Καναπές ζητάει....βοήθεια!

αν εννοεις την δικια μου γατουλα, σ ευχαριστω πολύ!!:D ευχομαι να την προλαβετε την τρυπα:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπορεις να παρεις ενα απωθητικο σπρευ για να ψεκασεις στον καναπε, ξερω οτι και το feliway μπορει να δουλεψει σε τετοια περιπτωση..

Και εγώ ομοιοπαθής είμαι.;) Σε μας το feliway βοήθησε αρκετά την κατάσταση.:) Σκέφτομαι όμως να παραγγείλω από το νετ την γωνία καναπέ-ονυχοδρόμιο γιατί εκείνο το σημείο δεν το αφήνουν ήσυχο.:(Να τους το κάνω ονυχοδρόμιο να ησυχάσω και εγώ.:P;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οταν αλλαξαμε θεση στον καναπε ο ναρουτο πηγαινε στην γωνια και εξυνε τα νυχια του. Κολλησαμε μερικα κομματια απλης διαφανης ταινιας και λυθηκε το προβλημα. Μετα απο κανενα βγαλαμε την ταινια και δεν πηγαινε.

Για την δικιά σου μιλάω, για την Bailey σου, η οποία όχι τόσο στα χρώματα αλλά στο γενικότερο μοιάζει πολύ με το μελάκι μας "το γλυκό". Ελπίζω να αποφύγω τις ταινίες και τα συναφή. Δεν σας ακούω όμως σίγουρους οτι θα κάνει δουλειά το σπέι 100% και ανησυχώ!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οταν αλλαξαμε θεση στον καναπε ο ναρουτο πηγαινε στην γωνια και εξυνε τα νυχια του. Κολλησαμε μερικα κομματια απλης διαφανης ταινιας και λυθηκε το προβλημα. Μετα απο κανενα βγαλαμε την ταινια και δεν πηγαινε.

Με ταινια διπλης κολλητικης επιφανειας για να κολλαει στα πατουσια ή απλα να ειναι γυαλιστερη για να μην του αρεσει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για την δικιά σου μιλάω, για την Bailey σου, η οποία όχι τόσο στα χρώματα αλλά στο γενικότερο μοιάζει πολύ με το μελάκι μας "το γλυκό". Ελπίζω να αποφύγω τις ταινίες και τα συναφή. Δεν σας ακούω όμως σίγουρους οτι θα κάνει δουλειά το σπέι 100% και ανησυχώ!!!
εμενα το φελιγουει πχ δεν δουλευει στην γατα μου, αλλα σε πολλες γατες κανει δουλεια:)

Με ταινια διπλης κολλητικης επιφανειας για να κολλαει στα πατουσια ή απλα να ειναι γυαλιστερη για να μην του αρεσει;

γυαλιστερη ταινια για να μην του αρεσει. Επιασε παντως! Ουτε που πλησιαζει :lol: Ενα μηνα κρατησε η υποθεση με την ταινια και ο καναπες γλιτωσε (σχεδον). Τωρα παει και μασουλαει τις κλωστουλες αλλα του το κοψα και αυτο με λεμονι (πηρα ενα λεμονι και ενα μαχαιρι και εξυσα την φλουδα με το μαχαιρι και ετριψα το λεμονι στην περιοχη που εχει κλωστουλες). Πρεπει ομως να απεχθανεται πολυ το λεμονι για να πιασει. Ο ναρουτο ειναι γατος που ακομα και μπανανα να μυρισει τρεχει να κρυφτει :lol:

Ομοιοπαθούσα και εγώ!!!:/::/::/:Λύση όμως δεν έχω βρει...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ομοιοπαθούσα και εγώ!!!:/::/::/:Λύση όμως δεν έχω βρει...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
:lol::lol::lol:Εμένα που έχει ολόκληρο δάσος για ακόνισμα,ούτε τα χαλιά ούτε οι καναπέδες έχουν γλυτώσει...καμαρώστε θέαμα...:lol::lol::lol:
DSC00565.JPG

και εγω το ιδιο !!!!!!!εχει ονυδρομιο αλλα παντα ακονιζει τα νυχια της στην γωνια του καναπε !!!!!!!Και επειδη η πλατη του καναπε ακουμπαει στον τοιχο, στο κενο ανεμεσσα στον τοιχο και τον καναπε, ακονιζε και εκει τα νυχια !!Αυτο της εκοψα εβαλα ενα μαξιλαρι και δεν χωραει να μπει !!!!αλλα ακομη παει στην γωνια !!!!!Και εχει αρχιζει να ξεφτιζει εκει το υφασμα !

Κανένα γατί μου και ποτέ δεν πλησίασε ονυχοδρόμιο!

Ετσι το χω πάρει απόφαση. Εχω θυσιάσει μια πολυθρόνα που πανε εκει καθε μέρα και τη μαδάνε....

Απάντηση: ...την πληρώνει ο καναπές!!!

Εμένα δεν έχει ιδιαίτερη τρέλα με τα νύχια κ το γρατζούνισμα ευτυχώς!!!!Μόλις πω μηηηηηηηηηηηηηηηηηηη σταματάει.....Καλά δεν το λέω και πολύ ευγενικά το μηηηηηη κ το έχει πιάσει το νόημα!!!Εντάξει δεν της φωνάζω κ τόσο αλλά παραδόξως με ακούει....Μάλλον έχει να κάνει ότι το μηηηηηη το έμαθε από πολύ μικρή , απ'ότι ξέρω στις γάτες δεν αρέσουν οι φωνές οπότε έχει γίνει κυρία.......χαχαχαχ

η δικια μου παντος παιζει με τις φουντες του καναπε των μαξιλαριων και κοντευει να τα χαλασει τι μπορω να κανω γι αυτο να μην απιζει με τις φουντες των καναπεδων και τον μαξιλαριων???

απο τοτε που γεμισα το σπιτι 2 ονυχοδρομια (το ενα με βαρια βαση) και γατοδεντρο, η δικια μου εχει παρατήσει εντελως το καναπε. Μονο σε κατι ανυποπτες στιγμες οταν ξυπναει και βαριεται να κουβαληθει μεχρι το ονυχοδρομειο πηγαινει στο καναπε (σπανια).

Γρατζουνιές και έπιπλα!

Μπορούμε να αποτρέψουμε μια γάτα από το να γδέρνει έπιπλα(έκτος απ'το να την παροτρύνουμε να χρησιμοποιεί ονυχοδρόμιο.);

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καθόλου. Εκτός κι αν την παρακολουθείς συνέχεια και την αποτρέπεις κάθε φορά που γλυκοκοιτάζει οποιοδήποτε ξύλο. Κάτι που δεν είναι εύκολο για κανένα. Πάντως φρόντισε ο ονοιχόδρομος να είναι σε εμφανές σημείο, κι όχι πολύ κοντά σε τοίχο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Γρατζουνιές και έπιπλα!

αν σιχαινεται την μυρωδια λεμονιου, βαλε λεμονι εκει που ξυνει τα νυχια της... σε μενα εχει πιασει.

Σας ευχαριστώ:):)

πάω να βάλω λεμόνι στη δερματίνη στο κρεββάτι μου....;)
μου το'χει κάνει χάλια ο αλήτης ο Τούλης:mad:

εμενα στα 4 χρονια που την εχω εχει καταστρεψει εναν υπεροχο καναπε απο τον δελουδη ( 12.000 ευρω πεταμενα) και 1 υπεροχη καρεκλα απο το interni ( αλλα 3500 ευρω πεταμενα) αναγκαστηκα να αλλαξω τα υφασματα και απο τα 2 επιπλα και να βαλω καραβοπανο υφασμα που δεν παθαινει τιποτα ( και ειναι ενα χαλι αλλα τι να κανω, μια την εχω)
οποτε παρε μια αποφαση οτι τα επιπλα σου θα καταστραφουν και απολαυσε την γατουλα σου

η δικια μου εχει γρατσουνισει τα παντα ΤΑ ΠΑΝΤΑ εκτος απο το ονυχοδρομιο!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back