Κατουρομπελάδες...

Τα σημερινα μας κατορθωματα..:rolleyes::rolleyes:

IMGP2518.jpg

ΧΑαααααααα.Χαρας το κουραγιο σου π γελας κιολας!

Στη φοτο που εχω παραθεσει ειναι 3 μηνων και μεχρι τοτε τα ειχε κανει μονο 1 φορα εκτος , σε ενα απο τα καλαθακια της αλλα εγινε οταν ειχα πρωτοβαλει αυτο το διαβολικο συστημα αμμολεκανης και οποτε τη διακαιολογησα.
Απο τη περασμενη πεμπτη - παρασκευη ομως εχει το πρωτο της οιστρο και μου τα κερασε μεσα σε μια σακουλα ΛαΠαστερια!!@@!@. Της εχω μια παντα ευκαιρη καθως ειναι χαρτινη απο χοντρο χαρτι και εχει ενα ακομη χοντροτερο πατο οποτε στεκετε ορθια και λατρευει να μπενοβγαινει , ή να βαζει παιχνιδια μεσα κτλ
Οποτε το σαββατο εκανα το λαθος να ξαναπαρω τη μακαροναδα μ , και τλκα της αρεσε και το επανελαβε!!

Ελπιζω να ητανε επηδη την ενοχλουσε το πιπι της απο τον οιστρο και οσο να ναι δεν το λατρευει το συστηματακι π εχω βαλει στη τουαλετα μ...Εκτος και αν μαρκαρουν κ τα θυληκα τι να πο!

Aporw αλλαξε signature σε
"Μαρεσει να χιεζω οπου κοιματε η μαμα μου , πειραζει?"

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC00173.jpg
    DSC00173.jpg
    36,5 KB · Εμφανίσεις: 38
μπορει αμα στειρωθει να το κοψει..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΧΑαααααααα.Χαρας το κουραγιο σου π γελας κιολας!

:lol::lol: τι να κανω μωρε!γελαω για να μην τρελλαθω!:rolleyes::rolleyes:

:lol::lol::lol: τελειοοο!!!:P:P:lol::lol:

:lol::lol: τι να κανω μωρε!γελαω για να μην τρελλαθω!:rolleyes::rolleyes:

:lol::lol::lol: τελειοοο!!!:P:P:lol::lol:

Αν και εγω ειχα εν τελη τα μικρα μ προβληματακια τωρα στον οιστρο , θελω να προσθεσω πως η γατα μ κανει την αναγκη της μονο οταν ειμαι σπιτι...
Γυρναω απο τη δουλεια το απογευμα και μ τα πεταει και τα δυο με τη σειρα , οπως και το πρωι οταν σηκωθω μεσα σε 1 τεταρτο ολο και κατι θα συμβει...
Οι φορες που εχει παει για την αναγκη της και να λειπω απο το σπιτι ισως ειναι 6-7 φορες σε 6-7 μηνες
Αντε για να νιωσεις καλυτερα , ειναι και 6-7 φορες ολες και ολες π εχει κοιμηθει επανω μ

Δικιά σου είναι η γάτα στην φωτό?
Που βρήκες το σύστημα της τουαλέτας?
Ευχαριστώ:D

Δικιά σου είναι η γάτα στην φωτό?
Που βρήκες το σύστημα της τουαλέτας?
Ευχαριστώ:D

Δικια μ ειναι η βρωμα..
Μου το παραγγειλε το αγορι της γραμματεας στο γραφειο π εργαζομαι.
50 ευρω μ ειπε εκανε και το παρηγγειλε απο ενα πετ σοπ στην αγγλια
Προσπαθησε απο e-bay αλλα το μονο μερος π βρηκε να το στελνει ελλαδα ητανε εκεινο .

Αν και εγω ειχα εν τελη τα μικρα μ προβληματακια τωρα στον οιστρο , θελω να προσθεσω πως η γατα μ κανει την αναγκη της μονο οταν ειμαι σπιτι...
Γυρναω απο τη δουλεια το απογευμα και μ τα πεταει και τα δυο με τη σειρα , οπως και το πρωι οταν σηκωθω μεσα σε 1 τεταρτο ολο και κατι θα συμβει...

Οι φορες που εχει παει για την αναγκη της και να λειπω απο το σπιτι ισως ειναι 6-7 φορες σε 6-7 μηνες
Αντε για να νιωσεις καλυτερα , ειναι και 6-7 φορες ολες και ολες π εχει κοιμηθει επανω μ

Εχω ψοφησει στο γελιο,μου φαινεται τοσο οικειο ολο αυτο!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

σου το κανει και σενα αυτο οταν δεν ξυπνας?? η αληθεια ειναι οτι νιαουριζε που δεν ξυπνουσα αλλα δεν εδειαν σημασια

Εγω οταν δεν δινω σημασια στο νιαουρισμα το πληρωνω με το παραπανω.:rolleyes::down::rolleyes::down::rolleyes:

Εγω οταν δεν δινω σημασια στο νιαουρισμα το πληρωνω με το παραπανω.:rolleyes::down::rolleyes::down::rolleyes:

Τελικά είμαι πάρα πολύ τυχερή:up::up::up:
Το μόνο που μου κάνει ο γιόκας μου είναι να νιαουρίζει όταν δεν ξυπνάω το πρωί για τη δουλειά!!!:up::up::up:

Δεν υπάρχει κάποιο κόλπο?

Τελικά μου φαίνεται:hmm: ότι "κάτσε κάτσε και σήκω σήκω" μας έχουνε:(:(
και έτσι και δεν δώσουμε σημασία μετά πως τα καταφέρνουν και μας κάνουνε και τρέχουμε από πίσω τους.:confused::confused::blink:
Ρε παιδιά μήπως πρέπει να βρουμε έναν τρόπο και να τους επιβάλλουμε ένα είδος τιμωρίας ( ΟΧΙ ξύλο , δεν εννοώ αυτό) όπως με τα μικρά παιδιά?
Παλιά το μωρό ο ξάδερφός μου δάγκωνε όλον τον κόσμο όταν είδα ότι δεν γινόταν τίποτα όποτε δάγκωνε κάποιον του τόνιζα το λάθος του και μετά του έλεγα "τώρα στην γωνία του χωλ για τιμωρία".Μετά από αυτό κάποια στιγμή το σταμάτησε.
Ε! στα γατιά για τιμωρία π.χ. θα τα βαζαμε σε έναν ξεχωριστό χώρο μακριά από εμας π.χ. στο WC. Γίνεται λέτε αυτό? θα καταλάβουν ότι είναι τιμωρία ή μπααααα!!?Τις προάλλες εμένα που μου έκαναν μια ζημιά τους μίλησα έντονα και δεν τους έβαλα να φάνε. Ε! Το βράδυ που τα τάισα είχαν στην κυριολεξία λυσσάξει από την πείνα, αν τους έμεινε όμως κάτι δεν έχω ιδέα.Πάλι τις κουρτίνες μου τρώνε.:(:( :(Μήπως θέλει συνεχη επανάληψη το θέμα? ή θα τους δημιουργήσουμε χειρότερα ψυχολογικά?

Δικια μ ειναι η βρωμα..
Μου το παραγγειλε το αγορι της γραμματεας στο γραφειο π εργαζομαι.
50 ευρω μ ειπε εκανε και το παρηγγειλε απο ενα πετ σοπ στην αγγλια
Προσπαθησε απο e-bay αλλα το μονο μερος π βρηκε να το στελνει ελλαδα ητανε εκεινο .
Τι κρίμααααα! Χάρηκα και εγώ:(:(:(:(:(
Εγώ δεν έχω ψωνίσει ποτέ από το ιντερνετ. Μια φορά που προσπάθησα να κάνω μία συνδρομή περιοδικού απο Αγγλία μου τα έκανε θάλασσα η εταιρεία του περιοδικού και μετά μου πηρε 6 μήνες να τα ξεμπερδέψω. Μετά από αυτό δεν ξαναπροσπάθησα να ψωνίσω.
θα δώ μήπως και το φτιάξω κάπως μόνη μου.
Πάντως αμα τύχη και το δεις πουθενά εδώ χτύπα μήνυματάκι;);)
Φιλάκια
Ευχαριστώ

Τελικά μου φαίνεται:hmm: ότι "κάτσε κάτσε και σήκω σήκω" μας έχουνε:(:(
και έτσι και δεν δώσουμε σημασία μετά πως τα καταφέρνουν και μας κάνουνε και τρέχουμε από πίσω τους.:confused::confused::blink:
Ρε παιδιά μήπως πρέπει να βρουμε έναν τρόπο και να τους επιβάλλουμε ένα είδος τιμωρίας ( ΟΧΙ ξύλο , δεν εννοώ αυτό) όπως με τα μικρά παιδιά?
Παλιά το μωρό ο ξάδερφός μου δάγκωνε όλον τον κόσμο όταν είδα ότι δεν γινόταν τίποτα όποτε δάγκωνε κάποιον του τόνιζα το λάθος του και μετά του έλεγα "τώρα στην γωνία του χωλ για τιμωρία".Μετά από αυτό κάποια στιγμή το σταμάτησε.
Ε! στα γατιά για τιμωρία π.χ. θα τα βαζαμε σε έναν ξεχωριστό χώρο μακριά από εμας π.χ. στο WC. Γίνεται λέτε αυτό? θα καταλάβουν ότι είναι τιμωρία ή μπααααα!!?Τις προάλλες εμένα που μου έκαναν μια ζημιά τους μίλησα έντονα και δεν τους έβαλα να φάνε. Ε! Το βράδυ που τα τάισα είχαν στην κυριολεξία λυσσάξει από την πείνα, αν τους έμεινε όμως κάτι δεν έχω ιδέα.Πάλι τις κουρτίνες μου τρώνε.:(:( :(Μήπως θέλει συνεχη επανάληψη το θέμα? ή θα τους δημιουργήσουμε χειρότερα ψυχολογικά?
Όταν νευριάζει η Ηλέκτρα και έχει απρεπή συμπεριφορά την βάζω για 5 λεπτά μέσα στο μπάνιο χωρίς φως.:happy::happy:Μόλις την βγάζω μετά έχει ηρεμήσει. Με αυτό τον τρόπο όμως δεν έχω γλιτώσει τις ζημιές.;);)

δεν γινεται τιποτα με την τιμωρια αυτη:(τουλαχιστον στο δικο μου γατι..οταν μου εχεζε και τον εκλεινα στο μπανιο τιν επομενη μερα παλι τα ιδια εκανε..

:(:(:(:(:(
και εμένα που μου έκαναν αταξία ότι και να τους είπα τζίφος.:(Άσε δε με το θέμα της τουαλέτας που έκανα 4 μηνες να τους το μάθω. Αυτό ποτέ στο παρελθόν δεν μου είχε ξανασυμβεί.
Ακόμα και τώρα δεν τα καταλαβαίνω, τα πρωινά τα βγάζω έξω και τρέχουν και παίρνουν τον αέρα τους. Ε! το μεσημέρι που θα γυρίσω τότε είναι που θα τους έρθει να πανε στο μπάνιο.Όλη την ημέρα τρέχουν έξω τα παλαβά όταν έρθω εγώ και μπουν μέσα τότε παν και λερώνουν όλο! το μπάνιο.Και μετά μέσα στην γλύκα λες και με φωνάζουν " έλα να δεις τι κάναμε και να τα καθαρίσεις":whistle::whistle::whistle:.Χθες δεν ξέρω πως το κατάφεραν και αναποδογύρισαν την λεκάνη και μετά σκάβαν την άμμο στο δάπεδο.:blink: Περιττό να πώ ότι επαθα πολλαπλά:rolleyes: εγκεφαλικά.:/:

:(:(:(:(:(
και εμένα που μου έκαναν αταξία ότι και να τους είπα τζίφος.:(Άσε δε με το θέμα της τουαλέτας που έκανα 4 μηνες να τους το μάθω. Αυτό ποτέ στο παρελθόν δεν μου είχε ξανασυμβεί.
Ακόμα και τώρα δεν τα καταλαβαίνω, τα πρωινά τα βγάζω έξω και τρέχουν και παίρνουν τον αέρα τους. Ε! το μεσημέρι που θα γυρίσω τότε είναι που θα τους έρθει να πανε στο μπάνιο.Όλη την ημέρα τρέχουν έξω τα παλαβά όταν έρθω εγώ και μπουν μέσα τότε παν και λερώνουν όλο! το μπάνιο.Και μετά μέσα στην γλύκα λες και με φωνάζουν " έλα να δεις τι κάναμε και να τα καθαρίσεις":whistle::whistle::whistle:.Χθες δεν ξέρω πως το κατάφεραν και αναποδογύρισαν την λεκάνη και μετά σκάβαν την άμμο στο δάπεδο.:blink: Περιττό να πώ ότι επαθα πολλαπλά:rolleyes: εγκεφαλικά.:/:
Εμ πως να μην πάθεις.:/::/: Τι τραβάει η δόλια μάνα..;);)

Όταν νευριάζει η Ηλέκτρα και έχει απρεπή συμπεριφορά την βάζω για 5 λεπτά μέσα στο μπάνιο χωρίς φως.:happy::happy:Μόλις την βγάζω μετά έχει ηρεμήσει. Με αυτό τον τρόπο όμως δεν έχω γλιτώσει τις ζημιές.;);)

αφου αγαπημενη μου ναταλια δεν εχεις γλιτωσει με αυτον τον τροπο τις αταξιες....μην τους το κανεις καλυτερα....το μονο που καταφερνεις ειναι να τα στεναχωρεις...κριμα δεν ειναι???:(....εμενα γενικα δεν μου αρεσουν αυτες οι πρακτικες...μου θυμιζουν τις τιμωριες που μας καναν οταν ειμασταν παιδια...και ενιωθα απαισια...και τα γατια ,παιδια μας δεν ειναι???:):)

αφου αγαπημενη μου ναταλια δεν εχεις γλιτωσει με αυτον τον τροπο τις αταξιες....μην τους το κανεις καλυτερα....το μονο που καταφερνεις ειναι να τα στεναχωρεις...κριμα δεν ειναι???:(....εμενα γενικα δεν μου αρεσουν αυτες οι πρακτικες...μου θυμιζουν τις τιμωριες που μας καναν οταν ειμασταν παιδια...και ενιωθα απαισια...και τα γατια ,παιδια μας δεν ειναι???:):)
ναι μωρέ Εφη αλλά στα γατιά δε δημιουργεί ως ψυχολογικό τραύμα όπως στα παιδιά.Απλά συνδυάζουν στο μυαλό τους ότι τη ζημιά ακολοθεί το κλείσιμο στο μπάνιο-κάτι που δε τους αρέσει- κ απλά δε το ξανακάνουν.Οχι όμως από φόβο

ναι μωρέ Εφη αλλά στα γατιά δε δημιουργεί ως ψυχολογικό τραύμα όπως στα παιδιά.Απλά συνδυάζουν στο μυαλό τους ότι τη ζημιά ακολοθεί το κλείσιμο στο μπάνιο-κάτι που δε τους αρέσει- κ απλά δε το ξανακάνουν.Οχι όμως από φόβο

τοτε γιατι κλαινε????????..εγω δεν λεω οτι το θυμουνται για μια ζωη....αλλα εκεινη τη στιγμη υποφερουν....αφου λοιπον οπως λεει η ναταλουκο μας....οι αταξιες συνεχιζονται...υπαρχει κανενας λογος να στεναχωριεται εκεινη τη στιγμη??? αυτο λεω....:)

για 5 λεπτά δε νομίζω ότι υποφέρουν,απλά είναι κάτι έξω από τις συνήθειες μιας ανεξάρτητης μενγάτας που έχει μάθει δε να σουλατσάρει σε όλο το σπίτι κ να κάνει ότι θέλει γι'αυτό κ αντιδρά.Κ στη γατοφόρο αντιδρά η γάτα κ αν την αφήσεις έξω από την κρεβατοκάμαρα αντιδρά.Στις περισσότερες γάτες πιάνει.Βέβαια το Ηλεκτρόνιο από μόνο του είναι μια κατηγορία.:lol::lol:

για 5 λεπτά δε νομίζω ότι υποφέρουν,απλά είναι κάτι έξω από τις συνήθειες μιας ανεξάρτητης μενγάτας που έχει μάθει δε να σουλατσάρει σε όλο το σπίτι κ να κάνει ότι θέλει γι'αυτό κ αντιδρά.Κ στη γατοφόρο αντιδρά η γάτα κ αν την αφήσεις έξω από την κρεβατοκάμαρα αντιδρά.Στις περισσότερες γάτες πιάνει.Βέβαια το Ηλεκτρόνιο από μόνο του είναι μια κατηγορία.:lol::lol:

εγω παντως που ειχα αναγκαστει να το κανει στην πουπυ,....οταν ειχε πειραχτει το νευρικο συστημα του μπουκακου απο ενα φαρμακο...και φοβοταν να....φαει...και ειχε μεινει σκελετος , την εκλεινα δηλαδη στην τουαλετα μπας και φαει ο μπουκακος και να μην εχει αυτην να τον πειραζει,εκλαιγε η κακομοιρα με μαυρο δακρυ....το εβλεπες καθαρα οτι ηταν δυστυχισμενη,οποτε και εγω την εβαζα στην κρεββατοκαμαρα που ειναι μεγαλυτερος χωρος...και δεν την ενοχλουσε τοσο....αλλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι τοτε,υπηρχε λογος σοβαρος,αυτο εννοω και δεν θα το ξαναγραψω....:mad::mad::lol::lol:...απο τη στιγμη που δεν πιανει ....δεν υπαρχει λογος να το κανει:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back