NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 12:54 Η NiaR έγραψε: #141 11-01-08 12:54 Εγω δεν μπαινω ΣΚ ομως... οποτε θα ξερω για Κυριακη 4 Καμαρα και αν κατι αλλαξει εχουν το τηλ καποιες για αναγνωριση....δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο... Να κραταμε απο ενα παιχνιδι γατας??? (πλακα κανω!!!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 12:54 Η Marmanga έγραψε: #142 11-01-08 12:54 Να συμπληρώσω: Αν βάλω ΚΑΙ κοκαλάκι γάτα στα μαλλιά ΚΑΙ σκουλαρίκια γάτα ΚΑΙ κρατάω ΚΑΙ μπρελόκ γάτα, σίγουρα θα με αναγνωρίσετε είτε εσείς -είτε εκείνοι οι καλοί κύριοι με τις άσπρες μπλούζες (που σου χαρίζουν κι εσένα μια μπλουζίτσα με μακριάάάά μανίκια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 12:56 Η Mia_m έγραψε: #143 11-01-08 12:56 Μας βλέπω αντί για καφέ να πηγαίνουμε Σταυρούπολη ένα πράγμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 12:57 Η LIFE έγραψε: #144 11-01-08 12:57 εγω θα κραταω ενα προ πλαν κονσερβακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 12:58 Η μαγισσα έγραψε: #145 11-01-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μας βλέπω αντί για καφέ να πηγαίνουμε Σταυρούπολη ένα πράγμα!!!! Click για ανάπτυξη... μα γιατί τι σε κάνει να το λές αυτό;;;;ε;;;;τι;;;;;;μήπως ειμαι λιγο νευρική;;;; σήμερα;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 12:59 Η μαγισσα έγραψε: #146 11-01-08 12:59 η Κλειώ πάντως άρχισε τα τηλ για καφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 12:59 Η NiaR έγραψε: #147 11-01-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μας βλέπω αντί για καφέ να πηγαίνουμε Σταυρούπολη ένα πράγμα!!!! Click για ανάπτυξη... Α ωραια! Μαγισσα βολευει , διπλα ειμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 12:59 Η Marmanga έγραψε: #148 11-01-08 12:59 Ναι, και όποια είναι της γυμναστικής, ας ρίξει κι ένα 5κιλο γατοάμμο στον ώμο, (Όπως λέμε "το γιαπί κάνει τους άντρες";;;; Ε, εμείς "Το γατί κάνει τις μάνες") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:00 Η LIFE έγραψε: #149 11-01-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Α ωραια! Μαγισσα βολευει , διπλα ειμαστε! Click για ανάπτυξη... που διπλα καλεεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:00 Η Fotini έγραψε: #150 11-01-08 13:00 Κάποια από εσάς μπορεί να κρατάει μια πινακίδα που να λέει "Mycat" και να σας μαζέψει όλες για να μη χαθείτε. Κάτι σαν ταξιδιωτικό πρακτορείο ένα πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:01 Η NiaR έγραψε: #151 11-01-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Ναι, και όποια είναι της γυμναστικής, ας ρίξει κι ένα 5κιλο γατοάμμο στον ώμο, (Όπως λέμε "το γιαπί κάνει τους άντρες";;;; Ε, εμείς "Το γατί κάνει τις μάνες") Click για ανάπτυξη... ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ θα με απολυσουν καλεεεεεεεεεε Γελαω μονη μου σαν την χαση κ ο προισταμενος απεναντι σαν να με κοιταει λοξα..... ασε που μου χει δωσει ενα εγγραφο εδω κ 2 ωρες κ εγω ακομα να το κανω.... Τελικα με την τρελα που κουβαλαμε θα γνωρισει ευκολα η μια την αλλη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:01 Η Marmanga έγραψε: #152 11-01-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: που διπλα καλεεεεεεεεεε Click για ανάπτυξη... Στο Λεμπέτ, βρε... Το τρελάδικο, πώς το λέτε εσείς εδώ πάνω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:02 Η Mia_m έγραψε: #153 11-01-08 13:02 Δεν μπορώ να σκεφτώ αν έχω κάτι γατίσιο να κρατάω! Έχω ένα ποντικάκι που ξύλωσε η γάτα μου απ το χαλάκι της και μια γάτα μαγνητάκι αλλά το μαγνητάκι που θα το βάλω για να φαίνεται?! Κάτι θα σκεφτώ που θα μου πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:02 Η jasmine έγραψε: #154 11-01-08 13:02 Και μετά θα κάνετε ανταλλαγή γατοπραγμάτων Όπως κάναμε στο σχολείο ανταλλαγή δώρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:03 Η Marmanga έγραψε: #155 11-01-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Και μετά θα κάνετε ανταλλαγή γατοπραγμάτων Όπως κάναμε στο σχολείο ανταλλαγή δώρων. Click για ανάπτυξη... Γιατί β' πληθυντικό ("κάνετε")???? ΔΕν θα είσαι κι εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:04 Η Mia_m έγραψε: #156 11-01-08 13:04 Δεν υπάρχει καμία καφετέρια με γατοόνομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:04 Η LIFE έγραψε: #157 11-01-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάποια από εσάς μπορεί να κρατάει μια πινακίδα που να λέει "Mycat" και να σας μαζέψει όλες για να μη χαθείτε. Κάτι σαν ταξιδιωτικό πρακτορείο ένα πράγμα... Click για ανάπτυξη... ΕΓΩ θα γινω το ρεζιλι..Χωρις πλακα τωρα θα κρατω μια φωτο γατας η το λογοτυπο μας Αντε βρε παλι σας εσωσα...Θυσιαζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:05 Η μαγισσα έγραψε: #158 11-01-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάποια από εσάς μπορεί να κρατάει μια πινακίδα που να λέει "Mycat" και να σας μαζέψει όλες για να μη χαθείτε. Κάτι σαν ταξιδιωτικό πρακτορείο ένα πράγμα... Click για ανάπτυξη... Εγώ μπαίνω και ΣΚ όποια θέλει να τις στείλω στο τηλ μου για να με πάρει θέλετε να κανονίσω για πανώ όπως τα πρακτορία τουρισμού για τους τουρίστες;;;;;; Εγώ με την NiaR θα έρθουμε παρέα όσο για το κοντά για την Σταυρούπολη λέει γιατί μένουμε Εύοσμο...άρα θα πάμε πιο γρήγορα για να κλεισουμε και δωματια για τις άλλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:05 Η LIFE έγραψε: #159 11-01-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Δεν υπάρχει καμία καφετέρια με γατοόνομα? Click για ανάπτυξη... Ξερω μια [δεν ξερω αν λειτουργει ακομη βεβαια] αλλα ειναι λιγο υποπτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:06 Η LIFE έγραψε: #160 11-01-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εγώ μπαίνω και ΣΚ όποια θέλει να τις στείλω στο τηλ μου για να με πάρει θέλετε να κανονίσω για πανώ όπως τα πρακτορία τουρισμού για τους τουρίστες;;;;;; Εγώ με την NiaR θα έρθουμε παρέα όσο για το κοντά για την Σταυρούπολη λέει γιατί μένουμε Εύοσμο...άρα θα πάμε πιο γρήγορα για να κλεισουμε και δωματια για τις άλλες... Click για ανάπτυξη... Εγω Ευκαρπια διπλα στον περιφερειακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω δεν μπαινω ΣΚ ομως... οποτε θα ξερω για Κυριακη 4 Καμαρα και αν κατι αλλαξει εχουν το τηλ καποιες για αναγνωριση....δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο... Να κραταμε απο ενα παιχνιδι γατας??? (πλακα κανω!!!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 12:54 Η Marmanga έγραψε: #142 11-01-08 12:54 Να συμπληρώσω: Αν βάλω ΚΑΙ κοκαλάκι γάτα στα μαλλιά ΚΑΙ σκουλαρίκια γάτα ΚΑΙ κρατάω ΚΑΙ μπρελόκ γάτα, σίγουρα θα με αναγνωρίσετε είτε εσείς -είτε εκείνοι οι καλοί κύριοι με τις άσπρες μπλούζες (που σου χαρίζουν κι εσένα μια μπλουζίτσα με μακριάάάά μανίκια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 12:56 Η Mia_m έγραψε: #143 11-01-08 12:56 Μας βλέπω αντί για καφέ να πηγαίνουμε Σταυρούπολη ένα πράγμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 12:57 Η LIFE έγραψε: #144 11-01-08 12:57 εγω θα κραταω ενα προ πλαν κονσερβακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 12:58 Η μαγισσα έγραψε: #145 11-01-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μας βλέπω αντί για καφέ να πηγαίνουμε Σταυρούπολη ένα πράγμα!!!! Click για ανάπτυξη... μα γιατί τι σε κάνει να το λές αυτό;;;;ε;;;;τι;;;;;;μήπως ειμαι λιγο νευρική;;;; σήμερα;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 12:59 Η μαγισσα έγραψε: #146 11-01-08 12:59 η Κλειώ πάντως άρχισε τα τηλ για καφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 12:59 Η NiaR έγραψε: #147 11-01-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μας βλέπω αντί για καφέ να πηγαίνουμε Σταυρούπολη ένα πράγμα!!!! Click για ανάπτυξη... Α ωραια! Μαγισσα βολευει , διπλα ειμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 12:59 Η Marmanga έγραψε: #148 11-01-08 12:59 Ναι, και όποια είναι της γυμναστικής, ας ρίξει κι ένα 5κιλο γατοάμμο στον ώμο, (Όπως λέμε "το γιαπί κάνει τους άντρες";;;; Ε, εμείς "Το γατί κάνει τις μάνες") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:00 Η LIFE έγραψε: #149 11-01-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Α ωραια! Μαγισσα βολευει , διπλα ειμαστε! Click για ανάπτυξη... που διπλα καλεεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:00 Η Fotini έγραψε: #150 11-01-08 13:00 Κάποια από εσάς μπορεί να κρατάει μια πινακίδα που να λέει "Mycat" και να σας μαζέψει όλες για να μη χαθείτε. Κάτι σαν ταξιδιωτικό πρακτορείο ένα πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:01 Η NiaR έγραψε: #151 11-01-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Ναι, και όποια είναι της γυμναστικής, ας ρίξει κι ένα 5κιλο γατοάμμο στον ώμο, (Όπως λέμε "το γιαπί κάνει τους άντρες";;;; Ε, εμείς "Το γατί κάνει τις μάνες") Click για ανάπτυξη... ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ θα με απολυσουν καλεεεεεεεεεε Γελαω μονη μου σαν την χαση κ ο προισταμενος απεναντι σαν να με κοιταει λοξα..... ασε που μου χει δωσει ενα εγγραφο εδω κ 2 ωρες κ εγω ακομα να το κανω.... Τελικα με την τρελα που κουβαλαμε θα γνωρισει ευκολα η μια την αλλη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:01 Η Marmanga έγραψε: #152 11-01-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: που διπλα καλεεεεεεεεεε Click για ανάπτυξη... Στο Λεμπέτ, βρε... Το τρελάδικο, πώς το λέτε εσείς εδώ πάνω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:02 Η Mia_m έγραψε: #153 11-01-08 13:02 Δεν μπορώ να σκεφτώ αν έχω κάτι γατίσιο να κρατάω! Έχω ένα ποντικάκι που ξύλωσε η γάτα μου απ το χαλάκι της και μια γάτα μαγνητάκι αλλά το μαγνητάκι που θα το βάλω για να φαίνεται?! Κάτι θα σκεφτώ που θα μου πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:02 Η jasmine έγραψε: #154 11-01-08 13:02 Και μετά θα κάνετε ανταλλαγή γατοπραγμάτων Όπως κάναμε στο σχολείο ανταλλαγή δώρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:03 Η Marmanga έγραψε: #155 11-01-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Και μετά θα κάνετε ανταλλαγή γατοπραγμάτων Όπως κάναμε στο σχολείο ανταλλαγή δώρων. Click για ανάπτυξη... Γιατί β' πληθυντικό ("κάνετε")???? ΔΕν θα είσαι κι εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:04 Η Mia_m έγραψε: #156 11-01-08 13:04 Δεν υπάρχει καμία καφετέρια με γατοόνομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:04 Η LIFE έγραψε: #157 11-01-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάποια από εσάς μπορεί να κρατάει μια πινακίδα που να λέει "Mycat" και να σας μαζέψει όλες για να μη χαθείτε. Κάτι σαν ταξιδιωτικό πρακτορείο ένα πράγμα... Click για ανάπτυξη... ΕΓΩ θα γινω το ρεζιλι..Χωρις πλακα τωρα θα κρατω μια φωτο γατας η το λογοτυπο μας Αντε βρε παλι σας εσωσα...Θυσιαζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:05 Η μαγισσα έγραψε: #158 11-01-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάποια από εσάς μπορεί να κρατάει μια πινακίδα που να λέει "Mycat" και να σας μαζέψει όλες για να μη χαθείτε. Κάτι σαν ταξιδιωτικό πρακτορείο ένα πράγμα... Click για ανάπτυξη... Εγώ μπαίνω και ΣΚ όποια θέλει να τις στείλω στο τηλ μου για να με πάρει θέλετε να κανονίσω για πανώ όπως τα πρακτορία τουρισμού για τους τουρίστες;;;;;; Εγώ με την NiaR θα έρθουμε παρέα όσο για το κοντά για την Σταυρούπολη λέει γιατί μένουμε Εύοσμο...άρα θα πάμε πιο γρήγορα για να κλεισουμε και δωματια για τις άλλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:05 Η LIFE έγραψε: #159 11-01-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Δεν υπάρχει καμία καφετέρια με γατοόνομα? Click για ανάπτυξη... Ξερω μια [δεν ξερω αν λειτουργει ακομη βεβαια] αλλα ειναι λιγο υποπτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:06 Η LIFE έγραψε: #160 11-01-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εγώ μπαίνω και ΣΚ όποια θέλει να τις στείλω στο τηλ μου για να με πάρει θέλετε να κανονίσω για πανώ όπως τα πρακτορία τουρισμού για τους τουρίστες;;;;;; Εγώ με την NiaR θα έρθουμε παρέα όσο για το κοντά για την Σταυρούπολη λέει γιατί μένουμε Εύοσμο...άρα θα πάμε πιο γρήγορα για να κλεισουμε και δωματια για τις άλλες... Click για ανάπτυξη... Εγω Ευκαρπια διπλα στον περιφερειακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να συμπληρώσω: Αν βάλω ΚΑΙ κοκαλάκι γάτα στα μαλλιά ΚΑΙ σκουλαρίκια γάτα ΚΑΙ κρατάω ΚΑΙ μπρελόκ γάτα, σίγουρα θα με αναγνωρίσετε είτε εσείς -είτε εκείνοι οι καλοί κύριοι με τις άσπρες μπλούζες (που σου χαρίζουν κι εσένα μια μπλουζίτσα με μακριάάάά μανίκια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 12:56 Η Mia_m έγραψε: #143 11-01-08 12:56 Μας βλέπω αντί για καφέ να πηγαίνουμε Σταυρούπολη ένα πράγμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 12:57 Η LIFE έγραψε: #144 11-01-08 12:57 εγω θα κραταω ενα προ πλαν κονσερβακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 12:58 Η μαγισσα έγραψε: #145 11-01-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μας βλέπω αντί για καφέ να πηγαίνουμε Σταυρούπολη ένα πράγμα!!!! Click για ανάπτυξη... μα γιατί τι σε κάνει να το λές αυτό;;;;ε;;;;τι;;;;;;μήπως ειμαι λιγο νευρική;;;; σήμερα;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 12:59 Η μαγισσα έγραψε: #146 11-01-08 12:59 η Κλειώ πάντως άρχισε τα τηλ για καφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 12:59 Η NiaR έγραψε: #147 11-01-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μας βλέπω αντί για καφέ να πηγαίνουμε Σταυρούπολη ένα πράγμα!!!! Click για ανάπτυξη... Α ωραια! Μαγισσα βολευει , διπλα ειμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 12:59 Η Marmanga έγραψε: #148 11-01-08 12:59 Ναι, και όποια είναι της γυμναστικής, ας ρίξει κι ένα 5κιλο γατοάμμο στον ώμο, (Όπως λέμε "το γιαπί κάνει τους άντρες";;;; Ε, εμείς "Το γατί κάνει τις μάνες") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:00 Η LIFE έγραψε: #149 11-01-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Α ωραια! Μαγισσα βολευει , διπλα ειμαστε! Click για ανάπτυξη... που διπλα καλεεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:00 Η Fotini έγραψε: #150 11-01-08 13:00 Κάποια από εσάς μπορεί να κρατάει μια πινακίδα που να λέει "Mycat" και να σας μαζέψει όλες για να μη χαθείτε. Κάτι σαν ταξιδιωτικό πρακτορείο ένα πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:01 Η NiaR έγραψε: #151 11-01-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Ναι, και όποια είναι της γυμναστικής, ας ρίξει κι ένα 5κιλο γατοάμμο στον ώμο, (Όπως λέμε "το γιαπί κάνει τους άντρες";;;; Ε, εμείς "Το γατί κάνει τις μάνες") Click για ανάπτυξη... ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ θα με απολυσουν καλεεεεεεεεεε Γελαω μονη μου σαν την χαση κ ο προισταμενος απεναντι σαν να με κοιταει λοξα..... ασε που μου χει δωσει ενα εγγραφο εδω κ 2 ωρες κ εγω ακομα να το κανω.... Τελικα με την τρελα που κουβαλαμε θα γνωρισει ευκολα η μια την αλλη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:01 Η Marmanga έγραψε: #152 11-01-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: που διπλα καλεεεεεεεεεε Click για ανάπτυξη... Στο Λεμπέτ, βρε... Το τρελάδικο, πώς το λέτε εσείς εδώ πάνω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:02 Η Mia_m έγραψε: #153 11-01-08 13:02 Δεν μπορώ να σκεφτώ αν έχω κάτι γατίσιο να κρατάω! Έχω ένα ποντικάκι που ξύλωσε η γάτα μου απ το χαλάκι της και μια γάτα μαγνητάκι αλλά το μαγνητάκι που θα το βάλω για να φαίνεται?! Κάτι θα σκεφτώ που θα μου πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:02 Η jasmine έγραψε: #154 11-01-08 13:02 Και μετά θα κάνετε ανταλλαγή γατοπραγμάτων Όπως κάναμε στο σχολείο ανταλλαγή δώρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:03 Η Marmanga έγραψε: #155 11-01-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Και μετά θα κάνετε ανταλλαγή γατοπραγμάτων Όπως κάναμε στο σχολείο ανταλλαγή δώρων. Click για ανάπτυξη... Γιατί β' πληθυντικό ("κάνετε")???? ΔΕν θα είσαι κι εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:04 Η Mia_m έγραψε: #156 11-01-08 13:04 Δεν υπάρχει καμία καφετέρια με γατοόνομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:04 Η LIFE έγραψε: #157 11-01-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάποια από εσάς μπορεί να κρατάει μια πινακίδα που να λέει "Mycat" και να σας μαζέψει όλες για να μη χαθείτε. Κάτι σαν ταξιδιωτικό πρακτορείο ένα πράγμα... Click για ανάπτυξη... ΕΓΩ θα γινω το ρεζιλι..Χωρις πλακα τωρα θα κρατω μια φωτο γατας η το λογοτυπο μας Αντε βρε παλι σας εσωσα...Θυσιαζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:05 Η μαγισσα έγραψε: #158 11-01-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάποια από εσάς μπορεί να κρατάει μια πινακίδα που να λέει "Mycat" και να σας μαζέψει όλες για να μη χαθείτε. Κάτι σαν ταξιδιωτικό πρακτορείο ένα πράγμα... Click για ανάπτυξη... Εγώ μπαίνω και ΣΚ όποια θέλει να τις στείλω στο τηλ μου για να με πάρει θέλετε να κανονίσω για πανώ όπως τα πρακτορία τουρισμού για τους τουρίστες;;;;;; Εγώ με την NiaR θα έρθουμε παρέα όσο για το κοντά για την Σταυρούπολη λέει γιατί μένουμε Εύοσμο...άρα θα πάμε πιο γρήγορα για να κλεισουμε και δωματια για τις άλλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:05 Η LIFE έγραψε: #159 11-01-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Δεν υπάρχει καμία καφετέρια με γατοόνομα? Click για ανάπτυξη... Ξερω μια [δεν ξερω αν λειτουργει ακομη βεβαια] αλλα ειναι λιγο υποπτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:06 Η LIFE έγραψε: #160 11-01-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εγώ μπαίνω και ΣΚ όποια θέλει να τις στείλω στο τηλ μου για να με πάρει θέλετε να κανονίσω για πανώ όπως τα πρακτορία τουρισμού για τους τουρίστες;;;;;; Εγώ με την NiaR θα έρθουμε παρέα όσο για το κοντά για την Σταυρούπολη λέει γιατί μένουμε Εύοσμο...άρα θα πάμε πιο γρήγορα για να κλεισουμε και δωματια για τις άλλες... Click για ανάπτυξη... Εγω Ευκαρπια διπλα στον περιφερειακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μας βλέπω αντί για καφέ να πηγαίνουμε Σταυρούπολη ένα πράγμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 12:57 Η LIFE έγραψε: #144 11-01-08 12:57 εγω θα κραταω ενα προ πλαν κονσερβακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 12:58 Η μαγισσα έγραψε: #145 11-01-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μας βλέπω αντί για καφέ να πηγαίνουμε Σταυρούπολη ένα πράγμα!!!! Click για ανάπτυξη... μα γιατί τι σε κάνει να το λές αυτό;;;;ε;;;;τι;;;;;;μήπως ειμαι λιγο νευρική;;;; σήμερα;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 12:59 Η μαγισσα έγραψε: #146 11-01-08 12:59 η Κλειώ πάντως άρχισε τα τηλ για καφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 12:59 Η NiaR έγραψε: #147 11-01-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μας βλέπω αντί για καφέ να πηγαίνουμε Σταυρούπολη ένα πράγμα!!!! Click για ανάπτυξη... Α ωραια! Μαγισσα βολευει , διπλα ειμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 12:59 Η Marmanga έγραψε: #148 11-01-08 12:59 Ναι, και όποια είναι της γυμναστικής, ας ρίξει κι ένα 5κιλο γατοάμμο στον ώμο, (Όπως λέμε "το γιαπί κάνει τους άντρες";;;; Ε, εμείς "Το γατί κάνει τις μάνες") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:00 Η LIFE έγραψε: #149 11-01-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Α ωραια! Μαγισσα βολευει , διπλα ειμαστε! Click για ανάπτυξη... που διπλα καλεεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:00 Η Fotini έγραψε: #150 11-01-08 13:00 Κάποια από εσάς μπορεί να κρατάει μια πινακίδα που να λέει "Mycat" και να σας μαζέψει όλες για να μη χαθείτε. Κάτι σαν ταξιδιωτικό πρακτορείο ένα πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:01 Η NiaR έγραψε: #151 11-01-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Ναι, και όποια είναι της γυμναστικής, ας ρίξει κι ένα 5κιλο γατοάμμο στον ώμο, (Όπως λέμε "το γιαπί κάνει τους άντρες";;;; Ε, εμείς "Το γατί κάνει τις μάνες") Click για ανάπτυξη... ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ θα με απολυσουν καλεεεεεεεεεε Γελαω μονη μου σαν την χαση κ ο προισταμενος απεναντι σαν να με κοιταει λοξα..... ασε που μου χει δωσει ενα εγγραφο εδω κ 2 ωρες κ εγω ακομα να το κανω.... Τελικα με την τρελα που κουβαλαμε θα γνωρισει ευκολα η μια την αλλη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:01 Η Marmanga έγραψε: #152 11-01-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: που διπλα καλεεεεεεεεεε Click για ανάπτυξη... Στο Λεμπέτ, βρε... Το τρελάδικο, πώς το λέτε εσείς εδώ πάνω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:02 Η Mia_m έγραψε: #153 11-01-08 13:02 Δεν μπορώ να σκεφτώ αν έχω κάτι γατίσιο να κρατάω! Έχω ένα ποντικάκι που ξύλωσε η γάτα μου απ το χαλάκι της και μια γάτα μαγνητάκι αλλά το μαγνητάκι που θα το βάλω για να φαίνεται?! Κάτι θα σκεφτώ που θα μου πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:02 Η jasmine έγραψε: #154 11-01-08 13:02 Και μετά θα κάνετε ανταλλαγή γατοπραγμάτων Όπως κάναμε στο σχολείο ανταλλαγή δώρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:03 Η Marmanga έγραψε: #155 11-01-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Και μετά θα κάνετε ανταλλαγή γατοπραγμάτων Όπως κάναμε στο σχολείο ανταλλαγή δώρων. Click για ανάπτυξη... Γιατί β' πληθυντικό ("κάνετε")???? ΔΕν θα είσαι κι εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:04 Η Mia_m έγραψε: #156 11-01-08 13:04 Δεν υπάρχει καμία καφετέρια με γατοόνομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:04 Η LIFE έγραψε: #157 11-01-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάποια από εσάς μπορεί να κρατάει μια πινακίδα που να λέει "Mycat" και να σας μαζέψει όλες για να μη χαθείτε. Κάτι σαν ταξιδιωτικό πρακτορείο ένα πράγμα... Click για ανάπτυξη... ΕΓΩ θα γινω το ρεζιλι..Χωρις πλακα τωρα θα κρατω μια φωτο γατας η το λογοτυπο μας Αντε βρε παλι σας εσωσα...Θυσιαζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:05 Η μαγισσα έγραψε: #158 11-01-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάποια από εσάς μπορεί να κρατάει μια πινακίδα που να λέει "Mycat" και να σας μαζέψει όλες για να μη χαθείτε. Κάτι σαν ταξιδιωτικό πρακτορείο ένα πράγμα... Click για ανάπτυξη... Εγώ μπαίνω και ΣΚ όποια θέλει να τις στείλω στο τηλ μου για να με πάρει θέλετε να κανονίσω για πανώ όπως τα πρακτορία τουρισμού για τους τουρίστες;;;;;; Εγώ με την NiaR θα έρθουμε παρέα όσο για το κοντά για την Σταυρούπολη λέει γιατί μένουμε Εύοσμο...άρα θα πάμε πιο γρήγορα για να κλεισουμε και δωματια για τις άλλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:05 Η LIFE έγραψε: #159 11-01-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Δεν υπάρχει καμία καφετέρια με γατοόνομα? Click για ανάπτυξη... Ξερω μια [δεν ξερω αν λειτουργει ακομη βεβαια] αλλα ειναι λιγο υποπτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:06 Η LIFE έγραψε: #160 11-01-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εγώ μπαίνω και ΣΚ όποια θέλει να τις στείλω στο τηλ μου για να με πάρει θέλετε να κανονίσω για πανώ όπως τα πρακτορία τουρισμού για τους τουρίστες;;;;;; Εγώ με την NiaR θα έρθουμε παρέα όσο για το κοντά για την Σταυρούπολη λέει γιατί μένουμε Εύοσμο...άρα θα πάμε πιο γρήγορα για να κλεισουμε και δωματια για τις άλλες... Click για ανάπτυξη... Εγω Ευκαρπια διπλα στον περιφερειακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω θα κραταω ενα προ πλαν κονσερβακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 12:58 Η μαγισσα έγραψε: #145 11-01-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μας βλέπω αντί για καφέ να πηγαίνουμε Σταυρούπολη ένα πράγμα!!!! Click για ανάπτυξη... μα γιατί τι σε κάνει να το λές αυτό;;;;ε;;;;τι;;;;;;μήπως ειμαι λιγο νευρική;;;; σήμερα;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 12:59 Η μαγισσα έγραψε: #146 11-01-08 12:59 η Κλειώ πάντως άρχισε τα τηλ για καφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 12:59 Η NiaR έγραψε: #147 11-01-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μας βλέπω αντί για καφέ να πηγαίνουμε Σταυρούπολη ένα πράγμα!!!! Click για ανάπτυξη... Α ωραια! Μαγισσα βολευει , διπλα ειμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 12:59 Η Marmanga έγραψε: #148 11-01-08 12:59 Ναι, και όποια είναι της γυμναστικής, ας ρίξει κι ένα 5κιλο γατοάμμο στον ώμο, (Όπως λέμε "το γιαπί κάνει τους άντρες";;;; Ε, εμείς "Το γατί κάνει τις μάνες") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:00 Η LIFE έγραψε: #149 11-01-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Α ωραια! Μαγισσα βολευει , διπλα ειμαστε! Click για ανάπτυξη... που διπλα καλεεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:00 Η Fotini έγραψε: #150 11-01-08 13:00 Κάποια από εσάς μπορεί να κρατάει μια πινακίδα που να λέει "Mycat" και να σας μαζέψει όλες για να μη χαθείτε. Κάτι σαν ταξιδιωτικό πρακτορείο ένα πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:01 Η NiaR έγραψε: #151 11-01-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Ναι, και όποια είναι της γυμναστικής, ας ρίξει κι ένα 5κιλο γατοάμμο στον ώμο, (Όπως λέμε "το γιαπί κάνει τους άντρες";;;; Ε, εμείς "Το γατί κάνει τις μάνες") Click για ανάπτυξη... ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ θα με απολυσουν καλεεεεεεεεεε Γελαω μονη μου σαν την χαση κ ο προισταμενος απεναντι σαν να με κοιταει λοξα..... ασε που μου χει δωσει ενα εγγραφο εδω κ 2 ωρες κ εγω ακομα να το κανω.... Τελικα με την τρελα που κουβαλαμε θα γνωρισει ευκολα η μια την αλλη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:01 Η Marmanga έγραψε: #152 11-01-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: που διπλα καλεεεεεεεεεε Click για ανάπτυξη... Στο Λεμπέτ, βρε... Το τρελάδικο, πώς το λέτε εσείς εδώ πάνω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:02 Η Mia_m έγραψε: #153 11-01-08 13:02 Δεν μπορώ να σκεφτώ αν έχω κάτι γατίσιο να κρατάω! Έχω ένα ποντικάκι που ξύλωσε η γάτα μου απ το χαλάκι της και μια γάτα μαγνητάκι αλλά το μαγνητάκι που θα το βάλω για να φαίνεται?! Κάτι θα σκεφτώ που θα μου πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:02 Η jasmine έγραψε: #154 11-01-08 13:02 Και μετά θα κάνετε ανταλλαγή γατοπραγμάτων Όπως κάναμε στο σχολείο ανταλλαγή δώρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:03 Η Marmanga έγραψε: #155 11-01-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Και μετά θα κάνετε ανταλλαγή γατοπραγμάτων Όπως κάναμε στο σχολείο ανταλλαγή δώρων. Click για ανάπτυξη... Γιατί β' πληθυντικό ("κάνετε")???? ΔΕν θα είσαι κι εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:04 Η Mia_m έγραψε: #156 11-01-08 13:04 Δεν υπάρχει καμία καφετέρια με γατοόνομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:04 Η LIFE έγραψε: #157 11-01-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάποια από εσάς μπορεί να κρατάει μια πινακίδα που να λέει "Mycat" και να σας μαζέψει όλες για να μη χαθείτε. Κάτι σαν ταξιδιωτικό πρακτορείο ένα πράγμα... Click για ανάπτυξη... ΕΓΩ θα γινω το ρεζιλι..Χωρις πλακα τωρα θα κρατω μια φωτο γατας η το λογοτυπο μας Αντε βρε παλι σας εσωσα...Θυσιαζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:05 Η μαγισσα έγραψε: #158 11-01-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάποια από εσάς μπορεί να κρατάει μια πινακίδα που να λέει "Mycat" και να σας μαζέψει όλες για να μη χαθείτε. Κάτι σαν ταξιδιωτικό πρακτορείο ένα πράγμα... Click για ανάπτυξη... Εγώ μπαίνω και ΣΚ όποια θέλει να τις στείλω στο τηλ μου για να με πάρει θέλετε να κανονίσω για πανώ όπως τα πρακτορία τουρισμού για τους τουρίστες;;;;;; Εγώ με την NiaR θα έρθουμε παρέα όσο για το κοντά για την Σταυρούπολη λέει γιατί μένουμε Εύοσμο...άρα θα πάμε πιο γρήγορα για να κλεισουμε και δωματια για τις άλλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:05 Η LIFE έγραψε: #159 11-01-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Δεν υπάρχει καμία καφετέρια με γατοόνομα? Click για ανάπτυξη... Ξερω μια [δεν ξερω αν λειτουργει ακομη βεβαια] αλλα ειναι λιγο υποπτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:06 Η LIFE έγραψε: #160 11-01-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εγώ μπαίνω και ΣΚ όποια θέλει να τις στείλω στο τηλ μου για να με πάρει θέλετε να κανονίσω για πανώ όπως τα πρακτορία τουρισμού για τους τουρίστες;;;;;; Εγώ με την NiaR θα έρθουμε παρέα όσο για το κοντά για την Σταυρούπολη λέει γιατί μένουμε Εύοσμο...άρα θα πάμε πιο γρήγορα για να κλεισουμε και δωματια για τις άλλες... Click για ανάπτυξη... Εγω Ευκαρπια διπλα στον περιφερειακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μας βλέπω αντί για καφέ να πηγαίνουμε Σταυρούπολη ένα πράγμα!!!! Click για ανάπτυξη... μα γιατί τι σε κάνει να το λές αυτό;;;;ε;;;;τι;;;;;;μήπως ειμαι λιγο νευρική;;;; σήμερα;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 12:59 Η μαγισσα έγραψε: #146 11-01-08 12:59 η Κλειώ πάντως άρχισε τα τηλ για καφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 12:59 Η NiaR έγραψε: #147 11-01-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μας βλέπω αντί για καφέ να πηγαίνουμε Σταυρούπολη ένα πράγμα!!!! Click για ανάπτυξη... Α ωραια! Μαγισσα βολευει , διπλα ειμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 12:59 Η Marmanga έγραψε: #148 11-01-08 12:59 Ναι, και όποια είναι της γυμναστικής, ας ρίξει κι ένα 5κιλο γατοάμμο στον ώμο, (Όπως λέμε "το γιαπί κάνει τους άντρες";;;; Ε, εμείς "Το γατί κάνει τις μάνες") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:00 Η LIFE έγραψε: #149 11-01-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Α ωραια! Μαγισσα βολευει , διπλα ειμαστε! Click για ανάπτυξη... που διπλα καλεεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:00 Η Fotini έγραψε: #150 11-01-08 13:00 Κάποια από εσάς μπορεί να κρατάει μια πινακίδα που να λέει "Mycat" και να σας μαζέψει όλες για να μη χαθείτε. Κάτι σαν ταξιδιωτικό πρακτορείο ένα πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:01 Η NiaR έγραψε: #151 11-01-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Ναι, και όποια είναι της γυμναστικής, ας ρίξει κι ένα 5κιλο γατοάμμο στον ώμο, (Όπως λέμε "το γιαπί κάνει τους άντρες";;;; Ε, εμείς "Το γατί κάνει τις μάνες") Click για ανάπτυξη... ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ θα με απολυσουν καλεεεεεεεεεε Γελαω μονη μου σαν την χαση κ ο προισταμενος απεναντι σαν να με κοιταει λοξα..... ασε που μου χει δωσει ενα εγγραφο εδω κ 2 ωρες κ εγω ακομα να το κανω.... Τελικα με την τρελα που κουβαλαμε θα γνωρισει ευκολα η μια την αλλη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:01 Η Marmanga έγραψε: #152 11-01-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: που διπλα καλεεεεεεεεεε Click για ανάπτυξη... Στο Λεμπέτ, βρε... Το τρελάδικο, πώς το λέτε εσείς εδώ πάνω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:02 Η Mia_m έγραψε: #153 11-01-08 13:02 Δεν μπορώ να σκεφτώ αν έχω κάτι γατίσιο να κρατάω! Έχω ένα ποντικάκι που ξύλωσε η γάτα μου απ το χαλάκι της και μια γάτα μαγνητάκι αλλά το μαγνητάκι που θα το βάλω για να φαίνεται?! Κάτι θα σκεφτώ που θα μου πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:02 Η jasmine έγραψε: #154 11-01-08 13:02 Και μετά θα κάνετε ανταλλαγή γατοπραγμάτων Όπως κάναμε στο σχολείο ανταλλαγή δώρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:03 Η Marmanga έγραψε: #155 11-01-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Και μετά θα κάνετε ανταλλαγή γατοπραγμάτων Όπως κάναμε στο σχολείο ανταλλαγή δώρων. Click για ανάπτυξη... Γιατί β' πληθυντικό ("κάνετε")???? ΔΕν θα είσαι κι εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:04 Η Mia_m έγραψε: #156 11-01-08 13:04 Δεν υπάρχει καμία καφετέρια με γατοόνομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:04 Η LIFE έγραψε: #157 11-01-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάποια από εσάς μπορεί να κρατάει μια πινακίδα που να λέει "Mycat" και να σας μαζέψει όλες για να μη χαθείτε. Κάτι σαν ταξιδιωτικό πρακτορείο ένα πράγμα... Click για ανάπτυξη... ΕΓΩ θα γινω το ρεζιλι..Χωρις πλακα τωρα θα κρατω μια φωτο γατας η το λογοτυπο μας Αντε βρε παλι σας εσωσα...Θυσιαζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:05 Η μαγισσα έγραψε: #158 11-01-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάποια από εσάς μπορεί να κρατάει μια πινακίδα που να λέει "Mycat" και να σας μαζέψει όλες για να μη χαθείτε. Κάτι σαν ταξιδιωτικό πρακτορείο ένα πράγμα... Click για ανάπτυξη... Εγώ μπαίνω και ΣΚ όποια θέλει να τις στείλω στο τηλ μου για να με πάρει θέλετε να κανονίσω για πανώ όπως τα πρακτορία τουρισμού για τους τουρίστες;;;;;; Εγώ με την NiaR θα έρθουμε παρέα όσο για το κοντά για την Σταυρούπολη λέει γιατί μένουμε Εύοσμο...άρα θα πάμε πιο γρήγορα για να κλεισουμε και δωματια για τις άλλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:05 Η LIFE έγραψε: #159 11-01-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Δεν υπάρχει καμία καφετέρια με γατοόνομα? Click για ανάπτυξη... Ξερω μια [δεν ξερω αν λειτουργει ακομη βεβαια] αλλα ειναι λιγο υποπτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:06 Η LIFE έγραψε: #160 11-01-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εγώ μπαίνω και ΣΚ όποια θέλει να τις στείλω στο τηλ μου για να με πάρει θέλετε να κανονίσω για πανώ όπως τα πρακτορία τουρισμού για τους τουρίστες;;;;;; Εγώ με την NiaR θα έρθουμε παρέα όσο για το κοντά για την Σταυρούπολη λέει γιατί μένουμε Εύοσμο...άρα θα πάμε πιο γρήγορα για να κλεισουμε και δωματια για τις άλλες... Click για ανάπτυξη... Εγω Ευκαρπια διπλα στον περιφερειακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
η Κλειώ πάντως άρχισε τα τηλ για καφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 12:59 Η NiaR έγραψε: #147 11-01-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μας βλέπω αντί για καφέ να πηγαίνουμε Σταυρούπολη ένα πράγμα!!!! Click για ανάπτυξη... Α ωραια! Μαγισσα βολευει , διπλα ειμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 12:59 Η Marmanga έγραψε: #148 11-01-08 12:59 Ναι, και όποια είναι της γυμναστικής, ας ρίξει κι ένα 5κιλο γατοάμμο στον ώμο, (Όπως λέμε "το γιαπί κάνει τους άντρες";;;; Ε, εμείς "Το γατί κάνει τις μάνες") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:00 Η LIFE έγραψε: #149 11-01-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Α ωραια! Μαγισσα βολευει , διπλα ειμαστε! Click για ανάπτυξη... που διπλα καλεεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:00 Η Fotini έγραψε: #150 11-01-08 13:00 Κάποια από εσάς μπορεί να κρατάει μια πινακίδα που να λέει "Mycat" και να σας μαζέψει όλες για να μη χαθείτε. Κάτι σαν ταξιδιωτικό πρακτορείο ένα πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:01 Η NiaR έγραψε: #151 11-01-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Ναι, και όποια είναι της γυμναστικής, ας ρίξει κι ένα 5κιλο γατοάμμο στον ώμο, (Όπως λέμε "το γιαπί κάνει τους άντρες";;;; Ε, εμείς "Το γατί κάνει τις μάνες") Click για ανάπτυξη... ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ θα με απολυσουν καλεεεεεεεεεε Γελαω μονη μου σαν την χαση κ ο προισταμενος απεναντι σαν να με κοιταει λοξα..... ασε που μου χει δωσει ενα εγγραφο εδω κ 2 ωρες κ εγω ακομα να το κανω.... Τελικα με την τρελα που κουβαλαμε θα γνωρισει ευκολα η μια την αλλη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:01 Η Marmanga έγραψε: #152 11-01-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: που διπλα καλεεεεεεεεεε Click για ανάπτυξη... Στο Λεμπέτ, βρε... Το τρελάδικο, πώς το λέτε εσείς εδώ πάνω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:02 Η Mia_m έγραψε: #153 11-01-08 13:02 Δεν μπορώ να σκεφτώ αν έχω κάτι γατίσιο να κρατάω! Έχω ένα ποντικάκι που ξύλωσε η γάτα μου απ το χαλάκι της και μια γάτα μαγνητάκι αλλά το μαγνητάκι που θα το βάλω για να φαίνεται?! Κάτι θα σκεφτώ που θα μου πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:02 Η jasmine έγραψε: #154 11-01-08 13:02 Και μετά θα κάνετε ανταλλαγή γατοπραγμάτων Όπως κάναμε στο σχολείο ανταλλαγή δώρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:03 Η Marmanga έγραψε: #155 11-01-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Και μετά θα κάνετε ανταλλαγή γατοπραγμάτων Όπως κάναμε στο σχολείο ανταλλαγή δώρων. Click για ανάπτυξη... Γιατί β' πληθυντικό ("κάνετε")???? ΔΕν θα είσαι κι εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:04 Η Mia_m έγραψε: #156 11-01-08 13:04 Δεν υπάρχει καμία καφετέρια με γατοόνομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:04 Η LIFE έγραψε: #157 11-01-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάποια από εσάς μπορεί να κρατάει μια πινακίδα που να λέει "Mycat" και να σας μαζέψει όλες για να μη χαθείτε. Κάτι σαν ταξιδιωτικό πρακτορείο ένα πράγμα... Click για ανάπτυξη... ΕΓΩ θα γινω το ρεζιλι..Χωρις πλακα τωρα θα κρατω μια φωτο γατας η το λογοτυπο μας Αντε βρε παλι σας εσωσα...Θυσιαζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:05 Η μαγισσα έγραψε: #158 11-01-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάποια από εσάς μπορεί να κρατάει μια πινακίδα που να λέει "Mycat" και να σας μαζέψει όλες για να μη χαθείτε. Κάτι σαν ταξιδιωτικό πρακτορείο ένα πράγμα... Click για ανάπτυξη... Εγώ μπαίνω και ΣΚ όποια θέλει να τις στείλω στο τηλ μου για να με πάρει θέλετε να κανονίσω για πανώ όπως τα πρακτορία τουρισμού για τους τουρίστες;;;;;; Εγώ με την NiaR θα έρθουμε παρέα όσο για το κοντά για την Σταυρούπολη λέει γιατί μένουμε Εύοσμο...άρα θα πάμε πιο γρήγορα για να κλεισουμε και δωματια για τις άλλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:05 Η LIFE έγραψε: #159 11-01-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Δεν υπάρχει καμία καφετέρια με γατοόνομα? Click για ανάπτυξη... Ξερω μια [δεν ξερω αν λειτουργει ακομη βεβαια] αλλα ειναι λιγο υποπτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:06 Η LIFE έγραψε: #160 11-01-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εγώ μπαίνω και ΣΚ όποια θέλει να τις στείλω στο τηλ μου για να με πάρει θέλετε να κανονίσω για πανώ όπως τα πρακτορία τουρισμού για τους τουρίστες;;;;;; Εγώ με την NiaR θα έρθουμε παρέα όσο για το κοντά για την Σταυρούπολη λέει γιατί μένουμε Εύοσμο...άρα θα πάμε πιο γρήγορα για να κλεισουμε και δωματια για τις άλλες... Click για ανάπτυξη... Εγω Ευκαρπια διπλα στον περιφερειακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μας βλέπω αντί για καφέ να πηγαίνουμε Σταυρούπολη ένα πράγμα!!!! Click για ανάπτυξη... Α ωραια! Μαγισσα βολευει , διπλα ειμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 12:59 Η Marmanga έγραψε: #148 11-01-08 12:59 Ναι, και όποια είναι της γυμναστικής, ας ρίξει κι ένα 5κιλο γατοάμμο στον ώμο, (Όπως λέμε "το γιαπί κάνει τους άντρες";;;; Ε, εμείς "Το γατί κάνει τις μάνες") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:00 Η LIFE έγραψε: #149 11-01-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Α ωραια! Μαγισσα βολευει , διπλα ειμαστε! Click για ανάπτυξη... που διπλα καλεεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:00 Η Fotini έγραψε: #150 11-01-08 13:00 Κάποια από εσάς μπορεί να κρατάει μια πινακίδα που να λέει "Mycat" και να σας μαζέψει όλες για να μη χαθείτε. Κάτι σαν ταξιδιωτικό πρακτορείο ένα πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:01 Η NiaR έγραψε: #151 11-01-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Ναι, και όποια είναι της γυμναστικής, ας ρίξει κι ένα 5κιλο γατοάμμο στον ώμο, (Όπως λέμε "το γιαπί κάνει τους άντρες";;;; Ε, εμείς "Το γατί κάνει τις μάνες") Click για ανάπτυξη... ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ θα με απολυσουν καλεεεεεεεεεε Γελαω μονη μου σαν την χαση κ ο προισταμενος απεναντι σαν να με κοιταει λοξα..... ασε που μου χει δωσει ενα εγγραφο εδω κ 2 ωρες κ εγω ακομα να το κανω.... Τελικα με την τρελα που κουβαλαμε θα γνωρισει ευκολα η μια την αλλη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:01 Η Marmanga έγραψε: #152 11-01-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: που διπλα καλεεεεεεεεεε Click για ανάπτυξη... Στο Λεμπέτ, βρε... Το τρελάδικο, πώς το λέτε εσείς εδώ πάνω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:02 Η Mia_m έγραψε: #153 11-01-08 13:02 Δεν μπορώ να σκεφτώ αν έχω κάτι γατίσιο να κρατάω! Έχω ένα ποντικάκι που ξύλωσε η γάτα μου απ το χαλάκι της και μια γάτα μαγνητάκι αλλά το μαγνητάκι που θα το βάλω για να φαίνεται?! Κάτι θα σκεφτώ που θα μου πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:02 Η jasmine έγραψε: #154 11-01-08 13:02 Και μετά θα κάνετε ανταλλαγή γατοπραγμάτων Όπως κάναμε στο σχολείο ανταλλαγή δώρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:03 Η Marmanga έγραψε: #155 11-01-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Και μετά θα κάνετε ανταλλαγή γατοπραγμάτων Όπως κάναμε στο σχολείο ανταλλαγή δώρων. Click για ανάπτυξη... Γιατί β' πληθυντικό ("κάνετε")???? ΔΕν θα είσαι κι εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:04 Η Mia_m έγραψε: #156 11-01-08 13:04 Δεν υπάρχει καμία καφετέρια με γατοόνομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:04 Η LIFE έγραψε: #157 11-01-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάποια από εσάς μπορεί να κρατάει μια πινακίδα που να λέει "Mycat" και να σας μαζέψει όλες για να μη χαθείτε. Κάτι σαν ταξιδιωτικό πρακτορείο ένα πράγμα... Click για ανάπτυξη... ΕΓΩ θα γινω το ρεζιλι..Χωρις πλακα τωρα θα κρατω μια φωτο γατας η το λογοτυπο μας Αντε βρε παλι σας εσωσα...Θυσιαζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:05 Η μαγισσα έγραψε: #158 11-01-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάποια από εσάς μπορεί να κρατάει μια πινακίδα που να λέει "Mycat" και να σας μαζέψει όλες για να μη χαθείτε. Κάτι σαν ταξιδιωτικό πρακτορείο ένα πράγμα... Click για ανάπτυξη... Εγώ μπαίνω και ΣΚ όποια θέλει να τις στείλω στο τηλ μου για να με πάρει θέλετε να κανονίσω για πανώ όπως τα πρακτορία τουρισμού για τους τουρίστες;;;;;; Εγώ με την NiaR θα έρθουμε παρέα όσο για το κοντά για την Σταυρούπολη λέει γιατί μένουμε Εύοσμο...άρα θα πάμε πιο γρήγορα για να κλεισουμε και δωματια για τις άλλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:05 Η LIFE έγραψε: #159 11-01-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Δεν υπάρχει καμία καφετέρια με γατοόνομα? Click για ανάπτυξη... Ξερω μια [δεν ξερω αν λειτουργει ακομη βεβαια] αλλα ειναι λιγο υποπτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:06 Η LIFE έγραψε: #160 11-01-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εγώ μπαίνω και ΣΚ όποια θέλει να τις στείλω στο τηλ μου για να με πάρει θέλετε να κανονίσω για πανώ όπως τα πρακτορία τουρισμού για τους τουρίστες;;;;;; Εγώ με την NiaR θα έρθουμε παρέα όσο για το κοντά για την Σταυρούπολη λέει γιατί μένουμε Εύοσμο...άρα θα πάμε πιο γρήγορα για να κλεισουμε και δωματια για τις άλλες... Click για ανάπτυξη... Εγω Ευκαρπια διπλα στον περιφερειακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι, και όποια είναι της γυμναστικής, ας ρίξει κι ένα 5κιλο γατοάμμο στον ώμο, (Όπως λέμε "το γιαπί κάνει τους άντρες";;;; Ε, εμείς "Το γατί κάνει τις μάνες") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:00 Η LIFE έγραψε: #149 11-01-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Α ωραια! Μαγισσα βολευει , διπλα ειμαστε! Click για ανάπτυξη... που διπλα καλεεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:00 Η Fotini έγραψε: #150 11-01-08 13:00 Κάποια από εσάς μπορεί να κρατάει μια πινακίδα που να λέει "Mycat" και να σας μαζέψει όλες για να μη χαθείτε. Κάτι σαν ταξιδιωτικό πρακτορείο ένα πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:01 Η NiaR έγραψε: #151 11-01-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Ναι, και όποια είναι της γυμναστικής, ας ρίξει κι ένα 5κιλο γατοάμμο στον ώμο, (Όπως λέμε "το γιαπί κάνει τους άντρες";;;; Ε, εμείς "Το γατί κάνει τις μάνες") Click για ανάπτυξη... ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ θα με απολυσουν καλεεεεεεεεεε Γελαω μονη μου σαν την χαση κ ο προισταμενος απεναντι σαν να με κοιταει λοξα..... ασε που μου χει δωσει ενα εγγραφο εδω κ 2 ωρες κ εγω ακομα να το κανω.... Τελικα με την τρελα που κουβαλαμε θα γνωρισει ευκολα η μια την αλλη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:01 Η Marmanga έγραψε: #152 11-01-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: που διπλα καλεεεεεεεεεε Click για ανάπτυξη... Στο Λεμπέτ, βρε... Το τρελάδικο, πώς το λέτε εσείς εδώ πάνω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:02 Η Mia_m έγραψε: #153 11-01-08 13:02 Δεν μπορώ να σκεφτώ αν έχω κάτι γατίσιο να κρατάω! Έχω ένα ποντικάκι που ξύλωσε η γάτα μου απ το χαλάκι της και μια γάτα μαγνητάκι αλλά το μαγνητάκι που θα το βάλω για να φαίνεται?! Κάτι θα σκεφτώ που θα μου πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:02 Η jasmine έγραψε: #154 11-01-08 13:02 Και μετά θα κάνετε ανταλλαγή γατοπραγμάτων Όπως κάναμε στο σχολείο ανταλλαγή δώρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:03 Η Marmanga έγραψε: #155 11-01-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Και μετά θα κάνετε ανταλλαγή γατοπραγμάτων Όπως κάναμε στο σχολείο ανταλλαγή δώρων. Click για ανάπτυξη... Γιατί β' πληθυντικό ("κάνετε")???? ΔΕν θα είσαι κι εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:04 Η Mia_m έγραψε: #156 11-01-08 13:04 Δεν υπάρχει καμία καφετέρια με γατοόνομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:04 Η LIFE έγραψε: #157 11-01-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάποια από εσάς μπορεί να κρατάει μια πινακίδα που να λέει "Mycat" και να σας μαζέψει όλες για να μη χαθείτε. Κάτι σαν ταξιδιωτικό πρακτορείο ένα πράγμα... Click για ανάπτυξη... ΕΓΩ θα γινω το ρεζιλι..Χωρις πλακα τωρα θα κρατω μια φωτο γατας η το λογοτυπο μας Αντε βρε παλι σας εσωσα...Θυσιαζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:05 Η μαγισσα έγραψε: #158 11-01-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάποια από εσάς μπορεί να κρατάει μια πινακίδα που να λέει "Mycat" και να σας μαζέψει όλες για να μη χαθείτε. Κάτι σαν ταξιδιωτικό πρακτορείο ένα πράγμα... Click για ανάπτυξη... Εγώ μπαίνω και ΣΚ όποια θέλει να τις στείλω στο τηλ μου για να με πάρει θέλετε να κανονίσω για πανώ όπως τα πρακτορία τουρισμού για τους τουρίστες;;;;;; Εγώ με την NiaR θα έρθουμε παρέα όσο για το κοντά για την Σταυρούπολη λέει γιατί μένουμε Εύοσμο...άρα θα πάμε πιο γρήγορα για να κλεισουμε και δωματια για τις άλλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:05 Η LIFE έγραψε: #159 11-01-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Δεν υπάρχει καμία καφετέρια με γατοόνομα? Click για ανάπτυξη... Ξερω μια [δεν ξερω αν λειτουργει ακομη βεβαια] αλλα ειναι λιγο υποπτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:06 Η LIFE έγραψε: #160 11-01-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εγώ μπαίνω και ΣΚ όποια θέλει να τις στείλω στο τηλ μου για να με πάρει θέλετε να κανονίσω για πανώ όπως τα πρακτορία τουρισμού για τους τουρίστες;;;;;; Εγώ με την NiaR θα έρθουμε παρέα όσο για το κοντά για την Σταυρούπολη λέει γιατί μένουμε Εύοσμο...άρα θα πάμε πιο γρήγορα για να κλεισουμε και δωματια για τις άλλες... Click για ανάπτυξη... Εγω Ευκαρπια διπλα στον περιφερειακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Α ωραια! Μαγισσα βολευει , διπλα ειμαστε! Click για ανάπτυξη... που διπλα καλεεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:00 Η Fotini έγραψε: #150 11-01-08 13:00 Κάποια από εσάς μπορεί να κρατάει μια πινακίδα που να λέει "Mycat" και να σας μαζέψει όλες για να μη χαθείτε. Κάτι σαν ταξιδιωτικό πρακτορείο ένα πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:01 Η NiaR έγραψε: #151 11-01-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Ναι, και όποια είναι της γυμναστικής, ας ρίξει κι ένα 5κιλο γατοάμμο στον ώμο, (Όπως λέμε "το γιαπί κάνει τους άντρες";;;; Ε, εμείς "Το γατί κάνει τις μάνες") Click για ανάπτυξη... ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ θα με απολυσουν καλεεεεεεεεεε Γελαω μονη μου σαν την χαση κ ο προισταμενος απεναντι σαν να με κοιταει λοξα..... ασε που μου χει δωσει ενα εγγραφο εδω κ 2 ωρες κ εγω ακομα να το κανω.... Τελικα με την τρελα που κουβαλαμε θα γνωρισει ευκολα η μια την αλλη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:01 Η Marmanga έγραψε: #152 11-01-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: που διπλα καλεεεεεεεεεε Click για ανάπτυξη... Στο Λεμπέτ, βρε... Το τρελάδικο, πώς το λέτε εσείς εδώ πάνω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:02 Η Mia_m έγραψε: #153 11-01-08 13:02 Δεν μπορώ να σκεφτώ αν έχω κάτι γατίσιο να κρατάω! Έχω ένα ποντικάκι που ξύλωσε η γάτα μου απ το χαλάκι της και μια γάτα μαγνητάκι αλλά το μαγνητάκι που θα το βάλω για να φαίνεται?! Κάτι θα σκεφτώ που θα μου πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:02 Η jasmine έγραψε: #154 11-01-08 13:02 Και μετά θα κάνετε ανταλλαγή γατοπραγμάτων Όπως κάναμε στο σχολείο ανταλλαγή δώρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:03 Η Marmanga έγραψε: #155 11-01-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Και μετά θα κάνετε ανταλλαγή γατοπραγμάτων Όπως κάναμε στο σχολείο ανταλλαγή δώρων. Click για ανάπτυξη... Γιατί β' πληθυντικό ("κάνετε")???? ΔΕν θα είσαι κι εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:04 Η Mia_m έγραψε: #156 11-01-08 13:04 Δεν υπάρχει καμία καφετέρια με γατοόνομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:04 Η LIFE έγραψε: #157 11-01-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάποια από εσάς μπορεί να κρατάει μια πινακίδα που να λέει "Mycat" και να σας μαζέψει όλες για να μη χαθείτε. Κάτι σαν ταξιδιωτικό πρακτορείο ένα πράγμα... Click για ανάπτυξη... ΕΓΩ θα γινω το ρεζιλι..Χωρις πλακα τωρα θα κρατω μια φωτο γατας η το λογοτυπο μας Αντε βρε παλι σας εσωσα...Θυσιαζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:05 Η μαγισσα έγραψε: #158 11-01-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάποια από εσάς μπορεί να κρατάει μια πινακίδα που να λέει "Mycat" και να σας μαζέψει όλες για να μη χαθείτε. Κάτι σαν ταξιδιωτικό πρακτορείο ένα πράγμα... Click για ανάπτυξη... Εγώ μπαίνω και ΣΚ όποια θέλει να τις στείλω στο τηλ μου για να με πάρει θέλετε να κανονίσω για πανώ όπως τα πρακτορία τουρισμού για τους τουρίστες;;;;;; Εγώ με την NiaR θα έρθουμε παρέα όσο για το κοντά για την Σταυρούπολη λέει γιατί μένουμε Εύοσμο...άρα θα πάμε πιο γρήγορα για να κλεισουμε και δωματια για τις άλλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:05 Η LIFE έγραψε: #159 11-01-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Δεν υπάρχει καμία καφετέρια με γατοόνομα? Click για ανάπτυξη... Ξερω μια [δεν ξερω αν λειτουργει ακομη βεβαια] αλλα ειναι λιγο υποπτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:06 Η LIFE έγραψε: #160 11-01-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εγώ μπαίνω και ΣΚ όποια θέλει να τις στείλω στο τηλ μου για να με πάρει θέλετε να κανονίσω για πανώ όπως τα πρακτορία τουρισμού για τους τουρίστες;;;;;; Εγώ με την NiaR θα έρθουμε παρέα όσο για το κοντά για την Σταυρούπολη λέει γιατί μένουμε Εύοσμο...άρα θα πάμε πιο γρήγορα για να κλεισουμε και δωματια για τις άλλες... Click για ανάπτυξη... Εγω Ευκαρπια διπλα στον περιφερειακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κάποια από εσάς μπορεί να κρατάει μια πινακίδα που να λέει "Mycat" και να σας μαζέψει όλες για να μη χαθείτε. Κάτι σαν ταξιδιωτικό πρακτορείο ένα πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:01 Η NiaR έγραψε: #151 11-01-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Ναι, και όποια είναι της γυμναστικής, ας ρίξει κι ένα 5κιλο γατοάμμο στον ώμο, (Όπως λέμε "το γιαπί κάνει τους άντρες";;;; Ε, εμείς "Το γατί κάνει τις μάνες") Click για ανάπτυξη... ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ θα με απολυσουν καλεεεεεεεεεε Γελαω μονη μου σαν την χαση κ ο προισταμενος απεναντι σαν να με κοιταει λοξα..... ασε που μου χει δωσει ενα εγγραφο εδω κ 2 ωρες κ εγω ακομα να το κανω.... Τελικα με την τρελα που κουβαλαμε θα γνωρισει ευκολα η μια την αλλη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:01 Η Marmanga έγραψε: #152 11-01-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: που διπλα καλεεεεεεεεεε Click για ανάπτυξη... Στο Λεμπέτ, βρε... Το τρελάδικο, πώς το λέτε εσείς εδώ πάνω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:02 Η Mia_m έγραψε: #153 11-01-08 13:02 Δεν μπορώ να σκεφτώ αν έχω κάτι γατίσιο να κρατάω! Έχω ένα ποντικάκι που ξύλωσε η γάτα μου απ το χαλάκι της και μια γάτα μαγνητάκι αλλά το μαγνητάκι που θα το βάλω για να φαίνεται?! Κάτι θα σκεφτώ που θα μου πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:02 Η jasmine έγραψε: #154 11-01-08 13:02 Και μετά θα κάνετε ανταλλαγή γατοπραγμάτων Όπως κάναμε στο σχολείο ανταλλαγή δώρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:03 Η Marmanga έγραψε: #155 11-01-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Και μετά θα κάνετε ανταλλαγή γατοπραγμάτων Όπως κάναμε στο σχολείο ανταλλαγή δώρων. Click για ανάπτυξη... Γιατί β' πληθυντικό ("κάνετε")???? ΔΕν θα είσαι κι εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:04 Η Mia_m έγραψε: #156 11-01-08 13:04 Δεν υπάρχει καμία καφετέρια με γατοόνομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:04 Η LIFE έγραψε: #157 11-01-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάποια από εσάς μπορεί να κρατάει μια πινακίδα που να λέει "Mycat" και να σας μαζέψει όλες για να μη χαθείτε. Κάτι σαν ταξιδιωτικό πρακτορείο ένα πράγμα... Click για ανάπτυξη... ΕΓΩ θα γινω το ρεζιλι..Χωρις πλακα τωρα θα κρατω μια φωτο γατας η το λογοτυπο μας Αντε βρε παλι σας εσωσα...Θυσιαζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:05 Η μαγισσα έγραψε: #158 11-01-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάποια από εσάς μπορεί να κρατάει μια πινακίδα που να λέει "Mycat" και να σας μαζέψει όλες για να μη χαθείτε. Κάτι σαν ταξιδιωτικό πρακτορείο ένα πράγμα... Click για ανάπτυξη... Εγώ μπαίνω και ΣΚ όποια θέλει να τις στείλω στο τηλ μου για να με πάρει θέλετε να κανονίσω για πανώ όπως τα πρακτορία τουρισμού για τους τουρίστες;;;;;; Εγώ με την NiaR θα έρθουμε παρέα όσο για το κοντά για την Σταυρούπολη λέει γιατί μένουμε Εύοσμο...άρα θα πάμε πιο γρήγορα για να κλεισουμε και δωματια για τις άλλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:05 Η LIFE έγραψε: #159 11-01-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Δεν υπάρχει καμία καφετέρια με γατοόνομα? Click για ανάπτυξη... Ξερω μια [δεν ξερω αν λειτουργει ακομη βεβαια] αλλα ειναι λιγο υποπτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:06 Η LIFE έγραψε: #160 11-01-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εγώ μπαίνω και ΣΚ όποια θέλει να τις στείλω στο τηλ μου για να με πάρει θέλετε να κανονίσω για πανώ όπως τα πρακτορία τουρισμού για τους τουρίστες;;;;;; Εγώ με την NiaR θα έρθουμε παρέα όσο για το κοντά για την Σταυρούπολη λέει γιατί μένουμε Εύοσμο...άρα θα πάμε πιο γρήγορα για να κλεισουμε και δωματια για τις άλλες... Click για ανάπτυξη... Εγω Ευκαρπια διπλα στον περιφερειακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Ναι, και όποια είναι της γυμναστικής, ας ρίξει κι ένα 5κιλο γατοάμμο στον ώμο, (Όπως λέμε "το γιαπί κάνει τους άντρες";;;; Ε, εμείς "Το γατί κάνει τις μάνες") Click για ανάπτυξη... ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ θα με απολυσουν καλεεεεεεεεεε Γελαω μονη μου σαν την χαση κ ο προισταμενος απεναντι σαν να με κοιταει λοξα..... ασε που μου χει δωσει ενα εγγραφο εδω κ 2 ωρες κ εγω ακομα να το κανω.... Τελικα με την τρελα που κουβαλαμε θα γνωρισει ευκολα η μια την αλλη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:01 Η Marmanga έγραψε: #152 11-01-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: που διπλα καλεεεεεεεεεε Click για ανάπτυξη... Στο Λεμπέτ, βρε... Το τρελάδικο, πώς το λέτε εσείς εδώ πάνω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:02 Η Mia_m έγραψε: #153 11-01-08 13:02 Δεν μπορώ να σκεφτώ αν έχω κάτι γατίσιο να κρατάω! Έχω ένα ποντικάκι που ξύλωσε η γάτα μου απ το χαλάκι της και μια γάτα μαγνητάκι αλλά το μαγνητάκι που θα το βάλω για να φαίνεται?! Κάτι θα σκεφτώ που θα μου πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:02 Η jasmine έγραψε: #154 11-01-08 13:02 Και μετά θα κάνετε ανταλλαγή γατοπραγμάτων Όπως κάναμε στο σχολείο ανταλλαγή δώρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:03 Η Marmanga έγραψε: #155 11-01-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Και μετά θα κάνετε ανταλλαγή γατοπραγμάτων Όπως κάναμε στο σχολείο ανταλλαγή δώρων. Click για ανάπτυξη... Γιατί β' πληθυντικό ("κάνετε")???? ΔΕν θα είσαι κι εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:04 Η Mia_m έγραψε: #156 11-01-08 13:04 Δεν υπάρχει καμία καφετέρια με γατοόνομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:04 Η LIFE έγραψε: #157 11-01-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάποια από εσάς μπορεί να κρατάει μια πινακίδα που να λέει "Mycat" και να σας μαζέψει όλες για να μη χαθείτε. Κάτι σαν ταξιδιωτικό πρακτορείο ένα πράγμα... Click για ανάπτυξη... ΕΓΩ θα γινω το ρεζιλι..Χωρις πλακα τωρα θα κρατω μια φωτο γατας η το λογοτυπο μας Αντε βρε παλι σας εσωσα...Θυσιαζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:05 Η μαγισσα έγραψε: #158 11-01-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάποια από εσάς μπορεί να κρατάει μια πινακίδα που να λέει "Mycat" και να σας μαζέψει όλες για να μη χαθείτε. Κάτι σαν ταξιδιωτικό πρακτορείο ένα πράγμα... Click για ανάπτυξη... Εγώ μπαίνω και ΣΚ όποια θέλει να τις στείλω στο τηλ μου για να με πάρει θέλετε να κανονίσω για πανώ όπως τα πρακτορία τουρισμού για τους τουρίστες;;;;;; Εγώ με την NiaR θα έρθουμε παρέα όσο για το κοντά για την Σταυρούπολη λέει γιατί μένουμε Εύοσμο...άρα θα πάμε πιο γρήγορα για να κλεισουμε και δωματια για τις άλλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:05 Η LIFE έγραψε: #159 11-01-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Δεν υπάρχει καμία καφετέρια με γατοόνομα? Click για ανάπτυξη... Ξερω μια [δεν ξερω αν λειτουργει ακομη βεβαια] αλλα ειναι λιγο υποπτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:06 Η LIFE έγραψε: #160 11-01-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εγώ μπαίνω και ΣΚ όποια θέλει να τις στείλω στο τηλ μου για να με πάρει θέλετε να κανονίσω για πανώ όπως τα πρακτορία τουρισμού για τους τουρίστες;;;;;; Εγώ με την NiaR θα έρθουμε παρέα όσο για το κοντά για την Σταυρούπολη λέει γιατί μένουμε Εύοσμο...άρα θα πάμε πιο γρήγορα για να κλεισουμε και δωματια για τις άλλες... Click για ανάπτυξη... Εγω Ευκαρπια διπλα στον περιφερειακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από LIFE: που διπλα καλεεεεεεεεεε Click για ανάπτυξη... Στο Λεμπέτ, βρε... Το τρελάδικο, πώς το λέτε εσείς εδώ πάνω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:02 Η Mia_m έγραψε: #153 11-01-08 13:02 Δεν μπορώ να σκεφτώ αν έχω κάτι γατίσιο να κρατάω! Έχω ένα ποντικάκι που ξύλωσε η γάτα μου απ το χαλάκι της και μια γάτα μαγνητάκι αλλά το μαγνητάκι που θα το βάλω για να φαίνεται?! Κάτι θα σκεφτώ που θα μου πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:02 Η jasmine έγραψε: #154 11-01-08 13:02 Και μετά θα κάνετε ανταλλαγή γατοπραγμάτων Όπως κάναμε στο σχολείο ανταλλαγή δώρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:03 Η Marmanga έγραψε: #155 11-01-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Και μετά θα κάνετε ανταλλαγή γατοπραγμάτων Όπως κάναμε στο σχολείο ανταλλαγή δώρων. Click για ανάπτυξη... Γιατί β' πληθυντικό ("κάνετε")???? ΔΕν θα είσαι κι εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:04 Η Mia_m έγραψε: #156 11-01-08 13:04 Δεν υπάρχει καμία καφετέρια με γατοόνομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:04 Η LIFE έγραψε: #157 11-01-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάποια από εσάς μπορεί να κρατάει μια πινακίδα που να λέει "Mycat" και να σας μαζέψει όλες για να μη χαθείτε. Κάτι σαν ταξιδιωτικό πρακτορείο ένα πράγμα... Click για ανάπτυξη... ΕΓΩ θα γινω το ρεζιλι..Χωρις πλακα τωρα θα κρατω μια φωτο γατας η το λογοτυπο μας Αντε βρε παλι σας εσωσα...Θυσιαζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:05 Η μαγισσα έγραψε: #158 11-01-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάποια από εσάς μπορεί να κρατάει μια πινακίδα που να λέει "Mycat" και να σας μαζέψει όλες για να μη χαθείτε. Κάτι σαν ταξιδιωτικό πρακτορείο ένα πράγμα... Click για ανάπτυξη... Εγώ μπαίνω και ΣΚ όποια θέλει να τις στείλω στο τηλ μου για να με πάρει θέλετε να κανονίσω για πανώ όπως τα πρακτορία τουρισμού για τους τουρίστες;;;;;; Εγώ με την NiaR θα έρθουμε παρέα όσο για το κοντά για την Σταυρούπολη λέει γιατί μένουμε Εύοσμο...άρα θα πάμε πιο γρήγορα για να κλεισουμε και δωματια για τις άλλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:05 Η LIFE έγραψε: #159 11-01-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Δεν υπάρχει καμία καφετέρια με γατοόνομα? Click για ανάπτυξη... Ξερω μια [δεν ξερω αν λειτουργει ακομη βεβαια] αλλα ειναι λιγο υποπτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:06 Η LIFE έγραψε: #160 11-01-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εγώ μπαίνω και ΣΚ όποια θέλει να τις στείλω στο τηλ μου για να με πάρει θέλετε να κανονίσω για πανώ όπως τα πρακτορία τουρισμού για τους τουρίστες;;;;;; Εγώ με την NiaR θα έρθουμε παρέα όσο για το κοντά για την Σταυρούπολη λέει γιατί μένουμε Εύοσμο...άρα θα πάμε πιο γρήγορα για να κλεισουμε και δωματια για τις άλλες... Click για ανάπτυξη... Εγω Ευκαρπια διπλα στον περιφερειακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν μπορώ να σκεφτώ αν έχω κάτι γατίσιο να κρατάω! Έχω ένα ποντικάκι που ξύλωσε η γάτα μου απ το χαλάκι της και μια γάτα μαγνητάκι αλλά το μαγνητάκι που θα το βάλω για να φαίνεται?! Κάτι θα σκεφτώ που θα μου πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:02 Η jasmine έγραψε: #154 11-01-08 13:02 Και μετά θα κάνετε ανταλλαγή γατοπραγμάτων Όπως κάναμε στο σχολείο ανταλλαγή δώρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:03 Η Marmanga έγραψε: #155 11-01-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Και μετά θα κάνετε ανταλλαγή γατοπραγμάτων Όπως κάναμε στο σχολείο ανταλλαγή δώρων. Click για ανάπτυξη... Γιατί β' πληθυντικό ("κάνετε")???? ΔΕν θα είσαι κι εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:04 Η Mia_m έγραψε: #156 11-01-08 13:04 Δεν υπάρχει καμία καφετέρια με γατοόνομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:04 Η LIFE έγραψε: #157 11-01-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάποια από εσάς μπορεί να κρατάει μια πινακίδα που να λέει "Mycat" και να σας μαζέψει όλες για να μη χαθείτε. Κάτι σαν ταξιδιωτικό πρακτορείο ένα πράγμα... Click για ανάπτυξη... ΕΓΩ θα γινω το ρεζιλι..Χωρις πλακα τωρα θα κρατω μια φωτο γατας η το λογοτυπο μας Αντε βρε παλι σας εσωσα...Θυσιαζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:05 Η μαγισσα έγραψε: #158 11-01-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάποια από εσάς μπορεί να κρατάει μια πινακίδα που να λέει "Mycat" και να σας μαζέψει όλες για να μη χαθείτε. Κάτι σαν ταξιδιωτικό πρακτορείο ένα πράγμα... Click για ανάπτυξη... Εγώ μπαίνω και ΣΚ όποια θέλει να τις στείλω στο τηλ μου για να με πάρει θέλετε να κανονίσω για πανώ όπως τα πρακτορία τουρισμού για τους τουρίστες;;;;;; Εγώ με την NiaR θα έρθουμε παρέα όσο για το κοντά για την Σταυρούπολη λέει γιατί μένουμε Εύοσμο...άρα θα πάμε πιο γρήγορα για να κλεισουμε και δωματια για τις άλλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:05 Η LIFE έγραψε: #159 11-01-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Δεν υπάρχει καμία καφετέρια με γατοόνομα? Click για ανάπτυξη... Ξερω μια [δεν ξερω αν λειτουργει ακομη βεβαια] αλλα ειναι λιγο υποπτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:06 Η LIFE έγραψε: #160 11-01-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εγώ μπαίνω και ΣΚ όποια θέλει να τις στείλω στο τηλ μου για να με πάρει θέλετε να κανονίσω για πανώ όπως τα πρακτορία τουρισμού για τους τουρίστες;;;;;; Εγώ με την NiaR θα έρθουμε παρέα όσο για το κοντά για την Σταυρούπολη λέει γιατί μένουμε Εύοσμο...άρα θα πάμε πιο γρήγορα για να κλεισουμε και δωματια για τις άλλες... Click για ανάπτυξη... Εγω Ευκαρπια διπλα στον περιφερειακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και μετά θα κάνετε ανταλλαγή γατοπραγμάτων Όπως κάναμε στο σχολείο ανταλλαγή δώρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:03 Η Marmanga έγραψε: #155 11-01-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Και μετά θα κάνετε ανταλλαγή γατοπραγμάτων Όπως κάναμε στο σχολείο ανταλλαγή δώρων. Click για ανάπτυξη... Γιατί β' πληθυντικό ("κάνετε")???? ΔΕν θα είσαι κι εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:04 Η Mia_m έγραψε: #156 11-01-08 13:04 Δεν υπάρχει καμία καφετέρια με γατοόνομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:04 Η LIFE έγραψε: #157 11-01-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάποια από εσάς μπορεί να κρατάει μια πινακίδα που να λέει "Mycat" και να σας μαζέψει όλες για να μη χαθείτε. Κάτι σαν ταξιδιωτικό πρακτορείο ένα πράγμα... Click για ανάπτυξη... ΕΓΩ θα γινω το ρεζιλι..Χωρις πλακα τωρα θα κρατω μια φωτο γατας η το λογοτυπο μας Αντε βρε παλι σας εσωσα...Θυσιαζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:05 Η μαγισσα έγραψε: #158 11-01-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάποια από εσάς μπορεί να κρατάει μια πινακίδα που να λέει "Mycat" και να σας μαζέψει όλες για να μη χαθείτε. Κάτι σαν ταξιδιωτικό πρακτορείο ένα πράγμα... Click για ανάπτυξη... Εγώ μπαίνω και ΣΚ όποια θέλει να τις στείλω στο τηλ μου για να με πάρει θέλετε να κανονίσω για πανώ όπως τα πρακτορία τουρισμού για τους τουρίστες;;;;;; Εγώ με την NiaR θα έρθουμε παρέα όσο για το κοντά για την Σταυρούπολη λέει γιατί μένουμε Εύοσμο...