Καινούριο γατάκι, έρωτας και προβληματισμοί...

Νομιζω η αμπουλα ειναι καθε 1 μηνα.
Εγω καθε τοσο τους βαζω, και στον λεόν και στη σαρδελα.;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε τότε να πάω να την αγοράσω κι εγώ.. Δεν μπορώ να πηγαίνω συνέχεια στον γιατρό! Πως την λένε ξέρεις? Και από που την αγοράζεις?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι αυτή απο το Μαδεμοχωρίτη;) Νομιζω 17 ευρω εχει το πακέτο, 3 αμπουλες μεσα, μια κάθε μήνα. Αν πάρεις πολλά πράγματα πες να σου κάνει μια πιο καλή τιμή. Οχι αν ειναι γερος ο κοντος μέσα. Μονο ο ψηλος ο Βασίλης που ειναι μεσήλικας. Τελευταία τα εχω πάρει γιατι δεν μου κοβει πια. Μεχρι πριν λίγο έκανε έκπτωση μονος του:hmm: Αλλά δεν το ζήτησα κι εγω... Αν του πεις θα θελει να σε κάνει και πελάτισα, κάτι θα κόψει:/:

Α, Frontline λέγονται;)

Αυτό θα κάνω!! Ακόμη δεν έχω πάει σ' αυτόν! Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!! Ακόμη ξύνεται η καλή μου... Χθες βέβαια την βάλαμε την αμπούλα..
Ευχαριστώ πάντως!!!!!!:)

Καλημέρα! Αχ μόλις είχαμε ένα ατύχημα! Διάβαζα στο γραφείο μου με την Λουκία στα πόδια μου και δεν την είχα πάρει χαμπάρι, κάνω πιο πίσω την καρέκλα μου αφηρημένη (είναι με ροδάκια) και ακούω ένα νιαααααααρ! :cry: Την πάτησα στο ποδαράκι της!! Τι μπορεί αν έχει πάθει??? Το έγλυψε λίγο, και την είδα ότι μπορεί και το πατάει κανονικά, πήδηξε κιόλας, αλλά άμα της το ακουμπάω πονάει! Τι να κάνω?????

Αν το πατάει κανονικά και δεν κουτσαίνει μάλλον ειναι κάτι που θα περάσει. Παρακολούθησέ την όμως.

Αν το πατάει κανονικά, δε νομίζω να είναι σοβαρό...
Εγώ να δεις πόσες φορές είχα πατήσει την Αρήθα όταν ήταν μικρή και μπλεκόταν στα πόδια μου όλη την ώρα...:rolleyes: (και τον Πορδολέοντα επίσης, κάνα δυό φορές) :redface:

Αχ νιώθω τόσο άσχημα!! Το ήξερα ότι κάτι θα συνέβαινε αργά ή γρήγορα έτσι που μπλέκεται παντού αθόρυβα!! Τώρα ξάπλαρε πάλι δίπλα στα ροδάκια! Μα καλά δεν φοβάται καθόλου????!!!!

Μωρέ, μη νιώθεις άσχημα, θα την πάθει κάνα δυό φορές και θα μάθει να προσέχει! ;) Αφού το πατάει, δεν έχει πρόβλημα.

Ναι εντάξει την παρακολούθησα κι εγώ, καλά είναι. Είμαι κι εγώ λίγο υπερβολική! Απλά είναι μικρούλα και όλο φοβάμαι μην πάθει τίποτα!!
Τώρα που σας βρήκα εδώ, αν σας ρωτήσω και κάτι άλλο? ¨Εχω θέμα με το φαγητό της.. Τρώει συνέχεια! Και μου είπαν ότι πρέπει να της μετράω και να της βάζω περιορισμένη ποσότητα. Τι να κάνω?? Εγώ τώρα απλά της έχω γεμάτο το μπωλάκι της!

Όχι μωρέ, μην την παιδεύεις από τώρα με τις ποσότητες... Όσο είναι στην ανάπτυξη, ό,τι και να φάει το καίει. Έτσι κι αλλιώς, μετά τη στείρωση θα πρέπει να μπει σε πρόγραμμα και να τρώει την ποσότητα που θα σου πει ο γιατρός, οπότε άστη να το χαρεί τώρα που μπορεί! :D

Δεν αργεί η στείρωση?? Πόσο την κάνουμε? 5 μηνών??

ΔΕν αργεί η στείρωση? Πόσο την κα΄νουμε? 5 μηνών??

Γύρω στους 6-8 μήνες... Αλλά θα περάσουν χωρίς να το καταλάβεις! ;)

Αχ... και εγώ τρέμω αυτήν την ωρα.. που θα τον πάω για "κούρεμα" :(

Μην την τρέμεις! Αν πάτε σε καλό γιατρό, δεν είναι τίποτα! :) Στο λέω εκ πείρας.

το φαγητό θέλει προσοχή άμα είναι μικρούλι και τρώει πολύ περισσότερο από όσο πρέπει παίζει και να στουμποκωλιάσει.......

αν αυτό συμβεί θα δεις την κοιλιά της να πρήζεται υπερβολικά γιατί το ζωάκι δεν θα μπορεί να πάει στην τουαλέτα και θα πεθάνει αν δεν το πας στο γιατρό για κλίσμα:sick:

αν έπιτα από αυτό κάποιος δεν συμορφοθεί με την δίετα που θα του δώσει ο γιατρός και η διαδικασία αυτή χριαστεί να επαναληφθεί πολλές φορές το ζωάκι δεν θα αντέξει.......

η δοσολογίες πάνω στις τροφές δεν είναι τυχαίες, το να φάει και λίγο παραπάνω όπως σου είπαν δε πειράζει αλλά προσοχή μη το παρακάνετε κιόλας

Βασικά δεν του μετράω ακριβώς πόσο τρώει, όπως λέει στην συσκευασία... Στην αρχή απλά της γέμιζα συνέχεια το μπολάκι της. Τώρα βάζω μέχρι κάποιο σημείο, μία φορά την ημέρα. Να μάθει να υπολογίζει τις ποσότητές της! Κάνω λάθος??? Την ταλαιπωρώ??
:(

Εγώ πιστεύω οτι ειναι μωρό ακομα και πρέπει να τρώει οσο θέλει. Ο κτηνίατρος αυτο μας ειχε πει πάντως. Μιλα κι εσύ με τον δικο σου όμως.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back