Καινούριο γατάκι, έρωτας και προβληματισμοί...

όταν εκνευρίζεται και θέλει να δαγκώνει να την αγνοείς τελείως και να σταματάς να παίζεις μαζί της, είναι η καλύτερη τιμωρία και αυτή που θα της στοιχίζει περισσότερο, πρέπει να το κόψει τώρα που είναι μικρή αλιώς θα θέλει να δαγκώνει και όταν μεγαλώσει και τότε θα είναι ποιό δύσκολα.

στην γλάστρα τα έκανε από αντίδραση γιανα σου μπει στο μάτι ήξερε πως θα σε πηράξει:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άτιμη που είναι η μικρή! Πράγματι με πείραξε! Γενικά το να καθαρίζω τις ανάγκες τις μου είναι αηδιαστικό, πόσο μάλλον όταν δεν είναι στην άμμο της!! Αυτό θα κάνω από εδώ και πέρα. Άμα με δαγκώνει, θα την αγνοώ και να δω τι θα κάνει η μαϊμού!!!!!!!!!:lol: ΤΗΑΝΧ!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να σου ζήσει η μικρή και επίσημα, είδες που 'έπεσε' η μαμά τελικά ;).
Γενικά το καθένα έχει τον χαρακτήρα του, η δική σου όπως είπες βγήκε λίγο ντίβα, οπότε το να την αγνοείς είναι μάλλον το κουμπί της. Περιμένουμε τις φωτογραφίες της :inlove:

Την μαμά δεν την έχω καταφέρει επίσημα, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο!! Το μόνο πρόβλημα είναι με το δωμάτιο μου ότι μένω ακόμα σε αυτό, (τον Ιανουάριο θα πάω σε άλλο δωμάτιο να μείνω) και δεν ξέρω πως να της δείξω να μην ανεβαινει στο κρεβάτι μου... Προς το παρόν μου φαίνεται ακατόρθωτο, αλλά δεν μ' αρέσει καθόλου!
Έβαλα και μία σημερινή φωτογραφία μας, να δείτε πως έχουμε μεγαλώσει!!!!!:D

Συνημμένα

• loukia.jpg
    loukia.jpg
    85,3 KB · Εμφανίσεις: 66
αχχχχχχ ματάρες μου!!!!!!!!!!!! :inlove:
Καλε το ενα ποιο ωραιο απο το αλλο ειναι τα γατακια σας εδω μεσα...αχ τι μου κανετεεεεεεεεεε!

αχ να σου ζήσει το κουκλι!:)

Ευχαριστώ ευχαριστώ!! Τα ματάκια μας αλλάζουν, πρασινίζουν τώρα που μεγαλώνουμε! Αυτή η ομορφιά μας διάλεξε να την φροντίσουμε και γι' αυτό είναι ακόμη πιο όμορφη!!:D

Α! Κι άλλη απορία! :redface: Βλέπετε στην φώτο την μυτούλα της που βγάζει όλο μαύρες μυξούλες? Όλο την καθαρίζω και όλο έχει.. Είναι κάτι κακό?? ΤΙ είναι??

Κούκλα είναι!! Υπέροχη γάτα! :inlove::inlove:
Βλέπω λίγο λερωμένη τη μυτούλα της όμως...:/: Φταρνίζεται καθόλου; Δοκίμασε αν μπορείς να της καθαρίσεις τις μυξούλες με ένα βαμβάκι βρεγμένο με νερό και παρατήρησέ την, να δεις αν θα λερωθεί ξανά.
δεν ξέρω πως να της δείξω να μην ανεβαινει στο κρεβάτι μου...
Αν ανεβαίνει ήδη, είναι λίγο δύσκολο να το κόψει... Ένας τρόπος πάντως είναι να κολλήσεις στο κάλυμμα του κρεββατιού κολλητική ταινία διπλής όψης, που δεν τους αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ. Θα ανέβει μία, δύο φορές, θα δει ότι δεν της αρέσει και -λογικά- κάποια στιγμή θα σταματήσει να το επιχειρεί (οπότε και θα μπορέσεις να αφαιρέσεις την ταινία);)

Α! Κι άλλη απορία! :redface: Βλέπετε στην φώτο την μυτούλα της που βγάζει όλο μαύρες μυξούλες? Όλο την καθαρίζω και όλο έχει.. Είναι κάτι κακό?? ΤΙ είναι??
Συγγνώμη, τώρα το είδα...
Οι μυξούλες είναι μάλλον ένδειξη κάποιας λοίμωξης του αναπνευστικού (η πιο συνηθισμένη στις γάτες είναι η ρινοτραχείτιδα). Οι περισσότεροι γιατροί δίνουν αντιβίωση γι' αυτό. Έχει άλλα συμπτώματα (φτάρνισμα, δάκρυα στα ματάκια της, "βαριά" αναπνοή);
Νομίζω ότι πρέπει να πάρεις τον κτηνίατρο ένα τηλέφωνο, ή να του την πας να τη δει...

Έχεις πάρει φτυαράκι να βγάζεις τις ακαθαρσίες της απο την άμμο;
Αυτό με το κρεβάτι θα σου πρότεινα να το πάρεις απόφαση. Πολύ δύσκολα θα την πείσεις να μην κοιμάται μαζί σου.... :)

Αχ ναι φτερνίζεται το καλό μου! Λέτε είναι άρρωστη??? :eek:Η αναπνοούλα της είναι καλή νομίζω αλλά δεν είμαι και ειδήμων. Θα την πάω το συντομότερο στον γιατρό!Και είναι μέεεεεερες που έχει αυτές τις βρωμίτσες.. Τις καθαρίζω αλλά δεν βγαίνουν τελείως γιατί δεν θέλω να την ταλαιπωρώ πολύ.. Θα την πάω στον γιατρό να την δει.
Φτυαράκι ναι της έχω πάρει... Αλλιώς δεν θα το έκανα!!!!!!!:sick:

Αφού φταρνίζεται κιόλας, τότε η ρινοτραχείτιδα είναι το πιθανότερο.:/: Μην τρελαθείς, αντιμετωπίζεται, απλώς δεν πρέπει να το αφήσεις, γιατί όταν είναι τόσο μικρά τα γατάκια είναι πάρα πολύ ευαίσθητα...

κούκλα είναι η μικρή και μάλον όπως φαίνεται θα γίνει και φουντοτούλα.

μια κοπέλα εδώ στη δουλειά έχει και αυτή γάτα που είχε λερωμένη μητούλα, τρόμαξε για αυτην την ασθένια και την πήγε στον γιατρό ο οποίος της είπε πως ήταν από τις πυρκαγιες και τις στάχτες, τι τραβάνε και αυτά τα ζωντανα:mpliaks:

κουκλίτσα είναι πάντως!!:inlove:

Aχου το μωρε!!!!:inlove:Καλά, θα γίνει μια κουκλάρα αυτή... που θα σας κάνει ο,τι θέλει και κυρίως τη μαμά!!!:lol::P Παντως μια επισκεψη στο γιατρό θα είναι οτι καλύτερο μπορεις να προσφέρεις στο γατάκι;)

Νομίζω ότι ερωτεύτηκα μια πανέμορφη φατσούλα με 2 υπέροχα ματάκια, δεν γίνεται να μην λυγίσει η μαμά!!:inlove::inlove::baby:
Να την πας στον γιατρό και να μας πεις τι έγινε, αν και δεν είναι τίποτα σοβαρό,απλά θα είναι πιο χαρούμενη μετά!

Αχ, είναι πανέμορφη!!!!

Ευχαριστώ πολύ όλους!!! Θα την πάω σίγουρα μέσα στην εβδομάδα, απλά προβληματίζομαι που να την πάω.. σκέφτομαι τον αίλουρο που προτείνετια όλοι... απλά είναι μακρυά από το σπίτι μου...

Μην προβληματίζεσαι καθόλου!! Αξίζει 1000% τον κόπο και τη διαδρομή. Εγώ πηγαίνω μέχρι εκεί από το κέντρο, πάρα πολλοί κατεβαίνουν από βόρεια. Μία φορά να πας, δεν θα μπορείς μετά να πας σε άλλο γιατρό.

και εγώ πάω στον Αίλουρο και ας είμαι μακριά.;)

Αν οδηγεις Βάλια μου ναι αξίζει να πας αλλα αλλιως πως να τρέχει βρε παιδια. Ειναι πάρα πολύ μακριά. Εναλακτικά θα σου συστήσω τη δική μου γιατρο που ειναι Αγία Παρασκευή μήπως σε βολεύει. Ειναι στη Μεσογειων στο Εμπορικό κέντρο της Νεοσετ που ειναι πολύγωνικο. Κοντά στην εκκλησία. Ντίνα Μπελτέκου λέγεται και το τηλ είναι 210-6015181. Πες απο την Όλγα και οτι με ξέρεις απο το ιντερνετ αν ρωτήσει. Αλλιως ειπαμε Αιλουρο;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back