άρα θα πάμε πιο γρήγορα για να κλεισουμε και δωματια για τις άλλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:05 Η LIFE έγραψε: #159 11-01-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Δεν υπάρχει καμία καφετέρια με γατοόνομα? Click για ανάπτυξη... Ξερω μια [δεν ξερω αν λειτουργει ακομη βεβαια] αλλα ειναι λιγο υποπτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:06 Η LIFE έγραψε: #160 11-01-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εγώ μπαίνω και ΣΚ όποια θέλει να τις στείλω στο τηλ μου για να με πάρει θέλετε να κανονίσω για πανώ όπως τα πρακτορία τουρισμού για τους τουρίστες;;;;;; Εγώ με την NiaR θα έρθουμε παρέα όσο για το κοντά για την Σταυρούπολη λέει γιατί μένουμε Εύοσμο...άρα θα πάμε πιο γρήγορα για να κλεισουμε και δωματια για τις άλλες... Click για ανάπτυξη... Εγω Ευκαρπια διπλα στον περιφερειακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Και μετά θα κάνετε ανταλλαγή γατοπραγμάτων Όπως κάναμε στο σχολείο ανταλλαγή δώρων. Click για ανάπτυξη... Γιατί β' πληθυντικό ("κάνετε")???? ΔΕν θα είσαι κι εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:04 Η Mia_m έγραψε: #156 11-01-08 13:04 Δεν υπάρχει καμία καφετέρια με γατοόνομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:04 Η LIFE έγραψε: #157 11-01-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάποια από εσάς μπορεί να κρατάει μια πινακίδα που να λέει "Mycat" και να σας μαζέψει όλες για να μη χαθείτε. Κάτι σαν ταξιδιωτικό πρακτορείο ένα πράγμα... Click για ανάπτυξη... ΕΓΩ θα γινω το ρεζιλι..Χωρις πλακα τωρα θα κρατω μια φωτο γατας η το λογοτυπο μας Αντε βρε παλι σας εσωσα...Θυσιαζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:05 Η μαγισσα έγραψε: #158 11-01-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάποια από εσάς μπορεί να κρατάει μια πινακίδα που να λέει "Mycat" και να σας μαζέψει όλες για να μη χαθείτε. Κάτι σαν ταξιδιωτικό πρακτορείο ένα πράγμα... Click για ανάπτυξη... Εγώ μπαίνω και ΣΚ όποια θέλει να τις στείλω στο τηλ μου για να με πάρει θέλετε να κανονίσω για πανώ όπως τα πρακτορία τουρισμού για τους τουρίστες;;;;;; Εγώ με την NiaR θα έρθουμε παρέα όσο για το κοντά για την Σταυρούπολη λέει γιατί μένουμε Εύοσμο...άρα θα πάμε πιο γρήγορα για να κλεισουμε και δωματια για τις άλλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:05 Η LIFE έγραψε: #159 11-01-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Δεν υπάρχει καμία καφετέρια με γατοόνομα? Click για ανάπτυξη... Ξερω μια [δεν ξερω αν λειτουργει ακομη βεβαια] αλλα ειναι λιγο υποπτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:06 Η LIFE έγραψε: #160 11-01-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εγώ μπαίνω και ΣΚ όποια θέλει να τις στείλω στο τηλ μου για να με πάρει θέλετε να κανονίσω για πανώ όπως τα πρακτορία τουρισμού για τους τουρίστες;;;;;; Εγώ με την NiaR θα έρθουμε παρέα όσο για το κοντά για την Σταυρούπολη λέει γιατί μένουμε Εύοσμο...άρα θα πάμε πιο γρήγορα για να κλεισουμε και δωματια για τις άλλες... Click για ανάπτυξη... Εγω Ευκαρπια διπλα στον περιφερειακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν υπάρχει καμία καφετέρια με γατοόνομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:04 Η LIFE έγραψε: #157 11-01-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάποια από εσάς μπορεί να κρατάει μια πινακίδα που να λέει "Mycat" και να σας μαζέψει όλες για να μη χαθείτε. Κάτι σαν ταξιδιωτικό πρακτορείο ένα πράγμα... Click για ανάπτυξη... ΕΓΩ θα γινω το ρεζιλι..Χωρις πλακα τωρα θα κρατω μια φωτο γατας η το λογοτυπο μας Αντε βρε παλι σας εσωσα...Θυσιαζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:05 Η μαγισσα έγραψε: #158 11-01-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάποια από εσάς μπορεί να κρατάει μια πινακίδα που να λέει "Mycat" και να σας μαζέψει όλες για να μη χαθείτε. Κάτι σαν ταξιδιωτικό πρακτορείο ένα πράγμα... Click για ανάπτυξη... Εγώ μπαίνω και ΣΚ όποια θέλει να τις στείλω στο τηλ μου για να με πάρει θέλετε να κανονίσω για πανώ όπως τα πρακτορία τουρισμού για τους τουρίστες;;;;;; Εγώ με την NiaR θα έρθουμε παρέα όσο για το κοντά για την Σταυρούπολη λέει γιατί μένουμε Εύοσμο...άρα θα πάμε πιο γρήγορα για να κλεισουμε και δωματια για τις άλλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:05 Η LIFE έγραψε: #159 11-01-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Δεν υπάρχει καμία καφετέρια με γατοόνομα? Click για ανάπτυξη... Ξερω μια [δεν ξερω αν λειτουργει ακομη βεβαια] αλλα ειναι λιγο υποπτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:06 Η LIFE έγραψε: #160 11-01-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εγώ μπαίνω και ΣΚ όποια θέλει να τις στείλω στο τηλ μου για να με πάρει θέλετε να κανονίσω για πανώ όπως τα πρακτορία τουρισμού για τους τουρίστες;;;;;; Εγώ με την NiaR θα έρθουμε παρέα όσο για το κοντά για την Σταυρούπολη λέει γιατί μένουμε Εύοσμο...άρα θα πάμε πιο γρήγορα για να κλεισουμε και δωματια για τις άλλες... Click για ανάπτυξη... Εγω Ευκαρπια διπλα στον περιφερειακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάποια από εσάς μπορεί να κρατάει μια πινακίδα που να λέει "Mycat" και να σας μαζέψει όλες για να μη χαθείτε. Κάτι σαν ταξιδιωτικό πρακτορείο ένα πράγμα... Click για ανάπτυξη... ΕΓΩ θα γινω το ρεζιλι..Χωρις πλακα τωρα θα κρατω μια φωτο γατας η το λογοτυπο μας Αντε βρε παλι σας εσωσα...Θυσιαζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:05 Η μαγισσα έγραψε: #158 11-01-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάποια από εσάς μπορεί να κρατάει μια πινακίδα που να λέει "Mycat" και να σας μαζέψει όλες για να μη χαθείτε. Κάτι σαν ταξιδιωτικό πρακτορείο ένα πράγμα... Click για ανάπτυξη... Εγώ μπαίνω και ΣΚ όποια θέλει να τις στείλω στο τηλ μου για να με πάρει θέλετε να κανονίσω για πανώ όπως τα πρακτορία τουρισμού για τους τουρίστες;;;;;; Εγώ με την NiaR θα έρθουμε παρέα όσο για το κοντά για την Σταυρούπολη λέει γιατί μένουμε Εύοσμο...άρα θα πάμε πιο γρήγορα για να κλεισουμε και δωματια για τις άλλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:05 Η LIFE έγραψε: #159 11-01-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Δεν υπάρχει καμία καφετέρια με γατοόνομα? Click για ανάπτυξη... Ξερω μια [δεν ξερω αν λειτουργει ακομη βεβαια] αλλα ειναι λιγο υποπτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:06 Η LIFE έγραψε: #160 11-01-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εγώ μπαίνω και ΣΚ όποια θέλει να τις στείλω στο τηλ μου για να με πάρει θέλετε να κανονίσω για πανώ όπως τα πρακτορία τουρισμού για τους τουρίστες;;;;;; Εγώ με την NiaR θα έρθουμε παρέα όσο για το κοντά για την Σταυρούπολη λέει γιατί μένουμε Εύοσμο...άρα θα πάμε πιο γρήγορα για να κλεισουμε και δωματια για τις άλλες... Click για ανάπτυξη... Εγω Ευκαρπια διπλα στον περιφερειακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάποια από εσάς μπορεί να κρατάει μια πινακίδα που να λέει "Mycat" και να σας μαζέψει όλες για να μη χαθείτε. Κάτι σαν ταξιδιωτικό πρακτορείο ένα πράγμα... Click για ανάπτυξη... Εγώ μπαίνω και ΣΚ όποια θέλει να τις στείλω στο τηλ μου για να με πάρει θέλετε να κανονίσω για πανώ όπως τα πρακτορία τουρισμού για τους τουρίστες;;;;;; Εγώ με την NiaR θα έρθουμε παρέα όσο για το κοντά για την Σταυρούπολη λέει γιατί μένουμε Εύοσμο...άρα θα πάμε πιο γρήγορα για να κλεισουμε και δωματια για τις άλλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:05 Η LIFE έγραψε: #159 11-01-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Δεν υπάρχει καμία καφετέρια με γατοόνομα? Click για ανάπτυξη... Ξερω μια [δεν ξερω αν λειτουργει ακομη βεβαια] αλλα ειναι λιγο υποπτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:06 Η LIFE έγραψε: #160 11-01-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εγώ μπαίνω και ΣΚ όποια θέλει να τις στείλω στο τηλ μου για να με πάρει θέλετε να κανονίσω για πανώ όπως τα πρακτορία τουρισμού για τους τουρίστες;;;;;; Εγώ με την NiaR θα έρθουμε παρέα όσο για το κοντά για την Σταυρούπολη λέει γιατί μένουμε Εύοσμο...άρα θα πάμε πιο γρήγορα για να κλεισουμε και δωματια για τις άλλες... Click για ανάπτυξη... Εγω Ευκαρπια διπλα στον περιφερειακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Δεν υπάρχει καμία καφετέρια με γατοόνομα? Click για ανάπτυξη... Ξερω μια [δεν ξερω αν λειτουργει ακομη βεβαια] αλλα ειναι λιγο υποπτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:06 Η LIFE έγραψε: #160 11-01-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εγώ μπαίνω και ΣΚ όποια θέλει να τις στείλω στο τηλ μου για να με πάρει θέλετε να κανονίσω για πανώ όπως τα πρακτορία τουρισμού για τους τουρίστες;;;;;; Εγώ με την NiaR θα έρθουμε παρέα όσο για το κοντά για την Σταυρούπολη λέει γιατί μένουμε Εύοσμο...άρα θα πάμε πιο γρήγορα για να κλεισουμε και δωματια για τις άλλες... Click για ανάπτυξη... Εγω Ευκαρπια διπλα στον περιφερειακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εγώ μπαίνω και ΣΚ όποια θέλει να τις στείλω στο τηλ μου για να με πάρει θέλετε να κανονίσω για πανώ όπως τα πρακτορία τουρισμού για τους τουρίστες;;;;;; Εγώ με την NiaR θα έρθουμε παρέα όσο για το κοντά για την Σταυρούπολη λέει γιατί μένουμε Εύοσμο...άρα θα πάμε πιο γρήγορα για να κλεισουμε και δωματια για τις άλλες... Click για ανάπτυξη... Εγω Ευκαρπια διπλα στον περιφερειακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.