Κεραμιδό-maniacs

Staman2 , έχεις ένα υπέροχο γατάκι, αλλά,παρέλειψες να φωτογραφήσεις την ωραιότερη φάση; Μέσα στην πετσέτα; Θέλουμε την επόμενη φορά να δούμε το μωρό τυλιγμένο, καθαρό, βρεμένο( και αστείο χι χι χι χι). Μέχρι τότε, δείτε τη βάφτιση (πρώτο μπάνιο) της Μπασσέτ. Δυστυχώς, δεν ακούγονται τα γέλια, που συνοδεύουν τη φωτογραφία.
Καλά είναι υπέροχη η κούκλα σου. Με έπιασαν κάτι γέλια... Τόσο δυνατά που ο γυιος μου ήρθε να δει γιατί γελάω.. Είναι πολύ γλυκούλικα κ αστεία βρεγμένα έτσι δεν είναι?? Πού να δείτε και τον Πέρση κ την Νάλα βρεγμένους. Αυτοί είναι τελειώς γελοίοι γιατί είναι σαν σαμιαμίδια με τεράστιο φουντωτό κεφάλι.... Θα βγάλω την επόμενη φορά και θα τις ανεβάσω...:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλέ τι ησυχούλικο που κάθεται το μωρό μου.
Είδες το αστεράκι μου πως κάθεται φρόνιμος???

Τι γλύκας ο βρεγμένος Τίμυ!
Δεν είναι γλύκας το μωρούλι μου. Και μετά.... Εχει πολύ δουλειά. Γλείφεται για τουλάχιστο ένα 2 ωρο:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πω πω Τζούλια, ο Κίκης βασιλιάς, ε; Σαν να κάθεται εκεί πάνω για να σας εποπτεύει όλους μου φαίνεται! :D

Ο Τίμυ... σαν βρεγμένος γάτος! :P
Τον κάνετε συχνά μπάνιο; Τον Πορδολέοντα τον είχα κάνει μια-δυό φορές όταν ήταν μωρό, γιατί λερωνόταν πολύ με τα κακά του ο καημένος :mpliaks: αλλά τον καταλυπόμουν έτσι που γινόταν, σαν ποντικάκι... Ευτυχώς τώρα πια δεν χρειάζεται, καθαρίζεται μια χαρά μόνος του (και έχει εμπεδώσει και το κρίσιμο θέμα "ισορροπία μέσα στην αμμολεκάνη"):lol:

Ειμαι σιγουρη οτι ειναι απιθανη.Ποσο ειναι τα γατουλια σου;

Η Νορα ειναι 14 μηνων,η Σισσυ 2 χρονων περιπου και το Ελβιρακι 6 μηνων:inlove:
Ευχαριστω για τα καλα σου λογια:)

Καλά είναι υπέροχη η κούκλα σου. Με έπιασαν κάτι γέλια... Τόσο δυνατά που ο γυιος μου ήρθε να δει γιατί γελάω.. Είναι πολύ γλυκούλικα κ αστεία βρεγμένα έτσι δεν είναι?? Πού να δείτε και τον Πέρση κ την Νάλα βρεγμένους. Αυτοί είναι τελειώς γελοίοι γιατί είναι σαν σαμιαμίδια με τεράστιο φουντωτό κεφάλι.... Θα βγάλω την επόμενη φορά και θα τις ανεβάσω...:lol::lol::lol:
Εγώ σας το είπα, τα γέλια δεν ακούγονται δυστυχώς:lol::lol::lol: Τα περσικά, όμως, βρεγμένα σπάνε το ρεκόρ γέλιου. Φαίνονται και σαν παρεξηγημένα μετά το μπάνιο, ενώ τα κεραμίδια έχουν μια σπίθα τρέλλας στο μάτι.Περιμένουμε τις φωτογραφίες ανυπόμονα για την επόμενη γελωτοθεραπεία:D:D

Είναι κουκλα η ζουζούνα σου. Να τα χαίρεσαι τα γατάκια σου.:up:

Εγώ ψηφίζω Σίσσυ δαγκωτό. Εχω αδυναμία στα τιγρε. Κι η άτιμη είναι κουκλα:redface:

