Κεραμιδό-maniacs

:lol::lol::lol::lol:Ο Άρης, κοίταξε με τόση αδιαφορία τη μαμά σου, σαν να κοίταζε μια μύγα:lol:Της έχει πάρει τελείως τον αέρα ή μου φαίνεται; Την καταλυπήθηκα τη Μυρτούλα:(. Μου θύμισε κάτι παιδάκια, που κάθονται ήσυχα ήσυχα στο διάλλειμα του μαθήματος κι έρχονται κάτι πειραχτήρια και τα τσιγκλάνε;):down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol::lol:Ο Άρης, κοίταξε με τόση αδιαφορία τη μαμά σου, σαν να κοίταζε μια μύγα:lol:Της έχει πάρει τελείως τον αέρα ή μου φαίνεται; Την καταλυπήθηκα τη Μυρτούλα:(. Μου θύμισε κάτι παιδάκια, που κάθονται ήσυχα ήσυχα στο διάλλειμα του μαθήματος κι έρχονται κάτι πειραχτήρια και τα τσιγκλάνε;):down:

Ετσι ακριβως ειναι, ο τραμπουκος ολο παει και την πειραζει!:down::mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευθαρσώς αναφέρω ότι τα ίδια έχουμε κι εμείς εδώ με τον Beeb και την Άσπρη!
Και τώρα στρώσαμε. Έπρεπε να βλέπατε τι γινόταν εδώ μέσα έναν χρόνο πριν... Φαρ Γουέστ το είχε κάνει το σπίτι ο μαυρογκαγκανόσπορος!

Γεια σας κεραμιδια...Τι νεα;
PB021469.jpg

Πώπω γάταρος!!! Δηλώνω ερωτευμένη:inlove::inlove::inlove:

Εσεις,ή καποια πειρατινα σας;:P

moukelis ο Σειριος εχει γινει τεραστιος :blink: και τι επιβλητικο υφος που εχει, δεν χωραει καμια αμφισβητηση! Δεν θα τολμουσα ποτε να του πω ...οχι!:blink::lol::lol:;)
Σαν αυτοκρατορας σε θρονο ειναι!:blink:;)

Φαινεται το παιδι μας μεγαλο,δεν ειναι,μολις τρισιμισι κιλακια καλε...:P

Γεια σας, ειμαι νεα στο my cat, και θελω βοηθεια να μεγαλωσω μια κεραμιδοοικογενεια που εχω αποκτησει εδω και 2 μηνες. 5 μικρα και η μαμα. Θέλω να μπω σε μια σειρα, γιατι εχει αρχισει και αγριευεται λιγο η μαμα με τα μικρα. Διαβαζω και εδω ......και κανω οτι μπορω.

Γεια σας, ειμαι νεα στο my cat, και θελω βοηθεια να μεγαλωσω μια κεραμιδοοικογενεια που εχω αποκτησει εδω και 2 μηνες. 5 μικρα και η μαμα. Θέλω να μπω σε μια σειρα, γιατι εχει αρχισει και αγριευεται λιγο η μαμα με τα μικρα. Διαβαζω και εδω ......και κανω οτι μπορω.

Καλως ηρθες Spiridoula68 στην μεγαλη μας γατοπαρεα.:hello::hello::hello:
Σιγουρα στο mycat μπορεις να βρεις απαντησεις στις διαφορες αποριες σου.:) Θα ηταν καλυτερο ομως να ανοιγες ενα δικο σου θεματακι στην θεματικη ενοτητα "οι γατες σας", οπου θα περιεγραφες αναλυτικοτερα την γατοοικογενεια σου και τα προβληματα που αντιμετωπιζεις.:hmm:
Θα μπορουσαν ετσι ευκολοτερα τα διαφορα μελη του σαιτ να σου πουν τις αποψεις τους.:)
Καλως ηρθες και παλι, και μην ξεχασεις να μας βαλεις και φωτο της γατοοικογενειας!:D:D:D

Ευχαριστω πολυ, δεν περιμενα τοσο γρηγορα ανταποκριση......θα προσπαθησω το συντομοτερο να φτιαξω θεμα και να δειτε τις φωτογραφιες .

:hello:Kαλως ηρθες και να σου ζησει η γατοκεραμιδο-οικογενεια:cat:

Γεια σου Σπυριδούλα!! Ελπίζω να πάνε όλα καλά με τα γατάκια σου!!

Καλωσηρθες,καλη τυχη στη γατοοικογενεια,κι οτι βοηθεια χρειαστεις,εδω ειμαστε!

Γεια σας κεραμιδια...Τι νεα;
PB021469.jpg
Τι νέα χριστιανή μου??? Μας ξέρανες πάλι με τον γάταρό σου τον κούκλο!!!
Να τον χαίρεσαι τον κούκλαρο!!!
:)

Αναστασια ειναι αντιποινα για τις φωτο των φουντωτων σου και του γατομπαλλιτσα...

Καλώς ήρθες και εδω είμαστε για οποιοδήποτε θέμα μας χρειαστείς!!! Να τα χαίρεσαι τα γατάκια σου!!!:D

Ευχαριστω πολυ τι ωραια παρεα ειναι εδω......!!! Θα σας χρειαστω σιγουρα γιατι με τοσες πολλες γατες τωρα βρεθηκα, τη προηγουμενη μου τη δηλητηριασε ενας "ανθρωπος"....

Εκεί που καθόμασταν ωραία και καλά, χτύπησε συναγερμός(φωτ.1), το βλέμμα προσηλώθηκε στη σφήκα, που χώθηκε στην απλώστρα (φωτ.2), κάναμε κι ένα γκρο πλαν, αλλά, καθώς στρίψαμε, μας ξέφυγε το θήραμα(φωτ.3).
ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ κουκλίτσα!!! Να τη χαίρεσαι τη ζουζουνα σου!!!:D

Πρόσεχε, Μπασσέτ, τις σφήκες γιατί τσιμπάνε!!

Σήμερα που ήταν καλή μέρα (και ήταν βέβαια η Μητέρα στο σπίτι), προαυλιστήκαμε κι εμείς εκτενώς:
:lol::lol::lol:Τι κουκλι και πόσο μεγάλωσε!!! Φίλησέ μου και τα δυο σου τα γατούνια Αλίκη!!

Ευχαριστούμε!
...είναι τέχνη στην οποία εξασκείται από τα μικράτα του!! :D
:lol::lol::lol::lol::up:

Το πρωι πηρα τις κυριακατικες εφημεριδες.Η Μυρτουλα κατα την προσφιλη της συνηθεια αμεσως καθεται πανω τους και προσπαθει να σχισει το ναυλον με ο οποιο ειναι τυλιγμεμες.Τοσο διανοουμενο το κοριτσι μου.:blink:;):lol:Δειτε και μονοι σας τις φωτο.;)
Μετα ερχετε ο μπουνταλοτραμπουκος που εχει τοση σχεση με διανοηση οση εγω με τα κινεζικα!:down::mad:
Δειτε και μονοι σας το βιντεακι;)
https://www.youtube.com/watch?v=ZBJavInOgCw
Η φωνη που ακουγετε ειναι της μαμας μου που προσπαθει οπως παντα να αποτρεψει τον Αρουλη να μην ενοχλει την Μυρτουλα. Αλλα ματαιος κοπος!:mad:
Θεά η Μυρτούλα!!! Τι τέλειο το βιντεάκι!!! Καλέ πολύ διανοούμενη γατούλα!!! μήπως να ανησυχώ γιατί εμενα κανένας από τους αχαήρευτους δεν διαβάζει τα νέα??? Για να τους βάλω μπρος!!!:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back