Καινούριο γατάκι, έρωτας και προβληματισμοί...

Μουρχεται να τη δαγκώσω τη μικρή:P Πάντως μην εκπλαγεις αν την θες στο κρεβάτι το χειμώνα ειδικά να ζημώνει και να γουργουρίζει... Και να βρεχει έξω... Τι ρομαντικά...:rolleyes::P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όντως η μικρή είναι μία κούκλα! Να την χαίρεσαι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστούμε!! Η αλήθεια είναι ότι είμαστε κούκλες..! Και τα παίρνουμε όλα ροζ αφού είμαστε κοριτσάκι!!!! Μερικές φορές θέλω κι εγω να την δαγκώσω, είναι πολύ γλύκα, αλλά τελικά καταλήγουμε να με δαγκώνει εκείνη!!!!!:lol: Κοίτα να δεις εκεί που δεν το περίμενα καθόλου, που απέκτησα μια τέτοια αγάπη!!!! Ακόμη βέβαια δεν θέλω να σκέφτομαι ότι μπορεί να θέλει να ανεβαίνει στο κρεβάτι. Τώρα θέλει να ανεβαίνει μόνο όταν εγώ είμαι ξαπλωμένη... Σκέφτομαι ότι θα της φτιάξω ένα τόσο χουχουλιάρικο καλάθι με μαξιλάρια που θα θέλει μόνο εκεί να κάθεται!! Ελπίζω δηλαδή.....:happy:

Στις γάτες γενικά τους αρέσει να στριμώχνονται,η δικιά μου ας πούμε έχει έρωτα με τις στρόγγυλες λεκάνες

οντος ετσι ειναι αν τις φτιαξεις ή της αγορασεις ενα στρογγυλο καλαθι να κουλουριαζεται ειναι γιαυτην παραδεισος:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Χαίρεται! Μόλις γυρίσαμε από τον γιατρό! Της έδωσε αντιβίωση για μερικές μερούλες της καλής μου.. Της έδωσε φάρμακο για αποπαρασίτωση και της έβαλε και την αμπούλα για τους ψύλλους! Αμέ! Και τώρα κοιμόμαστε ήσυχες!!! Τελικά την έβαλα στο κουτί που της έχω με τα μαξιλάρια της και ήταν πολύ ήρεμη. Νομίζω της αρέσει το αυτοκίνητο.. κοιμάται κάθε φορά!! Αυτά! Α! και καθόλου ακριβός ο γιατρός.. σ' αυτόν αποφάσισα να πηγαίνω που με βολεύει... Λίγο μακρυά αλλά χωρίς κίνηση και ήρεμα.. :) Οι άλλοι γιατροί αναρωτιέμαι παίρνουν επίσκεψη? Γιατί αυτός μου χρέωσε μ΄νο τα φάρμακα...

Απο χρεώσεις κάνουν ο καθένας ότι θέλει.... Τυχερή είσαι πάντως που βρήκες με την πρώτη έναν καλό γιατρό!!!
Και μένα τερατάκι είναι και δεν έχει αφήσει κάλτσα για κάλτσα!!!
Απο την μέρα που την πήραμε ΔΕΝ έχω τολμίσει να ξαναφορέσω καλσόν!!!

Και εμείς με ανοιχτή τουαλέτα ξεκινήσαμε και μετά πήρα κλειστή..(Σώθήκαμε!!!) Αφτό το σκούπισμα κάθε φορά... έλεος!!!
Τώρα σε λίγο θα βάλουμε και το πορτάκι, για να μάθει να το σπρώχνει μόνος του...

Τα νυχάκια μπορείς άφοβα να της τα κόψεις τα μπροστινά... και εμείς τα κοψαμε γιατί χέρια -πόδια μας τα είχε κάνει Ριγέ!!!

Τώρα του ξαναμεγάλωσαν και όταν θα πάμε για την Β΄δόση του εμβολίου θα του τα ξανακόψω, γιατί τα έχουμε δει ΌΛΑ!!!!:confused:

Αν θές τί σημαίνει διαβολάκι δες το άλμπουμ μας...( στην υπογραφή...):up:

Α εμείς δεν τα κόψαμε.. Να σου πω τα νύχια δεν με ενοχλούν ακόμη... τα δοντάκια της είναι κοφτερά! Πόσο είναι το δικό σας? Εμένα μου είπε ο γιατρός ότι είναι μικρή ακόμη για το εμβόλιο.. Σε καμια 20αριά μέρες είπε να πάμε για την πρώτη δόση..

Εχω ακουσε για κάποιον πολύ καλό στη Νεα Μακρη. Αυτος θα ειναι να δεις. Θα το τσεκάρω και θα σου καποια στιγμη. Πως λέγεται ο δικος σου;

Λέγεται Παπαδημητρίου, είναι πάνω στην Μαραθώνος.. Πολύ καλός άνθρωπος και νέος!

Μπορεις να τα κοβεις οταν σε ενοχλήσουν στην ακρουλα μονο. Πολύ εύκολα με ενα νυχοκόφτη ανθρώπινο. Εγώ τον βρίσκω πιο βολικο απο τον γατίσιο. Οταν κοιμάται ή είναι χαλαρή χαιδευεις πρώτα την πατουσα χωρις να δει τον νυχοκόφτη και κοβεις 1,2,3 νυχάκια. Τα άλλα άλλη φορά.:happy:

Εμάς υπολογίζουμε ότι γεννήθηκε γύρω στις 15/8 άρα είναι 2 μηνών και κάτι...
Δεν έχει πρόβλημα με το εμβόλιο μπορεί να το κάνει σχετικά νωρίς...

Δεν βλέπω την ώρα να ηρεμήσει.... δεν μπορώ να περπατήσω , πηδάει συνέχεια και πιάνετε απο τα πόδια μου και ανεβαίνει.....

Εάν παω κουζίνα, εκεί είναι που τρελλένεται!!!! Για να μαγειρέψω πρέπει να τον κλείσω στο μπάνιο!!!! Εκεί συνεχίζει την καταστροφή του χαρτιού υγείας, κατεβάζει τα απορρυπαντικά..... Όταν τον βγάζω μετά απο κανα λεπτό... συνεχίζει με τις σακούλες, και τρυπώνει στα ντουλάπια!!! Έτσι προσπαθώ να μαγειρέυω όταν είναι και ο Βαγγέλης σπίτι, για να τον απασχολεί.....

Όταν ήρθα την Κυριακή σπίτι μετά απο απουσίας 1 εβδομάδας.. (γιατί έλειπα Ιταλία)... δεν με άφηνε να κουνήσω ρούπι!!.. Μέχρι και στο μπάνιο μαζί μου ερχόταν και με κοίταγε...( τί να πώ..) Ήθελε να μπεί μέσα στην μπανιέρα!!!... για λιγο βέβαια, μολις καταλαβενε το νερό... άλλαζε γνώμη.

Εχτές είχα απλώσει ρούχα στην απλώστρα μέσα στο σπίτι και το πρωί τα βρήκα όλα κάτω!!!...
Πάρτυ έκανε!!!:P

χα χα χα χα χα :lol::lol::lol: !!!!
ε κι εμένα είναι ζωηρή αλλά όχι κι έτσι!!! Την έχω πιο πειθαρχημένη!!! χιχι

Πάντως ο γιατρος μου είπε είναι νωρίς οπότε θα πάω σε δύο εβδομάδες περίπου...

Εμένα της αρέσει πιο πολύ να χώνεται!! Σε συρτάρια σε ντουλάπες σε ότι βρει!! Καλά που της έχω βάλει κουδουνακι!!!!!!!!!!!!

Πράγματι το κουδουνάκι μας έχει σώσει....

Πανεμορφη ειναι :):):):)
Γενικα μη σε ταραζει η ζωηραδα της, ειναι λογικη σε αυτη την ηλικια και θελει λιγη υπομονη. Δεν θα ειναι παντα σαν να εχει αλκαλικες μπαταριες, θα δεις. Θα ηρεησει μεγαλωνοντας.
Χαιρομαι που πανε ολα καλα!!! :up::up:

Κουκλα!:inlove::inlove::inlove:
Αντε και σιγα σιγα θα την καταφερετε την μαμα!!!:baby:

Μην την κλειδώσει η μαμα σε καμια ντουλάπα! Αμα κοιμάται εκει μεσα ουτε κουδουνάκι θα ακουστει ουτε τιποτα:P

Ευχαριστούμε πολύ!!!! :rolleyes:
Α δεν την αφήνω και να κοιμηθεί μέσα στην ντουλάπα!! Την βγάζω αμέσως έξω!! Ευτυχώς άμα είναι να κοιμηθεί κοιμάται κάπου κοντά μου αλλιώς στις φωλιές της!! :rolleyes:
Να ρωτήσω κάτι για τους ψύλλους? Χθες ο γιατρός της έβαλε την αμπούλα.. Πως θα καταλάβω ότι πέθαναν? Πότε θα πεθάνουν? Και πως θα φύγουν μετά από πάνω της? Γιατί δεν βλέπω τίποτα στο σωματάκι της...

Αρα είναι οκ η μικρή. Του σκοτώσατε τους παλιοψίλους:up: Τον άλλο μήνα πάλι η αμπουλα.

Α δεν ήξερα ότι έχει κι άλλη δόση η αμπούλα. Κάθε πότε πρέπει??:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back