Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Στην τελευταία φωτο ηταν οταν την βρηκα.Σκετα κοκκαλακια!
Ηταν σκετη γλυκα! Τι απιστευτη φατσουλα που ειχε!

Ε βεβαια.... πως να αντισταθεις σ'αυτα τα ματακια?

Ποσο ηταν οταν την βρηκες?, εμενα στην φωτο δεν μου κανει για πανω απο 30-40 ημερων.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
Ηταν σκετη γλυκα! Τι απιστευτη φατσουλα που ειχε!
Ε βεβαια.... πως να αντισταθεις σ'αυτα τα ματακια?
Ποσο ηταν οταν την βρηκες?, εμενα στην φωτο δεν μου κανει για πανω απο 30-40 ημερων.![]()
Δεν γινοτανε να αντισταθω
.Ακομα μπλε ματάκια είχε το πιτσιρίκι.Ηταν 30 ημερων και κατι μερες.Στην αρχη της εδινα την ξηρα τροφη μουλιασμένη για τοτε αρχιζε να βγαζει δοντακια.Πολυ ωραια εμπειρια ητανε με τοσο μωρο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
chryssa
Διάσημο μέλος
stellak
Διάσημο μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος
Τί τους έβαλες καλέ των παιδιών και έχουν χαζέψει στο ταβάνι???

ELENIP
Διάσημο μέλος
Βρε κάτι κούκλες που έχεις! Πολύ ναζιάρικες οι πόζες και αυτή μπροστά από το τζάμι είναι φοβερή! Να τις χαίρεσαι! Είδες, έτσι είναι, τα βλέπουμε μικρά μικρά και αθώα, μας τουμπάρουν και τα μαζεύουμε και μετά γίνονται κάτι τσουπωτές γατάρες και μας κάνουν και ό,τι θέλουν από πάνω!

.Ετσι ειναι Χρυσα μου!!! Καλα να παθουμε αφου τις αγαπάμε τοσο!! Χαλάλι τους!! Στη φωτο στο τζαμι που ειναι οοολα μαζεμενα , παρακολουθούνε μια μεγάλη μυγα που ειναι απ'εξω.Τι, ετσι τυχαια καθονται σαν χαζα?
ιβανα
Επιφανές μέλος

και γω καθομαι και τη χαζευω να κυνηγα, την καμαρωνω που ειναι τοσο γατα ! αχ δεν ειμαι καλα μου φαινεται, αλλα δεν πειραζει, εσεις με καταλαβαινετε ε?

ELENIP
Διάσημο μέλος
Καλά η δεύτερη φώτο είναι όλα τα λεφτά!!!
Τί τους έβαλες καλέ των παιδιών και έχουν χαζέψει στο ταβάνι???![]()
A δεν ειναι τιποτα, με μια αθώα μυγούλα τα βάλανε που ειναι εξω απο το τζάμι.Τυχερη η μυγούλα που δεν ηταν μεσα στο σπίτι

ιβανα
Επιφανές μέλος

ELENIP
Διάσημο μέλος
τι πανεμορφες γατες ειναι αυτες? και οι δικες σου την ακουνε με τις μυγες? εμενα οποτε υπαρχει μυγα στο σπιτι παιρνω στα χερια βαζα, γυαλικα και γενικα οτι σπαει γιατι στη μουρλα της να την πιασει ειναι ικανη να τα τσακισει ολα !!
και γω καθομαι και τη χαζευω να κυνηγα, την καμαρωνω που ειναι τοσο γατα ! αχ δεν ειμαι καλα μου φαινεται, αλλα δεν πειραζει, εσεις με καταλαβαινετε ε?![]()
Ναι.Το Ελβιρακι (το πιο μικρό) κανει και τον ηχο της ενεδρας,που χτυπάνε τα δοντάκια τους.Την εχει δει πολυ κυνηγός η μικρή.
Σε καταλαβαίνουμε καλέ

ELENIP
Διάσημο μέλος
Η δεύτερη φωτό με τις πλατούλες των τριών νεράιδων του γυαλού πολύ μου αρέσει! Τα τρία κοριτσάκια της μαμάς Ελένης!![]()
Ευχαριστούμε πολυ Στελλίτσα

.Αν δεν τα ξαναδείτε σε φωτογραφίες θα σημαινει οτι θα τα εχω φάει απο την πολυ αγαπη
ιβανα
Επιφανές μέλος

ELENIP
Διάσημο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος
Και τι γατιά ε???τυχερο το σπιτι που δεν ηταν μεσα η μυγα δε λες? γιατι με τρια γατια να κυνηγανε μια μυγα...βρες τρουπα να κρυφτεις !!![]()
Στρουμπουλά-στρουμπουλά

stellak
Διάσημο μέλος
Φάε τις άλλες τις μαφιόζες
ιβανα
Επιφανές μέλος
Και τι γατιά ε???
Στρουμπουλά-στρουμπουλά![]()
παχουλοκομψα παρακαλω !! παχουλοκομψα !!

ELENIP
Διάσημο μέλος
τυχερο το σπιτι που δεν ηταν μεσα η μυγα δε λες? γιατι με τρια γατια να κυνηγανε μια μυγα...βρες τρουπα να κρυφτεις !!![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool