Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Παιδι μου το εχει το σοι μας,τι να λεμε...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Οντως το εχει το σοι, Δωρα!!!!!!Τρελα μωρα(στην κυριολεξια)!!!!!

moukelis
Επιφανές μέλος

tzoutzou
Διάσημο μέλος
Αφου ρε ξερω ποια θα ειναι η επομενη κινηση του σαν να ειναι δικος μου!!!Δεν τον φοβαμαι καθολου ομως,οσο και να τσαντιζεται!!!
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Καλέεεεε, κατάντησες το παιδί σου από το ζούληγμα σαν αδέσποτο, που το έχουν κυνηγήσει ένα κοπάδι σκύλοι , και μας λες ότι είναι στριμμένη; Άγιο γατάκι είναι, ά-γι-ο!!!
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Εσενα η Μπασσυ ουτε μια κατσαριδουλα δε σου βαζει στην τσαντα....

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Καλε πολυ με προκαλεις εσυ...αγιο γατι και αγιο γατι!!!!Τη ζουλαω με το ζορι,αν θες να ξερεις κυρια μου!!!!Δεν ειμαστε εμεις σαν τον αδερφο μας που ειναι και ολιγον φιλικος με ολους!!Θα σου στειλω με πμ τη διευθυνση να ερθεις να δεις με τα ματια σου ποσο στριμμενο ειναι αυτο το γατι!!!!
Εσενα η Μπασσυ ουτε μια κατσαριδουλα δε σου βαζει στην τσαντα....![]()
α) Δηλαδή, εμείς πώς τη ζουλάμε νόμισες; Όταν κοιμάται την χουφτώνουμε. Έτσι και περπατάει π.χ. και απλώσεις το χέρι να την χαϊδέψεις βάζει την τετάρτη και φεύγει.
Γουργούρισμα δεν ξέρω τί σημαίνει, παρεκτός και έρθει αυτή από μόνη της στην αγκαλιά μου. Δεν πάει στην αγκαλιά κανενός άλλου, παρά μόνο στης μεγάλης μου κόρης, και μόνο όταν λείπω για μέρες, επειδή την φροντίζει. Στην αγκαλιά της μικρής, που την θέλει μόνο για χάδια αλλά δεν την φροντίζει καθόλου, ούτε που πλησιάζει. Δεν τρίβεται ποτέ στα πόδια μου
Θες κι άλλα; Παρόλα αυτά, θεωρώ την Μπασσέτ από τα πιο καλά γατιά που είχα ποτέ 

β) η Λέια σίγουρα σου έκανε ένα δωράκι. Εσύ όλα τα δώρα που κάνεις τα αποδέχονται με χαρά πάντα ; 

Κούκλα είναι .Κούκλα και πολύ καλή γατούλα. Αξιοπρεπέστατη, έξυπνη και δυναμική

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Χθες κάναμε επιδρομή στην στηλη του σουπερμαρκετ, με τις γατοτροφες και ταϊσαμε αδεσποτάκια!
Sara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
"Μη σας ξεγελά η μυτούλα μου, είμαι ένα αυθεντικό κεραμιδογατάκι!Έτσι ξεγέλασα την ψωνάρα τη μαμά μου, που έψαχνε για ρατσάτο γατάκι, Σιαμεζάκι, αλλά, με τη μυτούλα μου την έκανα να με ερωτευτεί"

Φουφούκος-The Silk Cat!!!!!

Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Όχι, είναι γκριζοπράσινα! Ήταν γαλάζια αρχικά; Ίσως το μωρουδιακό τους χρώμα να ήταν μπλεΕνα εχω να ρωτησω: τα ματια του ειναι ακομα γαλαζια;

moukelis
Επιφανές μέλος
Ειναι κουκλος!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η φωτο με την ορθανοιχτη στοματαρα ειναι φοβερη!![]()
Ναι, αυτή μας άρεσε κι εμάς!

Σε ωραία κίνηση την πετύχαμε!!! 

moukelis
Επιφανές μέλος
Sara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώωωωω;;;Αλλες φωτογραφιες απο τα γατακια σου δε θα μας βαλεις;

Κάντε υπομονή Δωράκι μου.. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα προσπαθήσουμε γιατί η Σαρίτσα μας γρατσούνισε την κάμερα η άτιμη.. 
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Sara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φώτο! Μπίπ! Φώτο! Μπίπ..!νομιζω αργησα να μπω στο κλαμπ !!! είμαστε κι εμεις εδω!!![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool