chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
valia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
valia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τώρα βρέχει, αν και δεν κάνει πολύ κρύο και το είχα λίγο στο δωμάτιο μου και τώρα που το έβγαλα έξω, προσπαθώ να το βάλω στο ζεστό κουτάκι του κι εκείνο το χαζό όλο τρέχει έξω... Τι να το κάνω για να το πείσω να κάτσει στα ζεστα?????
Ρεγγίνα
Νεοφερμένο μέλος
Εντωμεταξύ όσο και να τη λάτρευα και όσο κούκλα και να την έβλεπα εγώ, αντικειμενικά ήταν ένα χοντρό, άσχημο, κουτσό και κατάμαυρο γατί που τη φώναζα Άλκη από το αλκοολική επειδή όταν προσπαθούσε να περπατήσει, έκανε οχτάρια και έβρισκε στα έπιπλα... Και πάνω που κατάφερα τη μαμά να ασχοληθεί λίγο μαζί της ανακαλύψαμε ότι είχε ψώρα... Εκεί να δεις! Και δε γιατρεύεται αυτό και θα μας κολλήσει κι εμάς και να το σκοτώσουμε να μη βασανίζεται και ποιος θα το πάρει έτσι που είναι ψωριάρικο και τέρας... Παρ'όλα αυτά, η Άλκη γιατρεύτηκε απ'την ψώρα, αδυνάτισε, ομόρφυνε, το πόδι της έγινε καλά και μετονομάστηκε σε Ρεγγίνα, η βασίλισσα του σπιτιού... Και 5 χρόνια αργότερα ζει ακόμα μαζί μας... και είναι κούκλα και μισή Αγκύρας και τη λατρεύουμε όλοι! Κι ας είναι και ψωνάρα και ζηλιάρα και γρυλίζει χωρίς να είναι θυμωμένη!
Αν η δικιά μου κατάφερε τη μάνα μου, η δική σου που είναι μια υγιέστατη κούκλα (
) αποκλείεται να μην τα καταφέρει! Απλά βρες αφορμές για να αναγκαστεί να ασχοληθεί η μάνα σου... Και θα αναλάβει η Λουκία να την ψήσει! Μην την πιέσεις όμως, απλά φρόντισε να είσαι απασχολημένη όταν πεινάει και τέτοια...Α, το Σάββατο της έσκασα πως θα αρχίσω να φιλοξενώ γατάκια στο σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη όπου σπουδάζω. Απειλεί να σταματήσει να μου δίνει λεφτά και λέει πως δε θα ξαναπατήσει στη Θεσσαλονίκη. Από αύριο εγώ θα φιλοξενώ 4 γατιά που να βαράει τον απαυτό της στο πάτωμα! Α σιχτίρ! Θυμήθηκε στα 20 να με εκβιάσει και περιμένει και να υποκύψω!

valia
Εκκολαπτόμενο μέλος
valia
Εκκολαπτόμενο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
menia
Δραστήριο μέλος
κι ότι δεν έχει να φοβάται ΤΙΠΟΤΑ! Αντε, όλα καλά θα πάνε!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Είναι πολύ μικρούλα ακόμα, σύντομα θα καθαρίζεται μόνη της πολύ καλά και θα είναι σε τέλεια κατάσταση, θα δεις. Απλά θα πρέπει να τη δει και γιατρός σύντομα αν δεν την έχει δει ήδη για την αποπαρασίτωση.
Και μην την υποτιμάς. Σύντομα θα είναι σαν να έχει ελατήρια... Οι γάτες ειναι απίστευτες σε αυτο. Το ιδανικο θα ηταν να βάλεις καμια καλαμωτή να μην μπορεί να σκαρφαλώσει στο κάγκελο.
valia
Εκκολαπτόμενο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Πάω και στοίχημα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
valia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και μάλλον είχα τρομάξει με τα μπουμπουνητά η καλή μου... Τώρα κοιμάται χυμένη στο κουτάκι της με το μουτράκι της έξω! Καληνύχτα της!!
Και ευχαριστώ πολύ!!!!!

valia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και ήδη έχει αρχίσει και γλύφεται! Μόνο η μυτούλα της βρωμίζεται και δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό...
drusilia
Διάσημο μέλος
Καληνύχτα και σε εσένα και στην μικρή!
RedCat
Διάσημο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Α! Και είχα πάει στον γιατρό πριν 2-3 εβδομάδες και μου είπε για τα εμβόλια να πάω σε 2 μήνες...
Και ήδη έχει αρχίσει και γλύφεται! Μόνο η μυτούλα της βρωμίζεται και δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό...
Βρωμίζεται και καθαρίζει μετά υποθέτω; Δεν ειναι κάποιος μόνιμος λεκές;
Ίσως χώνει τη μουσούδα της για να εξερευνεί και τη λερώνει.
Απλά έχε το νου σου και για προβλήματα στο δέρμα της, αν δεις οτι έχει μαδημένα σημεία να το προσέξεις μήπως ειναι κανένα δερματικό, όπως μήκυτες.
valia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι καθαρίζεται.. Την καθαρίζω με ένα βρεγμένο πανάκι, αλλά ξαναβρωμίζει! Δεν της αρέσει καθόλου όμως αυτή η διαδικασία φυσικά...
Επίσης έχω προσέξει ότι τις τελευταίες μέρες ξύνεται κοντά στο προσωπάκι της... Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο...
marfot75
Δραστήριο μέλος

Θα δεις, όλα καλά θα πάνε.... χρόνος χρειάζεται....

valia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool