Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:38 Η Raisa έγραψε: #701 24-02-08 12:38 Λοιπόν παιδιά, πάω στη μαμά για φαΪ, μας έχει τραπέζι και μετάαααα...πάω να συναντήσω μια τρελή γατοπαρέα....για να δούμε τι θα δούμε ...τα λέμε το βράδυ πάλι, με πολλά πολλά νεά από Θεσ/νίκη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:41 Η μαγισσα έγραψε: #702 24-02-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν παιδιά, πάω στη μαμά για φαΪ, μας έχει τραπέζι και μετάαααα...πάω να συναντήσω μια τρελή γατοπαρέα....για να δούμε τι θα δούμε ...τα λέμε το βράδυ πάλι, με πολλά πολλά νεά από Θεσ/νίκη.... Click για ανάπτυξη... Ετσι φαί στην μαμα (στην λούφα δηλ) και μετά καφεδάκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:44 Η Raisa έγραψε: #703 24-02-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ετσι φαί στην μαμα (στην λούφα δηλ) και μετά καφεδάκι!!!! Click για ανάπτυξη... Νααίιιιιιι........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:45 Η popi έγραψε: #704 24-02-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τι να σου πώ και έχασα και την σελιδα με τα μάγια που αναφέρει το ξόρκι του διακτινισμού..... έπαιζε μία μέρα η Κλειώ με το βιβλίο και κάτι έκανε στην σελίδα......άντε να βρω τώρα που την έκρυψε δεν μου λέει το σκασμένο!!! Click για ανάπτυξη... Ντροπή σου ΚλειώΔεν θα παίζεις με τον Πίστη.Άσε που λέω για τιμωρία να σε αφήσω στη μαμά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:50 Η μαγισσα έγραψε: #705 24-02-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Ντροπή σου ΚλειώΔεν θα παίζεις με τον Πίστη.Άσε που λέω για τιμωρία να σε αφήσω στη μαμά σου Click για ανάπτυξη... Αχ!!! τι να πεις καλή μου παιδιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:50 Η Mia_m έγραψε: #706 24-02-08 13:50 Εγώ ξεκινάω με τον πρώτο μου καφέ (ναι τώρα ξύπνησα, είναι ωραία μέρα η Κυριακή, για ύπνους) και μετά σιγά σιγά θα ξεκινήσω και για το meeting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:28 Η μελινάκι έγραψε: #707 24-02-08 15:28 τι εγινε τελικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:32 Η Mia_m έγραψε: #708 24-02-08 15:32 Σε 15 λεπτά ξεκινάω εγώ! Μελινάκι, όταν λες τι έγινε, εννοείς που κανονίσαμε? Είπαμε για Εύοσμο στις 5, στο nunatac που είναι στην πλατεία. Θα έρθεις τελικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:24 Η popi έγραψε: #709 24-02-08 19:24 Αγαπητό μελινάκι,μπήκα εγώ μέσα κα σας το έκανα μπάχαλό το θέμα,αυτό έγινε. Δεν θα το ξανακάνω μια Κυριακή κάθομε και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:20 Η μαγισσα έγραψε: #710 24-02-08 21:20 Γυρίσαμε και περάσαμε τέλεια εγώ τουλαχιστον για τους υπόλοιπους δεν ξέρω τι λέτε κορίτσια και αγόρια γιατί ναι σήμερα είχαμε και κυρίους στην παρέα μας!!!!!! Για πείτε μου πως περάσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:31 Η Raisa έγραψε: #711 24-02-08 23:31 Εγώ προσωπικά πέρασα ΤΕΛΕΙΑ!!!! Το ίδιο ελπίζω και οι άλλοι....ίσως όχι όλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:33 Η Νατάσα έγραψε: #712 24-02-08 23:33 Γιατί καλέ όχι όλοι? Έγινε κάτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:46 Η Raisa έγραψε: #713 24-02-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Γιατί καλέ όχι όλοι? Έγινε κάτι? Click για ανάπτυξη... Ναι, αφού ήπιαμε τις βότκες μας και μαστουρώσαμε, άρχισε ένας μεγάλος καβγάς για το ποιός έχει το ομορφότερο γατί, πλακωθήκαμε στις σφαλιάρες, εμένα μου φήγανε τα μισά μαλλιά, η μάγισσα έσπασε το χέρι της και οι υπόλοιπες φήγανε χωρίς δόντια..... όχι καλέ, απλώς ρωτάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:49 Η μαγισσα έγραψε: #714 24-02-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Γιατί καλέ όχι όλοι? Έγινε κάτι? Click για ανάπτυξη... Αμέσως εσύ ο νους σου στο κακό!!!! Αντε βρε όλα τέλεια ήταν!!!!!(να δούμε τι θα πουν και οι υπόλοιποι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:29 Η Marmanga έγραψε: #715 25-02-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, αφού ήπιαμε τις βότκες μας και μαστουρώσαμε, άρχισε ένας μεγάλος καβγάς για το ποιός έχει το ομορφότερο γατί, πλακωθήκαμε στις σφαλιάρες, εμένα μου φήγανε τα μισά μαλλιά, η μάγισσα έσπασε το χέρι της και οι υπόλοιπες φήγανε χωρίς δόντια..... όχι καλέ, απλώς ρωτάω... Click για ανάπτυξη... Aφού είπαμε ότι δεν θα τα πούμε στις άλλες αυτά, γιατί τα μαρτυράς???!! Ε;;;; Κι εγώ εκτός από δόντια, έχασα και αυτί! (να και μία αλήθεια! Ένα που άκουγε είχα, πήγε να κουφαθεί κι αυτό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:33 Η Raisa έγραψε: #716 25-02-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Aφού είπαμε ότι δεν θα τα πούμε στις άλλες αυτά, γιατί τα μαρτυράς???!! Ε;;;; Κι εγώ εκτός από δόντια, έχασα και αυτί! (να και μία αλήθεια! Ένα που άκουγε είχα, πήγε να κουφαθεί κι αυτό) Click για ανάπτυξη... Δεν άντεξα, τι να κάνω αυτό με το αυτί είναι αλήθεια , και γω το έπαθα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:37 Η μαγισσα έγραψε: #717 25-02-08 00:37 Βρε κορίτσια λυπήθήτε με γύρισα και μετά από τους τραυματισμους που είχα υποστεί ο άντρας ανησυχισε για μένα τώρα που με ακούει να γελάω και στον υπολογιστή άρχισε να πιστεύει ότι τα τράυματα μου δεν είναι μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:40 Η Raisa έγραψε: #718 25-02-08 00:40 Εμ, τι να τον κάνω, ας προσέχει με ποιούς κάνεις παρέα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:45 Η μαγισσα έγραψε: #719 25-02-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εμ, τι να τον κάνω, ας προσέχει με ποιούς κάνεις παρέα... Click για ανάπτυξη... Αυτός όταν σε γνώρισε σε πέρασε για καλό κορίτσι για αυτό με άφησε να έρθω μαζί σου για καφε!!!! που να φανταστεί ο καήμένος ότι θα γύρίσω σε αυτά τα χάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:47 Η Raisa έγραψε: #720 25-02-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αυτός όταν σε γνώρισε σε πέρασε για καλό κορίτσι για αυτό με άφησε να έρθω μαζί σου για καφε!!!! που να φανταστεί ο καήμένος ότι θα γύρίσω σε αυτά τα χάλια Click για ανάπτυξη... Τα φαινόμενα απατούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν παιδιά, πάω στη μαμά για φαΪ, μας έχει τραπέζι και μετάαααα...πάω να συναντήσω μια τρελή γατοπαρέα....για να δούμε τι θα δούμε ...τα λέμε το βράδυ πάλι, με πολλά πολλά νεά από Θεσ/νίκη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:41 Η μαγισσα έγραψε: #702 24-02-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν παιδιά, πάω στη μαμά για φαΪ, μας έχει τραπέζι και μετάαααα...πάω να συναντήσω μια τρελή γατοπαρέα....για να δούμε τι θα δούμε ...τα λέμε το βράδυ πάλι, με πολλά πολλά νεά από Θεσ/νίκη.... Click για ανάπτυξη... Ετσι φαί στην μαμα (στην λούφα δηλ) και μετά καφεδάκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:44 Η Raisa έγραψε: #703 24-02-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ετσι φαί στην μαμα (στην λούφα δηλ) και μετά καφεδάκι!!!! Click για ανάπτυξη... Νααίιιιιιι........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:45 Η popi έγραψε: #704 24-02-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τι να σου πώ και έχασα και την σελιδα με τα μάγια που αναφέρει το ξόρκι του διακτινισμού..... έπαιζε μία μέρα η Κλειώ με το βιβλίο και κάτι έκανε στην σελίδα......άντε να βρω τώρα που την έκρυψε δεν μου λέει το σκασμένο!!! Click για ανάπτυξη... Ντροπή σου ΚλειώΔεν θα παίζεις με τον Πίστη.Άσε που λέω για τιμωρία να σε αφήσω στη μαμά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:50 Η μαγισσα έγραψε: #705 24-02-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Ντροπή σου ΚλειώΔεν θα παίζεις με τον Πίστη.Άσε που λέω για τιμωρία να σε αφήσω στη μαμά σου Click για ανάπτυξη... Αχ!!! τι να πεις καλή μου παιδιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:50 Η Mia_m έγραψε: #706 24-02-08 13:50 Εγώ ξεκινάω με τον πρώτο μου καφέ (ναι τώρα ξύπνησα, είναι ωραία μέρα η Κυριακή, για ύπνους) και μετά σιγά σιγά θα ξεκινήσω και για το meeting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:28 Η μελινάκι έγραψε: #707 24-02-08 15:28 τι εγινε τελικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:32 Η Mia_m έγραψε: #708 24-02-08 15:32 Σε 15 λεπτά ξεκινάω εγώ! Μελινάκι, όταν λες τι έγινε, εννοείς που κανονίσαμε? Είπαμε για Εύοσμο στις 5, στο nunatac που είναι στην πλατεία. Θα έρθεις τελικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:24 Η popi έγραψε: #709 24-02-08 19:24 Αγαπητό μελινάκι,μπήκα εγώ μέσα κα σας το έκανα μπάχαλό το θέμα,αυτό έγινε. Δεν θα το ξανακάνω μια Κυριακή κάθομε και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:20 Η μαγισσα έγραψε: #710 24-02-08 21:20 Γυρίσαμε και περάσαμε τέλεια εγώ τουλαχιστον για τους υπόλοιπους δεν ξέρω τι λέτε κορίτσια και αγόρια γιατί ναι σήμερα είχαμε και κυρίους στην παρέα μας!!!!!! Για πείτε μου πως περάσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:31 Η Raisa έγραψε: #711 24-02-08 23:31 Εγώ προσωπικά πέρασα ΤΕΛΕΙΑ!!!! Το ίδιο ελπίζω και οι άλλοι....ίσως όχι όλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:33 Η Νατάσα έγραψε: #712 24-02-08 23:33 Γιατί καλέ όχι όλοι? Έγινε κάτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:46 Η Raisa έγραψε: #713 24-02-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Γιατί καλέ όχι όλοι? Έγινε κάτι? Click για ανάπτυξη... Ναι, αφού ήπιαμε τις βότκες μας και μαστουρώσαμε, άρχισε ένας μεγάλος καβγάς για το ποιός έχει το ομορφότερο γατί, πλακωθήκαμε στις σφαλιάρες, εμένα μου φήγανε τα μισά μαλλιά, η μάγισσα έσπασε το χέρι της και οι υπόλοιπες φήγανε χωρίς δόντια..... όχι καλέ, απλώς ρωτάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:49 Η μαγισσα έγραψε: #714 24-02-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Γιατί καλέ όχι όλοι? Έγινε κάτι? Click για ανάπτυξη... Αμέσως εσύ ο νους σου στο κακό!!!! Αντε βρε όλα τέλεια ήταν!!!!!(να δούμε τι θα πουν και οι υπόλοιποι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:29 Η Marmanga έγραψε: #715 25-02-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, αφού ήπιαμε τις βότκες μας και μαστουρώσαμε, άρχισε ένας μεγάλος καβγάς για το ποιός έχει το ομορφότερο γατί, πλακωθήκαμε στις σφαλιάρες, εμένα μου φήγανε τα μισά μαλλιά, η μάγισσα έσπασε το χέρι της και οι υπόλοιπες φήγανε χωρίς δόντια..... όχι καλέ, απλώς ρωτάω... Click για ανάπτυξη... Aφού είπαμε ότι δεν θα τα πούμε στις άλλες αυτά, γιατί τα μαρτυράς???!! Ε;;;; Κι εγώ εκτός από δόντια, έχασα και αυτί! (να και μία αλήθεια! Ένα που άκουγε είχα, πήγε να κουφαθεί κι αυτό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:33 Η Raisa έγραψε: #716 25-02-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Aφού είπαμε ότι δεν θα τα πούμε στις άλλες αυτά, γιατί τα μαρτυράς???!! Ε;;;; Κι εγώ εκτός από δόντια, έχασα και αυτί! (να και μία αλήθεια! Ένα που άκουγε είχα, πήγε να κουφαθεί κι αυτό) Click για ανάπτυξη... Δεν άντεξα, τι να κάνω αυτό με το αυτί είναι αλήθεια , και γω το έπαθα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:37 Η μαγισσα έγραψε: #717 25-02-08 00:37 Βρε κορίτσια λυπήθήτε με γύρισα και μετά από τους τραυματισμους που είχα υποστεί ο άντρας ανησυχισε για μένα τώρα που με ακούει να γελάω και στον υπολογιστή άρχισε να πιστεύει ότι τα τράυματα μου δεν είναι μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:40 Η Raisa έγραψε: #718 25-02-08 00:40 Εμ, τι να τον κάνω, ας προσέχει με ποιούς κάνεις παρέα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:45 Η μαγισσα έγραψε: #719 25-02-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εμ, τι να τον κάνω, ας προσέχει με ποιούς κάνεις παρέα... Click για ανάπτυξη... Αυτός όταν σε γνώρισε σε πέρασε για καλό κορίτσι για αυτό με άφησε να έρθω μαζί σου για καφε!!!! που να φανταστεί ο καήμένος ότι θα γύρίσω σε αυτά τα χάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:47 Η Raisa έγραψε: #720 25-02-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αυτός όταν σε γνώρισε σε πέρασε για καλό κορίτσι για αυτό με άφησε να έρθω μαζί σου για καφε!!!! που να φανταστεί ο καήμένος ότι θα γύρίσω σε αυτά τα χάλια Click για ανάπτυξη... Τα φαινόμενα απατούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν παιδιά, πάω στη μαμά για φαΪ, μας έχει τραπέζι και μετάαααα...πάω να συναντήσω μια τρελή γατοπαρέα....για να δούμε τι θα δούμε ...τα λέμε το βράδυ πάλι, με πολλά πολλά νεά από Θεσ/νίκη.... Click για ανάπτυξη... Ετσι φαί στην μαμα (στην λούφα δηλ) και μετά καφεδάκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:44 Η Raisa έγραψε: #703 24-02-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ετσι φαί στην μαμα (στην λούφα δηλ) και μετά καφεδάκι!!!! Click για ανάπτυξη... Νααίιιιιιι........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:45 Η popi έγραψε: #704 24-02-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τι να σου πώ και έχασα και την σελιδα με τα μάγια που αναφέρει το ξόρκι του διακτινισμού..... έπαιζε μία μέρα η Κλειώ με το βιβλίο και κάτι έκανε στην σελίδα......άντε να βρω τώρα που την έκρυψε δεν μου λέει το σκασμένο!!! Click για ανάπτυξη... Ντροπή σου ΚλειώΔεν θα παίζεις με τον Πίστη.Άσε που λέω για τιμωρία να σε αφήσω στη μαμά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:50 Η μαγισσα έγραψε: #705 24-02-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Ντροπή σου ΚλειώΔεν θα παίζεις με τον Πίστη.Άσε που λέω για τιμωρία να σε αφήσω στη μαμά σου Click για ανάπτυξη... Αχ!!! τι να πεις καλή μου παιδιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:50 Η Mia_m έγραψε: #706 24-02-08 13:50 Εγώ ξεκινάω με τον πρώτο μου καφέ (ναι τώρα ξύπνησα, είναι ωραία μέρα η Κυριακή, για ύπνους) και μετά σιγά σιγά θα ξεκινήσω και για το meeting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:28 Η μελινάκι έγραψε: #707 24-02-08 15:28 τι εγινε τελικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:32 Η Mia_m έγραψε: #708 24-02-08 15:32 Σε 15 λεπτά ξεκινάω εγώ! Μελινάκι, όταν λες τι έγινε, εννοείς που κανονίσαμε? Είπαμε για Εύοσμο στις 5, στο nunatac που είναι στην πλατεία. Θα έρθεις τελικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:24 Η popi έγραψε: #709 24-02-08 19:24 Αγαπητό μελινάκι,μπήκα εγώ μέσα κα σας το έκανα μπάχαλό το θέμα,αυτό έγινε. Δεν θα το ξανακάνω μια Κυριακή κάθομε και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:20 Η μαγισσα έγραψε: #710 24-02-08 21:20 Γυρίσαμε και περάσαμε τέλεια εγώ τουλαχιστον για τους υπόλοιπους δεν ξέρω τι λέτε κορίτσια και αγόρια γιατί ναι σήμερα είχαμε και κυρίους στην παρέα μας!!!!!! Για πείτε μου πως περάσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:31 Η Raisa έγραψε: #711 24-02-08 23:31 Εγώ προσωπικά πέρασα ΤΕΛΕΙΑ!!!! Το ίδιο ελπίζω και οι άλλοι....ίσως όχι όλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:33 Η Νατάσα έγραψε: #712 24-02-08 23:33 Γιατί καλέ όχι όλοι? Έγινε κάτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:46 Η Raisa έγραψε: #713 24-02-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Γιατί καλέ όχι όλοι? Έγινε κάτι? Click για ανάπτυξη... Ναι, αφού ήπιαμε τις βότκες μας και μαστουρώσαμε, άρχισε ένας μεγάλος καβγάς για το ποιός έχει το ομορφότερο γατί, πλακωθήκαμε στις σφαλιάρες, εμένα μου φήγανε τα μισά μαλλιά, η μάγισσα έσπασε το χέρι της και οι υπόλοιπες φήγανε χωρίς δόντια..... όχι καλέ, απλώς ρωτάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:49 Η μαγισσα έγραψε: #714 24-02-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Γιατί καλέ όχι όλοι? Έγινε κάτι? Click για ανάπτυξη... Αμέσως εσύ ο νους σου στο κακό!!!! Αντε βρε όλα τέλεια ήταν!!!!!(να δούμε τι θα πουν και οι υπόλοιποι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:29 Η Marmanga έγραψε: #715 25-02-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, αφού ήπιαμε τις βότκες μας και μαστουρώσαμε, άρχισε ένας μεγάλος καβγάς για το ποιός έχει το ομορφότερο γατί, πλακωθήκαμε στις σφαλιάρες, εμένα μου φήγανε τα μισά μαλλιά, η μάγισσα έσπασε το χέρι της και οι υπόλοιπες φήγανε χωρίς δόντια..... όχι καλέ, απλώς ρωτάω... Click για ανάπτυξη... Aφού είπαμε ότι δεν θα τα πούμε στις άλλες αυτά, γιατί τα μαρτυράς???!! Ε;;;; Κι εγώ εκτός από δόντια, έχασα και αυτί! (να και μία αλήθεια! Ένα που άκουγε είχα, πήγε να κουφαθεί κι αυτό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:33 Η Raisa έγραψε: #716 25-02-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Aφού είπαμε ότι δεν θα τα πούμε στις άλλες αυτά, γιατί τα μαρτυράς???!! Ε;;;; Κι εγώ εκτός από δόντια, έχασα και αυτί! (να και μία αλήθεια! Ένα που άκουγε είχα, πήγε να κουφαθεί κι αυτό) Click για ανάπτυξη... Δεν άντεξα, τι να κάνω αυτό με το αυτί είναι αλήθεια , και γω το έπαθα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:37 Η μαγισσα έγραψε: #717 25-02-08 00:37 Βρε κορίτσια λυπήθήτε με γύρισα και μετά από τους τραυματισμους που είχα υποστεί ο άντρας ανησυχισε για μένα τώρα που με ακούει να γελάω και στον υπολογιστή άρχισε να πιστεύει ότι τα τράυματα μου δεν είναι μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:40 Η Raisa έγραψε: #718 25-02-08 00:40 Εμ, τι να τον κάνω, ας προσέχει με ποιούς κάνεις παρέα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:45 Η μαγισσα έγραψε: #719 25-02-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εμ, τι να τον κάνω, ας προσέχει με ποιούς κάνεις παρέα... Click για ανάπτυξη... Αυτός όταν σε γνώρισε σε πέρασε για καλό κορίτσι για αυτό με άφησε να έρθω μαζί σου για καφε!!!! που να φανταστεί ο καήμένος ότι θα γύρίσω σε αυτά τα χάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:47 Η Raisa έγραψε: #720 25-02-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αυτός όταν σε γνώρισε σε πέρασε για καλό κορίτσι για αυτό με άφησε να έρθω μαζί σου για καφε!!!! που να φανταστεί ο καήμένος ότι θα γύρίσω σε αυτά τα χάλια Click για ανάπτυξη... Τα φαινόμενα απατούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ετσι φαί στην μαμα (στην λούφα δηλ) και μετά καφεδάκι!!!! Click για ανάπτυξη... Νααίιιιιιι........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:45 Η popi έγραψε: #704 24-02-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τι να σου πώ και έχασα και την σελιδα με τα μάγια που αναφέρει το ξόρκι του διακτινισμού..... έπαιζε μία μέρα η Κλειώ με το βιβλίο και κάτι έκανε στην σελίδα......άντε να βρω τώρα που την έκρυψε δεν μου λέει το σκασμένο!!! Click για ανάπτυξη... Ντροπή σου ΚλειώΔεν θα παίζεις με τον Πίστη.Άσε που λέω για τιμωρία να σε αφήσω στη μαμά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:50 Η μαγισσα έγραψε: #705 24-02-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Ντροπή σου ΚλειώΔεν θα παίζεις με τον Πίστη.Άσε που λέω για τιμωρία να σε αφήσω στη μαμά σου Click για ανάπτυξη... Αχ!!! τι να πεις καλή μου παιδιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:50 Η Mia_m έγραψε: #706 24-02-08 13:50 Εγώ ξεκινάω με τον πρώτο μου καφέ (ναι τώρα ξύπνησα, είναι ωραία μέρα η Κυριακή, για ύπνους) και μετά σιγά σιγά θα ξεκινήσω και για το meeting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:28 Η μελινάκι έγραψε: #707 24-02-08 15:28 τι εγινε τελικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:32 Η Mia_m έγραψε: #708 24-02-08 15:32 Σε 15 λεπτά ξεκινάω εγώ! Μελινάκι, όταν λες τι έγινε, εννοείς που κανονίσαμε? Είπαμε για Εύοσμο στις 5, στο nunatac που είναι στην πλατεία. Θα έρθεις τελικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:24 Η popi έγραψε: #709 24-02-08 19:24 Αγαπητό μελινάκι,μπήκα εγώ μέσα κα σας το έκανα μπάχαλό το θέμα,αυτό έγινε. Δεν θα το ξανακάνω μια Κυριακή κάθομε και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:20 Η μαγισσα έγραψε: #710 24-02-08 21:20 Γυρίσαμε και περάσαμε τέλεια εγώ τουλαχιστον για τους υπόλοιπους δεν ξέρω τι λέτε κορίτσια και αγόρια γιατί ναι σήμερα είχαμε και κυρίους στην παρέα μας!!!!!! Για πείτε μου πως περάσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:31 Η Raisa έγραψε: #711 24-02-08 23:31 Εγώ προσωπικά πέρασα ΤΕΛΕΙΑ!!!! Το ίδιο ελπίζω και οι άλλοι....ίσως όχι όλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:33 Η Νατάσα έγραψε: #712 24-02-08 23:33 Γιατί καλέ όχι όλοι? Έγινε κάτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:46 Η Raisa έγραψε: #713 24-02-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Γιατί καλέ όχι όλοι? Έγινε κάτι? Click για ανάπτυξη... Ναι, αφού ήπιαμε τις βότκες μας και μαστουρώσαμε, άρχισε ένας μεγάλος καβγάς για το ποιός έχει το ομορφότερο γατί, πλακωθήκαμε στις σφαλιάρες, εμένα μου φήγανε τα μισά μαλλιά, η μάγισσα έσπασε το χέρι της και οι υπόλοιπες φήγανε χωρίς δόντια..... όχι καλέ, απλώς ρωτάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:49 Η μαγισσα έγραψε: #714 24-02-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Γιατί καλέ όχι όλοι? Έγινε κάτι? Click για ανάπτυξη... Αμέσως εσύ ο νους σου στο κακό!!!! Αντε βρε όλα τέλεια ήταν!!!!!(να δούμε τι θα πουν και οι υπόλοιποι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:29 Η Marmanga έγραψε: #715 25-02-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, αφού ήπιαμε τις βότκες μας και μαστουρώσαμε, άρχισε ένας μεγάλος καβγάς για το ποιός έχει το ομορφότερο γατί, πλακωθήκαμε στις σφαλιάρες, εμένα μου φήγανε τα μισά μαλλιά, η μάγισσα έσπασε το χέρι της και οι υπόλοιπες φήγανε χωρίς δόντια..... όχι καλέ, απλώς ρωτάω... Click για ανάπτυξη... Aφού είπαμε ότι δεν θα τα πούμε στις άλλες αυτά, γιατί τα μαρτυράς???!! Ε;;;; Κι εγώ εκτός από δόντια, έχασα και αυτί! (να και μία αλήθεια! Ένα που άκουγε είχα, πήγε να κουφαθεί κι αυτό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:33 Η Raisa έγραψε: #716 25-02-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Aφού είπαμε ότι δεν θα τα πούμε στις άλλες αυτά, γιατί τα μαρτυράς???!! Ε;;;; Κι εγώ εκτός από δόντια, έχασα και αυτί! (να και μία αλήθεια! Ένα που άκουγε είχα, πήγε να κουφαθεί κι αυτό) Click για ανάπτυξη... Δεν άντεξα, τι να κάνω αυτό με το αυτί είναι αλήθεια , και γω το έπαθα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:37 Η μαγισσα έγραψε: #717 25-02-08 00:37 Βρε κορίτσια λυπήθήτε με γύρισα και μετά από τους τραυματισμους που είχα υποστεί ο άντρας ανησυχισε για μένα τώρα που με ακούει να γελάω και στον υπολογιστή άρχισε να πιστεύει ότι τα τράυματα μου δεν είναι μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:40 Η Raisa έγραψε: #718 25-02-08 00:40 Εμ, τι να τον κάνω, ας προσέχει με ποιούς κάνεις παρέα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:45 Η μαγισσα έγραψε: #719 25-02-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εμ, τι να τον κάνω, ας προσέχει με ποιούς κάνεις παρέα... Click για ανάπτυξη... Αυτός όταν σε γνώρισε σε πέρασε για καλό κορίτσι για αυτό με άφησε να έρθω μαζί σου για καφε!!!! που να φανταστεί ο καήμένος ότι θα γύρίσω σε αυτά τα χάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:47 Η Raisa έγραψε: #720 25-02-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αυτός όταν σε γνώρισε σε πέρασε για καλό κορίτσι για αυτό με άφησε να έρθω μαζί σου για καφε!!!! που να φανταστεί ο καήμένος ότι θα γύρίσω σε αυτά τα χάλια Click για ανάπτυξη... Τα φαινόμενα απατούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τι να σου πώ και έχασα και την σελιδα με τα μάγια που αναφέρει το ξόρκι του διακτινισμού..... έπαιζε μία μέρα η Κλειώ με το βιβλίο και κάτι έκανε στην σελίδα......άντε να βρω τώρα που την έκρυψε δεν μου λέει το σκασμένο!!! Click για ανάπτυξη... Ντροπή σου ΚλειώΔεν θα παίζεις με τον Πίστη.Άσε που λέω για τιμωρία να σε αφήσω στη μαμά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:50 Η μαγισσα έγραψε: #705 24-02-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Ντροπή σου ΚλειώΔεν θα παίζεις με τον Πίστη.Άσε που λέω για τιμωρία να σε αφήσω στη μαμά σου Click για ανάπτυξη... Αχ!!! τι να πεις καλή μου παιδιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:50 Η Mia_m έγραψε: #706 24-02-08 13:50 Εγώ ξεκινάω με τον πρώτο μου καφέ (ναι τώρα ξύπνησα, είναι ωραία μέρα η Κυριακή, για ύπνους) και μετά σιγά σιγά θα ξεκινήσω και για το meeting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:28 Η μελινάκι έγραψε: #707 24-02-08 15:28 τι εγινε τελικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:32 Η Mia_m έγραψε: #708 24-02-08 15:32 Σε 15 λεπτά ξεκινάω εγώ! Μελινάκι, όταν λες τι έγινε, εννοείς που κανονίσαμε? Είπαμε για Εύοσμο στις 5, στο nunatac που είναι στην πλατεία. Θα έρθεις τελικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:24 Η popi έγραψε: #709 24-02-08 19:24 Αγαπητό μελινάκι,μπήκα εγώ μέσα κα σας το έκανα μπάχαλό το θέμα,αυτό έγινε. Δεν θα το ξανακάνω μια Κυριακή κάθομε και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:20 Η μαγισσα έγραψε: #710 24-02-08 21:20 Γυρίσαμε και περάσαμε τέλεια εγώ τουλαχιστον για τους υπόλοιπους δεν ξέρω τι λέτε κορίτσια και αγόρια γιατί ναι σήμερα είχαμε και κυρίους στην παρέα μας!!!!!! Για πείτε μου πως περάσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:31 Η Raisa έγραψε: #711 24-02-08 23:31 Εγώ προσωπικά πέρασα ΤΕΛΕΙΑ!!!! Το ίδιο ελπίζω και οι άλλοι....ίσως όχι όλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:33 Η Νατάσα έγραψε: #712 24-02-08 23:33 Γιατί καλέ όχι όλοι? Έγινε κάτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:46 Η Raisa έγραψε: #713 24-02-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Γιατί καλέ όχι όλοι? Έγινε κάτι? Click για ανάπτυξη... Ναι, αφού ήπιαμε τις βότκες μας και μαστουρώσαμε, άρχισε ένας μεγάλος καβγάς για το ποιός έχει το ομορφότερο γατί, πλακωθήκαμε στις σφαλιάρες, εμένα μου φήγανε τα μισά μαλλιά, η μάγισσα έσπασε το χέρι της και οι υπόλοιπες φήγανε χωρίς δόντια..... όχι καλέ, απλώς ρωτάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:49 Η μαγισσα έγραψε: #714 24-02-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Γιατί καλέ όχι όλοι? Έγινε κάτι? Click για ανάπτυξη... Αμέσως εσύ ο νους σου στο κακό!!!! Αντε βρε όλα τέλεια ήταν!!!!!(να δούμε τι θα πουν και οι υπόλοιποι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:29 Η Marmanga έγραψε: #715 25-02-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, αφού ήπιαμε τις βότκες μας και μαστουρώσαμε, άρχισε ένας μεγάλος καβγάς για το ποιός έχει το ομορφότερο γατί, πλακωθήκαμε στις σφαλιάρες, εμένα μου φήγανε τα μισά μαλλιά, η μάγισσα έσπασε το χέρι της και οι υπόλοιπες φήγανε χωρίς δόντια..... όχι καλέ, απλώς ρωτάω... Click για ανάπτυξη... Aφού είπαμε ότι δεν θα τα πούμε στις άλλες αυτά, γιατί τα μαρτυράς???!! Ε;;;; Κι εγώ εκτός από δόντια, έχασα και αυτί! (να και μία αλήθεια! Ένα που άκουγε είχα, πήγε να κουφαθεί κι αυτό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:33 Η Raisa έγραψε: #716 25-02-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Aφού είπαμε ότι δεν θα τα πούμε στις άλλες αυτά, γιατί τα μαρτυράς???!! Ε;;;; Κι εγώ εκτός από δόντια, έχασα και αυτί! (να και μία αλήθεια! Ένα που άκουγε είχα, πήγε να κουφαθεί κι αυτό) Click για ανάπτυξη... Δεν άντεξα, τι να κάνω αυτό με το αυτί είναι αλήθεια , και γω το έπαθα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:37 Η μαγισσα έγραψε: #717 25-02-08 00:37 Βρε κορίτσια λυπήθήτε με γύρισα και μετά από τους τραυματισμους που είχα υποστεί ο άντρας ανησυχισε για μένα τώρα που με ακούει να γελάω και στον υπολογιστή άρχισε να πιστεύει ότι τα τράυματα μου δεν είναι μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:40 Η Raisa έγραψε: #718 25-02-08 00:40 Εμ, τι να τον κάνω, ας προσέχει με ποιούς κάνεις παρέα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:45 Η μαγισσα έγραψε: #719 25-02-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εμ, τι να τον κάνω, ας προσέχει με ποιούς κάνεις παρέα... Click για ανάπτυξη... Αυτός όταν σε γνώρισε σε πέρασε για καλό κορίτσι για αυτό με άφησε να έρθω μαζί σου για καφε!!!! που να φανταστεί ο καήμένος ότι θα γύρίσω σε αυτά τα χάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:47 Η Raisa έγραψε: #720 25-02-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αυτός όταν σε γνώρισε σε πέρασε για καλό κορίτσι για αυτό με άφησε να έρθω μαζί σου για καφε!!!! που να φανταστεί ο καήμένος ότι θα γύρίσω σε αυτά τα χάλια Click για ανάπτυξη... Τα φαινόμενα απατούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Ντροπή σου ΚλειώΔεν θα παίζεις με τον Πίστη.Άσε που λέω για τιμωρία να σε αφήσω στη μαμά σου Click για ανάπτυξη... Αχ!!! τι να πεις καλή μου παιδιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:50 Η Mia_m έγραψε: #706 24-02-08 13:50 Εγώ ξεκινάω με τον πρώτο μου καφέ (ναι τώρα ξύπνησα, είναι ωραία μέρα η Κυριακή, για ύπνους) και μετά σιγά σιγά θα ξεκινήσω και για το meeting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:28 Η μελινάκι έγραψε: #707 24-02-08 15:28 τι εγινε τελικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:32 Η Mia_m έγραψε: #708 24-02-08 15:32 Σε 15 λεπτά ξεκινάω εγώ! Μελινάκι, όταν λες τι έγινε, εννοείς που κανονίσαμε? Είπαμε για Εύοσμο στις 5, στο nunatac που είναι στην πλατεία. Θα έρθεις τελικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:24 Η popi έγραψε: #709 24-02-08 19:24 Αγαπητό μελινάκι,μπήκα εγώ μέσα κα σας το έκανα μπάχαλό το θέμα,αυτό έγινε. Δεν θα το ξανακάνω μια Κυριακή κάθομε και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:20 Η μαγισσα έγραψε: #710 24-02-08 21:20 Γυρίσαμε και περάσαμε τέλεια εγώ τουλαχιστον για τους υπόλοιπους δεν ξέρω τι λέτε κορίτσια και αγόρια γιατί ναι σήμερα είχαμε και κυρίους στην παρέα μας!!!!!! Για πείτε μου πως περάσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:31 Η Raisa έγραψε: #711 24-02-08 23:31 Εγώ προσωπικά πέρασα ΤΕΛΕΙΑ!!!! Το ίδιο ελπίζω και οι άλλοι....ίσως όχι όλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:33 Η Νατάσα έγραψε: #712 24-02-08 23:33 Γιατί καλέ όχι όλοι? Έγινε κάτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:46 Η Raisa έγραψε: #713 24-02-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Γιατί καλέ όχι όλοι? Έγινε κάτι? Click για ανάπτυξη... Ναι, αφού ήπιαμε τις βότκες μας και μαστουρώσαμε, άρχισε ένας μεγάλος καβγάς για το ποιός έχει το ομορφότερο γατί, πλακωθήκαμε στις σφαλιάρες, εμένα μου φήγανε τα μισά μαλλιά, η μάγισσα έσπασε το χέρι της και οι υπόλοιπες φήγανε χωρίς δόντια..... όχι καλέ, απλώς ρωτάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:49 Η μαγισσα έγραψε: #714 24-02-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Γιατί καλέ όχι όλοι? Έγινε κάτι? Click για ανάπτυξη... Αμέσως εσύ ο νους σου στο κακό!!!! Αντε βρε όλα τέλεια ήταν!!!!!(να δούμε τι θα πουν και οι υπόλοιποι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:29 Η Marmanga έγραψε: #715 25-02-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, αφού ήπιαμε τις βότκες μας και μαστουρώσαμε, άρχισε ένας μεγάλος καβγάς για το ποιός έχει το ομορφότερο γατί, πλακωθήκαμε στις σφαλιάρες, εμένα μου φήγανε τα μισά μαλλιά, η μάγισσα έσπασε το χέρι της και οι υπόλοιπες φήγανε χωρίς δόντια..... όχι καλέ, απλώς ρωτάω... Click για ανάπτυξη... Aφού είπαμε ότι δεν θα τα πούμε στις άλλες αυτά, γιατί τα μαρτυράς???!! Ε;;;; Κι εγώ εκτός από δόντια, έχασα και αυτί! (να και μία αλήθεια! Ένα που άκουγε είχα, πήγε να κουφαθεί κι αυτό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:33 Η Raisa έγραψε: #716 25-02-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Aφού είπαμε ότι δεν θα τα πούμε στις άλλες αυτά, γιατί τα μαρτυράς???!! Ε;;;; Κι εγώ εκτός από δόντια, έχασα και αυτί! (να και μία αλήθεια! Ένα που άκουγε είχα, πήγε να κουφαθεί κι αυτό) Click για ανάπτυξη... Δεν άντεξα, τι να κάνω αυτό με το αυτί είναι αλήθεια , και γω το έπαθα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:37 Η μαγισσα έγραψε: #717 25-02-08 00:37 Βρε κορίτσια λυπήθήτε με γύρισα και μετά από τους τραυματισμους που είχα υποστεί ο άντρας ανησυχισε για μένα τώρα που με ακούει να γελάω και στον υπολογιστή άρχισε να πιστεύει ότι τα τράυματα μου δεν είναι μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:40 Η Raisa έγραψε: #718 25-02-08 00:40 Εμ, τι να τον κάνω, ας προσέχει με ποιούς κάνεις παρέα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:45 Η μαγισσα έγραψε: #719 25-02-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εμ, τι να τον κάνω, ας προσέχει με ποιούς κάνεις παρέα... Click για ανάπτυξη... Αυτός όταν σε γνώρισε σε πέρασε για καλό κορίτσι για αυτό με άφησε να έρθω μαζί σου για καφε!!!! που να φανταστεί ο καήμένος ότι θα γύρίσω σε αυτά τα χάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:47 Η Raisa έγραψε: #720 25-02-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αυτός όταν σε γνώρισε σε πέρασε για καλό κορίτσι για αυτό με άφησε να έρθω μαζί σου για καφε!!!! που να φανταστεί ο καήμένος ότι θα γύρίσω σε αυτά τα χάλια Click για ανάπτυξη... Τα φαινόμενα απατούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ ξεκινάω με τον πρώτο μου καφέ (ναι τώρα ξύπνησα, είναι ωραία μέρα η Κυριακή, για ύπνους) και μετά σιγά σιγά θα ξεκινήσω και για το meeting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:28 Η μελινάκι έγραψε: #707 24-02-08 15:28 τι εγινε τελικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:32 Η Mia_m έγραψε: #708 24-02-08 15:32 Σε 15 λεπτά ξεκινάω εγώ! Μελινάκι, όταν λες τι έγινε, εννοείς που κανονίσαμε? Είπαμε για Εύοσμο στις 5, στο nunatac που είναι στην πλατεία. Θα έρθεις τελικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:24 Η popi έγραψε: #709 24-02-08 19:24 Αγαπητό μελινάκι,μπήκα εγώ μέσα κα σας το έκανα μπάχαλό το θέμα,αυτό έγινε. Δεν θα το ξανακάνω μια Κυριακή κάθομε και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:20 Η μαγισσα έγραψε: #710 24-02-08 21:20 Γυρίσαμε και περάσαμε τέλεια εγώ τουλαχιστον για τους υπόλοιπους δεν ξέρω τι λέτε κορίτσια και αγόρια γιατί ναι σήμερα είχαμε και κυρίους στην παρέα μας!!!!!! Για πείτε μου πως περάσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:31 Η Raisa έγραψε: #711 24-02-08 23:31 Εγώ προσωπικά πέρασα ΤΕΛΕΙΑ!!!! Το ίδιο ελπίζω και οι άλλοι....ίσως όχι όλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:33 Η Νατάσα έγραψε: #712 24-02-08 23:33 Γιατί καλέ όχι όλοι? Έγινε κάτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:46 Η Raisa έγραψε: #713 24-02-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Γιατί καλέ όχι όλοι? Έγινε κάτι? Click για ανάπτυξη... Ναι, αφού ήπιαμε τις βότκες μας και μαστουρώσαμε, άρχισε ένας μεγάλος καβγάς για το ποιός έχει το ομορφότερο γατί, πλακωθήκαμε στις σφαλιάρες, εμένα μου φήγανε τα μισά μαλλιά, η μάγισσα έσπασε το χέρι της και οι υπόλοιπες φήγανε χωρίς δόντια..... όχι καλέ, απλώς ρωτάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:49 Η μαγισσα έγραψε: #714 24-02-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Γιατί καλέ όχι όλοι? Έγινε κάτι? Click για ανάπτυξη... Αμέσως εσύ ο νους σου στο κακό!!!! Αντε βρε όλα τέλεια ήταν!!!!!(να δούμε τι θα πουν και οι υπόλοιποι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:29 Η Marmanga έγραψε: #715 25-02-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, αφού ήπιαμε τις βότκες μας και μαστουρώσαμε, άρχισε ένας μεγάλος καβγάς για το ποιός έχει το ομορφότερο γατί, πλακωθήκαμε στις σφαλιάρες, εμένα μου φήγανε τα μισά μαλλιά, η μάγισσα έσπασε το χέρι της και οι υπόλοιπες φήγανε χωρίς δόντια..... όχι καλέ, απλώς ρωτάω... Click για ανάπτυξη... Aφού είπαμε ότι δεν θα τα πούμε στις άλλες αυτά, γιατί τα μαρτυράς???!! Ε;;;; Κι εγώ εκτός από δόντια, έχασα και αυτί! (να και μία αλήθεια! Ένα που άκουγε είχα, πήγε να κουφαθεί κι αυτό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:33 Η Raisa έγραψε: #716 25-02-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Aφού είπαμε ότι δεν θα τα πούμε στις άλλες αυτά, γιατί τα μαρτυράς???!! Ε;;;; Κι εγώ εκτός από δόντια, έχασα και αυτί! (να και μία αλήθεια! Ένα που άκουγε είχα, πήγε να κουφαθεί κι αυτό) Click για ανάπτυξη... Δεν άντεξα, τι να κάνω αυτό με το αυτί είναι αλήθεια , και γω το έπαθα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:37 Η μαγισσα έγραψε: #717 25-02-08 00:37 Βρε κορίτσια λυπήθήτε με γύρισα και μετά από τους τραυματισμους που είχα υποστεί ο άντρας ανησυχισε για μένα τώρα που με ακούει να γελάω και στον υπολογιστή άρχισε να πιστεύει ότι τα τράυματα μου δεν είναι μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:40 Η Raisa έγραψε: #718 25-02-08 00:40 Εμ, τι να τον κάνω, ας προσέχει με ποιούς κάνεις παρέα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:45 Η μαγισσα έγραψε: #719 25-02-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εμ, τι να τον κάνω, ας προσέχει με ποιούς κάνεις παρέα... Click για ανάπτυξη... Αυτός όταν σε γνώρισε σε πέρασε για καλό κορίτσι για αυτό με άφησε να έρθω μαζί σου για καφε!!!! που να φανταστεί ο καήμένος ότι θα γύρίσω σε αυτά τα χάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:47 Η Raisa έγραψε: #720 25-02-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αυτός όταν σε γνώρισε σε πέρασε για καλό κορίτσι για αυτό με άφησε να έρθω μαζί σου για καφε!!!! που να φανταστεί ο καήμένος ότι θα γύρίσω σε αυτά τα χάλια Click για ανάπτυξη... Τα φαινόμενα απατούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τι εγινε τελικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:32 Η Mia_m έγραψε: #708 24-02-08 15:32 Σε 15 λεπτά ξεκινάω εγώ! Μελινάκι, όταν λες τι έγινε, εννοείς που κανονίσαμε? Είπαμε για Εύοσμο στις 5, στο nunatac που είναι στην πλατεία. Θα έρθεις τελικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:24 Η popi έγραψε: #709 24-02-08 19:24 Αγαπητό μελινάκι,μπήκα εγώ μέσα κα σας το έκανα μπάχαλό το θέμα,αυτό έγινε. Δεν θα το ξανακάνω μια Κυριακή κάθομε και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:20 Η μαγισσα έγραψε: #710 24-02-08 21:20 Γυρίσαμε και περάσαμε τέλεια εγώ τουλαχιστον για τους υπόλοιπους δεν ξέρω τι λέτε κορίτσια και αγόρια γιατί ναι σήμερα είχαμε και κυρίους στην παρέα μας!!!!!! Για πείτε μου πως περάσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:31 Η Raisa έγραψε: #711 24-02-08 23:31 Εγώ προσωπικά πέρασα ΤΕΛΕΙΑ!!!! Το ίδιο ελπίζω και οι άλλοι....ίσως όχι όλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:33 Η Νατάσα έγραψε: #712 24-02-08 23:33 Γιατί καλέ όχι όλοι? Έγινε κάτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:46 Η Raisa έγραψε: #713 24-02-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Γιατί καλέ όχι όλοι? Έγινε κάτι? Click για ανάπτυξη... Ναι, αφού ήπιαμε τις βότκες μας και μαστουρώσαμε, άρχισε ένας μεγάλος καβγάς για το ποιός έχει το ομορφότερο γατί, πλακωθήκαμε στις σφαλιάρες, εμένα μου φήγανε τα μισά μαλλιά, η μάγισσα έσπασε το χέρι της και οι υπόλοιπες φήγανε χωρίς δόντια..... όχι καλέ, απλώς ρωτάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:49 Η μαγισσα έγραψε: #714 24-02-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Γιατί καλέ όχι όλοι? Έγινε κάτι? Click για ανάπτυξη... Αμέσως εσύ ο νους σου στο κακό!!!! Αντε βρε όλα τέλεια ήταν!!!!!(να δούμε τι θα πουν και οι υπόλοιποι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:29 Η Marmanga έγραψε: #715 25-02-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, αφού ήπιαμε τις βότκες μας και μαστουρώσαμε, άρχισε ένας μεγάλος καβγάς για το ποιός έχει το ομορφότερο γατί, πλακωθήκαμε στις σφαλιάρες, εμένα μου φήγανε τα μισά μαλλιά, η μάγισσα έσπασε το χέρι της και οι υπόλοιπες φήγανε χωρίς δόντια..... όχι καλέ, απλώς ρωτάω... Click για ανάπτυξη... Aφού είπαμε ότι δεν θα τα πούμε στις άλλες αυτά, γιατί τα μαρτυράς???!! Ε;;;; Κι εγώ εκτός από δόντια, έχασα και αυτί! (να και μία αλήθεια! Ένα που άκουγε είχα, πήγε να κουφαθεί κι αυτό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:33 Η Raisa έγραψε: #716 25-02-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Aφού είπαμε ότι δεν θα τα πούμε στις άλλες αυτά, γιατί τα μαρτυράς???!! Ε;;;; Κι εγώ εκτός από δόντια, έχασα και αυτί! (να και μία αλήθεια! Ένα που άκουγε είχα, πήγε να κουφαθεί κι αυτό) Click για ανάπτυξη... Δεν άντεξα, τι να κάνω αυτό με το αυτί είναι αλήθεια , και γω το έπαθα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:37 Η μαγισσα έγραψε: #717 25-02-08 00:37 Βρε κορίτσια λυπήθήτε με γύρισα και μετά από τους τραυματισμους που είχα υποστεί ο άντρας ανησυχισε για μένα τώρα που με ακούει να γελάω και στον υπολογιστή άρχισε να πιστεύει ότι τα τράυματα μου δεν είναι μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:40 Η Raisa έγραψε: #718 25-02-08 00:40 Εμ, τι να τον κάνω, ας προσέχει με ποιούς κάνεις παρέα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:45 Η μαγισσα έγραψε: #719 25-02-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εμ, τι να τον κάνω, ας προσέχει με ποιούς κάνεις παρέα... Click για ανάπτυξη... Αυτός όταν σε γνώρισε σε πέρασε για καλό κορίτσι για αυτό με άφησε να έρθω μαζί σου για καφε!!!! που να φανταστεί ο καήμένος ότι θα γύρίσω σε αυτά τα χάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:47 Η Raisa έγραψε: #720 25-02-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αυτός όταν σε γνώρισε σε πέρασε για καλό κορίτσι για αυτό με άφησε να έρθω μαζί σου για καφε!!!! που να φανταστεί ο καήμένος ότι θα γύρίσω σε αυτά τα χάλια Click για ανάπτυξη... Τα φαινόμενα απατούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σε 15 λεπτά ξεκινάω εγώ! Μελινάκι, όταν λες τι έγινε, εννοείς που κανονίσαμε? Είπαμε για Εύοσμο στις 5, στο nunatac που είναι στην πλατεία. Θα έρθεις τελικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:24 Η popi έγραψε: #709 24-02-08 19:24 Αγαπητό μελινάκι,μπήκα εγώ μέσα κα σας το έκανα μπάχαλό το θέμα,αυτό έγινε. Δεν θα το ξανακάνω μια Κυριακή κάθομε και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:20 Η μαγισσα έγραψε: #710 24-02-08 21:20 Γυρίσαμε και περάσαμε τέλεια εγώ τουλαχιστον για τους υπόλοιπους δεν ξέρω τι λέτε κορίτσια και αγόρια γιατί ναι σήμερα είχαμε και κυρίους στην παρέα μας!!!!!! Για πείτε μου πως περάσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:31 Η Raisa έγραψε: #711 24-02-08 23:31 Εγώ προσωπικά πέρασα ΤΕΛΕΙΑ!!!! Το ίδιο ελπίζω και οι άλλοι....ίσως όχι όλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:33 Η Νατάσα έγραψε: #712 24-02-08 23:33 Γιατί καλέ όχι όλοι? Έγινε κάτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:46 Η Raisa έγραψε: #713 24-02-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Γιατί καλέ όχι όλοι? Έγινε κάτι? Click για ανάπτυξη... Ναι, αφού ήπιαμε τις βότκες μας και μαστουρώσαμε, άρχισε ένας μεγάλος καβγάς για το ποιός έχει το ομορφότερο γατί, πλακωθήκαμε στις σφαλιάρες, εμένα μου φήγανε τα μισά μαλλιά, η μάγισσα έσπασε το χέρι της και οι υπόλοιπες φήγανε χωρίς δόντια..... όχι καλέ, απλώς ρωτάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:49 Η μαγισσα έγραψε: #714 24-02-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Γιατί καλέ όχι όλοι? Έγινε κάτι? Click για ανάπτυξη... Αμέσως εσύ ο νους σου στο κακό!!!! Αντε βρε όλα τέλεια ήταν!!!!!(να δούμε τι θα πουν και οι υπόλοιποι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:29 Η Marmanga έγραψε: #715 25-02-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, αφού ήπιαμε τις βότκες μας και μαστουρώσαμε, άρχισε ένας μεγάλος καβγάς για το ποιός έχει το ομορφότερο γατί, πλακωθήκαμε στις σφαλιάρες, εμένα μου φήγανε τα μισά μαλλιά, η μάγισσα έσπασε το χέρι της και οι υπόλοιπες φήγανε χωρίς δόντια..... όχι καλέ, απλώς ρωτάω... Click για ανάπτυξη... Aφού είπαμε ότι δεν θα τα πούμε στις άλλες αυτά, γιατί τα μαρτυράς???!! Ε;;;; Κι εγώ εκτός από δόντια, έχασα και αυτί! (να και μία αλήθεια! Ένα που άκουγε είχα, πήγε να κουφαθεί κι αυτό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:33 Η Raisa έγραψε: #716 25-02-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Aφού είπαμε ότι δεν θα τα πούμε στις άλλες αυτά, γιατί τα μαρτυράς???!! Ε;;;; Κι εγώ εκτός από δόντια, έχασα και αυτί! (να και μία αλήθεια! Ένα που άκουγε είχα, πήγε να κουφαθεί κι αυτό) Click για ανάπτυξη... Δεν άντεξα, τι να κάνω αυτό με το αυτί είναι αλήθεια , και γω το έπαθα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:37 Η μαγισσα έγραψε: #717 25-02-08 00:37 Βρε κορίτσια λυπήθήτε με γύρισα και μετά από τους τραυματισμους που είχα υποστεί ο άντρας ανησυχισε για μένα τώρα που με ακούει να γελάω και στον υπολογιστή άρχισε να πιστεύει ότι τα τράυματα μου δεν είναι μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:40 Η Raisa έγραψε: #718 25-02-08 00:40 Εμ, τι να τον κάνω, ας προσέχει με ποιούς κάνεις παρέα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:45 Η μαγισσα έγραψε: #719 25-02-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εμ, τι να τον κάνω, ας προσέχει με ποιούς κάνεις παρέα... Click για ανάπτυξη... Αυτός όταν σε γνώρισε σε πέρασε για καλό κορίτσι για αυτό με άφησε να έρθω μαζί σου για καφε!!!! που να φανταστεί ο καήμένος ότι θα γύρίσω σε αυτά τα χάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:47 Η Raisa έγραψε: #720 25-02-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αυτός όταν σε γνώρισε σε πέρασε για καλό κορίτσι για αυτό με άφησε να έρθω μαζί σου για καφε!!!! που να φανταστεί ο καήμένος ότι θα γύρίσω σε αυτά τα χάλια Click για ανάπτυξη... Τα φαινόμενα απατούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αγαπητό μελινάκι,μπήκα εγώ μέσα κα σας το έκανα μπάχαλό το θέμα,αυτό έγινε. Δεν θα το ξανακάνω μια Κυριακή κάθομε και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:20 Η μαγισσα έγραψε: #710 24-02-08 21:20 Γυρίσαμε και περάσαμε τέλεια εγώ τουλαχιστον για τους υπόλοιπους δεν ξέρω τι λέτε κορίτσια και αγόρια γιατί ναι σήμερα είχαμε και κυρίους στην παρέα μας!!!!!! Για πείτε μου πως περάσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:31 Η Raisa έγραψε: #711 24-02-08 23:31 Εγώ προσωπικά πέρασα ΤΕΛΕΙΑ!!!! Το ίδιο ελπίζω και οι άλλοι....ίσως όχι όλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:33 Η Νατάσα έγραψε: #712 24-02-08 23:33 Γιατί καλέ όχι όλοι? Έγινε κάτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:46 Η Raisa έγραψε: #713 24-02-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Γιατί καλέ όχι όλοι? Έγινε κάτι? Click για ανάπτυξη... Ναι, αφού ήπιαμε τις βότκες μας και μαστουρώσαμε, άρχισε ένας μεγάλος καβγάς για το ποιός έχει το ομορφότερο γατί, πλακωθήκαμε στις σφαλιάρες, εμένα μου φήγανε τα μισά μαλλιά, η μάγισσα έσπασε το χέρι της και οι υπόλοιπες φήγανε χωρίς δόντια..... όχι καλέ, απλώς ρωτάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:49 Η μαγισσα έγραψε: #714 24-02-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Γιατί καλέ όχι όλοι? Έγινε κάτι? Click για ανάπτυξη... Αμέσως εσύ ο νους σου στο κακό!!!! Αντε βρε όλα τέλεια ήταν!!!!!(να δούμε τι θα πουν και οι υπόλοιποι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:29 Η Marmanga έγραψε: #715 25-02-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, αφού ήπιαμε τις βότκες μας και μαστουρώσαμε, άρχισε ένας μεγάλος καβγάς για το ποιός έχει το ομορφότερο γατί, πλακωθήκαμε στις σφαλιάρες, εμένα μου φήγανε τα μισά μαλλιά, η μάγισσα έσπασε το χέρι της και οι υπόλοιπες φήγανε χωρίς δόντια..... όχι καλέ, απλώς ρωτάω... Click για ανάπτυξη... Aφού είπαμε ότι δεν θα τα πούμε στις άλλες αυτά, γιατί τα μαρτυράς???!! Ε;;;; Κι εγώ εκτός από δόντια, έχασα και αυτί! (να και μία αλήθεια! Ένα που άκουγε είχα, πήγε να κουφαθεί κι αυτό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:33 Η Raisa έγραψε: #716 25-02-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Aφού είπαμε ότι δεν θα τα πούμε στις άλλες αυτά, γιατί τα μαρτυράς???!! Ε;;;; Κι εγώ εκτός από δόντια, έχασα και αυτί! (να και μία αλήθεια! Ένα που άκουγε είχα, πήγε να κουφαθεί κι αυτό) Click για ανάπτυξη... Δεν άντεξα, τι να κάνω αυτό με το αυτί είναι αλήθεια , και γω το έπαθα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:37 Η μαγισσα έγραψε: #717 25-02-08 00:37 Βρε κορίτσια λυπήθήτε με γύρισα και μετά από τους τραυματισμους που είχα υποστεί ο άντρας ανησυχισε για μένα τώρα που με ακούει να γελάω και στον υπολογιστή άρχισε να πιστεύει ότι τα τράυματα μου δεν είναι μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:40 Η Raisa έγραψε: #718 25-02-08 00:40 Εμ, τι να τον κάνω, ας προσέχει με ποιούς κάνεις παρέα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:45 Η μαγισσα έγραψε: #719 25-02-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εμ, τι να τον κάνω, ας προσέχει με ποιούς κάνεις παρέα... Click για ανάπτυξη... Αυτός όταν σε γνώρισε σε πέρασε για καλό κορίτσι για αυτό με άφησε να έρθω μαζί σου για καφε!!!! που να φανταστεί ο καήμένος ότι θα γύρίσω σε αυτά τα χάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:47 Η Raisa έγραψε: #720 25-02-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αυτός όταν σε γνώρισε σε πέρασε για καλό κορίτσι για αυτό με άφησε να έρθω μαζί σου για καφε!!!! που να φανταστεί ο καήμένος ότι θα γύρίσω σε αυτά τα χάλια Click για ανάπτυξη... Τα φαινόμενα απατούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γυρίσαμε και περάσαμε τέλεια εγώ τουλαχιστον για τους υπόλοιπους δεν ξέρω τι λέτε κορίτσια και αγόρια γιατί ναι σήμερα είχαμε και κυρίους στην παρέα μας!!!!!! Για πείτε μου πως περάσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:31 Η Raisa έγραψε: #711 24-02-08 23:31 Εγώ προσωπικά πέρασα ΤΕΛΕΙΑ!!!! Το ίδιο ελπίζω και οι άλλοι....ίσως όχι όλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:33 Η Νατάσα έγραψε: #712 24-02-08 23:33 Γιατί καλέ όχι όλοι? Έγινε κάτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:46 Η Raisa έγραψε: #713 24-02-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Γιατί καλέ όχι όλοι? Έγινε κάτι? Click για ανάπτυξη... Ναι, αφού ήπιαμε τις βότκες μας και μαστουρώσαμε, άρχισε ένας μεγάλος καβγάς για το ποιός έχει το ομορφότερο γατί, πλακωθήκαμε στις σφαλιάρες, εμένα μου φήγανε τα μισά μαλλιά, η μάγισσα έσπασε το χέρι της και οι υπόλοιπες φήγανε χωρίς δόντια..... όχι καλέ, απλώς ρωτάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:49 Η μαγισσα έγραψε: #714 24-02-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Γιατί καλέ όχι όλοι? Έγινε κάτι? Click για ανάπτυξη... Αμέσως εσύ ο νους σου στο κακό!!!! Αντε βρε όλα τέλεια ήταν!!!!!(να δούμε τι θα πουν και οι υπόλοιποι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:29 Η Marmanga έγραψε: #715 25-02-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, αφού ήπιαμε τις βότκες μας και μαστουρώσαμε, άρχισε ένας μεγάλος καβγάς για το ποιός έχει το ομορφότερο γατί, πλακωθήκαμε στις σφαλιάρες, εμένα μου φήγανε τα μισά μαλλιά, η μάγισσα έσπασε το χέρι της και οι υπόλοιπες φήγανε χωρίς δόντια..... όχι καλέ, απλώς ρωτάω... Click για ανάπτυξη... Aφού είπαμε ότι δεν θα τα πούμε στις άλλες αυτά, γιατί τα μαρτυράς???!! Ε;;;; Κι εγώ εκτός από δόντια, έχασα και αυτί! (να και μία αλήθεια! Ένα που άκουγε είχα, πήγε να κουφαθεί κι αυτό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:33 Η Raisa έγραψε: #716 25-02-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Aφού είπαμε ότι δεν θα τα πούμε στις άλλες αυτά, γιατί τα μαρτυράς???!! Ε;;;; Κι εγώ εκτός από δόντια, έχασα και αυτί! (να και μία αλήθεια! Ένα που άκουγε είχα, πήγε να κουφαθεί κι αυτό) Click για ανάπτυξη... Δεν άντεξα, τι να κάνω αυτό με το αυτί είναι αλήθεια , και γω το έπαθα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:37 Η μαγισσα έγραψε: #717 25-02-08 00:37 Βρε κορίτσια λυπήθήτε με γύρισα και μετά από τους τραυματισμους που είχα υποστεί ο άντρας ανησυχισε για μένα τώρα που με ακούει να γελάω και στον υπολογιστή άρχισε να πιστεύει ότι τα τράυματα μου δεν είναι μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:40 Η Raisa έγραψε: #718 25-02-08 00:40 Εμ, τι να τον κάνω, ας προσέχει με ποιούς κάνεις παρέα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:45 Η μαγισσα έγραψε: #719 25-02-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εμ, τι να τον κάνω, ας προσέχει με ποιούς κάνεις παρέα... Click για ανάπτυξη... Αυτός όταν σε γνώρισε σε πέρασε για καλό κορίτσι για αυτό με άφησε να έρθω μαζί σου για καφε!!!! που να φανταστεί ο καήμένος ότι θα γύρίσω σε αυτά τα χάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:47 Η Raisa έγραψε: #720 25-02-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αυτός όταν σε γνώρισε σε πέρασε για καλό κορίτσι για αυτό με άφησε να έρθω μαζί σου για καφε!!!! που να φανταστεί ο καήμένος ότι θα γύρίσω σε αυτά τα χάλια Click για ανάπτυξη... Τα φαινόμενα απατούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ προσωπικά πέρασα ΤΕΛΕΙΑ!!!! Το ίδιο ελπίζω και οι άλλοι....ίσως όχι όλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:33 Η Νατάσα έγραψε: #712 24-02-08 23:33 Γιατί καλέ όχι όλοι? Έγινε κάτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:46 Η Raisa έγραψε: #713 24-02-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Γιατί καλέ όχι όλοι? Έγινε κάτι? Click για ανάπτυξη... Ναι, αφού ήπιαμε τις βότκες μας και μαστουρώσαμε, άρχισε ένας μεγάλος καβγάς για το ποιός έχει το ομορφότερο γατί, πλακωθήκαμε στις σφαλιάρες, εμένα μου φήγανε τα μισά μαλλιά, η μάγισσα έσπασε το χέρι της και οι υπόλοιπες φήγανε χωρίς δόντια..... όχι καλέ, απλώς ρωτάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:49 Η μαγισσα έγραψε: #714 24-02-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Γιατί καλέ όχι όλοι? Έγινε κάτι? Click για ανάπτυξη... Αμέσως εσύ ο νους σου στο κακό!!!! Αντε βρε όλα τέλεια ήταν!!!!!(να δούμε τι θα πουν και οι υπόλοιποι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:29 Η Marmanga έγραψε: #715 25-02-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, αφού ήπιαμε τις βότκες μας και μαστουρώσαμε, άρχισε ένας μεγάλος καβγάς για το ποιός έχει το ομορφότερο γατί, πλακωθήκαμε στις σφαλιάρες, εμένα μου φήγανε τα μισά μαλλιά, η μάγισσα έσπασε το χέρι της και οι υπόλοιπες φήγανε χωρίς δόντια..... όχι καλέ, απλώς ρωτάω... Click για ανάπτυξη... Aφού είπαμε ότι δεν θα τα πούμε στις άλλες αυτά, γιατί τα μαρτυράς???!! Ε;;;; Κι εγώ εκτός από δόντια, έχασα και αυτί! (να και μία αλήθεια! Ένα που άκουγε είχα, πήγε να κουφαθεί κι αυτό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:33 Η Raisa έγραψε: #716 25-02-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Aφού είπαμε ότι δεν θα τα πούμε στις άλλες αυτά, γιατί τα μαρτυράς???!! Ε;;;; Κι εγώ εκτός από δόντια, έχασα και αυτί! (να και μία αλήθεια! Ένα που άκουγε είχα, πήγε να κουφαθεί κι αυτό) Click για ανάπτυξη... Δεν άντεξα, τι να κάνω αυτό με το αυτί είναι αλήθεια , και γω το έπαθα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:37 Η μαγισσα έγραψε: #717 25-02-08 00:37 Βρε κορίτσια λυπήθήτε με γύρισα και μετά από τους τραυματισμους που είχα υποστεί ο άντρας ανησυχισε για μένα τώρα που με ακούει να γελάω και στον υπολογιστή άρχισε να πιστεύει ότι τα τράυματα μου δεν είναι μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:40 Η Raisa έγραψε: #718 25-02-08 00:40 Εμ, τι να τον κάνω, ας προσέχει με ποιούς κάνεις παρέα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:45 Η μαγισσα έγραψε: #719 25-02-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εμ, τι να τον κάνω, ας προσέχει με ποιούς κάνεις παρέα... Click για ανάπτυξη... Αυτός όταν σε γνώρισε σε πέρασε για καλό κορίτσι για αυτό με άφησε να έρθω μαζί σου για καφε!!!! που να φανταστεί ο καήμένος ότι θα γύρίσω σε αυτά τα χάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:47 Η Raisa έγραψε: #720 25-02-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αυτός όταν σε γνώρισε σε πέρασε για καλό κορίτσι για αυτό με άφησε να έρθω μαζί σου για καφε!!!! που να φανταστεί ο καήμένος ότι θα γύρίσω σε αυτά τα χάλια Click για ανάπτυξη... Τα φαινόμενα απατούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιατί καλέ όχι όλοι? Έγινε κάτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:46 Η Raisa έγραψε: #713 24-02-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Γιατί καλέ όχι όλοι? Έγινε κάτι? Click για ανάπτυξη... Ναι, αφού ήπιαμε τις βότκες μας και μαστουρώσαμε, άρχισε ένας μεγάλος καβγάς για το ποιός έχει το ομορφότερο γατί, πλακωθήκαμε στις σφαλιάρες, εμένα μου φήγανε τα μισά μαλλιά, η μάγισσα έσπασε το χέρι της και οι υπόλοιπες φήγανε χωρίς δόντια..... όχι καλέ, απλώς ρωτάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:49 Η μαγισσα έγραψε: #714 24-02-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Γιατί καλέ όχι όλοι? Έγινε κάτι? Click για ανάπτυξη... Αμέσως εσύ ο νους σου στο κακό!!!! Αντε βρε όλα τέλεια ήταν!!!!!(να δούμε τι θα πουν και οι υπόλοιποι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:29 Η Marmanga έγραψε: #715 25-02-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, αφού ήπιαμε τις βότκες μας και μαστουρώσαμε, άρχισε ένας μεγάλος καβγάς για το ποιός έχει το ομορφότερο γατί, πλακωθήκαμε στις σφαλιάρες, εμένα μου φήγανε τα μισά μαλλιά, η μάγισσα έσπασε το χέρι της και οι υπόλοιπες φήγανε χωρίς δόντια..... όχι καλέ, απλώς ρωτάω... Click για ανάπτυξη... Aφού είπαμε ότι δεν θα τα πούμε στις άλλες αυτά, γιατί τα μαρτυράς???!! Ε;;;; Κι εγώ εκτός από δόντια, έχασα και αυτί! (να και μία αλήθεια! Ένα που άκουγε είχα, πήγε να κουφαθεί κι αυτό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:33 Η Raisa έγραψε: #716 25-02-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Aφού είπαμε ότι δεν θα τα πούμε στις άλλες αυτά, γιατί τα μαρτυράς???!! Ε;;;; Κι εγώ εκτός από δόντια, έχασα και αυτί! (να και μία αλήθεια! Ένα που άκουγε είχα, πήγε να κουφαθεί κι αυτό) Click για ανάπτυξη... Δεν άντεξα, τι να κάνω αυτό με το αυτί είναι αλήθεια , και γω το έπαθα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:37 Η μαγισσα έγραψε: #717 25-02-08 00:37 Βρε κορίτσια λυπήθήτε με γύρισα και μετά από τους τραυματισμους που είχα υποστεί ο άντρας ανησυχισε για μένα τώρα που με ακούει να γελάω και στον υπολογιστή άρχισε να πιστεύει ότι τα τράυματα μου δεν είναι μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:40 Η Raisa έγραψε: #718 25-02-08 00:40 Εμ, τι να τον κάνω, ας προσέχει με ποιούς κάνεις παρέα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:45 Η μαγισσα έγραψε: #719 25-02-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εμ, τι να τον κάνω, ας προσέχει με ποιούς κάνεις παρέα... Click για ανάπτυξη... Αυτός όταν σε γνώρισε σε πέρασε για καλό κορίτσι για αυτό με άφησε να έρθω μαζί σου για καφε!!!! που να φανταστεί ο καήμένος ότι θα γύρίσω σε αυτά τα χάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:47 Η Raisa έγραψε: #720 25-02-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αυτός όταν σε γνώρισε σε πέρασε για καλό κορίτσι για αυτό με άφησε να έρθω μαζί σου για καφε!!!! που να φανταστεί ο καήμένος ότι θα γύρίσω σε αυτά τα χάλια Click για ανάπτυξη... Τα φαινόμενα απατούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Γιατί καλέ όχι όλοι? Έγινε κάτι? Click για ανάπτυξη... Ναι, αφού ήπιαμε τις βότκες μας και μαστουρώσαμε, άρχισε ένας μεγάλος καβγάς για το ποιός έχει το ομορφότερο γατί, πλακωθήκαμε στις σφαλιάρες, εμένα μου φήγανε τα μισά μαλλιά, η μάγισσα έσπασε το χέρι της και οι υπόλοιπες φήγανε χωρίς δόντια..... όχι καλέ, απλώς ρωτάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:49 Η μαγισσα έγραψε: #714 24-02-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Γιατί καλέ όχι όλοι? Έγινε κάτι? Click για ανάπτυξη... Αμέσως εσύ ο νους σου στο κακό!!!! Αντε βρε όλα τέλεια ήταν!!!!!(να δούμε τι θα πουν και οι υπόλοιποι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:29 Η Marmanga έγραψε: #715 25-02-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, αφού ήπιαμε τις βότκες μας και μαστουρώσαμε, άρχισε ένας μεγάλος καβγάς για το ποιός έχει το ομορφότερο γατί, πλακωθήκαμε στις σφαλιάρες, εμένα μου φήγανε τα μισά μαλλιά, η μάγισσα έσπασε το χέρι της και οι υπόλοιπες φήγανε χωρίς δόντια..... όχι καλέ, απλώς ρωτάω... Click για ανάπτυξη... Aφού είπαμε ότι δεν θα τα πούμε στις άλλες αυτά, γιατί τα μαρτυράς???!! Ε;;;; Κι εγώ εκτός από δόντια, έχασα και αυτί! (να και μία αλήθεια! Ένα που άκουγε είχα, πήγε να κουφαθεί κι αυτό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:33 Η Raisa έγραψε: #716 25-02-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Aφού είπαμε ότι δεν θα τα πούμε στις άλλες αυτά, γιατί τα μαρτυράς???!! Ε;;;; Κι εγώ εκτός από δόντια, έχασα και αυτί! (να και μία αλήθεια! Ένα που άκουγε είχα, πήγε να κουφαθεί κι αυτό) Click για ανάπτυξη... Δεν άντεξα, τι να κάνω αυτό με το αυτί είναι αλήθεια , και γω το έπαθα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:37 Η μαγισσα έγραψε: #717 25-02-08 00:37 Βρε κορίτσια λυπήθήτε με γύρισα και μετά από τους τραυματισμους που είχα υποστεί ο άντρας ανησυχισε για μένα τώρα που με ακούει να γελάω και στον υπολογιστή άρχισε να πιστεύει ότι τα τράυματα μου δεν είναι μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:40 Η Raisa έγραψε: #718 25-02-08 00:40 Εμ, τι να τον κάνω, ας προσέχει με ποιούς κάνεις παρέα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:45 Η μαγισσα έγραψε: #719 25-02-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εμ, τι να τον κάνω, ας προσέχει με ποιούς κάνεις παρέα... Click για ανάπτυξη... Αυτός όταν σε γνώρισε σε πέρασε για καλό κορίτσι για αυτό με άφησε να έρθω μαζί σου για καφε!!!! που να φανταστεί ο καήμένος ότι θα γύρίσω σε αυτά τα χάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:47 Η Raisa έγραψε: #720 25-02-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αυτός όταν σε γνώρισε σε πέρασε για καλό κορίτσι για αυτό με άφησε να έρθω μαζί σου για καφε!!!! που να φανταστεί ο καήμένος ότι θα γύρίσω σε αυτά τα χάλια Click για ανάπτυξη... Τα φαινόμενα απατούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Γιατί καλέ όχι όλοι? Έγινε κάτι? Click για ανάπτυξη... Αμέσως εσύ ο νους σου στο κακό!!!! Αντε βρε όλα τέλεια ήταν!!!!!(να δούμε τι θα πουν και οι υπόλοιποι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:29 Η Marmanga έγραψε: #715 25-02-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, αφού ήπιαμε τις βότκες μας και μαστουρώσαμε, άρχισε ένας μεγάλος καβγάς για το ποιός έχει το ομορφότερο γατί, πλακωθήκαμε στις σφαλιάρες, εμένα μου φήγανε τα μισά μαλλιά, η μάγισσα έσπασε το χέρι της και οι υπόλοιπες φήγανε χωρίς δόντια..... όχι καλέ, απλώς ρωτάω... Click για ανάπτυξη... Aφού είπαμε ότι δεν θα τα πούμε στις άλλες αυτά, γιατί τα μαρτυράς???!! Ε;;;; Κι εγώ εκτός από δόντια, έχασα και αυτί! (να και μία αλήθεια! Ένα που άκουγε είχα, πήγε να κουφαθεί κι αυτό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:33 Η Raisa έγραψε: #716 25-02-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Aφού είπαμε ότι δεν θα τα πούμε στις άλλες αυτά, γιατί τα μαρτυράς???!! Ε;;;; Κι εγώ εκτός από δόντια, έχασα και αυτί! (να και μία αλήθεια! Ένα που άκουγε είχα, πήγε να κουφαθεί κι αυτό) Click για ανάπτυξη... Δεν άντεξα, τι να κάνω αυτό με το αυτί είναι αλήθεια , και γω το έπαθα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:37 Η μαγισσα έγραψε: #717 25-02-08 00:37 Βρε κορίτσια λυπήθήτε με γύρισα και μετά από τους τραυματισμους που είχα υποστεί ο άντρας ανησυχισε για μένα τώρα που με ακούει να γελάω και στον υπολογιστή άρχισε να πιστεύει ότι τα τράυματα μου δεν είναι μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:40 Η Raisa έγραψε: #718 25-02-08 00:40 Εμ, τι να τον κάνω, ας προσέχει με ποιούς κάνεις παρέα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:45 Η μαγισσα έγραψε: #719 25-02-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εμ, τι να τον κάνω, ας προσέχει με ποιούς κάνεις παρέα... Click για ανάπτυξη... Αυτός όταν σε γνώρισε σε πέρασε για καλό κορίτσι για αυτό με άφησε να έρθω μαζί σου για καφε!!!! που να φανταστεί ο καήμένος ότι θα γύρίσω σε αυτά τα χάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:47 Η Raisa έγραψε: #720 25-02-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αυτός όταν σε γνώρισε σε πέρασε για καλό κορίτσι για αυτό με άφησε να έρθω μαζί σου για καφε!!!! που να φανταστεί ο καήμένος ότι θα γύρίσω σε αυτά τα χάλια Click για ανάπτυξη... Τα φαινόμενα απατούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, αφού ήπιαμε τις βότκες μας και μαστουρώσαμε, άρχισε ένας μεγάλος καβγάς για το ποιός έχει το ομορφότερο γατί, πλακωθήκαμε στις σφαλιάρες, εμένα μου φήγανε τα μισά μαλλιά, η μάγισσα έσπασε το χέρι της και οι υπόλοιπες φήγανε χωρίς δόντια..... όχι καλέ, απλώς ρωτάω... Click για ανάπτυξη... Aφού είπαμε ότι δεν θα τα πούμε στις άλλες αυτά, γιατί τα μαρτυράς???!! Ε;;;; Κι εγώ εκτός από δόντια, έχασα και αυτί! (να και μία αλήθεια! Ένα που άκουγε είχα, πήγε να κουφαθεί κι αυτό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:33 Η Raisa έγραψε: #716 25-02-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Aφού είπαμε ότι δεν θα τα πούμε στις άλλες αυτά, γιατί τα μαρτυράς???!! Ε;;;; Κι εγώ εκτός από δόντια, έχασα και αυτί! (να και μία αλήθεια! Ένα που άκουγε είχα, πήγε να κουφαθεί κι αυτό) Click για ανάπτυξη... Δεν άντεξα, τι να κάνω αυτό με το αυτί είναι αλήθεια , και γω το έπαθα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:37 Η μαγισσα έγραψε: #717 25-02-08 00:37 Βρε κορίτσια λυπήθήτε με γύρισα και μετά από τους τραυματισμους που είχα υποστεί ο άντρας ανησυχισε για μένα τώρα που με ακούει να γελάω και στον υπολογιστή άρχισε να πιστεύει ότι τα τράυματα μου δεν είναι μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:40 Η Raisa έγραψε: #718 25-02-08 00:40 Εμ, τι να τον κάνω, ας προσέχει με ποιούς κάνεις παρέα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:45 Η μαγισσα έγραψε: #719 25-02-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εμ, τι να τον κάνω, ας προσέχει με ποιούς κάνεις παρέα... Click για ανάπτυξη... Αυτός όταν σε γνώρισε σε πέρασε για καλό κορίτσι για αυτό με άφησε να έρθω μαζί σου για καφε!!!! που να φανταστεί ο καήμένος ότι θα γύρίσω σε αυτά τα χάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:47 Η Raisa έγραψε: #720 25-02-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αυτός όταν σε γνώρισε σε πέρασε για καλό κορίτσι για αυτό με άφησε να έρθω μαζί σου για καφε!!!! που να φανταστεί ο καήμένος ότι θα γύρίσω σε αυτά τα χάλια Click για ανάπτυξη... Τα φαινόμενα απατούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Aφού είπαμε ότι δεν θα τα πούμε στις άλλες αυτά, γιατί τα μαρτυράς???!! Ε;;;; Κι εγώ εκτός από δόντια, έχασα και αυτί! (να και μία αλήθεια! Ένα που άκουγε είχα, πήγε να κουφαθεί κι αυτό) Click για ανάπτυξη... Δεν άντεξα, τι να κάνω αυτό με το αυτί είναι αλήθεια , και γω το έπαθα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:37 Η μαγισσα έγραψε: #717 25-02-08 00:37 Βρε κορίτσια λυπήθήτε με γύρισα και μετά από τους τραυματισμους που είχα υποστεί ο άντρας ανησυχισε για μένα τώρα που με ακούει να γελάω και στον υπολογιστή άρχισε να πιστεύει ότι τα τράυματα μου δεν είναι μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:40 Η Raisa έγραψε: #718 25-02-08 00:40 Εμ, τι να τον κάνω, ας προσέχει με ποιούς κάνεις παρέα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:45 Η μαγισσα έγραψε: #719 25-02-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εμ, τι να τον κάνω, ας προσέχει με ποιούς κάνεις παρέα... Click για ανάπτυξη... Αυτός όταν σε γνώρισε σε πέρασε για καλό κορίτσι για αυτό με άφησε να έρθω μαζί σου για καφε!!!! που να φανταστεί ο καήμένος ότι θα γύρίσω σε αυτά τα χάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:47 Η Raisa έγραψε: #720 25-02-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αυτός όταν σε γνώρισε σε πέρασε για καλό κορίτσι για αυτό με άφησε να έρθω μαζί σου για καφε!!!! που να φανταστεί ο καήμένος ότι θα γύρίσω σε αυτά τα χάλια Click για ανάπτυξη... Τα φαινόμενα απατούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βρε κορίτσια λυπήθήτε με γύρισα και μετά από τους τραυματισμους που είχα υποστεί ο άντρας ανησυχισε για μένα τώρα που με ακούει να γελάω και στον υπολογιστή άρχισε να πιστεύει ότι τα τράυματα μου δεν είναι μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:40 Η Raisa έγραψε: #718 25-02-08 00:40 Εμ, τι να τον κάνω, ας προσέχει με ποιούς κάνεις παρέα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:45 Η μαγισσα έγραψε: #719 25-02-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εμ, τι να τον κάνω, ας προσέχει με ποιούς κάνεις παρέα... Click για ανάπτυξη... Αυτός όταν σε γνώρισε σε πέρασε για καλό κορίτσι για αυτό με άφησε να έρθω μαζί σου για καφε!!!! που να φανταστεί ο καήμένος ότι θα γύρίσω σε αυτά τα χάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:47 Η Raisa έγραψε: #720 25-02-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αυτός όταν σε γνώρισε σε πέρασε για καλό κορίτσι για αυτό με άφησε να έρθω μαζί σου για καφε!!!! που να φανταστεί ο καήμένος ότι θα γύρίσω σε αυτά τα χάλια Click για ανάπτυξη... Τα φαινόμενα απατούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμ, τι να τον κάνω, ας προσέχει με ποιούς κάνεις παρέα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:45 Η μαγισσα έγραψε: #719 25-02-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εμ, τι να τον κάνω, ας προσέχει με ποιούς κάνεις παρέα... Click για ανάπτυξη... Αυτός όταν σε γνώρισε σε πέρασε για καλό κορίτσι για αυτό με άφησε να έρθω μαζί σου για καφε!!!! που να φανταστεί ο καήμένος ότι θα γύρίσω σε αυτά τα χάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:47 Η Raisa έγραψε: #720 25-02-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αυτός όταν σε γνώρισε σε πέρασε για καλό κορίτσι για αυτό με άφησε να έρθω μαζί σου για καφε!!!! που να φανταστεί ο καήμένος ότι θα γύρίσω σε αυτά τα χάλια Click για ανάπτυξη... Τα φαινόμενα απατούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εμ, τι να τον κάνω, ας προσέχει με ποιούς κάνεις παρέα... Click για ανάπτυξη... Αυτός όταν σε γνώρισε σε πέρασε για καλό κορίτσι για αυτό με άφησε να έρθω μαζί σου για καφε!!!! που να φανταστεί ο καήμένος ότι θα γύρίσω σε αυτά τα χάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:47 Η Raisa έγραψε: #720 25-02-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αυτός όταν σε γνώρισε σε πέρασε για καλό κορίτσι για αυτό με άφησε να έρθω μαζί σου για καφε!!!! που να φανταστεί ο καήμένος ότι θα γύρίσω σε αυτά τα χάλια Click για ανάπτυξη... Τα φαινόμενα απατούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αυτός όταν σε γνώρισε σε πέρασε για καλό κορίτσι για αυτό με άφησε να έρθω μαζί σου για καφε!!!! που να φανταστεί ο καήμένος ότι θα γύρίσω σε αυτά τα χάλια Click για ανάπτυξη... Τα φαινόμενα απατούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.