Καναπές ζητάει....βοήθεια!

του εβαλα απο τα αγαπημενα του treat αλλα δεν παει. Σηκωνεται στα 2 ποδια και με τα μπροστινα το πιανει και το τρωει. Αν το βαλω πιο ψηλα το αγνοει. Το δεντρο δεν γερνει καθολου, πηρα το πιο γερο και σταθερο που βρηκα και ειναι βαρυ δεντρο και καλοφτιαγμενο. Δεν το πηρα και πολυ ψηλο για να μη κουνιεται. Αδειασα και ενα σακουλακι catnip σε ολο το δεντρο, αλλα συνεχιζει να το φτυνει :( Δοκιμασα και με παιχνιδια, αλλα δεν παει. Ουτε καν με τα μπαλακια που κρεμονται δεν παιζει :( Μηπως φταιει που ειναι μεγαλοσωμος και φοβαται μηπως πεσει;:(
Το έχεις πολύ καιρό το δέντρο; Αν είναι σχετικά καινούργιο, τότε είναι λογικό να θέλει κάποιο χρόνο για να εξοικειωθεί μ' αυτό. Είναι ένα μεγάλο, άγνωστο πράγμα στο χώρο του, με άγνωστη μυρωδιά. Σιγά σιγά θα συνηθίσει την παρουσία του και νομίζω ότι θ'αρχίσει να το εξερευνά μόνος του (ε, και λίγο "κίνητρο" πού και πού δεν βλάπτει, για να του το υπενθυμίζεις) ;)
Το δικό μας γαατόδεντρο υπάρχουν κάποιες φάσεις που το βαριούνται και το ξεχνάνε εντελώς, μετά από λίγο όμως το ξαναθυμούνται από μόνα τους.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καινουριο ειναι, δεν εχει ουτε 24 ωρες που το πηρα. Μου κανει εντυπωση που δεν το πλησιαζει ομως :( Ελπιζω να το συνηθησει συντομα και να σκαρφαλωνει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ουτε ο δικος μου ενδιαφερεται πολυ να ανεβει στο δενδρο/νυχοδρομιο, αλλα δν με απασχολει κ τοσο. κοιμαται παντου, ανεβαινει παντου, οποτε μαλλον λογικο να τον αφηνει αδιαφορο:lol: για τα νυχακια του ισα που χρησιμοποιει το νυχοδρομιο, μετα απο πολλη παροτρυνση με χαδια κ λιχουδιες, αλλα τελικα παντα χρειαζεται να του τα κοψω εγω. στα δικα σας παιδια δν κοβετε τα νυχια? μονο με το νυχοδρομιο μενουν κοντα???

ουτε ο δικος μου ενδιαφερεται πολυ να ανεβει στο δενδρο/νυχοδρομιο, αλλα δν με απασχολει κ τοσο. κοιμαται παντου, ανεβαινει παντου, οποτε μαλλον λογικο να τον αφηνει αδιαφορο:lol: για τα νυχακια του ισα που χρησιμοποιει το νυχοδρομιο, μετα απο πολλη παροτρυνση με χαδια κ λιχουδιες, αλλα τελικα παντα χρειαζεται να του τα κοψω εγω. στα δικα σας παιδια δν κοβετε τα νυχια? μονο με το νυχοδρομιο μενουν κοντα???
Οχι καλε φυσικα και τα κοβουμε!Οι γατες δεν λιμαρουν τα νυχια τους οπως νομιζουμε,αλλα τα καθαριζουν και τεντονουν τα δαχτυλα στο ονυχοδρομιο(καπου ειχα διαβασει..)

γεια σας πάλι!
αυτό το θέμα έχει πολύ ενδιαφέρον γιατί και η μουσταρδούλα δεν συνηθίζει να πηγαίνει στο ονυχοδρόμιο το οποίο είναι ένα κλασικό δείγμα ονυχοδρομίου. Προτιμάει το κρεβάτι μου που μοιάζει με τεράστιο ονυχοδρόμιο, είναι σχεδόν ίδιο υλικό και μπορεί να έχει παρόμοια χρήση. εμένα δε με πειράζει που λειτουργεί έτσι και την ακούω καμιά φορά χρατς χρουτς τα νυχάκια της και χαμογελάω:), αλλά μήπως δεν είναι σωστό αυτό, που δεν κάνω καμία υπόδειξη;

βέβαια καμιά φορά πάει και στο κλασικό της ονυχοδρόμιο αλλά δεν είναι αυτό ο κανόνας.

ευχαριστώ πολύ.

το νυχοδρομειο που του πηρα ειναι λιγο περιεργο,σχηματιζει ενα τριγωνο...αναρωτιομουν γιατι δεν παιζει .Τις πρωτες μερες το αγνοουσε. Μονος του το οριζοντιοσε και ολα καλα,το μασαει στις ακρες γρατζουνιζει τα νυχια του.

πως είναι ένα ονυχοδρόμιο? υπάρχει κάποιο σχέδιο ή φωτογραφία,

γεματη ειναι η ελλαδα με catnip!!! Aυτο το χορτο ειναι: https://www.holoweb.com/cannon/catnip.htm
:blink::blink::blink::blink: τώρα κατάλαβα.... γιατί οι χελώνες ξεραίνονται στον ύπνο....:lol::lol::lol:

φούλ είναι ο κήπος.....:D

:blink::blink::blink::blink: τώρα κατάλαβα.... γιατί οι χελώνες ξεραίνονται στον ύπνο....:lol::lol::lol:

φούλ είναι ο κήπος.....:D
Ε κανε μας λιγο εμποριο τοτε!:D:up:Και παραγγελνουμε σπορους απο το διαδυκτυο και πληρονουμε τα κερατα μας!:down:

Περιπεράστε, να κόψετε
τσάμπα πράμα δίνωωωωωωωωωωω....:lol:

μόλις μπείτε στο χωριό 2-3 στενά αριστερά κάτω.... θα δείτε τα "παιδιά"...:P:D

Σοβαρά πάντως, υπάρχει παντού... μια βόλτα στας εξοχάς, κανα Πάσχα, και γεμίστε σακούλες μαζί με τα βλήτα, και τα άγρια χόρτα...:D

Μπορείς να μας βάλεις μια καθαρή φωτο julia να δούμε πώς είναι σαν φυτό; Ίσως να υπάρχει και στο χωριό μου... :hmm:

πως λέγεται στα ελληνικά το φυτό αυτό;;

Μου φαίνεται γνωστό το φυλλαράκι του, σίγουρα κάπου το έχω δει. :hmm:

πως λέγεται στα ελληνικά το φυτό αυτό;;

https://translate.google.gr/translate...story_state0=#

Μετάφραση: Αγγλικά » Ελληνικά
Catnip
Λεξικό:

ουσιαστικό
είδος δυόσμου

με κάθε επιφύλαξη γιατί το google κάνει και λάθη..

παιδια πολυ χρησιμες οι πληροφοριες σας...γραφτικα σε ατη την ιστοσελιδα για μαλλον συντομα προκειτε να μου παρουν γατακι οι γονεις μου!:)

...την πληρώνει ο καναπές!!!

Χρειάζομαι όπωσδήποτε βοήθεια!!! Το "λουλούδι" μου, παρόλο που έχει ονυχοδρόμιο ακονίζει τα νυχάκια του και στους καναπέδες, ...συγκεκριμένα σε έναν καναπέ και... δεν ξέρω τι να κάνω. Όταν είμαι στο σπίτι και την ακούσω -ακόμα και αν κοιμάμαι σηκώνομαι πάνω- την μαλώνω πάντα, αλλά υπάρχουν και αρκετές ώρες που λείπω στην δουλειά και τα απότελέσματα είναι ορατά!!!! Καμία συμβουλή????:/:

μπορεις να παρεις ενα απωθητικο σπρευ για να ψεκασεις στον καναπε, ξερω οτι και το feliway μπορει να δουλεψει σε τετοια περιπτωση..

μπορεις να κολλησεις ταινια στο σημειο που ξυνει τα νυχια της για να την απωθησεις.

θα το πάρουμε αύριο κιόλας, όχι τίποτα άλλο... μήπως προλάβουμε και την τρύπα στον καναπέ!!! Ευχαριστούμε πολύ και σύντομα θα σας στείλουμε και φωτογραφικό υλικό με την "αφεντομουτσουνάρα μας". Η δική σου πάντως είναι κούκλα!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back