zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα αδεσποτάκια της γειτονιας, γνησια κεραμιδόγατα
Πω-πω τι όμορφα!
Και στρουμπουλά για αδέσποτα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
καταλαβα την πατησαΚαι το ρωτας??Εφτασεεεεε!
( ουφ!! γλιτωσα απο το διαβολακι)
Εεεμ ειναι παααρα πολυ καλο γατι, ησυχο,χαδιαρικο , δεν εχει δαγκωσει ΠΟΤΕ!! Συγχαρητηρια για την επιλογη σου!!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος

ELENIP
Διάσημο μέλος
τι εμαθα δινεις το παιδι ακαρδη μανα?????????ντρουπη!!!!! και ποιος θα σε τυραννάει μετα??????? ποιος θα σου δινει την γατο δοση σου???????????![]()
Ουππς παρεξηγηση ! Μου ζητηθηκε η Ελβιριτσα και λεω μιας που μπηκε και νεος χρονος ειπα να γινω καλυτερος ανθρωπος και να μην χαλαω χατηρια

ria23
Διάσημο μέλος
Ουππς παρεξηγηση ! Μου ζητηθηκε η Ελβιριτσα και λεω μιας που μπηκε και νεος χρονος ειπα να γινω καλυτερος ανθρωπος και να μην χαλαω χατηρια![]()

καλε τη χροντρουλα δεν την δινουμε λεμε!!!!!!!!!

vickymoon
Διάσημο μέλος

κ μου χαλας κ στρωμενη δουλεια

ria23
Διάσημο μέλος
εσυ δε ντρεπεσαι γυρνας απο εδω κ απο εκει κ αφηνεις το παιδι μονο του κ αρρωστο φτου σου απονη μανα
κ μου χαλας κ στρωμενη δουλεια![]()
:cry::cry::cry::cry:μπουχουχου!!!!!!!!
καλε το κοιταω το παιδι μου!!!!!

εσεις πηρατε Σαν τωρα θελετε και την μπουλουκα Ελβιραααααααα??????????????

vickymoon
Διάσημο μέλος

ειμαι αχορταγη τις θελω ολες

πολυ χαρηκα με τον σαν (τωρα τον λενε βουδα
ενταξει??
)εσυ χαρηκες??
ELENIP
Διάσημο μέλος

.Ενταξει Ρια δεν δινουμε τη χοντρουλα!!!

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Η Σίσσυ και η Νόρα θα της δίνουν τη δόση της. Άντε, έκλεισε η δουλειά να πάρω μεσιτικά;τι εμαθα δινεις το παιδι ακαρδη μανα?????????ντρουπη!!!!! και ποιος θα σε τυραννάει μετα??????? ποιος θα σου δινει την γατο δοση σου???????????![]()
Αρτέμης Μάτσας

Zbeebz
Περιβόητο μέλος

vickymoon
Διάσημο μέλος
καλα δεν εμαθες τα νεα. εχουμε βουδα πια στο σπιτιΕχω χασει εξελιξεις???Ποιος Σαν-Βουδας??Νεο αποκτημα σου??Που ημουνα εγω και το εχασα.Ενταξει Ρια δεν δινουμε τη χοντρουλα!!!
![]()

ELENIP
Διάσημο μέλος
Τη δώσεις δεν τη δώσεις τη γλυκύτατη χοντρούλα, το παζάρι πάντως υπήρξε απολαυστικότατο!![]()

.Τελικα μου εκανε κατι πατουσιτσες,κατι τουτουλιτσες, κατι χαδιτσες και δεν την δινω.Με εριξε το μπαγάσικο!!!
ELENIP
Διάσημο μέλος
καλα δεν εμαθες τα νεα. εχουμε βουδα πια στο σπιτι![]()
Ναι,μετα το διαβασα στο θεμα σου για τον Βουδακο!!Εσυ τον πηρες ή γιαγια σου?Δεν καταλαβα
.Γιατι αναφερθηκε μια γιαγια!!
ELENIP
Διάσημο μέλος
Η Σίσσυ και η Νόρα θα της δίνουν τη δόση της. Άντε, έκλεισε η δουλειά να πάρω μεσιτικά;
Αρτέμης Μάτσας![]()
Ακριβως.Εχω Σισσακι και Νορακι!!! Τελικα την Ελβιρα, θα την κρατησω για καλοριφερ για τους κρυους χειμωνες μια που εχει και μπολικη γουνα

vickymoon
Διάσημο μέλος
τον πηρε η μαμα μου που ειναι η γιαγια των δικων μου γατιωνΝαι,μετα το διαβασα στο θεμα σου για τον Βουδακο!!Εσυ τον πηρες ή γιαγια σου?Δεν καταλαβα.Γιατι αναφερθηκε μια γιαγια!!
![]()

ε βεβαια ηρθαν ολοι οι υπολοιποι κ σου αλλαξαν τα μυαλα

μην τη δωσεις, αλλα θα ερχομαι συνεχεια κ θα την ζουλαω κ θα την πειραζω
ενταξει??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Εχετε δει πιο ομορφο παρανυφακι να μυριζει και να απολαμβανει τα λολουδια για τον στολισμο του γαμου?

Και μια απο τις πιο ομορφες φωτο που εβγαλα στην Αθηνα μονο που δεν ....εχει γατουλες!

Συνημμένα
ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

bunny
Περιβόητο μέλος
Ομολογώ,πως δεν έχω δει ωραιότερο παρανυφάκι!Μολις γυρισα απο ενα ταξιδι αστραπη στην Αθηνα για εναν γαμο.
Εχετε δει πιο ομορφο παρανυφακι να μυριζει και να απολαμβανει τα λολουδια για τον στολισμο του γαμου?
Και μια απο τις πιο ομορφες φωτο που εβγαλα στην Αθηνα μονο που δεν ....εχει γατουλες!![]()

Αυτοί οι κύκνοι δεν είναι όπως ανεβαίνεις για Πάρνηθα;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool