ΙΚΕΑ

Eγώ πάντως εδώ Αθήνα ότι έψαχνα το βρήκα. Δεν μου έδωσε την εντύπωση ότι υπάρχει έλλειψη. Αντίθετα τέτοιο πρόβλημα αντιμετώπισα στα εντός της Sato. Ότι μου άρεσε είχε εξαντληθεί

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το IKEAfans το ξέρετε; Έχει πάαααρα πολλές πληροφορίες και καταπληκτικό φόρουμ. Είναι αμερικανοκρατούμενο βέβαια, οπότε κάποια πράγματα είναι διαφορετικά από την Ευρώπη (ορισμένα προϊόντα που υπάρχουν εδώ δεν υπάρχουν εκεί, ή το ανάποδο), εμένα όμως μου είχε φανεί πάρα πολύ χρήσιμο όταν έφτιαχνα το σπίτι.:cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αλικη σ'αγαπω!

Σεμνά, Δώρα, παραφέρεστε... :P

Συγνωμη,οντως παραφερθηκα.Να σας βγαλω για μια παστα;:lol:

Το IKEAfans το ξέρετε; Έχει πάαααρα πολλές πληροφορίες και καταπληκτικό φόρουμ.

:up: Καλό!
BTW, μήπως το forum έχει φετίχ με τα σουηδικά κεφτεδάκια?:lol:
Πάρτε και συνταγή για τη sauce:

Ingredients:
  • 100ml cream
  • 200ml beef stock
  • Chinese soya sauce
  • 1 tbsp white flour
  • Salt, white pepper
Instructions:
1. Swirl the boiling water or beef stock in a pan.
2. Add cream and thicken with white flour if preferred.
3. Season well with salt and pepper.
4. Serve the meatballs with the sauce, freshly boiled potatoes, uncooked lingonberry jam and salad.
There you have the perfect Swedish meal! Yum!

Παντως περιμενω τις μερες να ανοιξει και εδω (Λαρισα) διοτι να επαιρνα επιπλα απο θεσσαλονικη και να τα εφερνα εδω...μη σου πω η μεταφορα θα κοστιζε πιο πολυ απο τα ιδια!
Φυσικα θα περιμενω να περασουν καποιες μερες γιατι στην αρχη θα γινεται ο χαμος, του χαμου, ω χαμε! Και θελω να χαζεψω τα ΠΑΑΑΑΑΑΝΤΑ με την ησυχια μου!:D

Την εχω δοκιμασει τη συνταγη αλλα δεν ειναι σαν τη σως του ΙΚΕΑ...:(

Εδώ και το σουπερ γατομοντέλο που σου υποσχέθηκα Δώρα
Βάρος 4600 και ύψος 44 εκατοστά περίπου απο τα αυτιά χωρίς την ουρά:rolleyes:

dscn1721.jpg
]

Χμ...Φαινεται μεσαιο ε;Καλα το γατομοντελο ολα τα λεφτα!
Καθαριζει ευκολα Νεκταρινι;

Δώρα υπάρχει κανένα site που να έχει συνταγές για τα φαγητά που σερβίρει το εστιατόρειο του ΙΚΕΑ?:)

Χμ...μονο μεμονωμενες συνταγες εχω βρει...Εδω παντως εχει ενοτητα με συνταγες.

Καθαριζει ευκολα Νεκταρινι;
Είναι το μοναδικό πουφ από όσα είχα ως τώρα που βρήκα ότι καθαρίζει πολύ εύκολα. Εγώ το περνάω με τη βούρτσα της για να μαζέψω τις τρίχες και μία στο τόσο με ένα πανάκι βρεγμένο. Πριν λίγες μέρες του έκανα και ένα κανονικό πλύσιμο και δεν έπαθε απολύτως τίποτα.

Ωραια,εκατοχυρωθη!:up:

Είναι το μοναδικό πουφ από όσα είχα ως τώρα που βρήκα ότι καθαρίζει πολύ εύκολα. Εγώ το περνάω με τη βούρτσα της για να μαζέψω τις τρίχες και μία στο τόσο με ένα πανάκι βρεγμένο. Πριν λίγες μέρες του έκανα και ένα κανονικό πλύσιμο και δεν έπαθε απολύτως τίποτα.

Παιδιά εγώ έχω πάρει στο παρελθόν ένα καλυματάκι για παιδικό κάθισμα σε σχήμα λουλουδιού(πορτοκαλί-κόκκινο) και τώρα πρόσφατα ένα μικρό μαξιλαράκι (για παιδικό κάθισμαπάλι) σε σχήμα κεφαλιού γάτας.Εχω το ένα στην πολυθρόνα του γραφείου μου και το άλλο στην πριγκιπική σκηνούλα της Μυρτούλας, η οπόια ξαπλώνει και στα δύο.Είναι γεμάτα τρίχες της Μυρτούλας(του Αρη δεν πολυφαίνονται;)) και όσο και να προσπάθησα να τα καθαρίσω, είναι πολύ δύσκολο.Ούτε στο πλυντήριο είδα μεγάλη διαφορά.:hmm:Αυτά βέβαια και τα δύο τα πήρα από το παιδικό τμήμα και όχι από το τμήμα των κατοικίδιων, ίσως να έιναι και θέμα υλικού.:hmm:

Julia νομίζω ότι και εμείς ώς καταναλωτές έχουμε μερίδιο ευθύνης.:hmm:
Στις χώρες που αναφέρει το blog ως παράδειγμα, το καταναλωτικό κίνημα είναι πολύ πιό δραστηριοποιημένο.:hmm:Οπως και οι καταναλωτές στις χώρες αυτές δεν ανέχονται υπρεβολικές και αδικιολόγητες αυξήσεις στις τιμές.:hmm:
Νομίζω ότι το έχω γράψει και λίγο πιό πάνω.Τα ελληνικά προιόντα στην Γερμανία πωλούνται φθηνότερα απ' ότι στην Ελλάδα γιατί... τα μεταφορικά αφαιρούνται από την τιμή τους.:blink:
Είναι η μόνη λογική εξήγηση που μπορώ να σκεφτώ.:P

Κι εγω το εχω το λουλουδακι Νικη,αλλα δεν καθονται τα γατονια οποτε δεν μπορω να εκφερω...τσιχογνωμη.
Μολις γυρισαμε απο τον κινηματογραφο,ειδαμε μια ταινια στην οποια το σπιτι της οικογενειας ηταν σαν καταλογος του ΙΚΕΑ.Ελεγα και τις ονομασιες καθε φορα που εβλεπα κατι!:lol:

Ναι, Νίκη έχεις δίκιο και το έχουμε ξαναναφέρει..:redface:
εγώ απλά τα βάζω γιατί όλα καλά και ωραία με το ΙΚΕΑ, αλλά το δούλεμα, και η κλεψιά ... κλεψιά.:down: και κάτι τέτοια με ξενερώνουν απίστευτα όμως...:|

Νίκη, το λουλουδάκι το έχω κι εγώ. Μαζεύει όντως μπόλικες τρίχες, αλλά καθαρίζει πολύ καλά με την ηλεκτρική σκούπα, με το εξάρτημα που είναι σα βουρτσάκι, για το καθάρισμα των επίπλων. Πρέπει μόνο να είναι δεμένο το μαξιλαράκι στην καρέκλα, γιατί αλλιώς το "ρουφάει" η σκούπα ;)

Και γω έχω πάρει το γατάκι, αλλά για μένα δεν αφήνω τη Σίντυ να καθήσει πάνω. Είναι διαφορετικό υλικό από το νούφαρο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back