Julian Δραστήριο μέλος Η Julian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η Julian έγραψε: #661 21-02-08 11:36 Κι εγώ εννοείται μέσα ! Natalo9, καλώς ήρθες! Κι εμείς θα χαρούμε πολύ να σε γνωρίσουμε....!!! Τι όμορφο γατάκι είναι αυτό το γκρι τιγρέ που έχεις στη φωτογραφία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:39 Η NiaR έγραψε: #662 21-02-08 11:39 Φυσικα natalo και ισχυει! Τι παλιοι και καινουργοι ????? ειμαστε ολοι μελη του φορουμ κ αγαπαμε τις γατες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalo9 Δραστήριο μέλος Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:06 Η natalo9 έγραψε: #663 21-02-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Julian: Κι εγώ εννοείται μέσα ! Natalo9, καλώς ήρθες! Κι εμείς θα χαρούμε πολύ να σε γνωρίσουμε....!!! Τι όμορφο γατάκι είναι αυτό το γκρι τιγρέ που έχεις στη φωτογραφία!!! Click για ανάπτυξη... αυτες τις φωτο μου τις στέλνουν οι φίλοι μου με το κιλό.. γιατί ξέρουν την τρέλα μου !! εγω όσες γάτες έχω -2πλέον- είναι αδεσποτάκια, αλλά εξίσου τσαχπίνικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:39 Η Raisa έγραψε: #664 21-02-08 14:39 και γω φυσικά μέσα είμαι, περιμένω πώς και πώς να έρθει η Κυριακή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:28 Η μαγισσα έγραψε: #665 21-02-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από natalo9: Καλημέρα γατομάνες.. Εγώ είμαι σχετικα καινούργια στη παρέα σας και στην πόλη σας επίσης.. και θα 'θέλα να συναντηθώ μαζί σας και να ακούσω γατοιστορίες..!! Αν ακόμη ισχύει η πρόταση για καφε, θα χαρώ να σας γνωρίσω.. Click για ανάπτυξη... Νομίζω όμορφή μου μις σας αποστάλθηκε και πρόσκληση με pm οπότε και σαφώς ισχύει η πρόσκληση για καφέ αφού είσαι γατομάνα και Θεσσαλονίκη είσαι παρέα μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:26 Η Anima έγραψε: #666 21-02-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ωραία χαίρομε που θα είσαι μαζί μας και το είδες πιστεύω που θα είναι ή συνάντηση και ότι κανόνισα να βρώ μαγαζί με τον λιγότερο καπνό!!!! πιστεύω πως θα σας αρέσει έιναι όμορφα και ήσυχα!!! Click για ανάπτυξη... Mάγισσα σου έχουμε εμπιστοσύνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:29 Η μαγισσα έγραψε: #667 21-02-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Mάγισσα σου έχουμε εμπιστοσύνη! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ και ελπίζω να μην σας απογοητεύσω Από ότι κατάλαβα θα σε δούμε και εσένα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalo9 Δραστήριο μέλος Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:29 Η natalo9 έγραψε: #668 21-02-08 20:29 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Νομίζω όμορφή μου μις σας αποστάλθηκε και πρόσκληση με pm οπότε και σαφώς ισχύει η πρόσκληση για καφέ αφού είσαι γατομάνα και Θεσσαλονίκη είσαι παρέα μας!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολύ μάγισσα..θα τα πούμε λοιπόν την Κυριακή! Κάποιο pm δεν μου έχει έρθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:57 Η Mia_m έγραψε: #669 22-02-08 12:57 Ε καλά τι να λέμε τώρα, εγώ είμαι μέσα χαλαρά! Αν και δεν θα έχω καθόλου φωνή, Σάββατο έχει γήπεδο και Κυριακή καφέεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:17 Η μαγισσα έγραψε: #670 22-02-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ε καλά τι να λέμε τώρα, εγώ είμαι μέσα χαλαρά! Αν και δεν θα έχω καθόλου φωνή, Σάββατο έχει γήπεδο και Κυριακή καφέεεεεεεε Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι γλυκιά μου Μαρία και τα μυαλά στα κάγκελα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 18:32 Η Anima έγραψε: #671 22-02-08 18:32 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ωραία χαίρομε που θα είσαι μαζί μας και το είδες πιστεύω που θα είναι ή συνάντηση και ότι κανόνισα να βρώ μαγαζί με τον λιγότερο καπνό!!!! πιστεύω πως θα σας αρέσει έιναι όμορφα και ήσυχα!!! Click για ανάπτυξη... Mα ναι, ναι, βάζω τα δυνατά μου! Σάββατο έχω φιλοξενούμενο από εξωτερικό, Δευτέρα φεύγω για Τυφλίδα αλλά Κυριακή απόγευμα έκλεισα ένα δύωρο για νάρθω στον Εύοσμο. Θα σας φέρω να δείτε και τα βιβλιαράκια από το Βρετανικό Μουσείο. Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:18 Η μαγισσα έγραψε: #672 22-02-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Mα ναι, ναι, βάζω τα δυνατά μου! Σάββατο έχω φιλοξενούμενο από εξωτερικό, Δευτέρα φεύγω για Τυφλίδα αλλά Κυριακή απόγευμα έκλεισα ένα δύωρο για νάρθω στον Εύοσμο. Θα σας φέρω να δείτε και τα βιβλιαράκια από το Βρετανικό Μουσείο. Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω! Click για ανάπτυξη... Και εγώ επίσης Anima και σε ευχαριστούμε για την προσπάθεια που κάνεις!!!! Τα λέμε την Κυριακή!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:52 Η yasmin1gr: #673 22-02-08 23:52 Εμεις θα ειμαστε δυο παντως για να υπολογισεις στο τραπεζι.. μη καπνιστες και γατοφιλοι χορτοφαγοι... Ξαναλετε λιγο που ακριβως και ποτε ειναι το ραντεβου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:55 Η μαγισσα έγραψε: #674 23-02-08 09:55 Η ώρα είναι 5 το απόγευμα το μαγαζί λέγεται nunatak είναι στην πλατεία του ευόσμου στον πεζόδρομο Παύλου Μελλα 21 και το τηλ 2310558127....σε περιπτωση που θέλει κάποιος οτιδήποτε!!!!! Μόλις φτάσεις στην πλατεία και δεις τον πεζόδρομο θα δεις και το μαγαζί!!!!! Σας περιμένουμε και τους δύο μη καπνιστές χορτοφάγους γατόφυλους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:21 Η Marmanga έγραψε: #675 23-02-08 10:21 Kαλημέρα. Τα λέμε αύριο στο προαναφερθέν σημείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:30 Η μαγισσα έγραψε: #676 23-02-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Kαλημέρα. Τα λέμε αύριο στο προαναφερθέν σημείο. Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:31 Η Desdemona: #677 23-02-08 11:31 Ήθελα κι εγώ να έρθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η Marmanga έγραψε: #678 23-02-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ήθελα κι εγώ να έρθω... Click για ανάπτυξη... Αλλά τι?????? Δεν θα έρθεις; ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙ?????!!! (ναι, ρωτάω τσιρίζοντας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:37 Η Desdemona: #679 23-02-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Αλλά τι?????? Δεν θα έρθεις; ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙ?????!!! (ναι, ρωτάω τσιρίζοντας) Click για ανάπτυξη... Δεν θα έρθω Μαρινιώ μου, θα λείπω εκτός Θεσσαλονίκης...:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:40 Η Marmanga έγραψε: #680 23-02-08 11:40 Σνιφ, σνιφ... (Ελπίζω για καλό, κι εύχομαι να περάσεις πολύύύύ καλά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγώ εννοείται μέσα ! Natalo9, καλώς ήρθες! Κι εμείς θα χαρούμε πολύ να σε γνωρίσουμε....!!! Τι όμορφο γατάκι είναι αυτό το γκρι τιγρέ που έχεις στη φωτογραφία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:39 Η NiaR έγραψε: #662 21-02-08 11:39 Φυσικα natalo και ισχυει! Τι παλιοι και καινουργοι ????? ειμαστε ολοι μελη του φορουμ κ αγαπαμε τις γατες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalo9 Δραστήριο μέλος Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:06 Η natalo9 έγραψε: #663 21-02-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Julian: Κι εγώ εννοείται μέσα ! Natalo9, καλώς ήρθες! Κι εμείς θα χαρούμε πολύ να σε γνωρίσουμε....!!! Τι όμορφο γατάκι είναι αυτό το γκρι τιγρέ που έχεις στη φωτογραφία!!! Click για ανάπτυξη... αυτες τις φωτο μου τις στέλνουν οι φίλοι μου με το κιλό.. γιατί ξέρουν την τρέλα μου !! εγω όσες γάτες έχω -2πλέον- είναι αδεσποτάκια, αλλά εξίσου τσαχπίνικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:39 Η Raisa έγραψε: #664 21-02-08 14:39 και γω φυσικά μέσα είμαι, περιμένω πώς και πώς να έρθει η Κυριακή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:28 Η μαγισσα έγραψε: #665 21-02-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από natalo9: Καλημέρα γατομάνες.. Εγώ είμαι σχετικα καινούργια στη παρέα σας και στην πόλη σας επίσης.. και θα 'θέλα να συναντηθώ μαζί σας και να ακούσω γατοιστορίες..!! Αν ακόμη ισχύει η πρόταση για καφε, θα χαρώ να σας γνωρίσω.. Click για ανάπτυξη... Νομίζω όμορφή μου μις σας αποστάλθηκε και πρόσκληση με pm οπότε και σαφώς ισχύει η πρόσκληση για καφέ αφού είσαι γατομάνα και Θεσσαλονίκη είσαι παρέα μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:26 Η Anima έγραψε: #666 21-02-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ωραία χαίρομε που θα είσαι μαζί μας και το είδες πιστεύω που θα είναι ή συνάντηση και ότι κανόνισα να βρώ μαγαζί με τον λιγότερο καπνό!!!! πιστεύω πως θα σας αρέσει έιναι όμορφα και ήσυχα!!! Click για ανάπτυξη... Mάγισσα σου έχουμε εμπιστοσύνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:29 Η μαγισσα έγραψε: #667 21-02-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Mάγισσα σου έχουμε εμπιστοσύνη! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ και ελπίζω να μην σας απογοητεύσω Από ότι κατάλαβα θα σε δούμε και εσένα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalo9 Δραστήριο μέλος Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:29 Η natalo9 έγραψε: #668 21-02-08 20:29 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Νομίζω όμορφή μου μις σας αποστάλθηκε και πρόσκληση με pm οπότε και σαφώς ισχύει η πρόσκληση για καφέ αφού είσαι γατομάνα και Θεσσαλονίκη είσαι παρέα μας!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολύ μάγισσα..θα τα πούμε λοιπόν την Κυριακή! Κάποιο pm δεν μου έχει έρθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:57 Η Mia_m έγραψε: #669 22-02-08 12:57 Ε καλά τι να λέμε τώρα, εγώ είμαι μέσα χαλαρά! Αν και δεν θα έχω καθόλου φωνή, Σάββατο έχει γήπεδο και Κυριακή καφέεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:17 Η μαγισσα έγραψε: #670 22-02-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ε καλά τι να λέμε τώρα, εγώ είμαι μέσα χαλαρά! Αν και δεν θα έχω καθόλου φωνή, Σάββατο έχει γήπεδο και Κυριακή καφέεεεεεεε Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι γλυκιά μου Μαρία και τα μυαλά στα κάγκελα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 18:32 Η Anima έγραψε: #671 22-02-08 18:32 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ωραία χαίρομε που θα είσαι μαζί μας και το είδες πιστεύω που θα είναι ή συνάντηση και ότι κανόνισα να βρώ μαγαζί με τον λιγότερο καπνό!!!! πιστεύω πως θα σας αρέσει έιναι όμορφα και ήσυχα!!! Click για ανάπτυξη... Mα ναι, ναι, βάζω τα δυνατά μου! Σάββατο έχω φιλοξενούμενο από εξωτερικό, Δευτέρα φεύγω για Τυφλίδα αλλά Κυριακή απόγευμα έκλεισα ένα δύωρο για νάρθω στον Εύοσμο. Θα σας φέρω να δείτε και τα βιβλιαράκια από το Βρετανικό Μουσείο. Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:18 Η μαγισσα έγραψε: #672 22-02-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Mα ναι, ναι, βάζω τα δυνατά μου! Σάββατο έχω φιλοξενούμενο από εξωτερικό, Δευτέρα φεύγω για Τυφλίδα αλλά Κυριακή απόγευμα έκλεισα ένα δύωρο για νάρθω στον Εύοσμο. Θα σας φέρω να δείτε και τα βιβλιαράκια από το Βρετανικό Μουσείο. Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω! Click για ανάπτυξη... Και εγώ επίσης Anima και σε ευχαριστούμε για την προσπάθεια που κάνεις!!!! Τα λέμε την Κυριακή!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:52 Η yasmin1gr: #673 22-02-08 23:52 Εμεις θα ειμαστε δυο παντως για να υπολογισεις στο τραπεζι.. μη καπνιστες και γατοφιλοι χορτοφαγοι... Ξαναλετε λιγο που ακριβως και ποτε ειναι το ραντεβου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:55 Η μαγισσα έγραψε: #674 23-02-08 09:55 Η ώρα είναι 5 το απόγευμα το μαγαζί λέγεται nunatak είναι στην πλατεία του ευόσμου στον πεζόδρομο Παύλου Μελλα 21 και το τηλ 2310558127....σε περιπτωση που θέλει κάποιος οτιδήποτε!!!!! Μόλις φτάσεις στην πλατεία και δεις τον πεζόδρομο θα δεις και το μαγαζί!!!!! Σας περιμένουμε και τους δύο μη καπνιστές χορτοφάγους γατόφυλους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:21 Η Marmanga έγραψε: #675 23-02-08 10:21 Kαλημέρα. Τα λέμε αύριο στο προαναφερθέν σημείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:30 Η μαγισσα έγραψε: #676 23-02-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Kαλημέρα. Τα λέμε αύριο στο προαναφερθέν σημείο. Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:31 Η Desdemona: #677 23-02-08 11:31 Ήθελα κι εγώ να έρθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η Marmanga έγραψε: #678 23-02-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ήθελα κι εγώ να έρθω... Click για ανάπτυξη... Αλλά τι?????? Δεν θα έρθεις; ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙ?????!!! (ναι, ρωτάω τσιρίζοντας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:37 Η Desdemona: #679 23-02-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Αλλά τι?????? Δεν θα έρθεις; ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙ?????!!! (ναι, ρωτάω τσιρίζοντας) Click για ανάπτυξη... Δεν θα έρθω Μαρινιώ μου, θα λείπω εκτός Θεσσαλονίκης...:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:40 Η Marmanga έγραψε: #680 23-02-08 11:40 Σνιφ, σνιφ... (Ελπίζω για καλό, κι εύχομαι να περάσεις πολύύύύ καλά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φυσικα natalo και ισχυει! Τι παλιοι και καινουργοι ????? ειμαστε ολοι μελη του φορουμ κ αγαπαμε τις γατες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalo9 Δραστήριο μέλος Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:06 Η natalo9 έγραψε: #663 21-02-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Julian: Κι εγώ εννοείται μέσα ! Natalo9, καλώς ήρθες! Κι εμείς θα χαρούμε πολύ να σε γνωρίσουμε....!!! Τι όμορφο γατάκι είναι αυτό το γκρι τιγρέ που έχεις στη φωτογραφία!!! Click για ανάπτυξη... αυτες τις φωτο μου τις στέλνουν οι φίλοι μου με το κιλό.. γιατί ξέρουν την τρέλα μου !! εγω όσες γάτες έχω -2πλέον- είναι αδεσποτάκια, αλλά εξίσου τσαχπίνικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:39 Η Raisa έγραψε: #664 21-02-08 14:39 και γω φυσικά μέσα είμαι, περιμένω πώς και πώς να έρθει η Κυριακή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:28 Η μαγισσα έγραψε: #665 21-02-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από natalo9: Καλημέρα γατομάνες.. Εγώ είμαι σχετικα καινούργια στη παρέα σας και στην πόλη σας επίσης.. και θα 'θέλα να συναντηθώ μαζί σας και να ακούσω γατοιστορίες..!! Αν ακόμη ισχύει η πρόταση για καφε, θα χαρώ να σας γνωρίσω.. Click για ανάπτυξη... Νομίζω όμορφή μου μις σας αποστάλθηκε και πρόσκληση με pm οπότε και σαφώς ισχύει η πρόσκληση για καφέ αφού είσαι γατομάνα και Θεσσαλονίκη είσαι παρέα μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:26 Η Anima έγραψε: #666 21-02-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ωραία χαίρομε που θα είσαι μαζί μας και το είδες πιστεύω που θα είναι ή συνάντηση και ότι κανόνισα να βρώ μαγαζί με τον λιγότερο καπνό!!!! πιστεύω πως θα σας αρέσει έιναι όμορφα και ήσυχα!!! Click για ανάπτυξη... Mάγισσα σου έχουμε εμπιστοσύνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:29 Η μαγισσα έγραψε: #667 21-02-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Mάγισσα σου έχουμε εμπιστοσύνη! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ και ελπίζω να μην σας απογοητεύσω Από ότι κατάλαβα θα σε δούμε και εσένα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalo9 Δραστήριο μέλος Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:29 Η natalo9 έγραψε: #668 21-02-08 20:29 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Νομίζω όμορφή μου μις σας αποστάλθηκε και πρόσκληση με pm οπότε και σαφώς ισχύει η πρόσκληση για καφέ αφού είσαι γατομάνα και Θεσσαλονίκη είσαι παρέα μας!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολύ μάγισσα..θα τα πούμε λοιπόν την Κυριακή! Κάποιο pm δεν μου έχει έρθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:57 Η Mia_m έγραψε: #669 22-02-08 12:57 Ε καλά τι να λέμε τώρα, εγώ είμαι μέσα χαλαρά! Αν και δεν θα έχω καθόλου φωνή, Σάββατο έχει γήπεδο και Κυριακή καφέεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:17 Η μαγισσα έγραψε: #670 22-02-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ε καλά τι να λέμε τώρα, εγώ είμαι μέσα χαλαρά! Αν και δεν θα έχω καθόλου φωνή, Σάββατο έχει γήπεδο και Κυριακή καφέεεεεεεε Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι γλυκιά μου Μαρία και τα μυαλά στα κάγκελα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 18:32 Η Anima έγραψε: #671 22-02-08 18:32 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ωραία χαίρομε που θα είσαι μαζί μας και το είδες πιστεύω που θα είναι ή συνάντηση και ότι κανόνισα να βρώ μαγαζί με τον λιγότερο καπνό!!!! πιστεύω πως θα σας αρέσει έιναι όμορφα και ήσυχα!!! Click για ανάπτυξη... Mα ναι, ναι, βάζω τα δυνατά μου! Σάββατο έχω φιλοξενούμενο από εξωτερικό, Δευτέρα φεύγω για Τυφλίδα αλλά Κυριακή απόγευμα έκλεισα ένα δύωρο για νάρθω στον Εύοσμο. Θα σας φέρω να δείτε και τα βιβλιαράκια από το Βρετανικό Μουσείο. Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:18 Η μαγισσα έγραψε: #672 22-02-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Mα ναι, ναι, βάζω τα δυνατά μου! Σάββατο έχω φιλοξενούμενο από εξωτερικό, Δευτέρα φεύγω για Τυφλίδα αλλά Κυριακή απόγευμα έκλεισα ένα δύωρο για νάρθω στον Εύοσμο. Θα σας φέρω να δείτε και τα βιβλιαράκια από το Βρετανικό Μουσείο. Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω! Click για ανάπτυξη... Και εγώ επίσης Anima και σε ευχαριστούμε για την προσπάθεια που κάνεις!!!! Τα λέμε την Κυριακή!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:52 Η yasmin1gr: #673 22-02-08 23:52 Εμεις θα ειμαστε δυο παντως για να υπολογισεις στο τραπεζι.. μη καπνιστες και γατοφιλοι χορτοφαγοι... Ξαναλετε λιγο που ακριβως και ποτε ειναι το ραντεβου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:55 Η μαγισσα έγραψε: #674 23-02-08 09:55 Η ώρα είναι 5 το απόγευμα το μαγαζί λέγεται nunatak είναι στην πλατεία του ευόσμου στον πεζόδρομο Παύλου Μελλα 21 και το τηλ 2310558127....σε περιπτωση που θέλει κάποιος οτιδήποτε!!!!! Μόλις φτάσεις στην πλατεία και δεις τον πεζόδρομο θα δεις και το μαγαζί!!!!! Σας περιμένουμε και τους δύο μη καπνιστές χορτοφάγους γατόφυλους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:21 Η Marmanga έγραψε: #675 23-02-08 10:21 Kαλημέρα. Τα λέμε αύριο στο προαναφερθέν σημείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:30 Η μαγισσα έγραψε: #676 23-02-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Kαλημέρα. Τα λέμε αύριο στο προαναφερθέν σημείο. Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:31 Η Desdemona: #677 23-02-08 11:31 Ήθελα κι εγώ να έρθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η Marmanga έγραψε: #678 23-02-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ήθελα κι εγώ να έρθω... Click για ανάπτυξη... Αλλά τι?????? Δεν θα έρθεις; ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙ?????!!! (ναι, ρωτάω τσιρίζοντας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:37 Η Desdemona: #679 23-02-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Αλλά τι?????? Δεν θα έρθεις; ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙ?????!!! (ναι, ρωτάω τσιρίζοντας) Click για ανάπτυξη... Δεν θα έρθω Μαρινιώ μου, θα λείπω εκτός Θεσσαλονίκης...:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:40 Η Marmanga έγραψε: #680 23-02-08 11:40 Σνιφ, σνιφ... (Ελπίζω για καλό, κι εύχομαι να περάσεις πολύύύύ καλά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Julian: Κι εγώ εννοείται μέσα ! Natalo9, καλώς ήρθες! Κι εμείς θα χαρούμε πολύ να σε γνωρίσουμε....!!! Τι όμορφο γατάκι είναι αυτό το γκρι τιγρέ που έχεις στη φωτογραφία!!! Click για ανάπτυξη... αυτες τις φωτο μου τις στέλνουν οι φίλοι μου με το κιλό.. γιατί ξέρουν την τρέλα μου !! εγω όσες γάτες έχω -2πλέον- είναι αδεσποτάκια, αλλά εξίσου τσαχπίνικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:39 Η Raisa έγραψε: #664 21-02-08 14:39 και γω φυσικά μέσα είμαι, περιμένω πώς και πώς να έρθει η Κυριακή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:28 Η μαγισσα έγραψε: #665 21-02-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από natalo9: Καλημέρα γατομάνες.. Εγώ είμαι σχετικα καινούργια στη παρέα σας και στην πόλη σας επίσης.. και θα 'θέλα να συναντηθώ μαζί σας και να ακούσω γατοιστορίες..!! Αν ακόμη ισχύει η πρόταση για καφε, θα χαρώ να σας γνωρίσω.. Click για ανάπτυξη... Νομίζω όμορφή μου μις σας αποστάλθηκε και πρόσκληση με pm οπότε και σαφώς ισχύει η πρόσκληση για καφέ αφού είσαι γατομάνα και Θεσσαλονίκη είσαι παρέα μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:26 Η Anima έγραψε: #666 21-02-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ωραία χαίρομε που θα είσαι μαζί μας και το είδες πιστεύω που θα είναι ή συνάντηση και ότι κανόνισα να βρώ μαγαζί με τον λιγότερο καπνό!!!! πιστεύω πως θα σας αρέσει έιναι όμορφα και ήσυχα!!! Click για ανάπτυξη... Mάγισσα σου έχουμε εμπιστοσύνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:29 Η μαγισσα έγραψε: #667 21-02-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Mάγισσα σου έχουμε εμπιστοσύνη! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ και ελπίζω να μην σας απογοητεύσω Από ότι κατάλαβα θα σε δούμε και εσένα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalo9 Δραστήριο μέλος Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:29 Η natalo9 έγραψε: #668 21-02-08 20:29 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Νομίζω όμορφή μου μις σας αποστάλθηκε και πρόσκληση με pm οπότε και σαφώς ισχύει η πρόσκληση για καφέ αφού είσαι γατομάνα και Θεσσαλονίκη είσαι παρέα μας!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολύ μάγισσα..θα τα πούμε λοιπόν την Κυριακή! Κάποιο pm δεν μου έχει έρθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:57 Η Mia_m έγραψε: #669 22-02-08 12:57 Ε καλά τι να λέμε τώρα, εγώ είμαι μέσα χαλαρά! Αν και δεν θα έχω καθόλου φωνή, Σάββατο έχει γήπεδο και Κυριακή καφέεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:17 Η μαγισσα έγραψε: #670 22-02-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ε καλά τι να λέμε τώρα, εγώ είμαι μέσα χαλαρά! Αν και δεν θα έχω καθόλου φωνή, Σάββατο έχει γήπεδο και Κυριακή καφέεεεεεεε Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι γλυκιά μου Μαρία και τα μυαλά στα κάγκελα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 18:32 Η Anima έγραψε: #671 22-02-08 18:32 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ωραία χαίρομε που θα είσαι μαζί μας και το είδες πιστεύω που θα είναι ή συνάντηση και ότι κανόνισα να βρώ μαγαζί με τον λιγότερο καπνό!!!! πιστεύω πως θα σας αρέσει έιναι όμορφα και ήσυχα!!! Click για ανάπτυξη... Mα ναι, ναι, βάζω τα δυνατά μου! Σάββατο έχω φιλοξενούμενο από εξωτερικό, Δευτέρα φεύγω για Τυφλίδα αλλά Κυριακή απόγευμα έκλεισα ένα δύωρο για νάρθω στον Εύοσμο. Θα σας φέρω να δείτε και τα βιβλιαράκια από το Βρετανικό Μουσείο. Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:18 Η μαγισσα έγραψε: #672 22-02-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Mα ναι, ναι, βάζω τα δυνατά μου! Σάββατο έχω φιλοξενούμενο από εξωτερικό, Δευτέρα φεύγω για Τυφλίδα αλλά Κυριακή απόγευμα έκλεισα ένα δύωρο για νάρθω στον Εύοσμο. Θα σας φέρω να δείτε και τα βιβλιαράκια από το Βρετανικό Μουσείο. Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω! Click για ανάπτυξη... Και εγώ επίσης Anima και σε ευχαριστούμε για την προσπάθεια που κάνεις!!!! Τα λέμε την Κυριακή!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:52 Η yasmin1gr: #673 22-02-08 23:52 Εμεις θα ειμαστε δυο παντως για να υπολογισεις στο τραπεζι.. μη καπνιστες και γατοφιλοι χορτοφαγοι... Ξαναλετε λιγο που ακριβως και ποτε ειναι το ραντεβου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:55 Η μαγισσα έγραψε: #674 23-02-08 09:55 Η ώρα είναι 5 το απόγευμα το μαγαζί λέγεται nunatak είναι στην πλατεία του ευόσμου στον πεζόδρομο Παύλου Μελλα 21 και το τηλ 2310558127....σε περιπτωση που θέλει κάποιος οτιδήποτε!!!!! Μόλις φτάσεις στην πλατεία και δεις τον πεζόδρομο θα δεις και το μαγαζί!!!!! Σας περιμένουμε και τους δύο μη καπνιστές χορτοφάγους γατόφυλους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:21 Η Marmanga έγραψε: #675 23-02-08 10:21 Kαλημέρα. Τα λέμε αύριο στο προαναφερθέν σημείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:30 Η μαγισσα έγραψε: #676 23-02-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Kαλημέρα. Τα λέμε αύριο στο προαναφερθέν σημείο. Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:31 Η Desdemona: #677 23-02-08 11:31 Ήθελα κι εγώ να έρθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η Marmanga έγραψε: #678 23-02-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ήθελα κι εγώ να έρθω... Click για ανάπτυξη... Αλλά τι?????? Δεν θα έρθεις; ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙ?????!!! (ναι, ρωτάω τσιρίζοντας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:37 Η Desdemona: #679 23-02-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Αλλά τι?????? Δεν θα έρθεις; ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙ?????!!! (ναι, ρωτάω τσιρίζοντας) Click για ανάπτυξη... Δεν θα έρθω Μαρινιώ μου, θα λείπω εκτός Θεσσαλονίκης...:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:40 Η Marmanga έγραψε: #680 23-02-08 11:40 Σνιφ, σνιφ... (Ελπίζω για καλό, κι εύχομαι να περάσεις πολύύύύ καλά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και γω φυσικά μέσα είμαι, περιμένω πώς και πώς να έρθει η Κυριακή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:28 Η μαγισσα έγραψε: #665 21-02-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από natalo9: Καλημέρα γατομάνες.. Εγώ είμαι σχετικα καινούργια στη παρέα σας και στην πόλη σας επίσης.. και θα 'θέλα να συναντηθώ μαζί σας και να ακούσω γατοιστορίες..!! Αν ακόμη ισχύει η πρόταση για καφε, θα χαρώ να σας γνωρίσω.. Click για ανάπτυξη... Νομίζω όμορφή μου μις σας αποστάλθηκε και πρόσκληση με pm οπότε και σαφώς ισχύει η πρόσκληση για καφέ αφού είσαι γατομάνα και Θεσσαλονίκη είσαι παρέα μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:26 Η Anima έγραψε: #666 21-02-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ωραία χαίρομε που θα είσαι μαζί μας και το είδες πιστεύω που θα είναι ή συνάντηση και ότι κανόνισα να βρώ μαγαζί με τον λιγότερο καπνό!!!! πιστεύω πως θα σας αρέσει έιναι όμορφα και ήσυχα!!! Click για ανάπτυξη... Mάγισσα σου έχουμε εμπιστοσύνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:29 Η μαγισσα έγραψε: #667 21-02-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Mάγισσα σου έχουμε εμπιστοσύνη! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ και ελπίζω να μην σας απογοητεύσω Από ότι κατάλαβα θα σε δούμε και εσένα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalo9 Δραστήριο μέλος Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:29 Η natalo9 έγραψε: #668 21-02-08 20:29 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Νομίζω όμορφή μου μις σας αποστάλθηκε και πρόσκληση με pm οπότε και σαφώς ισχύει η πρόσκληση για καφέ αφού είσαι γατομάνα και Θεσσαλονίκη είσαι παρέα μας!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολύ μάγισσα..θα τα πούμε λοιπόν την Κυριακή! Κάποιο pm δεν μου έχει έρθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:57 Η Mia_m έγραψε: #669 22-02-08 12:57 Ε καλά τι να λέμε τώρα, εγώ είμαι μέσα χαλαρά! Αν και δεν θα έχω καθόλου φωνή, Σάββατο έχει γήπεδο και Κυριακή καφέεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:17 Η μαγισσα έγραψε: #670 22-02-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ε καλά τι να λέμε τώρα, εγώ είμαι μέσα χαλαρά! Αν και δεν θα έχω καθόλου φωνή, Σάββατο έχει γήπεδο και Κυριακή καφέεεεεεεε Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι γλυκιά μου Μαρία και τα μυαλά στα κάγκελα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 18:32 Η Anima έγραψε: #671 22-02-08 18:32 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ωραία χαίρομε που θα είσαι μαζί μας και το είδες πιστεύω που θα είναι ή συνάντηση και ότι κανόνισα να βρώ μαγαζί με τον λιγότερο καπνό!!!! πιστεύω πως θα σας αρέσει έιναι όμορφα και ήσυχα!!! Click για ανάπτυξη... Mα ναι, ναι, βάζω τα δυνατά μου! Σάββατο έχω φιλοξενούμενο από εξωτερικό, Δευτέρα φεύγω για Τυφλίδα αλλά Κυριακή απόγευμα έκλεισα ένα δύωρο για νάρθω στον Εύοσμο. Θα σας φέρω να δείτε και τα βιβλιαράκια από το Βρετανικό Μουσείο. Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:18 Η μαγισσα έγραψε: #672 22-02-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Mα ναι, ναι, βάζω τα δυνατά μου! Σάββατο έχω φιλοξενούμενο από εξωτερικό, Δευτέρα φεύγω για Τυφλίδα αλλά Κυριακή απόγευμα έκλεισα ένα δύωρο για νάρθω στον Εύοσμο. Θα σας φέρω να δείτε και τα βιβλιαράκια από το Βρετανικό Μουσείο. Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω! Click για ανάπτυξη... Και εγώ επίσης Anima και σε ευχαριστούμε για την προσπάθεια που κάνεις!!!! Τα λέμε την Κυριακή!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:52 Η yasmin1gr: #673 22-02-08 23:52 Εμεις θα ειμαστε δυο παντως για να υπολογισεις στο τραπεζι.. μη καπνιστες και γατοφιλοι χορτοφαγοι... Ξαναλετε λιγο που ακριβως και ποτε ειναι το ραντεβου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:55 Η μαγισσα έγραψε: #674 23-02-08 09:55 Η ώρα είναι 5 το απόγευμα το μαγαζί λέγεται nunatak είναι στην πλατεία του ευόσμου στον πεζόδρομο Παύλου Μελλα 21 και το τηλ 2310558127....σε περιπτωση που θέλει κάποιος οτιδήποτε!!!!! Μόλις φτάσεις στην πλατεία και δεις τον πεζόδρομο θα δεις και το μαγαζί!!!!! Σας περιμένουμε και τους δύο μη καπνιστές χορτοφάγους γατόφυλους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:21 Η Marmanga έγραψε: #675 23-02-08 10:21 Kαλημέρα. Τα λέμε αύριο στο προαναφερθέν σημείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:30 Η μαγισσα έγραψε: #676 23-02-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Kαλημέρα. Τα λέμε αύριο στο προαναφερθέν σημείο. Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:31 Η Desdemona: #677 23-02-08 11:31 Ήθελα κι εγώ να έρθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η Marmanga έγραψε: #678 23-02-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ήθελα κι εγώ να έρθω... Click για ανάπτυξη... Αλλά τι?????? Δεν θα έρθεις; ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙ?????!!! (ναι, ρωτάω τσιρίζοντας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:37 Η Desdemona: #679 23-02-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Αλλά τι?????? Δεν θα έρθεις; ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙ?????!!! (ναι, ρωτάω τσιρίζοντας) Click για ανάπτυξη... Δεν θα έρθω Μαρινιώ μου, θα λείπω εκτός Θεσσαλονίκης...:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:40 Η Marmanga έγραψε: #680 23-02-08 11:40 Σνιφ, σνιφ... (Ελπίζω για καλό, κι εύχομαι να περάσεις πολύύύύ καλά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από natalo9: Καλημέρα γατομάνες.. Εγώ είμαι σχετικα καινούργια στη παρέα σας και στην πόλη σας επίσης.. και θα 'θέλα να συναντηθώ μαζί σας και να ακούσω γατοιστορίες..!! Αν ακόμη ισχύει η πρόταση για καφε, θα χαρώ να σας γνωρίσω.. Click για ανάπτυξη... Νομίζω όμορφή μου μις σας αποστάλθηκε και πρόσκληση με pm οπότε και σαφώς ισχύει η πρόσκληση για καφέ αφού είσαι γατομάνα και Θεσσαλονίκη είσαι παρέα μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:26 Η Anima έγραψε: #666 21-02-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ωραία χαίρομε που θα είσαι μαζί μας και το είδες πιστεύω που θα είναι ή συνάντηση και ότι κανόνισα να βρώ μαγαζί με τον λιγότερο καπνό!!!! πιστεύω πως θα σας αρέσει έιναι όμορφα και ήσυχα!!! Click για ανάπτυξη... Mάγισσα σου έχουμε εμπιστοσύνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:29 Η μαγισσα έγραψε: #667 21-02-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Mάγισσα σου έχουμε εμπιστοσύνη! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ και ελπίζω να μην σας απογοητεύσω Από ότι κατάλαβα θα σε δούμε και εσένα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalo9 Δραστήριο μέλος Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:29 Η natalo9 έγραψε: #668 21-02-08 20:29 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Νομίζω όμορφή μου μις σας αποστάλθηκε και πρόσκληση με pm οπότε και σαφώς ισχύει η πρόσκληση για καφέ αφού είσαι γατομάνα και Θεσσαλονίκη είσαι παρέα μας!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολύ μάγισσα..θα τα πούμε λοιπόν την Κυριακή! Κάποιο pm δεν μου έχει έρθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:57 Η Mia_m έγραψε: #669 22-02-08 12:57 Ε καλά τι να λέμε τώρα, εγώ είμαι μέσα χαλαρά! Αν και δεν θα έχω καθόλου φωνή, Σάββατο έχει γήπεδο και Κυριακή καφέεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:17 Η μαγισσα έγραψε: #670 22-02-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ε καλά τι να λέμε τώρα, εγώ είμαι μέσα χαλαρά! Αν και δεν θα έχω καθόλου φωνή, Σάββατο έχει γήπεδο και Κυριακή καφέεεεεεεε Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι γλυκιά μου Μαρία και τα μυαλά στα κάγκελα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 18:32 Η Anima έγραψε: #671 22-02-08 18:32 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ωραία χαίρομε που θα είσαι μαζί μας και το είδες πιστεύω που θα είναι ή συνάντηση και ότι κανόνισα να βρώ μαγαζί με τον λιγότερο καπνό!!!! πιστεύω πως θα σας αρέσει έιναι όμορφα και ήσυχα!!! Click για ανάπτυξη... Mα ναι, ναι, βάζω τα δυνατά μου! Σάββατο έχω φιλοξενούμενο από εξωτερικό, Δευτέρα φεύγω για Τυφλίδα αλλά Κυριακή απόγευμα έκλεισα ένα δύωρο για νάρθω στον Εύοσμο. Θα σας φέρω να δείτε και τα βιβλιαράκια από το Βρετανικό Μουσείο. Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:18 Η μαγισσα έγραψε: #672 22-02-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Mα ναι, ναι, βάζω τα δυνατά μου! Σάββατο έχω φιλοξενούμενο από εξωτερικό, Δευτέρα φεύγω για Τυφλίδα αλλά Κυριακή απόγευμα έκλεισα ένα δύωρο για νάρθω στον Εύοσμο. Θα σας φέρω να δείτε και τα βιβλιαράκια από το Βρετανικό Μουσείο. Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω! Click για ανάπτυξη... Και εγώ επίσης Anima και σε ευχαριστούμε για την προσπάθεια που κάνεις!!!! Τα λέμε την Κυριακή!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:52 Η yasmin1gr: #673 22-02-08 23:52 Εμεις θα ειμαστε δυο παντως για να υπολογισεις στο τραπεζι.. μη καπνιστες και γατοφιλοι χορτοφαγοι... Ξαναλετε λιγο που ακριβως και ποτε ειναι το ραντεβου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:55 Η μαγισσα έγραψε: #674 23-02-08 09:55 Η ώρα είναι 5 το απόγευμα το μαγαζί λέγεται nunatak είναι στην πλατεία του ευόσμου στον πεζόδρομο Παύλου Μελλα 21 και το τηλ 2310558127....σε περιπτωση που θέλει κάποιος οτιδήποτε!!!!! Μόλις φτάσεις στην πλατεία και δεις τον πεζόδρομο θα δεις και το μαγαζί!!!!! Σας περιμένουμε και τους δύο μη καπνιστές χορτοφάγους γατόφυλους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:21 Η Marmanga έγραψε: #675 23-02-08 10:21 Kαλημέρα. Τα λέμε αύριο στο προαναφερθέν σημείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:30 Η μαγισσα έγραψε: #676 23-02-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Kαλημέρα. Τα λέμε αύριο στο προαναφερθέν σημείο. Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:31 Η Desdemona: #677 23-02-08 11:31 Ήθελα κι εγώ να έρθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η Marmanga έγραψε: #678 23-02-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ήθελα κι εγώ να έρθω... Click για ανάπτυξη... Αλλά τι?????? Δεν θα έρθεις; ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙ?????!!! (ναι, ρωτάω τσιρίζοντας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:37 Η Desdemona: #679 23-02-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Αλλά τι?????? Δεν θα έρθεις; ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙ?????!!! (ναι, ρωτάω τσιρίζοντας) Click για ανάπτυξη... Δεν θα έρθω Μαρινιώ μου, θα λείπω εκτός Θεσσαλονίκης...:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:40 Η Marmanga έγραψε: #680 23-02-08 11:40 Σνιφ, σνιφ... (Ελπίζω για καλό, κι εύχομαι να περάσεις πολύύύύ καλά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ωραία χαίρομε που θα είσαι μαζί μας και το είδες πιστεύω που θα είναι ή συνάντηση και ότι κανόνισα να βρώ μαγαζί με τον λιγότερο καπνό!!!! πιστεύω πως θα σας αρέσει έιναι όμορφα και ήσυχα!!! Click για ανάπτυξη... Mάγισσα σου έχουμε εμπιστοσύνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:29 Η μαγισσα έγραψε: #667 21-02-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Mάγισσα σου έχουμε εμπιστοσύνη! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ και ελπίζω να μην σας απογοητεύσω Από ότι κατάλαβα θα σε δούμε και εσένα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalo9 Δραστήριο μέλος Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:29 Η natalo9 έγραψε: #668 21-02-08 20:29 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Νομίζω όμορφή μου μις σας αποστάλθηκε και πρόσκληση με pm οπότε και σαφώς ισχύει η πρόσκληση για καφέ αφού είσαι γατομάνα και Θεσσαλονίκη είσαι παρέα μας!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολύ μάγισσα..θα τα πούμε λοιπόν την Κυριακή! Κάποιο pm δεν μου έχει έρθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:57 Η Mia_m έγραψε: #669 22-02-08 12:57 Ε καλά τι να λέμε τώρα, εγώ είμαι μέσα χαλαρά! Αν και δεν θα έχω καθόλου φωνή, Σάββατο έχει γήπεδο και Κυριακή καφέεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:17 Η μαγισσα έγραψε: #670 22-02-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ε καλά τι να λέμε τώρα, εγώ είμαι μέσα χαλαρά! Αν και δεν θα έχω καθόλου φωνή, Σάββατο έχει γήπεδο και Κυριακή καφέεεεεεεε Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι γλυκιά μου Μαρία και τα μυαλά στα κάγκελα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 18:32 Η Anima έγραψε: #671 22-02-08 18:32 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ωραία χαίρομε που θα είσαι μαζί μας και το είδες πιστεύω που θα είναι ή συνάντηση και ότι κανόνισα να βρώ μαγαζί με τον λιγότερο καπνό!!!! πιστεύω πως θα σας αρέσει έιναι όμορφα και ήσυχα!!! Click για ανάπτυξη... Mα ναι, ναι, βάζω τα δυνατά μου! Σάββατο έχω φιλοξενούμενο από εξωτερικό, Δευτέρα φεύγω για Τυφλίδα αλλά Κυριακή απόγευμα έκλεισα ένα δύωρο για νάρθω στον Εύοσμο. Θα σας φέρω να δείτε και τα βιβλιαράκια από το Βρετανικό Μουσείο. Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:18 Η μαγισσα έγραψε: #672 22-02-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Mα ναι, ναι, βάζω τα δυνατά μου! Σάββατο έχω φιλοξενούμενο από εξωτερικό, Δευτέρα φεύγω για Τυφλίδα αλλά Κυριακή απόγευμα έκλεισα ένα δύωρο για νάρθω στον Εύοσμο. Θα σας φέρω να δείτε και τα βιβλιαράκια από το Βρετανικό Μουσείο. Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω! Click για ανάπτυξη... Και εγώ επίσης Anima και σε ευχαριστούμε για την προσπάθεια που κάνεις!!!! Τα λέμε την Κυριακή!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:52 Η yasmin1gr: #673 22-02-08 23:52 Εμεις θα ειμαστε δυο παντως για να υπολογισεις στο τραπεζι.. μη καπνιστες και γατοφιλοι χορτοφαγοι... Ξαναλετε λιγο που ακριβως και ποτε ειναι το ραντεβου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:55 Η μαγισσα έγραψε: #674 23-02-08 09:55 Η ώρα είναι 5 το απόγευμα το μαγαζί λέγεται nunatak είναι στην πλατεία του ευόσμου στον πεζόδρομο Παύλου Μελλα 21 και το τηλ 2310558127....σε περιπτωση που θέλει κάποιος οτιδήποτε!!!!! Μόλις φτάσεις στην πλατεία και δεις τον πεζόδρομο θα δεις και το μαγαζί!!!!! Σας περιμένουμε και τους δύο μη καπνιστές χορτοφάγους γατόφυλους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:21 Η Marmanga έγραψε: #675 23-02-08 10:21 Kαλημέρα. Τα λέμε αύριο στο προαναφερθέν σημείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:30 Η μαγισσα έγραψε: #676 23-02-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Kαλημέρα. Τα λέμε αύριο στο προαναφερθέν σημείο. Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:31 Η Desdemona: #677 23-02-08 11:31 Ήθελα κι εγώ να έρθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η Marmanga έγραψε: #678 23-02-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ήθελα κι εγώ να έρθω... Click για ανάπτυξη... Αλλά τι?????? Δεν θα έρθεις; ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙ?????!!! (ναι, ρωτάω τσιρίζοντας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:37 Η Desdemona: #679 23-02-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Αλλά τι?????? Δεν θα έρθεις; ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙ?????!!! (ναι, ρωτάω τσιρίζοντας) Click για ανάπτυξη... Δεν θα έρθω Μαρινιώ μου, θα λείπω εκτός Θεσσαλονίκης...:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:40 Η Marmanga έγραψε: #680 23-02-08 11:40 Σνιφ, σνιφ... (Ελπίζω για καλό, κι εύχομαι να περάσεις πολύύύύ καλά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Anima: Mάγισσα σου έχουμε εμπιστοσύνη! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ και ελπίζω να μην σας απογοητεύσω Από ότι κατάλαβα θα σε δούμε και εσένα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalo9 Δραστήριο μέλος Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:29 Η natalo9 έγραψε: #668 21-02-08 20:29 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Νομίζω όμορφή μου μις σας αποστάλθηκε και πρόσκληση με pm οπότε και σαφώς ισχύει η πρόσκληση για καφέ αφού είσαι γατομάνα και Θεσσαλονίκη είσαι παρέα μας!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολύ μάγισσα..θα τα πούμε λοιπόν την Κυριακή! Κάποιο pm δεν μου έχει έρθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:57 Η Mia_m έγραψε: #669 22-02-08 12:57 Ε καλά τι να λέμε τώρα, εγώ είμαι μέσα χαλαρά! Αν και δεν θα έχω καθόλου φωνή, Σάββατο έχει γήπεδο και Κυριακή καφέεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:17 Η μαγισσα έγραψε: #670 22-02-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ε καλά τι να λέμε τώρα, εγώ είμαι μέσα χαλαρά! Αν και δεν θα έχω καθόλου φωνή, Σάββατο έχει γήπεδο και Κυριακή καφέεεεεεεε Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι γλυκιά μου Μαρία και τα μυαλά στα κάγκελα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 18:32 Η Anima έγραψε: #671 22-02-08 18:32 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ωραία χαίρομε που θα είσαι μαζί μας και το είδες πιστεύω που θα είναι ή συνάντηση και ότι κανόνισα να βρώ μαγαζί με τον λιγότερο καπνό!!!! πιστεύω πως θα σας αρέσει έιναι όμορφα και ήσυχα!!! Click για ανάπτυξη... Mα ναι, ναι, βάζω τα δυνατά μου! Σάββατο έχω φιλοξενούμενο από εξωτερικό, Δευτέρα φεύγω για Τυφλίδα αλλά Κυριακή απόγευμα έκλεισα ένα δύωρο για νάρθω στον Εύοσμο. Θα σας φέρω να δείτε και τα βιβλιαράκια από το Βρετανικό Μουσείο. Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:18 Η μαγισσα έγραψε: #672 22-02-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Mα ναι, ναι, βάζω τα δυνατά μου! Σάββατο έχω φιλοξενούμενο από εξωτερικό, Δευτέρα φεύγω για Τυφλίδα αλλά Κυριακή απόγευμα έκλεισα ένα δύωρο για νάρθω στον Εύοσμο. Θα σας φέρω να δείτε και τα βιβλιαράκια από το Βρετανικό Μουσείο. Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω! Click για ανάπτυξη... Και εγώ επίσης Anima και σε ευχαριστούμε για την προσπάθεια που κάνεις!!!! Τα λέμε την Κυριακή!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:52 Η yasmin1gr: #673 22-02-08 23:52 Εμεις θα ειμαστε δυο παντως για να υπολογισεις στο τραπεζι.. μη καπνιστες και γατοφιλοι χορτοφαγοι... Ξαναλετε λιγο που ακριβως και ποτε ειναι το ραντεβου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:55 Η μαγισσα έγραψε: #674 23-02-08 09:55 Η ώρα είναι 5 το απόγευμα το μαγαζί λέγεται nunatak είναι στην πλατεία του ευόσμου στον πεζόδρομο Παύλου Μελλα 21 και το τηλ 2310558127....σε περιπτωση που θέλει κάποιος οτιδήποτε!!!!! Μόλις φτάσεις στην πλατεία και δεις τον πεζόδρομο θα δεις και το μαγαζί!!!!! Σας περιμένουμε και τους δύο μη καπνιστές χορτοφάγους γατόφυλους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:21 Η Marmanga έγραψε: #675 23-02-08 10:21 Kαλημέρα. Τα λέμε αύριο στο προαναφερθέν σημείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:30 Η μαγισσα έγραψε: #676 23-02-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Kαλημέρα. Τα λέμε αύριο στο προαναφερθέν σημείο. Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:31 Η Desdemona: #677 23-02-08 11:31 Ήθελα κι εγώ να έρθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η Marmanga έγραψε: #678 23-02-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ήθελα κι εγώ να έρθω... Click για ανάπτυξη... Αλλά τι?????? Δεν θα έρθεις; ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙ?????!!! (ναι, ρωτάω τσιρίζοντας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:37 Η Desdemona: #679 23-02-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Αλλά τι?????? Δεν θα έρθεις; ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙ?????!!! (ναι, ρωτάω τσιρίζοντας) Click για ανάπτυξη... Δεν θα έρθω Μαρινιώ μου, θα λείπω εκτός Θεσσαλονίκης...:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:40 Η Marmanga έγραψε: #680 23-02-08 11:40 Σνιφ, σνιφ... (Ελπίζω για καλό, κι εύχομαι να περάσεις πολύύύύ καλά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Νομίζω όμορφή μου μις σας αποστάλθηκε και πρόσκληση με pm οπότε και σαφώς ισχύει η πρόσκληση για καφέ αφού είσαι γατομάνα και Θεσσαλονίκη είσαι παρέα μας!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολύ μάγισσα..θα τα πούμε λοιπόν την Κυριακή! Κάποιο pm δεν μου έχει έρθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:57 Η Mia_m έγραψε: #669 22-02-08 12:57 Ε καλά τι να λέμε τώρα, εγώ είμαι μέσα χαλαρά! Αν και δεν θα έχω καθόλου φωνή, Σάββατο έχει γήπεδο και Κυριακή καφέεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:17 Η μαγισσα έγραψε: #670 22-02-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ε καλά τι να λέμε τώρα, εγώ είμαι μέσα χαλαρά! Αν και δεν θα έχω καθόλου φωνή, Σάββατο έχει γήπεδο και Κυριακή καφέεεεεεεε Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι γλυκιά μου Μαρία και τα μυαλά στα κάγκελα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 18:32 Η Anima έγραψε: #671 22-02-08 18:32 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ωραία χαίρομε που θα είσαι μαζί μας και το είδες πιστεύω που θα είναι ή συνάντηση και ότι κανόνισα να βρώ μαγαζί με τον λιγότερο καπνό!!!! πιστεύω πως θα σας αρέσει έιναι όμορφα και ήσυχα!!! Click για ανάπτυξη... Mα ναι, ναι, βάζω τα δυνατά μου! Σάββατο έχω φιλοξενούμενο από εξωτερικό, Δευτέρα φεύγω για Τυφλίδα αλλά Κυριακή απόγευμα έκλεισα ένα δύωρο για νάρθω στον Εύοσμο. Θα σας φέρω να δείτε και τα βιβλιαράκια από το Βρετανικό Μουσείο. Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:18 Η μαγισσα έγραψε: #672 22-02-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Mα ναι, ναι, βάζω τα δυνατά μου! Σάββατο έχω φιλοξενούμενο από εξωτερικό, Δευτέρα φεύγω για Τυφλίδα αλλά Κυριακή απόγευμα έκλεισα ένα δύωρο για νάρθω στον Εύοσμο. Θα σας φέρω να δείτε και τα βιβλιαράκια από το Βρετανικό Μουσείο. Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω! Click για ανάπτυξη... Και εγώ επίσης Anima και σε ευχαριστούμε για την προσπάθεια που κάνεις!!!! Τα λέμε την Κυριακή!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:52 Η yasmin1gr: #673 22-02-08 23:52 Εμεις θα ειμαστε δυο παντως για να υπολογισεις στο τραπεζι.. μη καπνιστες και γατοφιλοι χορτοφαγοι... Ξαναλετε λιγο που ακριβως και ποτε ειναι το ραντεβου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:55 Η μαγισσα έγραψε: #674 23-02-08 09:55 Η ώρα είναι 5 το απόγευμα το μαγαζί λέγεται nunatak είναι στην πλατεία του ευόσμου στον πεζόδρομο Παύλου Μελλα 21 και το τηλ 2310558127....σε περιπτωση που θέλει κάποιος οτιδήποτε!!!!! Μόλις φτάσεις στην πλατεία και δεις τον πεζόδρομο θα δεις και το μαγαζί!!!!! Σας περιμένουμε και τους δύο μη καπνιστές χορτοφάγους γατόφυλους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:21 Η Marmanga έγραψε: #675 23-02-08 10:21 Kαλημέρα. Τα λέμε αύριο στο προαναφερθέν σημείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:30 Η μαγισσα έγραψε: #676 23-02-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Kαλημέρα. Τα λέμε αύριο στο προαναφερθέν σημείο. Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:31 Η Desdemona: #677 23-02-08 11:31 Ήθελα κι εγώ να έρθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η Marmanga έγραψε: #678 23-02-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ήθελα κι εγώ να έρθω... Click για ανάπτυξη... Αλλά τι?????? Δεν θα έρθεις; ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙ?????!!! (ναι, ρωτάω τσιρίζοντας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:37 Η Desdemona: #679 23-02-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Αλλά τι?????? Δεν θα έρθεις; ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙ?????!!! (ναι, ρωτάω τσιρίζοντας) Click για ανάπτυξη... Δεν θα έρθω Μαρινιώ μου, θα λείπω εκτός Θεσσαλονίκης...:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:40 Η Marmanga έγραψε: #680 23-02-08 11:40 Σνιφ, σνιφ... (Ελπίζω για καλό, κι εύχομαι να περάσεις πολύύύύ καλά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε καλά τι να λέμε τώρα, εγώ είμαι μέσα χαλαρά! Αν και δεν θα έχω καθόλου φωνή, Σάββατο έχει γήπεδο και Κυριακή καφέεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:17 Η μαγισσα έγραψε: #670 22-02-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ε καλά τι να λέμε τώρα, εγώ είμαι μέσα χαλαρά! Αν και δεν θα έχω καθόλου φωνή, Σάββατο έχει γήπεδο και Κυριακή καφέεεεεεεε Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι γλυκιά μου Μαρία και τα μυαλά στα κάγκελα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 18:32 Η Anima έγραψε: #671 22-02-08 18:32 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ωραία χαίρομε που θα είσαι μαζί μας και το είδες πιστεύω που θα είναι ή συνάντηση και ότι κανόνισα να βρώ μαγαζί με τον λιγότερο καπνό!!!! πιστεύω πως θα σας αρέσει έιναι όμορφα και ήσυχα!!! Click για ανάπτυξη... Mα ναι, ναι, βάζω τα δυνατά μου! Σάββατο έχω φιλοξενούμενο από εξωτερικό, Δευτέρα φεύγω για Τυφλίδα αλλά Κυριακή απόγευμα έκλεισα ένα δύωρο για νάρθω στον Εύοσμο. Θα σας φέρω να δείτε και τα βιβλιαράκια από το Βρετανικό Μουσείο. Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:18 Η μαγισσα έγραψε: #672 22-02-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Mα ναι, ναι, βάζω τα δυνατά μου! Σάββατο έχω φιλοξενούμενο από εξωτερικό, Δευτέρα φεύγω για Τυφλίδα αλλά Κυριακή απόγευμα έκλεισα ένα δύωρο για νάρθω στον Εύοσμο. Θα σας φέρω να δείτε και τα βιβλιαράκια από το Βρετανικό Μουσείο. Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω! Click για ανάπτυξη... Και εγώ επίσης Anima και σε ευχαριστούμε για την προσπάθεια που κάνεις!!!! Τα λέμε την Κυριακή!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:52 Η yasmin1gr: #673 22-02-08 23:52 Εμεις θα ειμαστε δυο παντως για να υπολογισεις στο τραπεζι.. μη καπνιστες και γατοφιλοι χορτοφαγοι... Ξαναλετε λιγο που ακριβως και ποτε ειναι το ραντεβου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:55 Η μαγισσα έγραψε: #674 23-02-08 09:55 Η ώρα είναι 5 το απόγευμα το μαγαζί λέγεται nunatak είναι στην πλατεία του ευόσμου στον πεζόδρομο Παύλου Μελλα 21 και το τηλ 2310558127....σε περιπτωση που θέλει κάποιος οτιδήποτε!!!!! Μόλις φτάσεις στην πλατεία και δεις τον πεζόδρομο θα δεις και το μαγαζί!!!!! Σας περιμένουμε και τους δύο μη καπνιστές χορτοφάγους γατόφυλους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:21 Η Marmanga έγραψε: #675 23-02-08 10:21 Kαλημέρα. Τα λέμε αύριο στο προαναφερθέν σημείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:30 Η μαγισσα έγραψε: #676 23-02-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Kαλημέρα. Τα λέμε αύριο στο προαναφερθέν σημείο. Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:31 Η Desdemona: #677 23-02-08 11:31 Ήθελα κι εγώ να έρθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η Marmanga έγραψε: #678 23-02-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ήθελα κι εγώ να έρθω... Click για ανάπτυξη... Αλλά τι?????? Δεν θα έρθεις; ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙ?????!!! (ναι, ρωτάω τσιρίζοντας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:37 Η Desdemona: #679 23-02-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Αλλά τι?????? Δεν θα έρθεις; ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙ?????!!! (ναι, ρωτάω τσιρίζοντας) Click για ανάπτυξη... Δεν θα έρθω Μαρινιώ μου, θα λείπω εκτός Θεσσαλονίκης...:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:40 Η Marmanga έγραψε: #680 23-02-08 11:40 Σνιφ, σνιφ... (Ελπίζω για καλό, κι εύχομαι να περάσεις πολύύύύ καλά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ε καλά τι να λέμε τώρα, εγώ είμαι μέσα χαλαρά! Αν και δεν θα έχω καθόλου φωνή, Σάββατο έχει γήπεδο και Κυριακή καφέεεεεεεε Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι γλυκιά μου Μαρία και τα μυαλά στα κάγκελα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 18:32 Η Anima έγραψε: #671 22-02-08 18:32 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ωραία χαίρομε που θα είσαι μαζί μας και το είδες πιστεύω που θα είναι ή συνάντηση και ότι κανόνισα να βρώ μαγαζί με τον λιγότερο καπνό!!!! πιστεύω πως θα σας αρέσει έιναι όμορφα και ήσυχα!!! Click για ανάπτυξη... Mα ναι, ναι, βάζω τα δυνατά μου! Σάββατο έχω φιλοξενούμενο από εξωτερικό, Δευτέρα φεύγω για Τυφλίδα αλλά Κυριακή απόγευμα έκλεισα ένα δύωρο για νάρθω στον Εύοσμο. Θα σας φέρω να δείτε και τα βιβλιαράκια από το Βρετανικό Μουσείο. Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:18 Η μαγισσα έγραψε: #672 22-02-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Mα ναι, ναι, βάζω τα δυνατά μου! Σάββατο έχω φιλοξενούμενο από εξωτερικό, Δευτέρα φεύγω για Τυφλίδα αλλά Κυριακή απόγευμα έκλεισα ένα δύωρο για νάρθω στον Εύοσμο. Θα σας φέρω να δείτε και τα βιβλιαράκια από το Βρετανικό Μουσείο. Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω! Click για ανάπτυξη... Και εγώ επίσης Anima και σε ευχαριστούμε για την προσπάθεια που κάνεις!!!! Τα λέμε την Κυριακή!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:52 Η yasmin1gr: #673 22-02-08 23:52 Εμεις θα ειμαστε δυο παντως για να υπολογισεις στο τραπεζι.. μη καπνιστες και γατοφιλοι χορτοφαγοι... Ξαναλετε λιγο που ακριβως και ποτε ειναι το ραντεβου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:55 Η μαγισσα έγραψε: #674 23-02-08 09:55 Η ώρα είναι 5 το απόγευμα το μαγαζί λέγεται nunatak είναι στην πλατεία του ευόσμου στον πεζόδρομο Παύλου Μελλα 21 και το τηλ 2310558127....σε περιπτωση που θέλει κάποιος οτιδήποτε!!!!! Μόλις φτάσεις στην πλατεία και δεις τον πεζόδρομο θα δεις και το μαγαζί!!!!! Σας περιμένουμε και τους δύο μη καπνιστές χορτοφάγους γατόφυλους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:21 Η Marmanga έγραψε: #675 23-02-08 10:21 Kαλημέρα. Τα λέμε αύριο στο προαναφερθέν σημείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:30 Η μαγισσα έγραψε: #676 23-02-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Kαλημέρα. Τα λέμε αύριο στο προαναφερθέν σημείο. Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:31 Η Desdemona: #677 23-02-08 11:31 Ήθελα κι εγώ να έρθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η Marmanga έγραψε: #678 23-02-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ήθελα κι εγώ να έρθω... Click για ανάπτυξη... Αλλά τι?????? Δεν θα έρθεις; ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙ?????!!! (ναι, ρωτάω τσιρίζοντας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:37 Η Desdemona: #679 23-02-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Αλλά τι?????? Δεν θα έρθεις; ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙ?????!!! (ναι, ρωτάω τσιρίζοντας) Click για ανάπτυξη... Δεν θα έρθω Μαρινιώ μου, θα λείπω εκτός Θεσσαλονίκης...:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:40 Η Marmanga έγραψε: #680 23-02-08 11:40 Σνιφ, σνιφ... (Ελπίζω για καλό, κι εύχομαι να περάσεις πολύύύύ καλά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ωραία χαίρομε που θα είσαι μαζί μας και το είδες πιστεύω που θα είναι ή συνάντηση και ότι κανόνισα να βρώ μαγαζί με τον λιγότερο καπνό!!!! πιστεύω πως θα σας αρέσει έιναι όμορφα και ήσυχα!!! Click για ανάπτυξη... Mα ναι, ναι, βάζω τα δυνατά μου! Σάββατο έχω φιλοξενούμενο από εξωτερικό, Δευτέρα φεύγω για Τυφλίδα αλλά Κυριακή απόγευμα έκλεισα ένα δύωρο για νάρθω στον Εύοσμο. Θα σας φέρω να δείτε και τα βιβλιαράκια από το Βρετανικό Μουσείο. Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:18 Η μαγισσα έγραψε: #672 22-02-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Mα ναι, ναι, βάζω τα δυνατά μου! Σάββατο έχω φιλοξενούμενο από εξωτερικό, Δευτέρα φεύγω για Τυφλίδα αλλά Κυριακή απόγευμα έκλεισα ένα δύωρο για νάρθω στον Εύοσμο. Θα σας φέρω να δείτε και τα βιβλιαράκια από το Βρετανικό Μουσείο. Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω! Click για ανάπτυξη... Και εγώ επίσης Anima και σε ευχαριστούμε για την προσπάθεια που κάνεις!!!! Τα λέμε την Κυριακή!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:52 Η yasmin1gr: #673 22-02-08 23:52 Εμεις θα ειμαστε δυο παντως για να υπολογισεις στο τραπεζι.. μη καπνιστες και γατοφιλοι χορτοφαγοι... Ξαναλετε λιγο που ακριβως και ποτε ειναι το ραντεβου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:55 Η μαγισσα έγραψε: #674 23-02-08 09:55 Η ώρα είναι 5 το απόγευμα το μαγαζί λέγεται nunatak είναι στην πλατεία του ευόσμου στον πεζόδρομο Παύλου Μελλα 21 και το τηλ 2310558127....σε περιπτωση που θέλει κάποιος οτιδήποτε!!!!! Μόλις φτάσεις στην πλατεία και δεις τον πεζόδρομο θα δεις και το μαγαζί!!!!! Σας περιμένουμε και τους δύο μη καπνιστές χορτοφάγους γατόφυλους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:21 Η Marmanga έγραψε: #675 23-02-08 10:21 Kαλημέρα. Τα λέμε αύριο στο προαναφερθέν σημείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:30 Η μαγισσα έγραψε: #676 23-02-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Kαλημέρα. Τα λέμε αύριο στο προαναφερθέν σημείο. Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:31 Η Desdemona: #677 23-02-08 11:31 Ήθελα κι εγώ να έρθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η Marmanga έγραψε: #678 23-02-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ήθελα κι εγώ να έρθω... Click για ανάπτυξη... Αλλά τι?????? Δεν θα έρθεις; ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙ?????!!! (ναι, ρωτάω τσιρίζοντας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:37 Η Desdemona: #679 23-02-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Αλλά τι?????? Δεν θα έρθεις; ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙ?????!!! (ναι, ρωτάω τσιρίζοντας) Click για ανάπτυξη... Δεν θα έρθω Μαρινιώ μου, θα λείπω εκτός Θεσσαλονίκης...:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:40 Η Marmanga έγραψε: #680 23-02-08 11:40 Σνιφ, σνιφ... (Ελπίζω για καλό, κι εύχομαι να περάσεις πολύύύύ καλά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Anima: Mα ναι, ναι, βάζω τα δυνατά μου! Σάββατο έχω φιλοξενούμενο από εξωτερικό, Δευτέρα φεύγω για Τυφλίδα αλλά Κυριακή απόγευμα έκλεισα ένα δύωρο για νάρθω στον Εύοσμο. Θα σας φέρω να δείτε και τα βιβλιαράκια από το Βρετανικό Μουσείο. Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω! Click για ανάπτυξη... Και εγώ επίσης Anima και σε ευχαριστούμε για την προσπάθεια που κάνεις!!!! Τα λέμε την Κυριακή!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:52 Η yasmin1gr: #673 22-02-08 23:52 Εμεις θα ειμαστε δυο παντως για να υπολογισεις στο τραπεζι.. μη καπνιστες και γατοφιλοι χορτοφαγοι... Ξαναλετε λιγο που ακριβως και ποτε ειναι το ραντεβου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:55 Η μαγισσα έγραψε: #674 23-02-08 09:55 Η ώρα είναι 5 το απόγευμα το μαγαζί λέγεται nunatak είναι στην πλατεία του ευόσμου στον πεζόδρομο Παύλου Μελλα 21 και το τηλ 2310558127....σε περιπτωση που θέλει κάποιος οτιδήποτε!!!!! Μόλις φτάσεις στην πλατεία και δεις τον πεζόδρομο θα δεις και το μαγαζί!!!!! Σας περιμένουμε και τους δύο μη καπνιστές χορτοφάγους γατόφυλους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:21 Η Marmanga έγραψε: #675 23-02-08 10:21 Kαλημέρα. Τα λέμε αύριο στο προαναφερθέν σημείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:30 Η μαγισσα έγραψε: #676 23-02-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Kαλημέρα. Τα λέμε αύριο στο προαναφερθέν σημείο. Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:31 Η Desdemona: #677 23-02-08 11:31 Ήθελα κι εγώ να έρθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η Marmanga έγραψε: #678 23-02-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ήθελα κι εγώ να έρθω... Click για ανάπτυξη... Αλλά τι?????? Δεν θα έρθεις; ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙ?????!!! (ναι, ρωτάω τσιρίζοντας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:37 Η Desdemona: #679 23-02-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Αλλά τι?????? Δεν θα έρθεις; ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙ?????!!! (ναι, ρωτάω τσιρίζοντας) Click για ανάπτυξη... Δεν θα έρθω Μαρινιώ μου, θα λείπω εκτός Θεσσαλονίκης...:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:40 Η Marmanga έγραψε: #680 23-02-08 11:40 Σνιφ, σνιφ... (Ελπίζω για καλό, κι εύχομαι να περάσεις πολύύύύ καλά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμεις θα ειμαστε δυο παντως για να υπολογισεις στο τραπεζι.. μη καπνιστες και γατοφιλοι χορτοφαγοι... Ξαναλετε λιγο που ακριβως και ποτε ειναι το ραντεβου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:55 Η μαγισσα έγραψε: #674 23-02-08 09:55 Η ώρα είναι 5 το απόγευμα το μαγαζί λέγεται nunatak είναι στην πλατεία του ευόσμου στον πεζόδρομο Παύλου Μελλα 21 και το τηλ 2310558127....σε περιπτωση που θέλει κάποιος οτιδήποτε!!!!! Μόλις φτάσεις στην πλατεία και δεις τον πεζόδρομο θα δεις και το μαγαζί!!!!! Σας περιμένουμε και τους δύο μη καπνιστές χορτοφάγους γατόφυλους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:21 Η Marmanga έγραψε: #675 23-02-08 10:21 Kαλημέρα. Τα λέμε αύριο στο προαναφερθέν σημείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:30 Η μαγισσα έγραψε: #676 23-02-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Kαλημέρα. Τα λέμε αύριο στο προαναφερθέν σημείο. Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:31 Η Desdemona: #677 23-02-08 11:31 Ήθελα κι εγώ να έρθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η Marmanga έγραψε: #678 23-02-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ήθελα κι εγώ να έρθω... Click για ανάπτυξη... Αλλά τι?????? Δεν θα έρθεις; ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙ?????!!! (ναι, ρωτάω τσιρίζοντας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:37 Η Desdemona: #679 23-02-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Αλλά τι?????? Δεν θα έρθεις; ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙ?????!!! (ναι, ρωτάω τσιρίζοντας) Click για ανάπτυξη... Δεν θα έρθω Μαρινιώ μου, θα λείπω εκτός Θεσσαλονίκης...:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:40 Η Marmanga έγραψε: #680 23-02-08 11:40 Σνιφ, σνιφ... (Ελπίζω για καλό, κι εύχομαι να περάσεις πολύύύύ καλά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η ώρα είναι 5 το απόγευμα το μαγαζί λέγεται nunatak είναι στην πλατεία του ευόσμου στον πεζόδρομο Παύλου Μελλα 21 και το τηλ 2310558127....σε περιπτωση που θέλει κάποιος οτιδήποτε!!!!! Μόλις φτάσεις στην πλατεία και δεις τον πεζόδρομο θα δεις και το μαγαζί!!!!! Σας περιμένουμε και τους δύο μη καπνιστές χορτοφάγους γατόφυλους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:21 Η Marmanga έγραψε: #675 23-02-08 10:21 Kαλημέρα. Τα λέμε αύριο στο προαναφερθέν σημείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:30 Η μαγισσα έγραψε: #676 23-02-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Kαλημέρα. Τα λέμε αύριο στο προαναφερθέν σημείο. Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:31 Η Desdemona: #677 23-02-08 11:31 Ήθελα κι εγώ να έρθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η Marmanga έγραψε: #678 23-02-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ήθελα κι εγώ να έρθω... Click για ανάπτυξη... Αλλά τι?????? Δεν θα έρθεις; ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙ?????!!! (ναι, ρωτάω τσιρίζοντας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:37 Η Desdemona: #679 23-02-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Αλλά τι?????? Δεν θα έρθεις; ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙ?????!!! (ναι, ρωτάω τσιρίζοντας) Click για ανάπτυξη... Δεν θα έρθω Μαρινιώ μου, θα λείπω εκτός Θεσσαλονίκης...:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:40 Η Marmanga έγραψε: #680 23-02-08 11:40 Σνιφ, σνιφ... (Ελπίζω για καλό, κι εύχομαι να περάσεις πολύύύύ καλά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kαλημέρα. Τα λέμε αύριο στο προαναφερθέν σημείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:30 Η μαγισσα έγραψε: #676 23-02-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Kαλημέρα. Τα λέμε αύριο στο προαναφερθέν σημείο. Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:31 Η Desdemona: #677 23-02-08 11:31 Ήθελα κι εγώ να έρθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η Marmanga έγραψε: #678 23-02-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ήθελα κι εγώ να έρθω... Click για ανάπτυξη... Αλλά τι?????? Δεν θα έρθεις; ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙ?????!!! (ναι, ρωτάω τσιρίζοντας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:37 Η Desdemona: #679 23-02-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Αλλά τι?????? Δεν θα έρθεις; ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙ?????!!! (ναι, ρωτάω τσιρίζοντας) Click για ανάπτυξη... Δεν θα έρθω Μαρινιώ μου, θα λείπω εκτός Θεσσαλονίκης...:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:40 Η Marmanga έγραψε: #680 23-02-08 11:40 Σνιφ, σνιφ... (Ελπίζω για καλό, κι εύχομαι να περάσεις πολύύύύ καλά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Kαλημέρα. Τα λέμε αύριο στο προαναφερθέν σημείο. Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:31 Η Desdemona: #677 23-02-08 11:31 Ήθελα κι εγώ να έρθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η Marmanga έγραψε: #678 23-02-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ήθελα κι εγώ να έρθω... Click για ανάπτυξη... Αλλά τι?????? Δεν θα έρθεις; ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙ?????!!! (ναι, ρωτάω τσιρίζοντας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:37 Η Desdemona: #679 23-02-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Αλλά τι?????? Δεν θα έρθεις; ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙ?????!!! (ναι, ρωτάω τσιρίζοντας) Click για ανάπτυξη... Δεν θα έρθω Μαρινιώ μου, θα λείπω εκτός Θεσσαλονίκης...:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:40 Η Marmanga έγραψε: #680 23-02-08 11:40 Σνιφ, σνιφ... (Ελπίζω για καλό, κι εύχομαι να περάσεις πολύύύύ καλά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ήθελα κι εγώ να έρθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η Marmanga έγραψε: #678 23-02-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ήθελα κι εγώ να έρθω... Click για ανάπτυξη... Αλλά τι?????? Δεν θα έρθεις; ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙ?????!!! (ναι, ρωτάω τσιρίζοντας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:37 Η Desdemona: #679 23-02-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Αλλά τι?????? Δεν θα έρθεις; ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙ?????!!! (ναι, ρωτάω τσιρίζοντας) Click για ανάπτυξη... Δεν θα έρθω Μαρινιώ μου, θα λείπω εκτός Θεσσαλονίκης...:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:40 Η Marmanga έγραψε: #680 23-02-08 11:40 Σνιφ, σνιφ... (Ελπίζω για καλό, κι εύχομαι να περάσεις πολύύύύ καλά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ήθελα κι εγώ να έρθω... Click για ανάπτυξη... Αλλά τι?????? Δεν θα έρθεις; ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙ?????!!! (ναι, ρωτάω τσιρίζοντας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:37 Η Desdemona: #679 23-02-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Αλλά τι?????? Δεν θα έρθεις; ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙ?????!!! (ναι, ρωτάω τσιρίζοντας) Click για ανάπτυξη... Δεν θα έρθω Μαρινιώ μου, θα λείπω εκτός Θεσσαλονίκης...:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:40 Η Marmanga έγραψε: #680 23-02-08 11:40 Σνιφ, σνιφ... (Ελπίζω για καλό, κι εύχομαι να περάσεις πολύύύύ καλά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Αλλά τι?????? Δεν θα έρθεις; ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙ?????!!! (ναι, ρωτάω τσιρίζοντας) Click για ανάπτυξη... Δεν θα έρθω Μαρινιώ μου, θα λείπω εκτός Θεσσαλονίκης...:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:40 Η Marmanga έγραψε: #680 23-02-08 11:40 Σνιφ, σνιφ... (Ελπίζω για καλό, κι εύχομαι να περάσεις πολύύύύ καλά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σνιφ, σνιφ... (Ελπίζω για καλό, κι εύχομαι να περάσεις πολύύύύ καλά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.