ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

3lbereth
Νεοφερμένο μέλος
Το IKEAfans το ξέρετε; Έχει πάαααρα πολλές πληροφορίες και καταπληκτικό φόρουμ.
Καλό!BTW, μήπως το forum έχει φετίχ με τα σουηδικά κεφτεδάκια?

Πάρτε και συνταγή για τη sauce:
Ingredients:
- 100ml cream
- 200ml beef stock
- Chinese soya sauce
- 1 tbsp white flour
- Salt, white pepper
1. Swirl the boiling water or beef stock in a pan.
2. Add cream and thicken with white flour if preferred.
3. Season well with salt and pepper.
4. Serve the meatballs with the sauce, freshly boiled potatoes, uncooked lingonberry jam and salad.
There you have the perfect Swedish meal! Yum!
Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
Φυσικα θα περιμενω να περασουν καποιες μερες γιατι στην αρχη θα γινεται ο χαμος, του χαμου, ω χαμε! Και θελω να χαζεψω τα ΠΑΑΑΑΑΑΝΤΑ με την ησυχια μου!

moukelis
Επιφανές μέλος

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Βάρος 4600 και ύψος 44 εκατοστά περίπου απο τα αυτιά χωρίς την ουρά

moukelis
Επιφανές μέλος
Καθαριζει ευκολα Νεκταρινι;
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι το μοναδικό πουφ από όσα είχα ως τώρα που βρήκα ότι καθαρίζει πολύ εύκολα. Εγώ το περνάω με τη βούρτσα της για να μαζέψω τις τρίχες και μία στο τόσο με ένα πανάκι βρεγμένο. Πριν λίγες μέρες του έκανα και ένα κανονικό πλύσιμο και δεν έπαθε απολύτως τίποτα.Καθαριζει ευκολα Νεκταρινι;
moukelis
Επιφανές μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Είναι το μοναδικό πουφ από όσα είχα ως τώρα που βρήκα ότι καθαρίζει πολύ εύκολα. Εγώ το περνάω με τη βούρτσα της για να μαζέψω τις τρίχες και μία στο τόσο με ένα πανάκι βρεγμένο. Πριν λίγες μέρες του έκανα και ένα κανονικό πλύσιμο και δεν έπαθε απολύτως τίποτα.
Παιδιά εγώ έχω πάρει στο παρελθόν ένα καλυματάκι για παιδικό κάθισμα σε σχήμα λουλουδιού(πορτοκαλί-κόκκινο) και τώρα πρόσφατα ένα μικρό μαξιλαράκι (για παιδικό κάθισμαπάλι) σε σχήμα κεφαλιού γάτας.Εχω το ένα στην πολυθρόνα του γραφείου μου και το άλλο στην πριγκιπική σκηνούλα της Μυρτούλας, η οπόια ξαπλώνει και στα δύο.Είναι γεμάτα τρίχες της Μυρτούλας(του Αρη δεν πολυφαίνονται
) και όσο και να προσπάθησα να τα καθαρίσω, είναι πολύ δύσκολο.Ούτε στο πλυντήριο είδα μεγάλη διαφορά.
Αυτά βέβαια και τα δύο τα πήρα από το παιδικό τμήμα και όχι από το τμήμα των κατοικίδιων, ίσως να έιναι και θέμα υλικού.
Julia νομίζω ότι και εμείς ώς καταναλωτές έχουμε μερίδιο ευθύνης.

Στις χώρες που αναφέρει το blog ως παράδειγμα, το καταναλωτικό κίνημα είναι πολύ πιό δραστηριοποιημένο.
Οπως και οι καταναλωτές στις χώρες αυτές δεν ανέχονται υπρεβολικές και αδικιολόγητες αυξήσεις στις τιμές.
Νομίζω ότι το έχω γράψει και λίγο πιό πάνω.Τα ελληνικά προιόντα στην Γερμανία πωλούνται φθηνότερα απ' ότι στην Ελλάδα γιατί... τα μεταφορικά αφαιρούνται από την τιμή τους.

Είναι η μόνη λογική εξήγηση που μπορώ να σκεφτώ.

moukelis
Επιφανές μέλος
Μολις γυρισαμε απο τον κινηματογραφο,ειδαμε μια ταινια στην οποια το σπιτι της οικογενειας ηταν σαν καταλογος του ΙΚΕΑ.Ελεγα και τις ονομασιες καθε φορα που εβλεπα κατι!

julia
Διακεκριμένο μέλος

εγώ απλά τα βάζω γιατί όλα καλά και ωραία με το ΙΚΕΑ, αλλά το δούλεμα, και η κλεψιά ... κλεψιά.

aretha
Περιβόητο μέλος

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool