vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 18:01 Η vi2ka έγραψε: #101 24-11-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Το έχω παρατηρήσει κι εγώ αυτό το φαινόμενο, αλλά ευτυχώς είναι πάντοτε παροδικό. Το μόνο που θα συμβούλευα είναι να μην την πιέζεις να παίξετε αφού δε θέλει. Πολλές φορές η παρουσία μας και μόνο είναι πολύ ευεργετική για τα ζώα. Click για ανάπτυξη... Την έχω παραμελήσει αρκετά όσον αφορα το παιχνίδι γι'αυτό και όποτε βρίσκω χρόνο προσπαθώ να κερδίσω το χαμένο έδαφος.Οσο σκέφτομαι ότι είμαι όλος ο κόσμος για εκείνη και ο κόσμος της είναι βουβός και ασάλευτος,όσο βλέπω αυτά τα θλιμμένα μάτια να με κοιτάζουν και όσο ακούω αυτό το ξεψυχισμένο παράπονο,πονάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:42 Η Ελένη Άνση: #102 25-11-08 15:42 Το Άλεξ Πακ έχει αποκλειστικότητα σ'αυτό το γατοτούνελ με τα χρώματά του. Μπλε- κίτρινο, και πιστεύω θα το βρεις. Το Σεπτέμβριο το είχε πάντως!! Αν θέλεις, για τη συνεχιζόμενη αθυμία της μικρής, ρώτησε και το γιατρό του φόρουμ στο "Γιατρέ αρρώστησε", εδώ στο ίδιο θέμα "Προβλήματα Υγείας" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 21:00 Η vi2ka έγραψε: #103 29-11-08 21:00 Καταρχάς σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας.Σήμερα πήγαμε στο γιατρό που διαπιστώθηκε ότι έχουμε μια μικρή κατάθλιψη σε συνδυασμό με κάποια παθολογικά αίτια που ευννοούν αυτή τη συμπεριφορά.Η συνταγή λοιπόν ήταν απλή και αποτελεσματικότατη.Εκτώς από τα φαρμακάκια μας που θα μας ανακουφίσουν,εξτρά δόσεις χαδιών και φιλιών στην κοιλίτσα μας,μια κονσερβούλα,2 από τις αγαπημένες μας μπίλιες,ενα φελιγουει και ένα γατοτούνελ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 21:34 Η Ελένη Άνση: #104 29-11-08 21:34 Όλα θα πάνε καλά, περαστικούλια!!! Αν δεν είμαι αδιάκριτη, παραβιάζοντας το ιατρικό απόρρητο, ποιά παθολογικά αίτια επιδεινώνουν την κατάθλιψη των γάτων; Επειδή, κι εμένα η Μπασσέτ μου είναι....μοναχογάτι, φοβάμαι μη μου πάθει τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 21:56 Η vi2ka έγραψε: #105 29-11-08 21:56 Καλέ λάθος το διατύπωσα και σε ανυσήχησα βραδυατικοΑπλά έτυχε να έχει ουλίτιδα,να πονάει το στομα της και κάτι με τους αδένες του πρωκτού δε θυμάμαι τον ακριβή ορισμό και αυτά σε συνδυασμό με τον ελάχιστο χρόνο παιχνιδιού ενίσχυσαν την απομόνωση και την απόμακρη συμπεριφορά της.Μη μου αγχώνεσαι μάνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 21:59 Η moukelis έγραψε: #106 29-11-08 21:59 Περαστικα συνγατιωτισσα!Οι Βολιωτισσες δεν παθαινουν τιποτα;ΘΑ ερθετε στα μερη μας τα Χριστουγεννα να τη γνωρισουμε με τον Σειριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:02 Η vi2ka έγραψε: #107 29-11-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Περαστικα συνγατιωτισσα!Οι Βολιωτισσες δεν παθαινουν τιποτα;ΘΑ ερθετε στα μερη μας τα Χριστουγεννα να τη γνωρισουμε με τον Σειριο; Click για ανάπτυξη... Θα ν'έρθουμε αλλά αυτό με το Σείριο είναι απειλή ή προειδοποίηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η moukelis έγραψε: #108 29-11-08 22:03 Καλε απλη προταση ειναι,αμα μας θεωρειτε απειλη απαξιουμε να σας γνωρισουμε!Οριστε μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:09 Η vi2ka έγραψε: #109 29-11-08 22:09 Ο άντρας ο σωστός μίλησε.Καλέ μη μας θυμώνετε καλέ.Ποιος δε θα θελε να γνωρίσει τον ένα,τον μοναδικό,το μύθο..ε..ε..?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:13 Η moukelis έγραψε: #110 29-11-08 22:13 Τελος παντων...Συγχωρειστε επειδη εχετε λευκο μητρωο(κι επειδη ο μπεκρομπαμπας μας ενθουσιαστηκε που εχετε ονομα μπυρας.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:17 Η Ελένη Άνση: #111 29-11-08 22:17 Ντάαααααξει τότε, δεν φοβόμαστε τίποτα Ε, άντε κι εσύ, είπαμε να παντρευτείς, να νοικοκυρευτείς, έχεις και γατοϋποχρεώσεις, κυρία μου, τουτέστιν, χάδια, παιχνίδια κλπ, μες τις μπομπονιέρες, χώσε και τη ζουζούνα, να δεις, πώς της φεύγει η κατάθλιψη! Πώς τη λένε αλήθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:20 Η vi2ka έγραψε: #112 29-11-08 22:20 Βαυαρικής καταγωγής βεβαίως βεβαίως.Και μας ο μπαμπάς μας το φόρτωσε το όνομα.Πάλι καλά που δε μας είπε βαχεστεφάνερ που ήθελε αρχικάΑντρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:22 Η staman2 έγραψε: #113 29-11-08 22:22 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Το έχω παρατηρήσει κι εγώ αυτό το φαινόμενο, αλλά ευτυχώς είναι πάντοτε παροδικό. Το μόνο που θα συμβούλευα είναι να μην την πιέζεις να παίξετε αφού δε θέλει. Πολλές φορές η παρουσία μας και μόνο είναι πολύ ευεργετική για τα ζώα. Click για ανάπτυξη... Ναι πράγματι η παρουσία μας είναι όχι απλώς ευεργετική αλλά κ απαραίτητη γι αυτά. Το έχουν ανάγκη. Εγώ βλέπω πως μόλις μπω στο σπίτι έρχονται όλα γύρω μου. Εκτός του Τίμυ. Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Το έχει ακόμη?και γω σκεφτόμουν να κάνω ένα αυτοσχέδιο.Σήμερα το μεσημέρι που γύρισα σπίτι πήγαινε στην εξώπορτα και νιαούριζε έντονα.Μετά συνέχιζε το παράπονο και τριβόταν στο πάτωμα.Γενικά συμπεριφερόταν σα να είχε οίστρο.Αλλά είναι στειρωμένη Click για ανάπτυξη... Κι εμένα ο Τίμυ αν και στειρωμένος νιαουρίζει πολλές φορές σαν να έχει οίστρο κ σε πληροφορώ ότι κάνει κ την κίνηση του ζευγαρώματος με μαξιλάρια συγκεκριμένα και ρουχα της κόρης μου που την έχει μαμά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:25 Η vi2ka έγραψε: #114 29-11-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ντάαααααξει τότε, δεν φοβόμαστε τίποτα Ε, άντε κι εσύ, είπαμε να παντρευτείς, να νοικοκυρευτείς, έχεις και γατοϋποχρεώσεις, κυρία μου, τουτέστιν, χάδια, παιχνίδια κλπ, μες τις μπομπονιέρες, χώσε και τη ζουζούνα, να δεις, πώς της φεύγει η κατάθλιψη! Πώς τη λένε αλήθεια; Click για ανάπτυξη... Ναι κυρία μου και θες να πάθω εγώ μετά?Εκτώς αν κάνω μπομπονιέρες με κρόσια και νεύρα κορδέλες.Που πήγε η υπογραφή μου?Μάιζελ μας λένε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η vi2ka έγραψε: #115 29-11-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι πράγματι η παρουσία μας είναι όχι απλώς ευεργετική αλλά κ απαραίτητη γι αυτά. Το έχουν ανάγκη. Εγώ βλέπω πως μόλις μπω στο σπίτι έρχονται όλα γύρω μου. Εκτός του Τίμυ. Κι εμένα ο Τίμυ αν και στειρωμένος νιαουρίζει πολλές φορές σαν να έχει οίστρο κ σε πληροφορώ ότι κάνει κ την κίνηση του ζευγαρώματος με μαξιλάρια συγκεκριμένα και ρουχα της κόρης μου που την έχει μαμά. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 03:45 Η yasmin1gr: #116 30-11-08 03:45 Καλο ειναι να τη δει γιατρος δεν ξερω αν την ειδε παντα παντως πρωτα ελεγχουμε μηπως ειναι αρρωστη και μονο μετα σκεφτομαστε τη καταθλιψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ruko έγραψε: #117 30-11-08 13:16 Λέει παραπάνω ότι η γατούλα έχει κάποια ψιλοπροβληματάκια που εντείνουν το πρόβλημα. Ευτυχώς δεν φαίνεται να είναι σοβαρό. Περαστικά σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ellirou Νεοφερμένο μέλος Ο ellirou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:18 Ο ellirou έγραψε: #118 16-02-09 13:18 Λίγο μελαγχολικός! καλημέρα σας!έχω ένα πρόβλημα με τον ένα γατούλη μου!συμπεριφερεται σαν να εχει μελαγχωλια δηλαδη κοιμάται πολλές ώρες και γενικά δεν εχει πολύ όρεξη για παιχνίδι,βέβαια τρώει κανονικά!έχουμε τρεις γάτες μέσα στο σπίτι η μια βγαίνει κ εξω!ο πουπούτας μου ειναι περσικός και νομιζω οτί τον ενοχλεί η παρουσία των αλλων γατιών κ ότι φροντίζω και αγαπάω και τισ άλλες!το λέω αυτό επειδή έλειπα 5 χρόνια στην θεσσαλονίκι με την αλλη μου γάτα νταίζη και όταν γυρίσαμε μετα από λίγο καιρό έβγαλε αυτή την συμπεριφορά ο πουπούτας!περιμένω την γνώμη σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:30 Η ιβανα έγραψε: #119 16-02-09 13:30 αυτα τα 5 χρονια που ελειπες με ποιους ζουσε ? περναγε καλα ? τωρα που εισαι εκει περνας ποιοτικο χρονο μαζι του ? ασχολησου οσο περισσοτερο μπορεις. με παιχνιδια, να του μιλας, να το χτενιζεις, να το χαιδευεις παραπανω. μπορει να εχει μελαγχολια. παρε του κανενα ονυχοδρομιο, βαλε του κανενα βιντεακι με γατες η πουλια να χαζεψει. πολλα μπορεις να κανεις. τι ηλικια εχει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ellirou Νεοφερμένο μέλος Ο ellirou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:58 Ο ellirou έγραψε: #120 16-02-09 18:58 Αυτά τα 5 χρόνια έμενε με τους γονείς μου κ σίγουρα περνούσε καλά γιατί η μητέρα μου του εχει αδυναμία.είναι 6 χρονών.ασχολούμε μαζί του απλά ισως τον ενοχλεί που ασχολούμε και με τις άλλες.κάνε μου καμια πρόταση για παιχνίδια κλπ αν μπορείς.ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ofilia Tina2017 Asag Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ruko: Το έχω παρατηρήσει κι εγώ αυτό το φαινόμενο, αλλά ευτυχώς είναι πάντοτε παροδικό. Το μόνο που θα συμβούλευα είναι να μην την πιέζεις να παίξετε αφού δε θέλει. Πολλές φορές η παρουσία μας και μόνο είναι πολύ ευεργετική για τα ζώα. Click για ανάπτυξη... Την έχω παραμελήσει αρκετά όσον αφορα το παιχνίδι γι'αυτό και όποτε βρίσκω χρόνο προσπαθώ να κερδίσω το χαμένο έδαφος.Οσο σκέφτομαι ότι είμαι όλος ο κόσμος για εκείνη και ο κόσμος της είναι βουβός και ασάλευτος,όσο βλέπω αυτά τα θλιμμένα μάτια να με κοιτάζουν και όσο ακούω αυτό το ξεψυχισμένο παράπονο,πονάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:42 Η Ελένη Άνση: #102 25-11-08 15:42 Το Άλεξ Πακ έχει αποκλειστικότητα σ'αυτό το γατοτούνελ με τα χρώματά του. Μπλε- κίτρινο, και πιστεύω θα το βρεις. Το Σεπτέμβριο το είχε πάντως!! Αν θέλεις, για τη συνεχιζόμενη αθυμία της μικρής, ρώτησε και το γιατρό του φόρουμ στο "Γιατρέ αρρώστησε", εδώ στο ίδιο θέμα "Προβλήματα Υγείας" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 21:00 Η vi2ka έγραψε: #103 29-11-08 21:00 Καταρχάς σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας.Σήμερα πήγαμε στο γιατρό που διαπιστώθηκε ότι έχουμε μια μικρή κατάθλιψη σε συνδυασμό με κάποια παθολογικά αίτια που ευννοούν αυτή τη συμπεριφορά.Η συνταγή λοιπόν ήταν απλή και αποτελεσματικότατη.Εκτώς από τα φαρμακάκια μας που θα μας ανακουφίσουν,εξτρά δόσεις χαδιών και φιλιών στην κοιλίτσα μας,μια κονσερβούλα,2 από τις αγαπημένες μας μπίλιες,ενα φελιγουει και ένα γατοτούνελ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 21:34 Η Ελένη Άνση: #104 29-11-08 21:34 Όλα θα πάνε καλά, περαστικούλια!!! Αν δεν είμαι αδιάκριτη, παραβιάζοντας το ιατρικό απόρρητο, ποιά παθολογικά αίτια επιδεινώνουν την κατάθλιψη των γάτων; Επειδή, κι εμένα η Μπασσέτ μου είναι....μοναχογάτι, φοβάμαι μη μου πάθει τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 21:56 Η vi2ka έγραψε: #105 29-11-08 21:56 Καλέ λάθος το διατύπωσα και σε ανυσήχησα βραδυατικοΑπλά έτυχε να έχει ουλίτιδα,να πονάει το στομα της και κάτι με τους αδένες του πρωκτού δε θυμάμαι τον ακριβή ορισμό και αυτά σε συνδυασμό με τον ελάχιστο χρόνο παιχνιδιού ενίσχυσαν την απομόνωση και την απόμακρη συμπεριφορά της.Μη μου αγχώνεσαι μάνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 21:59 Η moukelis έγραψε: #106 29-11-08 21:59 Περαστικα συνγατιωτισσα!Οι Βολιωτισσες δεν παθαινουν τιποτα;ΘΑ ερθετε στα μερη μας τα Χριστουγεννα να τη γνωρισουμε με τον Σειριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:02 Η vi2ka έγραψε: #107 29-11-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Περαστικα συνγατιωτισσα!Οι Βολιωτισσες δεν παθαινουν τιποτα;ΘΑ ερθετε στα μερη μας τα Χριστουγεννα να τη γνωρισουμε με τον Σειριο; Click για ανάπτυξη... Θα ν'έρθουμε αλλά αυτό με το Σείριο είναι απειλή ή προειδοποίηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η moukelis έγραψε: #108 29-11-08 22:03 Καλε απλη προταση ειναι,αμα μας θεωρειτε απειλη απαξιουμε να σας γνωρισουμε!Οριστε μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:09 Η vi2ka έγραψε: #109 29-11-08 22:09 Ο άντρας ο σωστός μίλησε.Καλέ μη μας θυμώνετε καλέ.Ποιος δε θα θελε να γνωρίσει τον ένα,τον μοναδικό,το μύθο..ε..ε..?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:13 Η moukelis έγραψε: #110 29-11-08 22:13 Τελος παντων...Συγχωρειστε επειδη εχετε λευκο μητρωο(κι επειδη ο μπεκρομπαμπας μας ενθουσιαστηκε που εχετε ονομα μπυρας.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:17 Η Ελένη Άνση: #111 29-11-08 22:17 Ντάαααααξει τότε, δεν φοβόμαστε τίποτα Ε, άντε κι εσύ, είπαμε να παντρευτείς, να νοικοκυρευτείς, έχεις και γατοϋποχρεώσεις, κυρία μου, τουτέστιν, χάδια, παιχνίδια κλπ, μες τις μπομπονιέρες, χώσε και τη ζουζούνα, να δεις, πώς της φεύγει η κατάθλιψη! Πώς τη λένε αλήθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:20 Η vi2ka έγραψε: #112 29-11-08 22:20 Βαυαρικής καταγωγής βεβαίως βεβαίως.Και μας ο μπαμπάς μας το φόρτωσε το όνομα.Πάλι καλά που δε μας είπε βαχεστεφάνερ που ήθελε αρχικάΑντρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:22 Η staman2 έγραψε: #113 29-11-08 22:22 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Το έχω παρατηρήσει κι εγώ αυτό το φαινόμενο, αλλά ευτυχώς είναι πάντοτε παροδικό. Το μόνο που θα συμβούλευα είναι να μην την πιέζεις να παίξετε αφού δε θέλει. Πολλές φορές η παρουσία μας και μόνο είναι πολύ ευεργετική για τα ζώα. Click για ανάπτυξη... Ναι πράγματι η παρουσία μας είναι όχι απλώς ευεργετική αλλά κ απαραίτητη γι αυτά. Το έχουν ανάγκη. Εγώ βλέπω πως μόλις μπω στο σπίτι έρχονται όλα γύρω μου. Εκτός του Τίμυ. Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Το έχει ακόμη?και γω σκεφτόμουν να κάνω ένα αυτοσχέδιο.Σήμερα το μεσημέρι που γύρισα σπίτι πήγαινε στην εξώπορτα και νιαούριζε έντονα.Μετά συνέχιζε το παράπονο και τριβόταν στο πάτωμα.Γενικά συμπεριφερόταν σα να είχε οίστρο.Αλλά είναι στειρωμένη Click για ανάπτυξη... Κι εμένα ο Τίμυ αν και στειρωμένος νιαουρίζει πολλές φορές σαν να έχει οίστρο κ σε πληροφορώ ότι κάνει κ την κίνηση του ζευγαρώματος με μαξιλάρια συγκεκριμένα και ρουχα της κόρης μου που την έχει μαμά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:25 Η vi2ka έγραψε: #114 29-11-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ντάαααααξει τότε, δεν φοβόμαστε τίποτα Ε, άντε κι εσύ, είπαμε να παντρευτείς, να νοικοκυρευτείς, έχεις και γατοϋποχρεώσεις, κυρία μου, τουτέστιν, χάδια, παιχνίδια κλπ, μες τις μπομπονιέρες, χώσε και τη ζουζούνα, να δεις, πώς της φεύγει η κατάθλιψη! Πώς τη λένε αλήθεια; Click για ανάπτυξη... Ναι κυρία μου και θες να πάθω εγώ μετά?Εκτώς αν κάνω μπομπονιέρες με κρόσια και νεύρα κορδέλες.Που πήγε η υπογραφή μου?Μάιζελ μας λένε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η vi2ka έγραψε: #115 29-11-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι πράγματι η παρουσία μας είναι όχι απλώς ευεργετική αλλά κ απαραίτητη γι αυτά. Το έχουν ανάγκη. Εγώ βλέπω πως μόλις μπω στο σπίτι έρχονται όλα γύρω μου. Εκτός του Τίμυ. Κι εμένα ο Τίμυ αν και στειρωμένος νιαουρίζει πολλές φορές σαν να έχει οίστρο κ σε πληροφορώ ότι κάνει κ την κίνηση του ζευγαρώματος με μαξιλάρια συγκεκριμένα και ρουχα της κόρης μου που την έχει μαμά. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 03:45 Η yasmin1gr: #116 30-11-08 03:45 Καλο ειναι να τη δει γιατρος δεν ξερω αν την ειδε παντα παντως πρωτα ελεγχουμε μηπως ειναι αρρωστη και μονο μετα σκεφτομαστε τη καταθλιψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ruko έγραψε: #117 30-11-08 13:16 Λέει παραπάνω ότι η γατούλα έχει κάποια ψιλοπροβληματάκια που εντείνουν το πρόβλημα. Ευτυχώς δεν φαίνεται να είναι σοβαρό. Περαστικά σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ellirou Νεοφερμένο μέλος Ο ellirou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:18 Ο ellirou έγραψε: #118 16-02-09 13:18 Λίγο μελαγχολικός! καλημέρα σας!έχω ένα πρόβλημα με τον ένα γατούλη μου!συμπεριφερεται σαν να εχει μελαγχωλια δηλαδη κοιμάται πολλές ώρες και γενικά δεν εχει πολύ όρεξη για παιχνίδι,βέβαια τρώει κανονικά!έχουμε τρεις γάτες μέσα στο σπίτι η μια βγαίνει κ εξω!ο πουπούτας μου ειναι περσικός και νομιζω οτί τον ενοχλεί η παρουσία των αλλων γατιών κ ότι φροντίζω και αγαπάω και τισ άλλες!το λέω αυτό επειδή έλειπα 5 χρόνια στην θεσσαλονίκι με την αλλη μου γάτα νταίζη και όταν γυρίσαμε μετα από λίγο καιρό έβγαλε αυτή την συμπεριφορά ο πουπούτας!περιμένω την γνώμη σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:30 Η ιβανα έγραψε: #119 16-02-09 13:30 αυτα τα 5 χρονια που ελειπες με ποιους ζουσε ? περναγε καλα ? τωρα που εισαι εκει περνας ποιοτικο χρονο μαζι του ? ασχολησου οσο περισσοτερο μπορεις. με παιχνιδια, να του μιλας, να το χτενιζεις, να το χαιδευεις παραπανω. μπορει να εχει μελαγχολια. παρε του κανενα ονυχοδρομιο, βαλε του κανενα βιντεακι με γατες η πουλια να χαζεψει. πολλα μπορεις να κανεις. τι ηλικια εχει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ellirou Νεοφερμένο μέλος Ο ellirou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:58 Ο ellirou έγραψε: #120 16-02-09 18:58 Αυτά τα 5 χρόνια έμενε με τους γονείς μου κ σίγουρα περνούσε καλά γιατί η μητέρα μου του εχει αδυναμία.είναι 6 χρονών.ασχολούμε μαζί του απλά ισως τον ενοχλεί που ασχολούμε και με τις άλλες.κάνε μου καμια πρόταση για παιχνίδια κλπ αν μπορείς.ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ofilia Tina2017 Asag Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το Άλεξ Πακ έχει αποκλειστικότητα σ'αυτό το γατοτούνελ με τα χρώματά του. Μπλε- κίτρινο, και πιστεύω θα το βρεις. Το Σεπτέμβριο το είχε πάντως!! Αν θέλεις, για τη συνεχιζόμενη αθυμία της μικρής, ρώτησε και το γιατρό του φόρουμ στο "Γιατρέ αρρώστησε", εδώ στο ίδιο θέμα "Προβλήματα Υγείας" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 21:00 Η vi2ka έγραψε: #103 29-11-08 21:00 Καταρχάς σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας.Σήμερα πήγαμε στο γιατρό που διαπιστώθηκε ότι έχουμε μια μικρή κατάθλιψη σε συνδυασμό με κάποια παθολογικά αίτια που ευννοούν αυτή τη συμπεριφορά.Η συνταγή λοιπόν ήταν απλή και αποτελεσματικότατη.Εκτώς από τα φαρμακάκια μας που θα μας ανακουφίσουν,εξτρά δόσεις χαδιών και φιλιών στην κοιλίτσα μας,μια κονσερβούλα,2 από τις αγαπημένες μας μπίλιες,ενα φελιγουει και ένα γατοτούνελ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 21:34 Η Ελένη Άνση: #104 29-11-08 21:34 Όλα θα πάνε καλά, περαστικούλια!!! Αν δεν είμαι αδιάκριτη, παραβιάζοντας το ιατρικό απόρρητο, ποιά παθολογικά αίτια επιδεινώνουν την κατάθλιψη των γάτων; Επειδή, κι εμένα η Μπασσέτ μου είναι....μοναχογάτι, φοβάμαι μη μου πάθει τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 21:56 Η vi2ka έγραψε: #105 29-11-08 21:56 Καλέ λάθος το διατύπωσα και σε ανυσήχησα βραδυατικοΑπλά έτυχε να έχει ουλίτιδα,να πονάει το στομα της και κάτι με τους αδένες του πρωκτού δε θυμάμαι τον ακριβή ορισμό και αυτά σε συνδυασμό με τον ελάχιστο χρόνο παιχνιδιού ενίσχυσαν την απομόνωση και την απόμακρη συμπεριφορά της.Μη μου αγχώνεσαι μάνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 21:59 Η moukelis έγραψε: #106 29-11-08 21:59 Περαστικα συνγατιωτισσα!Οι Βολιωτισσες δεν παθαινουν τιποτα;ΘΑ ερθετε στα μερη μας τα Χριστουγεννα να τη γνωρισουμε με τον Σειριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:02 Η vi2ka έγραψε: #107 29-11-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Περαστικα συνγατιωτισσα!Οι Βολιωτισσες δεν παθαινουν τιποτα;ΘΑ ερθετε στα μερη μας τα Χριστουγεννα να τη γνωρισουμε με τον Σειριο; Click για ανάπτυξη... Θα ν'έρθουμε αλλά αυτό με το Σείριο είναι απειλή ή προειδοποίηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η moukelis έγραψε: #108 29-11-08 22:03 Καλε απλη προταση ειναι,αμα μας θεωρειτε απειλη απαξιουμε να σας γνωρισουμε!Οριστε μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:09 Η vi2ka έγραψε: #109 29-11-08 22:09 Ο άντρας ο σωστός μίλησε.Καλέ μη μας θυμώνετε καλέ.Ποιος δε θα θελε να γνωρίσει τον ένα,τον μοναδικό,το μύθο..ε..ε..?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:13 Η moukelis έγραψε: #110 29-11-08 22:13 Τελος παντων...Συγχωρειστε επειδη εχετε λευκο μητρωο(κι επειδη ο μπεκρομπαμπας μας ενθουσιαστηκε που εχετε ονομα μπυρας.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:17 Η Ελένη Άνση: #111 29-11-08 22:17 Ντάαααααξει τότε, δεν φοβόμαστε τίποτα Ε, άντε κι εσύ, είπαμε να παντρευτείς, να νοικοκυρευτείς, έχεις και γατοϋποχρεώσεις, κυρία μου, τουτέστιν, χάδια, παιχνίδια κλπ, μες τις μπομπονιέρες, χώσε και τη ζουζούνα, να δεις, πώς της φεύγει η κατάθλιψη! Πώς τη λένε αλήθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:20 Η vi2ka έγραψε: #112 29-11-08 22:20 Βαυαρικής καταγωγής βεβαίως βεβαίως.Και μας ο μπαμπάς μας το φόρτωσε το όνομα.Πάλι καλά που δε μας είπε βαχεστεφάνερ που ήθελε αρχικάΑντρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:22 Η staman2 έγραψε: #113 29-11-08 22:22 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Το έχω παρατηρήσει κι εγώ αυτό το φαινόμενο, αλλά ευτυχώς είναι πάντοτε παροδικό. Το μόνο που θα συμβούλευα είναι να μην την πιέζεις να παίξετε αφού δε θέλει. Πολλές φορές η παρουσία μας και μόνο είναι πολύ ευεργετική για τα ζώα. Click για ανάπτυξη... Ναι πράγματι η παρουσία μας είναι όχι απλώς ευεργετική αλλά κ απαραίτητη γι αυτά. Το έχουν ανάγκη. Εγώ βλέπω πως μόλις μπω στο σπίτι έρχονται όλα γύρω μου. Εκτός του Τίμυ. Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Το έχει ακόμη?και γω σκεφτόμουν να κάνω ένα αυτοσχέδιο.Σήμερα το μεσημέρι που γύρισα σπίτι πήγαινε στην εξώπορτα και νιαούριζε έντονα.Μετά συνέχιζε το παράπονο και τριβόταν στο πάτωμα.Γενικά συμπεριφερόταν σα να είχε οίστρο.Αλλά είναι στειρωμένη Click για ανάπτυξη... Κι εμένα ο Τίμυ αν και στειρωμένος νιαουρίζει πολλές φορές σαν να έχει οίστρο κ σε πληροφορώ ότι κάνει κ την κίνηση του ζευγαρώματος με μαξιλάρια συγκεκριμένα και ρουχα της κόρης μου που την έχει μαμά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:25 Η vi2ka έγραψε: #114 29-11-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ντάαααααξει τότε, δεν φοβόμαστε τίποτα Ε, άντε κι εσύ, είπαμε να παντρευτείς, να νοικοκυρευτείς, έχεις και γατοϋποχρεώσεις, κυρία μου, τουτέστιν, χάδια, παιχνίδια κλπ, μες τις μπομπονιέρες, χώσε και τη ζουζούνα, να δεις, πώς της φεύγει η κατάθλιψη! Πώς τη λένε αλήθεια; Click για ανάπτυξη... Ναι κυρία μου και θες να πάθω εγώ μετά?Εκτώς αν κάνω μπομπονιέρες με κρόσια και νεύρα κορδέλες.Που πήγε η υπογραφή μου?Μάιζελ μας λένε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η vi2ka έγραψε: #115 29-11-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι πράγματι η παρουσία μας είναι όχι απλώς ευεργετική αλλά κ απαραίτητη γι αυτά. Το έχουν ανάγκη. Εγώ βλέπω πως μόλις μπω στο σπίτι έρχονται όλα γύρω μου. Εκτός του Τίμυ. Κι εμένα ο Τίμυ αν και στειρωμένος νιαουρίζει πολλές φορές σαν να έχει οίστρο κ σε πληροφορώ ότι κάνει κ την κίνηση του ζευγαρώματος με μαξιλάρια συγκεκριμένα και ρουχα της κόρης μου που την έχει μαμά. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 03:45 Η yasmin1gr: #116 30-11-08 03:45 Καλο ειναι να τη δει γιατρος δεν ξερω αν την ειδε παντα παντως πρωτα ελεγχουμε μηπως ειναι αρρωστη και μονο μετα σκεφτομαστε τη καταθλιψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ruko έγραψε: #117 30-11-08 13:16 Λέει παραπάνω ότι η γατούλα έχει κάποια ψιλοπροβληματάκια που εντείνουν το πρόβλημα. Ευτυχώς δεν φαίνεται να είναι σοβαρό. Περαστικά σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ellirou Νεοφερμένο μέλος Ο ellirou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:18 Ο ellirou έγραψε: #118 16-02-09 13:18 Λίγο μελαγχολικός! καλημέρα σας!έχω ένα πρόβλημα με τον ένα γατούλη μου!συμπεριφερεται σαν να εχει μελαγχωλια δηλαδη κοιμάται πολλές ώρες και γενικά δεν εχει πολύ όρεξη για παιχνίδι,βέβαια τρώει κανονικά!έχουμε τρεις γάτες μέσα στο σπίτι η μια βγαίνει κ εξω!ο πουπούτας μου ειναι περσικός και νομιζω οτί τον ενοχλεί η παρουσία των αλλων γατιών κ ότι φροντίζω και αγαπάω και τισ άλλες!το λέω αυτό επειδή έλειπα 5 χρόνια στην θεσσαλονίκι με την αλλη μου γάτα νταίζη και όταν γυρίσαμε μετα από λίγο καιρό έβγαλε αυτή την συμπεριφορά ο πουπούτας!περιμένω την γνώμη σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:30 Η ιβανα έγραψε: #119 16-02-09 13:30 αυτα τα 5 χρονια που ελειπες με ποιους ζουσε ? περναγε καλα ? τωρα που εισαι εκει περνας ποιοτικο χρονο μαζι του ? ασχολησου οσο περισσοτερο μπορεις. με παιχνιδια, να του μιλας, να το χτενιζεις, να το χαιδευεις παραπανω. μπορει να εχει μελαγχολια. παρε του κανενα ονυχοδρομιο, βαλε του κανενα βιντεακι με γατες η πουλια να χαζεψει. πολλα μπορεις να κανεις. τι ηλικια εχει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ellirou Νεοφερμένο μέλος Ο ellirou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:58 Ο ellirou έγραψε: #120 16-02-09 18:58 Αυτά τα 5 χρόνια έμενε με τους γονείς μου κ σίγουρα περνούσε καλά γιατί η μητέρα μου του εχει αδυναμία.είναι 6 χρονών.ασχολούμε μαζί του απλά ισως τον ενοχλεί που ασχολούμε και με τις άλλες.κάνε μου καμια πρόταση για παιχνίδια κλπ αν μπορείς.ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ofilia Tina2017 Asag Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καταρχάς σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας.Σήμερα πήγαμε στο γιατρό που διαπιστώθηκε ότι έχουμε μια μικρή κατάθλιψη σε συνδυασμό με κάποια παθολογικά αίτια που ευννοούν αυτή τη συμπεριφορά.Η συνταγή λοιπόν ήταν απλή και αποτελεσματικότατη.Εκτώς από τα φαρμακάκια μας που θα μας ανακουφίσουν,εξτρά δόσεις χαδιών και φιλιών στην κοιλίτσα μας,μια κονσερβούλα,2 από τις αγαπημένες μας μπίλιες,ενα φελιγουει και ένα γατοτούνελ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 21:34 Η Ελένη Άνση: #104 29-11-08 21:34 Όλα θα πάνε καλά, περαστικούλια!!! Αν δεν είμαι αδιάκριτη, παραβιάζοντας το ιατρικό απόρρητο, ποιά παθολογικά αίτια επιδεινώνουν την κατάθλιψη των γάτων; Επειδή, κι εμένα η Μπασσέτ μου είναι....μοναχογάτι, φοβάμαι μη μου πάθει τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 21:56 Η vi2ka έγραψε: #105 29-11-08 21:56 Καλέ λάθος το διατύπωσα και σε ανυσήχησα βραδυατικοΑπλά έτυχε να έχει ουλίτιδα,να πονάει το στομα της και κάτι με τους αδένες του πρωκτού δε θυμάμαι τον ακριβή ορισμό και αυτά σε συνδυασμό με τον ελάχιστο χρόνο παιχνιδιού ενίσχυσαν την απομόνωση και την απόμακρη συμπεριφορά της.Μη μου αγχώνεσαι μάνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 21:59 Η moukelis έγραψε: #106 29-11-08 21:59 Περαστικα συνγατιωτισσα!Οι Βολιωτισσες δεν παθαινουν τιποτα;ΘΑ ερθετε στα μερη μας τα Χριστουγεννα να τη γνωρισουμε με τον Σειριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:02 Η vi2ka έγραψε: #107 29-11-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Περαστικα συνγατιωτισσα!Οι Βολιωτισσες δεν παθαινουν τιποτα;ΘΑ ερθετε στα μερη μας τα Χριστουγεννα να τη γνωρισουμε με τον Σειριο; Click για ανάπτυξη... Θα ν'έρθουμε αλλά αυτό με το Σείριο είναι απειλή ή προειδοποίηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η moukelis έγραψε: #108 29-11-08 22:03 Καλε απλη προταση ειναι,αμα μας θεωρειτε απειλη απαξιουμε να σας γνωρισουμε!Οριστε μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:09 Η vi2ka έγραψε: #109 29-11-08 22:09 Ο άντρας ο σωστός μίλησε.Καλέ μη μας θυμώνετε καλέ.Ποιος δε θα θελε να γνωρίσει τον ένα,τον μοναδικό,το μύθο..ε..ε..?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:13 Η moukelis έγραψε: #110 29-11-08 22:13 Τελος παντων...Συγχωρειστε επειδη εχετε λευκο μητρωο(κι επειδη ο μπεκρομπαμπας μας ενθουσιαστηκε που εχετε ονομα μπυρας.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:17 Η Ελένη Άνση: #111 29-11-08 22:17 Ντάαααααξει τότε, δεν φοβόμαστε τίποτα Ε, άντε κι εσύ, είπαμε να παντρευτείς, να νοικοκυρευτείς, έχεις και γατοϋποχρεώσεις, κυρία μου, τουτέστιν, χάδια, παιχνίδια κλπ, μες τις μπομπονιέρες, χώσε και τη ζουζούνα, να δεις, πώς της φεύγει η κατάθλιψη! Πώς τη λένε αλήθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:20 Η vi2ka έγραψε: #112 29-11-08 22:20 Βαυαρικής καταγωγής βεβαίως βεβαίως.Και μας ο μπαμπάς μας το φόρτωσε το όνομα.Πάλι καλά που δε μας είπε βαχεστεφάνερ που ήθελε αρχικάΑντρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:22 Η staman2 έγραψε: #113 29-11-08 22:22 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Το έχω παρατηρήσει κι εγώ αυτό το φαινόμενο, αλλά ευτυχώς είναι πάντοτε παροδικό. Το μόνο που θα συμβούλευα είναι να μην την πιέζεις να παίξετε αφού δε θέλει. Πολλές φορές η παρουσία μας και μόνο είναι πολύ ευεργετική για τα ζώα. Click για ανάπτυξη... Ναι πράγματι η παρουσία μας είναι όχι απλώς ευεργετική αλλά κ απαραίτητη γι αυτά. Το έχουν ανάγκη. Εγώ βλέπω πως μόλις μπω στο σπίτι έρχονται όλα γύρω μου. Εκτός του Τίμυ. Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Το έχει ακόμη?και γω σκεφτόμουν να κάνω ένα αυτοσχέδιο.Σήμερα το μεσημέρι που γύρισα σπίτι πήγαινε στην εξώπορτα και νιαούριζε έντονα.Μετά συνέχιζε το παράπονο και τριβόταν στο πάτωμα.Γενικά συμπεριφερόταν σα να είχε οίστρο.Αλλά είναι στειρωμένη Click για ανάπτυξη... Κι εμένα ο Τίμυ αν και στειρωμένος νιαουρίζει πολλές φορές σαν να έχει οίστρο κ σε πληροφορώ ότι κάνει κ την κίνηση του ζευγαρώματος με μαξιλάρια συγκεκριμένα και ρουχα της κόρης μου που την έχει μαμά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:25 Η vi2ka έγραψε: #114 29-11-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ντάαααααξει τότε, δεν φοβόμαστε τίποτα Ε, άντε κι εσύ, είπαμε να παντρευτείς, να νοικοκυρευτείς, έχεις και γατοϋποχρεώσεις, κυρία μου, τουτέστιν, χάδια, παιχνίδια κλπ, μες τις μπομπονιέρες, χώσε και τη ζουζούνα, να δεις, πώς της φεύγει η κατάθλιψη! Πώς τη λένε αλήθεια; Click για ανάπτυξη... Ναι κυρία μου και θες να πάθω εγώ μετά?Εκτώς αν κάνω μπομπονιέρες με κρόσια και νεύρα κορδέλες.Που πήγε η υπογραφή μου?Μάιζελ μας λένε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η vi2ka έγραψε: #115 29-11-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι πράγματι η παρουσία μας είναι όχι απλώς ευεργετική αλλά κ απαραίτητη γι αυτά. Το έχουν ανάγκη. Εγώ βλέπω πως μόλις μπω στο σπίτι έρχονται όλα γύρω μου. Εκτός του Τίμυ. Κι εμένα ο Τίμυ αν και στειρωμένος νιαουρίζει πολλές φορές σαν να έχει οίστρο κ σε πληροφορώ ότι κάνει κ την κίνηση του ζευγαρώματος με μαξιλάρια συγκεκριμένα και ρουχα της κόρης μου που την έχει μαμά. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 03:45 Η yasmin1gr: #116 30-11-08 03:45 Καλο ειναι να τη δει γιατρος δεν ξερω αν την ειδε παντα παντως πρωτα ελεγχουμε μηπως ειναι αρρωστη και μονο μετα σκεφτομαστε τη καταθλιψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ruko έγραψε: #117 30-11-08 13:16 Λέει παραπάνω ότι η γατούλα έχει κάποια ψιλοπροβληματάκια που εντείνουν το πρόβλημα. Ευτυχώς δεν φαίνεται να είναι σοβαρό. Περαστικά σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ellirou Νεοφερμένο μέλος Ο ellirou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:18 Ο ellirou έγραψε: #118 16-02-09 13:18 Λίγο μελαγχολικός! καλημέρα σας!έχω ένα πρόβλημα με τον ένα γατούλη μου!συμπεριφερεται σαν να εχει μελαγχωλια δηλαδη κοιμάται πολλές ώρες και γενικά δεν εχει πολύ όρεξη για παιχνίδι,βέβαια τρώει κανονικά!έχουμε τρεις γάτες μέσα στο σπίτι η μια βγαίνει κ εξω!ο πουπούτας μου ειναι περσικός και νομιζω οτί τον ενοχλεί η παρουσία των αλλων γατιών κ ότι φροντίζω και αγαπάω και τισ άλλες!το λέω αυτό επειδή έλειπα 5 χρόνια στην θεσσαλονίκι με την αλλη μου γάτα νταίζη και όταν γυρίσαμε μετα από λίγο καιρό έβγαλε αυτή την συμπεριφορά ο πουπούτας!περιμένω την γνώμη σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:30 Η ιβανα έγραψε: #119 16-02-09 13:30 αυτα τα 5 χρονια που ελειπες με ποιους ζουσε ? περναγε καλα ? τωρα που εισαι εκει περνας ποιοτικο χρονο μαζι του ? ασχολησου οσο περισσοτερο μπορεις. με παιχνιδια, να του μιλας, να το χτενιζεις, να το χαιδευεις παραπανω. μπορει να εχει μελαγχολια. παρε του κανενα ονυχοδρομιο, βαλε του κανενα βιντεακι με γατες η πουλια να χαζεψει. πολλα μπορεις να κανεις. τι ηλικια εχει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ellirou Νεοφερμένο μέλος Ο ellirou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:58 Ο ellirou έγραψε: #120 16-02-09 18:58 Αυτά τα 5 χρόνια έμενε με τους γονείς μου κ σίγουρα περνούσε καλά γιατί η μητέρα μου του εχει αδυναμία.είναι 6 χρονών.ασχολούμε μαζί του απλά ισως τον ενοχλεί που ασχολούμε και με τις άλλες.κάνε μου καμια πρόταση για παιχνίδια κλπ αν μπορείς.ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ofilia Tina2017 Asag Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όλα θα πάνε καλά, περαστικούλια!!! Αν δεν είμαι αδιάκριτη, παραβιάζοντας το ιατρικό απόρρητο, ποιά παθολογικά αίτια επιδεινώνουν την κατάθλιψη των γάτων; Επειδή, κι εμένα η Μπασσέτ μου είναι....μοναχογάτι, φοβάμαι μη μου πάθει τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 21:56 Η vi2ka έγραψε: #105 29-11-08 21:56 Καλέ λάθος το διατύπωσα και σε ανυσήχησα βραδυατικοΑπλά έτυχε να έχει ουλίτιδα,να πονάει το στομα της και κάτι με τους αδένες του πρωκτού δε θυμάμαι τον ακριβή ορισμό και αυτά σε συνδυασμό με τον ελάχιστο χρόνο παιχνιδιού ενίσχυσαν την απομόνωση και την απόμακρη συμπεριφορά της.Μη μου αγχώνεσαι μάνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 21:59 Η moukelis έγραψε: #106 29-11-08 21:59 Περαστικα συνγατιωτισσα!Οι Βολιωτισσες δεν παθαινουν τιποτα;ΘΑ ερθετε στα μερη μας τα Χριστουγεννα να τη γνωρισουμε με τον Σειριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:02 Η vi2ka έγραψε: #107 29-11-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Περαστικα συνγατιωτισσα!Οι Βολιωτισσες δεν παθαινουν τιποτα;ΘΑ ερθετε στα μερη μας τα Χριστουγεννα να τη γνωρισουμε με τον Σειριο; Click για ανάπτυξη... Θα ν'έρθουμε αλλά αυτό με το Σείριο είναι απειλή ή προειδοποίηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η moukelis έγραψε: #108 29-11-08 22:03 Καλε απλη προταση ειναι,αμα μας θεωρειτε απειλη απαξιουμε να σας γνωρισουμε!Οριστε μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:09 Η vi2ka έγραψε: #109 29-11-08 22:09 Ο άντρας ο σωστός μίλησε.Καλέ μη μας θυμώνετε καλέ.Ποιος δε θα θελε να γνωρίσει τον ένα,τον μοναδικό,το μύθο..ε..ε..?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:13 Η moukelis έγραψε: #110 29-11-08 22:13 Τελος παντων...Συγχωρειστε επειδη εχετε λευκο μητρωο(κι επειδη ο μπεκρομπαμπας μας ενθουσιαστηκε που εχετε ονομα μπυρας.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:17 Η Ελένη Άνση: #111 29-11-08 22:17 Ντάαααααξει τότε, δεν φοβόμαστε τίποτα Ε, άντε κι εσύ, είπαμε να παντρευτείς, να νοικοκυρευτείς, έχεις και γατοϋποχρεώσεις, κυρία μου, τουτέστιν, χάδια, παιχνίδια κλπ, μες τις μπομπονιέρες, χώσε και τη ζουζούνα, να δεις, πώς της φεύγει η κατάθλιψη! Πώς τη λένε αλήθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:20 Η vi2ka έγραψε: #112 29-11-08 22:20 Βαυαρικής καταγωγής βεβαίως βεβαίως.Και μας ο μπαμπάς μας το φόρτωσε το όνομα.Πάλι καλά που δε μας είπε βαχεστεφάνερ που ήθελε αρχικάΑντρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:22 Η staman2 έγραψε: #113 29-11-08 22:22 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Το έχω παρατηρήσει κι εγώ αυτό το φαινόμενο, αλλά ευτυχώς είναι πάντοτε παροδικό. Το μόνο που θα συμβούλευα είναι να μην την πιέζεις να παίξετε αφού δε θέλει. Πολλές φορές η παρουσία μας και μόνο είναι πολύ ευεργετική για τα ζώα. Click για ανάπτυξη... Ναι πράγματι η παρουσία μας είναι όχι απλώς ευεργετική αλλά κ απαραίτητη γι αυτά. Το έχουν ανάγκη. Εγώ βλέπω πως μόλις μπω στο σπίτι έρχονται όλα γύρω μου. Εκτός του Τίμυ. Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Το έχει ακόμη?και γω σκεφτόμουν να κάνω ένα αυτοσχέδιο.Σήμερα το μεσημέρι που γύρισα σπίτι πήγαινε στην εξώπορτα και νιαούριζε έντονα.Μετά συνέχιζε το παράπονο και τριβόταν στο πάτωμα.Γενικά συμπεριφερόταν σα να είχε οίστρο.Αλλά είναι στειρωμένη Click για ανάπτυξη... Κι εμένα ο Τίμυ αν και στειρωμένος νιαουρίζει πολλές φορές σαν να έχει οίστρο κ σε πληροφορώ ότι κάνει κ την κίνηση του ζευγαρώματος με μαξιλάρια συγκεκριμένα και ρουχα της κόρης μου που την έχει μαμά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:25 Η vi2ka έγραψε: #114 29-11-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ντάαααααξει τότε, δεν φοβόμαστε τίποτα Ε, άντε κι εσύ, είπαμε να παντρευτείς, να νοικοκυρευτείς, έχεις και γατοϋποχρεώσεις, κυρία μου, τουτέστιν, χάδια, παιχνίδια κλπ, μες τις μπομπονιέρες, χώσε και τη ζουζούνα, να δεις, πώς της φεύγει η κατάθλιψη! Πώς τη λένε αλήθεια; Click για ανάπτυξη... Ναι κυρία μου και θες να πάθω εγώ μετά?Εκτώς αν κάνω μπομπονιέρες με κρόσια και νεύρα κορδέλες.Που πήγε η υπογραφή μου?Μάιζελ μας λένε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η vi2ka έγραψε: #115 29-11-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι πράγματι η παρουσία μας είναι όχι απλώς ευεργετική αλλά κ απαραίτητη γι αυτά. Το έχουν ανάγκη. Εγώ βλέπω πως μόλις μπω στο σπίτι έρχονται όλα γύρω μου. Εκτός του Τίμυ. Κι εμένα ο Τίμυ αν και στειρωμένος νιαουρίζει πολλές φορές σαν να έχει οίστρο κ σε πληροφορώ ότι κάνει κ την κίνηση του ζευγαρώματος με μαξιλάρια συγκεκριμένα και ρουχα της κόρης μου που την έχει μαμά. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 03:45 Η yasmin1gr: #116 30-11-08 03:45 Καλο ειναι να τη δει γιατρος δεν ξερω αν την ειδε παντα παντως πρωτα ελεγχουμε μηπως ειναι αρρωστη και μονο μετα σκεφτομαστε τη καταθλιψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ruko έγραψε: #117 30-11-08 13:16 Λέει παραπάνω ότι η γατούλα έχει κάποια ψιλοπροβληματάκια που εντείνουν το πρόβλημα. Ευτυχώς δεν φαίνεται να είναι σοβαρό. Περαστικά σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ellirou Νεοφερμένο μέλος Ο ellirou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:18 Ο ellirou έγραψε: #118 16-02-09 13:18 Λίγο μελαγχολικός! καλημέρα σας!έχω ένα πρόβλημα με τον ένα γατούλη μου!συμπεριφερεται σαν να εχει μελαγχωλια δηλαδη κοιμάται πολλές ώρες και γενικά δεν εχει πολύ όρεξη για παιχνίδι,βέβαια τρώει κανονικά!έχουμε τρεις γάτες μέσα στο σπίτι η μια βγαίνει κ εξω!ο πουπούτας μου ειναι περσικός και νομιζω οτί τον ενοχλεί η παρουσία των αλλων γατιών κ ότι φροντίζω και αγαπάω και τισ άλλες!το λέω αυτό επειδή έλειπα 5 χρόνια στην θεσσαλονίκι με την αλλη μου γάτα νταίζη και όταν γυρίσαμε μετα από λίγο καιρό έβγαλε αυτή την συμπεριφορά ο πουπούτας!περιμένω την γνώμη σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:30 Η ιβανα έγραψε: #119 16-02-09 13:30 αυτα τα 5 χρονια που ελειπες με ποιους ζουσε ? περναγε καλα ? τωρα που εισαι εκει περνας ποιοτικο χρονο μαζι του ? ασχολησου οσο περισσοτερο μπορεις. με παιχνιδια, να του μιλας, να το χτενιζεις, να το χαιδευεις παραπανω. μπορει να εχει μελαγχολια. παρε του κανενα ονυχοδρομιο, βαλε του κανενα βιντεακι με γατες η πουλια να χαζεψει. πολλα μπορεις να κανεις. τι ηλικια εχει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ellirou Νεοφερμένο μέλος Ο ellirou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:58 Ο ellirou έγραψε: #120 16-02-09 18:58 Αυτά τα 5 χρόνια έμενε με τους γονείς μου κ σίγουρα περνούσε καλά γιατί η μητέρα μου του εχει αδυναμία.είναι 6 χρονών.ασχολούμε μαζί του απλά ισως τον ενοχλεί που ασχολούμε και με τις άλλες.κάνε μου καμια πρόταση για παιχνίδια κλπ αν μπορείς.ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ofilia Tina2017 Asag Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλέ λάθος το διατύπωσα και σε ανυσήχησα βραδυατικοΑπλά έτυχε να έχει ουλίτιδα,να πονάει το στομα της και κάτι με τους αδένες του πρωκτού δε θυμάμαι τον ακριβή ορισμό και αυτά σε συνδυασμό με τον ελάχιστο χρόνο παιχνιδιού ενίσχυσαν την απομόνωση και την απόμακρη συμπεριφορά της.Μη μου αγχώνεσαι μάνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 21:59 Η moukelis έγραψε: #106 29-11-08 21:59 Περαστικα συνγατιωτισσα!Οι Βολιωτισσες δεν παθαινουν τιποτα;ΘΑ ερθετε στα μερη μας τα Χριστουγεννα να τη γνωρισουμε με τον Σειριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:02 Η vi2ka έγραψε: #107 29-11-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Περαστικα συνγατιωτισσα!Οι Βολιωτισσες δεν παθαινουν τιποτα;ΘΑ ερθετε στα μερη μας τα Χριστουγεννα να τη γνωρισουμε με τον Σειριο; Click για ανάπτυξη... Θα ν'έρθουμε αλλά αυτό με το Σείριο είναι απειλή ή προειδοποίηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η moukelis έγραψε: #108 29-11-08 22:03 Καλε απλη προταση ειναι,αμα μας θεωρειτε απειλη απαξιουμε να σας γνωρισουμε!Οριστε μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:09 Η vi2ka έγραψε: #109 29-11-08 22:09 Ο άντρας ο σωστός μίλησε.Καλέ μη μας θυμώνετε καλέ.Ποιος δε θα θελε να γνωρίσει τον ένα,τον μοναδικό,το μύθο..ε..ε..?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:13 Η moukelis έγραψε: #110 29-11-08 22:13 Τελος παντων...Συγχωρειστε επειδη εχετε λευκο μητρωο(κι επειδη ο μπεκρομπαμπας μας ενθουσιαστηκε που εχετε ονομα μπυρας.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:17 Η Ελένη Άνση: #111 29-11-08 22:17 Ντάαααααξει τότε, δεν φοβόμαστε τίποτα Ε, άντε κι εσύ, είπαμε να παντρευτείς, να νοικοκυρευτείς, έχεις και γατοϋποχρεώσεις, κυρία μου, τουτέστιν, χάδια, παιχνίδια κλπ, μες τις μπομπονιέρες, χώσε και τη ζουζούνα, να δεις, πώς της φεύγει η κατάθλιψη! Πώς τη λένε αλήθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:20 Η vi2ka έγραψε: #112 29-11-08 22:20 Βαυαρικής καταγωγής βεβαίως βεβαίως.Και μας ο μπαμπάς μας το φόρτωσε το όνομα.Πάλι καλά που δε μας είπε βαχεστεφάνερ που ήθελε αρχικάΑντρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:22 Η staman2 έγραψε: #113 29-11-08 22:22 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Το έχω παρατηρήσει κι εγώ αυτό το φαινόμενο, αλλά ευτυχώς είναι πάντοτε παροδικό. Το μόνο που θα συμβούλευα είναι να μην την πιέζεις να παίξετε αφού δε θέλει. Πολλές φορές η παρουσία μας και μόνο είναι πολύ ευεργετική για τα ζώα. Click για ανάπτυξη... Ναι πράγματι η παρουσία μας είναι όχι απλώς ευεργετική αλλά κ απαραίτητη γι αυτά. Το έχουν ανάγκη. Εγώ βλέπω πως μόλις μπω στο σπίτι έρχονται όλα γύρω μου. Εκτός του Τίμυ. Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Το έχει ακόμη?και γω σκεφτόμουν να κάνω ένα αυτοσχέδιο.Σήμερα το μεσημέρι που γύρισα σπίτι πήγαινε στην εξώπορτα και νιαούριζε έντονα.Μετά συνέχιζε το παράπονο και τριβόταν στο πάτωμα.Γενικά συμπεριφερόταν σα να είχε οίστρο.Αλλά είναι στειρωμένη Click για ανάπτυξη... Κι εμένα ο Τίμυ αν και στειρωμένος νιαουρίζει πολλές φορές σαν να έχει οίστρο κ σε πληροφορώ ότι κάνει κ την κίνηση του ζευγαρώματος με μαξιλάρια συγκεκριμένα και ρουχα της κόρης μου που την έχει μαμά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:25 Η vi2ka έγραψε: #114 29-11-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ντάαααααξει τότε, δεν φοβόμαστε τίποτα Ε, άντε κι εσύ, είπαμε να παντρευτείς, να νοικοκυρευτείς, έχεις και γατοϋποχρεώσεις, κυρία μου, τουτέστιν, χάδια, παιχνίδια κλπ, μες τις μπομπονιέρες, χώσε και τη ζουζούνα, να δεις, πώς της φεύγει η κατάθλιψη! Πώς τη λένε αλήθεια; Click για ανάπτυξη... Ναι κυρία μου και θες να πάθω εγώ μετά?Εκτώς αν κάνω μπομπονιέρες με κρόσια και νεύρα κορδέλες.Που πήγε η υπογραφή μου?Μάιζελ μας λένε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η vi2ka έγραψε: #115 29-11-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι πράγματι η παρουσία μας είναι όχι απλώς ευεργετική αλλά κ απαραίτητη γι αυτά. Το έχουν ανάγκη. Εγώ βλέπω πως μόλις μπω στο σπίτι έρχονται όλα γύρω μου. Εκτός του Τίμυ. Κι εμένα ο Τίμυ αν και στειρωμένος νιαουρίζει πολλές φορές σαν να έχει οίστρο κ σε πληροφορώ ότι κάνει κ την κίνηση του ζευγαρώματος με μαξιλάρια συγκεκριμένα και ρουχα της κόρης μου που την έχει μαμά. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 03:45 Η yasmin1gr: #116 30-11-08 03:45 Καλο ειναι να τη δει γιατρος δεν ξερω αν την ειδε παντα παντως πρωτα ελεγχουμε μηπως ειναι αρρωστη και μονο μετα σκεφτομαστε τη καταθλιψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ruko έγραψε: #117 30-11-08 13:16 Λέει παραπάνω ότι η γατούλα έχει κάποια ψιλοπροβληματάκια που εντείνουν το πρόβλημα. Ευτυχώς δεν φαίνεται να είναι σοβαρό. Περαστικά σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ellirou Νεοφερμένο μέλος Ο ellirou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:18 Ο ellirou έγραψε: #118 16-02-09 13:18 Λίγο μελαγχολικός! καλημέρα σας!έχω ένα πρόβλημα με τον ένα γατούλη μου!συμπεριφερεται σαν να εχει μελαγχωλια δηλαδη κοιμάται πολλές ώρες και γενικά δεν εχει πολύ όρεξη για παιχνίδι,βέβαια τρώει κανονικά!έχουμε τρεις γάτες μέσα στο σπίτι η μια βγαίνει κ εξω!ο πουπούτας μου ειναι περσικός και νομιζω οτί τον ενοχλεί η παρουσία των αλλων γατιών κ ότι φροντίζω και αγαπάω και τισ άλλες!το λέω αυτό επειδή έλειπα 5 χρόνια στην θεσσαλονίκι με την αλλη μου γάτα νταίζη και όταν γυρίσαμε μετα από λίγο καιρό έβγαλε αυτή την συμπεριφορά ο πουπούτας!περιμένω την γνώμη σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:30 Η ιβανα έγραψε: #119 16-02-09 13:30 αυτα τα 5 χρονια που ελειπες με ποιους ζουσε ? περναγε καλα ? τωρα που εισαι εκει περνας ποιοτικο χρονο μαζι του ? ασχολησου οσο περισσοτερο μπορεις. με παιχνιδια, να του μιλας, να το χτενιζεις, να το χαιδευεις παραπανω. μπορει να εχει μελαγχολια. παρε του κανενα ονυχοδρομιο, βαλε του κανενα βιντεακι με γατες η πουλια να χαζεψει. πολλα μπορεις να κανεις. τι ηλικια εχει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ellirou Νεοφερμένο μέλος Ο ellirou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:58 Ο ellirou έγραψε: #120 16-02-09 18:58 Αυτά τα 5 χρόνια έμενε με τους γονείς μου κ σίγουρα περνούσε καλά γιατί η μητέρα μου του εχει αδυναμία.είναι 6 χρονών.ασχολούμε μαζί του απλά ισως τον ενοχλεί που ασχολούμε και με τις άλλες.κάνε μου καμια πρόταση για παιχνίδια κλπ αν μπορείς.ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ofilia Tina2017 Asag Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Περαστικα συνγατιωτισσα!Οι Βολιωτισσες δεν παθαινουν τιποτα;ΘΑ ερθετε στα μερη μας τα Χριστουγεννα να τη γνωρισουμε με τον Σειριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:02 Η vi2ka έγραψε: #107 29-11-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Περαστικα συνγατιωτισσα!Οι Βολιωτισσες δεν παθαινουν τιποτα;ΘΑ ερθετε στα μερη μας τα Χριστουγεννα να τη γνωρισουμε με τον Σειριο; Click για ανάπτυξη... Θα ν'έρθουμε αλλά αυτό με το Σείριο είναι απειλή ή προειδοποίηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η moukelis έγραψε: #108 29-11-08 22:03 Καλε απλη προταση ειναι,αμα μας θεωρειτε απειλη απαξιουμε να σας γνωρισουμε!Οριστε μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:09 Η vi2ka έγραψε: #109 29-11-08 22:09 Ο άντρας ο σωστός μίλησε.Καλέ μη μας θυμώνετε καλέ.Ποιος δε θα θελε να γνωρίσει τον ένα,τον μοναδικό,το μύθο..ε..ε..?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:13 Η moukelis έγραψε: #110 29-11-08 22:13 Τελος παντων...Συγχωρειστε επειδη εχετε λευκο μητρωο(κι επειδη ο μπεκρομπαμπας μας ενθουσιαστηκε που εχετε ονομα μπυρας.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:17 Η Ελένη Άνση: #111 29-11-08 22:17 Ντάαααααξει τότε, δεν φοβόμαστε τίποτα Ε, άντε κι εσύ, είπαμε να παντρευτείς, να νοικοκυρευτείς, έχεις και γατοϋποχρεώσεις, κυρία μου, τουτέστιν, χάδια, παιχνίδια κλπ, μες τις μπομπονιέρες, χώσε και τη ζουζούνα, να δεις, πώς της φεύγει η κατάθλιψη! Πώς τη λένε αλήθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:20 Η vi2ka έγραψε: #112 29-11-08 22:20 Βαυαρικής καταγωγής βεβαίως βεβαίως.Και μας ο μπαμπάς μας το φόρτωσε το όνομα.Πάλι καλά που δε μας είπε βαχεστεφάνερ που ήθελε αρχικάΑντρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:22 Η staman2 έγραψε: #113 29-11-08 22:22 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Το έχω παρατηρήσει κι εγώ αυτό το φαινόμενο, αλλά ευτυχώς είναι πάντοτε παροδικό. Το μόνο που θα συμβούλευα είναι να μην την πιέζεις να παίξετε αφού δε θέλει. Πολλές φορές η παρουσία μας και μόνο είναι πολύ ευεργετική για τα ζώα. Click για ανάπτυξη... Ναι πράγματι η παρουσία μας είναι όχι απλώς ευεργετική αλλά κ απαραίτητη γι αυτά. Το έχουν ανάγκη. Εγώ βλέπω πως μόλις μπω στο σπίτι έρχονται όλα γύρω μου. Εκτός του Τίμυ. Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Το έχει ακόμη?και γω σκεφτόμουν να κάνω ένα αυτοσχέδιο.Σήμερα το μεσημέρι που γύρισα σπίτι πήγαινε στην εξώπορτα και νιαούριζε έντονα.Μετά συνέχιζε το παράπονο και τριβόταν στο πάτωμα.Γενικά συμπεριφερόταν σα να είχε οίστρο.Αλλά είναι στειρωμένη Click για ανάπτυξη... Κι εμένα ο Τίμυ αν και στειρωμένος νιαουρίζει πολλές φορές σαν να έχει οίστρο κ σε πληροφορώ ότι κάνει κ την κίνηση του ζευγαρώματος με μαξιλάρια συγκεκριμένα και ρουχα της κόρης μου που την έχει μαμά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:25 Η vi2ka έγραψε: #114 29-11-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ντάαααααξει τότε, δεν φοβόμαστε τίποτα Ε, άντε κι εσύ, είπαμε να παντρευτείς, να νοικοκυρευτείς, έχεις και γατοϋποχρεώσεις, κυρία μου, τουτέστιν, χάδια, παιχνίδια κλπ, μες τις μπομπονιέρες, χώσε και τη ζουζούνα, να δεις, πώς της φεύγει η κατάθλιψη! Πώς τη λένε αλήθεια; Click για ανάπτυξη... Ναι κυρία μου και θες να πάθω εγώ μετά?Εκτώς αν κάνω μπομπονιέρες με κρόσια και νεύρα κορδέλες.Που πήγε η υπογραφή μου?Μάιζελ μας λένε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η vi2ka έγραψε: #115 29-11-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι πράγματι η παρουσία μας είναι όχι απλώς ευεργετική αλλά κ απαραίτητη γι αυτά. Το έχουν ανάγκη. Εγώ βλέπω πως μόλις μπω στο σπίτι έρχονται όλα γύρω μου. Εκτός του Τίμυ. Κι εμένα ο Τίμυ αν και στειρωμένος νιαουρίζει πολλές φορές σαν να έχει οίστρο κ σε πληροφορώ ότι κάνει κ την κίνηση του ζευγαρώματος με μαξιλάρια συγκεκριμένα και ρουχα της κόρης μου που την έχει μαμά. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 03:45 Η yasmin1gr: #116 30-11-08 03:45 Καλο ειναι να τη δει γιατρος δεν ξερω αν την ειδε παντα παντως πρωτα ελεγχουμε μηπως ειναι αρρωστη και μονο μετα σκεφτομαστε τη καταθλιψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ruko έγραψε: #117 30-11-08 13:16 Λέει παραπάνω ότι η γατούλα έχει κάποια ψιλοπροβληματάκια που εντείνουν το πρόβλημα. Ευτυχώς δεν φαίνεται να είναι σοβαρό. Περαστικά σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ellirou Νεοφερμένο μέλος Ο ellirou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:18 Ο ellirou έγραψε: #118 16-02-09 13:18 Λίγο μελαγχολικός! καλημέρα σας!έχω ένα πρόβλημα με τον ένα γατούλη μου!συμπεριφερεται σαν να εχει μελαγχωλια δηλαδη κοιμάται πολλές ώρες και γενικά δεν εχει πολύ όρεξη για παιχνίδι,βέβαια τρώει κανονικά!έχουμε τρεις γάτες μέσα στο σπίτι η μια βγαίνει κ εξω!ο πουπούτας μου ειναι περσικός και νομιζω οτί τον ενοχλεί η παρουσία των αλλων γατιών κ ότι φροντίζω και αγαπάω και τισ άλλες!το λέω αυτό επειδή έλειπα 5 χρόνια στην θεσσαλονίκι με την αλλη μου γάτα νταίζη και όταν γυρίσαμε μετα από λίγο καιρό έβγαλε αυτή την συμπεριφορά ο πουπούτας!περιμένω την γνώμη σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:30 Η ιβανα έγραψε: #119 16-02-09 13:30 αυτα τα 5 χρονια που ελειπες με ποιους ζουσε ? περναγε καλα ? τωρα που εισαι εκει περνας ποιοτικο χρονο μαζι του ? ασχολησου οσο περισσοτερο μπορεις. με παιχνιδια, να του μιλας, να το χτενιζεις, να το χαιδευεις παραπανω. μπορει να εχει μελαγχολια. παρε του κανενα ονυχοδρομιο, βαλε του κανενα βιντεακι με γατες η πουλια να χαζεψει. πολλα μπορεις να κανεις. τι ηλικια εχει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ellirou Νεοφερμένο μέλος Ο ellirou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:58 Ο ellirou έγραψε: #120 16-02-09 18:58 Αυτά τα 5 χρόνια έμενε με τους γονείς μου κ σίγουρα περνούσε καλά γιατί η μητέρα μου του εχει αδυναμία.είναι 6 χρονών.ασχολούμε μαζί του απλά ισως τον ενοχλεί που ασχολούμε και με τις άλλες.κάνε μου καμια πρόταση για παιχνίδια κλπ αν μπορείς.ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ofilia Tina2017 Asag Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Περαστικα συνγατιωτισσα!Οι Βολιωτισσες δεν παθαινουν τιποτα;ΘΑ ερθετε στα μερη μας τα Χριστουγεννα να τη γνωρισουμε με τον Σειριο; Click για ανάπτυξη... Θα ν'έρθουμε αλλά αυτό με το Σείριο είναι απειλή ή προειδοποίηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η moukelis έγραψε: #108 29-11-08 22:03 Καλε απλη προταση ειναι,αμα μας θεωρειτε απειλη απαξιουμε να σας γνωρισουμε!Οριστε μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:09 Η vi2ka έγραψε: #109 29-11-08 22:09 Ο άντρας ο σωστός μίλησε.Καλέ μη μας θυμώνετε καλέ.Ποιος δε θα θελε να γνωρίσει τον ένα,τον μοναδικό,το μύθο..ε..ε..?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:13 Η moukelis έγραψε: #110 29-11-08 22:13 Τελος παντων...Συγχωρειστε επειδη εχετε λευκο μητρωο(κι επειδη ο μπεκρομπαμπας μας ενθουσιαστηκε που εχετε ονομα μπυρας.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:17 Η Ελένη Άνση: #111 29-11-08 22:17 Ντάαααααξει τότε, δεν φοβόμαστε τίποτα Ε, άντε κι εσύ, είπαμε να παντρευτείς, να νοικοκυρευτείς, έχεις και γατοϋποχρεώσεις, κυρία μου, τουτέστιν, χάδια, παιχνίδια κλπ, μες τις μπομπονιέρες, χώσε και τη ζουζούνα, να δεις, πώς της φεύγει η κατάθλιψη! Πώς τη λένε αλήθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:20 Η vi2ka έγραψε: #112 29-11-08 22:20 Βαυαρικής καταγωγής βεβαίως βεβαίως.Και μας ο μπαμπάς μας το φόρτωσε το όνομα.Πάλι καλά που δε μας είπε βαχεστεφάνερ που ήθελε αρχικάΑντρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:22 Η staman2 έγραψε: #113 29-11-08 22:22 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Το έχω παρατηρήσει κι εγώ αυτό το φαινόμενο, αλλά ευτυχώς είναι πάντοτε παροδικό. Το μόνο που θα συμβούλευα είναι να μην την πιέζεις να παίξετε αφού δε θέλει. Πολλές φορές η παρουσία μας και μόνο είναι πολύ ευεργετική για τα ζώα. Click για ανάπτυξη... Ναι πράγματι η παρουσία μας είναι όχι απλώς ευεργετική αλλά κ απαραίτητη γι αυτά. Το έχουν ανάγκη. Εγώ βλέπω πως μόλις μπω στο σπίτι έρχονται όλα γύρω μου. Εκτός του Τίμυ. Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Το έχει ακόμη?και γω σκεφτόμουν να κάνω ένα αυτοσχέδιο.Σήμερα το μεσημέρι που γύρισα σπίτι πήγαινε στην εξώπορτα και νιαούριζε έντονα.Μετά συνέχιζε το παράπονο και τριβόταν στο πάτωμα.Γενικά συμπεριφερόταν σα να είχε οίστρο.Αλλά είναι στειρωμένη Click για ανάπτυξη... Κι εμένα ο Τίμυ αν και στειρωμένος νιαουρίζει πολλές φορές σαν να έχει οίστρο κ σε πληροφορώ ότι κάνει κ την κίνηση του ζευγαρώματος με μαξιλάρια συγκεκριμένα και ρουχα της κόρης μου που την έχει μαμά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:25 Η vi2ka έγραψε: #114 29-11-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ντάαααααξει τότε, δεν φοβόμαστε τίποτα Ε, άντε κι εσύ, είπαμε να παντρευτείς, να νοικοκυρευτείς, έχεις και γατοϋποχρεώσεις, κυρία μου, τουτέστιν, χάδια, παιχνίδια κλπ, μες τις μπομπονιέρες, χώσε και τη ζουζούνα, να δεις, πώς της φεύγει η κατάθλιψη! Πώς τη λένε αλήθεια; Click για ανάπτυξη... Ναι κυρία μου και θες να πάθω εγώ μετά?Εκτώς αν κάνω μπομπονιέρες με κρόσια και νεύρα κορδέλες.Που πήγε η υπογραφή μου?Μάιζελ μας λένε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η vi2ka έγραψε: #115 29-11-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι πράγματι η παρουσία μας είναι όχι απλώς ευεργετική αλλά κ απαραίτητη γι αυτά. Το έχουν ανάγκη. Εγώ βλέπω πως μόλις μπω στο σπίτι έρχονται όλα γύρω μου. Εκτός του Τίμυ. Κι εμένα ο Τίμυ αν και στειρωμένος νιαουρίζει πολλές φορές σαν να έχει οίστρο κ σε πληροφορώ ότι κάνει κ την κίνηση του ζευγαρώματος με μαξιλάρια συγκεκριμένα και ρουχα της κόρης μου που την έχει μαμά. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 03:45 Η yasmin1gr: #116 30-11-08 03:45 Καλο ειναι να τη δει γιατρος δεν ξερω αν την ειδε παντα παντως πρωτα ελεγχουμε μηπως ειναι αρρωστη και μονο μετα σκεφτομαστε τη καταθλιψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ruko έγραψε: #117 30-11-08 13:16 Λέει παραπάνω ότι η γατούλα έχει κάποια ψιλοπροβληματάκια που εντείνουν το πρόβλημα. Ευτυχώς δεν φαίνεται να είναι σοβαρό. Περαστικά σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ellirou Νεοφερμένο μέλος Ο ellirou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:18 Ο ellirou έγραψε: #118 16-02-09 13:18 Λίγο μελαγχολικός! καλημέρα σας!έχω ένα πρόβλημα με τον ένα γατούλη μου!συμπεριφερεται σαν να εχει μελαγχωλια δηλαδη κοιμάται πολλές ώρες και γενικά δεν εχει πολύ όρεξη για παιχνίδι,βέβαια τρώει κανονικά!έχουμε τρεις γάτες μέσα στο σπίτι η μια βγαίνει κ εξω!ο πουπούτας μου ειναι περσικός και νομιζω οτί τον ενοχλεί η παρουσία των αλλων γατιών κ ότι φροντίζω και αγαπάω και τισ άλλες!το λέω αυτό επειδή έλειπα 5 χρόνια στην θεσσαλονίκι με την αλλη μου γάτα νταίζη και όταν γυρίσαμε μετα από λίγο καιρό έβγαλε αυτή την συμπεριφορά ο πουπούτας!περιμένω την γνώμη σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:30 Η ιβανα έγραψε: #119 16-02-09 13:30 αυτα τα 5 χρονια που ελειπες με ποιους ζουσε ? περναγε καλα ? τωρα που εισαι εκει περνας ποιοτικο χρονο μαζι του ? ασχολησου οσο περισσοτερο μπορεις. με παιχνιδια, να του μιλας, να το χτενιζεις, να το χαιδευεις παραπανω. μπορει να εχει μελαγχολια. παρε του κανενα ονυχοδρομιο, βαλε του κανενα βιντεακι με γατες η πουλια να χαζεψει. πολλα μπορεις να κανεις. τι ηλικια εχει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ellirou Νεοφερμένο μέλος Ο ellirou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:58 Ο ellirou έγραψε: #120 16-02-09 18:58 Αυτά τα 5 χρόνια έμενε με τους γονείς μου κ σίγουρα περνούσε καλά γιατί η μητέρα μου του εχει αδυναμία.είναι 6 χρονών.ασχολούμε μαζί του απλά ισως τον ενοχλεί που ασχολούμε και με τις άλλες.κάνε μου καμια πρόταση για παιχνίδια κλπ αν μπορείς.ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ofilia Tina2017 Asag Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλε απλη προταση ειναι,αμα μας θεωρειτε απειλη απαξιουμε να σας γνωρισουμε!Οριστε μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:09 Η vi2ka έγραψε: #109 29-11-08 22:09 Ο άντρας ο σωστός μίλησε.Καλέ μη μας θυμώνετε καλέ.Ποιος δε θα θελε να γνωρίσει τον ένα,τον μοναδικό,το μύθο..ε..ε..?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:13 Η moukelis έγραψε: #110 29-11-08 22:13 Τελος παντων...Συγχωρειστε επειδη εχετε λευκο μητρωο(κι επειδη ο μπεκρομπαμπας μας ενθουσιαστηκε που εχετε ονομα μπυρας.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:17 Η Ελένη Άνση: #111 29-11-08 22:17 Ντάαααααξει τότε, δεν φοβόμαστε τίποτα Ε, άντε κι εσύ, είπαμε να παντρευτείς, να νοικοκυρευτείς, έχεις και γατοϋποχρεώσεις, κυρία μου, τουτέστιν, χάδια, παιχνίδια κλπ, μες τις μπομπονιέρες, χώσε και τη ζουζούνα, να δεις, πώς της φεύγει η κατάθλιψη! Πώς τη λένε αλήθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:20 Η vi2ka έγραψε: #112 29-11-08 22:20 Βαυαρικής καταγωγής βεβαίως βεβαίως.Και μας ο μπαμπάς μας το φόρτωσε το όνομα.Πάλι καλά που δε μας είπε βαχεστεφάνερ που ήθελε αρχικάΑντρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:22 Η staman2 έγραψε: #113 29-11-08 22:22 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Το έχω παρατηρήσει κι εγώ αυτό το φαινόμενο, αλλά ευτυχώς είναι πάντοτε παροδικό. Το μόνο που θα συμβούλευα είναι να μην την πιέζεις να παίξετε αφού δε θέλει. Πολλές φορές η παρουσία μας και μόνο είναι πολύ ευεργετική για τα ζώα. Click για ανάπτυξη... Ναι πράγματι η παρουσία μας είναι όχι απλώς ευεργετική αλλά κ απαραίτητη γι αυτά. Το έχουν ανάγκη. Εγώ βλέπω πως μόλις μπω στο σπίτι έρχονται όλα γύρω μου. Εκτός του Τίμυ. Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Το έχει ακόμη?και γω σκεφτόμουν να κάνω ένα αυτοσχέδιο.Σήμερα το μεσημέρι που γύρισα σπίτι πήγαινε στην εξώπορτα και νιαούριζε έντονα.Μετά συνέχιζε το παράπονο και τριβόταν στο πάτωμα.Γενικά συμπεριφερόταν σα να είχε οίστρο.Αλλά είναι στειρωμένη Click για ανάπτυξη... Κι εμένα ο Τίμυ αν και στειρωμένος νιαουρίζει πολλές φορές σαν να έχει οίστρο κ σε πληροφορώ ότι κάνει κ την κίνηση του ζευγαρώματος με μαξιλάρια συγκεκριμένα και ρουχα της κόρης μου που την έχει μαμά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:25 Η vi2ka έγραψε: #114 29-11-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ντάαααααξει τότε, δεν φοβόμαστε τίποτα Ε, άντε κι εσύ, είπαμε να παντρευτείς, να νοικοκυρευτείς, έχεις και γατοϋποχρεώσεις, κυρία μου, τουτέστιν, χάδια, παιχνίδια κλπ, μες τις μπομπονιέρες, χώσε και τη ζουζούνα, να δεις, πώς της φεύγει η κατάθλιψη! Πώς τη λένε αλήθεια; Click για ανάπτυξη... Ναι κυρία μου και θες να πάθω εγώ μετά?Εκτώς αν κάνω μπομπονιέρες με κρόσια και νεύρα κορδέλες.Που πήγε η υπογραφή μου?Μάιζελ μας λένε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η vi2ka έγραψε: #115 29-11-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι πράγματι η παρουσία μας είναι όχι απλώς ευεργετική αλλά κ απαραίτητη γι αυτά. Το έχουν ανάγκη. Εγώ βλέπω πως μόλις μπω στο σπίτι έρχονται όλα γύρω μου. Εκτός του Τίμυ. Κι εμένα ο Τίμυ αν και στειρωμένος νιαουρίζει πολλές φορές σαν να έχει οίστρο κ σε πληροφορώ ότι κάνει κ την κίνηση του ζευγαρώματος με μαξιλάρια συγκεκριμένα και ρουχα της κόρης μου που την έχει μαμά. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 03:45 Η yasmin1gr: #116 30-11-08 03:45 Καλο ειναι να τη δει γιατρος δεν ξερω αν την ειδε παντα παντως πρωτα ελεγχουμε μηπως ειναι αρρωστη και μονο μετα σκεφτομαστε τη καταθλιψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ruko έγραψε: #117 30-11-08 13:16 Λέει παραπάνω ότι η γατούλα έχει κάποια ψιλοπροβληματάκια που εντείνουν το πρόβλημα. Ευτυχώς δεν φαίνεται να είναι σοβαρό. Περαστικά σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ellirou Νεοφερμένο μέλος Ο ellirou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:18 Ο ellirou έγραψε: #118 16-02-09 13:18 Λίγο μελαγχολικός! καλημέρα σας!έχω ένα πρόβλημα με τον ένα γατούλη μου!συμπεριφερεται σαν να εχει μελαγχωλια δηλαδη κοιμάται πολλές ώρες και γενικά δεν εχει πολύ όρεξη για παιχνίδι,βέβαια τρώει κανονικά!έχουμε τρεις γάτες μέσα στο σπίτι η μια βγαίνει κ εξω!ο πουπούτας μου ειναι περσικός και νομιζω οτί τον ενοχλεί η παρουσία των αλλων γατιών κ ότι φροντίζω και αγαπάω και τισ άλλες!το λέω αυτό επειδή έλειπα 5 χρόνια στην θεσσαλονίκι με την αλλη μου γάτα νταίζη και όταν γυρίσαμε μετα από λίγο καιρό έβγαλε αυτή την συμπεριφορά ο πουπούτας!περιμένω την γνώμη σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:30 Η ιβανα έγραψε: #119 16-02-09 13:30 αυτα τα 5 χρονια που ελειπες με ποιους ζουσε ? περναγε καλα ? τωρα που εισαι εκει περνας ποιοτικο χρονο μαζι του ? ασχολησου οσο περισσοτερο μπορεις. με παιχνιδια, να του μιλας, να το χτενιζεις, να το χαιδευεις παραπανω. μπορει να εχει μελαγχολια. παρε του κανενα ονυχοδρομιο, βαλε του κανενα βιντεακι με γατες η πουλια να χαζεψει. πολλα μπορεις να κανεις. τι ηλικια εχει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ellirou Νεοφερμένο μέλος Ο ellirou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:58 Ο ellirou έγραψε: #120 16-02-09 18:58 Αυτά τα 5 χρόνια έμενε με τους γονείς μου κ σίγουρα περνούσε καλά γιατί η μητέρα μου του εχει αδυναμία.είναι 6 χρονών.ασχολούμε μαζί του απλά ισως τον ενοχλεί που ασχολούμε και με τις άλλες.κάνε μου καμια πρόταση για παιχνίδια κλπ αν μπορείς.ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ofilia Tina2017 Asag Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο άντρας ο σωστός μίλησε.Καλέ μη μας θυμώνετε καλέ.Ποιος δε θα θελε να γνωρίσει τον ένα,τον μοναδικό,το μύθο..ε..ε..?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:13 Η moukelis έγραψε: #110 29-11-08 22:13 Τελος παντων...Συγχωρειστε επειδη εχετε λευκο μητρωο(κι επειδη ο μπεκρομπαμπας μας ενθουσιαστηκε που εχετε ονομα μπυρας.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:17 Η Ελένη Άνση: #111 29-11-08 22:17 Ντάαααααξει τότε, δεν φοβόμαστε τίποτα Ε, άντε κι εσύ, είπαμε να παντρευτείς, να νοικοκυρευτείς, έχεις και γατοϋποχρεώσεις, κυρία μου, τουτέστιν, χάδια, παιχνίδια κλπ, μες τις μπομπονιέρες, χώσε και τη ζουζούνα, να δεις, πώς της φεύγει η κατάθλιψη! Πώς τη λένε αλήθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:20 Η vi2ka έγραψε: #112 29-11-08 22:20 Βαυαρικής καταγωγής βεβαίως βεβαίως.Και μας ο μπαμπάς μας το φόρτωσε το όνομα.Πάλι καλά που δε μας είπε βαχεστεφάνερ που ήθελε αρχικάΑντρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:22 Η staman2 έγραψε: #113 29-11-08 22:22 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Το έχω παρατηρήσει κι εγώ αυτό το φαινόμενο, αλλά ευτυχώς είναι πάντοτε παροδικό. Το μόνο που θα συμβούλευα είναι να μην την πιέζεις να παίξετε αφού δε θέλει. Πολλές φορές η παρουσία μας και μόνο είναι πολύ ευεργετική για τα ζώα. Click για ανάπτυξη... Ναι πράγματι η παρουσία μας είναι όχι απλώς ευεργετική αλλά κ απαραίτητη γι αυτά. Το έχουν ανάγκη. Εγώ βλέπω πως μόλις μπω στο σπίτι έρχονται όλα γύρω μου. Εκτός του Τίμυ. Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Το έχει ακόμη?και γω σκεφτόμουν να κάνω ένα αυτοσχέδιο.Σήμερα το μεσημέρι που γύρισα σπίτι πήγαινε στην εξώπορτα και νιαούριζε έντονα.Μετά συνέχιζε το παράπονο και τριβόταν στο πάτωμα.Γενικά συμπεριφερόταν σα να είχε οίστρο.Αλλά είναι στειρωμένη Click για ανάπτυξη... Κι εμένα ο Τίμυ αν και στειρωμένος νιαουρίζει πολλές φορές σαν να έχει οίστρο κ σε πληροφορώ ότι κάνει κ την κίνηση του ζευγαρώματος με μαξιλάρια συγκεκριμένα και ρουχα της κόρης μου που την έχει μαμά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:25 Η vi2ka έγραψε: #114 29-11-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ντάαααααξει τότε, δεν φοβόμαστε τίποτα Ε, άντε κι εσύ, είπαμε να παντρευτείς, να νοικοκυρευτείς, έχεις και γατοϋποχρεώσεις, κυρία μου, τουτέστιν, χάδια, παιχνίδια κλπ, μες τις μπομπονιέρες, χώσε και τη ζουζούνα, να δεις, πώς της φεύγει η κατάθλιψη! Πώς τη λένε αλήθεια; Click για ανάπτυξη... Ναι κυρία μου και θες να πάθω εγώ μετά?Εκτώς αν κάνω μπομπονιέρες με κρόσια και νεύρα κορδέλες.Που πήγε η υπογραφή μου?Μάιζελ μας λένε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η vi2ka έγραψε: #115 29-11-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι πράγματι η παρουσία μας είναι όχι απλώς ευεργετική αλλά κ απαραίτητη γι αυτά. Το έχουν ανάγκη. Εγώ βλέπω πως μόλις μπω στο σπίτι έρχονται όλα γύρω μου. Εκτός του Τίμυ. Κι εμένα ο Τίμυ αν και στειρωμένος νιαουρίζει πολλές φορές σαν να έχει οίστρο κ σε πληροφορώ ότι κάνει κ την κίνηση του ζευγαρώματος με μαξιλάρια συγκεκριμένα και ρουχα της κόρης μου που την έχει μαμά. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 03:45 Η yasmin1gr: #116 30-11-08 03:45 Καλο ειναι να τη δει γιατρος δεν ξερω αν την ειδε παντα παντως πρωτα ελεγχουμε μηπως ειναι αρρωστη και μονο μετα σκεφτομαστε τη καταθλιψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ruko έγραψε: #117 30-11-08 13:16 Λέει παραπάνω ότι η γατούλα έχει κάποια ψιλοπροβληματάκια που εντείνουν το πρόβλημα. Ευτυχώς δεν φαίνεται να είναι σοβαρό. Περαστικά σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ellirou Νεοφερμένο μέλος Ο ellirou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:18 Ο ellirou έγραψε: #118 16-02-09 13:18 Λίγο μελαγχολικός! καλημέρα σας!έχω ένα πρόβλημα με τον ένα γατούλη μου!συμπεριφερεται σαν να εχει μελαγχωλια δηλαδη κοιμάται πολλές ώρες και γενικά δεν εχει πολύ όρεξη για παιχνίδι,βέβαια τρώει κανονικά!έχουμε τρεις γάτες μέσα στο σπίτι η μια βγαίνει κ εξω!ο πουπούτας μου ειναι περσικός και νομιζω οτί τον ενοχλεί η παρουσία των αλλων γατιών κ ότι φροντίζω και αγαπάω και τισ άλλες!το λέω αυτό επειδή έλειπα 5 χρόνια στην θεσσαλονίκι με την αλλη μου γάτα νταίζη και όταν γυρίσαμε μετα από λίγο καιρό έβγαλε αυτή την συμπεριφορά ο πουπούτας!περιμένω την γνώμη σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:30 Η ιβανα έγραψε: #119 16-02-09 13:30 αυτα τα 5 χρονια που ελειπες με ποιους ζουσε ? περναγε καλα ? τωρα που εισαι εκει περνας ποιοτικο χρονο μαζι του ? ασχολησου οσο περισσοτερο μπορεις. με παιχνιδια, να του μιλας, να το χτενιζεις, να το χαιδευεις παραπανω. μπορει να εχει μελαγχολια. παρε του κανενα ονυχοδρομιο, βαλε του κανενα βιντεακι με γατες η πουλια να χαζεψει. πολλα μπορεις να κανεις. τι ηλικια εχει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ellirou Νεοφερμένο μέλος Ο ellirou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:58 Ο ellirou έγραψε: #120 16-02-09 18:58 Αυτά τα 5 χρόνια έμενε με τους γονείς μου κ σίγουρα περνούσε καλά γιατί η μητέρα μου του εχει αδυναμία.είναι 6 χρονών.ασχολούμε μαζί του απλά ισως τον ενοχλεί που ασχολούμε και με τις άλλες.κάνε μου καμια πρόταση για παιχνίδια κλπ αν μπορείς.ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ofilia Tina2017 Asag Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τελος παντων...Συγχωρειστε επειδη εχετε λευκο μητρωο(κι επειδη ο μπεκρομπαμπας μας ενθουσιαστηκε που εχετε ονομα μπυρας.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:17 Η Ελένη Άνση: #111 29-11-08 22:17 Ντάαααααξει τότε, δεν φοβόμαστε τίποτα Ε, άντε κι εσύ, είπαμε να παντρευτείς, να νοικοκυρευτείς, έχεις και γατοϋποχρεώσεις, κυρία μου, τουτέστιν, χάδια, παιχνίδια κλπ, μες τις μπομπονιέρες, χώσε και τη ζουζούνα, να δεις, πώς της φεύγει η κατάθλιψη! Πώς τη λένε αλήθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:20 Η vi2ka έγραψε: #112 29-11-08 22:20 Βαυαρικής καταγωγής βεβαίως βεβαίως.Και μας ο μπαμπάς μας το φόρτωσε το όνομα.Πάλι καλά που δε μας είπε βαχεστεφάνερ που ήθελε αρχικάΑντρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:22 Η staman2 έγραψε: #113 29-11-08 22:22 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Το έχω παρατηρήσει κι εγώ αυτό το φαινόμενο, αλλά ευτυχώς είναι πάντοτε παροδικό. Το μόνο που θα συμβούλευα είναι να μην την πιέζεις να παίξετε αφού δε θέλει. Πολλές φορές η παρουσία μας και μόνο είναι πολύ ευεργετική για τα ζώα. Click για ανάπτυξη... Ναι πράγματι η παρουσία μας είναι όχι απλώς ευεργετική αλλά κ απαραίτητη γι αυτά. Το έχουν ανάγκη. Εγώ βλέπω πως μόλις μπω στο σπίτι έρχονται όλα γύρω μου. Εκτός του Τίμυ. Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Το έχει ακόμη?και γω σκεφτόμουν να κάνω ένα αυτοσχέδιο.Σήμερα το μεσημέρι που γύρισα σπίτι πήγαινε στην εξώπορτα και νιαούριζε έντονα.Μετά συνέχιζε το παράπονο και τριβόταν στο πάτωμα.Γενικά συμπεριφερόταν σα να είχε οίστρο.Αλλά είναι στειρωμένη Click για ανάπτυξη... Κι εμένα ο Τίμυ αν και στειρωμένος νιαουρίζει πολλές φορές σαν να έχει οίστρο κ σε πληροφορώ ότι κάνει κ την κίνηση του ζευγαρώματος με μαξιλάρια συγκεκριμένα και ρουχα της κόρης μου που την έχει μαμά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:25 Η vi2ka έγραψε: #114 29-11-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ντάαααααξει τότε, δεν φοβόμαστε τίποτα Ε, άντε κι εσύ, είπαμε να παντρευτείς, να νοικοκυρευτείς, έχεις και γατοϋποχρεώσεις, κυρία μου, τουτέστιν, χάδια, παιχνίδια κλπ, μες τις μπομπονιέρες, χώσε και τη ζουζούνα, να δεις, πώς της φεύγει η κατάθλιψη! Πώς τη λένε αλήθεια; Click για ανάπτυξη... Ναι κυρία μου και θες να πάθω εγώ μετά?Εκτώς αν κάνω μπομπονιέρες με κρόσια και νεύρα κορδέλες.Που πήγε η υπογραφή μου?Μάιζελ μας λένε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η vi2ka έγραψε: #115 29-11-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι πράγματι η παρουσία μας είναι όχι απλώς ευεργετική αλλά κ απαραίτητη γι αυτά. Το έχουν ανάγκη. Εγώ βλέπω πως μόλις μπω στο σπίτι έρχονται όλα γύρω μου. Εκτός του Τίμυ. Κι εμένα ο Τίμυ αν και στειρωμένος νιαουρίζει πολλές φορές σαν να έχει οίστρο κ σε πληροφορώ ότι κάνει κ την κίνηση του ζευγαρώματος με μαξιλάρια συγκεκριμένα και ρουχα της κόρης μου που την έχει μαμά. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 03:45 Η yasmin1gr: #116 30-11-08 03:45 Καλο ειναι να τη δει γιατρος δεν ξερω αν την ειδε παντα παντως πρωτα ελεγχουμε μηπως ειναι αρρωστη και μονο μετα σκεφτομαστε τη καταθλιψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ruko έγραψε: #117 30-11-08 13:16 Λέει παραπάνω ότι η γατούλα έχει κάποια ψιλοπροβληματάκια που εντείνουν το πρόβλημα. Ευτυχώς δεν φαίνεται να είναι σοβαρό. Περαστικά σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ellirou Νεοφερμένο μέλος Ο ellirou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:18 Ο ellirou έγραψε: #118 16-02-09 13:18 Λίγο μελαγχολικός! καλημέρα σας!έχω ένα πρόβλημα με τον ένα γατούλη μου!συμπεριφερεται σαν να εχει μελαγχωλια δηλαδη κοιμάται πολλές ώρες και γενικά δεν εχει πολύ όρεξη για παιχνίδι,βέβαια τρώει κανονικά!έχουμε τρεις γάτες μέσα στο σπίτι η μια βγαίνει κ εξω!ο πουπούτας μου ειναι περσικός και νομιζω οτί τον ενοχλεί η παρουσία των αλλων γατιών κ ότι φροντίζω και αγαπάω και τισ άλλες!το λέω αυτό επειδή έλειπα 5 χρόνια στην θεσσαλονίκι με την αλλη μου γάτα νταίζη και όταν γυρίσαμε μετα από λίγο καιρό έβγαλε αυτή την συμπεριφορά ο πουπούτας!περιμένω την γνώμη σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:30 Η ιβανα έγραψε: #119 16-02-09 13:30 αυτα τα 5 χρονια που ελειπες με ποιους ζουσε ? περναγε καλα ? τωρα που εισαι εκει περνας ποιοτικο χρονο μαζι του ? ασχολησου οσο περισσοτερο μπορεις. με παιχνιδια, να του μιλας, να το χτενιζεις, να το χαιδευεις παραπανω. μπορει να εχει μελαγχολια. παρε του κανενα ονυχοδρομιο, βαλε του κανενα βιντεακι με γατες η πουλια να χαζεψει. πολλα μπορεις να κανεις. τι ηλικια εχει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ellirou Νεοφερμένο μέλος Ο ellirou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:58 Ο ellirou έγραψε: #120 16-02-09 18:58 Αυτά τα 5 χρόνια έμενε με τους γονείς μου κ σίγουρα περνούσε καλά γιατί η μητέρα μου του εχει αδυναμία.είναι 6 χρονών.ασχολούμε μαζί του απλά ισως τον ενοχλεί που ασχολούμε και με τις άλλες.κάνε μου καμια πρόταση για παιχνίδια κλπ αν μπορείς.ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ofilia Tina2017 Asag Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ντάαααααξει τότε, δεν φοβόμαστε τίποτα Ε, άντε κι εσύ, είπαμε να παντρευτείς, να νοικοκυρευτείς, έχεις και γατοϋποχρεώσεις, κυρία μου, τουτέστιν, χάδια, παιχνίδια κλπ, μες τις μπομπονιέρες, χώσε και τη ζουζούνα, να δεις, πώς της φεύγει η κατάθλιψη! Πώς τη λένε αλήθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:20 Η vi2ka έγραψε: #112 29-11-08 22:20 Βαυαρικής καταγωγής βεβαίως βεβαίως.Και μας ο μπαμπάς μας το φόρτωσε το όνομα.Πάλι καλά που δε μας είπε βαχεστεφάνερ που ήθελε αρχικάΑντρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:22 Η staman2 έγραψε: #113 29-11-08 22:22 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Το έχω παρατηρήσει κι εγώ αυτό το φαινόμενο, αλλά ευτυχώς είναι πάντοτε παροδικό. Το μόνο που θα συμβούλευα είναι να μην την πιέζεις να παίξετε αφού δε θέλει. Πολλές φορές η παρουσία μας και μόνο είναι πολύ ευεργετική για τα ζώα. Click για ανάπτυξη... Ναι πράγματι η παρουσία μας είναι όχι απλώς ευεργετική αλλά κ απαραίτητη γι αυτά. Το έχουν ανάγκη. Εγώ βλέπω πως μόλις μπω στο σπίτι έρχονται όλα γύρω μου. Εκτός του Τίμυ. Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Το έχει ακόμη?και γω σκεφτόμουν να κάνω ένα αυτοσχέδιο.Σήμερα το μεσημέρι που γύρισα σπίτι πήγαινε στην εξώπορτα και νιαούριζε έντονα.Μετά συνέχιζε το παράπονο και τριβόταν στο πάτωμα.Γενικά συμπεριφερόταν σα να είχε οίστρο.Αλλά είναι στειρωμένη Click για ανάπτυξη... Κι εμένα ο Τίμυ αν και στειρωμένος νιαουρίζει πολλές φορές σαν να έχει οίστρο κ σε πληροφορώ ότι κάνει κ την κίνηση του ζευγαρώματος με μαξιλάρια συγκεκριμένα και ρουχα της κόρης μου που την έχει μαμά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:25 Η vi2ka έγραψε: #114 29-11-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ντάαααααξει τότε, δεν φοβόμαστε τίποτα Ε, άντε κι εσύ, είπαμε να παντρευτείς, να νοικοκυρευτείς, έχεις και γατοϋποχρεώσεις, κυρία μου, τουτέστιν, χάδια, παιχνίδια κλπ, μες τις μπομπονιέρες, χώσε και τη ζουζούνα, να δεις, πώς της φεύγει η κατάθλιψη! Πώς τη λένε αλήθεια; Click για ανάπτυξη... Ναι κυρία μου και θες να πάθω εγώ μετά?Εκτώς αν κάνω μπομπονιέρες με κρόσια και νεύρα κορδέλες.Που πήγε η υπογραφή μου?Μάιζελ μας λένε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η vi2ka έγραψε: #115 29-11-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι πράγματι η παρουσία μας είναι όχι απλώς ευεργετική αλλά κ απαραίτητη γι αυτά. Το έχουν ανάγκη. Εγώ βλέπω πως μόλις μπω στο σπίτι έρχονται όλα γύρω μου. Εκτός του Τίμυ. Κι εμένα ο Τίμυ αν και στειρωμένος νιαουρίζει πολλές φορές σαν να έχει οίστρο κ σε πληροφορώ ότι κάνει κ την κίνηση του ζευγαρώματος με μαξιλάρια συγκεκριμένα και ρουχα της κόρης μου που την έχει μαμά. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 03:45 Η yasmin1gr: #116 30-11-08 03:45 Καλο ειναι να τη δει γιατρος δεν ξερω αν την ειδε παντα παντως πρωτα ελεγχουμε μηπως ειναι αρρωστη και μονο μετα σκεφτομαστε τη καταθλιψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ruko έγραψε: #117 30-11-08 13:16 Λέει παραπάνω ότι η γατούλα έχει κάποια ψιλοπροβληματάκια που εντείνουν το πρόβλημα. Ευτυχώς δεν φαίνεται να είναι σοβαρό. Περαστικά σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ellirou Νεοφερμένο μέλος Ο ellirou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:18 Ο ellirou έγραψε: #118 16-02-09 13:18 Λίγο μελαγχολικός! καλημέρα σας!έχω ένα πρόβλημα με τον ένα γατούλη μου!συμπεριφερεται σαν να εχει μελαγχωλια δηλαδη κοιμάται πολλές ώρες και γενικά δεν εχει πολύ όρεξη για παιχνίδι,βέβαια τρώει κανονικά!έχουμε τρεις γάτες μέσα στο σπίτι η μια βγαίνει κ εξω!ο πουπούτας μου ειναι περσικός και νομιζω οτί τον ενοχλεί η παρουσία των αλλων γατιών κ ότι φροντίζω και αγαπάω και τισ άλλες!το λέω αυτό επειδή έλειπα 5 χρόνια στην θεσσαλονίκι με την αλλη μου γάτα νταίζη και όταν γυρίσαμε μετα από λίγο καιρό έβγαλε αυτή την συμπεριφορά ο πουπούτας!περιμένω την γνώμη σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:30 Η ιβανα έγραψε: #119 16-02-09 13:30 αυτα τα 5 χρονια που ελειπες με ποιους ζουσε ? περναγε καλα ? τωρα που εισαι εκει περνας ποιοτικο χρονο μαζι του ? ασχολησου οσο περισσοτερο μπορεις. με παιχνιδια, να του μιλας, να το χτενιζεις, να το χαιδευεις παραπανω. μπορει να εχει μελαγχολια. παρε του κανενα ονυχοδρομιο, βαλε του κανενα βιντεακι με γατες η πουλια να χαζεψει. πολλα μπορεις να κανεις. τι ηλικια εχει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ellirou Νεοφερμένο μέλος Ο ellirou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:58 Ο ellirou έγραψε: #120 16-02-09 18:58 Αυτά τα 5 χρόνια έμενε με τους γονείς μου κ σίγουρα περνούσε καλά γιατί η μητέρα μου του εχει αδυναμία.είναι 6 χρονών.ασχολούμε μαζί του απλά ισως τον ενοχλεί που ασχολούμε και με τις άλλες.κάνε μου καμια πρόταση για παιχνίδια κλπ αν μπορείς.ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ofilia Tina2017 Asag Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βαυαρικής καταγωγής βεβαίως βεβαίως.Και μας ο μπαμπάς μας το φόρτωσε το όνομα.Πάλι καλά που δε μας είπε βαχεστεφάνερ που ήθελε αρχικάΑντρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:22 Η staman2 έγραψε: #113 29-11-08 22:22 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Το έχω παρατηρήσει κι εγώ αυτό το φαινόμενο, αλλά ευτυχώς είναι πάντοτε παροδικό. Το μόνο που θα συμβούλευα είναι να μην την πιέζεις να παίξετε αφού δε θέλει. Πολλές φορές η παρουσία μας και μόνο είναι πολύ ευεργετική για τα ζώα. Click για ανάπτυξη... Ναι πράγματι η παρουσία μας είναι όχι απλώς ευεργετική αλλά κ απαραίτητη γι αυτά. Το έχουν ανάγκη. Εγώ βλέπω πως μόλις μπω στο σπίτι έρχονται όλα γύρω μου. Εκτός του Τίμυ. Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Το έχει ακόμη?και γω σκεφτόμουν να κάνω ένα αυτοσχέδιο.Σήμερα το μεσημέρι που γύρισα σπίτι πήγαινε στην εξώπορτα και νιαούριζε έντονα.Μετά συνέχιζε το παράπονο και τριβόταν στο πάτωμα.Γενικά συμπεριφερόταν σα να είχε οίστρο.Αλλά είναι στειρωμένη Click για ανάπτυξη... Κι εμένα ο Τίμυ αν και στειρωμένος νιαουρίζει πολλές φορές σαν να έχει οίστρο κ σε πληροφορώ ότι κάνει κ την κίνηση του ζευγαρώματος με μαξιλάρια συγκεκριμένα και ρουχα της κόρης μου που την έχει μαμά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:25 Η vi2ka έγραψε: #114 29-11-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ντάαααααξει τότε, δεν φοβόμαστε τίποτα Ε, άντε κι εσύ, είπαμε να παντρευτείς, να νοικοκυρευτείς, έχεις και γατοϋποχρεώσεις, κυρία μου, τουτέστιν, χάδια, παιχνίδια κλπ, μες τις μπομπονιέρες, χώσε και τη ζουζούνα, να δεις, πώς της φεύγει η κατάθλιψη! Πώς τη λένε αλήθεια; Click για ανάπτυξη... Ναι κυρία μου και θες να πάθω εγώ μετά?Εκτώς αν κάνω μπομπονιέρες με κρόσια και νεύρα κορδέλες.Που πήγε η υπογραφή μου?Μάιζελ μας λένε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η vi2ka έγραψε: #115 29-11-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι πράγματι η παρουσία μας είναι όχι απλώς ευεργετική αλλά κ απαραίτητη γι αυτά. Το έχουν ανάγκη. Εγώ βλέπω πως μόλις μπω στο σπίτι έρχονται όλα γύρω μου. Εκτός του Τίμυ. Κι εμένα ο Τίμυ αν και στειρωμένος νιαουρίζει πολλές φορές σαν να έχει οίστρο κ σε πληροφορώ ότι κάνει κ την κίνηση του ζευγαρώματος με μαξιλάρια συγκεκριμένα και ρουχα της κόρης μου που την έχει μαμά. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 03:45 Η yasmin1gr: #116 30-11-08 03:45 Καλο ειναι να τη δει γιατρος δεν ξερω αν την ειδε παντα παντως πρωτα ελεγχουμε μηπως ειναι αρρωστη και μονο μετα σκεφτομαστε τη καταθλιψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ruko έγραψε: #117 30-11-08 13:16 Λέει παραπάνω ότι η γατούλα έχει κάποια ψιλοπροβληματάκια που εντείνουν το πρόβλημα. Ευτυχώς δεν φαίνεται να είναι σοβαρό. Περαστικά σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ellirou Νεοφερμένο μέλος Ο ellirou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:18 Ο ellirou έγραψε: #118 16-02-09 13:18 Λίγο μελαγχολικός! καλημέρα σας!έχω ένα πρόβλημα με τον ένα γατούλη μου!συμπεριφερεται σαν να εχει μελαγχωλια δηλαδη κοιμάται πολλές ώρες και γενικά δεν εχει πολύ όρεξη για παιχνίδι,βέβαια τρώει κανονικά!έχουμε τρεις γάτες μέσα στο σπίτι η μια βγαίνει κ εξω!ο πουπούτας μου ειναι περσικός και νομιζω οτί τον ενοχλεί η παρουσία των αλλων γατιών κ ότι φροντίζω και αγαπάω και τισ άλλες!το λέω αυτό επειδή έλειπα 5 χρόνια στην θεσσαλονίκι με την αλλη μου γάτα νταίζη και όταν γυρίσαμε μετα από λίγο καιρό έβγαλε αυτή την συμπεριφορά ο πουπούτας!περιμένω την γνώμη σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:30 Η ιβανα έγραψε: #119 16-02-09 13:30 αυτα τα 5 χρονια που ελειπες με ποιους ζουσε ? περναγε καλα ? τωρα που εισαι εκει περνας ποιοτικο χρονο μαζι του ? ασχολησου οσο περισσοτερο μπορεις. με παιχνιδια, να του μιλας, να το χτενιζεις, να το χαιδευεις παραπανω. μπορει να εχει μελαγχολια. παρε του κανενα ονυχοδρομιο, βαλε του κανενα βιντεακι με γατες η πουλια να χαζεψει. πολλα μπορεις να κανεις. τι ηλικια εχει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ellirou Νεοφερμένο μέλος Ο ellirou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:58 Ο ellirou έγραψε: #120 16-02-09 18:58 Αυτά τα 5 χρόνια έμενε με τους γονείς μου κ σίγουρα περνούσε καλά γιατί η μητέρα μου του εχει αδυναμία.είναι 6 χρονών.ασχολούμε μαζί του απλά ισως τον ενοχλεί που ασχολούμε και με τις άλλες.κάνε μου καμια πρόταση για παιχνίδια κλπ αν μπορείς.ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ofilia Tina2017 Asag Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ruko: Το έχω παρατηρήσει κι εγώ αυτό το φαινόμενο, αλλά ευτυχώς είναι πάντοτε παροδικό. Το μόνο που θα συμβούλευα είναι να μην την πιέζεις να παίξετε αφού δε θέλει. Πολλές φορές η παρουσία μας και μόνο είναι πολύ ευεργετική για τα ζώα. Click για ανάπτυξη... Ναι πράγματι η παρουσία μας είναι όχι απλώς ευεργετική αλλά κ απαραίτητη γι αυτά. Το έχουν ανάγκη. Εγώ βλέπω πως μόλις μπω στο σπίτι έρχονται όλα γύρω μου. Εκτός του Τίμυ. Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Το έχει ακόμη?και γω σκεφτόμουν να κάνω ένα αυτοσχέδιο.Σήμερα το μεσημέρι που γύρισα σπίτι πήγαινε στην εξώπορτα και νιαούριζε έντονα.Μετά συνέχιζε το παράπονο και τριβόταν στο πάτωμα.Γενικά συμπεριφερόταν σα να είχε οίστρο.Αλλά είναι στειρωμένη Click για ανάπτυξη... Κι εμένα ο Τίμυ αν και στειρωμένος νιαουρίζει πολλές φορές σαν να έχει οίστρο κ σε πληροφορώ ότι κάνει κ την κίνηση του ζευγαρώματος με μαξιλάρια συγκεκριμένα και ρουχα της κόρης μου που την έχει μαμά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:25 Η vi2ka έγραψε: #114 29-11-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ντάαααααξει τότε, δεν φοβόμαστε τίποτα Ε, άντε κι εσύ, είπαμε να παντρευτείς, να νοικοκυρευτείς, έχεις και γατοϋποχρεώσεις, κυρία μου, τουτέστιν, χάδια, παιχνίδια κλπ, μες τις μπομπονιέρες, χώσε και τη ζουζούνα, να δεις, πώς της φεύγει η κατάθλιψη! Πώς τη λένε αλήθεια; Click για ανάπτυξη... Ναι κυρία μου και θες να πάθω εγώ μετά?Εκτώς αν κάνω μπομπονιέρες με κρόσια και νεύρα κορδέλες.Που πήγε η υπογραφή μου?Μάιζελ μας λένε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η vi2ka έγραψε: #115 29-11-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι πράγματι η παρουσία μας είναι όχι απλώς ευεργετική αλλά κ απαραίτητη γι αυτά. Το έχουν ανάγκη. Εγώ βλέπω πως μόλις μπω στο σπίτι έρχονται όλα γύρω μου. Εκτός του Τίμυ. Κι εμένα ο Τίμυ αν και στειρωμένος νιαουρίζει πολλές φορές σαν να έχει οίστρο κ σε πληροφορώ ότι κάνει κ την κίνηση του ζευγαρώματος με μαξιλάρια συγκεκριμένα και ρουχα της κόρης μου που την έχει μαμά. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 03:45 Η yasmin1gr: #116 30-11-08 03:45 Καλο ειναι να τη δει γιατρος δεν ξερω αν την ειδε παντα παντως πρωτα ελεγχουμε μηπως ειναι αρρωστη και μονο μετα σκεφτομαστε τη καταθλιψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ruko έγραψε: #117 30-11-08 13:16 Λέει παραπάνω ότι η γατούλα έχει κάποια ψιλοπροβληματάκια που εντείνουν το πρόβλημα. Ευτυχώς δεν φαίνεται να είναι σοβαρό. Περαστικά σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ellirou Νεοφερμένο μέλος Ο ellirou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:18 Ο ellirou έγραψε: #118 16-02-09 13:18 Λίγο μελαγχολικός! καλημέρα σας!έχω ένα πρόβλημα με τον ένα γατούλη μου!συμπεριφερεται σαν να εχει μελαγχωλια δηλαδη κοιμάται πολλές ώρες και γενικά δεν εχει πολύ όρεξη για παιχνίδι,βέβαια τρώει κανονικά!έχουμε τρεις γάτες μέσα στο σπίτι η μια βγαίνει κ εξω!ο πουπούτας μου ειναι περσικός και νομιζω οτί τον ενοχλεί η παρουσία των αλλων γατιών κ ότι φροντίζω και αγαπάω και τισ άλλες!το λέω αυτό επειδή έλειπα 5 χρόνια στην θεσσαλονίκι με την αλλη μου γάτα νταίζη και όταν γυρίσαμε μετα από λίγο καιρό έβγαλε αυτή την συμπεριφορά ο πουπούτας!περιμένω την γνώμη σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:30 Η ιβανα έγραψε: #119 16-02-09 13:30 αυτα τα 5 χρονια που ελειπες με ποιους ζουσε ? περναγε καλα ? τωρα που εισαι εκει περνας ποιοτικο χρονο μαζι του ? ασχολησου οσο περισσοτερο μπορεις. με παιχνιδια, να του μιλας, να το χτενιζεις, να το χαιδευεις παραπανω. μπορει να εχει μελαγχολια. παρε του κανενα ονυχοδρομιο, βαλε του κανενα βιντεακι με γατες η πουλια να χαζεψει. πολλα μπορεις να κανεις. τι ηλικια εχει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ellirou Νεοφερμένο μέλος Ο ellirou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:58 Ο ellirou έγραψε: #120 16-02-09 18:58 Αυτά τα 5 χρόνια έμενε με τους γονείς μου κ σίγουρα περνούσε καλά γιατί η μητέρα μου του εχει αδυναμία.είναι 6 χρονών.ασχολούμε μαζί του απλά ισως τον ενοχλεί που ασχολούμε και με τις άλλες.κάνε μου καμια πρόταση για παιχνίδια κλπ αν μπορείς.ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ofilia Tina2017 Asag Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ντάαααααξει τότε, δεν φοβόμαστε τίποτα Ε, άντε κι εσύ, είπαμε να παντρευτείς, να νοικοκυρευτείς, έχεις και γατοϋποχρεώσεις, κυρία μου, τουτέστιν, χάδια, παιχνίδια κλπ, μες τις μπομπονιέρες, χώσε και τη ζουζούνα, να δεις, πώς της φεύγει η κατάθλιψη! Πώς τη λένε αλήθεια; Click για ανάπτυξη... Ναι κυρία μου και θες να πάθω εγώ μετά?Εκτώς αν κάνω μπομπονιέρες με κρόσια και νεύρα κορδέλες.Που πήγε η υπογραφή μου?Μάιζελ μας λένε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η vi2ka έγραψε: #115 29-11-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι πράγματι η παρουσία μας είναι όχι απλώς ευεργετική αλλά κ απαραίτητη γι αυτά. Το έχουν ανάγκη. Εγώ βλέπω πως μόλις μπω στο σπίτι έρχονται όλα γύρω μου. Εκτός του Τίμυ. Κι εμένα ο Τίμυ αν και στειρωμένος νιαουρίζει πολλές φορές σαν να έχει οίστρο κ σε πληροφορώ ότι κάνει κ την κίνηση του ζευγαρώματος με μαξιλάρια συγκεκριμένα και ρουχα της κόρης μου που την έχει μαμά. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 03:45 Η yasmin1gr: #116 30-11-08 03:45 Καλο ειναι να τη δει γιατρος δεν ξερω αν την ειδε παντα παντως πρωτα ελεγχουμε μηπως ειναι αρρωστη και μονο μετα σκεφτομαστε τη καταθλιψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ruko έγραψε: #117 30-11-08 13:16 Λέει παραπάνω ότι η γατούλα έχει κάποια ψιλοπροβληματάκια που εντείνουν το πρόβλημα. Ευτυχώς δεν φαίνεται να είναι σοβαρό. Περαστικά σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ellirou Νεοφερμένο μέλος Ο ellirou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:18 Ο ellirou έγραψε: #118 16-02-09 13:18 Λίγο μελαγχολικός! καλημέρα σας!έχω ένα πρόβλημα με τον ένα γατούλη μου!συμπεριφερεται σαν να εχει μελαγχωλια δηλαδη κοιμάται πολλές ώρες και γενικά δεν εχει πολύ όρεξη για παιχνίδι,βέβαια τρώει κανονικά!έχουμε τρεις γάτες μέσα στο σπίτι η μια βγαίνει κ εξω!ο πουπούτας μου ειναι περσικός και νομιζω οτί τον ενοχλεί η παρουσία των αλλων γατιών κ ότι φροντίζω και αγαπάω και τισ άλλες!το λέω αυτό επειδή έλειπα 5 χρόνια στην θεσσαλονίκι με την αλλη μου γάτα νταίζη και όταν γυρίσαμε μετα από λίγο καιρό έβγαλε αυτή την συμπεριφορά ο πουπούτας!περιμένω την γνώμη σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:30 Η ιβανα έγραψε: #119 16-02-09 13:30 αυτα τα 5 χρονια που ελειπες με ποιους ζουσε ? περναγε καλα ? τωρα που εισαι εκει περνας ποιοτικο χρονο μαζι του ? ασχολησου οσο περισσοτερο μπορεις. με παιχνιδια, να του μιλας, να το χτενιζεις, να το χαιδευεις παραπανω. μπορει να εχει μελαγχολια. παρε του κανενα ονυχοδρομιο, βαλε του κανενα βιντεακι με γατες η πουλια να χαζεψει. πολλα μπορεις να κανεις. τι ηλικια εχει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ellirou Νεοφερμένο μέλος Ο ellirou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:58 Ο ellirou έγραψε: #120 16-02-09 18:58 Αυτά τα 5 χρόνια έμενε με τους γονείς μου κ σίγουρα περνούσε καλά γιατί η μητέρα μου του εχει αδυναμία.είναι 6 χρονών.ασχολούμε μαζί του απλά ισως τον ενοχλεί που ασχολούμε και με τις άλλες.κάνε μου καμια πρόταση για παιχνίδια κλπ αν μπορείς.ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ofilia Tina2017 Asag Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι πράγματι η παρουσία μας είναι όχι απλώς ευεργετική αλλά κ απαραίτητη γι αυτά. Το έχουν ανάγκη. Εγώ βλέπω πως μόλις μπω στο σπίτι έρχονται όλα γύρω μου. Εκτός του Τίμυ. Κι εμένα ο Τίμυ αν και στειρωμένος νιαουρίζει πολλές φορές σαν να έχει οίστρο κ σε πληροφορώ ότι κάνει κ την κίνηση του ζευγαρώματος με μαξιλάρια συγκεκριμένα και ρουχα της κόρης μου που την έχει μαμά. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 03:45 Η yasmin1gr: #116 30-11-08 03:45 Καλο ειναι να τη δει γιατρος δεν ξερω αν την ειδε παντα παντως πρωτα ελεγχουμε μηπως ειναι αρρωστη και μονο μετα σκεφτομαστε τη καταθλιψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ruko έγραψε: #117 30-11-08 13:16 Λέει παραπάνω ότι η γατούλα έχει κάποια ψιλοπροβληματάκια που εντείνουν το πρόβλημα. Ευτυχώς δεν φαίνεται να είναι σοβαρό. Περαστικά σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ellirou Νεοφερμένο μέλος Ο ellirou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:18 Ο ellirou έγραψε: #118 16-02-09 13:18 Λίγο μελαγχολικός! καλημέρα σας!έχω ένα πρόβλημα με τον ένα γατούλη μου!συμπεριφερεται σαν να εχει μελαγχωλια δηλαδη κοιμάται πολλές ώρες και γενικά δεν εχει πολύ όρεξη για παιχνίδι,βέβαια τρώει κανονικά!έχουμε τρεις γάτες μέσα στο σπίτι η μια βγαίνει κ εξω!ο πουπούτας μου ειναι περσικός και νομιζω οτί τον ενοχλεί η παρουσία των αλλων γατιών κ ότι φροντίζω και αγαπάω και τισ άλλες!το λέω αυτό επειδή έλειπα 5 χρόνια στην θεσσαλονίκι με την αλλη μου γάτα νταίζη και όταν γυρίσαμε μετα από λίγο καιρό έβγαλε αυτή την συμπεριφορά ο πουπούτας!περιμένω την γνώμη σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:30 Η ιβανα έγραψε: #119 16-02-09 13:30 αυτα τα 5 χρονια που ελειπες με ποιους ζουσε ? περναγε καλα ? τωρα που εισαι εκει περνας ποιοτικο χρονο μαζι του ? ασχολησου οσο περισσοτερο μπορεις. με παιχνιδια, να του μιλας, να το χτενιζεις, να το χαιδευεις παραπανω. μπορει να εχει μελαγχολια. παρε του κανενα ονυχοδρομιο, βαλε του κανενα βιντεακι με γατες η πουλια να χαζεψει. πολλα μπορεις να κανεις. τι ηλικια εχει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ellirou Νεοφερμένο μέλος Ο ellirou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:58 Ο ellirou έγραψε: #120 16-02-09 18:58 Αυτά τα 5 χρόνια έμενε με τους γονείς μου κ σίγουρα περνούσε καλά γιατί η μητέρα μου του εχει αδυναμία.είναι 6 χρονών.ασχολούμε μαζί του απλά ισως τον ενοχλεί που ασχολούμε και με τις άλλες.κάνε μου καμια πρόταση για παιχνίδια κλπ αν μπορείς.ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ofilia Tina2017 Asag Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλο ειναι να τη δει γιατρος δεν ξερω αν την ειδε παντα παντως πρωτα ελεγχουμε μηπως ειναι αρρωστη και μονο μετα σκεφτομαστε τη καταθλιψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ruko έγραψε: #117 30-11-08 13:16 Λέει παραπάνω ότι η γατούλα έχει κάποια ψιλοπροβληματάκια που εντείνουν το πρόβλημα. Ευτυχώς δεν φαίνεται να είναι σοβαρό. Περαστικά σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ellirou Νεοφερμένο μέλος Ο ellirou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:18 Ο ellirou έγραψε: #118 16-02-09 13:18 Λίγο μελαγχολικός! καλημέρα σας!έχω ένα πρόβλημα με τον ένα γατούλη μου!συμπεριφερεται σαν να εχει μελαγχωλια δηλαδη κοιμάται πολλές ώρες και γενικά δεν εχει πολύ όρεξη για παιχνίδι,βέβαια τρώει κανονικά!έχουμε τρεις γάτες μέσα στο σπίτι η μια βγαίνει κ εξω!ο πουπούτας μου ειναι περσικός και νομιζω οτί τον ενοχλεί η παρουσία των αλλων γατιών κ ότι φροντίζω και αγαπάω και τισ άλλες!το λέω αυτό επειδή έλειπα 5 χρόνια στην θεσσαλονίκι με την αλλη μου γάτα νταίζη και όταν γυρίσαμε μετα από λίγο καιρό έβγαλε αυτή την συμπεριφορά ο πουπούτας!περιμένω την γνώμη σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:30 Η ιβανα έγραψε: #119 16-02-09 13:30 αυτα τα 5 χρονια που ελειπες με ποιους ζουσε ? περναγε καλα ? τωρα που εισαι εκει περνας ποιοτικο χρονο μαζι του ? ασχολησου οσο περισσοτερο μπορεις. με παιχνιδια, να του μιλας, να το χτενιζεις, να το χαιδευεις παραπανω. μπορει να εχει μελαγχολια. παρε του κανενα ονυχοδρομιο, βαλε του κανενα βιντεακι με γατες η πουλια να χαζεψει. πολλα μπορεις να κανεις. τι ηλικια εχει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ellirou Νεοφερμένο μέλος Ο ellirou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:58 Ο ellirou έγραψε: #120 16-02-09 18:58 Αυτά τα 5 χρόνια έμενε με τους γονείς μου κ σίγουρα περνούσε καλά γιατί η μητέρα μου του εχει αδυναμία.είναι 6 χρονών.ασχολούμε μαζί του απλά ισως τον ενοχλεί που ασχολούμε και με τις άλλες.κάνε μου καμια πρόταση για παιχνίδια κλπ αν μπορείς.ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ofilia Tina2017 Asag Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λέει παραπάνω ότι η γατούλα έχει κάποια ψιλοπροβληματάκια που εντείνουν το πρόβλημα. Ευτυχώς δεν φαίνεται να είναι σοβαρό. Περαστικά σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ellirou Νεοφερμένο μέλος Ο ellirou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:18 Ο ellirou έγραψε: #118 16-02-09 13:18 Λίγο μελαγχολικός! καλημέρα σας!έχω ένα πρόβλημα με τον ένα γατούλη μου!συμπεριφερεται σαν να εχει μελαγχωλια δηλαδη κοιμάται πολλές ώρες και γενικά δεν εχει πολύ όρεξη για παιχνίδι,βέβαια τρώει κανονικά!έχουμε τρεις γάτες μέσα στο σπίτι η μια βγαίνει κ εξω!ο πουπούτας μου ειναι περσικός και νομιζω οτί τον ενοχλεί η παρουσία των αλλων γατιών κ ότι φροντίζω και αγαπάω και τισ άλλες!το λέω αυτό επειδή έλειπα 5 χρόνια στην θεσσαλονίκι με την αλλη μου γάτα νταίζη και όταν γυρίσαμε μετα από λίγο καιρό έβγαλε αυτή την συμπεριφορά ο πουπούτας!περιμένω την γνώμη σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:30 Η ιβανα έγραψε: #119 16-02-09 13:30 αυτα τα 5 χρονια που ελειπες με ποιους ζουσε ? περναγε καλα ? τωρα που εισαι εκει περνας ποιοτικο χρονο μαζι του ? ασχολησου οσο περισσοτερο μπορεις. με παιχνιδια, να του μιλας, να το χτενιζεις, να το χαιδευεις παραπανω. μπορει να εχει μελαγχολια. παρε του κανενα ονυχοδρομιο, βαλε του κανενα βιντεακι με γατες η πουλια να χαζεψει. πολλα μπορεις να κανεις. τι ηλικια εχει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ellirou Νεοφερμένο μέλος Ο ellirou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:58 Ο ellirou έγραψε: #120 16-02-09 18:58 Αυτά τα 5 χρόνια έμενε με τους γονείς μου κ σίγουρα περνούσε καλά γιατί η μητέρα μου του εχει αδυναμία.είναι 6 χρονών.ασχολούμε μαζί του απλά ισως τον ενοχλεί που ασχολούμε και με τις άλλες.κάνε μου καμια πρόταση για παιχνίδια κλπ αν μπορείς.ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ofilia Tina2017 Asag Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λίγο μελαγχολικός! καλημέρα σας!έχω ένα πρόβλημα με τον ένα γατούλη μου!συμπεριφερεται σαν να εχει μελαγχωλια δηλαδη κοιμάται πολλές ώρες και γενικά δεν εχει πολύ όρεξη για παιχνίδι,βέβαια τρώει κανονικά!έχουμε τρεις γάτες μέσα στο σπίτι η μια βγαίνει κ εξω!ο πουπούτας μου ειναι περσικός και νομιζω οτί τον ενοχλεί η παρουσία των αλλων γατιών κ ότι φροντίζω και αγαπάω και τισ άλλες!το λέω αυτό επειδή έλειπα 5 χρόνια στην θεσσαλονίκι με την αλλη μου γάτα νταίζη και όταν γυρίσαμε μετα από λίγο καιρό έβγαλε αυτή την συμπεριφορά ο πουπούτας!περιμένω την γνώμη σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:30 Η ιβανα έγραψε: #119 16-02-09 13:30 αυτα τα 5 χρονια που ελειπες με ποιους ζουσε ? περναγε καλα ? τωρα που εισαι εκει περνας ποιοτικο χρονο μαζι του ? ασχολησου οσο περισσοτερο μπορεις. με παιχνιδια, να του μιλας, να το χτενιζεις, να το χαιδευεις παραπανω. μπορει να εχει μελαγχολια. παρε του κανενα ονυχοδρομιο, βαλε του κανενα βιντεακι με γατες η πουλια να χαζεψει. πολλα μπορεις να κανεις. τι ηλικια εχει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ellirou Νεοφερμένο μέλος Ο ellirou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:58 Ο ellirou έγραψε: #120 16-02-09 18:58 Αυτά τα 5 χρόνια έμενε με τους γονείς μου κ σίγουρα περνούσε καλά γιατί η μητέρα μου του εχει αδυναμία.είναι 6 χρονών.ασχολούμε μαζί του απλά ισως τον ενοχλεί που ασχολούμε και με τις άλλες.κάνε μου καμια πρόταση για παιχνίδια κλπ αν μπορείς.ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
αυτα τα 5 χρονια που ελειπες με ποιους ζουσε ? περναγε καλα ? τωρα που εισαι εκει περνας ποιοτικο χρονο μαζι του ? ασχολησου οσο περισσοτερο μπορεις. με παιχνιδια, να του μιλας, να το χτενιζεις, να το χαιδευεις παραπανω. μπορει να εχει μελαγχολια. παρε του κανενα ονυχοδρομιο, βαλε του κανενα βιντεακι με γατες η πουλια να χαζεψει. πολλα μπορεις να κανεις. τι ηλικια εχει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ellirou Νεοφερμένο μέλος Ο ellirou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:58 Ο ellirou έγραψε: #120 16-02-09 18:58 Αυτά τα 5 χρόνια έμενε με τους γονείς μου κ σίγουρα περνούσε καλά γιατί η μητέρα μου του εχει αδυναμία.είναι 6 χρονών.ασχολούμε μαζί του απλά ισως τον ενοχλεί που ασχολούμε και με τις άλλες.κάνε μου καμια πρόταση για παιχνίδια κλπ αν μπορείς.ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αυτά τα 5 χρόνια έμενε με τους γονείς μου κ σίγουρα περνούσε καλά γιατί η μητέρα μου του εχει αδυναμία.είναι 6 χρονών.ασχολούμε μαζί του απλά ισως τον ενοχλεί που ασχολούμε και με τις άλλες.κάνε μου καμια πρόταση για παιχνίδια κλπ αν μπορείς.ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.