Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ευχαριστώ, Μάγισσα, για την εξαιρετική έκπληξη.

Επίσης, παίρνω το θάρρος να πω ότι η Life, Magissa, Niar, Mia-m, Desdemona, Melinaki + Sarah, Niki, Marmanga εύχονται στον Αλέξανδρο καλό ταξίδι στη Γερμανία και καλή διαμονή στους φίλους εκεί.
Επειδή δεν είχαμε κάρτα για να δώσουμε στην Stellab όταν πέρασε (και επειδή η αφεντιά μου είναι άσχετη με αυτού του τύπου τα τεχνικά ζητήματα) θα παρακαλούσα όποια από σας τα καταφέρνει με αυτά να γράψει την καρτούλα στολισμένη κατά πώς της πρέπει και να την βάλει στο θέμα του Αλέξανδρου. Σωστά;;;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Και βεβαια Νίκη μου θα βρεθούμε στο σπίτι μου, θα μαγειρέψει ο αντρας μου και εμεις θα τρώμε και θα πείνουμε και χωρίς να συνεισφέρουμε στο Κ.Κ.Ε. ..δεν θα χρειαστεί, δεν θα χρειαστεί ....!Και εγω κοριτσια χαρηκα πολυ που σας γνωρισα απο κοντα.Περασα πολυ ωραια,επιτελους μπορουσα να ακουω και να μιλαω με τις ωρες για γατες χωρις να βαριεται η υπολοιπη παρεα.Αν αποφασισεται αλλη συναντηση ειμαι μεσα.![]()
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Και βεβαια Νίκη μου θα βρεθούμε στο σπίτι μου, θα μαγειρέψει ο αντρας μου και εμεις θα τρώμε και θα πείνουμε και χωρίς να συνεισφέρουμε στο Κ.Κ.Ε. ..δεν θα χρειαστεί, δεν θα χρειαστεί ....!

Χωρίς πιτσιρίκια του ΚΚΕ,χωρίς μαύρους που να πουλάνε cdΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Συγνωμη μωρε που αργησα 10 λεπταEυχαριστώ, Life, που πήρες την πρωτοβουλία και μας μάζεψες (και σε συγχωρούμε για το ...ανύπαρκτο πλακάτ)
;![]()
Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αχ, ωραία! Θα σου λέω διάφορα για να βρίσκεις να βάζεις τέτοια γατούλια! Εξάλλου, εγώ δεν σχολίασα την καθυστέρηση, αλλά το μέγεθος της εκτύπωσης. (χε-χε) Άσχετο: Σε ημίχρονο είναι ο αγώνας;;;; Πώς και μπήκες;Συγνωμη μωρε που αργησα 10 λεπτα![]()

Επίσης, για να ξέρουν όσες θέλουν να συναντηθούν και δεν γνωρίζονται, ψηφίζω ως μακράν καλύτερο αναγνωριστικό την κονσέρβα της Γιάννας.

. Κανονική συσκευασία, παρακαλώ, όχι τα τσουρούτικα τα φακελάκια που δεν θα φαίνονται. Ξεχωρίζει από απόσταση και δεν χρειάζεται να κολλήσεις τη μούρη σου για να δεις τι είναι η κονκάρδα, το σήμα στο μανίκι κλπ... Συγχαρητήρια, ΓΙάννα!!!Μάγισσα, μήπως η πρόσκληση πρέπει να γίνει όταν φτιάξει ο καιρός και μπορούμε να είμαστε μπαλκόνι;;;; (Δεν ξέρω αν πρόσεξες πόόόόσο γέμισαν τα τασάκια )

Μia-m, περιμένουμε περιγραφή του καινούργιου γατιού.
Desdemona, thanks πολύ για το τηλέφωνο. Θα σε κρατήσω ενήμερη.
Νικη μου, αυτό είναι το θέμα. Να μην φοβόμαστε ότι θα μας περάσουν για τρελές αν μιλάμε τόόόση ώρα για γάτες.
Νiar, να συνεννοηθούμε καμιά μέρα να βγω περιφερειακό να σου δώσω μανιταροπιτάκια (και για την Jasmine)
Melinaki + Sarah, όταν ξανακατεβείτε στην πόλη, κάντε κάνα τηλέφωνο, αν θέλετε.
Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλες τις γατομαμάδες.

Sarah
Νεοφερμένο μέλος
Μετά την μάγισσα σας προσκαλώ κι εγώ στο σπίτι μου Σάββατο βράδυ ή Κυριακή.
Θα το κανονίσουμε !Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
σπιτι μου...μη φοβαστε δεν θα σας επιτεθει ο Μαλιος
Εκτος αν μου κρατησετε μουτρα για την καθυστερηση

Sarah
Νεοφερμένο μέλος
Οποτε θελετε κανονιζουμε και καφεδακι-ποτακι-πιτσεςσπιτι μου...μη φοβαστε δεν θα σας επιτεθει ο Μαλιος
Εκτος αν μου κρατησετε μουτρα για την καθυστερηση![]()
Ποιά καθυστέριση? Περιμένεις τέταρτο???
Χαχα πλακίτσες !!

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

Παντως χωρις πλακα θα χαρω πολυ να ερθετε στο σπιτι μου...με η ανευ αντρων...[μονο αν ειναι με...να κανονισουμε να ειναι κι ο δικος μου]
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Αχ, ωραία! Θα σου λέω διάφορα για να βρίσκεις να βάζεις τέτοια γατούλια! Εξάλλου, εγώ δεν σχολίασα την καθυστέρηση, αλλά το μέγεθος της εκτύπωσης. (χε-χε) Άσχετο: Σε ημίχρονο είναι ο αγώνας;;;; Πώς και μπήκες;
Επίσης, για να ξέρουν όσες θέλουν να συναντηθούν και δεν γνωρίζονται, ψηφίζω ως μακράν καλύτερο αναγνωριστικό την κονσέρβα της Γιάννας.. Κανονική συσκευασία, παρακαλώ, όχι τα τσουρούτικα τα φακελάκια που δεν θα φαίνονται. Ξεχωρίζει από απόσταση και δεν χρειάζεται να κολλήσεις τη μούρη σου για να δεις τι είναι η κονκάρδα, το σήμα στο μανίκι κλπ... Συγχαρητήρια, ΓΙάννα!!!
Μάγισσα, μήπως η πρόσκληση πρέπει να γίνει όταν φτιάξει ο καιρός και μπορούμε να είμαστε μπαλκόνι;;;; (Δεν ξέρω αν πρόσεξες πόόόόσο γέμισαν τα τασάκια )
Μia-m, περιμένουμε περιγραφή του καινούργιου γατιού.
Desdemona, thanks πολύ για το τηλέφωνο. Θα σε κρατήσω ενήμερη.
Νικη μου, αυτό είναι το θέμα. Να μην φοβόμαστε ότι θα μας περάσουν για τρελές αν μιλάμε τόόόση ώρα για γάτες.
Νiar, να συνεννοηθούμε καμιά μέρα να βγω περιφερειακό να σου δώσω μανιταροπιτάκια (και για την Jasmine)
Melinaki + Sarah, όταν ξανακατεβείτε στην πόλη, κάντε κάνα τηλέφωνο, αν θέλετε.
Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλες τις γατομαμάδες.![]()
κορίτσια δεν χρειάζεται να σας πώ και εγώ πόσο πολύ χάρηκα που σας είδα!!!! και όσο για τα τσιγάρα και τα τασάκια το σπίτι μου έχει και πολλά τασάκια και πολύ χώρο για όλες μας όπότε επαναλαμβάνω την πρόσκληση......έχω καλό σύστημα εξαερισμού σε γιορτές και πανυγήρια που γίνονται σπίτι μου μαζευόμαστε πάνω απο 50 άτομα χωρίς πρόβλημα εγώ θα το κανονίσω και εσείς μου λέτε....Πάντως περάσαμε τέλεια μου άρεσε πολύ την άλλη φορά πιο πολλές

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατι??τι το αστειο δηλαδη....
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Για να πατσισουμε την επομενη φορα θα με στησετε εσεις....
Παντως χωρις πλακα θα χαρω πολυ να ερθετε στο σπιτι μου...με η ανευ αντρων...[μονο αν ειναι με...να κανονισουμε να ειναι κι ο δικος μου]
Αυτό είναι αδικία, εγώ δεν έχω άντρα!!!

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτό είναι αδικία, εγώ δεν έχω άντρα!!!![]()
Δεν πειράζει δεν εισαι η μόνη!!! Χθες πχ ειμασταν 4

Περασαμε πολύ ωραια πάντως . Είδες Κική μου που φοβόσουν οτι θα ειμασταν στην μούγκα??? Γλώσσα δεν βάλαμε μεσα... !

Desdemona
Διάσημο μέλος

Πολύ ωραία ήταν, πολλά τασάκια γεμίσαμε marmanga
. Life, mia_m, melinaki-sarah, μάγισσα (δικέ μου άνθρωπε), Γιάννα, NiaR, niki, yasmin1gr, stellab (δεν ξεχνάω κάποιον, ε; )χάρηκα πολύ που σας γνώρισα!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος

γιατι δλδ να υπάρχουν παιδότοποι και οχι γατοτοποι ??????ε?Ε?Εε??Ε??Ε?
Κικη που ειπαμε δενει εκεινο το χαριτωμένο λευκό πουκαμισάκι? Μάλλον θα μας χρειαστει !
Γιάννα1
Νεοφερμένο μέλος
Κι όσο για το παράπονο της Mia_m οτι δεν έχει άντρα, εγω τι να πώ???
Που τον βλέπω κάθε 15-20 μέρες? Άντε και μ'έχει πιάσει γατογκρίνια πρωί-πρωί

Σήμερα έχω και την επιχείρηση απελευθέρωσης του φυλακισμένου στο γκαραζ... Προβλέπεται να γίνεται καυγάς τρικούβερτος.
Φιλια Πολλά σε όλες!
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ειναι υποχρεωτικη η συνοδεια απο αντρεςΑυτό είναι αδικία, εγώ δεν έχω άντρα!!!![]()
απλα λεω οσες θελουν να ερθουν με....κανενα προβλημα
jasmine
Δραστήριο μέλος
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Όλα τα κορίτσια τα αγάπησα αλλά μερικοί άνθρωποι μιλάνε στην καρδιά μας εσύ είσαι ένας από αυτούς!!!!Κι εγώ ξεχάστηκα με την κονκάρδα και πήγα στο μάθημα ΚΙΟΥΡΙΑ,με βλέπει ο μαθητής μου και βλέπω το βλέμμα της απορημένης αγελάδας στο μάτι του. Και τι μου λέει; "Πάλι καλά εσείς κυρία. Άλλοι βάζουν κονκάρδες του ΠΑΟΚ"
Πολύ ωραία ήταν, πολλά τασάκια γεμίσαμε marmanga. Life, mia_m, melinaki-sarah, μάγισσα (δικέ μου άνθρωπε), Γιάννα, NiaR, niki, yasmin1gr, stellab (δεν ξεχνάω κάποιον, ε; )χάρηκα πολύ που σας γνώρισα!!
Πότε είπαμε ότι θα ξαναβρεθούμε οι δυό μας;;;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool