CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:04 Η CrazyTourists: #1.081 23-10-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Κοντεύει ενάμισι... Τέλη Ιουνίου του '07 γεννήθηκε. Click για ανάπτυξη... Το γλυκουλίνι μου!! Μικρουλάκι είναι ακόμα!! Να σου ζήσουν!! Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Το δικό μου είναι μοναχούλι του, το γλυκό μου, γι'αυτό, παίζουμε μαζί.. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς και το δικό μου μοναχούλι του είναι... Κι εγώ είμαι το παιχνίδι του!! Πάντως το έχω μετανοιώσει που δεν του έφερα ένα αδερφάκι... Αν μπορείς να πάρεις και δεύτερο (αλήθεια πόσο είναι το μικρό σου κάντο!! Δε θα το μετανοιώσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:33 Η Ελένη Άνση: #1.082 23-10-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από CrazyTourists: Δυστυχώς και το δικό μου μοναχούλι του είναι... Κι εγώ είμαι το παιχνίδι του!! Πάντως το έχω μετανοιώσει που δεν του έφερα ένα αδερφάκι... Αν μπορείς να πάρεις και δεύτερο (αλήθεια πόσο είναι το μικρό σου κάντο!! Δε θα το μετανοιώσεις!! Click για ανάπτυξη... Η Μπασσέτ μου είναι επτά μηνών. Πολύ θα ήθελα ένα δεύτερο και τρίτο και τέταρτο γατάκι, αλλά, η παντελής έλλειψη χρόνου λόγω επαγγέλματος και μια ολόκληρη οικογένεια επάνω μου, άσε τους παππούδες, καθιστούν και την ιδέα απαγορευτική. Μόνο αν βρεθεί κανένα ορφανό στο δρόμο μου, αλλά, κι αυτό απίθανο είναι, καθώς είμαι σπίτι- δουλειά -δουλειά-σπίτι κι αυτό με ΙΧ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:38 Η CrazyTourists: #1.083 23-10-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η Μπασσέτ μου είναι επτά μηνών. Πολύ θα ήθελα ένα δεύτερο και τρίτο και τέταρτο γατάκι, αλλά, η παντελής έλλειψη χρόνου λόγω επαγγέλματος και μια ολόκληρη οικογένεια επάνω μου, άσε τους παππούδες, καθιστούν και την ιδέα απαγορευτική. Μόνο αν βρεθεί κανένα ορφανό στο δρόμο μου, αλλά, κι αυτό απίθανο είναι, καθώς είμαι σπίτι- δουλειά -δουλειά-σπίτι κι αυτό με ΙΧ. Click για ανάπτυξη... Μικρούλα είναι ακόμα!! Έχεις πολλά χρόνια μπροστά σου!! Μπορεί στο μέλλον να είναι πιο εύκολα τα πράγματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:54 Η Ελένη Άνση: #1.084 23-10-08 17:54 Ας ελπίσουμε ότι ναι Ήδη, φέτος είχα κλείσει 17!!!χρόνια χωρίς γάτα λόγω της απελπιστικά δύσκολης κατάστασης από πλευράς υποχρεώσεων. Ποιά, εγώ, που ως και τις κότες (εκτός από περιστέρια, παπάκια, γατιά, γεράκι, παπαγαλάκια), τις είχα ,ως κοριτσάκι, για pet. Λόγω δε του βεβαρημένου μου παρελθόντος, ήμουν και συνεχώς κατηγορούμενη από τα παιδιά μου, που δεν είχαμε ζωάκι. Τώρα, μεγάλωσαν, φροντίζουν τη Μπασσέτ όταν λείπω και είμαστε όλοι ευτυχισμένοι (ελπίζω και το χρυσό μου Μπασσουλίνι).Στη φωτογραφία εδώ, είναι νυσταγμένη, όχι λυπημένη Στρώθηκε σε ένα παλιό πουλόβερ και παρακολουθώντας με να μαγειρεύω.....αποκοιμήθηκε. Μου άρεσε η χρωματική σύνθεση και μόλις άνοιξε τα μάτια της ...τσακ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2202.jpg 194 KB · Εμφανίσεις: 19 CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:57 Η CrazyTourists: #1.085 23-10-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: μόλις άνοιξε τα μάτια της ...τσακ Click για ανάπτυξη... Μόλις άνοιξε τα απίστευτα μάτια της θες να πεις!!! Κούκλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 18:01 Η Ελένη Άνση: #1.086 23-10-08 18:01 Ευχαριστώ, ναι, έχω δυο πράσινα μάτια με μπλε βλεφαρίδες, που έχουνε κάνει τρελλούς πέντε ανθρώπους, χιχινιαρ, χιχινιαρ, χιχινιαρ..:kiss::cat::cat: ΜΠΑΣΣΕΤ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 18:03 Η CrazyTourists: #1.087 23-10-08 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ευχαριστώ, ναι, έχω δυο πράσινα μάτια με μπλε βλεφαρίδες, που έχουνε κάνει τρελλούς πέντε ανθρώπους, χιχινιαρ, χιχινιαρ, χιχινιαρ..:kiss::cat::cat: ΜΠΑΣΣΕΤ Click για ανάπτυξη... 6 με μένα!! Χαχα!! Αλλά δεν ήταν και πολύ δύσκολο, αφού με έχει ξεμυαλίζει το δικό μου γατουλίνι κανονικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 19:23 Η stellak έγραψε: #1.088 23-10-08 19:23 Η Μπασσέτ είναι πολύ χαριτωμένη γάτα και φαίνεται παιχνιδιάρα Είναι και μικρουλίτσα, μωρέ, ακόμα γι'αυτό παίζει σαν τρελόγατο! Ό κόσμος είναι ένα τεράστιο λούνα παρκ σ'αυτές τις ηλικίες και τα πάντα μπορούν να γίνουν παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 00:42 Η Μυρτω4038: #1.089 24-10-08 00:42 Καιρο ειχα να ανεβασω μερικες φωτογραφιες των γατο-παιδιων μου! Ιδου καποιες, που εβγαλα τωρα το βραδυ. Φυσικα η τεταρτη ειναι ολα τα λεφτα! Η τελευταια με την Μυρτουλα, ειναι λιγο σκοτεινη αλλα ειπα να μην την αφησω παραπονεμενη και χωρις δημοσιοτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Αδης και Αρης 001 α.jpg 142,5 KB · Εμφανίσεις: 23 Αδης και Αρης 006 α.jpg 155,3 KB · Εμφανίσεις: 20 Αδης και Αρης 008 α.jpg 148,2 KB · Εμφανίσεις: 27 Αδης και Αρης 009 α.jpg 174,1 KB · Εμφανίσεις: 29 Αδης και Αρης 010 α.jpg 114,3 KB · Εμφανίσεις: 27 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 08:10 Η aretha έγραψε: #1.090 24-10-08 08:10 Πολύ καλές, Νίκη! Ο Αρούλης πολύ ποζάτος, ε; Μ' αρέσει και στην πρώτη, με το σέξι σταυροπόδι! Διαβάζει και mycat εε; Γι' αυτό να προσέχουμε όλοι τι γράφουμε, διαβάζουν και ανήλικα γατιά Η Μυρτούλα σοβαρή και ψαρωτική, όπως πάντα. Ο άσπρος γιακάς της, τέλειος! (Off-topic σχόλιο, αλλά μ' αρέσει πολύ κι ο κίτρινος τοίχος σου, τρελαίνομαι για χρωματιστά σπίτια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:56 Η gatouni έγραψε: #1.091 24-10-08 13:56 Αχ Νίκη πολύ ωραίο το ονυχοδρόμιο που κάθεται ο Αρούλης, ο οποίος από ότι βλέπω έχει "πήξει" στο διάβασμα, όλο μες τα βιβλία είναι, η δε Μυρτούλα μια σοβαρή κουλίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 20:02 Η bunny έγραψε: #1.092 24-10-08 20:02 Γεια σας κεραμιδάκια! Αύριο φεύγουμε για Βόλο(και θα φέρω φωτό από τα super γατιά που σας έλεγα την άλλη φορά!) Αλλά την Τετάρτη γιατί η γιαγιά στο Βόλο δεν έχει Internet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 20:04 Η Ελένη Άνση: #1.093 24-10-08 20:04 Αχ, αυτή η γάτα, η μις Ταρταρούγα!!! Κάθε φορά είναι και πιο όμορφη, σοβαρή και επιβλητική. Μυρτούλα for ever!!!. Βέβαια, απ'ότι φαίνεται, ο Αρούλης σου είναι πιο βολικό μοδέλο και μάλιστα, πάει και στήνεται στα σωστά σημεία!!! Στη μέση του πορτοκαλί λουλουδιού, ο πορτοκαλί γάτος, δίπλα στα ηλιοτρόπια. Υπέροχη φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 20:08 Η Ελένη Άνση: #1.094 24-10-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σας κεραμιδάκια! Αύριο φεύγουμε για Βόλο(και θα φέρω φωτό από τα super γατιά που σας έλεγα την άλλη φορά!) Αλλά την Τετάρτη γιατί η γιαγιά στο Βόλο δεν έχει Internet! Click για ανάπτυξη... Καλό ταξίδι κουνελάκι, θα περιμένουμε φωτό των γατακίων. Δεν έχουμε απαίτηση να έχουν οι γιαγιάδες ίντερνετ Εδώ πάμε σκούντα βρόντα με τους Η/Υ οι μαμάδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:36 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.095 24-10-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καιρο ειχα να ανεβασω μερικες φωτογραφιες των γατο-παιδιων μου! Ιδου καποιες, που εβγαλα τωρα το βραδυ. Φυσικα η τεταρτη ειναι ολα τα λεφτα! Η τελευταια με την Μυρτουλα, ειναι λιγο σκοτεινη αλλα ειπα να μην την αφησω παραπονεμενη και χωρις δημοσιοτητα! Click για ανάπτυξη... ωραίος ο Αρης ,και ποζάτος ( το ονυχοδρόμιο καταπληκτικό, απο πού τον ψήνει η Μυρτώ να διαβάζει περισσότερο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:44 Η Μυρτω4038: #1.096 24-10-08 22:44 Σας ευχαριστω για το καλα σας λογια, η αληθεια ειναι οτι η Μυρτουλα ειναι πολυ δυσκολη στην φωτογραφηση.Εκει που πας να την φωτογραφησεις σου γυρναει την πλατη της. Ο Αρουλης απο την αλλη "στηνεται" στην κυριολεξια. Οσο διακριτηκη και ακριβοθωρητη ειναι η μια, τοσο γεννημενο μοντελο ο αλλος.Και στεκεται ακινητος μεχρι να βγει η φωτο και κοιταζει μες τον φακο χωρις καμια "βοηθεια" απο μενα. Και πως καταφερνει και βγαινει παντα ομορφος ,θα μπορουσε πραγματικα να κανει καριερα μοντελου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:48 Η Zbeebz έγραψε: #1.097 24-10-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καιρο ειχα να ανεβασω μερικες φωτογραφιες των γατο-παιδιων μου! Ιδου καποιες, που εβγαλα τωρα το βραδυ. Φυσικα η τεταρτη ειναι ολα τα λεφτα! Η τελευταια με την Μυρτουλα, ειναι λιγο σκοτεινη αλλα ειπα να μην την αφησω παραπονεμενη και χωρις δημοσιοτητα! Click για ανάπτυξη... Ο Άρης είναι το πυρόξανθο γκαραζοτεκνό και η Μυρτούλα μοιάζει σαν πυργοδέσποινα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:49 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.098 24-10-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από niki: Σας ευχαριστω για το καλα σας λογια, η αληθεια ειναι οτι η Μυρτουλα ειναι πολυ δυσκολη στην φωτογραφηση.Εκει που πας να την φωτογραφησεις σου γυρναει την πλατη της. Ο Αρουλης απο την αλλη "στηνεται" στην κυριολεξια. Οσο διακριτηκη και ακριβοθωρητη ειναι η μια, τοσο γεννημενο μοντελο ο αλλος.Και στεκεται ακινητος μεχρι να βγει η φωτο και κοιταζει μες τον φακο χωρις καμια "βοηθεια" απο μενα. Και πως καταφερνει και βγαινει παντα ομορφος ,θα μπορουσε πραγματικα να κανει καριερα μοντελου Click για ανάπτυξη... να τον έχουμε στα υπόψη αν ακούσουμε για καμιά οντισιον , ενδιαφέρεται μόνο για γατοτροφές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:59 Η moukelis έγραψε: #1.099 24-10-08 22:59 Ναι ναι τι τομεα της μοδος προτιμα ο μεσιε Αρης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 23:25 Η Μυρτω4038: #1.100 24-10-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: ωραίος ο Αρης ,και ποζάτος ( το ονυχοδρόμιο καταπληκτικό, απο πού τον ψήνει η Μυρτώ να διαβάζει περισσότερο; Click για ανάπτυξη... Μπα μονο φωτογραφιες βγαινει αναμεσα στα βιβλια, δεν βλεπω να μορφωθηκε καθολου, παλι μπουνταλακος εμεινε! Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: να τον έχουμε στα υπόψη αν ακούσουμε για καμιά οντισιον , ενδιαφέρεται μόνο για γατοτροφές; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι τι τομεα της μοδος προτιμα ο μεσιε Αρης; Click για ανάπτυξη... Εγω νομιζω δεν τον ενδιαφερει τι θα διαφημιζει, αρκει να εχει δημοσιοτητα και να τον θαυμαζουν! Κατι σαν τον Σειριο ενα πραγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Κοντεύει ενάμισι... Τέλη Ιουνίου του '07 γεννήθηκε. Click για ανάπτυξη... Το γλυκουλίνι μου!! Μικρουλάκι είναι ακόμα!! Να σου ζήσουν!! Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Το δικό μου είναι μοναχούλι του, το γλυκό μου, γι'αυτό, παίζουμε μαζί.. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς και το δικό μου μοναχούλι του είναι... Κι εγώ είμαι το παιχνίδι του!! Πάντως το έχω μετανοιώσει που δεν του έφερα ένα αδερφάκι... Αν μπορείς να πάρεις και δεύτερο (αλήθεια πόσο είναι το μικρό σου κάντο!! Δε θα το μετανοιώσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:33 Η Ελένη Άνση: #1.082 23-10-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από CrazyTourists: Δυστυχώς και το δικό μου μοναχούλι του είναι... Κι εγώ είμαι το παιχνίδι του!! Πάντως το έχω μετανοιώσει που δεν του έφερα ένα αδερφάκι... Αν μπορείς να πάρεις και δεύτερο (αλήθεια πόσο είναι το μικρό σου κάντο!! Δε θα το μετανοιώσεις!! Click για ανάπτυξη... Η Μπασσέτ μου είναι επτά μηνών. Πολύ θα ήθελα ένα δεύτερο και τρίτο και τέταρτο γατάκι, αλλά, η παντελής έλλειψη χρόνου λόγω επαγγέλματος και μια ολόκληρη οικογένεια επάνω μου, άσε τους παππούδες, καθιστούν και την ιδέα απαγορευτική. Μόνο αν βρεθεί κανένα ορφανό στο δρόμο μου, αλλά, κι αυτό απίθανο είναι, καθώς είμαι σπίτι- δουλειά -δουλειά-σπίτι κι αυτό με ΙΧ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:38 Η CrazyTourists: #1.083 23-10-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η Μπασσέτ μου είναι επτά μηνών. Πολύ θα ήθελα ένα δεύτερο και τρίτο και τέταρτο γατάκι, αλλά, η παντελής έλλειψη χρόνου λόγω επαγγέλματος και μια ολόκληρη οικογένεια επάνω μου, άσε τους παππούδες, καθιστούν και την ιδέα απαγορευτική. Μόνο αν βρεθεί κανένα ορφανό στο δρόμο μου, αλλά, κι αυτό απίθανο είναι, καθώς είμαι σπίτι- δουλειά -δουλειά-σπίτι κι αυτό με ΙΧ. Click για ανάπτυξη... Μικρούλα είναι ακόμα!! Έχεις πολλά χρόνια μπροστά σου!! Μπορεί στο μέλλον να είναι πιο εύκολα τα πράγματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:54 Η Ελένη Άνση: #1.084 23-10-08 17:54 Ας ελπίσουμε ότι ναι Ήδη, φέτος είχα κλείσει 17!!!χρόνια χωρίς γάτα λόγω της απελπιστικά δύσκολης κατάστασης από πλευράς υποχρεώσεων. Ποιά, εγώ, που ως και τις κότες (εκτός από περιστέρια, παπάκια, γατιά, γεράκι, παπαγαλάκια), τις είχα ,ως κοριτσάκι, για pet. Λόγω δε του βεβαρημένου μου παρελθόντος, ήμουν και συνεχώς κατηγορούμενη από τα παιδιά μου, που δεν είχαμε ζωάκι. Τώρα, μεγάλωσαν, φροντίζουν τη Μπασσέτ όταν λείπω και είμαστε όλοι ευτυχισμένοι (ελπίζω και το χρυσό μου Μπασσουλίνι).Στη φωτογραφία εδώ, είναι νυσταγμένη, όχι λυπημένη Στρώθηκε σε ένα παλιό πουλόβερ και παρακολουθώντας με να μαγειρεύω.....αποκοιμήθηκε. Μου άρεσε η χρωματική σύνθεση και μόλις άνοιξε τα μάτια της ...τσακ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2202.jpg 194 KB · Εμφανίσεις: 19 CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:57 Η CrazyTourists: #1.085 23-10-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: μόλις άνοιξε τα μάτια της ...τσακ Click για ανάπτυξη... Μόλις άνοιξε τα απίστευτα μάτια της θες να πεις!!! Κούκλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 18:01 Η Ελένη Άνση: #1.086 23-10-08 18:01 Ευχαριστώ, ναι, έχω δυο πράσινα μάτια με μπλε βλεφαρίδες, που έχουνε κάνει τρελλούς πέντε ανθρώπους, χιχινιαρ, χιχινιαρ, χιχινιαρ..:kiss::cat::cat: ΜΠΑΣΣΕΤ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 18:03 Η CrazyTourists: #1.087 23-10-08 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ευχαριστώ, ναι, έχω δυο πράσινα μάτια με μπλε βλεφαρίδες, που έχουνε κάνει τρελλούς πέντε ανθρώπους, χιχινιαρ, χιχινιαρ, χιχινιαρ..:kiss::cat::cat: ΜΠΑΣΣΕΤ Click για ανάπτυξη... 6 με μένα!! Χαχα!! Αλλά δεν ήταν και πολύ δύσκολο, αφού με έχει ξεμυαλίζει το δικό μου γατουλίνι κανονικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 19:23 Η stellak έγραψε: #1.088 23-10-08 19:23 Η Μπασσέτ είναι πολύ χαριτωμένη γάτα και φαίνεται παιχνιδιάρα Είναι και μικρουλίτσα, μωρέ, ακόμα γι'αυτό παίζει σαν τρελόγατο! Ό κόσμος είναι ένα τεράστιο λούνα παρκ σ'αυτές τις ηλικίες και τα πάντα μπορούν να γίνουν παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 00:42 Η Μυρτω4038: #1.089 24-10-08 00:42 Καιρο ειχα να ανεβασω μερικες φωτογραφιες των γατο-παιδιων μου! Ιδου καποιες, που εβγαλα τωρα το βραδυ. Φυσικα η τεταρτη ειναι ολα τα λεφτα! Η τελευταια με την Μυρτουλα, ειναι λιγο σκοτεινη αλλα ειπα να μην την αφησω παραπονεμενη και χωρις δημοσιοτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Αδης και Αρης 001 α.jpg 142,5 KB · Εμφανίσεις: 23 Αδης και Αρης 006 α.jpg 155,3 KB · Εμφανίσεις: 20 Αδης και Αρης 008 α.jpg 148,2 KB · Εμφανίσεις: 27 Αδης και Αρης 009 α.jpg 174,1 KB · Εμφανίσεις: 29 Αδης και Αρης 010 α.jpg 114,3 KB · Εμφανίσεις: 27 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 08:10 Η aretha έγραψε: #1.090 24-10-08 08:10 Πολύ καλές, Νίκη! Ο Αρούλης πολύ ποζάτος, ε; Μ' αρέσει και στην πρώτη, με το σέξι σταυροπόδι! Διαβάζει και mycat εε; Γι' αυτό να προσέχουμε όλοι τι γράφουμε, διαβάζουν και ανήλικα γατιά Η Μυρτούλα σοβαρή και ψαρωτική, όπως πάντα. Ο άσπρος γιακάς της, τέλειος! (Off-topic σχόλιο, αλλά μ' αρέσει πολύ κι ο κίτρινος τοίχος σου, τρελαίνομαι για χρωματιστά σπίτια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:56 Η gatouni έγραψε: #1.091 24-10-08 13:56 Αχ Νίκη πολύ ωραίο το ονυχοδρόμιο που κάθεται ο Αρούλης, ο οποίος από ότι βλέπω έχει "πήξει" στο διάβασμα, όλο μες τα βιβλία είναι, η δε Μυρτούλα μια σοβαρή κουλίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 20:02 Η bunny έγραψε: #1.092 24-10-08 20:02 Γεια σας κεραμιδάκια! Αύριο φεύγουμε για Βόλο(και θα φέρω φωτό από τα super γατιά που σας έλεγα την άλλη φορά!) Αλλά την Τετάρτη γιατί η γιαγιά στο Βόλο δεν έχει Internet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 20:04 Η Ελένη Άνση: #1.093 24-10-08 20:04 Αχ, αυτή η γάτα, η μις Ταρταρούγα!!! Κάθε φορά είναι και πιο όμορφη, σοβαρή και επιβλητική. Μυρτούλα for ever!!!. Βέβαια, απ'ότι φαίνεται, ο Αρούλης σου είναι πιο βολικό μοδέλο και μάλιστα, πάει και στήνεται στα σωστά σημεία!!! Στη μέση του πορτοκαλί λουλουδιού, ο πορτοκαλί γάτος, δίπλα στα ηλιοτρόπια. Υπέροχη φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 20:08 Η Ελένη Άνση: #1.094 24-10-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σας κεραμιδάκια! Αύριο φεύγουμε για Βόλο(και θα φέρω φωτό από τα super γατιά που σας έλεγα την άλλη φορά!) Αλλά την Τετάρτη γιατί η γιαγιά στο Βόλο δεν έχει Internet! Click για ανάπτυξη... Καλό ταξίδι κουνελάκι, θα περιμένουμε φωτό των γατακίων. Δεν έχουμε απαίτηση να έχουν οι γιαγιάδες ίντερνετ Εδώ πάμε σκούντα βρόντα με τους Η/Υ οι μαμάδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:36 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.095 24-10-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καιρο ειχα να ανεβασω μερικες φωτογραφιες των γατο-παιδιων μου! Ιδου καποιες, που εβγαλα τωρα το βραδυ. Φυσικα η τεταρτη ειναι ολα τα λεφτα! Η τελευταια με την Μυρτουλα, ειναι λιγο σκοτεινη αλλα ειπα να μην την αφησω παραπονεμενη και χωρις δημοσιοτητα! Click για ανάπτυξη... ωραίος ο Αρης ,και ποζάτος ( το ονυχοδρόμιο καταπληκτικό, απο πού τον ψήνει η Μυρτώ να διαβάζει περισσότερο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:44 Η Μυρτω4038: #1.096 24-10-08 22:44 Σας ευχαριστω για το καλα σας λογια, η αληθεια ειναι οτι η Μυρτουλα ειναι πολυ δυσκολη στην φωτογραφηση.Εκει που πας να την φωτογραφησεις σου γυρναει την πλατη της. Ο Αρουλης απο την αλλη "στηνεται" στην κυριολεξια. Οσο διακριτηκη και ακριβοθωρητη ειναι η μια, τοσο γεννημενο μοντελο ο αλλος.Και στεκεται ακινητος μεχρι να βγει η φωτο και κοιταζει μες τον φακο χωρις καμια "βοηθεια" απο μενα. Και πως καταφερνει και βγαινει παντα ομορφος ,θα μπορουσε πραγματικα να κανει καριερα μοντελου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:48 Η Zbeebz έγραψε: #1.097 24-10-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καιρο ειχα να ανεβασω μερικες φωτογραφιες των γατο-παιδιων μου! Ιδου καποιες, που εβγαλα τωρα το βραδυ. Φυσικα η τεταρτη ειναι ολα τα λεφτα! Η τελευταια με την Μυρτουλα, ειναι λιγο σκοτεινη αλλα ειπα να μην την αφησω παραπονεμενη και χωρις δημοσιοτητα! Click για ανάπτυξη... Ο Άρης είναι το πυρόξανθο γκαραζοτεκνό και η Μυρτούλα μοιάζει σαν πυργοδέσποινα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:49 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.098 24-10-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από niki: Σας ευχαριστω για το καλα σας λογια, η αληθεια ειναι οτι η Μυρτουλα ειναι πολυ δυσκολη στην φωτογραφηση.Εκει που πας να την φωτογραφησεις σου γυρναει την πλατη της. Ο Αρουλης απο την αλλη "στηνεται" στην κυριολεξια. Οσο διακριτηκη και ακριβοθωρητη ειναι η μια, τοσο γεννημενο μοντελο ο αλλος.Και στεκεται ακινητος μεχρι να βγει η φωτο και κοιταζει μες τον φακο χωρις καμια "βοηθεια" απο μενα. Και πως καταφερνει και βγαινει παντα ομορφος ,θα μπορουσε πραγματικα να κανει καριερα μοντελου Click για ανάπτυξη... να τον έχουμε στα υπόψη αν ακούσουμε για καμιά οντισιον , ενδιαφέρεται μόνο για γατοτροφές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:59 Η moukelis έγραψε: #1.099 24-10-08 22:59 Ναι ναι τι τομεα της μοδος προτιμα ο μεσιε Αρης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 23:25 Η Μυρτω4038: #1.100 24-10-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: ωραίος ο Αρης ,και ποζάτος ( το ονυχοδρόμιο καταπληκτικό, απο πού τον ψήνει η Μυρτώ να διαβάζει περισσότερο; Click για ανάπτυξη... Μπα μονο φωτογραφιες βγαινει αναμεσα στα βιβλια, δεν βλεπω να μορφωθηκε καθολου, παλι μπουνταλακος εμεινε! Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: να τον έχουμε στα υπόψη αν ακούσουμε για καμιά οντισιον , ενδιαφέρεται μόνο για γατοτροφές; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι τι τομεα της μοδος προτιμα ο μεσιε Αρης; Click για ανάπτυξη... Εγω νομιζω δεν τον ενδιαφερει τι θα διαφημιζει, αρκει να εχει δημοσιοτητα και να τον θαυμαζουν! Κατι σαν τον Σειριο ενα πραγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από CrazyTourists: Δυστυχώς και το δικό μου μοναχούλι του είναι... Κι εγώ είμαι το παιχνίδι του!! Πάντως το έχω μετανοιώσει που δεν του έφερα ένα αδερφάκι... Αν μπορείς να πάρεις και δεύτερο (αλήθεια πόσο είναι το μικρό σου κάντο!! Δε θα το μετανοιώσεις!! Click για ανάπτυξη... Η Μπασσέτ μου είναι επτά μηνών. Πολύ θα ήθελα ένα δεύτερο και τρίτο και τέταρτο γατάκι, αλλά, η παντελής έλλειψη χρόνου λόγω επαγγέλματος και μια ολόκληρη οικογένεια επάνω μου, άσε τους παππούδες, καθιστούν και την ιδέα απαγορευτική. Μόνο αν βρεθεί κανένα ορφανό στο δρόμο μου, αλλά, κι αυτό απίθανο είναι, καθώς είμαι σπίτι- δουλειά -δουλειά-σπίτι κι αυτό με ΙΧ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:38 Η CrazyTourists: #1.083 23-10-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η Μπασσέτ μου είναι επτά μηνών. Πολύ θα ήθελα ένα δεύτερο και τρίτο και τέταρτο γατάκι, αλλά, η παντελής έλλειψη χρόνου λόγω επαγγέλματος και μια ολόκληρη οικογένεια επάνω μου, άσε τους παππούδες, καθιστούν και την ιδέα απαγορευτική. Μόνο αν βρεθεί κανένα ορφανό στο δρόμο μου, αλλά, κι αυτό απίθανο είναι, καθώς είμαι σπίτι- δουλειά -δουλειά-σπίτι κι αυτό με ΙΧ. Click για ανάπτυξη... Μικρούλα είναι ακόμα!! Έχεις πολλά χρόνια μπροστά σου!! Μπορεί στο μέλλον να είναι πιο εύκολα τα πράγματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:54 Η Ελένη Άνση: #1.084 23-10-08 17:54 Ας ελπίσουμε ότι ναι Ήδη, φέτος είχα κλείσει 17!!!χρόνια χωρίς γάτα λόγω της απελπιστικά δύσκολης κατάστασης από πλευράς υποχρεώσεων. Ποιά, εγώ, που ως και τις κότες (εκτός από περιστέρια, παπάκια, γατιά, γεράκι, παπαγαλάκια), τις είχα ,ως κοριτσάκι, για pet. Λόγω δε του βεβαρημένου μου παρελθόντος, ήμουν και συνεχώς κατηγορούμενη από τα παιδιά μου, που δεν είχαμε ζωάκι. Τώρα, μεγάλωσαν, φροντίζουν τη Μπασσέτ όταν λείπω και είμαστε όλοι ευτυχισμένοι (ελπίζω και το χρυσό μου Μπασσουλίνι).Στη φωτογραφία εδώ, είναι νυσταγμένη, όχι λυπημένη Στρώθηκε σε ένα παλιό πουλόβερ και παρακολουθώντας με να μαγειρεύω.....αποκοιμήθηκε. Μου άρεσε η χρωματική σύνθεση και μόλις άνοιξε τα μάτια της ...τσακ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2202.jpg 194 KB · Εμφανίσεις: 19 CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:57 Η CrazyTourists: #1.085 23-10-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: μόλις άνοιξε τα μάτια της ...τσακ Click για ανάπτυξη... Μόλις άνοιξε τα απίστευτα μάτια της θες να πεις!!! Κούκλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 18:01 Η Ελένη Άνση: #1.086 23-10-08 18:01 Ευχαριστώ, ναι, έχω δυο πράσινα μάτια με μπλε βλεφαρίδες, που έχουνε κάνει τρελλούς πέντε ανθρώπους, χιχινιαρ, χιχινιαρ, χιχινιαρ..:kiss::cat::cat: ΜΠΑΣΣΕΤ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 18:03 Η CrazyTourists: #1.087 23-10-08 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ευχαριστώ, ναι, έχω δυο πράσινα μάτια με μπλε βλεφαρίδες, που έχουνε κάνει τρελλούς πέντε ανθρώπους, χιχινιαρ, χιχινιαρ, χιχινιαρ..:kiss::cat::cat: ΜΠΑΣΣΕΤ Click για ανάπτυξη... 6 με μένα!! Χαχα!! Αλλά δεν ήταν και πολύ δύσκολο, αφού με έχει ξεμυαλίζει το δικό μου γατουλίνι κανονικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 19:23 Η stellak έγραψε: #1.088 23-10-08 19:23 Η Μπασσέτ είναι πολύ χαριτωμένη γάτα και φαίνεται παιχνιδιάρα Είναι και μικρουλίτσα, μωρέ, ακόμα γι'αυτό παίζει σαν τρελόγατο! Ό κόσμος είναι ένα τεράστιο λούνα παρκ σ'αυτές τις ηλικίες και τα πάντα μπορούν να γίνουν παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 00:42 Η Μυρτω4038: #1.089 24-10-08 00:42 Καιρο ειχα να ανεβασω μερικες φωτογραφιες των γατο-παιδιων μου! Ιδου καποιες, που εβγαλα τωρα το βραδυ. Φυσικα η τεταρτη ειναι ολα τα λεφτα! Η τελευταια με την Μυρτουλα, ειναι λιγο σκοτεινη αλλα ειπα να μην την αφησω παραπονεμενη και χωρις δημοσιοτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Αδης και Αρης 001 α.jpg 142,5 KB · Εμφανίσεις: 23 Αδης και Αρης 006 α.jpg 155,3 KB · Εμφανίσεις: 20 Αδης και Αρης 008 α.jpg 148,2 KB · Εμφανίσεις: 27 Αδης και Αρης 009 α.jpg 174,1 KB · Εμφανίσεις: 29 Αδης και Αρης 010 α.jpg 114,3 KB · Εμφανίσεις: 27 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 08:10 Η aretha έγραψε: #1.090 24-10-08 08:10 Πολύ καλές, Νίκη! Ο Αρούλης πολύ ποζάτος, ε; Μ' αρέσει και στην πρώτη, με το σέξι σταυροπόδι! Διαβάζει και mycat εε; Γι' αυτό να προσέχουμε όλοι τι γράφουμε, διαβάζουν και ανήλικα γατιά Η Μυρτούλα σοβαρή και ψαρωτική, όπως πάντα. Ο άσπρος γιακάς της, τέλειος! (Off-topic σχόλιο, αλλά μ' αρέσει πολύ κι ο κίτρινος τοίχος σου, τρελαίνομαι για χρωματιστά σπίτια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:56 Η gatouni έγραψε: #1.091 24-10-08 13:56 Αχ Νίκη πολύ ωραίο το ονυχοδρόμιο που κάθεται ο Αρούλης, ο οποίος από ότι βλέπω έχει "πήξει" στο διάβασμα, όλο μες τα βιβλία είναι, η δε Μυρτούλα μια σοβαρή κουλίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 20:02 Η bunny έγραψε: #1.092 24-10-08 20:02 Γεια σας κεραμιδάκια! Αύριο φεύγουμε για Βόλο(και θα φέρω φωτό από τα super γατιά που σας έλεγα την άλλη φορά!) Αλλά την Τετάρτη γιατί η γιαγιά στο Βόλο δεν έχει Internet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 20:04 Η Ελένη Άνση: #1.093 24-10-08 20:04 Αχ, αυτή η γάτα, η μις Ταρταρούγα!!! Κάθε φορά είναι και πιο όμορφη, σοβαρή και επιβλητική. Μυρτούλα for ever!!!. Βέβαια, απ'ότι φαίνεται, ο Αρούλης σου είναι πιο βολικό μοδέλο και μάλιστα, πάει και στήνεται στα σωστά σημεία!!! Στη μέση του πορτοκαλί λουλουδιού, ο πορτοκαλί γάτος, δίπλα στα ηλιοτρόπια. Υπέροχη φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 20:08 Η Ελένη Άνση: #1.094 24-10-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σας κεραμιδάκια! Αύριο φεύγουμε για Βόλο(και θα φέρω φωτό από τα super γατιά που σας έλεγα την άλλη φορά!) Αλλά την Τετάρτη γιατί η γιαγιά στο Βόλο δεν έχει Internet! Click για ανάπτυξη... Καλό ταξίδι κουνελάκι, θα περιμένουμε φωτό των γατακίων. Δεν έχουμε απαίτηση να έχουν οι γιαγιάδες ίντερνετ Εδώ πάμε σκούντα βρόντα με τους Η/Υ οι μαμάδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:36 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.095 24-10-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καιρο ειχα να ανεβασω μερικες φωτογραφιες των γατο-παιδιων μου! Ιδου καποιες, που εβγαλα τωρα το βραδυ. Φυσικα η τεταρτη ειναι ολα τα λεφτα! Η τελευταια με την Μυρτουλα, ειναι λιγο σκοτεινη αλλα ειπα να μην την αφησω παραπονεμενη και χωρις δημοσιοτητα! Click για ανάπτυξη... ωραίος ο Αρης ,και ποζάτος ( το ονυχοδρόμιο καταπληκτικό, απο πού τον ψήνει η Μυρτώ να διαβάζει περισσότερο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:44 Η Μυρτω4038: #1.096 24-10-08 22:44 Σας ευχαριστω για το καλα σας λογια, η αληθεια ειναι οτι η Μυρτουλα ειναι πολυ δυσκολη στην φωτογραφηση.Εκει που πας να την φωτογραφησεις σου γυρναει την πλατη της. Ο Αρουλης απο την αλλη "στηνεται" στην κυριολεξια. Οσο διακριτηκη και ακριβοθωρητη ειναι η μια, τοσο γεννημενο μοντελο ο αλλος.Και στεκεται ακινητος μεχρι να βγει η φωτο και κοιταζει μες τον φακο χωρις καμια "βοηθεια" απο μενα. Και πως καταφερνει και βγαινει παντα ομορφος ,θα μπορουσε πραγματικα να κανει καριερα μοντελου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:48 Η Zbeebz έγραψε: #1.097 24-10-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καιρο ειχα να ανεβασω μερικες φωτογραφιες των γατο-παιδιων μου! Ιδου καποιες, που εβγαλα τωρα το βραδυ. Φυσικα η τεταρτη ειναι ολα τα λεφτα! Η τελευταια με την Μυρτουλα, ειναι λιγο σκοτεινη αλλα ειπα να μην την αφησω παραπονεμενη και χωρις δημοσιοτητα! Click για ανάπτυξη... Ο Άρης είναι το πυρόξανθο γκαραζοτεκνό και η Μυρτούλα μοιάζει σαν πυργοδέσποινα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:49 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.098 24-10-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από niki: Σας ευχαριστω για το καλα σας λογια, η αληθεια ειναι οτι η Μυρτουλα ειναι πολυ δυσκολη στην φωτογραφηση.Εκει που πας να την φωτογραφησεις σου γυρναει την πλατη της. Ο Αρουλης απο την αλλη "στηνεται" στην κυριολεξια. Οσο διακριτηκη και ακριβοθωρητη ειναι η μια, τοσο γεννημενο μοντελο ο αλλος.Και στεκεται ακινητος μεχρι να βγει η φωτο και κοιταζει μες τον φακο χωρις καμια "βοηθεια" απο μενα. Και πως καταφερνει και βγαινει παντα ομορφος ,θα μπορουσε πραγματικα να κανει καριερα μοντελου Click για ανάπτυξη... να τον έχουμε στα υπόψη αν ακούσουμε για καμιά οντισιον , ενδιαφέρεται μόνο για γατοτροφές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:59 Η moukelis έγραψε: #1.099 24-10-08 22:59 Ναι ναι τι τομεα της μοδος προτιμα ο μεσιε Αρης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 23:25 Η Μυρτω4038: #1.100 24-10-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: ωραίος ο Αρης ,και ποζάτος ( το ονυχοδρόμιο καταπληκτικό, απο πού τον ψήνει η Μυρτώ να διαβάζει περισσότερο; Click για ανάπτυξη... Μπα μονο φωτογραφιες βγαινει αναμεσα στα βιβλια, δεν βλεπω να μορφωθηκε καθολου, παλι μπουνταλακος εμεινε! Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: να τον έχουμε στα υπόψη αν ακούσουμε για καμιά οντισιον , ενδιαφέρεται μόνο για γατοτροφές; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι τι τομεα της μοδος προτιμα ο μεσιε Αρης; Click για ανάπτυξη... Εγω νομιζω δεν τον ενδιαφερει τι θα διαφημιζει, αρκει να εχει δημοσιοτητα και να τον θαυμαζουν! Κατι σαν τον Σειριο ενα πραγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η Μπασσέτ μου είναι επτά μηνών. Πολύ θα ήθελα ένα δεύτερο και τρίτο και τέταρτο γατάκι, αλλά, η παντελής έλλειψη χρόνου λόγω επαγγέλματος και μια ολόκληρη οικογένεια επάνω μου, άσε τους παππούδες, καθιστούν και την ιδέα απαγορευτική. Μόνο αν βρεθεί κανένα ορφανό στο δρόμο μου, αλλά, κι αυτό απίθανο είναι, καθώς είμαι σπίτι- δουλειά -δουλειά-σπίτι κι αυτό με ΙΧ. Click για ανάπτυξη... Μικρούλα είναι ακόμα!! Έχεις πολλά χρόνια μπροστά σου!! Μπορεί στο μέλλον να είναι πιο εύκολα τα πράγματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:54 Η Ελένη Άνση: #1.084 23-10-08 17:54 Ας ελπίσουμε ότι ναι Ήδη, φέτος είχα κλείσει 17!!!χρόνια χωρίς γάτα λόγω της απελπιστικά δύσκολης κατάστασης από πλευράς υποχρεώσεων. Ποιά, εγώ, που ως και τις κότες (εκτός από περιστέρια, παπάκια, γατιά, γεράκι, παπαγαλάκια), τις είχα ,ως κοριτσάκι, για pet. Λόγω δε του βεβαρημένου μου παρελθόντος, ήμουν και συνεχώς κατηγορούμενη από τα παιδιά μου, που δεν είχαμε ζωάκι. Τώρα, μεγάλωσαν, φροντίζουν τη Μπασσέτ όταν λείπω και είμαστε όλοι ευτυχισμένοι (ελπίζω και το χρυσό μου Μπασσουλίνι).Στη φωτογραφία εδώ, είναι νυσταγμένη, όχι λυπημένη Στρώθηκε σε ένα παλιό πουλόβερ και παρακολουθώντας με να μαγειρεύω.....αποκοιμήθηκε. Μου άρεσε η χρωματική σύνθεση και μόλις άνοιξε τα μάτια της ...τσακ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2202.jpg 194 KB · Εμφανίσεις: 19 CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:57 Η CrazyTourists: #1.085 23-10-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: μόλις άνοιξε τα μάτια της ...τσακ Click για ανάπτυξη... Μόλις άνοιξε τα απίστευτα μάτια της θες να πεις!!! Κούκλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 18:01 Η Ελένη Άνση: #1.086 23-10-08 18:01 Ευχαριστώ, ναι, έχω δυο πράσινα μάτια με μπλε βλεφαρίδες, που έχουνε κάνει τρελλούς πέντε ανθρώπους, χιχινιαρ, χιχινιαρ, χιχινιαρ..:kiss::cat::cat: ΜΠΑΣΣΕΤ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 18:03 Η CrazyTourists: #1.087 23-10-08 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ευχαριστώ, ναι, έχω δυο πράσινα μάτια με μπλε βλεφαρίδες, που έχουνε κάνει τρελλούς πέντε ανθρώπους, χιχινιαρ, χιχινιαρ, χιχινιαρ..:kiss::cat::cat: ΜΠΑΣΣΕΤ Click για ανάπτυξη... 6 με μένα!! Χαχα!! Αλλά δεν ήταν και πολύ δύσκολο, αφού με έχει ξεμυαλίζει το δικό μου γατουλίνι κανονικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 19:23 Η stellak έγραψε: #1.088 23-10-08 19:23 Η Μπασσέτ είναι πολύ χαριτωμένη γάτα και φαίνεται παιχνιδιάρα Είναι και μικρουλίτσα, μωρέ, ακόμα γι'αυτό παίζει σαν τρελόγατο! Ό κόσμος είναι ένα τεράστιο λούνα παρκ σ'αυτές τις ηλικίες και τα πάντα μπορούν να γίνουν παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 00:42 Η Μυρτω4038: #1.089 24-10-08 00:42 Καιρο ειχα να ανεβασω μερικες φωτογραφιες των γατο-παιδιων μου! Ιδου καποιες, που εβγαλα τωρα το βραδυ. Φυσικα η τεταρτη ειναι ολα τα λεφτα! Η τελευταια με την Μυρτουλα, ειναι λιγο σκοτεινη αλλα ειπα να μην την αφησω παραπονεμενη και χωρις δημοσιοτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Αδης και Αρης 001 α.jpg 142,5 KB · Εμφανίσεις: 23 Αδης και Αρης 006 α.jpg 155,3 KB · Εμφανίσεις: 20 Αδης και Αρης 008 α.jpg 148,2 KB · Εμφανίσεις: 27 Αδης και Αρης 009 α.jpg 174,1 KB · Εμφανίσεις: 29 Αδης και Αρης 010 α.jpg 114,3 KB · Εμφανίσεις: 27 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 08:10 Η aretha έγραψε: #1.090 24-10-08 08:10 Πολύ καλές, Νίκη! Ο Αρούλης πολύ ποζάτος, ε; Μ' αρέσει και στην πρώτη, με το σέξι σταυροπόδι! Διαβάζει και mycat εε; Γι' αυτό να προσέχουμε όλοι τι γράφουμε, διαβάζουν και ανήλικα γατιά Η Μυρτούλα σοβαρή και ψαρωτική, όπως πάντα. Ο άσπρος γιακάς της, τέλειος! (Off-topic σχόλιο, αλλά μ' αρέσει πολύ κι ο κίτρινος τοίχος σου, τρελαίνομαι για χρωματιστά σπίτια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:56 Η gatouni έγραψε: #1.091 24-10-08 13:56 Αχ Νίκη πολύ ωραίο το ονυχοδρόμιο που κάθεται ο Αρούλης, ο οποίος από ότι βλέπω έχει "πήξει" στο διάβασμα, όλο μες τα βιβλία είναι, η δε Μυρτούλα μια σοβαρή κουλίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 20:02 Η bunny έγραψε: #1.092 24-10-08 20:02 Γεια σας κεραμιδάκια! Αύριο φεύγουμε για Βόλο(και θα φέρω φωτό από τα super γατιά που σας έλεγα την άλλη φορά!) Αλλά την Τετάρτη γιατί η γιαγιά στο Βόλο δεν έχει Internet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 20:04 Η Ελένη Άνση: #1.093 24-10-08 20:04 Αχ, αυτή η γάτα, η μις Ταρταρούγα!!! Κάθε φορά είναι και πιο όμορφη, σοβαρή και επιβλητική. Μυρτούλα for ever!!!. Βέβαια, απ'ότι φαίνεται, ο Αρούλης σου είναι πιο βολικό μοδέλο και μάλιστα, πάει και στήνεται στα σωστά σημεία!!! Στη μέση του πορτοκαλί λουλουδιού, ο πορτοκαλί γάτος, δίπλα στα ηλιοτρόπια. Υπέροχη φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 20:08 Η Ελένη Άνση: #1.094 24-10-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σας κεραμιδάκια! Αύριο φεύγουμε για Βόλο(και θα φέρω φωτό από τα super γατιά που σας έλεγα την άλλη φορά!) Αλλά την Τετάρτη γιατί η γιαγιά στο Βόλο δεν έχει Internet! Click για ανάπτυξη... Καλό ταξίδι κουνελάκι, θα περιμένουμε φωτό των γατακίων. Δεν έχουμε απαίτηση να έχουν οι γιαγιάδες ίντερνετ Εδώ πάμε σκούντα βρόντα με τους Η/Υ οι μαμάδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:36 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.095 24-10-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καιρο ειχα να ανεβασω μερικες φωτογραφιες των γατο-παιδιων μου! Ιδου καποιες, που εβγαλα τωρα το βραδυ. Φυσικα η τεταρτη ειναι ολα τα λεφτα! Η τελευταια με την Μυρτουλα, ειναι λιγο σκοτεινη αλλα ειπα να μην την αφησω παραπονεμενη και χωρις δημοσιοτητα! Click για ανάπτυξη... ωραίος ο Αρης ,και ποζάτος ( το ονυχοδρόμιο καταπληκτικό, απο πού τον ψήνει η Μυρτώ να διαβάζει περισσότερο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:44 Η Μυρτω4038: #1.096 24-10-08 22:44 Σας ευχαριστω για το καλα σας λογια, η αληθεια ειναι οτι η Μυρτουλα ειναι πολυ δυσκολη στην φωτογραφηση.Εκει που πας να την φωτογραφησεις σου γυρναει την πλατη της. Ο Αρουλης απο την αλλη "στηνεται" στην κυριολεξια. Οσο διακριτηκη και ακριβοθωρητη ειναι η μια, τοσο γεννημενο μοντελο ο αλλος.Και στεκεται ακινητος μεχρι να βγει η φωτο και κοιταζει μες τον φακο χωρις καμια "βοηθεια" απο μενα. Και πως καταφερνει και βγαινει παντα ομορφος ,θα μπορουσε πραγματικα να κανει καριερα μοντελου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:48 Η Zbeebz έγραψε: #1.097 24-10-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καιρο ειχα να ανεβασω μερικες φωτογραφιες των γατο-παιδιων μου! Ιδου καποιες, που εβγαλα τωρα το βραδυ. Φυσικα η τεταρτη ειναι ολα τα λεφτα! Η τελευταια με την Μυρτουλα, ειναι λιγο σκοτεινη αλλα ειπα να μην την αφησω παραπονεμενη και χωρις δημοσιοτητα! Click για ανάπτυξη... Ο Άρης είναι το πυρόξανθο γκαραζοτεκνό και η Μυρτούλα μοιάζει σαν πυργοδέσποινα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:49 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.098 24-10-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από niki: Σας ευχαριστω για το καλα σας λογια, η αληθεια ειναι οτι η Μυρτουλα ειναι πολυ δυσκολη στην φωτογραφηση.Εκει που πας να την φωτογραφησεις σου γυρναει την πλατη της. Ο Αρουλης απο την αλλη "στηνεται" στην κυριολεξια. Οσο διακριτηκη και ακριβοθωρητη ειναι η μια, τοσο γεννημενο μοντελο ο αλλος.Και στεκεται ακινητος μεχρι να βγει η φωτο και κοιταζει μες τον φακο χωρις καμια "βοηθεια" απο μενα. Και πως καταφερνει και βγαινει παντα ομορφος ,θα μπορουσε πραγματικα να κανει καριερα μοντελου Click για ανάπτυξη... να τον έχουμε στα υπόψη αν ακούσουμε για καμιά οντισιον , ενδιαφέρεται μόνο για γατοτροφές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:59 Η moukelis έγραψε: #1.099 24-10-08 22:59 Ναι ναι τι τομεα της μοδος προτιμα ο μεσιε Αρης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 23:25 Η Μυρτω4038: #1.100 24-10-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: ωραίος ο Αρης ,και ποζάτος ( το ονυχοδρόμιο καταπληκτικό, απο πού τον ψήνει η Μυρτώ να διαβάζει περισσότερο; Click για ανάπτυξη... Μπα μονο φωτογραφιες βγαινει αναμεσα στα βιβλια, δεν βλεπω να μορφωθηκε καθολου, παλι μπουνταλακος εμεινε! Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: να τον έχουμε στα υπόψη αν ακούσουμε για καμιά οντισιον , ενδιαφέρεται μόνο για γατοτροφές; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι τι τομεα της μοδος προτιμα ο μεσιε Αρης; Click για ανάπτυξη... Εγω νομιζω δεν τον ενδιαφερει τι θα διαφημιζει, αρκει να εχει δημοσιοτητα και να τον θαυμαζουν! Κατι σαν τον Σειριο ενα πραγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ας ελπίσουμε ότι ναι Ήδη, φέτος είχα κλείσει 17!!!χρόνια χωρίς γάτα λόγω της απελπιστικά δύσκολης κατάστασης από πλευράς υποχρεώσεων. Ποιά, εγώ, που ως και τις κότες (εκτός από περιστέρια, παπάκια, γατιά, γεράκι, παπαγαλάκια), τις είχα ,ως κοριτσάκι, για pet. Λόγω δε του βεβαρημένου μου παρελθόντος, ήμουν και συνεχώς κατηγορούμενη από τα παιδιά μου, που δεν είχαμε ζωάκι. Τώρα, μεγάλωσαν, φροντίζουν τη Μπασσέτ όταν λείπω και είμαστε όλοι ευτυχισμένοι (ελπίζω και το χρυσό μου Μπασσουλίνι).Στη φωτογραφία εδώ, είναι νυσταγμένη, όχι λυπημένη Στρώθηκε σε ένα παλιό πουλόβερ και παρακολουθώντας με να μαγειρεύω.....αποκοιμήθηκε. Μου άρεσε η χρωματική σύνθεση και μόλις άνοιξε τα μάτια της ...τσακ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:57 Η CrazyTourists: #1.085 23-10-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: μόλις άνοιξε τα μάτια της ...τσακ Click για ανάπτυξη... Μόλις άνοιξε τα απίστευτα μάτια της θες να πεις!!! Κούκλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 18:01 Η Ελένη Άνση: #1.086 23-10-08 18:01 Ευχαριστώ, ναι, έχω δυο πράσινα μάτια με μπλε βλεφαρίδες, που έχουνε κάνει τρελλούς πέντε ανθρώπους, χιχινιαρ, χιχινιαρ, χιχινιαρ..:kiss::cat::cat: ΜΠΑΣΣΕΤ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 18:03 Η CrazyTourists: #1.087 23-10-08 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ευχαριστώ, ναι, έχω δυο πράσινα μάτια με μπλε βλεφαρίδες, που έχουνε κάνει τρελλούς πέντε ανθρώπους, χιχινιαρ, χιχινιαρ, χιχινιαρ..:kiss::cat::cat: ΜΠΑΣΣΕΤ Click για ανάπτυξη... 6 με μένα!! Χαχα!! Αλλά δεν ήταν και πολύ δύσκολο, αφού με έχει ξεμυαλίζει το δικό μου γατουλίνι κανονικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 19:23 Η stellak έγραψε: #1.088 23-10-08 19:23 Η Μπασσέτ είναι πολύ χαριτωμένη γάτα και φαίνεται παιχνιδιάρα Είναι και μικρουλίτσα, μωρέ, ακόμα γι'αυτό παίζει σαν τρελόγατο! Ό κόσμος είναι ένα τεράστιο λούνα παρκ σ'αυτές τις ηλικίες και τα πάντα μπορούν να γίνουν παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 00:42 Η Μυρτω4038: #1.089 24-10-08 00:42 Καιρο ειχα να ανεβασω μερικες φωτογραφιες των γατο-παιδιων μου! Ιδου καποιες, που εβγαλα τωρα το βραδυ. Φυσικα η τεταρτη ειναι ολα τα λεφτα! Η τελευταια με την Μυρτουλα, ειναι λιγο σκοτεινη αλλα ειπα να μην την αφησω παραπονεμενη και χωρις δημοσιοτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Αδης και Αρης 001 α.jpg 142,5 KB · Εμφανίσεις: 23 Αδης και Αρης 006 α.jpg 155,3 KB · Εμφανίσεις: 20 Αδης και Αρης 008 α.jpg 148,2 KB · Εμφανίσεις: 27 Αδης και Αρης 009 α.jpg 174,1 KB · Εμφανίσεις: 29 Αδης και Αρης 010 α.jpg 114,3 KB · Εμφανίσεις: 27 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 08:10 Η aretha έγραψε: #1.090 24-10-08 08:10 Πολύ καλές, Νίκη! Ο Αρούλης πολύ ποζάτος, ε; Μ' αρέσει και στην πρώτη, με το σέξι σταυροπόδι! Διαβάζει και mycat εε; Γι' αυτό να προσέχουμε όλοι τι γράφουμε, διαβάζουν και ανήλικα γατιά Η Μυρτούλα σοβαρή και ψαρωτική, όπως πάντα. Ο άσπρος γιακάς της, τέλειος! (Off-topic σχόλιο, αλλά μ' αρέσει πολύ κι ο κίτρινος τοίχος σου, τρελαίνομαι για χρωματιστά σπίτια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:56 Η gatouni έγραψε: #1.091 24-10-08 13:56 Αχ Νίκη πολύ ωραίο το ονυχοδρόμιο που κάθεται ο Αρούλης, ο οποίος από ότι βλέπω έχει "πήξει" στο διάβασμα, όλο μες τα βιβλία είναι, η δε Μυρτούλα μια σοβαρή κουλίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 20:02 Η bunny έγραψε: #1.092 24-10-08 20:02 Γεια σας κεραμιδάκια! Αύριο φεύγουμε για Βόλο(και θα φέρω φωτό από τα super γατιά που σας έλεγα την άλλη φορά!) Αλλά την Τετάρτη γιατί η γιαγιά στο Βόλο δεν έχει Internet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 20:04 Η Ελένη Άνση: #1.093 24-10-08 20:04 Αχ, αυτή η γάτα, η μις Ταρταρούγα!!! Κάθε φορά είναι και πιο όμορφη, σοβαρή και επιβλητική. Μυρτούλα for ever!!!. Βέβαια, απ'ότι φαίνεται, ο Αρούλης σου είναι πιο βολικό μοδέλο και μάλιστα, πάει και στήνεται στα σωστά σημεία!!! Στη μέση του πορτοκαλί λουλουδιού, ο πορτοκαλί γάτος, δίπλα στα ηλιοτρόπια. Υπέροχη φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 20:08 Η Ελένη Άνση: #1.094 24-10-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σας κεραμιδάκια! Αύριο φεύγουμε για Βόλο(και θα φέρω φωτό από τα super γατιά που σας έλεγα την άλλη φορά!) Αλλά την Τετάρτη γιατί η γιαγιά στο Βόλο δεν έχει Internet! Click για ανάπτυξη... Καλό ταξίδι κουνελάκι, θα περιμένουμε φωτό των γατακίων. Δεν έχουμε απαίτηση να έχουν οι γιαγιάδες ίντερνετ Εδώ πάμε σκούντα βρόντα με τους Η/Υ οι μαμάδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:36 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.095 24-10-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καιρο ειχα να ανεβασω μερικες φωτογραφιες των γατο-παιδιων μου! Ιδου καποιες, που εβγαλα τωρα το βραδυ. Φυσικα η τεταρτη ειναι ολα τα λεφτα! Η τελευταια με την Μυρτουλα, ειναι λιγο σκοτεινη αλλα ειπα να μην την αφησω παραπονεμενη και χωρις δημοσιοτητα! Click για ανάπτυξη... ωραίος ο Αρης ,και ποζάτος ( το ονυχοδρόμιο καταπληκτικό, απο πού τον ψήνει η Μυρτώ να διαβάζει περισσότερο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:44 Η Μυρτω4038: #1.096 24-10-08 22:44 Σας ευχαριστω για το καλα σας λογια, η αληθεια ειναι οτι η Μυρτουλα ειναι πολυ δυσκολη στην φωτογραφηση.Εκει που πας να την φωτογραφησεις σου γυρναει την πλατη της. Ο Αρουλης απο την αλλη "στηνεται" στην κυριολεξια. Οσο διακριτηκη και ακριβοθωρητη ειναι η μια, τοσο γεννημενο μοντελο ο αλλος.Και στεκεται ακινητος μεχρι να βγει η φωτο και κοιταζει μες τον φακο χωρις καμια "βοηθεια" απο μενα. Και πως καταφερνει και βγαινει παντα ομορφος ,θα μπορουσε πραγματικα να κανει καριερα μοντελου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:48 Η Zbeebz έγραψε: #1.097 24-10-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καιρο ειχα να ανεβασω μερικες φωτογραφιες των γατο-παιδιων μου! Ιδου καποιες, που εβγαλα τωρα το βραδυ. Φυσικα η τεταρτη ειναι ολα τα λεφτα! Η τελευταια με την Μυρτουλα, ειναι λιγο σκοτεινη αλλα ειπα να μην την αφησω παραπονεμενη και χωρις δημοσιοτητα! Click για ανάπτυξη... Ο Άρης είναι το πυρόξανθο γκαραζοτεκνό και η Μυρτούλα μοιάζει σαν πυργοδέσποινα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:49 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.098 24-10-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από niki: Σας ευχαριστω για το καλα σας λογια, η αληθεια ειναι οτι η Μυρτουλα ειναι πολυ δυσκολη στην φωτογραφηση.Εκει που πας να την φωτογραφησεις σου γυρναει την πλατη της. Ο Αρουλης απο την αλλη "στηνεται" στην κυριολεξια. Οσο διακριτηκη και ακριβοθωρητη ειναι η μια, τοσο γεννημενο μοντελο ο αλλος.Και στεκεται ακινητος μεχρι να βγει η φωτο και κοιταζει μες τον φακο χωρις καμια "βοηθεια" απο μενα. Και πως καταφερνει και βγαινει παντα ομορφος ,θα μπορουσε πραγματικα να κανει καριερα μοντελου Click για ανάπτυξη... να τον έχουμε στα υπόψη αν ακούσουμε για καμιά οντισιον , ενδιαφέρεται μόνο για γατοτροφές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:59 Η moukelis έγραψε: #1.099 24-10-08 22:59 Ναι ναι τι τομεα της μοδος προτιμα ο μεσιε Αρης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 23:25 Η Μυρτω4038: #1.100 24-10-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: ωραίος ο Αρης ,και ποζάτος ( το ονυχοδρόμιο καταπληκτικό, απο πού τον ψήνει η Μυρτώ να διαβάζει περισσότερο; Click για ανάπτυξη... Μπα μονο φωτογραφιες βγαινει αναμεσα στα βιβλια, δεν βλεπω να μορφωθηκε καθολου, παλι μπουνταλακος εμεινε! Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: να τον έχουμε στα υπόψη αν ακούσουμε για καμιά οντισιον , ενδιαφέρεται μόνο για γατοτροφές; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι τι τομεα της μοδος προτιμα ο μεσιε Αρης; Click για ανάπτυξη... Εγω νομιζω δεν τον ενδιαφερει τι θα διαφημιζει, αρκει να εχει δημοσιοτητα και να τον θαυμαζουν! Κατι σαν τον Σειριο ενα πραγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: μόλις άνοιξε τα μάτια της ...τσακ Click για ανάπτυξη... Μόλις άνοιξε τα απίστευτα μάτια της θες να πεις!!! Κούκλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 18:01 Η Ελένη Άνση: #1.086 23-10-08 18:01 Ευχαριστώ, ναι, έχω δυο πράσινα μάτια με μπλε βλεφαρίδες, που έχουνε κάνει τρελλούς πέντε ανθρώπους, χιχινιαρ, χιχινιαρ, χιχινιαρ..:kiss::cat::cat: ΜΠΑΣΣΕΤ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 18:03 Η CrazyTourists: #1.087 23-10-08 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ευχαριστώ, ναι, έχω δυο πράσινα μάτια με μπλε βλεφαρίδες, που έχουνε κάνει τρελλούς πέντε ανθρώπους, χιχινιαρ, χιχινιαρ, χιχινιαρ..:kiss::cat::cat: ΜΠΑΣΣΕΤ Click για ανάπτυξη... 6 με μένα!! Χαχα!! Αλλά δεν ήταν και πολύ δύσκολο, αφού με έχει ξεμυαλίζει το δικό μου γατουλίνι κανονικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 19:23 Η stellak έγραψε: #1.088 23-10-08 19:23 Η Μπασσέτ είναι πολύ χαριτωμένη γάτα και φαίνεται παιχνιδιάρα Είναι και μικρουλίτσα, μωρέ, ακόμα γι'αυτό παίζει σαν τρελόγατο! Ό κόσμος είναι ένα τεράστιο λούνα παρκ σ'αυτές τις ηλικίες και τα πάντα μπορούν να γίνουν παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 00:42 Η Μυρτω4038: #1.089 24-10-08 00:42 Καιρο ειχα να ανεβασω μερικες φωτογραφιες των γατο-παιδιων μου! Ιδου καποιες, που εβγαλα τωρα το βραδυ. Φυσικα η τεταρτη ειναι ολα τα λεφτα! Η τελευταια με την Μυρτουλα, ειναι λιγο σκοτεινη αλλα ειπα να μην την αφησω παραπονεμενη και χωρις δημοσιοτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Αδης και Αρης 001 α.jpg 142,5 KB · Εμφανίσεις: 23 Αδης και Αρης 006 α.jpg 155,3 KB · Εμφανίσεις: 20 Αδης και Αρης 008 α.jpg 148,2 KB · Εμφανίσεις: 27 Αδης και Αρης 009 α.jpg 174,1 KB · Εμφανίσεις: 29 Αδης και Αρης 010 α.jpg 114,3 KB · Εμφανίσεις: 27 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 08:10 Η aretha έγραψε: #1.090 24-10-08 08:10 Πολύ καλές, Νίκη! Ο Αρούλης πολύ ποζάτος, ε; Μ' αρέσει και στην πρώτη, με το σέξι σταυροπόδι! Διαβάζει και mycat εε; Γι' αυτό να προσέχουμε όλοι τι γράφουμε, διαβάζουν και ανήλικα γατιά Η Μυρτούλα σοβαρή και ψαρωτική, όπως πάντα. Ο άσπρος γιακάς της, τέλειος! (Off-topic σχόλιο, αλλά μ' αρέσει πολύ κι ο κίτρινος τοίχος σου, τρελαίνομαι για χρωματιστά σπίτια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:56 Η gatouni έγραψε: #1.091 24-10-08 13:56 Αχ Νίκη πολύ ωραίο το ονυχοδρόμιο που κάθεται ο Αρούλης, ο οποίος από ότι βλέπω έχει "πήξει" στο διάβασμα, όλο μες τα βιβλία είναι, η δε Μυρτούλα μια σοβαρή κουλίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 20:02 Η bunny έγραψε: #1.092 24-10-08 20:02 Γεια σας κεραμιδάκια! Αύριο φεύγουμε για Βόλο(και θα φέρω φωτό από τα super γατιά που σας έλεγα την άλλη φορά!) Αλλά την Τετάρτη γιατί η γιαγιά στο Βόλο δεν έχει Internet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 20:04 Η Ελένη Άνση: #1.093 24-10-08 20:04 Αχ, αυτή η γάτα, η μις Ταρταρούγα!!! Κάθε φορά είναι και πιο όμορφη, σοβαρή και επιβλητική. Μυρτούλα for ever!!!. Βέβαια, απ'ότι φαίνεται, ο Αρούλης σου είναι πιο βολικό μοδέλο και μάλιστα, πάει και στήνεται στα σωστά σημεία!!! Στη μέση του πορτοκαλί λουλουδιού, ο πορτοκαλί γάτος, δίπλα στα ηλιοτρόπια. Υπέροχη φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 20:08 Η Ελένη Άνση: #1.094 24-10-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σας κεραμιδάκια! Αύριο φεύγουμε για Βόλο(και θα φέρω φωτό από τα super γατιά που σας έλεγα την άλλη φορά!) Αλλά την Τετάρτη γιατί η γιαγιά στο Βόλο δεν έχει Internet! Click για ανάπτυξη... Καλό ταξίδι κουνελάκι, θα περιμένουμε φωτό των γατακίων. Δεν έχουμε απαίτηση να έχουν οι γιαγιάδες ίντερνετ Εδώ πάμε σκούντα βρόντα με τους Η/Υ οι μαμάδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:36 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.095 24-10-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καιρο ειχα να ανεβασω μερικες φωτογραφιες των γατο-παιδιων μου! Ιδου καποιες, που εβγαλα τωρα το βραδυ. Φυσικα η τεταρτη ειναι ολα τα λεφτα! Η τελευταια με την Μυρτουλα, ειναι λιγο σκοτεινη αλλα ειπα να μην την αφησω παραπονεμενη και χωρις δημοσιοτητα! Click για ανάπτυξη... ωραίος ο Αρης ,και ποζάτος ( το ονυχοδρόμιο καταπληκτικό, απο πού τον ψήνει η Μυρτώ να διαβάζει περισσότερο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:44 Η Μυρτω4038: #1.096 24-10-08 22:44 Σας ευχαριστω για το καλα σας λογια, η αληθεια ειναι οτι η Μυρτουλα ειναι πολυ δυσκολη στην φωτογραφηση.Εκει που πας να την φωτογραφησεις σου γυρναει την πλατη της. Ο Αρουλης απο την αλλη "στηνεται" στην κυριολεξια. Οσο διακριτηκη και ακριβοθωρητη ειναι η μια, τοσο γεννημενο μοντελο ο αλλος.Και στεκεται ακινητος μεχρι να βγει η φωτο και κοιταζει μες τον φακο χωρις καμια "βοηθεια" απο μενα. Και πως καταφερνει και βγαινει παντα ομορφος ,θα μπορουσε πραγματικα να κανει καριερα μοντελου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:48 Η Zbeebz έγραψε: #1.097 24-10-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καιρο ειχα να ανεβασω μερικες φωτογραφιες των γατο-παιδιων μου! Ιδου καποιες, που εβγαλα τωρα το βραδυ. Φυσικα η τεταρτη ειναι ολα τα λεφτα! Η τελευταια με την Μυρτουλα, ειναι λιγο σκοτεινη αλλα ειπα να μην την αφησω παραπονεμενη και χωρις δημοσιοτητα! Click για ανάπτυξη... Ο Άρης είναι το πυρόξανθο γκαραζοτεκνό και η Μυρτούλα μοιάζει σαν πυργοδέσποινα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:49 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.098 24-10-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από niki: Σας ευχαριστω για το καλα σας λογια, η αληθεια ειναι οτι η Μυρτουλα ειναι πολυ δυσκολη στην φωτογραφηση.Εκει που πας να την φωτογραφησεις σου γυρναει την πλατη της. Ο Αρουλης απο την αλλη "στηνεται" στην κυριολεξια. Οσο διακριτηκη και ακριβοθωρητη ειναι η μια, τοσο γεννημενο μοντελο ο αλλος.Και στεκεται ακινητος μεχρι να βγει η φωτο και κοιταζει μες τον φακο χωρις καμια "βοηθεια" απο μενα. Και πως καταφερνει και βγαινει παντα ομορφος ,θα μπορουσε πραγματικα να κανει καριερα μοντελου Click για ανάπτυξη... να τον έχουμε στα υπόψη αν ακούσουμε για καμιά οντισιον , ενδιαφέρεται μόνο για γατοτροφές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:59 Η moukelis έγραψε: #1.099 24-10-08 22:59 Ναι ναι τι τομεα της μοδος προτιμα ο μεσιε Αρης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 23:25 Η Μυρτω4038: #1.100 24-10-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: ωραίος ο Αρης ,και ποζάτος ( το ονυχοδρόμιο καταπληκτικό, απο πού τον ψήνει η Μυρτώ να διαβάζει περισσότερο; Click για ανάπτυξη... Μπα μονο φωτογραφιες βγαινει αναμεσα στα βιβλια, δεν βλεπω να μορφωθηκε καθολου, παλι μπουνταλακος εμεινε! Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: να τον έχουμε στα υπόψη αν ακούσουμε για καμιά οντισιον , ενδιαφέρεται μόνο για γατοτροφές; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι τι τομεα της μοδος προτιμα ο μεσιε Αρης; Click για ανάπτυξη... Εγω νομιζω δεν τον ενδιαφερει τι θα διαφημιζει, αρκει να εχει δημοσιοτητα και να τον θαυμαζουν! Κατι σαν τον Σειριο ενα πραγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστώ, ναι, έχω δυο πράσινα μάτια με μπλε βλεφαρίδες, που έχουνε κάνει τρελλούς πέντε ανθρώπους, χιχινιαρ, χιχινιαρ, χιχινιαρ..:kiss::cat::cat: ΜΠΑΣΣΕΤ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 18:03 Η CrazyTourists: #1.087 23-10-08 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ευχαριστώ, ναι, έχω δυο πράσινα μάτια με μπλε βλεφαρίδες, που έχουνε κάνει τρελλούς πέντε ανθρώπους, χιχινιαρ, χιχινιαρ, χιχινιαρ..:kiss::cat::cat: ΜΠΑΣΣΕΤ Click για ανάπτυξη... 6 με μένα!! Χαχα!! Αλλά δεν ήταν και πολύ δύσκολο, αφού με έχει ξεμυαλίζει το δικό μου γατουλίνι κανονικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 19:23 Η stellak έγραψε: #1.088 23-10-08 19:23 Η Μπασσέτ είναι πολύ χαριτωμένη γάτα και φαίνεται παιχνιδιάρα Είναι και μικρουλίτσα, μωρέ, ακόμα γι'αυτό παίζει σαν τρελόγατο! Ό κόσμος είναι ένα τεράστιο λούνα παρκ σ'αυτές τις ηλικίες και τα πάντα μπορούν να γίνουν παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 00:42 Η Μυρτω4038: #1.089 24-10-08 00:42 Καιρο ειχα να ανεβασω μερικες φωτογραφιες των γατο-παιδιων μου! Ιδου καποιες, που εβγαλα τωρα το βραδυ. Φυσικα η τεταρτη ειναι ολα τα λεφτα! Η τελευταια με την Μυρτουλα, ειναι λιγο σκοτεινη αλλα ειπα να μην την αφησω παραπονεμενη και χωρις δημοσιοτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Αδης και Αρης 001 α.jpg 142,5 KB · Εμφανίσεις: 23 Αδης και Αρης 006 α.jpg 155,3 KB · Εμφανίσεις: 20 Αδης και Αρης 008 α.jpg 148,2 KB · Εμφανίσεις: 27 Αδης και Αρης 009 α.jpg 174,1 KB · Εμφανίσεις: 29 Αδης και Αρης 010 α.jpg 114,3 KB · Εμφανίσεις: 27 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 08:10 Η aretha έγραψε: #1.090 24-10-08 08:10 Πολύ καλές, Νίκη! Ο Αρούλης πολύ ποζάτος, ε; Μ' αρέσει και στην πρώτη, με το σέξι σταυροπόδι! Διαβάζει και mycat εε; Γι' αυτό να προσέχουμε όλοι τι γράφουμε, διαβάζουν και ανήλικα γατιά Η Μυρτούλα σοβαρή και ψαρωτική, όπως πάντα. Ο άσπρος γιακάς της, τέλειος! (Off-topic σχόλιο, αλλά μ' αρέσει πολύ κι ο κίτρινος τοίχος σου, τρελαίνομαι για χρωματιστά σπίτια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:56 Η gatouni έγραψε: #1.091 24-10-08 13:56 Αχ Νίκη πολύ ωραίο το ονυχοδρόμιο που κάθεται ο Αρούλης, ο οποίος από ότι βλέπω έχει "πήξει" στο διάβασμα, όλο μες τα βιβλία είναι, η δε Μυρτούλα μια σοβαρή κουλίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 20:02 Η bunny έγραψε: #1.092 24-10-08 20:02 Γεια σας κεραμιδάκια! Αύριο φεύγουμε για Βόλο(και θα φέρω φωτό από τα super γατιά που σας έλεγα την άλλη φορά!) Αλλά την Τετάρτη γιατί η γιαγιά στο Βόλο δεν έχει Internet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 20:04 Η Ελένη Άνση: #1.093 24-10-08 20:04 Αχ, αυτή η γάτα, η μις Ταρταρούγα!!! Κάθε φορά είναι και πιο όμορφη, σοβαρή και επιβλητική. Μυρτούλα for ever!!!. Βέβαια, απ'ότι φαίνεται, ο Αρούλης σου είναι πιο βολικό μοδέλο και μάλιστα, πάει και στήνεται στα σωστά σημεία!!! Στη μέση του πορτοκαλί λουλουδιού, ο πορτοκαλί γάτος, δίπλα στα ηλιοτρόπια. Υπέροχη φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 20:08 Η Ελένη Άνση: #1.094 24-10-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σας κεραμιδάκια! Αύριο φεύγουμε για Βόλο(και θα φέρω φωτό από τα super γατιά που σας έλεγα την άλλη φορά!) Αλλά την Τετάρτη γιατί η γιαγιά στο Βόλο δεν έχει Internet! Click για ανάπτυξη... Καλό ταξίδι κουνελάκι, θα περιμένουμε φωτό των γατακίων. Δεν έχουμε απαίτηση να έχουν οι γιαγιάδες ίντερνετ Εδώ πάμε σκούντα βρόντα με τους Η/Υ οι μαμάδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:36 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.095 24-10-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καιρο ειχα να ανεβασω μερικες φωτογραφιες των γατο-παιδιων μου! Ιδου καποιες, που εβγαλα τωρα το βραδυ. Φυσικα η τεταρτη ειναι ολα τα λεφτα! Η τελευταια με την Μυρτουλα, ειναι λιγο σκοτεινη αλλα ειπα να μην την αφησω παραπονεμενη και χωρις δημοσιοτητα! Click για ανάπτυξη... ωραίος ο Αρης ,και ποζάτος ( το ονυχοδρόμιο καταπληκτικό, απο πού τον ψήνει η Μυρτώ να διαβάζει περισσότερο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:44 Η Μυρτω4038: #1.096 24-10-08 22:44 Σας ευχαριστω για το καλα σας λογια, η αληθεια ειναι οτι η Μυρτουλα ειναι πολυ δυσκολη στην φωτογραφηση.Εκει που πας να την φωτογραφησεις σου γυρναει την πλατη της. Ο Αρουλης απο την αλλη "στηνεται" στην κυριολεξια. Οσο διακριτηκη και ακριβοθωρητη ειναι η μια, τοσο γεννημενο μοντελο ο αλλος.Και στεκεται ακινητος μεχρι να βγει η φωτο και κοιταζει μες τον φακο χωρις καμια "βοηθεια" απο μενα. Και πως καταφερνει και βγαινει παντα ομορφος ,θα μπορουσε πραγματικα να κανει καριερα μοντελου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:48 Η Zbeebz έγραψε: #1.097 24-10-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καιρο ειχα να ανεβασω μερικες φωτογραφιες των γατο-παιδιων μου! Ιδου καποιες, που εβγαλα τωρα το βραδυ. Φυσικα η τεταρτη ειναι ολα τα λεφτα! Η τελευταια με την Μυρτουλα, ειναι λιγο σκοτεινη αλλα ειπα να μην την αφησω παραπονεμενη και χωρις δημοσιοτητα! Click για ανάπτυξη... Ο Άρης είναι το πυρόξανθο γκαραζοτεκνό και η Μυρτούλα μοιάζει σαν πυργοδέσποινα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:49 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.098 24-10-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από niki: Σας ευχαριστω για το καλα σας λογια, η αληθεια ειναι οτι η Μυρτουλα ειναι πολυ δυσκολη στην φωτογραφηση.Εκει που πας να την φωτογραφησεις σου γυρναει την πλατη της. Ο Αρουλης απο την αλλη "στηνεται" στην κυριολεξια. Οσο διακριτηκη και ακριβοθωρητη ειναι η μια, τοσο γεννημενο μοντελο ο αλλος.Και στεκεται ακινητος μεχρι να βγει η φωτο και κοιταζει μες τον φακο χωρις καμια "βοηθεια" απο μενα. Και πως καταφερνει και βγαινει παντα ομορφος ,θα μπορουσε πραγματικα να κανει καριερα μοντελου Click για ανάπτυξη... να τον έχουμε στα υπόψη αν ακούσουμε για καμιά οντισιον , ενδιαφέρεται μόνο για γατοτροφές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:59 Η moukelis έγραψε: #1.099 24-10-08 22:59 Ναι ναι τι τομεα της μοδος προτιμα ο μεσιε Αρης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 23:25 Η Μυρτω4038: #1.100 24-10-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: ωραίος ο Αρης ,και ποζάτος ( το ονυχοδρόμιο καταπληκτικό, απο πού τον ψήνει η Μυρτώ να διαβάζει περισσότερο; Click για ανάπτυξη... Μπα μονο φωτογραφιες βγαινει αναμεσα στα βιβλια, δεν βλεπω να μορφωθηκε καθολου, παλι μπουνταλακος εμεινε! Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: να τον έχουμε στα υπόψη αν ακούσουμε για καμιά οντισιον , ενδιαφέρεται μόνο για γατοτροφές; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι τι τομεα της μοδος προτιμα ο μεσιε Αρης; Click για ανάπτυξη... Εγω νομιζω δεν τον ενδιαφερει τι θα διαφημιζει, αρκει να εχει δημοσιοτητα και να τον θαυμαζουν! Κατι σαν τον Σειριο ενα πραγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ευχαριστώ, ναι, έχω δυο πράσινα μάτια με μπλε βλεφαρίδες, που έχουνε κάνει τρελλούς πέντε ανθρώπους, χιχινιαρ, χιχινιαρ, χιχινιαρ..:kiss::cat::cat: ΜΠΑΣΣΕΤ Click για ανάπτυξη... 6 με μένα!! Χαχα!! Αλλά δεν ήταν και πολύ δύσκολο, αφού με έχει ξεμυαλίζει το δικό μου γατουλίνι κανονικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 19:23 Η stellak έγραψε: #1.088 23-10-08 19:23 Η Μπασσέτ είναι πολύ χαριτωμένη γάτα και φαίνεται παιχνιδιάρα Είναι και μικρουλίτσα, μωρέ, ακόμα γι'αυτό παίζει σαν τρελόγατο! Ό κόσμος είναι ένα τεράστιο λούνα παρκ σ'αυτές τις ηλικίες και τα πάντα μπορούν να γίνουν παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 00:42 Η Μυρτω4038: #1.089 24-10-08 00:42 Καιρο ειχα να ανεβασω μερικες φωτογραφιες των γατο-παιδιων μου! Ιδου καποιες, που εβγαλα τωρα το βραδυ. Φυσικα η τεταρτη ειναι ολα τα λεφτα! Η τελευταια με την Μυρτουλα, ειναι λιγο σκοτεινη αλλα ειπα να μην την αφησω παραπονεμενη και χωρις δημοσιοτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Αδης και Αρης 001 α.jpg 142,5 KB · Εμφανίσεις: 23 Αδης και Αρης 006 α.jpg 155,3 KB · Εμφανίσεις: 20 Αδης και Αρης 008 α.jpg 148,2 KB · Εμφανίσεις: 27 Αδης και Αρης 009 α.jpg 174,1 KB · Εμφανίσεις: 29 Αδης και Αρης 010 α.jpg 114,3 KB · Εμφανίσεις: 27 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 08:10 Η aretha έγραψε: #1.090 24-10-08 08:10 Πολύ καλές, Νίκη! Ο Αρούλης πολύ ποζάτος, ε; Μ' αρέσει και στην πρώτη, με το σέξι σταυροπόδι! Διαβάζει και mycat εε; Γι' αυτό να προσέχουμε όλοι τι γράφουμε, διαβάζουν και ανήλικα γατιά Η Μυρτούλα σοβαρή και ψαρωτική, όπως πάντα. Ο άσπρος γιακάς της, τέλειος! (Off-topic σχόλιο, αλλά μ' αρέσει πολύ κι ο κίτρινος τοίχος σου, τρελαίνομαι για χρωματιστά σπίτια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:56 Η gatouni έγραψε: #1.091 24-10-08 13:56 Αχ Νίκη πολύ ωραίο το ονυχοδρόμιο που κάθεται ο Αρούλης, ο οποίος από ότι βλέπω έχει "πήξει" στο διάβασμα, όλο μες τα βιβλία είναι, η δε Μυρτούλα μια σοβαρή κουλίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 20:02 Η bunny έγραψε: #1.092 24-10-08 20:02 Γεια σας κεραμιδάκια! Αύριο φεύγουμε για Βόλο(και θα φέρω φωτό από τα super γατιά που σας έλεγα την άλλη φορά!) Αλλά την Τετάρτη γιατί η γιαγιά στο Βόλο δεν έχει Internet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 20:04 Η Ελένη Άνση: #1.093 24-10-08 20:04 Αχ, αυτή η γάτα, η μις Ταρταρούγα!!! Κάθε φορά είναι και πιο όμορφη, σοβαρή και επιβλητική. Μυρτούλα for ever!!!. Βέβαια, απ'ότι φαίνεται, ο Αρούλης σου είναι πιο βολικό μοδέλο και μάλιστα, πάει και στήνεται στα σωστά σημεία!!! Στη μέση του πορτοκαλί λουλουδιού, ο πορτοκαλί γάτος, δίπλα στα ηλιοτρόπια. Υπέροχη φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 20:08 Η Ελένη Άνση: #1.094 24-10-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σας κεραμιδάκια! Αύριο φεύγουμε για Βόλο(και θα φέρω φωτό από τα super γατιά που σας έλεγα την άλλη φορά!) Αλλά την Τετάρτη γιατί η γιαγιά στο Βόλο δεν έχει Internet! Click για ανάπτυξη... Καλό ταξίδι κουνελάκι, θα περιμένουμε φωτό των γατακίων. Δεν έχουμε απαίτηση να έχουν οι γιαγιάδες ίντερνετ Εδώ πάμε σκούντα βρόντα με τους Η/Υ οι μαμάδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:36 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.095 24-10-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καιρο ειχα να ανεβασω μερικες φωτογραφιες των γατο-παιδιων μου! Ιδου καποιες, που εβγαλα τωρα το βραδυ. Φυσικα η τεταρτη ειναι ολα τα λεφτα! Η τελευταια με την Μυρτουλα, ειναι λιγο σκοτεινη αλλα ειπα να μην την αφησω παραπονεμενη και χωρις δημοσιοτητα! Click για ανάπτυξη... ωραίος ο Αρης ,και ποζάτος ( το ονυχοδρόμιο καταπληκτικό, απο πού τον ψήνει η Μυρτώ να διαβάζει περισσότερο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:44 Η Μυρτω4038: #1.096 24-10-08 22:44 Σας ευχαριστω για το καλα σας λογια, η αληθεια ειναι οτι η Μυρτουλα ειναι πολυ δυσκολη στην φωτογραφηση.Εκει που πας να την φωτογραφησεις σου γυρναει την πλατη της. Ο Αρουλης απο την αλλη "στηνεται" στην κυριολεξια. Οσο διακριτηκη και ακριβοθωρητη ειναι η μια, τοσο γεννημενο μοντελο ο αλλος.Και στεκεται ακινητος μεχρι να βγει η φωτο και κοιταζει μες τον φακο χωρις καμια "βοηθεια" απο μενα. Και πως καταφερνει και βγαινει παντα ομορφος ,θα μπορουσε πραγματικα να κανει καριερα μοντελου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:48 Η Zbeebz έγραψε: #1.097 24-10-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καιρο ειχα να ανεβασω μερικες φωτογραφιες των γατο-παιδιων μου! Ιδου καποιες, που εβγαλα τωρα το βραδυ. Φυσικα η τεταρτη ειναι ολα τα λεφτα! Η τελευταια με την Μυρτουλα, ειναι λιγο σκοτεινη αλλα ειπα να μην την αφησω παραπονεμενη και χωρις δημοσιοτητα! Click για ανάπτυξη... Ο Άρης είναι το πυρόξανθο γκαραζοτεκνό και η Μυρτούλα μοιάζει σαν πυργοδέσποινα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:49 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.098 24-10-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από niki: Σας ευχαριστω για το καλα σας λογια, η αληθεια ειναι οτι η Μυρτουλα ειναι πολυ δυσκολη στην φωτογραφηση.Εκει που πας να την φωτογραφησεις σου γυρναει την πλατη της. Ο Αρουλης απο την αλλη "στηνεται" στην κυριολεξια. Οσο διακριτηκη και ακριβοθωρητη ειναι η μια, τοσο γεννημενο μοντελο ο αλλος.Και στεκεται ακινητος μεχρι να βγει η φωτο και κοιταζει μες τον φακο χωρις καμια "βοηθεια" απο μενα. Και πως καταφερνει και βγαινει παντα ομορφος ,θα μπορουσε πραγματικα να κανει καριερα μοντελου Click για ανάπτυξη... να τον έχουμε στα υπόψη αν ακούσουμε για καμιά οντισιον , ενδιαφέρεται μόνο για γατοτροφές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:59 Η moukelis έγραψε: #1.099 24-10-08 22:59 Ναι ναι τι τομεα της μοδος προτιμα ο μεσιε Αρης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 23:25 Η Μυρτω4038: #1.100 24-10-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: ωραίος ο Αρης ,και ποζάτος ( το ονυχοδρόμιο καταπληκτικό, απο πού τον ψήνει η Μυρτώ να διαβάζει περισσότερο; Click για ανάπτυξη... Μπα μονο φωτογραφιες βγαινει αναμεσα στα βιβλια, δεν βλεπω να μορφωθηκε καθολου, παλι μπουνταλακος εμεινε! Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: να τον έχουμε στα υπόψη αν ακούσουμε για καμιά οντισιον , ενδιαφέρεται μόνο για γατοτροφές; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι τι τομεα της μοδος προτιμα ο μεσιε Αρης; Click για ανάπτυξη... Εγω νομιζω δεν τον ενδιαφερει τι θα διαφημιζει, αρκει να εχει δημοσιοτητα και να τον θαυμαζουν! Κατι σαν τον Σειριο ενα πραγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η Μπασσέτ είναι πολύ χαριτωμένη γάτα και φαίνεται παιχνιδιάρα Είναι και μικρουλίτσα, μωρέ, ακόμα γι'αυτό παίζει σαν τρελόγατο! Ό κόσμος είναι ένα τεράστιο λούνα παρκ σ'αυτές τις ηλικίες και τα πάντα μπορούν να γίνουν παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 00:42 Η Μυρτω4038: #1.089 24-10-08 00:42 Καιρο ειχα να ανεβασω μερικες φωτογραφιες των γατο-παιδιων μου! Ιδου καποιες, που εβγαλα τωρα το βραδυ. Φυσικα η τεταρτη ειναι ολα τα λεφτα! Η τελευταια με την Μυρτουλα, ειναι λιγο σκοτεινη αλλα ειπα να μην την αφησω παραπονεμενη και χωρις δημοσιοτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Αδης και Αρης 001 α.jpg 142,5 KB · Εμφανίσεις: 23 Αδης και Αρης 006 α.jpg 155,3 KB · Εμφανίσεις: 20 Αδης και Αρης 008 α.jpg 148,2 KB · Εμφανίσεις: 27 Αδης και Αρης 009 α.jpg 174,1 KB · Εμφανίσεις: 29 Αδης και Αρης 010 α.jpg 114,3 KB · Εμφανίσεις: 27 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 08:10 Η aretha έγραψε: #1.090 24-10-08 08:10 Πολύ καλές, Νίκη! Ο Αρούλης πολύ ποζάτος, ε; Μ' αρέσει και στην πρώτη, με το σέξι σταυροπόδι! Διαβάζει και mycat εε; Γι' αυτό να προσέχουμε όλοι τι γράφουμε, διαβάζουν και ανήλικα γατιά Η Μυρτούλα σοβαρή και ψαρωτική, όπως πάντα. Ο άσπρος γιακάς της, τέλειος! (Off-topic σχόλιο, αλλά μ' αρέσει πολύ κι ο κίτρινος τοίχος σου, τρελαίνομαι για χρωματιστά σπίτια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:56 Η gatouni έγραψε: #1.091 24-10-08 13:56 Αχ Νίκη πολύ ωραίο το ονυχοδρόμιο που κάθεται ο Αρούλης, ο οποίος από ότι βλέπω έχει "πήξει" στο διάβασμα, όλο μες τα βιβλία είναι, η δε Μυρτούλα μια σοβαρή κουλίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 20:02 Η bunny έγραψε: #1.092 24-10-08 20:02 Γεια σας κεραμιδάκια! Αύριο φεύγουμε για Βόλο(και θα φέρω φωτό από τα super γατιά που σας έλεγα την άλλη φορά!) Αλλά την Τετάρτη γιατί η γιαγιά στο Βόλο δεν έχει Internet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 20:04 Η Ελένη Άνση: #1.093 24-10-08 20:04 Αχ, αυτή η γάτα, η μις Ταρταρούγα!!! Κάθε φορά είναι και πιο όμορφη, σοβαρή και επιβλητική. Μυρτούλα for ever!!!. Βέβαια, απ'ότι φαίνεται, ο Αρούλης σου είναι πιο βολικό μοδέλο και μάλιστα, πάει και στήνεται στα σωστά σημεία!!! Στη μέση του πορτοκαλί λουλουδιού, ο πορτοκαλί γάτος, δίπλα στα ηλιοτρόπια. Υπέροχη φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 20:08 Η Ελένη Άνση: #1.094 24-10-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σας κεραμιδάκια! Αύριο φεύγουμε για Βόλο(και θα φέρω φωτό από τα super γατιά που σας έλεγα την άλλη φορά!) Αλλά την Τετάρτη γιατί η γιαγιά στο Βόλο δεν έχει Internet! Click για ανάπτυξη... Καλό ταξίδι κουνελάκι, θα περιμένουμε φωτό των γατακίων. Δεν έχουμε απαίτηση να έχουν οι γιαγιάδες ίντερνετ Εδώ πάμε σκούντα βρόντα με τους Η/Υ οι μαμάδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:36 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.095 24-10-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καιρο ειχα να ανεβασω μερικες φωτογραφιες των γατο-παιδιων μου! Ιδου καποιες, που εβγαλα τωρα το βραδυ. Φυσικα η τεταρτη ειναι ολα τα λεφτα! Η τελευταια με την Μυρτουλα, ειναι λιγο σκοτεινη αλλα ειπα να μην την αφησω παραπονεμενη και χωρις δημοσιοτητα! Click για ανάπτυξη... ωραίος ο Αρης ,και ποζάτος ( το ονυχοδρόμιο καταπληκτικό, απο πού τον ψήνει η Μυρτώ να διαβάζει περισσότερο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:44 Η Μυρτω4038: #1.096 24-10-08 22:44 Σας ευχαριστω για το καλα σας λογια, η αληθεια ειναι οτι η Μυρτουλα ειναι πολυ δυσκολη στην φωτογραφηση.Εκει που πας να την φωτογραφησεις σου γυρναει την πλατη της. Ο Αρουλης απο την αλλη "στηνεται" στην κυριολεξια. Οσο διακριτηκη και ακριβοθωρητη ειναι η μια, τοσο γεννημενο μοντελο ο αλλος.Και στεκεται ακινητος μεχρι να βγει η φωτο και κοιταζει μες τον φακο χωρις καμια "βοηθεια" απο μενα. Και πως καταφερνει και βγαινει παντα ομορφος ,θα μπορουσε πραγματικα να κανει καριερα μοντελου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:48 Η Zbeebz έγραψε: #1.097 24-10-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καιρο ειχα να ανεβασω μερικες φωτογραφιες των γατο-παιδιων μου! Ιδου καποιες, που εβγαλα τωρα το βραδυ. Φυσικα η τεταρτη ειναι ολα τα λεφτα! Η τελευταια με την Μυρτουλα, ειναι λιγο σκοτεινη αλλα ειπα να μην την αφησω παραπονεμενη και χωρις δημοσιοτητα! Click για ανάπτυξη... Ο Άρης είναι το πυρόξανθο γκαραζοτεκνό και η Μυρτούλα μοιάζει σαν πυργοδέσποινα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:49 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.098 24-10-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από niki: Σας ευχαριστω για το καλα σας λογια, η αληθεια ειναι οτι η Μυρτουλα ειναι πολυ δυσκολη στην φωτογραφηση.Εκει που πας να την φωτογραφησεις σου γυρναει την πλατη της. Ο Αρουλης απο την αλλη "στηνεται" στην κυριολεξια. Οσο διακριτηκη και ακριβοθωρητη ειναι η μια, τοσο γεννημενο μοντελο ο αλλος.Και στεκεται ακινητος μεχρι να βγει η φωτο και κοιταζει μες τον φακο χωρις καμια "βοηθεια" απο μενα. Και πως καταφερνει και βγαινει παντα ομορφος ,θα μπορουσε πραγματικα να κανει καριερα μοντελου Click για ανάπτυξη... να τον έχουμε στα υπόψη αν ακούσουμε για καμιά οντισιον , ενδιαφέρεται μόνο για γατοτροφές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:59 Η moukelis έγραψε: #1.099 24-10-08 22:59 Ναι ναι τι τομεα της μοδος προτιμα ο μεσιε Αρης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 23:25 Η Μυρτω4038: #1.100 24-10-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: ωραίος ο Αρης ,και ποζάτος ( το ονυχοδρόμιο καταπληκτικό, απο πού τον ψήνει η Μυρτώ να διαβάζει περισσότερο; Click για ανάπτυξη... Μπα μονο φωτογραφιες βγαινει αναμεσα στα βιβλια, δεν βλεπω να μορφωθηκε καθολου, παλι μπουνταλακος εμεινε! Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: να τον έχουμε στα υπόψη αν ακούσουμε για καμιά οντισιον , ενδιαφέρεται μόνο για γατοτροφές; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι τι τομεα της μοδος προτιμα ο μεσιε Αρης; Click για ανάπτυξη... Εγω νομιζω δεν τον ενδιαφερει τι θα διαφημιζει, αρκει να εχει δημοσιοτητα και να τον θαυμαζουν! Κατι σαν τον Σειριο ενα πραγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καιρο ειχα να ανεβασω μερικες φωτογραφιες των γατο-παιδιων μου! Ιδου καποιες, που εβγαλα τωρα το βραδυ. Φυσικα η τεταρτη ειναι ολα τα λεφτα! Η τελευταια με την Μυρτουλα, ειναι λιγο σκοτεινη αλλα ειπα να μην την αφησω παραπονεμενη και χωρις δημοσιοτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 08:10 Η aretha έγραψε: #1.090 24-10-08 08:10 Πολύ καλές, Νίκη! Ο Αρούλης πολύ ποζάτος, ε; Μ' αρέσει και στην πρώτη, με το σέξι σταυροπόδι! Διαβάζει και mycat εε; Γι' αυτό να προσέχουμε όλοι τι γράφουμε, διαβάζουν και ανήλικα γατιά Η Μυρτούλα σοβαρή και ψαρωτική, όπως πάντα. Ο άσπρος γιακάς της, τέλειος! (Off-topic σχόλιο, αλλά μ' αρέσει πολύ κι ο κίτρινος τοίχος σου, τρελαίνομαι για χρωματιστά σπίτια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:56 Η gatouni έγραψε: #1.091 24-10-08 13:56 Αχ Νίκη πολύ ωραίο το ονυχοδρόμιο που κάθεται ο Αρούλης, ο οποίος από ότι βλέπω έχει "πήξει" στο διάβασμα, όλο μες τα βιβλία είναι, η δε Μυρτούλα μια σοβαρή κουλίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 20:02 Η bunny έγραψε: #1.092 24-10-08 20:02 Γεια σας κεραμιδάκια! Αύριο φεύγουμε για Βόλο(και θα φέρω φωτό από τα super γατιά που σας έλεγα την άλλη φορά!) Αλλά την Τετάρτη γιατί η γιαγιά στο Βόλο δεν έχει Internet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 20:04 Η Ελένη Άνση: #1.093 24-10-08 20:04 Αχ, αυτή η γάτα, η μις Ταρταρούγα!!! Κάθε φορά είναι και πιο όμορφη, σοβαρή και επιβλητική. Μυρτούλα for ever!!!. Βέβαια, απ'ότι φαίνεται, ο Αρούλης σου είναι πιο βολικό μοδέλο και μάλιστα, πάει και στήνεται στα σωστά σημεία!!! Στη μέση του πορτοκαλί λουλουδιού, ο πορτοκαλί γάτος, δίπλα στα ηλιοτρόπια. Υπέροχη φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 20:08 Η Ελένη Άνση: #1.094 24-10-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σας κεραμιδάκια! Αύριο φεύγουμε για Βόλο(και θα φέρω φωτό από τα super γατιά που σας έλεγα την άλλη φορά!) Αλλά την Τετάρτη γιατί η γιαγιά στο Βόλο δεν έχει Internet! Click για ανάπτυξη... Καλό ταξίδι κουνελάκι, θα περιμένουμε φωτό των γατακίων. Δεν έχουμε απαίτηση να έχουν οι γιαγιάδες ίντερνετ Εδώ πάμε σκούντα βρόντα με τους Η/Υ οι μαμάδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:36 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.095 24-10-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καιρο ειχα να ανεβασω μερικες φωτογραφιες των γατο-παιδιων μου! Ιδου καποιες, που εβγαλα τωρα το βραδυ. Φυσικα η τεταρτη ειναι ολα τα λεφτα! Η τελευταια με την Μυρτουλα, ειναι λιγο σκοτεινη αλλα ειπα να μην την αφησω παραπονεμενη και χωρις δημοσιοτητα! Click για ανάπτυξη... ωραίος ο Αρης ,και ποζάτος ( το ονυχοδρόμιο καταπληκτικό, απο πού τον ψήνει η Μυρτώ να διαβάζει περισσότερο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:44 Η Μυρτω4038: #1.096 24-10-08 22:44 Σας ευχαριστω για το καλα σας λογια, η αληθεια ειναι οτι η Μυρτουλα ειναι πολυ δυσκολη στην φωτογραφηση.Εκει που πας να την φωτογραφησεις σου γυρναει την πλατη της. Ο Αρουλης απο την αλλη "στηνεται" στην κυριολεξια. Οσο διακριτηκη και ακριβοθωρητη ειναι η μια, τοσο γεννημενο μοντελο ο αλλος.Και στεκεται ακινητος μεχρι να βγει η φωτο και κοιταζει μες τον φακο χωρις καμια "βοηθεια" απο μενα. Και πως καταφερνει και βγαινει παντα ομορφος ,θα μπορουσε πραγματικα να κανει καριερα μοντελου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:48 Η Zbeebz έγραψε: #1.097 24-10-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καιρο ειχα να ανεβασω μερικες φωτογραφιες των γατο-παιδιων μου! Ιδου καποιες, που εβγαλα τωρα το βραδυ. Φυσικα η τεταρτη ειναι ολα τα λεφτα! Η τελευταια με την Μυρτουλα, ειναι λιγο σκοτεινη αλλα ειπα να μην την αφησω παραπονεμενη και χωρις δημοσιοτητα! Click για ανάπτυξη... Ο Άρης είναι το πυρόξανθο γκαραζοτεκνό και η Μυρτούλα μοιάζει σαν πυργοδέσποινα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:49 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.098 24-10-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από niki: Σας ευχαριστω για το καλα σας λογια, η αληθεια ειναι οτι η Μυρτουλα ειναι πολυ δυσκολη στην φωτογραφηση.Εκει που πας να την φωτογραφησεις σου γυρναει την πλατη της. Ο Αρουλης απο την αλλη "στηνεται" στην κυριολεξια. Οσο διακριτηκη και ακριβοθωρητη ειναι η μια, τοσο γεννημενο μοντελο ο αλλος.Και στεκεται ακινητος μεχρι να βγει η φωτο και κοιταζει μες τον φακο χωρις καμια "βοηθεια" απο μενα. Και πως καταφερνει και βγαινει παντα ομορφος ,θα μπορουσε πραγματικα να κανει καριερα μοντελου Click για ανάπτυξη... να τον έχουμε στα υπόψη αν ακούσουμε για καμιά οντισιον , ενδιαφέρεται μόνο για γατοτροφές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:59 Η moukelis έγραψε: #1.099 24-10-08 22:59 Ναι ναι τι τομεα της μοδος προτιμα ο μεσιε Αρης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 23:25 Η Μυρτω4038: #1.100 24-10-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: ωραίος ο Αρης ,και ποζάτος ( το ονυχοδρόμιο καταπληκτικό, απο πού τον ψήνει η Μυρτώ να διαβάζει περισσότερο; Click για ανάπτυξη... Μπα μονο φωτογραφιες βγαινει αναμεσα στα βιβλια, δεν βλεπω να μορφωθηκε καθολου, παλι μπουνταλακος εμεινε! Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: να τον έχουμε στα υπόψη αν ακούσουμε για καμιά οντισιον , ενδιαφέρεται μόνο για γατοτροφές; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι τι τομεα της μοδος προτιμα ο μεσιε Αρης; Click για ανάπτυξη... Εγω νομιζω δεν τον ενδιαφερει τι θα διαφημιζει, αρκει να εχει δημοσιοτητα και να τον θαυμαζουν! Κατι σαν τον Σειριο ενα πραγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολύ καλές, Νίκη! Ο Αρούλης πολύ ποζάτος, ε; Μ' αρέσει και στην πρώτη, με το σέξι σταυροπόδι! Διαβάζει και mycat εε; Γι' αυτό να προσέχουμε όλοι τι γράφουμε, διαβάζουν και ανήλικα γατιά Η Μυρτούλα σοβαρή και ψαρωτική, όπως πάντα. Ο άσπρος γιακάς της, τέλειος! (Off-topic σχόλιο, αλλά μ' αρέσει πολύ κι ο κίτρινος τοίχος σου, τρελαίνομαι για χρωματιστά σπίτια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:56 Η gatouni έγραψε: #1.091 24-10-08 13:56 Αχ Νίκη πολύ ωραίο το ονυχοδρόμιο που κάθεται ο Αρούλης, ο οποίος από ότι βλέπω έχει "πήξει" στο διάβασμα, όλο μες τα βιβλία είναι, η δε Μυρτούλα μια σοβαρή κουλίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 20:02 Η bunny έγραψε: #1.092 24-10-08 20:02 Γεια σας κεραμιδάκια! Αύριο φεύγουμε για Βόλο(και θα φέρω φωτό από τα super γατιά που σας έλεγα την άλλη φορά!) Αλλά την Τετάρτη γιατί η γιαγιά στο Βόλο δεν έχει Internet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 20:04 Η Ελένη Άνση: #1.093 24-10-08 20:04 Αχ, αυτή η γάτα, η μις Ταρταρούγα!!! Κάθε φορά είναι και πιο όμορφη, σοβαρή και επιβλητική. Μυρτούλα for ever!!!. Βέβαια, απ'ότι φαίνεται, ο Αρούλης σου είναι πιο βολικό μοδέλο και μάλιστα, πάει και στήνεται στα σωστά σημεία!!! Στη μέση του πορτοκαλί λουλουδιού, ο πορτοκαλί γάτος, δίπλα στα ηλιοτρόπια. Υπέροχη φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 20:08 Η Ελένη Άνση: #1.094 24-10-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σας κεραμιδάκια! Αύριο φεύγουμε για Βόλο(και θα φέρω φωτό από τα super γατιά που σας έλεγα την άλλη φορά!) Αλλά την Τετάρτη γιατί η γιαγιά στο Βόλο δεν έχει Internet! Click για ανάπτυξη... Καλό ταξίδι κουνελάκι, θα περιμένουμε φωτό των γατακίων. Δεν έχουμε απαίτηση να έχουν οι γιαγιάδες ίντερνετ Εδώ πάμε σκούντα βρόντα με τους Η/Υ οι μαμάδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:36 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.095 24-10-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καιρο ειχα να ανεβασω μερικες φωτογραφιες των γατο-παιδιων μου! Ιδου καποιες, που εβγαλα τωρα το βραδυ. Φυσικα η τεταρτη ειναι ολα τα λεφτα! Η τελευταια με την Μυρτουλα, ειναι λιγο σκοτεινη αλλα ειπα να μην την αφησω παραπονεμενη και χωρις δημοσιοτητα! Click για ανάπτυξη... ωραίος ο Αρης ,και ποζάτος ( το ονυχοδρόμιο καταπληκτικό, απο πού τον ψήνει η Μυρτώ να διαβάζει περισσότερο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:44 Η Μυρτω4038: #1.096 24-10-08 22:44 Σας ευχαριστω για το καλα σας λογια, η αληθεια ειναι οτι η Μυρτουλα ειναι πολυ δυσκολη στην φωτογραφηση.Εκει που πας να την φωτογραφησεις σου γυρναει την πλατη της. Ο Αρουλης απο την αλλη "στηνεται" στην κυριολεξια. Οσο διακριτηκη και ακριβοθωρητη ειναι η μια, τοσο γεννημενο μοντελο ο αλλος.Και στεκεται ακινητος μεχρι να βγει η φωτο και κοιταζει μες τον φακο χωρις καμια "βοηθεια" απο μενα. Και πως καταφερνει και βγαινει παντα ομορφος ,θα μπορουσε πραγματικα να κανει καριερα μοντελου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:48 Η Zbeebz έγραψε: #1.097 24-10-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καιρο ειχα να ανεβασω μερικες φωτογραφιες των γατο-παιδιων μου! Ιδου καποιες, που εβγαλα τωρα το βραδυ. Φυσικα η τεταρτη ειναι ολα τα λεφτα! Η τελευταια με την Μυρτουλα, ειναι λιγο σκοτεινη αλλα ειπα να μην την αφησω παραπονεμενη και χωρις δημοσιοτητα! Click για ανάπτυξη... Ο Άρης είναι το πυρόξανθο γκαραζοτεκνό και η Μυρτούλα μοιάζει σαν πυργοδέσποινα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:49 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.098 24-10-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από niki: Σας ευχαριστω για το καλα σας λογια, η αληθεια ειναι οτι η Μυρτουλα ειναι πολυ δυσκολη στην φωτογραφηση.Εκει που πας να την φωτογραφησεις σου γυρναει την πλατη της. Ο Αρουλης απο την αλλη "στηνεται" στην κυριολεξια. Οσο διακριτηκη και ακριβοθωρητη ειναι η μια, τοσο γεννημενο μοντελο ο αλλος.Και στεκεται ακινητος μεχρι να βγει η φωτο και κοιταζει μες τον φακο χωρις καμια "βοηθεια" απο μενα. Και πως καταφερνει και βγαινει παντα ομορφος ,θα μπορουσε πραγματικα να κανει καριερα μοντελου Click για ανάπτυξη... να τον έχουμε στα υπόψη αν ακούσουμε για καμιά οντισιον , ενδιαφέρεται μόνο για γατοτροφές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:59 Η moukelis έγραψε: #1.099 24-10-08 22:59 Ναι ναι τι τομεα της μοδος προτιμα ο μεσιε Αρης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 23:25 Η Μυρτω4038: #1.100 24-10-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: ωραίος ο Αρης ,και ποζάτος ( το ονυχοδρόμιο καταπληκτικό, απο πού τον ψήνει η Μυρτώ να διαβάζει περισσότερο; Click για ανάπτυξη... Μπα μονο φωτογραφιες βγαινει αναμεσα στα βιβλια, δεν βλεπω να μορφωθηκε καθολου, παλι μπουνταλακος εμεινε! Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: να τον έχουμε στα υπόψη αν ακούσουμε για καμιά οντισιον , ενδιαφέρεται μόνο για γατοτροφές; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι τι τομεα της μοδος προτιμα ο μεσιε Αρης; Click για ανάπτυξη... Εγω νομιζω δεν τον ενδιαφερει τι θα διαφημιζει, αρκει να εχει δημοσιοτητα και να τον θαυμαζουν! Κατι σαν τον Σειριο ενα πραγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχ Νίκη πολύ ωραίο το ονυχοδρόμιο που κάθεται ο Αρούλης, ο οποίος από ότι βλέπω έχει "πήξει" στο διάβασμα, όλο μες τα βιβλία είναι, η δε Μυρτούλα μια σοβαρή κουλίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 20:02 Η bunny έγραψε: #1.092 24-10-08 20:02 Γεια σας κεραμιδάκια! Αύριο φεύγουμε για Βόλο(και θα φέρω φωτό από τα super γατιά που σας έλεγα την άλλη φορά!) Αλλά την Τετάρτη γιατί η γιαγιά στο Βόλο δεν έχει Internet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 20:04 Η Ελένη Άνση: #1.093 24-10-08 20:04 Αχ, αυτή η γάτα, η μις Ταρταρούγα!!! Κάθε φορά είναι και πιο όμορφη, σοβαρή και επιβλητική. Μυρτούλα for ever!!!. Βέβαια, απ'ότι φαίνεται, ο Αρούλης σου είναι πιο βολικό μοδέλο και μάλιστα, πάει και στήνεται στα σωστά σημεία!!! Στη μέση του πορτοκαλί λουλουδιού, ο πορτοκαλί γάτος, δίπλα στα ηλιοτρόπια. Υπέροχη φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 20:08 Η Ελένη Άνση: #1.094 24-10-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σας κεραμιδάκια! Αύριο φεύγουμε για Βόλο(και θα φέρω φωτό από τα super γατιά που σας έλεγα την άλλη φορά!) Αλλά την Τετάρτη γιατί η γιαγιά στο Βόλο δεν έχει Internet! Click για ανάπτυξη... Καλό ταξίδι κουνελάκι, θα περιμένουμε φωτό των γατακίων. Δεν έχουμε απαίτηση να έχουν οι γιαγιάδες ίντερνετ Εδώ πάμε σκούντα βρόντα με τους Η/Υ οι μαμάδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:36 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.095 24-10-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καιρο ειχα να ανεβασω μερικες φωτογραφιες των γατο-παιδιων μου! Ιδου καποιες, που εβγαλα τωρα το βραδυ. Φυσικα η τεταρτη ειναι ολα τα λεφτα! Η τελευταια με την Μυρτουλα, ειναι λιγο σκοτεινη αλλα ειπα να μην την αφησω παραπονεμενη και χωρις δημοσιοτητα! Click για ανάπτυξη... ωραίος ο Αρης ,και ποζάτος ( το ονυχοδρόμιο καταπληκτικό, απο πού τον ψήνει η Μυρτώ να διαβάζει περισσότερο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:44 Η Μυρτω4038: #1.096 24-10-08 22:44 Σας ευχαριστω για το καλα σας λογια, η αληθεια ειναι οτι η Μυρτουλα ειναι πολυ δυσκολη στην φωτογραφηση.Εκει που πας να την φωτογραφησεις σου γυρναει την πλατη της. Ο Αρουλης απο την αλλη "στηνεται" στην κυριολεξια. Οσο διακριτηκη και ακριβοθωρητη ειναι η μια, τοσο γεννημενο μοντελο ο αλλος.Και στεκεται ακινητος μεχρι να βγει η φωτο και κοιταζει μες τον φακο χωρις καμια "βοηθεια" απο μενα. Και πως καταφερνει και βγαινει παντα ομορφος ,θα μπορουσε πραγματικα να κανει καριερα μοντελου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:48 Η Zbeebz έγραψε: #1.097 24-10-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καιρο ειχα να ανεβασω μερικες φωτογραφιες των γατο-παιδιων μου! Ιδου καποιες, που εβγαλα τωρα το βραδυ. Φυσικα η τεταρτη ειναι ολα τα λεφτα! Η τελευταια με την Μυρτουλα, ειναι λιγο σκοτεινη αλλα ειπα να μην την αφησω παραπονεμενη και χωρις δημοσιοτητα! Click για ανάπτυξη... Ο Άρης είναι το πυρόξανθο γκαραζοτεκνό και η Μυρτούλα μοιάζει σαν πυργοδέσποινα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:49 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.098 24-10-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από niki: Σας ευχαριστω για το καλα σας λογια, η αληθεια ειναι οτι η Μυρτουλα ειναι πολυ δυσκολη στην φωτογραφηση.Εκει που πας να την φωτογραφησεις σου γυρναει την πλατη της. Ο Αρουλης απο την αλλη "στηνεται" στην κυριολεξια. Οσο διακριτηκη και ακριβοθωρητη ειναι η μια, τοσο γεννημενο μοντελο ο αλλος.Και στεκεται ακινητος μεχρι να βγει η φωτο και κοιταζει μες τον φακο χωρις καμια "βοηθεια" απο μενα. Και πως καταφερνει και βγαινει παντα ομορφος ,θα μπορουσε πραγματικα να κανει καριερα μοντελου Click για ανάπτυξη... να τον έχουμε στα υπόψη αν ακούσουμε για καμιά οντισιον , ενδιαφέρεται μόνο για γατοτροφές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:59 Η moukelis έγραψε: #1.099 24-10-08 22:59 Ναι ναι τι τομεα της μοδος προτιμα ο μεσιε Αρης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 23:25 Η Μυρτω4038: #1.100 24-10-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: ωραίος ο Αρης ,και ποζάτος ( το ονυχοδρόμιο καταπληκτικό, απο πού τον ψήνει η Μυρτώ να διαβάζει περισσότερο; Click για ανάπτυξη... Μπα μονο φωτογραφιες βγαινει αναμεσα στα βιβλια, δεν βλεπω να μορφωθηκε καθολου, παλι μπουνταλακος εμεινε! Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: να τον έχουμε στα υπόψη αν ακούσουμε για καμιά οντισιον , ενδιαφέρεται μόνο για γατοτροφές; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι τι τομεα της μοδος προτιμα ο μεσιε Αρης; Click για ανάπτυξη... Εγω νομιζω δεν τον ενδιαφερει τι θα διαφημιζει, αρκει να εχει δημοσιοτητα και να τον θαυμαζουν! Κατι σαν τον Σειριο ενα πραγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας κεραμιδάκια! Αύριο φεύγουμε για Βόλο(και θα φέρω φωτό από τα super γατιά που σας έλεγα την άλλη φορά!) Αλλά την Τετάρτη γιατί η γιαγιά στο Βόλο δεν έχει Internet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 20:04 Η Ελένη Άνση: #1.093 24-10-08 20:04 Αχ, αυτή η γάτα, η μις Ταρταρούγα!!! Κάθε φορά είναι και πιο όμορφη, σοβαρή και επιβλητική. Μυρτούλα for ever!!!. Βέβαια, απ'ότι φαίνεται, ο Αρούλης σου είναι πιο βολικό μοδέλο και μάλιστα, πάει και στήνεται στα σωστά σημεία!!! Στη μέση του πορτοκαλί λουλουδιού, ο πορτοκαλί γάτος, δίπλα στα ηλιοτρόπια. Υπέροχη φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 20:08 Η Ελένη Άνση: #1.094 24-10-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σας κεραμιδάκια! Αύριο φεύγουμε για Βόλο(και θα φέρω φωτό από τα super γατιά που σας έλεγα την άλλη φορά!) Αλλά την Τετάρτη γιατί η γιαγιά στο Βόλο δεν έχει Internet! Click για ανάπτυξη... Καλό ταξίδι κουνελάκι, θα περιμένουμε φωτό των γατακίων. Δεν έχουμε απαίτηση να έχουν οι γιαγιάδες ίντερνετ Εδώ πάμε σκούντα βρόντα με τους Η/Υ οι μαμάδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:36 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.095 24-10-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καιρο ειχα να ανεβασω μερικες φωτογραφιες των γατο-παιδιων μου! Ιδου καποιες, που εβγαλα τωρα το βραδυ. Φυσικα η τεταρτη ειναι ολα τα λεφτα! Η τελευταια με την Μυρτουλα, ειναι λιγο σκοτεινη αλλα ειπα να μην την αφησω παραπονεμενη και χωρις δημοσιοτητα! Click για ανάπτυξη... ωραίος ο Αρης ,και ποζάτος ( το ονυχοδρόμιο καταπληκτικό, απο πού τον ψήνει η Μυρτώ να διαβάζει περισσότερο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:44 Η Μυρτω4038: #1.096 24-10-08 22:44 Σας ευχαριστω για το καλα σας λογια, η αληθεια ειναι οτι η Μυρτουλα ειναι πολυ δυσκολη στην φωτογραφηση.Εκει που πας να την φωτογραφησεις σου γυρναει την πλατη της. Ο Αρουλης απο την αλλη "στηνεται" στην κυριολεξια. Οσο διακριτηκη και ακριβοθωρητη ειναι η μια, τοσο γεννημενο μοντελο ο αλλος.Και στεκεται ακινητος μεχρι να βγει η φωτο και κοιταζει μες τον φακο χωρις καμια "βοηθεια" απο μενα. Και πως καταφερνει και βγαινει παντα ομορφος ,θα μπορουσε πραγματικα να κανει καριερα μοντελου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:48 Η Zbeebz έγραψε: #1.097 24-10-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καιρο ειχα να ανεβασω μερικες φωτογραφιες των γατο-παιδιων μου! Ιδου καποιες, που εβγαλα τωρα το βραδυ. Φυσικα η τεταρτη ειναι ολα τα λεφτα! Η τελευταια με την Μυρτουλα, ειναι λιγο σκοτεινη αλλα ειπα να μην την αφησω παραπονεμενη και χωρις δημοσιοτητα! Click για ανάπτυξη... Ο Άρης είναι το πυρόξανθο γκαραζοτεκνό και η Μυρτούλα μοιάζει σαν πυργοδέσποινα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:49 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.098 24-10-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από niki: Σας ευχαριστω για το καλα σας λογια, η αληθεια ειναι οτι η Μυρτουλα ειναι πολυ δυσκολη στην φωτογραφηση.Εκει που πας να την φωτογραφησεις σου γυρναει την πλατη της. Ο Αρουλης απο την αλλη "στηνεται" στην κυριολεξια. Οσο διακριτηκη και ακριβοθωρητη ειναι η μια, τοσο γεννημενο μοντελο ο αλλος.Και στεκεται ακινητος μεχρι να βγει η φωτο και κοιταζει μες τον φακο χωρις καμια "βοηθεια" απο μενα. Και πως καταφερνει και βγαινει παντα ομορφος ,θα μπορουσε πραγματικα να κανει καριερα μοντελου Click για ανάπτυξη... να τον έχουμε στα υπόψη αν ακούσουμε για καμιά οντισιον , ενδιαφέρεται μόνο για γατοτροφές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:59 Η moukelis έγραψε: #1.099 24-10-08 22:59 Ναι ναι τι τομεα της μοδος προτιμα ο μεσιε Αρης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 23:25 Η Μυρτω4038: #1.100 24-10-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: ωραίος ο Αρης ,και ποζάτος ( το ονυχοδρόμιο καταπληκτικό, απο πού τον ψήνει η Μυρτώ να διαβάζει περισσότερο; Click για ανάπτυξη... Μπα μονο φωτογραφιες βγαινει αναμεσα στα βιβλια, δεν βλεπω να μορφωθηκε καθολου, παλι μπουνταλακος εμεινε! Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: να τον έχουμε στα υπόψη αν ακούσουμε για καμιά οντισιον , ενδιαφέρεται μόνο για γατοτροφές; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι τι τομεα της μοδος προτιμα ο μεσιε Αρης; Click για ανάπτυξη... Εγω νομιζω δεν τον ενδιαφερει τι θα διαφημιζει, αρκει να εχει δημοσιοτητα και να τον θαυμαζουν! Κατι σαν τον Σειριο ενα πραγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αχ, αυτή η γάτα, η μις Ταρταρούγα!!! Κάθε φορά είναι και πιο όμορφη, σοβαρή και επιβλητική. Μυρτούλα for ever!!!. Βέβαια, απ'ότι φαίνεται, ο Αρούλης σου είναι πιο βολικό μοδέλο και μάλιστα, πάει και στήνεται στα σωστά σημεία!!! Στη μέση του πορτοκαλί λουλουδιού, ο πορτοκαλί γάτος, δίπλα στα ηλιοτρόπια. Υπέροχη φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 20:08 Η Ελένη Άνση: #1.094 24-10-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σας κεραμιδάκια! Αύριο φεύγουμε για Βόλο(και θα φέρω φωτό από τα super γατιά που σας έλεγα την άλλη φορά!) Αλλά την Τετάρτη γιατί η γιαγιά στο Βόλο δεν έχει Internet! Click για ανάπτυξη... Καλό ταξίδι κουνελάκι, θα περιμένουμε φωτό των γατακίων. Δεν έχουμε απαίτηση να έχουν οι γιαγιάδες ίντερνετ Εδώ πάμε σκούντα βρόντα με τους Η/Υ οι μαμάδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:36 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.095 24-10-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καιρο ειχα να ανεβασω μερικες φωτογραφιες των γατο-παιδιων μου! Ιδου καποιες, που εβγαλα τωρα το βραδυ. Φυσικα η τεταρτη ειναι ολα τα λεφτα! Η τελευταια με την Μυρτουλα, ειναι λιγο σκοτεινη αλλα ειπα να μην την αφησω παραπονεμενη και χωρις δημοσιοτητα! Click για ανάπτυξη... ωραίος ο Αρης ,και ποζάτος ( το ονυχοδρόμιο καταπληκτικό, απο πού τον ψήνει η Μυρτώ να διαβάζει περισσότερο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:44 Η Μυρτω4038: #1.096 24-10-08 22:44 Σας ευχαριστω για το καλα σας λογια, η αληθεια ειναι οτι η Μυρτουλα ειναι πολυ δυσκολη στην φωτογραφηση.Εκει που πας να την φωτογραφησεις σου γυρναει την πλατη της. Ο Αρουλης απο την αλλη "στηνεται" στην κυριολεξια. Οσο διακριτηκη και ακριβοθωρητη ειναι η μια, τοσο γεννημενο μοντελο ο αλλος.Και στεκεται ακινητος μεχρι να βγει η φωτο και κοιταζει μες τον φακο χωρις καμια "βοηθεια" απο μενα. Και πως καταφερνει και βγαινει παντα ομορφος ,θα μπορουσε πραγματικα να κανει καριερα μοντελου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:48 Η Zbeebz έγραψε: #1.097 24-10-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καιρο ειχα να ανεβασω μερικες φωτογραφιες των γατο-παιδιων μου! Ιδου καποιες, που εβγαλα τωρα το βραδυ. Φυσικα η τεταρτη ειναι ολα τα λεφτα! Η τελευταια με την Μυρτουλα, ειναι λιγο σκοτεινη αλλα ειπα να μην την αφησω παραπονεμενη και χωρις δημοσιοτητα! Click για ανάπτυξη... Ο Άρης είναι το πυρόξανθο γκαραζοτεκνό και η Μυρτούλα μοιάζει σαν πυργοδέσποινα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:49 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.098 24-10-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από niki: Σας ευχαριστω για το καλα σας λογια, η αληθεια ειναι οτι η Μυρτουλα ειναι πολυ δυσκολη στην φωτογραφηση.Εκει που πας να την φωτογραφησεις σου γυρναει την πλατη της. Ο Αρουλης απο την αλλη "στηνεται" στην κυριολεξια. Οσο διακριτηκη και ακριβοθωρητη ειναι η μια, τοσο γεννημενο μοντελο ο αλλος.Και στεκεται ακινητος μεχρι να βγει η φωτο και κοιταζει μες τον φακο χωρις καμια "βοηθεια" απο μενα. Και πως καταφερνει και βγαινει παντα ομορφος ,θα μπορουσε πραγματικα να κανει καριερα μοντελου Click για ανάπτυξη... να τον έχουμε στα υπόψη αν ακούσουμε για καμιά οντισιον , ενδιαφέρεται μόνο για γατοτροφές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:59 Η moukelis έγραψε: #1.099 24-10-08 22:59 Ναι ναι τι τομεα της μοδος προτιμα ο μεσιε Αρης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 23:25 Η Μυρτω4038: #1.100 24-10-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: ωραίος ο Αρης ,και ποζάτος ( το ονυχοδρόμιο καταπληκτικό, απο πού τον ψήνει η Μυρτώ να διαβάζει περισσότερο; Click για ανάπτυξη... Μπα μονο φωτογραφιες βγαινει αναμεσα στα βιβλια, δεν βλεπω να μορφωθηκε καθολου, παλι μπουνταλακος εμεινε! Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: να τον έχουμε στα υπόψη αν ακούσουμε για καμιά οντισιον , ενδιαφέρεται μόνο για γατοτροφές; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι τι τομεα της μοδος προτιμα ο μεσιε Αρης; Click για ανάπτυξη... Εγω νομιζω δεν τον ενδιαφερει τι θα διαφημιζει, αρκει να εχει δημοσιοτητα και να τον θαυμαζουν! Κατι σαν τον Σειριο ενα πραγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σας κεραμιδάκια! Αύριο φεύγουμε για Βόλο(και θα φέρω φωτό από τα super γατιά που σας έλεγα την άλλη φορά!) Αλλά την Τετάρτη γιατί η γιαγιά στο Βόλο δεν έχει Internet! Click για ανάπτυξη... Καλό ταξίδι κουνελάκι, θα περιμένουμε φωτό των γατακίων. Δεν έχουμε απαίτηση να έχουν οι γιαγιάδες ίντερνετ Εδώ πάμε σκούντα βρόντα με τους Η/Υ οι μαμάδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:36 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.095 24-10-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καιρο ειχα να ανεβασω μερικες φωτογραφιες των γατο-παιδιων μου! Ιδου καποιες, που εβγαλα τωρα το βραδυ. Φυσικα η τεταρτη ειναι ολα τα λεφτα! Η τελευταια με την Μυρτουλα, ειναι λιγο σκοτεινη αλλα ειπα να μην την αφησω παραπονεμενη και χωρις δημοσιοτητα! Click για ανάπτυξη... ωραίος ο Αρης ,και ποζάτος ( το ονυχοδρόμιο καταπληκτικό, απο πού τον ψήνει η Μυρτώ να διαβάζει περισσότερο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:44 Η Μυρτω4038: #1.096 24-10-08 22:44 Σας ευχαριστω για το καλα σας λογια, η αληθεια ειναι οτι η Μυρτουλα ειναι πολυ δυσκολη στην φωτογραφηση.Εκει που πας να την φωτογραφησεις σου γυρναει την πλατη της. Ο Αρουλης απο την αλλη "στηνεται" στην κυριολεξια. Οσο διακριτηκη και ακριβοθωρητη ειναι η μια, τοσο γεννημενο μοντελο ο αλλος.Και στεκεται ακινητος μεχρι να βγει η φωτο και κοιταζει μες τον φακο χωρις καμια "βοηθεια" απο μενα. Και πως καταφερνει και βγαινει παντα ομορφος ,θα μπορουσε πραγματικα να κανει καριερα μοντελου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:48 Η Zbeebz έγραψε: #1.097 24-10-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καιρο ειχα να ανεβασω μερικες φωτογραφιες των γατο-παιδιων μου! Ιδου καποιες, που εβγαλα τωρα το βραδυ. Φυσικα η τεταρτη ειναι ολα τα λεφτα! Η τελευταια με την Μυρτουλα, ειναι λιγο σκοτεινη αλλα ειπα να μην την αφησω παραπονεμενη και χωρις δημοσιοτητα! Click για ανάπτυξη... Ο Άρης είναι το πυρόξανθο γκαραζοτεκνό και η Μυρτούλα μοιάζει σαν πυργοδέσποινα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:49 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.098 24-10-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από niki: Σας ευχαριστω για το καλα σας λογια, η αληθεια ειναι οτι η Μυρτουλα ειναι πολυ δυσκολη στην φωτογραφηση.Εκει που πας να την φωτογραφησεις σου γυρναει την πλατη της. Ο Αρουλης απο την αλλη "στηνεται" στην κυριολεξια. Οσο διακριτηκη και ακριβοθωρητη ειναι η μια, τοσο γεννημενο μοντελο ο αλλος.Και στεκεται ακινητος μεχρι να βγει η φωτο και κοιταζει μες τον φακο χωρις καμια "βοηθεια" απο μενα. Και πως καταφερνει και βγαινει παντα ομορφος ,θα μπορουσε πραγματικα να κανει καριερα μοντελου Click για ανάπτυξη... να τον έχουμε στα υπόψη αν ακούσουμε για καμιά οντισιον , ενδιαφέρεται μόνο για γατοτροφές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:59 Η moukelis έγραψε: #1.099 24-10-08 22:59 Ναι ναι τι τομεα της μοδος προτιμα ο μεσιε Αρης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 23:25 Η Μυρτω4038: #1.100 24-10-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: ωραίος ο Αρης ,και ποζάτος ( το ονυχοδρόμιο καταπληκτικό, απο πού τον ψήνει η Μυρτώ να διαβάζει περισσότερο; Click για ανάπτυξη... Μπα μονο φωτογραφιες βγαινει αναμεσα στα βιβλια, δεν βλεπω να μορφωθηκε καθολου, παλι μπουνταλακος εμεινε! Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: να τον έχουμε στα υπόψη αν ακούσουμε για καμιά οντισιον , ενδιαφέρεται μόνο για γατοτροφές; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι τι τομεα της μοδος προτιμα ο μεσιε Αρης; Click για ανάπτυξη... Εγω νομιζω δεν τον ενδιαφερει τι θα διαφημιζει, αρκει να εχει δημοσιοτητα και να τον θαυμαζουν! Κατι σαν τον Σειριο ενα πραγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από niki: Καιρο ειχα να ανεβασω μερικες φωτογραφιες των γατο-παιδιων μου! Ιδου καποιες, που εβγαλα τωρα το βραδυ. Φυσικα η τεταρτη ειναι ολα τα λεφτα! Η τελευταια με την Μυρτουλα, ειναι λιγο σκοτεινη αλλα ειπα να μην την αφησω παραπονεμενη και χωρις δημοσιοτητα! Click για ανάπτυξη... ωραίος ο Αρης ,και ποζάτος ( το ονυχοδρόμιο καταπληκτικό, απο πού τον ψήνει η Μυρτώ να διαβάζει περισσότερο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:44 Η Μυρτω4038: #1.096 24-10-08 22:44 Σας ευχαριστω για το καλα σας λογια, η αληθεια ειναι οτι η Μυρτουλα ειναι πολυ δυσκολη στην φωτογραφηση.Εκει που πας να την φωτογραφησεις σου γυρναει την πλατη της. Ο Αρουλης απο την αλλη "στηνεται" στην κυριολεξια. Οσο διακριτηκη και ακριβοθωρητη ειναι η μια, τοσο γεννημενο μοντελο ο αλλος.Και στεκεται ακινητος μεχρι να βγει η φωτο και κοιταζει μες τον φακο χωρις καμια "βοηθεια" απο μενα. Και πως καταφερνει και βγαινει παντα ομορφος ,θα μπορουσε πραγματικα να κανει καριερα μοντελου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:48 Η Zbeebz έγραψε: #1.097 24-10-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καιρο ειχα να ανεβασω μερικες φωτογραφιες των γατο-παιδιων μου! Ιδου καποιες, που εβγαλα τωρα το βραδυ. Φυσικα η τεταρτη ειναι ολα τα λεφτα! Η τελευταια με την Μυρτουλα, ειναι λιγο σκοτεινη αλλα ειπα να μην την αφησω παραπονεμενη και χωρις δημοσιοτητα! Click για ανάπτυξη... Ο Άρης είναι το πυρόξανθο γκαραζοτεκνό και η Μυρτούλα μοιάζει σαν πυργοδέσποινα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:49 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.098 24-10-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από niki: Σας ευχαριστω για το καλα σας λογια, η αληθεια ειναι οτι η Μυρτουλα ειναι πολυ δυσκολη στην φωτογραφηση.Εκει που πας να την φωτογραφησεις σου γυρναει την πλατη της. Ο Αρουλης απο την αλλη "στηνεται" στην κυριολεξια. Οσο διακριτηκη και ακριβοθωρητη ειναι η μια, τοσο γεννημενο μοντελο ο αλλος.Και στεκεται ακινητος μεχρι να βγει η φωτο και κοιταζει μες τον φακο χωρις καμια "βοηθεια" απο μενα. Και πως καταφερνει και βγαινει παντα ομορφος ,θα μπορουσε πραγματικα να κανει καριερα μοντελου Click για ανάπτυξη... να τον έχουμε στα υπόψη αν ακούσουμε για καμιά οντισιον , ενδιαφέρεται μόνο για γατοτροφές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:59 Η moukelis έγραψε: #1.099 24-10-08 22:59 Ναι ναι τι τομεα της μοδος προτιμα ο μεσιε Αρης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 23:25 Η Μυρτω4038: #1.100 24-10-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: ωραίος ο Αρης ,και ποζάτος ( το ονυχοδρόμιο καταπληκτικό, απο πού τον ψήνει η Μυρτώ να διαβάζει περισσότερο; Click για ανάπτυξη... Μπα μονο φωτογραφιες βγαινει αναμεσα στα βιβλια, δεν βλεπω να μορφωθηκε καθολου, παλι μπουνταλακος εμεινε! Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: να τον έχουμε στα υπόψη αν ακούσουμε για καμιά οντισιον , ενδιαφέρεται μόνο για γατοτροφές; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι τι τομεα της μοδος προτιμα ο μεσιε Αρης; Click για ανάπτυξη... Εγω νομιζω δεν τον ενδιαφερει τι θα διαφημιζει, αρκει να εχει δημοσιοτητα και να τον θαυμαζουν! Κατι σαν τον Σειριο ενα πραγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σας ευχαριστω για το καλα σας λογια, η αληθεια ειναι οτι η Μυρτουλα ειναι πολυ δυσκολη στην φωτογραφηση.Εκει που πας να την φωτογραφησεις σου γυρναει την πλατη της. Ο Αρουλης απο την αλλη "στηνεται" στην κυριολεξια. Οσο διακριτηκη και ακριβοθωρητη ειναι η μια, τοσο γεννημενο μοντελο ο αλλος.Και στεκεται ακινητος μεχρι να βγει η φωτο και κοιταζει μες τον φακο χωρις καμια "βοηθεια" απο μενα. Και πως καταφερνει και βγαινει παντα ομορφος ,θα μπορουσε πραγματικα να κανει καριερα μοντελου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:48 Η Zbeebz έγραψε: #1.097 24-10-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καιρο ειχα να ανεβασω μερικες φωτογραφιες των γατο-παιδιων μου! Ιδου καποιες, που εβγαλα τωρα το βραδυ. Φυσικα η τεταρτη ειναι ολα τα λεφτα! Η τελευταια με την Μυρτουλα, ειναι λιγο σκοτεινη αλλα ειπα να μην την αφησω παραπονεμενη και χωρις δημοσιοτητα! Click για ανάπτυξη... Ο Άρης είναι το πυρόξανθο γκαραζοτεκνό και η Μυρτούλα μοιάζει σαν πυργοδέσποινα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:49 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.098 24-10-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από niki: Σας ευχαριστω για το καλα σας λογια, η αληθεια ειναι οτι η Μυρτουλα ειναι πολυ δυσκολη στην φωτογραφηση.Εκει που πας να την φωτογραφησεις σου γυρναει την πλατη της. Ο Αρουλης απο την αλλη "στηνεται" στην κυριολεξια. Οσο διακριτηκη και ακριβοθωρητη ειναι η μια, τοσο γεννημενο μοντελο ο αλλος.Και στεκεται ακινητος μεχρι να βγει η φωτο και κοιταζει μες τον φακο χωρις καμια "βοηθεια" απο μενα. Και πως καταφερνει και βγαινει παντα ομορφος ,θα μπορουσε πραγματικα να κανει καριερα μοντελου Click για ανάπτυξη... να τον έχουμε στα υπόψη αν ακούσουμε για καμιά οντισιον , ενδιαφέρεται μόνο για γατοτροφές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:59 Η moukelis έγραψε: #1.099 24-10-08 22:59 Ναι ναι τι τομεα της μοδος προτιμα ο μεσιε Αρης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 23:25 Η Μυρτω4038: #1.100 24-10-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: ωραίος ο Αρης ,και ποζάτος ( το ονυχοδρόμιο καταπληκτικό, απο πού τον ψήνει η Μυρτώ να διαβάζει περισσότερο; Click για ανάπτυξη... Μπα μονο φωτογραφιες βγαινει αναμεσα στα βιβλια, δεν βλεπω να μορφωθηκε καθολου, παλι μπουνταλακος εμεινε! Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: να τον έχουμε στα υπόψη αν ακούσουμε για καμιά οντισιον , ενδιαφέρεται μόνο για γατοτροφές; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι τι τομεα της μοδος προτιμα ο μεσιε Αρης; Click για ανάπτυξη... Εγω νομιζω δεν τον ενδιαφερει τι θα διαφημιζει, αρκει να εχει δημοσιοτητα και να τον θαυμαζουν! Κατι σαν τον Σειριο ενα πραγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από niki: Καιρο ειχα να ανεβασω μερικες φωτογραφιες των γατο-παιδιων μου! Ιδου καποιες, που εβγαλα τωρα το βραδυ. Φυσικα η τεταρτη ειναι ολα τα λεφτα! Η τελευταια με την Μυρτουλα, ειναι λιγο σκοτεινη αλλα ειπα να μην την αφησω παραπονεμενη και χωρις δημοσιοτητα! Click για ανάπτυξη... Ο Άρης είναι το πυρόξανθο γκαραζοτεκνό και η Μυρτούλα μοιάζει σαν πυργοδέσποινα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:49 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.098 24-10-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από niki: Σας ευχαριστω για το καλα σας λογια, η αληθεια ειναι οτι η Μυρτουλα ειναι πολυ δυσκολη στην φωτογραφηση.Εκει που πας να την φωτογραφησεις σου γυρναει την πλατη της. Ο Αρουλης απο την αλλη "στηνεται" στην κυριολεξια. Οσο διακριτηκη και ακριβοθωρητη ειναι η μια, τοσο γεννημενο μοντελο ο αλλος.Και στεκεται ακινητος μεχρι να βγει η φωτο και κοιταζει μες τον φακο χωρις καμια "βοηθεια" απο μενα. Και πως καταφερνει και βγαινει παντα ομορφος ,θα μπορουσε πραγματικα να κανει καριερα μοντελου Click για ανάπτυξη... να τον έχουμε στα υπόψη αν ακούσουμε για καμιά οντισιον , ενδιαφέρεται μόνο για γατοτροφές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:59 Η moukelis έγραψε: #1.099 24-10-08 22:59 Ναι ναι τι τομεα της μοδος προτιμα ο μεσιε Αρης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 23:25 Η Μυρτω4038: #1.100 24-10-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: ωραίος ο Αρης ,και ποζάτος ( το ονυχοδρόμιο καταπληκτικό, απο πού τον ψήνει η Μυρτώ να διαβάζει περισσότερο; Click για ανάπτυξη... Μπα μονο φωτογραφιες βγαινει αναμεσα στα βιβλια, δεν βλεπω να μορφωθηκε καθολου, παλι μπουνταλακος εμεινε! Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: να τον έχουμε στα υπόψη αν ακούσουμε για καμιά οντισιον , ενδιαφέρεται μόνο για γατοτροφές; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι τι τομεα της μοδος προτιμα ο μεσιε Αρης; Click για ανάπτυξη... Εγω νομιζω δεν τον ενδιαφερει τι θα διαφημιζει, αρκει να εχει δημοσιοτητα και να τον θαυμαζουν! Κατι σαν τον Σειριο ενα πραγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από niki: Σας ευχαριστω για το καλα σας λογια, η αληθεια ειναι οτι η Μυρτουλα ειναι πολυ δυσκολη στην φωτογραφηση.Εκει που πας να την φωτογραφησεις σου γυρναει την πλατη της. Ο Αρουλης απο την αλλη "στηνεται" στην κυριολεξια. Οσο διακριτηκη και ακριβοθωρητη ειναι η μια, τοσο γεννημενο μοντελο ο αλλος.Και στεκεται ακινητος μεχρι να βγει η φωτο και κοιταζει μες τον φακο χωρις καμια "βοηθεια" απο μενα. Και πως καταφερνει και βγαινει παντα ομορφος ,θα μπορουσε πραγματικα να κανει καριερα μοντελου Click για ανάπτυξη... να τον έχουμε στα υπόψη αν ακούσουμε για καμιά οντισιον , ενδιαφέρεται μόνο για γατοτροφές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 22:59 Η moukelis έγραψε: #1.099 24-10-08 22:59 Ναι ναι τι τομεα της μοδος προτιμα ο μεσιε Αρης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 23:25 Η Μυρτω4038: #1.100 24-10-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: ωραίος ο Αρης ,και ποζάτος ( το ονυχοδρόμιο καταπληκτικό, απο πού τον ψήνει η Μυρτώ να διαβάζει περισσότερο; Click για ανάπτυξη... Μπα μονο φωτογραφιες βγαινει αναμεσα στα βιβλια, δεν βλεπω να μορφωθηκε καθολου, παλι μπουνταλακος εμεινε! Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: να τον έχουμε στα υπόψη αν ακούσουμε για καμιά οντισιον , ενδιαφέρεται μόνο για γατοτροφές; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι τι τομεα της μοδος προτιμα ο μεσιε Αρης; Click για ανάπτυξη... Εγω νομιζω δεν τον ενδιαφερει τι θα διαφημιζει, αρκει να εχει δημοσιοτητα και να τον θαυμαζουν! Κατι σαν τον Σειριο ενα πραγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ναι ναι τι τομεα της μοδος προτιμα ο μεσιε Αρης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 23:25 Η Μυρτω4038: #1.100 24-10-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: ωραίος ο Αρης ,και ποζάτος ( το ονυχοδρόμιο καταπληκτικό, απο πού τον ψήνει η Μυρτώ να διαβάζει περισσότερο; Click για ανάπτυξη... Μπα μονο φωτογραφιες βγαινει αναμεσα στα βιβλια, δεν βλεπω να μορφωθηκε καθολου, παλι μπουνταλακος εμεινε! Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: να τον έχουμε στα υπόψη αν ακούσουμε για καμιά οντισιον , ενδιαφέρεται μόνο για γατοτροφές; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι τι τομεα της μοδος προτιμα ο μεσιε Αρης; Click για ανάπτυξη... Εγω νομιζω δεν τον ενδιαφερει τι θα διαφημιζει, αρκει να εχει δημοσιοτητα και να τον θαυμαζουν! Κατι σαν τον Σειριο ενα πραγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: ωραίος ο Αρης ,και ποζάτος ( το ονυχοδρόμιο καταπληκτικό, απο πού τον ψήνει η Μυρτώ να διαβάζει περισσότερο; Click για ανάπτυξη... Μπα μονο φωτογραφιες βγαινει αναμεσα στα βιβλια, δεν βλεπω να μορφωθηκε καθολου, παλι μπουνταλακος εμεινε! Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: να τον έχουμε στα υπόψη αν ακούσουμε για καμιά οντισιον , ενδιαφέρεται μόνο για γατοτροφές; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι τι τομεα της μοδος προτιμα ο μεσιε Αρης; Click για ανάπτυξη... Εγω νομιζω δεν τον ενδιαφερει τι θα διαφημιζει, αρκει να εχει δημοσιοτητα και να τον θαυμαζουν! Κατι σαν τον Σειριο ενα πραγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.