Θεσσαλονικείς άντε...

Είναι σίγουρο ότι κάποια-ες θ'αργήσουν! Στατιστικά και μόνο, έτσι γίνεται ΠΑΝΤΑ σε μεγάλες παρέες... Σε αυτό συμφωνώ με την Anima και προτείνω κι εγώ ο χώρος να είναι κλειστός και το τραπέζι που θα καθήσουμε για καπνίζοντες (και όσες μη καπνίστριες, ας μην καπνίσουν), γιατί δεν μπορεί να γίνει το αντίστροφο.
Όσον αφορά καφέ ή φαγητό, είμαι μέσα και στα δύο.... Αν ξέρουν οι κοπέλες της περιοχής κανένα μέρος με ΚΑΛΟ φαγητό, no problem!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι σίγουρο ότι κάποια-ες θ'αργήσουν! Στατιστικά και μόνο, έτσι γίνεται ΠΑΝΤΑ σε μεγάλες παρέες... Σε αυτό συμφωνώ με την Anima και προτείνω κι εγώ ο χώρος να είναι κλειστός και το τραπέζι που θα καθήσουμε για καπνίζοντες (και όσες μη καπνίστριες, ας μην καπνίσουν), γιατί δεν μπορεί να γίνει το αντίστροφο.
Όσον αφορά καφέ ή φαγητό, είμαι μέσα και στα δύο.... Αν ξέρουν οι κοπέλες της περιοχής κανένα μέρος με ΚΑΛΟ φαγητό, no problem!

Υπάρχουν και τα δύο μόλις απόφασίσουμε την ώρα θα δούμε και πόσα άτομα θα είμαστε και το κανονίζουμε!!!!:up::up::up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πρώτο: Ευχαριστώ τη Μάγισσα για τα ιστορικά στοιχεία. Εν μέρει μου ήταν άγνωστα.
Δεύτερο: η φωτογραφία από το αρχείο του Δήμου δεν είναι? μου φαίνεται εκεί την είδα.
Τρίτο:Εγώ προτείνω για καφέ κι όποιες έχουν πολύ χρόνο μπορούν ίσως να συνεχίσουν...
Τέταρτο: Καλύτερα το μέρος συνάντησης να μην είναι υπαίθριο αλλά ένα συγκλεκριμένο καφέ αν γίνεται. Έξω μπορεί να κάνει κρύο, μπορεί κάποιος, ν' αργήσει κτλ.,κτλ.
Καλό βράδυ!

Παρακαλώ και υπάρχουν και άλλα για την εκλησία του Αγιου Αθανασίου αλλά δεν ειναι στο αρχείο του δήμου είναι αλλού και δεν τα βρήκα....
2. Ναι είναι από το αρχείο του δήμου και είναι το Δημαρχείο του Ευόσμου και εκεί κοντά είναι και η καφετέρια που αναφερόμουνα για να πάμε.....οπότε όποια θα φτάσει στην πλατεία θα βρεί και την καφετέρια που θα έχουμε ραντεβού να πιούμε ένα καφέ και μετά βλέπουμε και σίγουρα δεν έννοούσα κάπου έξω γιατί δεν συμφαίρει με το κρύο :up::up::up::up::up:

και το τραπέζι που θα καθήσουμε για καπνίζοντες (και όσες μη καπνίστριες, ας μην καπνίσουν), γιατί δεν μπορεί να γίνει το αντίστροφο.
Τοτε δεδομένου οτι οι 7 στους 10 είναι καπνιστές, θα μου επιτρέψετε να μήν ερθω, εχω πρόβλημα με τον καπνό.. εαν συναντηθειτε με καλο καιρό εξω η σε καποιο μέρος που θα μπορούν να ερθουν και μή καπνιστές ευχαρίστως

Τοτε δεδομένου οτι οι 7 στους 10 είναι καπνιστές, θα μου επιτρέψετε να μήν ερθω, εχω πρόβλημα με τον καπνό.. εαν συναντηθειτε με καλο καιρό εξω η σε καποιο μέρος που θα μπορούν να ερθουν και μή καπνιστές ευχαρίστως
:(:(:(:cry::cry::cry::cry:
-------------------------

Δε νομίζω να υπάρχει καφετέρια που να μην καπνίζουν.:(:(:(
Δηλαδή βρε Yasmin, αν εμείς δεν καπνίσουμε, και καπνίζει όλη η υπόλοιπη καφετέρια δεν σε πειράζει;:hmm: Αν και αυτό σε ενοχλεί τότε μόνο σε υπαίθριο χώρο θα σε δούμε;;;:(:/:
Δεν γίνεται να κλείσουμε 2 τραπέζια και στο ένα να καθίσουν οι καπνιστές, στο άλλο οι μη καπνιστές. Αυτό θα το δεχόσουν;;;:/::/::/:

Παιδιά έχει δίκιο η yasmin. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δεν αντέχουν τον καπνό, δεν μπορούμε να τους επιβάλουμε να τον εισπνέουν. Θα μπορούσαμε να βρούμε μια μέση λύση προκειμένου να μαζευτούμε όλοι...Ας πούμε να μην καπνίζουμε όλοι μαζί αλλά ένας-ένας...:hmm:

Πιστεύεις ότι αν μαζευτουμε πολλά άτομα θα πιασει αυτό Όλγα μου? εκ πειρας σου λεω πως οχι... Γιασμίν μου εχεις να προτεινεις κατι???

Έχω χάσει επεισόδια, μάλλον. Ανήκω στις καπνίστριες (μία από τις 7, δηλαδή -αλήθεια πότε μετρηθήκαμε;:hmm:) αλλά εφόσον υπάρχει κοντά πόρτα μπορώ να βγαίνω να καπνίζω έξω. Καφετέρια ή ταβέρνα που να είναι όλη smoke free δεν υπάρχει. Αν υπάρχει καμιά καφετέρια με κείνες τις υπαίθριες σόμπες, δεν έχω ζόρι και να κάτσω έξω (αλλά καθώς μιλάμε για Φλεβάρη, που δεν έχουμε ιδέα τι καιρό θα κάνει, χωρίς σόμπα δεν γίνεται).

Εγώ αυτό που κοιτούσα είναι να είναι ένας χώρος που να μην μαζεύει πολύ καπνό για να μην υποφέρουν οι μη καπνίζοντες (και εγώ δεν καπνίζω για να το εξηγήσω) ακόμα και σε καφετέριες που έχουν σόμπες έχουν συνήθως και πλαστικά καλύματα γύρω γύρω για να μην μπαίνει κρύο και στην ουσία δεν έχει μεγάλη διαφορά από μία καλά αεριζόμενη καφετέρια.....και όπως έιπαν και οι άλλες κοπέλες παιδιά είναι φλεβάρης μήνας δεν είναι εύκολο το έξω!!!! κάνει κρύο..... Τώρα στην πλατεία Ευόσμου υπάρχει και ένας παιδότοπος που στην έξω μεριά του δεν έχει καθόλου καπνό και δεν κάνει και κρύο από τις σόμπες που έχει και λόγω που είναι παιδότοπος δεν καπνίζουν θέλετε να κανονίσω να καθήσουμε εκεί θα έχουμε και τέλεια εξυπηρέτηση και δεν θα ενοχλήσουμε και κανένα γιατί όσο θόρυβο και να κάνουμε έχουν μάθει από τα παιδιά και δεν τους τρομάζει τίποτα!!!! Τι λέτε;;;;:hmm::hmm::hmm::lol::lol::lol::lol::lol:

Πάντως θα μας έχουν σαν βασσίλισες εκεί σας το δηλώνω:up::up::up::up:

Νομίζω Μαρίνα ότι ο αριθμός 7 ήταν αλληγορικός (βλέπε 7 σοφοί, 7 θαύματα, 7 πληγές κτλ):lol:

Νομίζω Μαρίνα ότι ο αριθμός 7 ήταν αλληγορικός (βλέπε 7 σοφοί, 7 θαύματα, 7 πληγές κτλ):lol:

ναι ναι ναι ναι αυτό ειδικά με τις πληγές πολύ μου αρεσε όλα στα 7777777777 ε!!!!!!!!:up::up::up::up::up:

Παιδιά, εγώ δεν είμαι φανατική εξαρτημένη καπνίστρια, 1 πακέτο στις 3 μέρες αγοράζω... Απλώς με τον καφέ και τη συζήτηση, δυσκολεύομαι να μην ανάψω! Ωστόσο, δε με πειράζει ιδιαίτερα και να μην καπνίσω.
Παλιότερα που δεν κάπνιζα, με ενοχλούσε και μένα ο καπνός και γενικότερα οποιοδήποτε παράγωγο του τσιγάρου... όμως στην Ελλάδα το 99% των καφέ/μπαρ δε διαθέτουν εξαερισμό ή διαθέτουν αλλά δεν τον λειτουργούν λόγω κόστους :down::down::down:
Ακόμη και στο εξωτερικό όμως, υπάρχουν τραπέζια καπνιστών... στη Γερμανία που είχα πάει πρόσφατα, πουθενά δε μας απαγόρευσαν το κάπνισμα!! Οπότε.... έχω να προτείνω στη Yasmin...... μία μάσκα οξυγόνου για εκείνη τη μέρα! :lol::lol: Αστειεύομαι....
Εντάξει βρε Yasmin, και ο πιο απόλυτα "άκαπνος" αναγκάζεται να συμβιβαστεί σε ανύπαρκτα νομοθετικά πλαίσια υπέρ των μη καπνιστών....
Εγώ είμαι κάθετα αντίθετη σε όλο αυτό το σύστημα καταπάτησης του δικαιώματος στο μη κάπνισμα (ενεργητικό και παθητικό), αλλά ....
Ας πούνε και οι υπόλοιπες....

Υ.Γ.: Το ιδανικότερο θα ήταν να υπήρχαν γατό-τοποι!!!! Θα παίρναμε και τα γατιά μας μαζί να τα κοινωνικοποιήσουμε και αυτά μεταξύ τους!

Υ.Γ.: Το ιδανικότερο θα ήταν να υπήρχαν γατό-τοποι!!!! Θα παίρναμε και τα γατιά μας μαζί να τα κοινωνικοποιήσουμε και αυτά μεταξύ τους!
Ναι, και δυο γιατρούς -γατογιατρό ΚΑι ανθρωπογιατρό- για τις σίγουρες απώλειες.
:lol:
Κατά τα άλλα, εγώ είμαι φανατική και εξαρτημένη καπνίστρια, αλλά μπορώ να βγαίνω έξω -φτάνει να κάτσω κάπου που να μπορώ να κινούμαι, μην με χώσετε στη μέσα γωνία, στο τραπέζι στο βάθος του 1ου ορόφου!!!- και άμα δεν αντέξω άλλο, πρόβλημά μου, ας φύγω. Ας μην το κάνουμε ανατολικό ζήτημα

Ναι, και δυο γιατρούς -γατογιατρό ΚΑι ανθρωπογιατρό- για τις σίγουρες απώλειες.
:lol:
Κατά τα άλλα, εγώ είμαι φανατική και εξαρτημένη καπνίστρια, αλλά μπορώ να βγαίνω έξω -φτάνει να κάτσω κάπου που να μπορώ να κινούμαι, μην με χώσετε στη μέσα γωνία, στο τραπέζι στο βάθος του 1ου ορόφου!!!- και άμα δεν αντέξω άλλο, πρόβλημά μου, ας φύγω. Ας μην το κάνουμε ανατολικό ζήτημα

Μωρό μου για γατότοπο δεν ξέρω αλλά στο τέλος σε παιδότοπο που δεν καπνίζουν θα σας πάω και μετά όποιος αντέχει συνεχίζουμε σε κάτι πιο ζόρικο με ποτό και με τσιγάρο!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Μωρό μου για γατότοπο δεν ξέρω αλλά στο τέλος σε παιδότοπο που δεν καπνίζουν θα σας πάω και μετά όποιος αντέχει συνεχίζουμε σε κάτι πιο ζόρικο με ποτό και με τσιγάρο!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Μέσα και γω,...:):):) αλλά ποιός θα παριστάνει τα παιδιά;;;:P:P:lol::lol::lol::lol::lol:

Εγώ μόνο έναν όρο θα θέσω: Εκεί που θα πάμε να έχει καπουτσίνο. Τώρα αν θέλετε να πάμε σε παιδότοπο ή σε ΚΑΠΗ, εγώ μέσα είμαι :up:

Συμφωνώ και επαυξάνω για τον cappuccino!!!

Το κακό είναι ότι μετακομίζω και είμαι σε κρίση ... περισσότερο απ'ότι συνήθως...

Ελπίζω να τα καταφέρω να έρθω μέχρι τότε...

Εγώ μόνο έναν όρο θα θέσω: Εκεί που θα πάμε να έχει καπουτσίνο. Τώρα αν θέλετε να πάμε σε παιδότοπο ή σε ΚΑΠΗ, εγώ μέσα είμαι :up:

Και να μην έχει θα τους κάνω εγώ να βρούνε μην στενοχωριεσαι εγώ ειμαι εδώ!!!!

Και όσο για το ποιος θα κάνει το παιδί το τραγούδι μου εμένα ειναι το δεν μεγαλωνω μικρή θα μείνω το δηλώνω:lol::lol::lol::lol::lol: οπότε θα το κάνω εγώ το παιδί θα θυσιαστω:D:D:D:D:D:D για το κοινό καλό

Αυτό που εννοουσα ειανι οτι σε μερικους χωρους υπαρχει καλός εξαερισμος ακι ειναι ανεκτο για λιγη ωρα αλλα αν εχεις και δίπλα σου καπνιστη η καπνιζουν πολλοι η κατασταση γινεται αφόρητη.
Αρα η λυση του να καθισουμε μαζι οι μη καπνιστες και διπλα οι καπνιστες και να μην καπνισουν σαν τρελοι ειναι μια μεση λυση εαν το μερος εχει καλο εξαερισμο.
Πληροφοριακά το αλλο που κανω συχνα με φιλους καπνιστες ειναι να πηγαινουμε σε μερη με σομπες εξω οποτε ουτε κρυωννουμε κι αυτοι καπνιζουν ανετα , το τριτο ειναι να παμε σε μερος που δεν καπνιζουν αλλα αυτο δεν τους αρεσει και το τριτο να βρισκομαστε το καλοκαιρι ( δεν το κανω συχνα) και το τεταρτο σε σπιτα να ειμαστε ολοι μαζι και να βγαινουν στο μπαλκονι. Για τις καφετεριες προτιμαμε την λυση που ανεφερα. Αν λοιπον και καφετερια εκει εχει καλο εξαερισμο οπως λετε και κανουμε τη λυση με τα τραπεζια και εχετε λιγο μετρο θα ειναι χαρα μου να ερθω...δεν εχω κατι μ τους καπνιστες αλλο εκτος του τσιγαρου και σας βρισκω συμπαθεστατες απλα εχω προβλημα γι αυτο και εφυγα πολυ νωρις την προηγουμενη φορα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back