Σ'ευχαριστουμε πααρα πολυ!!:) :)

Τι γλυκά τα κοριτσάκια σου! :inlove::inlove::inlove: Και πρέπει να πω ότι το δείγμα σου είναι πολύ αντιπροσωπευτικό, έχεις "πιάσει" όλους τους βασικούς χρωματισμούς... ;)

Να και ο Πορδολέων, που είδε ήλιο πριν λίγο στο μπαλκόνι και βγήκε να τον απολαύσει, τεντώνοντας το φιδίσιο του κορμί:

DSCN2193.jpg

Ναι, τωρα που το λες.. εχω ποικιλια:)

Τι πορδο-κορμαρα ειναι αυτη!!! Και τι στυλ,ε???
Κουκλακι ειναι,να τον χαιρεσαι.Εχει ομορφυνει κι αλλο:inlove:

Elenip, γιατί δεν μας φανέρωνες τα κορίτσια σου τόσον καιρό; Φοβάσαι τους... αρραβωνιάρηδες;:) Κούκλες όλες, την Ελβίρα την έχω γνωρίσει από κοντά όταν ήταν μωρούλι, τη μέρα που την πήρες σπίτι και της έχω πιο πολύ αδυναμία:inlove:

Στελλα μου, ναι η αληθεια ειναι οτι δεν εχω ανοιξει θεμα για τις 2 μεγαλες,μονο εχω μιλησει σε σχετικα θεματα πιο παλια λιγο, και θεωρησα οτι αφου ειναι ηδη γνωστες οι γατουλες,δεν χρειαζοταν να ανοιξω θεμα,αλλα τα ποστ χανονται:/:. Ναι, βεβαια,την εχεις γνωρισει την Ελβιρα.Σε θυμαμαι πολυ καλα:)
Και να ερθουν οι αρραβωνιαρηδες δεν υπαρχει κινδυνος;)

Πω πω Τζούλια, ο Κίκης βασιλιάς, ε; Σαν να κάθεται εκεί πάνω για να σας εποπτεύει όλους μου φαίνεται! :D

Ο Τίμυ... σαν βρεγμένος γάτος! :P
Τον κάνετε συχνά μπάνιο; Τον Πορδολέοντα τον είχα κάνει μια-δυό φορές όταν ήταν μωρό, γιατί λερωνόταν πολύ με τα κακά του ο καημένος :mpliaks: αλλά τον καταλυπόμουν έτσι που γινόταν, σαν ποντικάκι... Ευτυχώς τώρα πια δεν χρειάζεται, καθαρίζεται μια χαρά μόνος του (και έχει εμπεδώσει και το κρίσιμο θέμα "ισορροπία μέσα στην αμμολεκάνη"):lol:
Δεν τον κάνουμε κάθε ενάμισυ μήνα όπως τα περσικά. Αλλά τον κάνουμε οπωσδήποτε τρεις φορές τον χρόνο. Το πιστεύεις ότι είναι ο μόνος που το απολαμβάνει? Μετά που γυαλίζει το τρίχωμά του είναι κούκλος και μάλιστα το καταλαβαίνει ότι τον επαινούμε όσο κι αν φαίνεται παράξενο. Και ανανεώνεται κ το τρίχωμα γιατί φεύγουν πάρα πολλές τρίχες νεκρές... Παρότι τον βουρτσίζουμε συχνά. Το βούρτσισμα δεν γουστάρει καθόλου. Το μπάνιο δεν τον ενοχλεί. Και βέβαια δεν τον στεγνώνουμε με πιστολάκι ίσως γι αυτό δεν το φοβάται το μπάνιο. ενώ τον Πέρση κ τη Νάλα δεν γίνεται χωρίς σεσουάρ κ αυτό είναι που φοβούνται τα χρυσά μου...:redface:

Να βάλουμε κι εμεις μια μπανιου αν και δεν ειμαστε κεραμιδιου;:redface:

Να βάλουμε κι εμεις μια μπανιου αν και δεν ειμαστε κεραμιδιου;:redface:

Να την βάλετε στο θέμα της....:mad::mad::mad:

Αμέρικαν μπάρ....:lol::lol::lol:

Θα την βαλουμε ΚΑΙ εδω ΚΑΙ στο θεμα της,οριστε μας...Τα Σοδομμα και τα Γομμορα...
Φρεσκοπλυμμενο Μίνι Μουμουρακι προ δεκαλεπτου:
P9211390.jpg

Εσύ μου είπες ότι θα πήγαινες ΕΣΥ για μπάνιο!!!! ΨΕΥΤΡΑ!!!!:P:hmm:

:lol::lol:

Εσύ μου είπες ότι θα πήγαινες ΕΣΥ για μπάνιο!!!! ΨΕΥΤΡΑ!!!!:P:hmm:

:lol::lol:
Εγω εκανα νωρις που σου ειπα.Τωρα που κλεισαμε δε σου ειπα οτι παω να κανω τη μικρη;(βασικα ψεμματα σου ειπα και τις δυο φορες για να σε ξεφορτωθω:P:P:P:P:lol::lol::lol:)Μη στειλεις το ΠΑΙΔΙ ε;:P:P:P

Καλά, κορίτσια ξεραθήκαμε στο γέλιο με την Βασιλική που διαβάσαμε τις ατάκες σας πιο πάνω.
Η Μόιρα κυρία μου είναι πανέμορφη και βρεγμένη. Και έτσι εμβρόντητη όπως κοιτάζει είναι χάρμα...

Ευχαριστουμε,ευχαριστουμε...Η Βασιλικη τωρα που γελασε,να μας ξεπληρωσει το γελιο με φωτο του Σιμπα παρακαλω!:mad::PΣτους Σιαμ μάνιακς,γρηγορα!

Εικόνα032.jpgΕικόνα035.jpg

Koριτσια αυτον το γατο τον βρηκα στο δασακι που ταιζω τη μονιμη γατουλα.Ειναι πανεμορφος και πεντακαθαρος.Ηταν φοβισμενος.Η περιοχη ειναι στο Περιστερι στο κεντρο!! Μπορει να εχει χαθει και να τον ψαχνουνε.:(.Οπως βλεπετε τρωει :).Μπορει να γινει καποια προωθηση?Να το βαλω σαν θεμα?Αλλα αν φυγει?Αγχωθηκα!!!Ισως ειναι ρατσας!:hmm:.

Υ.γ Ειναι Σειριογατο:P

Κούκλος είναι!!
Δεν βάζεις μια αγγελία "Βρέθηκε" στο Lost & Found, μήπως τον ψάχνει κανείς; Στείλε την και στη strayshelp να την προωθήσει. Για αγγελία υιοθεσίας δεν ξέρω, αν είναι τόσο φοβισμένος θα είναι δύσκολο...:hmm:

Εικόνα032.jpgΕικόνα035.jpg

Koριτσια αυτον το γατο τον βρηκα στο δασακι που ταιζω τη μονιμη γατουλα.Ειναι πανεμορφος και πεντακαθαρος.Ηταν φοβισμενος.Η περιοχη ειναι στο Περιστερι στο κεντρο!! Μπορει να εχει χαθει και να τον ψαχνουνε.:(.Οπως βλεπετε τρωει :).Μπορει να γινει καποια προωθηση?Να το βαλω σαν θεμα?Αλλα αν φυγει?Αγχωθηκα!!!Ισως ειναι ρατσας!:hmm:.

Υ.γ Ειναι Σειριογατο:P

Γιατί δεν μπορώ να δω τις φωτό βρε παιδιά????:blink::confused::confused:
πάντως καλό θα ήταν να βάλεις μια αγγελία όπως λέει και η Αλίκη!;)

Άκυρο....τώρα είδα ότι έβαλες ήδη αγγελία!:redface:

Γιατί δεν μπορώ να δω τις φωτό βρε παιδιά????:blink::confused::confused:
πάντως καλό θα ήταν να βάλεις μια αγγελία όπως λέει και η Αλίκη!;)

Άκυρο....τώρα είδα ότι έβαλες ήδη αγγελία!:redface:
Ούτε κι εγώ την βλέπω....:hmm::hmm::hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back