Καινούριο γατάκι, έρωτας και προβληματισμοί...

Όχι, η αλήθεια είναι δεν καταλαβαίνω πως μπορεί αν λειτουργεί μία τέτοια και αν θα μπορεί η Λουκία μου να την χρησιμοποιεί.... Είναι εύκολη γενικά? Και ακριβή??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τιμή δεν ξέρω, εγώ έχω ανοιχτή τουαλέτα. Αλλά πιθανώς η μαμά σου να εκτιμήσει την κλειστή. Δεν πρέπει να ειναι πολύ πιο ακριβή... Θα πρέπει ομως να τη μάθεις να πηγαίνει εκεί σιγά σιγά, στην αρχή να της την έχεις χωρίς καπάκι και μετά να το προσθέσεις πχ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

20 με 25 ευρώ κανεί μια κλειστη

Και δηλαδή η Λουκία θα μάθει να ανοίγει το καπάκι??? Και άμα δεν μπορεί να μάθει θα πρέπει να την πετάξω?? Σορυ, αλλά δεν έχω ιδέα πως λειτουργεί!!!:redface:

Φαντάσου οτι η σκεπή μπορεί να αφαιρεθεί (σε αυτές που έχω δει εγώ τουλάχιστον) έχουν ενα πορτάκι που μπορει να μπαινοβγαίνει η γατούλα, το οποιο επίσης μπορεί να αφαιρεθεί. Οποτε μπορεις να την μάθεις σιγα σιγα να την χρησιμοποιεί με σκεπή και πορτάκι.

Κοιτα, εσύ κρινεις, αν ειναι να της έχεις την άμμο στο μπαλκονι δεν την χρειάζεσαι. Στην ουσία είναι πιο καλείσθητη για εσένα και γλυτώνεις και απο το διαρκές σκούπισμα της άμμου. Εγώ ανοιχτές του έχω και στα 2 μπαλκονια και δεν με απασχολει πάντως.

Μμμμμ:hmm: αν είναι να γλυτώσω το συνεχές σκούπισμα μπορεί και να την πάρω... Στο μπαλκόνι είναι και κάτω από ένα καναπεδάκι, προστατευμένη από νερά και αέρηδες, αλλά γίνεται χαμός από την άμμο κάθε φορά που πάμε τουαλέτα..
Θα την κοιτάξω σύντομα στο petshop... Ευχαριστώ πολύ!!
(Ωστόσο τώρα πια έχουμε ξεφύγει εντελώς από το θέμα.. Πως ξεκίνησα και που κατέληξα!!!)

Εμείς που πήραμε κλειστή λεκάνη είχαμε ένα προβληματάκι στο ότι δεν έμαθε ποτέ να την ανοίγει και βγάζουμε το πορτάκι το βράδυ για να μπαινοβγαίνει,όταν είμαστε μπροστά απλά την ανοίγουμε εμείς και μπαίνει μέσα η ψιψι. Τώρα βασικά το έβγαλα,αλλά και πάλι δεν μπορώ να πω ότι μυρίζει. Τα πιάνω με ένα χαρτάκι και τα πετάω στην τουαλέτα και την άμμο την αλλάζουμε κάθε 15 μέρες

Α δεν έχω πρόβλημα με την μυρωδιά ευτυχώς! Μάλλον είναι η άμμος, δεν ξέρω.. Όλα στερεοποιούνται και τα βγάζω με το φτυαράκι και τα πετάω.. Απλά επειδή σκάβει πολύ γεμίζει ο τόπος άμμο.. Μόνο αυτό... Μπορεί δηλαδή να μας βολέψει ακόμη και με ανοιχτό το πορτάκι...

Εμάς πετάει λίγο όταν βγαίνει απ την τουαλέτα της,τινάζει τα πόδια της και πετάγονται πετραδάκια,μην φανταστείς κανέναν αμμόλοφο,2-3 κόκους,με το χέρι μαζεύονται άνετα. Της έχουμε βάλει χαλάκι στην πόρτα την λαίδη,οπότε όταν βγαίνει το τινάζουμε και όλα είναι μια χαρά!!!

Όχι εμένα η πιο πολυ πετιέται όταν σκάβει πριν τα κάνει και γεμίζει κανονικά αμμόλοφους!!:mad: ΤΗς έχω βάλει μια πετσέτα από κάτω και την περισσότερη την ρίχνω ξανά μέσα αλλά δεν μπορείς να φανταστεις πόση μένει απέξω και γεμίζει όλο το μπαλκόνι άμμους!!!!!

Υπάρχει και χωρις πορτάκι μπροστα που εχει ο Μαδεμοχωρήτης. Το άνοιγμα ειναι κάπως σκηφτό. Πολύ καλή ! Εχω κι απο την άλλη αλλα εβγαλα κι εγώ το πορτάκι. Αξίζει πάντως. Αν όχι τώρα, τον άλλο μήνα όταν μαζέψεις λεφτά πάρε μια;)

Ναι μάλλον αυτό θα κάνω.. Απλά δεν είναι και πολύς ο καιρός που μάθαμε την άμμο και φοβάμαι τις αλλαγές ακόμη.. Αν και εσείς έχετε σίγουρα περισσότερη εμπειρία από μένα...! Άσε που πράγματι τώρα που θα πάμε και στον γιατρό δεν είανι εποχές για έξοδα...! :redface:
Ας συνηθίσε λοιπόν λίγο ακόμη την άμμο και να πάρω πιο μετά την κλειστή.. Τι λέτε κι εσείς??

Ναι μωρε. Ενα ενα βήμα:)

Χαλαρά,έχεις γιατρό και φαγάκι προς το παρόν και μετά αμμολεκάνη ;)

Νύσταξα... Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!! Ευτυχώς που υπάρχει και αυτό το site και είναι ευτυχισμένα τα γατάκια μας!! :P Καληνύχτα σε όλους από μένα και την Λουκίτσα μου!! (γκλιν γκλον το κουδουνάκι της...!! χε χε)

Καληνύχτα σας κορίτσια!!!

Καληνύχτα και στις 2 σας:happy: Αυτο το ροζ λουρι με το κουδουνάκι ειναι τρέλα!!!!!

:D Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια!! Με το κουδουνάκι ξέρω πάντα που είναι η γλύκα μου!!

Τώρα αξιώθηκα να μπω! Τι κουκλάκι είναι η μικρή σου! Αντε, αφού αρχισες τα "να κανω αυτό, να κάνω εκείνο", είσαι μια επίσημη γατομαμά πλέον! Άντε να γίνω κι εγώ που είμαι στο περίπου!

Καλά, η μικρή είναι πολύ φατσόνι!!!
:kiss::kiss::kiss:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back