Καιρός: Να βρέξει ή να μη βρέξει;

Καιρός ! : Να Βρέξει Ή Να Μην Βρέξει?

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 0)
  • Να Βρέξει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Να Σταματήσει ΤΩΡΑ!

• ΔΞ/ΔΑ ( " Ότι βρέξει ας κατεβάσει .. " )

• Total voters
    0
Πρέπει να βρέξει έστω και λίγο,έχουν ξεραθεί τα πάντα!! Και τώρα μόλις έβγαλε ήλιο,μόλις έγραψα εγώ έφυγε το βουντού

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θέλω να θυμάμαι την Ελλαδίτσα καλοκαιρινή:P...Μην ξεχνάς πως πάω στη μούχλα και στη λασπουριά....:mad:
΄
Εάν βρέξει κι εδω καταρακτωδώς δεν θα λυπηθείς καθόλου που θα φύγεις βρε!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ Μιμίκα μου σου είπα να πάω στη θέση σου αλλά δε θέλεις...:rolleyes:

Εγώ δεν θέλω??? Θέλω και παραθέλω...Οι άντρες μας δεν ξέρω τι θα πούνε:hmm::lol::lol::lol:

Πρέπει να βρέξει έστω και λίγο,έχουν ξεραθεί τα πάντα!! Και τώρα μόλις έβγαλε ήλιο,μόλις έγραψα εγώ έφυγε το βουντού
Όχι άλλο ήλιο!!!!.... :cry: (Κατά το όχι άλλο κάρβουνο)
Εγώ δεν θέλω??? Θέλω και παραθέλω...Οι άντρες μας δεν ξέρω τι θα πούνε:hmm::lol::lol::lol:
Και πρέπει να τους ρωτήσουμε εεε?:hmm:Αυτό όσο να'ναι είναι ένα θεματάκι....

Δε μ'αρέσει ο χειμώνας...:mad:

Αλλά μετα και το περσινό δείγμα χειμώνα ας ρίξει βροχούλες φέτος, αλλά μην το παρακάνουμε, ε;

Να ρίξει θεέ μου μια βροχή, μια καταιγίδα :whistle::whistle::whistle:
Καθώς επίσης κι έναν κεραυνό στο κεφάλι του μεταφορέα που περιμένω από τις 8 και δεν έχει φανεί ακόμα :mad:

Να ρίξει θεέ μου μια βροχή, μια καταιγίδα :whistle::whistle::whistle:
Καθώς επίσης κι έναν κεραυνό στο κεφάλι του μεταφορέα που περιμένω από τις 8 και δεν έχει φανεί ακόμα :mad:
Μήπως έφαγε ήδη κεραυνό γι αυτό δεν έρχεται?:hmm::P

Λες να έπιασαν οι κατάρες μου :hmm:

Λες να έπιασαν οι κατάρες μου :hmm:
Κοιταξε το αυτό και ενημέρωσε με! Θα σε χρειαστώ ! (αν έπιασαν!):P

Εδώ πέρα ούτε μια σταγόνα δεν έριξε. Είχε και λίγη ζεστούλα,χάλια χάλια

Να κανει κρυο, αλλα να μην βρεξει γιατι τοσα αδεσποτα δεν θα εχουν που να πανε!:(
Καθε φορα που βρεχει πολυ, ποναει η καρδια μου οταν τα σκεφτομαι βρεγμενα μεσα στο κρυο.:(:(:(
Και οχι μονο τα ζωα, αλλα και τους αστεγους ανθρωπους!

Να μη βρέξει, ούτε και να στάξει...:mad:

Τέλεια νέα!!! Ο καιρός θα παραμείνει έτσι κρύος και από Τρίτη θα έχουμε καταιγίδες!!!!:up:

Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ τα σκέφτομαι τα αδεσποτάκια όταν βρέχει.... :(

:mad::mad:Επίτηδες μου το κάνει ο καιρός για να προετοιμάζομαι!! Βουντού για να έρθει ό ήλιος γρήγορα!!:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back