Θεσσαλονικείς άντε...

Νίκη, πάρε κάτι....γατικό κι έλα. Eνδεικτικά αναφέρω προτάσεις που έχουν ακουστεί: κονσέρβα, καρφίτσα (με το μπουφάν ανοικτό-βεβαίως, βεβαίως- για να φαίνεται, ακόμα κι αν κάνει ψόφο), μαγνητάκι (αν είσαι σιδεροκέφαλη και κολλάει πάνω σου), γατοάμμος, (αν είσαι γυμνασμένη), πλακάτ (αν είσαι θαρραλέα, όπως η Life που λέει ότι θα αναλάβει να μας συγκεντρώσει...)
Και βασικά το κέφι σου, γιατί μας έχει πιάσει κατιτίς το γελαστικό σήμερα κι ελπίζω να κρατήσει.
:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιατί καλέ κανονίζετε χωρίς εμάς εδώ κάτω εεεεεε????:P Τελικά θα πρέπει να βρούμε ενδιάμεσο σημείο συνάντησης:D. Βόλο ίσως για τσιπουράκια:blink: Άντε βρε κανονίστε το :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιατί καλέ κανονίζετε χωρίς εμάς εδώ κάτω εεεεεε????:P Τελικά θα πρέπει να βρούμε ενδιάμεσο σημείο συνάντησης:D. Βόλο ίσως για τσιπουράκια:blink: Άντε βρε κανονίστε το :up:
Οταν ξανακατεβω Αθηνα-Πειραια θα σου πω για να βρεθουμε:)
Ηρθα προσφατα..στις 15-12 για να στειρωσω τη Μαιρη μου..τωρα το μονο σιγουρο ειναι οτι θα κατεβω αρχες Ιουνιου για 3-4 ημερες γιατι βαφτιζουμε ενα αγορακι στον Πειραια;)

πλακάτ (αν είσαι θαρραλέα, όπως η Life που λέει ότι θα αναλάβει να μας συγκεντρώσει...)
Και βασικά το κέφι σου, γιατί μας έχει πιάσει κατιτίς το γελαστικό σήμερα κι ελπίζω να κρατήσει.
:up:
Καλα κοροιδευε:lol::lol::lol: βρε θα το κραταω το λογοτυπο που ο κοσμος να χαλασει:lol:

Οταν ξανακατεβω Αθηνα-Πειραια θα σου πω για να βρεθουμε:)
Ηρθα προσφατα..στις 15-12 για να στειρωσω τη Μαιρη μου..τωρα το μονο σιγουρο ειναι οτι θα κατεβω αρχες Ιουνιου για 3-4 ημερες γιατι βαφτιζουμε ενα αγορακι στον Πειραια;)

Άντε και εμείς όταν ανέβουμε θα σας γνωρίσουμε:D

Άντε και εμείς όταν ανέβουμε θα σας γνωρίσουμε:D
Ναι ναι:up:
marmangaaaa τωρα με τη Νικη βγαινει καινουριο παραμυθακι...:lol: βρε πως ταιριαξαν τα ονοματα:happy:

marmangaaaa τωρα με τη Νικη βγαινει καινουριο παραμυθακι...:lol: βρε πως ταιριαξαν τα ονοματα:happy:
Φιρί-φιρί το πας, εσύ!:lol::lol:

Καλα κοροιδευε:lol::lol::lol: βρε θα το κραταω το λογοτυπο που ο κοσμος να χαλασει:lol:
να το κρατάς ποουλάκι μου και εγώ βοηθός....

και όσο για τα καινούρια κορίτσια του mycat η πρόσκληση ειναι ανοιχτή όπως είπαμε σε όσους έχουν κέφι και διάθεση και αγάπη στο ίδιο πράγμα στα γατάκια μας:up::up::up:

ειναι καμία ακόμα μέσα ή φύγατε όλες;;;; είναι κανείς εδώωωω!!!!!

Φιρί-φιρί το πας, εσύ!:lol::lol:
Εγω?:blink:
LOLCATZ10.jpg

γειά σου life μέχρι τι ώρα θα είσαι μέσα; εγώ θα κατέβω για λίγο στην δουλειά πάλι και μετά εδώ πάλι!!!!

Ααααα δεν ξερω..για λιγο ακομη.Αλλα το βραδυ ξαναμπαινω..ως συνηθως μετα τις 11;)

οκ όπως και να έχει και εγώ τότε μέσα θα είμαι αν είναι τα λέμε...το πανό προχωράει τι γίνεται;;

Ναι καλε μη φοβασαι..ετοιμο θα ειναι..:rolleyes:

Λοιπόν ήρθα ξανά εσύ τι κάνεις είσαι μέσα;;;;

Λοιπόν ήρθα ξανά εσύ τι κάνεις είσαι μέσα;;;;
:hmm:Ελπιζω το ραντεβου της Κυριακης να μην ειναι σαν το σημερινο...και δε βρεθουμε την ιδια ωρα:lol:

:lol::lol::lol::lol:....Ωραια θα περασουμε..εκτος αν απο κοντα πεσει μουγκα:hmm:δεν πιστευω ε??:hmm:

Ρε σεις, εγώ δεν βάζω γλώσσα μέσα και 'σεις λέτε για μούγκα? ΝΤΡΟΠΗ:P:P
Πως θα γίνει να μην είμαι πολυλογού????
Πάντως μια προετοιμασία από τώρα, θα μιλήσουμε αρχικά για τα γατούνια μας (με μπόλικες φωτό!!!!!), μετά απλά "τρώγοντας έρχετε η όρεξη"
(Επίσης κανονίστε!!!Είμαι Αγγλίδα στα ραντεβού μου!!!!! $ είπαμε 4 θα είμαι εκεί!)
Επίσης,καλως ήρθατε κορίτσια και φυσικά καλοδεχούμενες στο meeting μας!!!!
(δεν γνωρίζω καμία από τις κοπέλες,αλλά νιώθω πολύ οικεία)
Ακόμα δεν έχω αποφασήσει τι θα κρατάω για να με "καταλάβεται",αν και θα έχω κρεμαστεί από την Κική (LIFE) που θα έχει πινακίδα ολόκληρη!!!!

τελικα θα συναστηθουμε την κυριακη (αυριο) και ποιες;
θελω να ερθω κι εγω:D:P (προτινω να παμε για φαγητο σε ενα μαγαζι που εχει κοντα στο κοσμος, ειχε παει η μαμα μου εκει σε μια συναντηση που εκαναν τα μελη ενος αλλου σαιτ στο οποιο ειναι η μαμα μου μελος) περιμενω απαντηση ε!

Κανονίσαμε αρχικά να βρεθούμε καμάρα στις 4! Εσύ Μελινάκι βολεύεσε,μένεις και μακριούτσικα!

Ρε σεις, εγώ δεν βάζω γλώσσα μέσα και 'σεις λέτε για μούγκα? ΝΤΡΟΠΗ:P:P
Πως θα γίνει να μην είμαι πολυλογού????
Πάντως μια προετοιμασία από τώρα, θα μιλήσουμε αρχικά για τα γατούνια μας (με μπόλικες φωτό!!!!!), μετά απλά "τρώγοντας έρχετε η όρεξη"
(Επίσης κανονίστε!!!Είμαι Αγγλίδα στα ραντεβού μου!!!!! $ είπαμε 4 θα είμαι εκεί!)
Επίσης,καλως ήρθατε κορίτσια και φυσικά καλοδεχούμενες στο meeting μας!!!!
(δεν γνωρίζω καμία από τις κοπέλες,αλλά νιώθω πολύ οικεία)
Ακόμα δεν έχω αποφασήσει τι θα κρατάω για να με "καταλάβεται",αν και θα έχω κρεμαστεί από την Κική (LIFE) που θα έχει πινακίδα ολόκληρη!!!![/quote
Eγω θα κραταω το λογοτυπο σε α4 χαρτι:Pπαλι θα κανω στη σκτδουλεια:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back