Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
΄Θέλω να θυμάμαι την Ελλαδίτσα καλοκαιρινή...Μην ξεχνάς πως πάω στη μούχλα και στη λασπουριά....
![]()
Εάν βρέξει κι εδω καταρακτωδώς δεν θα λυπηθείς καθόλου που θα φύγεις βρε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Εγώ Μιμίκα μου σου είπα να πάω στη θέση σου αλλά δε θέλεις...![]()
Εγώ δεν θέλω??? Θέλω και παραθέλω...Οι άντρες μας δεν ξέρω τι θα πούνε

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Όχι άλλο ήλιο!!!!.... :cry: (Κατά το όχι άλλο κάρβουνο)Πρέπει να βρέξει έστω και λίγο,έχουν ξεραθεί τα πάντα!! Και τώρα μόλις έβγαλε ήλιο,μόλις έγραψα εγώ έφυγε το βουντού
Και πρέπει να τους ρωτήσουμε εεε?Εγώ δεν θέλω??? Θέλω και παραθέλω...Οι άντρες μας δεν ξέρω τι θα πούνε![]()
Αυτό όσο να'ναι είναι ένα θεματάκι....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioanna_g
Δραστήριο μέλος

Αλλά μετα και το περσινό δείγμα χειμώνα ας ρίξει βροχούλες φέτος, αλλά μην το παρακάνουμε, ε;
anabou
Διάσημο μέλος

Καθώς επίσης κι έναν κεραυνό στο κεφάλι του μεταφορέα που περιμένω από τις 8 και δεν έχει φανεί ακόμα

Ismini
Διάσημο μέλος
Μήπως έφαγε ήδη κεραυνό γι αυτό δεν έρχεται?Να ρίξει θεέ μου μια βροχή, μια καταιγίδα
Καθώς επίσης κι έναν κεραυνό στο κεφάλι του μεταφορέα που περιμένω από τις 8 και δεν έχει φανεί ακόμα![]()

anabou
Διάσημο μέλος

Ismini
Διάσημο μέλος
Κοιταξε το αυτό και ενημέρωσε με! Θα σε χρειαστώ ! (αν έπιασαν!)Λες να έπιασαν οι κατάρες μου![]()

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

Καθε φορα που βρεχει πολυ, ποναει η καρδια μου οταν τα σκεφτομαι βρεγμενα μεσα στο κρυο.

Και οχι μονο τα ζωα, αλλα και τους αστεγους ανθρωπους!

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ τα σκέφτομαι τα αδεσποτάκια όταν βρέχει....

mimikaki
Διάσημο μέλος

Επίτηδες μου το κάνει ο καιρός για να προετοιμάζομαι!! Βουντού για να έρθει ό ήλιος γρήγορα!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool