Κεραμιδό-maniacs

Κοντεύει ενάμισι... Τέλη Ιουνίου του '07 γεννήθηκε.

Το γλυκουλίνι μου!! Μικρουλάκι είναι ακόμα!!
Να σου ζήσουν!!

Το δικό μου είναι μοναχούλι του, το γλυκό μου, γι'αυτό, παίζουμε μαζί..

Δυστυχώς και το δικό μου μοναχούλι του είναι... :( Κι εγώ είμαι το παιχνίδι του!! :D
Πάντως το έχω μετανοιώσει που δεν του έφερα ένα αδερφάκι...
Αν μπορείς να πάρεις και δεύτερο (αλήθεια πόσο είναι το μικρό σου;) κάντο!! Δε θα το μετανοιώσεις!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δυστυχώς και το δικό μου μοναχούλι του είναι... :( Κι εγώ είμαι το παιχνίδι του!! :D
Πάντως το έχω μετανοιώσει που δεν του έφερα ένα αδερφάκι...
Αν μπορείς να πάρεις και δεύτερο (αλήθεια πόσο είναι το μικρό σου;) κάντο!! Δε θα το μετανοιώσεις!!
Η Μπασσέτ μου είναι επτά μηνών. Πολύ θα ήθελα ένα δεύτερο και τρίτο και τέταρτο γατάκι, αλλά, η παντελής έλλειψη χρόνου λόγω επαγγέλματος και μια ολόκληρη οικογένεια επάνω μου, άσε τους παππούδες, καθιστούν και την ιδέα απαγορευτική. Μόνο αν βρεθεί κανένα ορφανό στο δρόμο μου, αλλά, κι αυτό απίθανο είναι, καθώς είμαι σπίτι- δουλειά -δουλειά-σπίτι κι αυτό με ΙΧ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η Μπασσέτ μου είναι επτά μηνών. Πολύ θα ήθελα ένα δεύτερο και τρίτο και τέταρτο γατάκι, αλλά, η παντελής έλλειψη χρόνου λόγω επαγγέλματος και μια ολόκληρη οικογένεια επάνω μου, άσε τους παππούδες, καθιστούν και την ιδέα απαγορευτική. Μόνο αν βρεθεί κανένα ορφανό στο δρόμο μου, αλλά, κι αυτό απίθανο είναι, καθώς είμαι σπίτι- δουλειά -δουλειά-σπίτι κι αυτό με ΙΧ.

Μικρούλα είναι ακόμα!! Έχεις πολλά χρόνια μπροστά σου!! Μπορεί στο μέλλον να είναι πιο εύκολα τα πράγματα!!

Ας ελπίσουμε ότι ναι:) Ήδη, φέτος είχα κλείσει 17!!!χρόνια χωρίς γάτα:(:( λόγω της απελπιστικά δύσκολης κατάστασης από πλευράς υποχρεώσεων. Ποιά, εγώ, που ως και τις κότες (εκτός από περιστέρια, παπάκια, γατιά, γεράκι, παπαγαλάκια), τις είχα ,ως κοριτσάκι, για pet. Λόγω δε του βεβαρημένου μου παρελθόντος:lol:, ήμουν και συνεχώς κατηγορούμενη από τα παιδιά μου, που δεν είχαμε ζωάκι. Τώρα, μεγάλωσαν, φροντίζουν τη Μπασσέτ όταν λείπω και είμαστε όλοι ευτυχισμένοι (ελπίζω και το χρυσό μου Μπασσουλίνι).Στη φωτογραφία εδώ, είναι νυσταγμένη, όχι λυπημένη:lol::lol: Στρώθηκε σε ένα παλιό πουλόβερ και παρακολουθώντας με να μαγειρεύω.....αποκοιμήθηκε. Μου άρεσε η χρωματική σύνθεση και μόλις άνοιξε τα μάτια της ...τσακ :blink:

Συνημμένα

• DSCF2202.jpg
    DSCF2202.jpg
    194 KB · Εμφανίσεις: 19
μόλις άνοιξε τα μάτια της ...τσακ :blink:

Μόλις άνοιξε τα απίστευτα μάτια της θες να πεις!!! Κούκλα!!! :)

Ευχαριστώ, ναι, έχω δυο πράσινα μάτια με μπλε βλεφαρίδες, που έχουνε κάνει τρελλούς πέντε ανθρώπους, χιχινιαρ, χιχινιαρ, χιχινιαρ..:kiss::cat::cat::lol:
ΜΠΑΣΣΕΤ

Ευχαριστώ, ναι, έχω δυο πράσινα μάτια με μπλε βλεφαρίδες, που έχουνε κάνει τρελλούς πέντε ανθρώπους, χιχινιαρ, χιχινιαρ, χιχινιαρ..:kiss::cat::cat::lol:
ΜΠΑΣΣΕΤ

6 με μένα!! Χαχα!! :lol: Αλλά δεν ήταν και πολύ δύσκολο, αφού με έχει ξεμυαλίζει το δικό μου γατουλίνι κανονικά!! :P

Η Μπασσέτ είναι πολύ χαριτωμένη γάτα και φαίνεται παιχνιδιάρα:) Είναι και μικρουλίτσα, μωρέ, ακόμα γι'αυτό παίζει σαν τρελόγατο! Ό κόσμος είναι ένα τεράστιο λούνα παρκ σ'αυτές τις ηλικίες και τα πάντα μπορούν να γίνουν παιχνίδι:inlove:

Καιρο ειχα να ανεβασω μερικες φωτογραφιες των γατο-παιδιων μου!;)
Ιδου καποιες, που εβγαλα τωρα το βραδυ.:D
Φυσικα η τεταρτη ειναι ολα τα λεφτα!;):lol::lol::lol:;)
Η τελευταια με την Μυρτουλα, ειναι λιγο σκοτεινη αλλα ειπα να μην την αφησω παραπονεμενη και χωρις δημοσιοτητα!:blink:

Συνημμένα

• Αδης και Αρης 001 α.jpg
    Αδης και Αρης 001 α.jpg
    142,5 KB · Εμφανίσεις: 23
  • Αδης και Αρης 006 α.jpg
    Αδης και Αρης 006 α.jpg
    155,3 KB · Εμφανίσεις: 20
  • Αδης και Αρης 008 α.jpg
    Αδης και Αρης 008 α.jpg
    148,2 KB · Εμφανίσεις: 27
  • Αδης και Αρης 009 α.jpg
    Αδης και Αρης 009 α.jpg
    174,1 KB · Εμφανίσεις: 29
  • Αδης και Αρης 010 α.jpg
    Αδης και Αρης 010 α.jpg
    114,3 KB · Εμφανίσεις: 27
Πολύ καλές, Νίκη!
Ο Αρούλης πολύ ποζάτος, ε; Μ' αρέσει και στην πρώτη, με το σέξι σταυροπόδι!:lol: Διαβάζει και mycat εε; Γι' αυτό να προσέχουμε όλοι τι γράφουμε, διαβάζουν και ανήλικα γατιά :P
Η Μυρτούλα σοβαρή και ψαρωτική, όπως πάντα. Ο άσπρος γιακάς της, τέλειος!:inlove:
(Off-topic σχόλιο, αλλά μ' αρέσει πολύ κι ο κίτρινος τοίχος σου, τρελαίνομαι για χρωματιστά σπίτια :up:)

Αχ Νίκη πολύ ωραίο το ονυχοδρόμιο που κάθεται ο Αρούλης, ο οποίος από ότι βλέπω έχει "πήξει" στο διάβασμα, όλο μες τα βιβλία είναι, η δε Μυρτούλα μια σοβαρή κουλίτσα.

Γεια σας κεραμιδάκια!:)
Αύριο φεύγουμε για Βόλο(και θα φέρω φωτό από τα super γατιά που σας έλεγα την άλλη φορά!:up:)
Αλλά την Τετάρτη γιατί η γιαγιά στο Βόλο δεν έχει Internet!:down:

Αχ, αυτή η γάτα, η μις Ταρταρούγα!!!:up: Κάθε φορά είναι και πιο όμορφη, σοβαρή και επιβλητική. Μυρτούλα for ever!!!. Βέβαια, απ'ότι φαίνεται, ο Αρούλης σου είναι πιο βολικό μοδέλο:lol::lol: και μάλιστα, πάει και στήνεται στα σωστά σημεία!!! Στη μέση του πορτοκαλί λουλουδιού, ο πορτοκαλί γάτος, δίπλα στα ηλιοτρόπια. Υπέροχη φωτό:up::up::up:

Γεια σας κεραμιδάκια!:)
Αύριο φεύγουμε για Βόλο(και θα φέρω φωτό από τα super γατιά που σας έλεγα την άλλη φορά!:up:)
Αλλά την Τετάρτη γιατί η γιαγιά στο Βόλο δεν έχει Internet!:down:
Καλό ταξίδι κουνελάκι, θα περιμένουμε φωτό των γατακίων. Δεν έχουμε απαίτηση να έχουν οι γιαγιάδες ίντερνετ:D:D:P Εδώ πάμε σκούντα βρόντα με τους Η/Υ οι μαμάδες:lol::lol::lol:

Η τελευταια με την Μυρτουλα, ειναι λιγο σκοτεινη αλλα ειπα να μην την αφησω παραπονεμενη και χωρις δημοσιοτητα!:blink:

ωραίος ο Αρης ,και ποζάτος ( το ονυχοδρόμιο καταπληκτικό, απο πού;)
τον ψήνει η Μυρτώ να διαβάζει περισσότερο;:lol:

Σας ευχαριστω για το καλα σας λογια:D, η αληθεια ειναι οτι η Μυρτουλα ειναι πολυ δυσκολη στην φωτογραφηση.Εκει που πας να την φωτογραφησεις σου γυρναει την πλατη της.:blink::mad: Ο Αρουλης απο την αλλη "στηνεται" στην κυριολεξια.;):lol: Οσο διακριτηκη και ακριβοθωρητη ειναι η μια, τοσο γεννημενο μοντελο ο αλλος.Και στεκεται ακινητος μεχρι να βγει η φωτο και κοιταζει μες τον φακο χωρις καμια "βοηθεια" απο μενα.:up: Και πως καταφερνει και βγαινει παντα ομορφος ,:hmm:θα μπορουσε πραγματικα να κανει καριερα μοντελου ;):lol:

Ο Άρης είναι το πυρόξανθο γκαραζοτεκνό και η Μυρτούλα μοιάζει σαν πυργοδέσποινα! :lol::lol::lol:

Σας ευχαριστω για το καλα σας λογια:D, η αληθεια ειναι οτι η Μυρτουλα ειναι πολυ δυσκολη στην φωτογραφηση.Εκει που πας να την φωτογραφησεις σου γυρναει την πλατη της.:blink::mad: Ο Αρουλης απο την αλλη "στηνεται" στην κυριολεξια.;):lol: Οσο διακριτηκη και ακριβοθωρητη ειναι η μια, τοσο γεννημενο μοντελο ο αλλος.Και στεκεται ακινητος μεχρι να βγει η φωτο και κοιταζει μες τον φακο χωρις καμια "βοηθεια" απο μενα.:up: Και πως καταφερνει και βγαινει παντα ομορφος ,:hmm:θα μπορουσε πραγματικα να κανει καριερα μοντελου ;):lol:

να τον έχουμε στα υπόψη αν ακούσουμε για καμιά οντισιον , ενδιαφέρεται μόνο για γατοτροφές;:lol:

Ναι ναι τι τομεα της μοδος προτιμα ο μεσιε Αρης;:lol:

ωραίος ο Αρης ,και ποζάτος ( το ονυχοδρόμιο καταπληκτικό, απο πού;)
τον ψήνει η Μυρτώ να διαβάζει περισσότερο;:lol:

:blink:Μπα μονο φωτογραφιες βγαινει αναμεσα στα βιβλια, δεν βλεπω να μορφωθηκε καθολου, παλι μπουνταλακος εμεινε!:blink::down:;):lol::lol:

να τον έχουμε στα υπόψη αν ακούσουμε για καμιά οντισιον , ενδιαφέρεται μόνο για γατοτροφές;:lol:

Ναι ναι τι τομεα της μοδος προτιμα ο μεσιε Αρης;:lol:

Εγω νομιζω δεν τον ενδιαφερει τι θα διαφημιζει, αρκει να εχει δημοσιοτητα και να τον θαυμαζουν!;):lol::lol:
Κατι σαν τον Σειριο ενα πραγμα!;):lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back