p_ventouri
Νεοφερμένο μέλος
Αυτός είναι ο Πώλης, 100% καθαρόαιμος κεραμιδόγατος!Ψιτ.... τα ασπρομαυρα ειναι ολα τα λεφτα
Τς τς τς...... λεγονται Καλλιθεογατα...
κανα προβλημα ??![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ομολογώ,πως δεν έχω δει ωραιότερο παρανυφάκι!
Αυτοί οι κύκνοι δεν είναι όπως ανεβαίνεις για Πάρνηθα;![]()
Ναι ακριβως!Στην λεωφορο Πρνηθας.

Ο Αρης σας ευχαριστει πολυ για τα καλα σας λογια.:kiss::kiss::kiss:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Ναι,γιατί τους έχω δει κι εγώ...Ναι ακριβως!Στην λεωφορο Πρνηθας.
Ο Αρης σας ευχαριστει πολυ για τα καλα σας λογια.:kiss::kiss::kiss:

Γλύκας αυτός ο γατούλης!
Φέρνει λίγο στο κουνελάκι μου!
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
ELENIP
Διάσημο μέλος
τον πηρε η μαμα μου που ειναι η γιαγια των δικων μου γατιων
ε βεβαια ηρθαν ολοι οι υπολοιποι κ σου αλλαξαν τα μυαλα
μην τη δωσεις, αλλα θα ερχομαι συνεχεια κ θα την ζουλαω κ θα την πειραζωενταξει??
Βεβαιως!! Παντα εψαχνε καποιον για θυμα να τον δαγκωνογρατζουναει

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Τυπική συμπεριφορά της γνωστής φυλής των μπαγασόγατων, που περιλαμβάνει ΚΑΙ γατιά ράτσας ΚΑΙ γατιά της πιάτσας, και μάλιστα τα πιο προνομιούχα!.Τελικα μου εκανε κατι πατουσιτσες,κατι τουτουλιτσες, κατι χαδιτσες και δεν την δινω.Με εριξε το μπαγάσικο!!!
![]()

Βρε Νίκη, αν μου εξασφαλίσεις 3-4 τέτοια παρανυφάκια, μέχρι κι εγώ παντρεύομαι!Εχετε δει πιο ομορφο παρανυφακι να μυριζει και να απολαμβανει τα λολουδια για τον στολισμο του γαμου?

moukelis
Επιφανές μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

vickymoon
Διάσημο μέλος
κ μοιαζει για αγγελουδιΒεβαιως!! Παντα εψαχνε καποιον για θυμα να τον δαγκωνογρατζουναει![]()

θα με φαει δλδ??? σιγα μη φοβηθω αμα τη βαλω κατω... θα πει το δεσποτη παναγιωτη

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Καλέ, Νίκη, στο ταξίδι- αστραπή πήρες και τον Άρη μαζί; Η Μυρτούλα, δεν σας ακολούθησε;
Ελενη φυσικα και δεν πηρα τον Αρη μαζι μου.Εμεινε σπιτι με την Μυρτουλα, μονοι τους.
Επειδη σ'αυτον τον γαμο ηταν κουμπαρος ο αδερφος μου, μειναμε μεχρι το τελος στο κεντρο,που εγινε το γλεντι(απ'οπου και οι φωτο των κυκνων) και ετσι πηρα μαζι μου, μια απο τις συνθεσεις λουλουδιων για τον στολισμο(ειχε κρινους και γκερμπερες που μ'αρεσουν).
Ο Αρης ομως αρχισε να την περιποιειται(παει και δαγκωνει το λουλουδια) και την Μυρτουλα την επιασα να γλυφει τα τριανταφυλλακια.
Φοβαμαι οτι τα ψακαζουν με κατι τα λουλουδια για να διατηρουνται, οποτε δυστυχως θα την πεταξω.
Εγώ έχω να πω. Νίκη ήρθες Αθήνα και δεν μας πήρες για καφέ καλέεεεεεε?![]()
Ρανια κατεβηκα για μια μερα στην κυριολεξια. Σαββατο μεσημερι φτασαμε, το απογευμα ηταν ο γαμος και μετα το γλεντι, και κυριακη μεσημερι φυγαμε πισω γιατι σημερα το πρωι δουλευα.
Και το ξενοδοχειο που μειναμε δεν ηταν Αθηνα αλλα στον Πειραια(Ποσειδων αν θυμαμαι) , σε σας οι αποστασεις ειναι και τεραστιες οποτε δεν το ρισκαρα.Ηταν και οι δικοι μου μαζι, δεν μπορουσα να κανω οτι θελω.
Την επομενη φορα που θα τυχει να κατεβω θα μεινω τουλαχιστον ενα διημερο, οποτε θα εχω χρονο.
Υ.Γ Αληθεια γιατι κυριακη πρωι(10-11) δεν υπαρχει ουτε μια μπουγατσα ανοικτη (ουτε ενα καφε) στο κεντρο του Πειραια?

Τελικα φαγαμε κατι και ειπιαμε καφε στα...GOODY"S.

Βρε Νίκη, αν μου εξασφαλίσεις 3-4 τέτοια παρανυφάκια, μέχρι κι εγώ παντρεύομαι!![]()
Σου εχω ενα ακομη παρανυφακι ...την Μυρτουλα.
Να αρχισω να ξαχνω και για ....γαμπρο?
να δω αν τηρησεις την υποσχεση?
Συνημμένα
vickymoon
Διάσημο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
καλα αυτη η σταμπα του παρασκευα δεν μοιαζει σαν καρδουλα??
Ναι ακριβως καρδουλα και ειναι και συμετρικη απ'οτι βλεπω!

Ω σας ευχαριστουμε πολυ

Να βαλουμε αλλη μια φωτο μας, με τα ροζ-φουξια λουλουδια(μονο που βγηκε λιγο σκοτεινη).
Και μια με το αδερφακι μας

Συνημμένα
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Φτου-φτου, μη σας ματιάσω
( αν και δεν το κάνω -δυστυχώς για κάποιες άλλες περιπτώσεις).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Νίκη είναι κουκλιά!
Φτου-φτου, μη σας ματιάσω( αν και δεν το κάνω -δυστυχώς για κάποιες άλλες περιπτώσεις).
Ευχαριστουμε!:kiss::kiss::kiss:

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
καλα αυτη η σταμπα του παρασκευα δεν μοιαζει σαν καρδουλα??
![]()
Πρόσεξε παρασκευάκο, έτσι μεγάλη που είναι η καρδούλα σου, εύκολα τη σημαδεύουν τα βέλη, χι,χι,χι

Ω σας ευχαριστουμε πολυ

Να βαλουμε αλλη μια φωτο μας, με τα ροζ-φουξια λουλουδια(μονο που βγηκε λιγο σκοτεινη).
Και μια με το αδερφακι μας

[/quote]Είστε δυό γλυκά γλυκά παρανυφόγατα, άντε και στα δικά μας οι αδέσμευτες μοναχόγατες

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Είστε δυό γλυκά γλυκά παρανυφόγατα, άντε και στα δικά μας οι αδέσμευτες μοναχόγατες![]()
Λοιπον Beeb,νυφη εχουμε, παρανυφακια εχουμε, τον γαμπρο ψαχνουμε τοση ωρα!

Τα ψεματα τελειωσαν...φανερωσου!
(που κρυφτηκες?)....ηρθε η ωρα να σοβαρευτεις!

ELENIP
Διάσημο μέλος
Φωτογραφία0141.jpgΕικόνα007.jpg
Το Ελβιράκι μας το χοντρούλικο.Στην τελευταία φωτο ηταν οταν την βρηκα.Σκετα κοκκαλακια!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool