aporw
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite
Διάσημο μέλος
μολις μου τελειωσα με το καθαρισμα του παπλωματος..μου κατουρησε μετα απο καιρο το παπλωμα..![]()

Το ηθελε να εχει τη μυρωδια του φαινεται

Πλακα πλακα αυτο που τραβατε με το κατουρημα ειναι μαρτυριο ετσι;Χαρας το κουραγιο σας και την υπομονη σας.Μπραβο!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Πλακα πλακα αυτο που τραβατε με το κατουρημα ειναι μαρτυριο ετσι;Χαρας το κουραγιο σας και την υπομονη σας.Μπραβο!!!!!!!!
![]()
ειναι μαρτυριο αλλα τι να κανω..

Hlianna
Διάσημο μέλος
![]()
που να δεις και εμας που ο γατος ειχε οιστρο απο 5 μηνων και ηταν πολυ νωρις για στειρωση και 2.5 μηνες μαρκαρε τα κρεβατια με αυτη την τελεια μυρωδια που αφηνουν..αγανακτησαμε
aporw
Διακεκριμένο μέλος
που να δεις και εμας που ο γατος ειχε οιστρο απο 5 μηνων και ηταν πολυ νωρις για στειρωση και 2.5 μηνες μαρκαρε τα κρεβατια με αυτη την τελεια μυρωδια που αφηνουν..αγανακτησαμε![]()
εσας τουλαχιστον ηταν απο τον οιστρο!
εμενα μου εχει αλλαξει τα φωτα χωρις λογο..επλυνα και το παπλωμα με ξυδι..και τωρα βρωμαει ολο το δωματιο ξυδιλα!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
εσας τουλαχιστον ηταν απο τον οιστρο!εμενα μου εχει αλλαξει τα φωτα χωρις λογο..
επλυνα και το παπλωμα με ξυδι..και τωρα βρωμαει ολο το δωματιο ξυδιλα!![]()

Υπάρχει δυνατότητα Σιμωνάκι να του πάρεις παρέα;;;

Μήπως πάψει να βαριέται μονάχος του....

Hlianna
Διάσημο μέλος
εσας τουλαχιστον ηταν απο τον οιστρο!εμενα μου εχει αλλαξει τα φωτα χωρις λογο..
επλυνα και το παπλωμα με ξυδι..και τωρα βρωμαει ολο το δωματιο ξυδιλα!![]()
μακαρι να το χαμε μονο απο οιστρο..το συνεχισε και μετα για κανα μηνα και φυσικα μην ξεχνατε οτι εκανε κακα του εξω ακριβως απο την λεκανη καθε μερα

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Υπάρχει δυνατότητα Σιμωνάκι να του πάρεις παρέα;;;
Μήπως πάψει να βαριέται μονάχος του....![]()
το σκεφτομαι σοβαρα..θα δειξει..αν μετα το τελος του ιανουαριο βρω ενα γατακι και το ερωτευτω..

μακαρι να το χαμε μονο απο οιστρο..το συνεχισε και μετα για κανα μηνα και φυσικα μην ξεχνατε οτι εκανε κακα του εξω ακριβως απο την λεκανη καθε μερα![]()
οι ορμονες βγαινουν για αρκετο καιρο μετα την στειρωση..γι αυτο το εκανε..

Hlianna
Διάσημο μέλος
οι ορμονες βγαινουν για αρκετο καιρο μετα την στειρωση..γι αυτο το εκανε..![]()
δεν ξερω γιατι το εκανε..ξερω οτι εμεις πεθαναμε

aporw
Διακεκριμένο μέλος
δεν ξερω γιατι το εκανε..ξερω οτι εμεις πεθαναμε![]()

εμενα μου λες..

samou
Εκκολαπτόμενο μέλος
απίστευτα περιγραφική η ιστορία σουΑν είσαι ακόμα στην πρώτη φορά καλά είσαι.
Κατα κόρον μη σου πω!
Όχι φαντάσου την σκηνή. Την Όλια να τρέχει μπροστά , το σκατό στον πωπό κολλημένο να μπαλαντζάρει πέρα δώθε και την έρμη την μάνα (εμένα) να τρέχω απο πίσω πανικόβλητη να προλάβω μην λερώσει και τίποτα άλλο. Και το σκατό (το κολλημένο στον κώλο) να μου κλείνει το μάτι, να με περιγελάει και να μου ψιθυρίζει με τηλεπάθεια ότι θα μου λερώσει και τα υπόλοιπα πράγματα στο σπίτι. Όλα αυτά το σκατό ε. Όχι η Όλια. Να το διευκρινίσουμε.Όχι δεν έχω χαζέψει ακόμα αλλά όπως καταλαβαίνετε όπου νά'ναι....
![]()

samou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κατουρομπελαδες μια παρεα τρελη
αχ! ελα κι εσυ, θα σ'αρεσει πολυ!
Κι αμα δεν σ'αρεσει φιλε και αδιαφορείς
να φυγεις μπορεις, ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!
![]()
πολύ καλή σε βρίσκω στην ποίηση

aporw
Διακεκριμένο μέλος
πολύ καλή σε βρίσκω στην ποίηση![]()
ναι ναι ειδες??

αχ τι τραβαω η κατουρημενη μανα..σκεφτομαι διαφορα για να γελασω και να ξεχνιεμαι..

samou
Εκκολαπτόμενο μέλος
έχεις δίκιο! Πάντως, το ξέρω είναι πολύ προκλητικό αυτό που θα πω στο συγκεκριμένο θέμα, αλλά ο δικός μου είναι κύριοςναι ναι ειδες??αχ τι τραβαω η κατουρημενη μανα..σκεφτομαι διαφορα για να γελασω και να ξεχνιεμαι..
![]()

δεν μου έχει κάνει ποτέ κάτι τέτοιο, μόνο μία φορά, που καθαρίζαμε το σαλόνι ( κάναμε γενική) και τον είχαμε βάλει στην κρεββατοκάμαρα για αρκετές ώρες και προφανώς ή αγχώθηκε ή δεν μπορούσε να κρατηθεί άλλο!!Πάντως φέρθηκε σαν κύριος, δεν μπορώ να πώ, δεν τα έκανε πάνω στην φλοκάτη

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
έχεις δίκιο! Πάντως, το ξέρω είναι πολύ προκλητικό αυτό που θα πω στο συγκεκριμένο θέμα, αλλά ο δικός μου είναι κύριοςδεν μου έχει κάνει ποτέ κάτι τέτοιο, μόνο μία φορά, που καθαρίζαμε το σαλόνι ( κάναμε γενική) και τον είχαμε βάλει στην κρεββατοκάμαρα για αρκετές ώρες και προφανώς ή αγχώθηκε ή δεν μπορούσε να κρατηθεί άλλο!!
Πάντως φέρθηκε σαν κύριος, δεν μπορώ να πώ, δεν τα έκανε πάνω στην φλοκάτη![]()
που ειναι το μαστιγιο..........το μαστιγιο μου ψαχνω!!!!!!!!!

...δεν ντρεπεσαι μαρη....να προκαλεις ετσι ολο το....κατουρημενο πληθος?????

samou
Εκκολαπτόμενο μέλος
που ειναι το μαστιγιο..........το μαστιγιο μου ψαχνω!!!!!!!!!...δεν ντρεπεσαι μαρη....να προκαλεις ετσι ολο το....κατουρημενο πληθος?????
![]()
έλα μωρέ δεν το έκανα επίτηδες

τους συμπονώ όμως, περνάνε δύσκολες στιγμές όλοι τους
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
έλα μωρέ δεν το έκανα επίτηδες
τους συμπονώ όμως, περνάνε δύσκολες στιγμές όλοι τους
μην απολογησε...αν δεις προηγουμενα ποστ...στην αρχη κυριως...θα δεις οτι και εγω τα ιδια κανω....τους πειραζω!!!!!!!!

....για να το διασκεδασουνε και λιγο!!!!

aporw
Διακεκριμένο μέλος
έχεις δίκιο! Πάντως, το ξέρω είναι πολύ προκλητικό αυτό που θα πω στο συγκεκριμένο θέμα, αλλά ο δικός μου είναι κύριοςδεν μου έχει κάνει ποτέ κάτι τέτοιο, μόνο μία φορά, που καθαρίζαμε το σαλόνι ( κάναμε γενική) και τον είχαμε βάλει στην κρεββατοκάμαρα για αρκετές ώρες και προφανώς ή αγχώθηκε ή δεν μπορούσε να κρατηθεί άλλο!!
Πάντως φέρθηκε σαν κύριος, δεν μπορώ να πώ, δεν τα έκανε πάνω στην φλοκάτη![]()

φτου σου!!! επειδη εχεις ενα γατι κυριο πρεπει να μας το πετας στην μουρη??

επειδη τα δικα μας βγηκαν λιγο παραπανω κατρουλιδες??

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
φτου σου!!! επειδη εχεις ενα γατι κυριο πρεπει να μας το πετας στην μουρη??
επειδη τα δικα μας βγηκαν λιγο παραπανω κατρουλιδες??
![]()

.......αυτο.................μου αρεσε ιδιαιτερα........

aporw
Διακεκριμένο μέλος
.......αυτο.................μου αρεσε ιδιαιτερα........
![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool