Κεραμιδό-maniacs

Ψηφιζω Ελβιρα δαγκωτο!Ειναι απλα πανεμορφη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κουκλιτσα ειναι,αλλα εχω λιγο περισσοτερη αδυναμια στη Σισσυ.Ολα τα αγαπαω βεβαια αλλα η Σισσυ ειναι αλλο πραγμα:inlove:, ισως επειδη εχει ταλαιπωρηθει περισσοτερο απο τα αλλα και ακομα ειναι φοβισμενη σε καποιες κινησεις της

Εικόνα014.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εμενα ο πρωτος καταδικος μου γατουλης ηταν τιγρακι,χωρις λευκο καθολου,και του ειχα μεγαλη αδυναμια...

Tα τιγρακια ειναι πανεμορφα.Η Σισσυ δεν εχει φωτογενεια.Οι υπολοιπες εχουν. Ειναι πανεμορφη ομως,αφου καθομαι και την κοιταω σαν χαζη:)

Ειμαι σιγουρη οτι ειναι απιθανη.Ποσο ειναι τα γατουλια σου;

Κουκλιτσα ειναι,αλλα εχω λιγο περισσοτερη αδυναμια στη Σισσυ.Ολα τα αγαπαω βεβαια αλλα η Σισσυ ειναι αλλο πραγμα:inlove:, ισως επειδη εχει ταλαιπωρηθει περισσοτερο απο τα αλλα και ακομα ειναι φοβισμενη σε καποιες κινησεις της

Εικόνα014.jpg
Είναι κουκλα η ζουζούνα σου. Να τα χαίρεσαι τα γατάκια σου.:up:

Και ο Αιμίλιος διαβάζει mycat:lol:
Α τον ζουζούνο τον Αιμιλιάκο. Φίλησέ μου τον.:lol:

Εικόνα028.jpgΕικόνα010.jpgΕικόνα005.jpgΕικόνα002.jpgΕικόνα022.jpg

Τα γατοπαιδια μου Ελβιρα(ασπρη-γκρι) ,Νορα(τριχρωμη) ,Σισσυ(τιγρε):):inlove:

Εγώ ψηφίζω Σίσσυ δαγκωτό. Εχω αδυναμία στα τιγρε. Κι η άτιμη είναι κουκλα:redface:

Τα γατοπαιδια μου Ελβιρα(ασπρη-γκρι) ,Νορα(τριχρωμη) ,Σισσυ(τιγρε):):inlove:
Τι γλυκά τα κοριτσάκια σου! :inlove::inlove::inlove: Και πρέπει να πω ότι το δείγμα σου είναι πολύ αντιπροσωπευτικό, έχεις "πιάσει" όλους τους βασικούς χρωματισμούς... ;)

Να και ο Πορδολέων, που είδε ήλιο πριν λίγο στο μπαλκόνι και βγήκε να τον απολαύσει, τεντώνοντας το φιδίσιο του κορμί:

DSCN2193.jpg

Τι γλυκά τα κοριτσάκια σου! :inlove::inlove::inlove: Και πρέπει να πω ότι το δείγμα σου είναι πολύ αντιπροσωπευτικό, έχεις "πιάσει" όλους τους βασικούς χρωματισμούς... ;)

Να και ο Πορδολέων, που είδε ήλιο πριν λίγο στο μπαλκόνι και βγήκε να τον απολαύσει, τεντώνοντας το φιδίσιο του κορμί:

DSCN2193.jpg
Βρε Αλίκη τι κάνεις και με τρελαίνεις??? Τι κούκλαρος είναι αυτός? Τι πόζα? Τι κορμάρα? Κι έχω αδυναμία στα ασπρόμαυρα κι ας τα λένε κοινότυπο χρωματισμό. Μετά μ΄αρέσουν τα τιγρέ και τα κατάμαυρα σαν την Αριθούλα σου, και τα μπλε. Ειναι τα αγαπημένα μου.Φίλησε μου τον τον ζουζούνο

Πορδε,τι ωραιο τεντωμα ειναι αυτο αγορι μου!:D

Ο Τίμυ μου σας αφιερώνει μερικές φωτο από το λουτρό του παρακαλώ....:P

Συνημμένα

• PICT0101.jpg
    PICT0101.jpg
    153,8 KB · Εμφανίσεις: 33
  • PICT0102.jpg
    PICT0102.jpg
    115,6 KB · Εμφανίσεις: 31
  • PICT0103.jpg
    PICT0103.jpg
    143,3 KB · Εμφανίσεις: 34
Και εμείς στας εξοχάς!!!:)

Συνημμένα

• P9210255.jpg
    P9210255.jpg
    314,4 KB · Εμφανίσεις: 36
  • P9210265.jpg
    P9210265.jpg
    243,8 KB · Εμφανίσεις: 30
Και εμείς στας εξοχάς!!!:)
Ειστε πανέμορφοι κυρία μου. Αυτά τα μάτια...:cool:

Ο Κίκης σαν ιπποτης ειναι εκει στον τοιχο,πολυ καμαρωτος!

καλέ τι ησυχούλικο που κάθεται το μωρό μου.

DSCN2193.jpg

Κι εμένα σήμερα Αλίκη όλο τεντώματα ήταν ο δικός μου στον ήλιο. :) Τους άρεσε η ατμόσφαιρα ΄φαίνεται μετά την βροχή

Κι εμενα ο πρωτος καταδικος μου γατουλης ηταν τιγρακι,χωρις λευκο καθολου,και του ειχα μεγαλη αδυναμια...

Α και εγώ νόμιζα ότι μίλαγες για τον "κατάδικο" που έχεις τώρα:lol:

Α και εγώ νόμιζα ότι μίλαγες για τον "κατάδικο" που έχεις τώρα:lol:
Λέγε,λέγε εσυ,θα του τα πω ολα και θα σε κανονισει...:cool:

Τι γλύκας ο βρεγμένος Τίμυ!

Αφήστε είδαμε ήλιο.... και πείραμε τις μάντρες!!!:lol::lol::lol::cool:

Εύγε κύριε Πορδολέωντα !!!! και ανταποδίδω!!:)

Χέρια ψηλά!!!!!
P9120178.jpg

και εεεττσσιιιιιιιι

P9120173.jpg

Elenip, γιατί δεν μας φανέρωνες τα κορίτσια σου τόσον καιρό; Φοβάσαι τους... αρραβωνιάρηδες;:) Κούκλες όλες, την Ελβίρα την έχω γνωρίσει από κοντά όταν ήταν μωρούλι, τη μέρα που την πήρες σπίτι και της έχω πιο πολύ αδυναμία:inlove:

Ο γείτονας Πορδίτσος έχει βρει το νόημα της ζωής! Ήλιος και διατάσεις για να ξεπιαστούμε από την ολοήμερη ξάπλα:D

Ο βρεγμένος και ήρεμος Τίμυ πρέπει να γίνει παράδειγμα για τα δικά μου που στο μπάνιο σηκώνουν την πολυκατοικία με τις φωνές τους:happy:

Όσο για τους ... παλιούς, Κίκη και Αιμίλιε, καίτε καρδιές!;)

Κεραμιδιού - cats rule!

Staman2 , έχεις ένα υπέροχο γατάκι, αλλά,παρέλειψες να φωτογραφήσεις την ωραιότερη φάση; Μέσα στην πετσέτα; Θέλουμε την επόμενη φορά να δούμε το μωρό τυλιγμένο, καθαρό, βρεμένο( και αστείο χι χι χι χι). Μέχρι τότε, δείτε τη βάφτιση (πρώτο μπάνιο) της Μπασσέτ. Δυστυχώς, δεν ακούγονται τα γέλια, που συνοδεύουν τη φωτογραφία.

Συνημμένα

• Αντίγραφο από IMG_0743.JPG
    Αντίγραφο από IMG_0743.JPG
    113,7 KB · Εμφανίσεις: 31
Θα προσπαθήσω... αλλά ΔΕΝ υπόσχομαι τίποτα.. να βγάλω και εγω...:redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back