πρωτότυπο!:lol::lol::lol:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back