vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Την έχω παραμελήσει αρκετά όσον αφορα το παιχνίδι γι'αυτό και όποτε βρίσκω χρόνο προσπαθώ να κερδίσω το χαμένο έδαφος.Οσο σκέφτομαι ότι είμαι όλος ο κόσμος για εκείνη και ο κόσμος της είναι βουβός και ασάλευτος,όσο βλέπω αυτά τα θλιμμένα μάτια να με κοιτάζουν και όσο ακούω αυτό το ξεψυχισμένο παράπονο,πονάωΤο έχω παρατηρήσει κι εγώ αυτό το φαινόμενο, αλλά ευτυχώς είναι πάντοτε παροδικό. Το μόνο που θα συμβούλευα είναι να μην την πιέζεις να παίξετε αφού δε θέλει. Πολλές φορές η παρουσία μας και μόνο είναι πολύ ευεργετική για τα ζώα.![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Αν δεν είμαι αδιάκριτη, παραβιάζοντας το ιατρικό απόρρητο,
ποιά παθολογικά αίτια επιδεινώνουν την κατάθλιψη των γάτων; Επειδή, κι εμένα η Μπασσέτ μου είναι....μοναχογάτι, φοβάμαι μη μου πάθει τίποτα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Απλά έτυχε να έχει ουλίτιδα,να πονάει το στομα της και κάτι με τους αδένες του πρωκτού δε θυμάμαι τον ακριβή ορισμό και αυτά σε συνδυασμό με τον ελάχιστο χρόνο παιχνιδιού ενίσχυσαν την απομόνωση και την απόμακρη συμπεριφορά της.Μη μου αγχώνεσαι μάνα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα ν'έρθουμε αλλά αυτό με το Σείριο είναι απειλή ή προειδοποίηση?Περαστικα συνγατιωτισσα!Οι Βολιωτισσες δεν παθαινουν τιποτα;ΘΑ ερθετε στα μερη μας τα Χριστουγεννα να τη γνωρισουμε με τον Σειριο;

moukelis
Επιφανές μέλος

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Ε, άντε κι εσύ, είπαμε να παντρευτείς, να νοικοκυρευτείς, έχεις και γατοϋποχρεώσεις, κυρία μου, τουτέστιν, χάδια, παιχνίδια κλπ, μες τις μπομπονιέρες, χώσε και τη ζουζούνα, να δεις, πώς της φεύγει η κατάθλιψη! Πώς τη λένε αλήθεια;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Αντρες...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Το έχω παρατηρήσει κι εγώ αυτό το φαινόμενο, αλλά ευτυχώς είναι πάντοτε παροδικό. Το μόνο που θα συμβούλευα είναι να μην την πιέζεις να παίξετε αφού δε θέλει. Πολλές φορές η παρουσία μας και μόνο είναι πολύ ευεργετική για τα ζώα.![]()
Ναι πράγματι η παρουσία μας είναι όχι απλώς ευεργετική αλλά κ απαραίτητη γι αυτά. Το έχουν ανάγκη. Εγώ βλέπω πως μόλις μπω στο σπίτι έρχονται όλα γύρω μου. Εκτός του Τίμυ.

Κι εμένα ο Τίμυ αν και στειρωμένος νιαουρίζει πολλές φορές σαν να έχει οίστρο κ σε πληροφορώ ότι κάνει κ την κίνηση του ζευγαρώματος με μαξιλάρια συγκεκριμένα και ρουχα της κόρης μου που την έχει μαμά.Το έχει ακόμη?και γω σκεφτόμουν να κάνω ένα αυτοσχέδιο.Σήμερα το μεσημέρι που γύρισα σπίτι πήγαινε στην εξώπορτα και νιαούριζε έντονα.Μετά συνέχιζε το παράπονο και τριβόταν στο πάτωμα.Γενικά συμπεριφερόταν σα να είχε οίστρο.Αλλά είναι στειρωμένη
![]()

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι κυρία μου και θες να πάθω εγώ μετά?Εκτώς αν κάνω μπομπονιέρες με κρόσια και νεύρα κορδέλες.Που πήγε η υπογραφή μου?Ντάαααααξει τότε, δεν φοβόμαστε τίποταΕ, άντε κι εσύ, είπαμε να παντρευτείς, να νοικοκυρευτείς, έχεις και γατοϋποχρεώσεις, κυρία μου, τουτέστιν, χάδια, παιχνίδια κλπ, μες τις μπομπονιέρες, χώσε και τη ζουζούνα, να δεις, πώς της φεύγει η κατάθλιψη! Πώς τη λένε αλήθεια;
Μάιζελ μας λένε..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι πράγματι η παρουσία μας είναι όχι απλώς ευεργετική αλλά κ απαραίτητη γι αυτά. Το έχουν ανάγκη. Εγώ βλέπω πως μόλις μπω στο σπίτι έρχονται όλα γύρω μου. Εκτός του Τίμυ.
Κι εμένα ο Τίμυ αν και στειρωμένος νιαουρίζει πολλές φορές σαν να έχει οίστρο κ σε πληροφορώ ότι κάνει κ την κίνηση του ζευγαρώματος με μαξιλάρια συγκεκριμένα και ρουχα της κόρης μου που την έχει μαμά.![]()

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος

ellirou
Νεοφερμένο μέλος
καλημέρα σας!έχω ένα πρόβλημα με τον ένα γατούλη μου!συμπεριφερεται σαν να εχει μελαγχωλια δηλαδη κοιμάται πολλές ώρες και γενικά δεν εχει πολύ όρεξη για παιχνίδι,βέβαια τρώει κανονικά!έχουμε τρεις γάτες μέσα στο σπίτι η μια βγαίνει κ εξω!ο πουπούτας μου ειναι περσικός και νομιζω οτί τον ενοχλεί η παρουσία των αλλων γατιών κ ότι φροντίζω και αγαπάω και τισ άλλες!το λέω αυτό επειδή έλειπα 5 χρόνια στην θεσσαλονίκι με την αλλη μου γάτα νταίζη και όταν γυρίσαμε μετα από λίγο καιρό έβγαλε αυτή την συμπεριφορά ο πουπούτας!περιμένω την γνώμη σας...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ellirou
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool