Κεραμιδό-maniacs

Τα αδεσποτάκια της γειτονιας, γνησια κεραμιδόγατα

Πω-πω τι όμορφα!:) Και στρουμπουλά για αδέσποτα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και το ρωτας??Εφτασεεεεε!

( ουφ!! γλιτωσα απο το διαβολακι)

Εεεμ ειναι παααρα πολυ καλο γατι, ησυχο,χαδιαρικο , δεν εχει δαγκωσει ΠΟΤΕ!! Συγχαρητηρια για την επιλογη σου!!:P
καταλαβα την πατησα:blink::blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι εμαθα δινεις το παιδι ακαρδη μανα?????????ντρουπη!!!!! και ποιος θα σε τυραννάει μετα??????? ποιος θα σου δινει την γατο δοση σου???????????:P:P:P:P

τι εμαθα δινεις το παιδι ακαρδη μανα?????????ντρουπη!!!!! και ποιος θα σε τυραννάει μετα??????? ποιος θα σου δινει την γατο δοση σου???????????:P:P:P:P

Ουππς παρεξηγηση ! Μου ζητηθηκε η Ελβιριτσα και λεω μιας που μπηκε και νεος χρονος ειπα να γινω καλυτερος ανθρωπος και να μην χαλαω χατηρια:P:P

Ουππς παρεξηγηση ! Μου ζητηθηκε η Ελβιριτσα και λεω μιας που μπηκε και νεος χρονος ειπα να γινω καλυτερος ανθρωπος και να μην χαλαω χατηρια:P:P

:lol::lol::lol::lol:καλε τη χροντρουλα δεν την δινουμε λεμε!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

εσυ δε ντρεπεσαι γυρνας απο εδω κ απο εκει κ αφηνεις το παιδι μονο του κ αρρωστο φτου σου απονη μανα:lol::lol:
κ μου χαλας κ στρωμενη δουλεια:mad::lol::lol::lol::lol:

εσυ δε ντρεπεσαι γυρνας απο εδω κ απο εκει κ αφηνεις το παιδι μονο του κ αρρωστο φτου σου απονη μανα:lol::lol:
κ μου χαλας κ στρωμενη δουλεια:mad::lol::lol::lol::lol:

:cry::cry::cry::cry:μπουχουχου!!!!!!!!

καλε το κοιταω το παιδι μου!!!!!:P:Pεσεις πηρατε Σαν τωρα θελετε και την μπουλουκα Ελβιραααααααα??????????????:mad::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:
ειμαι αχορταγη τις θελω ολες:)
πολυ χαρηκα με τον σαν (τωρα τον λενε βουδα:mad: ενταξει??:mad:)
εσυ χαρηκες??

Εχω χασει εξελιξεις???Ποιος Σαν-Βουδας??Νεο αποκτημα σου??Που ημουνα εγω και το εχασα:hmm::hmm::hmm:.Ενταξει Ρια δεν δινουμε τη χοντρουλα!!!:P:)

Η Σίσσυ και η Νόρα θα της δίνουν τη δόση της. Άντε, έκλεισε η δουλειά να πάρω μεσιτικά;
Αρτέμης Μάτσας:whistle::whistle::whistle:

Τη δώσεις δεν τη δώσεις τη γλυκύτατη χοντρούλα, το παζάρι πάντως υπήρξε απολαυστικότατο! :lol::lol::lol::lol::lol:

Εχω χασει εξελιξεις???Ποιος Σαν-Βουδας??Νεο αποκτημα σου??Που ημουνα εγω και το εχασα:hmm::hmm::hmm:.Ενταξει Ρια δεν δινουμε τη χοντρουλα!!!:P:)
καλα δεν εμαθες τα νεα. εχουμε βουδα πια στο σπιτι:):)

Τη δώσεις δεν τη δώσεις τη γλυκύτατη χοντρούλα, το παζάρι πάντως υπήρξε απολαυστικότατο! :lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol:.Τελικα μου εκανε κατι πατουσιτσες,κατι τουτουλιτσες, κατι χαδιτσες και δεν την δινω.Με εριξε το μπαγάσικο!!!:P

καλα δεν εμαθες τα νεα. εχουμε βουδα πια στο σπιτι:):)

Ναι,μετα το διαβασα στο θεμα σου για τον Βουδακο!!Εσυ τον πηρες ή γιαγια σου?Δεν καταλαβα:redface:.Γιατι αναφερθηκε μια γιαγια!!:redface:

Η Σίσσυ και η Νόρα θα της δίνουν τη δόση της. Άντε, έκλεισε η δουλειά να πάρω μεσιτικά;
Αρτέμης Μάτσας:whistle::whistle::whistle:

Ακριβως.Εχω Σισσακι και Νορακι!!! Τελικα την Ελβιρα, θα την κρατησω για καλοριφερ για τους κρυους χειμωνες μια που εχει και μπολικη γουνα:P:lol:

Ναι,μετα το διαβασα στο θεμα σου για τον Βουδακο!!Εσυ τον πηρες ή γιαγια σου?Δεν καταλαβα:redface:.Γιατι αναφερθηκε μια γιαγια!!:redface:
τον πηρε η μαμα μου που ειναι η γιαγια των δικων μου γατιων;)

ε βεβαια ηρθαν ολοι οι υπολοιποι κ σου αλλαξαν τα μυαλα:mad:
μην τη δωσεις, αλλα θα ερχομαι συνεχεια κ θα την ζουλαω κ θα την πειραζω:P ενταξει??

Μολις γυρισα απο ενα ταξιδι αστραπη στην Αθηνα για εναν γαμο.
Εχετε δει πιο ομορφο παρανυφακι να μυριζει και να απολαμβανει τα λολουδια για τον στολισμο του γαμου? :blink:;):P:P
Και μια απο τις πιο ομορφες φωτο που εβγαλα στην Αθηνα μονο που δεν ....εχει γατουλες!:D:D:D

Συνημμένα

• Ο Αρης παρανυφακι 003 α.jpg
    Ο Αρης παρανυφακι 003 α.jpg
    185,6 KB · Εμφανίσεις: 29
  • Γαμος Σταματη 002 α.jpg
    Γαμος Σταματη 002 α.jpg
    141,3 KB · Εμφανίσεις: 35
η αλήθεια είναι οτι ωραιότερο παρανυφάκι δεν έχω ξαναδεί.:D

Μολις γυρισα απο ενα ταξιδι αστραπη στην Αθηνα για εναν γαμο.
Εχετε δει πιο ομορφο παρανυφακι να μυριζει και να απολαμβανει τα λολουδια για τον στολισμο του γαμου? :blink:;):P:P
Και μια απο τις πιο ομορφες φωτο που εβγαλα στην Αθηνα μονο που δεν ....εχει γατουλες!:D:D:D
Ομολογώ,πως δεν έχω δει ωραιότερο παρανυφάκι!:inlove:
Αυτοί οι κύκνοι δεν είναι όπως ανεβαίνεις για Πάρνηθα;:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back