Θεσσαλονικείς άντε...

Λοιπόν παιδιά, πάω στη μαμά για φαΪ, μας έχει τραπέζι και μετάαααα...πάω να συναντήσω μια τρελή γατοπαρέα:up:....για να δούμε τι θα δούμε:P:lol: ...τα λέμε το βράδυ πάλι, με πολλά πολλά νεά από Θεσ/νίκη....:up::hello:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπόν παιδιά, πάω στη μαμά για φαΪ, μας έχει τραπέζι και μετάαααα...πάω να συναντήσω μια τρελή γατοπαρέα:up:....για να δούμε τι θα δούμε:P:lol: ...τα λέμε το βράδυ πάλι, με πολλά πολλά νεά από Θεσ/νίκη....:up::hello:

Ετσι φαί στην μαμα (στην λούφα δηλ) και μετά καφεδάκι!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι να σου πώ και έχασα και την σελιδα με τα μάγια που αναφέρει το ξόρκι του διακτινισμού.....
έπαιζε μία μέρα η Κλειώ με το βιβλίο και κάτι έκανε στην σελίδα......άντε να βρω τώρα που την έκρυψε δεν μου λέει το σκασμένο!!!:lol::lol::lol::lol::lol::bleh::bleh::bleh::bleh:

Ντροπή σου Κλειώ:P:PΔεν θα παίζεις με τον Πίστη.Άσε που λέω για τιμωρία να σε αφήσω στη μαμά σου:lol:

Ντροπή σου Κλειώ:P:PΔεν θα παίζεις με τον Πίστη.Άσε που λέω για τιμωρία να σε αφήσω στη μαμά σου:lol:

Αχ!!! τι να πεις καλή μου παιδιά!!!!:lol::lol::lol::lol:

Εγώ ξεκινάω με τον πρώτο μου καφέ (ναι τώρα ξύπνησα, είναι ωραία μέρα η Κυριακή, για ύπνους) και μετά σιγά σιγά θα ξεκινήσω και για το meeting:D

τι εγινε τελικα;:):):)

Σε 15 λεπτά ξεκινάω εγώ!
Μελινάκι, όταν λες τι έγινε, εννοείς που κανονίσαμε?
Είπαμε για Εύοσμο στις 5, στο nunatac που είναι στην πλατεία. Θα έρθεις τελικά?:)

:redface::redface::redface::redface::redface:Αγαπητό μελινάκι,μπήκα εγώ μέσα κα σας το έκανα μπάχαλό το θέμα,αυτό έγινε.
Δεν θα το ξανακάνω μια Κυριακή κάθομε και εγώ:lol::lol::lol::lol:

Γυρίσαμε και περάσαμε τέλεια εγώ τουλαχιστον για τους υπόλοιπους δεν ξέρω τι λέτε κορίτσια και αγόρια γιατί ναι σήμερα είχαμε και κυρίους στην παρέα μας!!!!!!

Για πείτε μου πως περάσατε;:hmm::hmm::hmm::hmm::lol::lol::lol::lol::lol:

Εγώ προσωπικά πέρασα ΤΕΛΕΙΑ!!!!:) Το ίδιο ελπίζω και οι άλλοι....:hmm:ίσως όχι όλοι:hmm::P:lol::lol:

Γιατί καλέ όχι όλοι?
Έγινε κάτι?

Γιατί καλέ όχι όλοι?
Έγινε κάτι?

Ναι, αφού ήπιαμε τις βότκες μας και μαστουρώσαμε, άρχισε ένας μεγάλος καβγάς για το ποιός έχει το ομορφότερο γατί, πλακωθήκαμε στις σφαλιάρες, εμένα μου φήγανε τα μισά μαλλιά, η μάγισσα έσπασε το χέρι της και οι υπόλοιπες φήγανε χωρίς δόντια.....:mad::lol::lol::lol:

όχι καλέ, απλώς ρωτάω...:P:lol::lol::lol:

Γιατί καλέ όχι όλοι?
Έγινε κάτι?

Αμέσως εσύ ο νους σου στο κακό!!!! Αντε βρε όλα τέλεια ήταν!!!!!(να δούμε τι θα πουν και οι υπόλοιποι)

Ναι, αφού ήπιαμε τις βότκες μας και μαστουρώσαμε, άρχισε ένας μεγάλος καβγάς για το ποιός έχει το ομορφότερο γατί, πλακωθήκαμε στις σφαλιάρες, εμένα μου φήγανε τα μισά μαλλιά, η μάγισσα έσπασε το χέρι της και οι υπόλοιπες φήγανε χωρίς δόντια.....:mad::lol::lol::lol:

όχι καλέ, απλώς ρωτάω...:P:lol::lol::lol:

Aφού είπαμε ότι δεν θα τα πούμε στις άλλες αυτά, γιατί τα μαρτυράς???!! :PΕ;;;; Κι εγώ εκτός από δόντια, έχασα και αυτί!
(να και μία αλήθεια! Ένα που άκουγε είχα, πήγε να κουφαθεί κι αυτό)

Aφού είπαμε ότι δεν θα τα πούμε στις άλλες αυτά, γιατί τα μαρτυράς???!! :PΕ;;;; Κι εγώ εκτός από δόντια, έχασα και αυτί!
(να και μία αλήθεια! Ένα που άκουγε είχα, πήγε να κουφαθεί κι αυτό)

Δεν άντεξα, τι να κάνω:redface::redface::redface:
αυτό με το αυτί είναι αλήθεια , και γω το έπαθα...:lol::lol::lol::lol:

Βρε κορίτσια λυπήθήτε με γύρισα και μετά από τους τραυματισμους που είχα υποστεί ο άντρας ανησυχισε για μένα τώρα που με ακούει να γελάω και στον υπολογιστή άρχισε να πιστεύει ότι τα τράυματα μου δεν είναι μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά!!!!!

Εμ, τι να τον κάνω, ας προσέχει με ποιούς κάνεις παρέα...:P:lol::lol::lol:

Εμ, τι να τον κάνω, ας προσέχει με ποιούς κάνεις παρέα...:P:lol::lol:

Αυτός όταν σε γνώρισε σε πέρασε για καλό κορίτσι για αυτό με άφησε να έρθω μαζί σου για καφε!!!!:cool::cool::cool::lol::bleh::bleh::bleh:
που να φανταστεί ο καήμένος ότι θα γύρίσω σε αυτά τα χάλια:lol::lol:
:lol::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh:

Αυτός όταν σε γνώρισε σε πέρασε για καλό κορίτσι για αυτό με άφησε να έρθω μαζί σου για καφε!!!!:cool::cool::lol::bleh:
που να φανταστεί ο καήμένος ότι θα γύρίσω σε αυτά τα χάλια:lol::lol:
:lol::bleh::bleh:

:lol::lol::lol::lol:Τα φαινόμενα απατούν...:P:P:P:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back