Καινούριο γατάκι, έρωτας και προβληματισμοί...

Πρόσεχε το μπαλκόνι. Τα μικρά γατάκια ΔΕΝ καταλαβαίνουν το κίνδυνο. Μηπως να έβαζες πλέγμα;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι το έχω διαβάσει αυτό για το μπαλκόνι, αλλά αλήθεια δεν υπάρχει κίνδυνος ακόμη.. είναι σχεδόν απίθανο να μπορέσει να ανέβει γιατί έχουμε ζαρντινιέρες κολλημένες μεταξύτ ους, οπότε θα πρέπει να μπορέσει να πηδήξει πολύυυ ψηλά γιαυτό! Ακόμη δεν είναι πρόβλημα αυτό.... Εκτός κι αν βάλει ελατήρια!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παντως ειναι απιστευτο κουκλι και ζουζουνι

Αχ είναι!!!!!
Τώρα βρέχει, αν και δεν κάνει πολύ κρύο και το είχα λίγο στο δωμάτιο μου και τώρα που το έβγαλα έξω, προσπαθώ να το βάλω στο ζεστό κουτάκι του κι εκείνο το χαζό όλο τρέχει έξω... Τι να το κάνω για να το πείσω να κάτσει στα ζεστα?????

Εγώ όταν πρωτοέφερα τη Ρεγγίνα σπίτι ήταν πιο μικρή από τη Λουκία. Τα'καναν κι οι δικοί μου τα παπατζιλίκια αυτά, αλλά σιγά μην πέρναγε το δικό τους! Τους είπα ότι θα τη δίναμε μόλις μάθαινε να πάει στην άμμο, να τρώει, να μην ανεβαίνει στο τραπέζι κι ότι άλλο μπορούσα να σκεφτώ για να κερδίζω χρόνο, ελπίζοντας να τη συνηθίσει η μάνα μου... Αλλά η κακούργα δεν έμπαινε καν στο δωμάτιό μου για να μην τη δει! Μία μέρα πήγα να κάνω μπάνιο λίγο πριν πεινάσει η Ρεγγίνα κι όταν ξύπνησε και άρχισε να νιαουρίζει η μάνα μου αναγκάστηκε να την ταΐσει για να σκάσει... Αυτό ήταν!

Εντωμεταξύ όσο και να τη λάτρευα και όσο κούκλα και να την έβλεπα εγώ, αντικειμενικά ήταν ένα χοντρό, άσχημο, κουτσό και κατάμαυρο γατί που τη φώναζα Άλκη από το αλκοολική επειδή όταν προσπαθούσε να περπατήσει, έκανε οχτάρια και έβρισκε στα έπιπλα... Και πάνω που κατάφερα τη μαμά να ασχοληθεί λίγο μαζί της ανακαλύψαμε ότι είχε ψώρα... Εκεί να δεις! Και δε γιατρεύεται αυτό και θα μας κολλήσει κι εμάς και να το σκοτώσουμε να μη βασανίζεται και ποιος θα το πάρει έτσι που είναι ψωριάρικο και τέρας... Παρ'όλα αυτά, η Άλκη γιατρεύτηκε απ'την ψώρα, αδυνάτισε, ομόρφυνε, το πόδι της έγινε καλά και μετονομάστηκε σε Ρεγγίνα, η βασίλισσα του σπιτιού... Και 5 χρόνια αργότερα ζει ακόμα μαζί μας... και είναι κούκλα και μισή Αγκύρας και τη λατρεύουμε όλοι! Κι ας είναι και ψωνάρα και ζηλιάρα και γρυλίζει χωρίς να είναι θυμωμένη!

Αν η δικιά μου κατάφερε τη μάνα μου, η δική σου που είναι μια υγιέστατη κούκλα (:inlove:) αποκλείεται να μην τα καταφέρει! Απλά βρες αφορμές για να αναγκαστεί να ασχοληθεί η μάνα σου... Και θα αναλάβει η Λουκία να την ψήσει! Μην την πιέσεις όμως, απλά φρόντισε να είσαι απασχολημένη όταν πεινάει και τέτοια...

Α, το Σάββατο της έσκασα πως θα αρχίσω να φιλοξενώ γατάκια στο σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη όπου σπουδάζω. Απειλεί να σταματήσει να μου δίνει λεφτά και λέει πως δε θα ξαναπατήσει στη Θεσσαλονίκη. Από αύριο εγώ θα φιλοξενώ 4 γατιά που να βαράει τον απαυτό της στο πάτωμα! Α σιχτίρ! Θυμήθηκε στα 20 να με εκβιάσει και περιμένει και να υποκύψω!:lol::lol::lol:

Κάτι τέτοια ακούω και παίρνω θάρρος....! Αύριο που θα λείπω της είπα να μου την προσέχει... Για να δούμε!! Ελπίζω σε ένα θαύμα για να μην χρειαστώ να την αποχαιρετιστώ..

Εμένα ωστόσο όχι μόνο την αγαπάει αλλά το πρώτο πράγμα που κάνει το πρωί είανι να τσεκάρει ότι είναι καλά!! Την αγαπάει πολύ, αλλά σιχαίνεται.... Για να δούμε...

μην ανησυχείς αφού τσεκάρει ήδη αν είναι καλά, όλα καλά θα πάνε!! αρκεί να αποπαρασιτωθεί και να καθαριστεί καλά. Αν της πεις δε ότι θα είναι αποκλειστικά μέσα και δεν κινδυνεύετε από μολύνσεις κλπ δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Θα βεβαιωθεί και η ίδια άλλωστε όταν δει πόσο καθαρά ζωα είναι οι γατούλες..

Είναι πραγματικό κουκλάκι! Λοιπόν, φρόντιζε εσύ για την καθαριότητα, τάισέ την να γίνει στρουμπουλούλα και με τον καιρό θα δεις ότι και η συμπεριφορά της (της Λουκίας) θ' αλλάξει και ότι θα γίνει από μόνη της πιο καθαρή. Συγκεκριμένα από μέρα σε μέρα θα παρατηρήσεις αλλαγές, ακόμα και στον τόνο του νιαουρίσματός της. Πες στην μητέρα σου ότι πήρες συμβουλές κι από άλλες γατομαμάδες :D κι ότι δεν έχει να φοβάται ΤΙΠΟΤΑ! Αντε, όλα καλά θα πάνε!!!

Δεν κάνει και τόσο κρύο, μην ανησυχείς, πτοφανώς της κάνει εντύπωση η βροχή και το διασκεδάζει τρέχοντας. Αν θέλει θα πάει στη φωλίτσα της να κοιμηθεί.
Είναι πολύ μικρούλα ακόμα, σύντομα θα καθαρίζεται μόνη της πολύ καλά και θα είναι σε τέλεια κατάσταση, θα δεις. Απλά θα πρέπει να τη δει και γιατρός σύντομα αν δεν την έχει δει ήδη για την αποπαρασίτωση.
Και μην την υποτιμάς. Σύντομα θα είναι σαν να έχει ελατήρια... Οι γάτες ειναι απίστευτες σε αυτο. Το ιδανικο θα ηταν να βάλεις καμια καλαμωτή να μην μπορεί να σκαρφαλώσει στο κάγκελο.

Ευχαριστώ πολύ για όλα!! Και για τις συμβουλές και για την συμπαράσταση! Ελπίζω όλα να πάνε καλά... γιατί την αγαπώ πολύ την Λουκία μου!!

Η δικιά μου πρόβλεψη πάντως ειναι οτι σε ένα μήνα η Λουκία θα σας έχει κατακτήσει όλους και θα την έχετε αρχόντισσα στο σπίτι! :) Πάω και στοίχημα!

Η αλήθεια είναι ότι έχω βάλει σημάδι. Έχουμε στην βεράντα ένα καναπεδάκι που θέλει να ανέβει και δεν μπορεί ακόμη και εκείνο είναι πολύ πιο κοντό από τις ζαρντινιέρες και πιο εύκολο να το φτάσεις. Όταν θα την δω να ανεβαίνει, θα θορυβηθώ και για τις ζαρντινιέρες!!
Και μάλλον είχα τρομάξει με τα μπουμπουνητά η καλή μου... Τώρα κοιμάται χυμένη στο κουτάκι της με το μουτράκι της έξω! Καληνύχτα της!!
Και ευχαριστώ πολύ!!!!! :)

Α! Και είχα πάει στον γιατρό πριν 2-3 εβδομάδες και μου είπε για τα εμβόλια να πάω σε 2 μήνες...
Και ήδη έχει αρχίσει και γλύφεται! Μόνο η μυτούλα της βρωμίζεται και δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό...

Πάντως οφείλω να παραδεχτώ οτι εισαι πολύ συνειδητοποιημένη και ενημερωμένη γατομαμα! Όλα τα έχεις ψάξει, μπράβο!
Καληνύχτα και σε εσένα και στην μικρή!

Η μυτούλα έχω ακούσει ότι γίνεται έτσι όταν νιαουρίζουν πολύ. Μπορείς να της την καθαρίζεις με λίγο φυσιολογικό ορό (όπως και τα ματάκια καμμια φορά αν έχουν τσιμπλιτσες)

Α! Και είχα πάει στον γιατρό πριν 2-3 εβδομάδες και μου είπε για τα εμβόλια να πάω σε 2 μήνες...
Και ήδη έχει αρχίσει και γλύφεται! Μόνο η μυτούλα της βρωμίζεται και δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό...

Βρωμίζεται και καθαρίζει μετά υποθέτω; Δεν ειναι κάποιος μόνιμος λεκές;
Ίσως χώνει τη μουσούδα της για να εξερευνεί και τη λερώνει.
Απλά έχε το νου σου και για προβλήματα στο δέρμα της, αν δεις οτι έχει μαδημένα σημεία να το προσέξεις μήπως ειναι κανένα δερματικό, όπως μήκυτες.

Drusila σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!! Καληνύχτα σου!!
Ναι καθαρίζεται.. Την καθαρίζω με ένα βρεγμένο πανάκι, αλλά ξαναβρωμίζει! Δεν της αρέσει καθόλου όμως αυτή η διαδικασία φυσικά...
Επίσης έχω προσέξει ότι τις τελευταίες μέρες ξύνεται κοντά στο προσωπάκι της... Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο...

Κουκλίτσα είναι η Λουκία σου, Valia!!! :inlove::inlove::inlove:
Θα δεις, όλα καλά θα πάνε.... χρόνος χρειάζεται....
:):):)

Ευχαριστώ πολύ και σένα!!!! Μου δίνετε θετική ενέργεια και την χρειάζομαι!!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back