μαγισσα
Διάσημο μέλος
ναι το μυνημα αυτό έλεγε αλλά μου λές πως τις κρατάς ψύχρεμες όλες αυτές που θέλουν να δουν τις φωτογραφίες;;Εκτός από την κατηγορία "Οι γατούλες σας", όπου οι φωτογραφίες ανεβαίνουν αμέσως, στις υπόλοιπες κατηγορίες χρειάζεται να εγκριθούν πρώτα από τον admin (τη Michelle, δηλαδή). Γι' αυτό δεν εμφανίζονται ακόμα.
Αν ανέβηκαν χωρίς πρόβλημα, μόλις βρει το χρόνο να τις δει και να τις εγκρίνει η Michelle, θα εμφανιστούν κανονικά.

Ασε που τις περιμένουν από την Δευτέρα και σήμερα μόλις μπόρεσα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
πως τις κρατάς ψύχρεμες όλες αυτές που θέλουν να δουν τις φωτογραφίες;;![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι το μυνημα αυτό έλεγε αλλά μου λές πως τις κρατάς ψύχρεμες όλες αυτές που θέλουν να δουν τις φωτογραφίες;;
Ασε που τις περιμένουν από την Δευτέρα και σήμερα μόλις μπόρεσα![]()
Είναι που δεν ήθελαν να τις ανεβάσουν

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Τελικα τα καταφερες και τις εβαλες??Εχθές τις επεξεργάστικα και σήμερα το πρωί τις ανέβασα στα meetings αλλά ενώ μου είπε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν μπόρεσα να τις δώ![]()

Κακουργαααααααααααααααααααααααα

julia
Διακεκριμένο μέλος
Και αν ναι που????

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα τις δειτε μολις εγκριθουνΕμείς οι "Αθηναίοι".... μπορούμε να τις δούμε?????![]()
Και αν ναι που????![]()

στη γκαλερυ στις συναντησειςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
[
Θα τις δειτε μολις εγκριθουνστη γκαλερυ στις συναντησεις
OK!!!!!! Περιμένουμε

!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος

Και μετά θα πάρω τη Μάγισσα να της λεέω οτι τρώω κρέπες! Αντίποινα!

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος
(Γιατι, περίμενες να νικήσουμε ε; Εισαι αισιοδοξος άνθρωπος τελικα...Να βγαλετε και πολλες φωτογραφιες...να χαθουν απο την επιφανεια οι δικες μας...παντως εγω κρεπα δεν εφαγα..εφυγα νωριτερα και εφαγα μια πικρα με το 1-1 του αγωνα![]()
)Α, εμεις δεν θα έχουμε παπαράτσι, θα διατηρήσουμε το πέπλο μυστηριου που μας καλύπτει
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Πες μου οτι εισαι.....και ναι τους παιξαμε ,χασαμε πεναλντυ,πολλες ευκαιριες..φυσικα και επρεπε να το παρουμε(Γιατι, περίμενες να νικήσουμε ε; Εισαι αισιοδοξος άνθρωπος τελικα...)
Α, εμεις δεν θα έχουμε παπαράτσι, θα διατηρήσουμε το πέπλο μυστηριου που μας καλύπτει
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Ετσι για να κάνουμε κατασκοπία, γιατι θα πάμε και εμεις για καφε!
Και μετά θα πάρω τη Μάγισσα να της λεέω οτι τρώω κρέπες! Αντίποινα!![]()
Μη μου κάνεις τέτοια γιατί την άλλη φορά θα τις μαζεψω για ουζάκι και μπάρμπεκιου στην ταράτσα μου με θέα τον Θερμαικό (λέμε τώρα)

και μετά θα τις πάω για τρύγωνα στο πανόραμα αντε τώρα μην με προκαλείς

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Τελικα τα καταφερες και τις εβαλες??
Κακουργαααααααααααααααααααααααα![]()
Καλά δεν σου είπα ότι αλλου πέφτουν τα χρήματα και αλλού είναι οι φώτο

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Εν το μεταξυ ολες ποζαρατε μια χαρα στο φακο κι εγω που βρισκομουν στην κοσμαρα μου βγηκα σαν ΑλιενΚαλά δεν σου είπα ότι αλλου πέφτουν τα χρήματα και αλλού είναι οι φώτο![]()

Δεν παιζω....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Με τις πρωτες το γλυτωσα στο τσαφ το ψιλο εγκεφαλικο...με αυτες να δω

drusilia
Διάσημο μέλος
Μαγισσα: Ετσι και πραγματοποιήσεις την απειλη σου θα σε μισώ για πάντα. Αυτά τα τρίγωνα ειδικά ηταν πλήγμα στν καρδια!

μαγισσα
Διάσημο μέλος
για ποιες πρώτες λές δεν ξέρω και θα προσπαθήσω να σου τις στείλω γιατί πρέπει να το παλέψω κιόλαας δεν είμαι και τσακάλι στο pc συνήθως υποχρεώνομε στην κόρη μου και στον άντρα μου....Στειλτες μου λιγο με μεηλ..να παρω την κρυαδα...και να τις εχω κιολας..
Με τις πρωτες το γλυτωσα στο τσαφ το ψιλο εγκεφαλικο...με αυτες να δω![]()

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Τις 3 πρωτες που εβγαλε η Νικη..μου τις εστειλε,,εσυ κ η νιαρ μια χαρα ποζα..εγω μιλουσα-γελουσα βγηκα και με κατι ωραια κοκκινα ματια...θριλερ κανονικογια ποιες πρώτες λές δεν ξέρω και θα προσπαθήσω να σου τις στείλω γιατί πρέπει να το παλέψω κιόλαας δεν είμαι και τσακάλι στο pc συνήθως υποχρεώνομε στην κόρη μου και στον άντρα μου....![]()

μαγισσα
Διάσημο μέλος
LIFE: Είμαι. Αλλα ειμαι και απογοητευμένη, οποτε ασχολούμαι απο απόσταση.
Μαγισσα: Ετσι και πραγματοποιήσεις την απειλη σου θα σε μισώ για πάντα. Αυτά τα τρίγωνα ειδικά ηταν πλήγμα στν καρδια!![]()
γιατί πολάκι μου έχω μόνο 80τμ ταράτσα με μία ψησταρια που χωράει μόνο δύο αρνιά για ψήσιμο και είναι στον 4ο όροφο της μονοκατικίας που μένω

Επίσης ο άντρας μου φτιάχνει καταπληκτικές κρέπες στο σπίτι που μπορούν να είναι και γλυκές και αλμυρές

Όπως βεβαια δεν ξεχνάμε και το καταπληκτικό μυδοπύλαφο που φτιάχνω με συνταγή της μαμάς μου και καταπληκτικό ραβανί Βεροιας με παγωτό

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool