mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
στην γλάστρα τα έκανε από αντίδραση γιανα σου μπει στο μάτι ήξερε πως θα σε πηράξει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
valia
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΤΗΑΝΧ!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
.Γενικά το καθένα έχει τον χαρακτήρα του, η δική σου όπως είπες βγήκε λίγο ντίβα, οπότε το να την αγνοείς είναι μάλλον το κουμπί της. Περιμένουμε τις φωτογραφίες της

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
valia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έβαλα και μία σημερινή φωτογραφία μας, να δείτε πως έχουμε μεγαλώσει!!!!!

Συνημμένα
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλε το ενα ποιο ωραιο απο το αλλο ειναι τα γατακια σας εδω μεσα...αχ τι μου κανετεεεεεεεεεε!
αχ να σου ζήσει το κουκλι!

valia
Εκκολαπτόμενο μέλος

valia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βλέπετε στην φώτο την μυτούλα της που βγάζει όλο μαύρες μυξούλες? Όλο την καθαρίζω και όλο έχει.. Είναι κάτι κακό?? ΤΙ είναι??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

Βλέπω λίγο λερωμένη τη μυτούλα της όμως...
Φταρνίζεται καθόλου; Δοκίμασε αν μπορείς να της καθαρίσεις τις μυξούλες με ένα βαμβάκι βρεγμένο με νερό και παρατήρησέ την, να δεις αν θα λερωθεί ξανά.Αν ανεβαίνει ήδη, είναι λίγο δύσκολο να το κόψει... Ένας τρόπος πάντως είναι να κολλήσεις στο κάλυμμα του κρεββατιού κολλητική ταινία διπλής όψης, που δεν τους αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ. Θα ανέβει μία, δύο φορές, θα δει ότι δεν της αρέσει και -λογικά- κάποια στιγμή θα σταματήσει να το επιχειρεί (οπότε και θα μπορέσεις να αφαιρέσεις την ταινία)δεν ξέρω πως να της δείξω να μην ανεβαινει στο κρεβάτι μου...

aretha
Περιβόητο μέλος
Συγγνώμη, τώρα το είδα...Α! Κι άλλη απορία!Βλέπετε στην φώτο την μυτούλα της που βγάζει όλο μαύρες μυξούλες? Όλο την καθαρίζω και όλο έχει.. Είναι κάτι κακό?? ΤΙ είναι??
Οι μυξούλες είναι μάλλον ένδειξη κάποιας λοίμωξης του αναπνευστικού (η πιο συνηθισμένη στις γάτες είναι η ρινοτραχείτιδα). Οι περισσότεροι γιατροί δίνουν αντιβίωση γι' αυτό. Έχει άλλα συμπτώματα (φτάρνισμα, δάκρυα στα ματάκια της, "βαριά" αναπνοή);
Νομίζω ότι πρέπει να πάρεις τον κτηνίατρο ένα τηλέφωνο, ή να του την πας να τη δει...
drusilia
Διάσημο μέλος
Αυτό με το κρεβάτι θα σου πρότεινα να το πάρεις απόφαση. Πολύ δύσκολα θα την πείσεις να μην κοιμάται μαζί σου....

valia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η αναπνοούλα της είναι καλή νομίζω αλλά δεν είμαι και ειδήμων. Θα την πάω το συντομότερο στον γιατρό!Και είναι μέεεεεερες που έχει αυτές τις βρωμίτσες.. Τις καθαρίζω αλλά δεν βγαίνουν τελείως γιατί δεν θέλω να την ταλαιπωρώ πολύ.. Θα την πάω στον γιατρό να την δει. Φτυαράκι ναι της έχω πάρει... Αλλιώς δεν θα το έκανα!!!!!!!

aretha
Περιβόητο μέλος
Μην τρελαθείς, αντιμετωπίζεται, απλώς δεν πρέπει να το αφήσεις, γιατί όταν είναι τόσο μικρά τα γατάκια είναι πάρα πολύ ευαίσθητα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
μια κοπέλα εδώ στη δουλειά έχει και αυτή γάτα που είχε λερωμένη μητούλα, τρόμαξε για αυτην την ασθένια και την πήγε στον γιατρό ο οποίος της είπε πως ήταν από τις πυρκαγιες και τις στάχτες, τι τραβάνε και αυτά τα ζωντανα

mimikaki
Διάσημο μέλος

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλά, θα γίνει μια κουκλάρα αυτή... που θα σας κάνει ο,τι θέλει και κυρίως τη μαμά!!!
Παντως μια επισκεψη στο γιατρό θα είναι οτι καλύτερο μπορεις να προσφέρεις στο γατάκι
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

Να την πας στον γιατρό και να μας πεις τι έγινε, αν και δεν είναι τίποτα σοβαρό,απλά θα είναι πιο χαρούμενη μετά!
Αχ, είναι πανέμορφη!!!!
valia
Εκκολαπτόμενο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool