athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν κάνω πλάκα. Μου αρέσει πάρα πολύ. Το επιπλάκι στο βάθος, δίπλα από το τραπέζι, το έχω αγοράσει και γω για το εξοχικό σπίτι.H Λουσι εκπαιδευεται και θα γινει μια σωστη κυρια.
Δες τι ομορφη που ειναι,μια τετοια θα κανω κι εγω:
![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Μου αρέσει που έχουμε σύμπνοια απόψεων!!!!![]()
καλα..εγω ,εδω και χρονια εχω συμπνοια αποψεων!!!!!!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
H Λουσι εκπαιδευεται και θα γινει μια σωστη κυρια.
![]()
πεθαινω για αυτη την κουζινα!!!!!!!!!!!!!!

athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι η πρασινη ειναι πολυ ομορφη Αθανασια!
Ως σχέδιο είναι όμορφη. Στο χρώμα έχω ενστάσεις....δεν μου αρέσει σε ξύλο αυτό το πράσινο. Προς θεού...δεν έχω προκαταλήψεις (Πασόκ ή Παναθηναικός )

moukelis
Επιφανές μέλος
kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
H Λουσι εκπαιδευεται και θα γινει μια σωστη κυρια.
![]()
Tετοια παρομοια κουζινα εχει και η μητερα μου
!!!!απο πεσρυ μενει στ Μεσολογγι σε ενα 3 οροφο σπιτι με σοφιτα 
Ζηλεψε

moukelis
Επιφανές μέλος

kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
Μαρεσει πολυ το χρωμα και ασ μην ειμαι κοριστι![]()
Συγνώμη κορίτσια για την παρέμβαση, αλλά τι λέτε για το μοντελάκι σε χρωματάκι ......ΠΑΣΟΚ; ή κουζίνα σε χρώμα "μικρό σπίτι στο λειβάδι"![]()

Τετοιο χρωμα ειναι η κουζινα μας στο Μεσολογγι!Ακομα και ο φουρνος ιδιος σας το ειχα πει και παραπανω

Δωρα αν ερχοσουν στο σπιτι μας θα τρελενοσουν!!!Μονο που εχει ενα ΜΕΓΑΛΟ προβλημα η μανα μου μ τ ζωα !!! τα τρεμει βλεπει γατα και αλλαζει στενο μεγαλο προβλημα
ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
δωρα ειναι απιθανη...πολυ ομορφη!!!με πολυ ξυλο που το αγαπαω πολυ!!!
μα δεν την χορτενω(καλα εγω γενικα δεν χορτενω...) ειναι υπεροχη!!!εχεις πολυ καλο γουστο δωρα...!
moukelis
Επιφανές μέλος

kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος

kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
Που να δειτε το επιπλο που εχουμε στ τουαλετα οταν το ειδα της λεω γιατι δεν το βαζουμε στο σαλονι?????
moukelis
Επιφανές μέλος
Ευχαριστω!θελω ξυλινο σπιτι!!! και αυτη τη κουζινα!!!και μεσα να αλωνιζουν σκυλογατα!!!
δωρα ειναι απιθανη...πολυ ομορφη!!!με πολυ ξυλο που το αγαπαω πολυ!!!
μα δεν την χορτενω(καλα εγω γενικα δεν χορτενω...) ειναι υπεροχη!!!εχεις πολυ καλο γουστο δωρα...!
Ελπιζω να με βοηθησει και η Κερασια,που λατρεψα την κουζινα που εφτιαξε,ειναι απο τις ομορφοτερες που εχω δει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
Aληθεια εχει τεραστιοοοοο προβλημα!!!!!φοβαται υπερβολικα μια φορα την αγγιξε ενας σκυλος και μπηκε στο νοσοκομειο!Τωρα δεν ερχεται να με δει γιατι φοβαταιA ναι αυτο ειναι ενα θεμα,ετσι δεν τα ηθελε και η δικη μου μεσα στο σπιτι και τωρα συγκατοικει με τεσσερις γατες και δυο σκυλους.![]()

Αλλα παντα ηξερε οτι οταν εμενα μονος μου θα επερνα ζωακια!!!
kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος

Τ φτιαξαμε προσφατα για αυτο ξερω και τοσα ουτε ενα χρονο δεν εχει κλεισει
ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
εμας το δικος μας δεν ειναι ωραιο μια και μπηκαμε βιαστηκα...και γενικα σε περιοδο που δεν ηταν να κοιταμε και πολυ...αμμα αξιωθω και εχω ποτε δικο μου σπιτι ομως θα το κανω με πολυ μερακι..μου αρεσει πολυ!
elvenstar
Επιφανές μέλος
Εγώ έχω κ για τα δύο όξω π#$!@$ες απ την παράγκαΩς σχέδιο είναι όμορφη. Στο χρώμα έχω ενστάσεις....δεν μου αρέσει σε ξύλο αυτό το πράσινο. Προς θεού...δεν έχω προκαταλήψεις (Πασόκ ή Παναθηναικός )![]()

Θα παρω αυτή του χειρουργείου να μπαίνω μέσα κ να με φωνάζουν τα κοτόπουλα κ τα κατσικάκια ντοκτορ Ελενα. είναι αλλιώς βρε παιδί μου
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool