Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:12 Η Κείρα έγραψε: #1.261 03-11-08 11:12 Κούκου. Να 'μαστε Η Κείρα λιγουρεύεται εναν σπουργίτι που περνοδιαβαίνει προκλητικά :cat:και ο Ρού χουζουρεύει. Επαθε θλάση μυός στο ποδαράκι του και την ξαπλάρει όπου βρεί το μωρό μου με πολύ δυστυχισμένο υφάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα keiroula.JPG 130,9 KB · Εμφανίσεις: 29 Rou2.JPG 180 KB · Εμφανίσεις: 25 Rou3.JPG 154 KB · Εμφανίσεις: 29 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:20 Η aretha έγραψε: #1.262 03-11-08 11:20 Περαστικά στον Ρου!! Το βλέμμα της Κείρας πολύ αιμοβόρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 12:00 Η Ελένη Άνση: #1.263 03-11-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Η Κείρα λιγουρεύεται εναν σπουργίτι που περνοδιαβαίνει προκλητικά :cat:και ο Ρού χουζουρεύει. Επαθε θλάση μυός στο ποδαράκι του και την ξαπλάρει όπου βρεί το μωρό μου με πολύ δυστυχισμένο υφάκι. Click για ανάπτυξη... Καλά που υπήρχε το τζάμι, αλλιώς, ποιός το έσωζε το πουλάκι από την τίγρη!!!!Πώς έπαθε θλάση μυός το Ρουάκι; περαστικά του γρήγορα. Πόσων ετών είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 12:01 Η CrazyTourists: #1.264 03-11-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Επαθε θλάση μυός στο ποδαράκι του Click για ανάπτυξη... Θλάση μυός;; Από τις μαϊμουδιές ε; Περαστικούλια του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 12:07 Η Κείρα έγραψε: #1.265 03-11-08 12:07 Οχι από τις μαϊμουδιές. Από την λαιμαργία του. Απο την λαχταρα του να φτασει πρωτος στο φαί κι εγω δεν τον αφηνα γιατι τρωει ειδική τροφή, επεσε απο το σκαλακι της κουζίνας και στραβοπατησε. Του καναμε ακτινογραφία και δεν φαίνεται τιποτα αλλα ο χοντρουλης μου κουτσαινει ακομα και νιαουριζει παραπονιαρικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 12:11 Η CrazyTourists: #1.266 03-11-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Οχι από τις μαϊμουδιές. Από την λαιμαργία του. Απο την λαχταρα του να φτασει πρωτος στο φαί κι εγω δεν τον αφηνα γιατι τρωει ειδική τροφή, επεσε απο το σκαλακι της κουζίνας και στραβοπατησε. Του καναμε ακτινογραφία και δεν φαίνεται τιποτα αλλα ο χοντρουλης μου κουτσαινει ακομα και νιαουριζει παραπονιαρικα Click για ανάπτυξη... Sorry που γελάω αλλά είναι σαν να τον βλέπω να του μυρίζει το φαϊ, να τρέχει αλαφιασμένος να προλάβει να κλέψει μια μπουκίτσα και ταυτόχρονα προσπαθεί να κάνει σλάλομ γύρω από τα πόδια σου!!! Ζουζουνάκι μου!!! Περαστικούλια μικρούληηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:59 Η Μυρτω4038: #1.267 03-11-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Θεά η Μυρτούλα!!! Τι τέλειο το βιντεάκι!!! Καλέ πολύ διανοούμενη γατούλα!!! μήπως να ανησυχώ γιατί εμενα κανένας από τους αχαήρευτους δεν διαβάζει τα νέα??? Για να τους βάλω μπρος!!! Click για ανάπτυξη... Καλη μας Αναστασια σας ευχαρισουμε πολυ για τα καλα σας λογια.:kiss: Κριμα που δεν μενετε Θεσ/νικη, ισως η κυρια προφεσορισσα καταδεχοταν να σας κανει κανενα ιδιαιτερο! Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Οχι από τις μαϊμουδιές. Από την λαιμαργία του. Απο την λαχταρα του να φτασει πρωτος στο φαί κι εγω δεν τον αφηνα γιατι τρωει ειδική τροφή, επεσε απο το σκαλακι της κουζίνας και στραβοπατησε. Του καναμε ακτινογραφία και δεν φαίνεται τιποτα αλλα ο χοντρουλης μου κουτσαινει ακομα και νιαουριζει παραπονιαρικα Click για ανάπτυξη... Τωρα ειδα στις φωτο οτι ο Ρου ανηκει στην μεγαλη οικογενεια των πορτοκαλογατων!(ολα της σταρ Κειρας φωτο μας βαζετε) Πολλα μουσουδοφιλα στον πονεμενο Ρου:kiss::kiss: και γρηγορα περαστικουλια του. Και περιμενουμε καινουργιες φωτο του συναδελφου πορτοκαλενιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:24 Η Zbeebz έγραψε: #1.268 03-11-08 14:24 Ορίστε μια πρόσφατη οικογενειακή μας φωτό: ο Beeb ζυμώνει και χαϊδεύεται από τη μία ενώ η Άσπρη καμαρώνει και χαϊδεύεται από την άλλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PA290064res.JPG 311 KB · Εμφανίσεις: 37 Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:28 Η Κείρα έγραψε: #1.269 03-11-08 15:28 Είναι κούκλα η Άσπρη. Σαν να σου τρίφτηκε την ώρα που έτρωγες σοκολάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:53 Η Zbeebz έγραψε: #1.270 03-11-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Είναι κούκλα η Άσπρη. Σαν να σου τρίφτηκε την ώρα που έτρωγες σοκολάτα Click για ανάπτυξη... Μερσί μποκού! Μας κολακεύετε! Και ο μαυρο-Beeb είναι κούκλος-- αλλά έτσι όπως διπλώθηκε πού να φανεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:14 Η CrazyTourists: #1.271 03-11-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Είναι κούκλα η Άσπρη. Σαν να σου τρίφτηκε την ώρα που έτρωγες σοκολάτα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μερσί μποκού! Μας κολακεύετε! Και ο μαυρο-Beeb είναι κούκλος-- αλλά έτσι όπως διπλώθηκε πού να φανεί... Click για ανάπτυξη... Φτού τους φτού τους!!! Κουκλιά είναι και τα δύο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:22 Η tzoutzou έγραψε: #1.272 03-11-08 22:22 Γεια σας κι απο εμας!!!!Καιρο εχουμε να μπουμε και ειπαμε να ανεβασουμε και μια φωτογραφια για να μη μας ξεχνατε!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η Zbeebz έγραψε: #1.273 03-11-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γεια σας κι απο εμας!!!!Καιρο εχουμε να μπουμε και ειπαμε να ανεβασουμε και μια φωτογραφια για να μη μας ξεχνατε!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Φοβερή φάτσα! Και ο Beeb το κάνει αυτό πού και πού... Τι πλάκα που έχουν τα άτιμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:32 Η tzoutzou έγραψε: #1.274 03-11-08 22:32 Αχ,εγω οταν την βλεπω ετσι θελω να της ακουμπησω τη γλωσσιτσα και οταν το κανω αυτη γλυφεται!!!Πεθαινω στο γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:39 Η Zbeebz έγραψε: #1.275 03-11-08 22:39 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Αχ,εγω οταν την βλεπω ετσι θελω να της ακουμπησω τη γλωσσιτσα και οταν το κανω αυτη γλυφεται!!!Πεθαινω στο γελιο Click για ανάπτυξη... Είτε κοιμάται είτε όχι, ο Beeb παραμένει με τη γλώσσα απ' έξω και ή ρίχνει τους ύπνους του ή σε κοιτάζει στα μάτια σαν να είσαι το μικρό πράσινο ανθρωπάκι με τις κεραίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Μυρτω4038: #1.276 03-11-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γεια σας κι απο εμας!!!!Καιρο εχουμε να μπουμε και ειπαμε να ανεβασουμε και μια φωτογραφια για να μη μας ξεχνατε!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... tzoutzou υπεροχη φωτογραφια! Εσυ επιμενεις να αποκαλεις την Leia... στριντζογατο? εγω ενα αγγελουδι βλεπω να κοιμαται με την ροζ γλωσσιτσα εξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η aretha έγραψε: #1.277 04-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γεια σας κι απο εμας!!!!Καιρο εχουμε να μπουμε και ειπαμε να ανεβασουμε και μια φωτογραφια για να μη μας ξεχνατε!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πανέμορφη αυτή η γάτα!! (Κι εμένα πάντως με πιάνει αμόκ ζουλήγματος-φιλήματος-πειράγματος όποτε τα βλέπω να κοιμούνται με το γλωσσάκι έξω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:40 Η Κείρα έγραψε: #1.278 04-11-08 10:40 Η γατοπαρέα στο mycat! Την αραξαμε και οι τεσσερις μπροστα στο mycat και χαζευουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1010808.JPG 148,2 KB · Εμφανίσεις: 36 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:44 Η aretha έγραψε: #1.279 04-11-08 10:44 Αααααχχχχ, αυτή η ΤΕΛΕΙΑ, πολύχρωμη, φουντωτή, ολοστρόγγυλη πλάτη στ' αριστερά είναι η Πούνκη; Είμαι τρελά ερωτευμένη μαζί της από όταν μας την είχες πρωτοδείξει, μωρό... Αλλά και η υπόλοιπη γατοπαρέα, δεν πάει πίσω! (Για να λέμε και του στραβού το δίκιο πάντως, μόνο το mycat δεν χαζεύουν και οι τρεις τους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:51 Η Κείρα έγραψε: #1.280 04-11-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αααααχχχχ, αυτή η ΤΕΛΕΙΑ, πολύχρωμη, φουντωτή, ολοστρόγγυλη πλάτη στ' αριστερά είναι η Πούνκη; Είμαι τρελά ερωτευμένη μαζί της από όταν μας την είχες πρωτοδείξει, μωρό... Αλλά και η υπόλοιπη γατοπαρέα, δεν πάει πίσω! (Για να λέμε και του στραβού το δίκιο πάντως, μόνο το mycat δεν χαζεύουν και οι τρεις τους) Click για ανάπτυξη... Εγω χαζευω το mycat κι αυτα χαζευουν στην κυριολεξια. Η αδυναμία σου aretha εχει γινει ενας απιστευτος διαολος που δεν την αφησω να κανει αυτο που θέλει και οταν το θελει διαλυει το μισο σπιτι. Ο μονος τροπος να την ηρεμησω είναι το βουρτσισμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κούκου. Να 'μαστε Η Κείρα λιγουρεύεται εναν σπουργίτι που περνοδιαβαίνει προκλητικά :cat:και ο Ρού χουζουρεύει. Επαθε θλάση μυός στο ποδαράκι του και την ξαπλάρει όπου βρεί το μωρό μου με πολύ δυστυχισμένο υφάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:20 Η aretha έγραψε: #1.262 03-11-08 11:20 Περαστικά στον Ρου!! Το βλέμμα της Κείρας πολύ αιμοβόρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 12:00 Η Ελένη Άνση: #1.263 03-11-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Η Κείρα λιγουρεύεται εναν σπουργίτι που περνοδιαβαίνει προκλητικά :cat:και ο Ρού χουζουρεύει. Επαθε θλάση μυός στο ποδαράκι του και την ξαπλάρει όπου βρεί το μωρό μου με πολύ δυστυχισμένο υφάκι. Click για ανάπτυξη... Καλά που υπήρχε το τζάμι, αλλιώς, ποιός το έσωζε το πουλάκι από την τίγρη!!!!Πώς έπαθε θλάση μυός το Ρουάκι; περαστικά του γρήγορα. Πόσων ετών είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 12:01 Η CrazyTourists: #1.264 03-11-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Επαθε θλάση μυός στο ποδαράκι του Click για ανάπτυξη... Θλάση μυός;; Από τις μαϊμουδιές ε; Περαστικούλια του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 12:07 Η Κείρα έγραψε: #1.265 03-11-08 12:07 Οχι από τις μαϊμουδιές. Από την λαιμαργία του. Απο την λαχταρα του να φτασει πρωτος στο φαί κι εγω δεν τον αφηνα γιατι τρωει ειδική τροφή, επεσε απο το σκαλακι της κουζίνας και στραβοπατησε. Του καναμε ακτινογραφία και δεν φαίνεται τιποτα αλλα ο χοντρουλης μου κουτσαινει ακομα και νιαουριζει παραπονιαρικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 12:11 Η CrazyTourists: #1.266 03-11-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Οχι από τις μαϊμουδιές. Από την λαιμαργία του. Απο την λαχταρα του να φτασει πρωτος στο φαί κι εγω δεν τον αφηνα γιατι τρωει ειδική τροφή, επεσε απο το σκαλακι της κουζίνας και στραβοπατησε. Του καναμε ακτινογραφία και δεν φαίνεται τιποτα αλλα ο χοντρουλης μου κουτσαινει ακομα και νιαουριζει παραπονιαρικα Click για ανάπτυξη... Sorry που γελάω αλλά είναι σαν να τον βλέπω να του μυρίζει το φαϊ, να τρέχει αλαφιασμένος να προλάβει να κλέψει μια μπουκίτσα και ταυτόχρονα προσπαθεί να κάνει σλάλομ γύρω από τα πόδια σου!!! Ζουζουνάκι μου!!! Περαστικούλια μικρούληηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:59 Η Μυρτω4038: #1.267 03-11-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Θεά η Μυρτούλα!!! Τι τέλειο το βιντεάκι!!! Καλέ πολύ διανοούμενη γατούλα!!! μήπως να ανησυχώ γιατί εμενα κανένας από τους αχαήρευτους δεν διαβάζει τα νέα??? Για να τους βάλω μπρος!!! Click για ανάπτυξη... Καλη μας Αναστασια σας ευχαρισουμε πολυ για τα καλα σας λογια.:kiss: Κριμα που δεν μενετε Θεσ/νικη, ισως η κυρια προφεσορισσα καταδεχοταν να σας κανει κανενα ιδιαιτερο! Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Οχι από τις μαϊμουδιές. Από την λαιμαργία του. Απο την λαχταρα του να φτασει πρωτος στο φαί κι εγω δεν τον αφηνα γιατι τρωει ειδική τροφή, επεσε απο το σκαλακι της κουζίνας και στραβοπατησε. Του καναμε ακτινογραφία και δεν φαίνεται τιποτα αλλα ο χοντρουλης μου κουτσαινει ακομα και νιαουριζει παραπονιαρικα Click για ανάπτυξη... Τωρα ειδα στις φωτο οτι ο Ρου ανηκει στην μεγαλη οικογενεια των πορτοκαλογατων!(ολα της σταρ Κειρας φωτο μας βαζετε) Πολλα μουσουδοφιλα στον πονεμενο Ρου:kiss::kiss: και γρηγορα περαστικουλια του. Και περιμενουμε καινουργιες φωτο του συναδελφου πορτοκαλενιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:24 Η Zbeebz έγραψε: #1.268 03-11-08 14:24 Ορίστε μια πρόσφατη οικογενειακή μας φωτό: ο Beeb ζυμώνει και χαϊδεύεται από τη μία ενώ η Άσπρη καμαρώνει και χαϊδεύεται από την άλλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PA290064res.JPG 311 KB · Εμφανίσεις: 37 Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:28 Η Κείρα έγραψε: #1.269 03-11-08 15:28 Είναι κούκλα η Άσπρη. Σαν να σου τρίφτηκε την ώρα που έτρωγες σοκολάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:53 Η Zbeebz έγραψε: #1.270 03-11-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Είναι κούκλα η Άσπρη. Σαν να σου τρίφτηκε την ώρα που έτρωγες σοκολάτα Click για ανάπτυξη... Μερσί μποκού! Μας κολακεύετε! Και ο μαυρο-Beeb είναι κούκλος-- αλλά έτσι όπως διπλώθηκε πού να φανεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:14 Η CrazyTourists: #1.271 03-11-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Είναι κούκλα η Άσπρη. Σαν να σου τρίφτηκε την ώρα που έτρωγες σοκολάτα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μερσί μποκού! Μας κολακεύετε! Και ο μαυρο-Beeb είναι κούκλος-- αλλά έτσι όπως διπλώθηκε πού να φανεί... Click για ανάπτυξη... Φτού τους φτού τους!!! Κουκλιά είναι και τα δύο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:22 Η tzoutzou έγραψε: #1.272 03-11-08 22:22 Γεια σας κι απο εμας!!!!Καιρο εχουμε να μπουμε και ειπαμε να ανεβασουμε και μια φωτογραφια για να μη μας ξεχνατε!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η Zbeebz έγραψε: #1.273 03-11-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γεια σας κι απο εμας!!!!Καιρο εχουμε να μπουμε και ειπαμε να ανεβασουμε και μια φωτογραφια για να μη μας ξεχνατε!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Φοβερή φάτσα! Και ο Beeb το κάνει αυτό πού και πού... Τι πλάκα που έχουν τα άτιμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:32 Η tzoutzou έγραψε: #1.274 03-11-08 22:32 Αχ,εγω οταν την βλεπω ετσι θελω να της ακουμπησω τη γλωσσιτσα και οταν το κανω αυτη γλυφεται!!!Πεθαινω στο γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:39 Η Zbeebz έγραψε: #1.275 03-11-08 22:39 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Αχ,εγω οταν την βλεπω ετσι θελω να της ακουμπησω τη γλωσσιτσα και οταν το κανω αυτη γλυφεται!!!Πεθαινω στο γελιο Click για ανάπτυξη... Είτε κοιμάται είτε όχι, ο Beeb παραμένει με τη γλώσσα απ' έξω και ή ρίχνει τους ύπνους του ή σε κοιτάζει στα μάτια σαν να είσαι το μικρό πράσινο ανθρωπάκι με τις κεραίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Μυρτω4038: #1.276 03-11-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γεια σας κι απο εμας!!!!Καιρο εχουμε να μπουμε και ειπαμε να ανεβασουμε και μια φωτογραφια για να μη μας ξεχνατε!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... tzoutzou υπεροχη φωτογραφια! Εσυ επιμενεις να αποκαλεις την Leia... στριντζογατο? εγω ενα αγγελουδι βλεπω να κοιμαται με την ροζ γλωσσιτσα εξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η aretha έγραψε: #1.277 04-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γεια σας κι απο εμας!!!!Καιρο εχουμε να μπουμε και ειπαμε να ανεβασουμε και μια φωτογραφια για να μη μας ξεχνατε!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πανέμορφη αυτή η γάτα!! (Κι εμένα πάντως με πιάνει αμόκ ζουλήγματος-φιλήματος-πειράγματος όποτε τα βλέπω να κοιμούνται με το γλωσσάκι έξω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:40 Η Κείρα έγραψε: #1.278 04-11-08 10:40 Η γατοπαρέα στο mycat! Την αραξαμε και οι τεσσερις μπροστα στο mycat και χαζευουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1010808.JPG 148,2 KB · Εμφανίσεις: 36 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:44 Η aretha έγραψε: #1.279 04-11-08 10:44 Αααααχχχχ, αυτή η ΤΕΛΕΙΑ, πολύχρωμη, φουντωτή, ολοστρόγγυλη πλάτη στ' αριστερά είναι η Πούνκη; Είμαι τρελά ερωτευμένη μαζί της από όταν μας την είχες πρωτοδείξει, μωρό... Αλλά και η υπόλοιπη γατοπαρέα, δεν πάει πίσω! (Για να λέμε και του στραβού το δίκιο πάντως, μόνο το mycat δεν χαζεύουν και οι τρεις τους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:51 Η Κείρα έγραψε: #1.280 04-11-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αααααχχχχ, αυτή η ΤΕΛΕΙΑ, πολύχρωμη, φουντωτή, ολοστρόγγυλη πλάτη στ' αριστερά είναι η Πούνκη; Είμαι τρελά ερωτευμένη μαζί της από όταν μας την είχες πρωτοδείξει, μωρό... Αλλά και η υπόλοιπη γατοπαρέα, δεν πάει πίσω! (Για να λέμε και του στραβού το δίκιο πάντως, μόνο το mycat δεν χαζεύουν και οι τρεις τους) Click για ανάπτυξη... Εγω χαζευω το mycat κι αυτα χαζευουν στην κυριολεξια. Η αδυναμία σου aretha εχει γινει ενας απιστευτος διαολος που δεν την αφησω να κανει αυτο που θέλει και οταν το θελει διαλυει το μισο σπιτι. Ο μονος τροπος να την ηρεμησω είναι το βουρτσισμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Περαστικά στον Ρου!! Το βλέμμα της Κείρας πολύ αιμοβόρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 12:00 Η Ελένη Άνση: #1.263 03-11-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Η Κείρα λιγουρεύεται εναν σπουργίτι που περνοδιαβαίνει προκλητικά :cat:και ο Ρού χουζουρεύει. Επαθε θλάση μυός στο ποδαράκι του και την ξαπλάρει όπου βρεί το μωρό μου με πολύ δυστυχισμένο υφάκι. Click για ανάπτυξη... Καλά που υπήρχε το τζάμι, αλλιώς, ποιός το έσωζε το πουλάκι από την τίγρη!!!!Πώς έπαθε θλάση μυός το Ρουάκι; περαστικά του γρήγορα. Πόσων ετών είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 12:01 Η CrazyTourists: #1.264 03-11-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Επαθε θλάση μυός στο ποδαράκι του Click για ανάπτυξη... Θλάση μυός;; Από τις μαϊμουδιές ε; Περαστικούλια του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 12:07 Η Κείρα έγραψε: #1.265 03-11-08 12:07 Οχι από τις μαϊμουδιές. Από την λαιμαργία του. Απο την λαχταρα του να φτασει πρωτος στο φαί κι εγω δεν τον αφηνα γιατι τρωει ειδική τροφή, επεσε απο το σκαλακι της κουζίνας και στραβοπατησε. Του καναμε ακτινογραφία και δεν φαίνεται τιποτα αλλα ο χοντρουλης μου κουτσαινει ακομα και νιαουριζει παραπονιαρικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 12:11 Η CrazyTourists: #1.266 03-11-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Οχι από τις μαϊμουδιές. Από την λαιμαργία του. Απο την λαχταρα του να φτασει πρωτος στο φαί κι εγω δεν τον αφηνα γιατι τρωει ειδική τροφή, επεσε απο το σκαλακι της κουζίνας και στραβοπατησε. Του καναμε ακτινογραφία και δεν φαίνεται τιποτα αλλα ο χοντρουλης μου κουτσαινει ακομα και νιαουριζει παραπονιαρικα Click για ανάπτυξη... Sorry που γελάω αλλά είναι σαν να τον βλέπω να του μυρίζει το φαϊ, να τρέχει αλαφιασμένος να προλάβει να κλέψει μια μπουκίτσα και ταυτόχρονα προσπαθεί να κάνει σλάλομ γύρω από τα πόδια σου!!! Ζουζουνάκι μου!!! Περαστικούλια μικρούληηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:59 Η Μυρτω4038: #1.267 03-11-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Θεά η Μυρτούλα!!! Τι τέλειο το βιντεάκι!!! Καλέ πολύ διανοούμενη γατούλα!!! μήπως να ανησυχώ γιατί εμενα κανένας από τους αχαήρευτους δεν διαβάζει τα νέα??? Για να τους βάλω μπρος!!! Click για ανάπτυξη... Καλη μας Αναστασια σας ευχαρισουμε πολυ για τα καλα σας λογια.:kiss: Κριμα που δεν μενετε Θεσ/νικη, ισως η κυρια προφεσορισσα καταδεχοταν να σας κανει κανενα ιδιαιτερο! Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Οχι από τις μαϊμουδιές. Από την λαιμαργία του. Απο την λαχταρα του να φτασει πρωτος στο φαί κι εγω δεν τον αφηνα γιατι τρωει ειδική τροφή, επεσε απο το σκαλακι της κουζίνας και στραβοπατησε. Του καναμε ακτινογραφία και δεν φαίνεται τιποτα αλλα ο χοντρουλης μου κουτσαινει ακομα και νιαουριζει παραπονιαρικα Click για ανάπτυξη... Τωρα ειδα στις φωτο οτι ο Ρου ανηκει στην μεγαλη οικογενεια των πορτοκαλογατων!(ολα της σταρ Κειρας φωτο μας βαζετε) Πολλα μουσουδοφιλα στον πονεμενο Ρου:kiss::kiss: και γρηγορα περαστικουλια του. Και περιμενουμε καινουργιες φωτο του συναδελφου πορτοκαλενιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:24 Η Zbeebz έγραψε: #1.268 03-11-08 14:24 Ορίστε μια πρόσφατη οικογενειακή μας φωτό: ο Beeb ζυμώνει και χαϊδεύεται από τη μία ενώ η Άσπρη καμαρώνει και χαϊδεύεται από την άλλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PA290064res.JPG 311 KB · Εμφανίσεις: 37 Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:28 Η Κείρα έγραψε: #1.269 03-11-08 15:28 Είναι κούκλα η Άσπρη. Σαν να σου τρίφτηκε την ώρα που έτρωγες σοκολάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:53 Η Zbeebz έγραψε: #1.270 03-11-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Είναι κούκλα η Άσπρη. Σαν να σου τρίφτηκε την ώρα που έτρωγες σοκολάτα Click για ανάπτυξη... Μερσί μποκού! Μας κολακεύετε! Και ο μαυρο-Beeb είναι κούκλος-- αλλά έτσι όπως διπλώθηκε πού να φανεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:14 Η CrazyTourists: #1.271 03-11-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Είναι κούκλα η Άσπρη. Σαν να σου τρίφτηκε την ώρα που έτρωγες σοκολάτα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μερσί μποκού! Μας κολακεύετε! Και ο μαυρο-Beeb είναι κούκλος-- αλλά έτσι όπως διπλώθηκε πού να φανεί... Click για ανάπτυξη... Φτού τους φτού τους!!! Κουκλιά είναι και τα δύο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:22 Η tzoutzou έγραψε: #1.272 03-11-08 22:22 Γεια σας κι απο εμας!!!!Καιρο εχουμε να μπουμε και ειπαμε να ανεβασουμε και μια φωτογραφια για να μη μας ξεχνατε!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η Zbeebz έγραψε: #1.273 03-11-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γεια σας κι απο εμας!!!!Καιρο εχουμε να μπουμε και ειπαμε να ανεβασουμε και μια φωτογραφια για να μη μας ξεχνατε!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Φοβερή φάτσα! Και ο Beeb το κάνει αυτό πού και πού... Τι πλάκα που έχουν τα άτιμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:32 Η tzoutzou έγραψε: #1.274 03-11-08 22:32 Αχ,εγω οταν την βλεπω ετσι θελω να της ακουμπησω τη γλωσσιτσα και οταν το κανω αυτη γλυφεται!!!Πεθαινω στο γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:39 Η Zbeebz έγραψε: #1.275 03-11-08 22:39 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Αχ,εγω οταν την βλεπω ετσι θελω να της ακουμπησω τη γλωσσιτσα και οταν το κανω αυτη γλυφεται!!!Πεθαινω στο γελιο Click για ανάπτυξη... Είτε κοιμάται είτε όχι, ο Beeb παραμένει με τη γλώσσα απ' έξω και ή ρίχνει τους ύπνους του ή σε κοιτάζει στα μάτια σαν να είσαι το μικρό πράσινο ανθρωπάκι με τις κεραίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Μυρτω4038: #1.276 03-11-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γεια σας κι απο εμας!!!!Καιρο εχουμε να μπουμε και ειπαμε να ανεβασουμε και μια φωτογραφια για να μη μας ξεχνατε!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... tzoutzou υπεροχη φωτογραφια! Εσυ επιμενεις να αποκαλεις την Leia... στριντζογατο? εγω ενα αγγελουδι βλεπω να κοιμαται με την ροζ γλωσσιτσα εξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η aretha έγραψε: #1.277 04-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γεια σας κι απο εμας!!!!Καιρο εχουμε να μπουμε και ειπαμε να ανεβασουμε και μια φωτογραφια για να μη μας ξεχνατε!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πανέμορφη αυτή η γάτα!! (Κι εμένα πάντως με πιάνει αμόκ ζουλήγματος-φιλήματος-πειράγματος όποτε τα βλέπω να κοιμούνται με το γλωσσάκι έξω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:40 Η Κείρα έγραψε: #1.278 04-11-08 10:40 Η γατοπαρέα στο mycat! Την αραξαμε και οι τεσσερις μπροστα στο mycat και χαζευουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1010808.JPG 148,2 KB · Εμφανίσεις: 36 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:44 Η aretha έγραψε: #1.279 04-11-08 10:44 Αααααχχχχ, αυτή η ΤΕΛΕΙΑ, πολύχρωμη, φουντωτή, ολοστρόγγυλη πλάτη στ' αριστερά είναι η Πούνκη; Είμαι τρελά ερωτευμένη μαζί της από όταν μας την είχες πρωτοδείξει, μωρό... Αλλά και η υπόλοιπη γατοπαρέα, δεν πάει πίσω! (Για να λέμε και του στραβού το δίκιο πάντως, μόνο το mycat δεν χαζεύουν και οι τρεις τους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:51 Η Κείρα έγραψε: #1.280 04-11-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αααααχχχχ, αυτή η ΤΕΛΕΙΑ, πολύχρωμη, φουντωτή, ολοστρόγγυλη πλάτη στ' αριστερά είναι η Πούνκη; Είμαι τρελά ερωτευμένη μαζί της από όταν μας την είχες πρωτοδείξει, μωρό... Αλλά και η υπόλοιπη γατοπαρέα, δεν πάει πίσω! (Για να λέμε και του στραβού το δίκιο πάντως, μόνο το mycat δεν χαζεύουν και οι τρεις τους) Click για ανάπτυξη... Εγω χαζευω το mycat κι αυτα χαζευουν στην κυριολεξια. Η αδυναμία σου aretha εχει γινει ενας απιστευτος διαολος που δεν την αφησω να κανει αυτο που θέλει και οταν το θελει διαλυει το μισο σπιτι. Ο μονος τροπος να την ηρεμησω είναι το βουρτσισμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Η Κείρα λιγουρεύεται εναν σπουργίτι που περνοδιαβαίνει προκλητικά :cat:και ο Ρού χουζουρεύει. Επαθε θλάση μυός στο ποδαράκι του και την ξαπλάρει όπου βρεί το μωρό μου με πολύ δυστυχισμένο υφάκι. Click για ανάπτυξη... Καλά που υπήρχε το τζάμι, αλλιώς, ποιός το έσωζε το πουλάκι από την τίγρη!!!!Πώς έπαθε θλάση μυός το Ρουάκι; περαστικά του γρήγορα. Πόσων ετών είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 12:01 Η CrazyTourists: #1.264 03-11-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Επαθε θλάση μυός στο ποδαράκι του Click για ανάπτυξη... Θλάση μυός;; Από τις μαϊμουδιές ε; Περαστικούλια του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 12:07 Η Κείρα έγραψε: #1.265 03-11-08 12:07 Οχι από τις μαϊμουδιές. Από την λαιμαργία του. Απο την λαχταρα του να φτασει πρωτος στο φαί κι εγω δεν τον αφηνα γιατι τρωει ειδική τροφή, επεσε απο το σκαλακι της κουζίνας και στραβοπατησε. Του καναμε ακτινογραφία και δεν φαίνεται τιποτα αλλα ο χοντρουλης μου κουτσαινει ακομα και νιαουριζει παραπονιαρικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 12:11 Η CrazyTourists: #1.266 03-11-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Οχι από τις μαϊμουδιές. Από την λαιμαργία του. Απο την λαχταρα του να φτασει πρωτος στο φαί κι εγω δεν τον αφηνα γιατι τρωει ειδική τροφή, επεσε απο το σκαλακι της κουζίνας και στραβοπατησε. Του καναμε ακτινογραφία και δεν φαίνεται τιποτα αλλα ο χοντρουλης μου κουτσαινει ακομα και νιαουριζει παραπονιαρικα Click για ανάπτυξη... Sorry που γελάω αλλά είναι σαν να τον βλέπω να του μυρίζει το φαϊ, να τρέχει αλαφιασμένος να προλάβει να κλέψει μια μπουκίτσα και ταυτόχρονα προσπαθεί να κάνει σλάλομ γύρω από τα πόδια σου!!! Ζουζουνάκι μου!!! Περαστικούλια μικρούληηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:59 Η Μυρτω4038: #1.267 03-11-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Θεά η Μυρτούλα!!! Τι τέλειο το βιντεάκι!!! Καλέ πολύ διανοούμενη γατούλα!!! μήπως να ανησυχώ γιατί εμενα κανένας από τους αχαήρευτους δεν διαβάζει τα νέα??? Για να τους βάλω μπρος!!! Click για ανάπτυξη... Καλη μας Αναστασια σας ευχαρισουμε πολυ για τα καλα σας λογια.:kiss: Κριμα που δεν μενετε Θεσ/νικη, ισως η κυρια προφεσορισσα καταδεχοταν να σας κανει κανενα ιδιαιτερο! Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Οχι από τις μαϊμουδιές. Από την λαιμαργία του. Απο την λαχταρα του να φτασει πρωτος στο φαί κι εγω δεν τον αφηνα γιατι τρωει ειδική τροφή, επεσε απο το σκαλακι της κουζίνας και στραβοπατησε. Του καναμε ακτινογραφία και δεν φαίνεται τιποτα αλλα ο χοντρουλης μου κουτσαινει ακομα και νιαουριζει παραπονιαρικα Click για ανάπτυξη... Τωρα ειδα στις φωτο οτι ο Ρου ανηκει στην μεγαλη οικογενεια των πορτοκαλογατων!(ολα της σταρ Κειρας φωτο μας βαζετε) Πολλα μουσουδοφιλα στον πονεμενο Ρου:kiss::kiss: και γρηγορα περαστικουλια του. Και περιμενουμε καινουργιες φωτο του συναδελφου πορτοκαλενιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:24 Η Zbeebz έγραψε: #1.268 03-11-08 14:24 Ορίστε μια πρόσφατη οικογενειακή μας φωτό: ο Beeb ζυμώνει και χαϊδεύεται από τη μία ενώ η Άσπρη καμαρώνει και χαϊδεύεται από την άλλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PA290064res.JPG 311 KB · Εμφανίσεις: 37 Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:28 Η Κείρα έγραψε: #1.269 03-11-08 15:28 Είναι κούκλα η Άσπρη. Σαν να σου τρίφτηκε την ώρα που έτρωγες σοκολάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:53 Η Zbeebz έγραψε: #1.270 03-11-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Είναι κούκλα η Άσπρη. Σαν να σου τρίφτηκε την ώρα που έτρωγες σοκολάτα Click για ανάπτυξη... Μερσί μποκού! Μας κολακεύετε! Και ο μαυρο-Beeb είναι κούκλος-- αλλά έτσι όπως διπλώθηκε πού να φανεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:14 Η CrazyTourists: #1.271 03-11-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Είναι κούκλα η Άσπρη. Σαν να σου τρίφτηκε την ώρα που έτρωγες σοκολάτα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μερσί μποκού! Μας κολακεύετε! Και ο μαυρο-Beeb είναι κούκλος-- αλλά έτσι όπως διπλώθηκε πού να φανεί... Click για ανάπτυξη... Φτού τους φτού τους!!! Κουκλιά είναι και τα δύο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:22 Η tzoutzou έγραψε: #1.272 03-11-08 22:22 Γεια σας κι απο εμας!!!!Καιρο εχουμε να μπουμε και ειπαμε να ανεβασουμε και μια φωτογραφια για να μη μας ξεχνατε!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η Zbeebz έγραψε: #1.273 03-11-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γεια σας κι απο εμας!!!!Καιρο εχουμε να μπουμε και ειπαμε να ανεβασουμε και μια φωτογραφια για να μη μας ξεχνατε!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Φοβερή φάτσα! Και ο Beeb το κάνει αυτό πού και πού... Τι πλάκα που έχουν τα άτιμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:32 Η tzoutzou έγραψε: #1.274 03-11-08 22:32 Αχ,εγω οταν την βλεπω ετσι θελω να της ακουμπησω τη γλωσσιτσα και οταν το κανω αυτη γλυφεται!!!Πεθαινω στο γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:39 Η Zbeebz έγραψε: #1.275 03-11-08 22:39 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Αχ,εγω οταν την βλεπω ετσι θελω να της ακουμπησω τη γλωσσιτσα και οταν το κανω αυτη γλυφεται!!!Πεθαινω στο γελιο Click για ανάπτυξη... Είτε κοιμάται είτε όχι, ο Beeb παραμένει με τη γλώσσα απ' έξω και ή ρίχνει τους ύπνους του ή σε κοιτάζει στα μάτια σαν να είσαι το μικρό πράσινο ανθρωπάκι με τις κεραίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Μυρτω4038: #1.276 03-11-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γεια σας κι απο εμας!!!!Καιρο εχουμε να μπουμε και ειπαμε να ανεβασουμε και μια φωτογραφια για να μη μας ξεχνατε!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... tzoutzou υπεροχη φωτογραφια! Εσυ επιμενεις να αποκαλεις την Leia... στριντζογατο? εγω ενα αγγελουδι βλεπω να κοιμαται με την ροζ γλωσσιτσα εξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η aretha έγραψε: #1.277 04-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γεια σας κι απο εμας!!!!Καιρο εχουμε να μπουμε και ειπαμε να ανεβασουμε και μια φωτογραφια για να μη μας ξεχνατε!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πανέμορφη αυτή η γάτα!! (Κι εμένα πάντως με πιάνει αμόκ ζουλήγματος-φιλήματος-πειράγματος όποτε τα βλέπω να κοιμούνται με το γλωσσάκι έξω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:40 Η Κείρα έγραψε: #1.278 04-11-08 10:40 Η γατοπαρέα στο mycat! Την αραξαμε και οι τεσσερις μπροστα στο mycat και χαζευουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1010808.JPG 148,2 KB · Εμφανίσεις: 36 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:44 Η aretha έγραψε: #1.279 04-11-08 10:44 Αααααχχχχ, αυτή η ΤΕΛΕΙΑ, πολύχρωμη, φουντωτή, ολοστρόγγυλη πλάτη στ' αριστερά είναι η Πούνκη; Είμαι τρελά ερωτευμένη μαζί της από όταν μας την είχες πρωτοδείξει, μωρό... Αλλά και η υπόλοιπη γατοπαρέα, δεν πάει πίσω! (Για να λέμε και του στραβού το δίκιο πάντως, μόνο το mycat δεν χαζεύουν και οι τρεις τους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:51 Η Κείρα έγραψε: #1.280 04-11-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αααααχχχχ, αυτή η ΤΕΛΕΙΑ, πολύχρωμη, φουντωτή, ολοστρόγγυλη πλάτη στ' αριστερά είναι η Πούνκη; Είμαι τρελά ερωτευμένη μαζί της από όταν μας την είχες πρωτοδείξει, μωρό... Αλλά και η υπόλοιπη γατοπαρέα, δεν πάει πίσω! (Για να λέμε και του στραβού το δίκιο πάντως, μόνο το mycat δεν χαζεύουν και οι τρεις τους) Click για ανάπτυξη... Εγω χαζευω το mycat κι αυτα χαζευουν στην κυριολεξια. Η αδυναμία σου aretha εχει γινει ενας απιστευτος διαολος που δεν την αφησω να κανει αυτο που θέλει και οταν το θελει διαλυει το μισο σπιτι. Ο μονος τροπος να την ηρεμησω είναι το βουρτσισμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Επαθε θλάση μυός στο ποδαράκι του Click για ανάπτυξη... Θλάση μυός;; Από τις μαϊμουδιές ε; Περαστικούλια του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 12:07 Η Κείρα έγραψε: #1.265 03-11-08 12:07 Οχι από τις μαϊμουδιές. Από την λαιμαργία του. Απο την λαχταρα του να φτασει πρωτος στο φαί κι εγω δεν τον αφηνα γιατι τρωει ειδική τροφή, επεσε απο το σκαλακι της κουζίνας και στραβοπατησε. Του καναμε ακτινογραφία και δεν φαίνεται τιποτα αλλα ο χοντρουλης μου κουτσαινει ακομα και νιαουριζει παραπονιαρικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 12:11 Η CrazyTourists: #1.266 03-11-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Οχι από τις μαϊμουδιές. Από την λαιμαργία του. Απο την λαχταρα του να φτασει πρωτος στο φαί κι εγω δεν τον αφηνα γιατι τρωει ειδική τροφή, επεσε απο το σκαλακι της κουζίνας και στραβοπατησε. Του καναμε ακτινογραφία και δεν φαίνεται τιποτα αλλα ο χοντρουλης μου κουτσαινει ακομα και νιαουριζει παραπονιαρικα Click για ανάπτυξη... Sorry που γελάω αλλά είναι σαν να τον βλέπω να του μυρίζει το φαϊ, να τρέχει αλαφιασμένος να προλάβει να κλέψει μια μπουκίτσα και ταυτόχρονα προσπαθεί να κάνει σλάλομ γύρω από τα πόδια σου!!! Ζουζουνάκι μου!!! Περαστικούλια μικρούληηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:59 Η Μυρτω4038: #1.267 03-11-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Θεά η Μυρτούλα!!! Τι τέλειο το βιντεάκι!!! Καλέ πολύ διανοούμενη γατούλα!!! μήπως να ανησυχώ γιατί εμενα κανένας από τους αχαήρευτους δεν διαβάζει τα νέα??? Για να τους βάλω μπρος!!! Click για ανάπτυξη... Καλη μας Αναστασια σας ευχαρισουμε πολυ για τα καλα σας λογια.:kiss: Κριμα που δεν μενετε Θεσ/νικη, ισως η κυρια προφεσορισσα καταδεχοταν να σας κανει κανενα ιδιαιτερο! Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Οχι από τις μαϊμουδιές. Από την λαιμαργία του. Απο την λαχταρα του να φτασει πρωτος στο φαί κι εγω δεν τον αφηνα γιατι τρωει ειδική τροφή, επεσε απο το σκαλακι της κουζίνας και στραβοπατησε. Του καναμε ακτινογραφία και δεν φαίνεται τιποτα αλλα ο χοντρουλης μου κουτσαινει ακομα και νιαουριζει παραπονιαρικα Click για ανάπτυξη... Τωρα ειδα στις φωτο οτι ο Ρου ανηκει στην μεγαλη οικογενεια των πορτοκαλογατων!(ολα της σταρ Κειρας φωτο μας βαζετε) Πολλα μουσουδοφιλα στον πονεμενο Ρου:kiss::kiss: και γρηγορα περαστικουλια του. Και περιμενουμε καινουργιες φωτο του συναδελφου πορτοκαλενιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:24 Η Zbeebz έγραψε: #1.268 03-11-08 14:24 Ορίστε μια πρόσφατη οικογενειακή μας φωτό: ο Beeb ζυμώνει και χαϊδεύεται από τη μία ενώ η Άσπρη καμαρώνει και χαϊδεύεται από την άλλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PA290064res.JPG 311 KB · Εμφανίσεις: 37 Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:28 Η Κείρα έγραψε: #1.269 03-11-08 15:28 Είναι κούκλα η Άσπρη. Σαν να σου τρίφτηκε την ώρα που έτρωγες σοκολάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:53 Η Zbeebz έγραψε: #1.270 03-11-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Είναι κούκλα η Άσπρη. Σαν να σου τρίφτηκε την ώρα που έτρωγες σοκολάτα Click για ανάπτυξη... Μερσί μποκού! Μας κολακεύετε! Και ο μαυρο-Beeb είναι κούκλος-- αλλά έτσι όπως διπλώθηκε πού να φανεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:14 Η CrazyTourists: #1.271 03-11-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Είναι κούκλα η Άσπρη. Σαν να σου τρίφτηκε την ώρα που έτρωγες σοκολάτα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μερσί μποκού! Μας κολακεύετε! Και ο μαυρο-Beeb είναι κούκλος-- αλλά έτσι όπως διπλώθηκε πού να φανεί... Click για ανάπτυξη... Φτού τους φτού τους!!! Κουκλιά είναι και τα δύο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:22 Η tzoutzou έγραψε: #1.272 03-11-08 22:22 Γεια σας κι απο εμας!!!!Καιρο εχουμε να μπουμε και ειπαμε να ανεβασουμε και μια φωτογραφια για να μη μας ξεχνατε!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η Zbeebz έγραψε: #1.273 03-11-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γεια σας κι απο εμας!!!!Καιρο εχουμε να μπουμε και ειπαμε να ανεβασουμε και μια φωτογραφια για να μη μας ξεχνατε!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Φοβερή φάτσα! Και ο Beeb το κάνει αυτό πού και πού... Τι πλάκα που έχουν τα άτιμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:32 Η tzoutzou έγραψε: #1.274 03-11-08 22:32 Αχ,εγω οταν την βλεπω ετσι θελω να της ακουμπησω τη γλωσσιτσα και οταν το κανω αυτη γλυφεται!!!Πεθαινω στο γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:39 Η Zbeebz έγραψε: #1.275 03-11-08 22:39 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Αχ,εγω οταν την βλεπω ετσι θελω να της ακουμπησω τη γλωσσιτσα και οταν το κανω αυτη γλυφεται!!!Πεθαινω στο γελιο Click για ανάπτυξη... Είτε κοιμάται είτε όχι, ο Beeb παραμένει με τη γλώσσα απ' έξω και ή ρίχνει τους ύπνους του ή σε κοιτάζει στα μάτια σαν να είσαι το μικρό πράσινο ανθρωπάκι με τις κεραίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Μυρτω4038: #1.276 03-11-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γεια σας κι απο εμας!!!!Καιρο εχουμε να μπουμε και ειπαμε να ανεβασουμε και μια φωτογραφια για να μη μας ξεχνατε!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... tzoutzou υπεροχη φωτογραφια! Εσυ επιμενεις να αποκαλεις την Leia... στριντζογατο? εγω ενα αγγελουδι βλεπω να κοιμαται με την ροζ γλωσσιτσα εξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η aretha έγραψε: #1.277 04-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γεια σας κι απο εμας!!!!Καιρο εχουμε να μπουμε και ειπαμε να ανεβασουμε και μια φωτογραφια για να μη μας ξεχνατε!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πανέμορφη αυτή η γάτα!! (Κι εμένα πάντως με πιάνει αμόκ ζουλήγματος-φιλήματος-πειράγματος όποτε τα βλέπω να κοιμούνται με το γλωσσάκι έξω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:40 Η Κείρα έγραψε: #1.278 04-11-08 10:40 Η γατοπαρέα στο mycat! Την αραξαμε και οι τεσσερις μπροστα στο mycat και χαζευουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1010808.JPG 148,2 KB · Εμφανίσεις: 36 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:44 Η aretha έγραψε: #1.279 04-11-08 10:44 Αααααχχχχ, αυτή η ΤΕΛΕΙΑ, πολύχρωμη, φουντωτή, ολοστρόγγυλη πλάτη στ' αριστερά είναι η Πούνκη; Είμαι τρελά ερωτευμένη μαζί της από όταν μας την είχες πρωτοδείξει, μωρό... Αλλά και η υπόλοιπη γατοπαρέα, δεν πάει πίσω! (Για να λέμε και του στραβού το δίκιο πάντως, μόνο το mycat δεν χαζεύουν και οι τρεις τους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:51 Η Κείρα έγραψε: #1.280 04-11-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αααααχχχχ, αυτή η ΤΕΛΕΙΑ, πολύχρωμη, φουντωτή, ολοστρόγγυλη πλάτη στ' αριστερά είναι η Πούνκη; Είμαι τρελά ερωτευμένη μαζί της από όταν μας την είχες πρωτοδείξει, μωρό... Αλλά και η υπόλοιπη γατοπαρέα, δεν πάει πίσω! (Για να λέμε και του στραβού το δίκιο πάντως, μόνο το mycat δεν χαζεύουν και οι τρεις τους) Click για ανάπτυξη... Εγω χαζευω το mycat κι αυτα χαζευουν στην κυριολεξια. Η αδυναμία σου aretha εχει γινει ενας απιστευτος διαολος που δεν την αφησω να κανει αυτο που θέλει και οταν το θελει διαλυει το μισο σπιτι. Ο μονος τροπος να την ηρεμησω είναι το βουρτσισμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οχι από τις μαϊμουδιές. Από την λαιμαργία του. Απο την λαχταρα του να φτασει πρωτος στο φαί κι εγω δεν τον αφηνα γιατι τρωει ειδική τροφή, επεσε απο το σκαλακι της κουζίνας και στραβοπατησε. Του καναμε ακτινογραφία και δεν φαίνεται τιποτα αλλα ο χοντρουλης μου κουτσαινει ακομα και νιαουριζει παραπονιαρικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 12:11 Η CrazyTourists: #1.266 03-11-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Οχι από τις μαϊμουδιές. Από την λαιμαργία του. Απο την λαχταρα του να φτασει πρωτος στο φαί κι εγω δεν τον αφηνα γιατι τρωει ειδική τροφή, επεσε απο το σκαλακι της κουζίνας και στραβοπατησε. Του καναμε ακτινογραφία και δεν φαίνεται τιποτα αλλα ο χοντρουλης μου κουτσαινει ακομα και νιαουριζει παραπονιαρικα Click για ανάπτυξη... Sorry που γελάω αλλά είναι σαν να τον βλέπω να του μυρίζει το φαϊ, να τρέχει αλαφιασμένος να προλάβει να κλέψει μια μπουκίτσα και ταυτόχρονα προσπαθεί να κάνει σλάλομ γύρω από τα πόδια σου!!! Ζουζουνάκι μου!!! Περαστικούλια μικρούληηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:59 Η Μυρτω4038: #1.267 03-11-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Θεά η Μυρτούλα!!! Τι τέλειο το βιντεάκι!!! Καλέ πολύ διανοούμενη γατούλα!!! μήπως να ανησυχώ γιατί εμενα κανένας από τους αχαήρευτους δεν διαβάζει τα νέα??? Για να τους βάλω μπρος!!! Click για ανάπτυξη... Καλη μας Αναστασια σας ευχαρισουμε πολυ για τα καλα σας λογια.:kiss: Κριμα που δεν μενετε Θεσ/νικη, ισως η κυρια προφεσορισσα καταδεχοταν να σας κανει κανενα ιδιαιτερο! Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Οχι από τις μαϊμουδιές. Από την λαιμαργία του. Απο την λαχταρα του να φτασει πρωτος στο φαί κι εγω δεν τον αφηνα γιατι τρωει ειδική τροφή, επεσε απο το σκαλακι της κουζίνας και στραβοπατησε. Του καναμε ακτινογραφία και δεν φαίνεται τιποτα αλλα ο χοντρουλης μου κουτσαινει ακομα και νιαουριζει παραπονιαρικα Click για ανάπτυξη... Τωρα ειδα στις φωτο οτι ο Ρου ανηκει στην μεγαλη οικογενεια των πορτοκαλογατων!(ολα της σταρ Κειρας φωτο μας βαζετε) Πολλα μουσουδοφιλα στον πονεμενο Ρου:kiss::kiss: και γρηγορα περαστικουλια του. Και περιμενουμε καινουργιες φωτο του συναδελφου πορτοκαλενιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:24 Η Zbeebz έγραψε: #1.268 03-11-08 14:24 Ορίστε μια πρόσφατη οικογενειακή μας φωτό: ο Beeb ζυμώνει και χαϊδεύεται από τη μία ενώ η Άσπρη καμαρώνει και χαϊδεύεται από την άλλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PA290064res.JPG 311 KB · Εμφανίσεις: 37 Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:28 Η Κείρα έγραψε: #1.269 03-11-08 15:28 Είναι κούκλα η Άσπρη. Σαν να σου τρίφτηκε την ώρα που έτρωγες σοκολάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:53 Η Zbeebz έγραψε: #1.270 03-11-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Είναι κούκλα η Άσπρη. Σαν να σου τρίφτηκε την ώρα που έτρωγες σοκολάτα Click για ανάπτυξη... Μερσί μποκού! Μας κολακεύετε! Και ο μαυρο-Beeb είναι κούκλος-- αλλά έτσι όπως διπλώθηκε πού να φανεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:14 Η CrazyTourists: #1.271 03-11-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Είναι κούκλα η Άσπρη. Σαν να σου τρίφτηκε την ώρα που έτρωγες σοκολάτα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μερσί μποκού! Μας κολακεύετε! Και ο μαυρο-Beeb είναι κούκλος-- αλλά έτσι όπως διπλώθηκε πού να φανεί... Click για ανάπτυξη... Φτού τους φτού τους!!! Κουκλιά είναι και τα δύο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:22 Η tzoutzou έγραψε: #1.272 03-11-08 22:22 Γεια σας κι απο εμας!!!!Καιρο εχουμε να μπουμε και ειπαμε να ανεβασουμε και μια φωτογραφια για να μη μας ξεχνατε!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η Zbeebz έγραψε: #1.273 03-11-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γεια σας κι απο εμας!!!!Καιρο εχουμε να μπουμε και ειπαμε να ανεβασουμε και μια φωτογραφια για να μη μας ξεχνατε!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Φοβερή φάτσα! Και ο Beeb το κάνει αυτό πού και πού... Τι πλάκα που έχουν τα άτιμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:32 Η tzoutzou έγραψε: #1.274 03-11-08 22:32 Αχ,εγω οταν την βλεπω ετσι θελω να της ακουμπησω τη γλωσσιτσα και οταν το κανω αυτη γλυφεται!!!Πεθαινω στο γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:39 Η Zbeebz έγραψε: #1.275 03-11-08 22:39 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Αχ,εγω οταν την βλεπω ετσι θελω να της ακουμπησω τη γλωσσιτσα και οταν το κανω αυτη γλυφεται!!!Πεθαινω στο γελιο Click για ανάπτυξη... Είτε κοιμάται είτε όχι, ο Beeb παραμένει με τη γλώσσα απ' έξω και ή ρίχνει τους ύπνους του ή σε κοιτάζει στα μάτια σαν να είσαι το μικρό πράσινο ανθρωπάκι με τις κεραίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Μυρτω4038: #1.276 03-11-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γεια σας κι απο εμας!!!!Καιρο εχουμε να μπουμε και ειπαμε να ανεβασουμε και μια φωτογραφια για να μη μας ξεχνατε!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... tzoutzou υπεροχη φωτογραφια! Εσυ επιμενεις να αποκαλεις την Leia... στριντζογατο? εγω ενα αγγελουδι βλεπω να κοιμαται με την ροζ γλωσσιτσα εξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η aretha έγραψε: #1.277 04-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γεια σας κι απο εμας!!!!Καιρο εχουμε να μπουμε και ειπαμε να ανεβασουμε και μια φωτογραφια για να μη μας ξεχνατε!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πανέμορφη αυτή η γάτα!! (Κι εμένα πάντως με πιάνει αμόκ ζουλήγματος-φιλήματος-πειράγματος όποτε τα βλέπω να κοιμούνται με το γλωσσάκι έξω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:40 Η Κείρα έγραψε: #1.278 04-11-08 10:40 Η γατοπαρέα στο mycat! Την αραξαμε και οι τεσσερις μπροστα στο mycat και χαζευουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1010808.JPG 148,2 KB · Εμφανίσεις: 36 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:44 Η aretha έγραψε: #1.279 04-11-08 10:44 Αααααχχχχ, αυτή η ΤΕΛΕΙΑ, πολύχρωμη, φουντωτή, ολοστρόγγυλη πλάτη στ' αριστερά είναι η Πούνκη; Είμαι τρελά ερωτευμένη μαζί της από όταν μας την είχες πρωτοδείξει, μωρό... Αλλά και η υπόλοιπη γατοπαρέα, δεν πάει πίσω! (Για να λέμε και του στραβού το δίκιο πάντως, μόνο το mycat δεν χαζεύουν και οι τρεις τους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:51 Η Κείρα έγραψε: #1.280 04-11-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αααααχχχχ, αυτή η ΤΕΛΕΙΑ, πολύχρωμη, φουντωτή, ολοστρόγγυλη πλάτη στ' αριστερά είναι η Πούνκη; Είμαι τρελά ερωτευμένη μαζί της από όταν μας την είχες πρωτοδείξει, μωρό... Αλλά και η υπόλοιπη γατοπαρέα, δεν πάει πίσω! (Για να λέμε και του στραβού το δίκιο πάντως, μόνο το mycat δεν χαζεύουν και οι τρεις τους) Click για ανάπτυξη... Εγω χαζευω το mycat κι αυτα χαζευουν στην κυριολεξια. Η αδυναμία σου aretha εχει γινει ενας απιστευτος διαολος που δεν την αφησω να κανει αυτο που θέλει και οταν το θελει διαλυει το μισο σπιτι. Ο μονος τροπος να την ηρεμησω είναι το βουρτσισμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Οχι από τις μαϊμουδιές. Από την λαιμαργία του. Απο την λαχταρα του να φτασει πρωτος στο φαί κι εγω δεν τον αφηνα γιατι τρωει ειδική τροφή, επεσε απο το σκαλακι της κουζίνας και στραβοπατησε. Του καναμε ακτινογραφία και δεν φαίνεται τιποτα αλλα ο χοντρουλης μου κουτσαινει ακομα και νιαουριζει παραπονιαρικα Click για ανάπτυξη... Sorry που γελάω αλλά είναι σαν να τον βλέπω να του μυρίζει το φαϊ, να τρέχει αλαφιασμένος να προλάβει να κλέψει μια μπουκίτσα και ταυτόχρονα προσπαθεί να κάνει σλάλομ γύρω από τα πόδια σου!!! Ζουζουνάκι μου!!! Περαστικούλια μικρούληηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:59 Η Μυρτω4038: #1.267 03-11-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Θεά η Μυρτούλα!!! Τι τέλειο το βιντεάκι!!! Καλέ πολύ διανοούμενη γατούλα!!! μήπως να ανησυχώ γιατί εμενα κανένας από τους αχαήρευτους δεν διαβάζει τα νέα??? Για να τους βάλω μπρος!!! Click για ανάπτυξη... Καλη μας Αναστασια σας ευχαρισουμε πολυ για τα καλα σας λογια.:kiss: Κριμα που δεν μενετε Θεσ/νικη, ισως η κυρια προφεσορισσα καταδεχοταν να σας κανει κανενα ιδιαιτερο! Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Οχι από τις μαϊμουδιές. Από την λαιμαργία του. Απο την λαχταρα του να φτασει πρωτος στο φαί κι εγω δεν τον αφηνα γιατι τρωει ειδική τροφή, επεσε απο το σκαλακι της κουζίνας και στραβοπατησε. Του καναμε ακτινογραφία και δεν φαίνεται τιποτα αλλα ο χοντρουλης μου κουτσαινει ακομα και νιαουριζει παραπονιαρικα Click για ανάπτυξη... Τωρα ειδα στις φωτο οτι ο Ρου ανηκει στην μεγαλη οικογενεια των πορτοκαλογατων!(ολα της σταρ Κειρας φωτο μας βαζετε) Πολλα μουσουδοφιλα στον πονεμενο Ρου:kiss::kiss: και γρηγορα περαστικουλια του. Και περιμενουμε καινουργιες φωτο του συναδελφου πορτοκαλενιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:24 Η Zbeebz έγραψε: #1.268 03-11-08 14:24 Ορίστε μια πρόσφατη οικογενειακή μας φωτό: ο Beeb ζυμώνει και χαϊδεύεται από τη μία ενώ η Άσπρη καμαρώνει και χαϊδεύεται από την άλλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PA290064res.JPG 311 KB · Εμφανίσεις: 37 Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:28 Η Κείρα έγραψε: #1.269 03-11-08 15:28 Είναι κούκλα η Άσπρη. Σαν να σου τρίφτηκε την ώρα που έτρωγες σοκολάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:53 Η Zbeebz έγραψε: #1.270 03-11-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Είναι κούκλα η Άσπρη. Σαν να σου τρίφτηκε την ώρα που έτρωγες σοκολάτα Click για ανάπτυξη... Μερσί μποκού! Μας κολακεύετε! Και ο μαυρο-Beeb είναι κούκλος-- αλλά έτσι όπως διπλώθηκε πού να φανεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:14 Η CrazyTourists: #1.271 03-11-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Είναι κούκλα η Άσπρη. Σαν να σου τρίφτηκε την ώρα που έτρωγες σοκολάτα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μερσί μποκού! Μας κολακεύετε! Και ο μαυρο-Beeb είναι κούκλος-- αλλά έτσι όπως διπλώθηκε πού να φανεί... Click για ανάπτυξη... Φτού τους φτού τους!!! Κουκλιά είναι και τα δύο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:22 Η tzoutzou έγραψε: #1.272 03-11-08 22:22 Γεια σας κι απο εμας!!!!Καιρο εχουμε να μπουμε και ειπαμε να ανεβασουμε και μια φωτογραφια για να μη μας ξεχνατε!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η Zbeebz έγραψε: #1.273 03-11-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γεια σας κι απο εμας!!!!Καιρο εχουμε να μπουμε και ειπαμε να ανεβασουμε και μια φωτογραφια για να μη μας ξεχνατε!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Φοβερή φάτσα! Και ο Beeb το κάνει αυτό πού και πού... Τι πλάκα που έχουν τα άτιμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:32 Η tzoutzou έγραψε: #1.274 03-11-08 22:32 Αχ,εγω οταν την βλεπω ετσι θελω να της ακουμπησω τη γλωσσιτσα και οταν το κανω αυτη γλυφεται!!!Πεθαινω στο γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:39 Η Zbeebz έγραψε: #1.275 03-11-08 22:39 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Αχ,εγω οταν την βλεπω ετσι θελω να της ακουμπησω τη γλωσσιτσα και οταν το κανω αυτη γλυφεται!!!Πεθαινω στο γελιο Click για ανάπτυξη... Είτε κοιμάται είτε όχι, ο Beeb παραμένει με τη γλώσσα απ' έξω και ή ρίχνει τους ύπνους του ή σε κοιτάζει στα μάτια σαν να είσαι το μικρό πράσινο ανθρωπάκι με τις κεραίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Μυρτω4038: #1.276 03-11-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γεια σας κι απο εμας!!!!Καιρο εχουμε να μπουμε και ειπαμε να ανεβασουμε και μια φωτογραφια για να μη μας ξεχνατε!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... tzoutzou υπεροχη φωτογραφια! Εσυ επιμενεις να αποκαλεις την Leia... στριντζογατο? εγω ενα αγγελουδι βλεπω να κοιμαται με την ροζ γλωσσιτσα εξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η aretha έγραψε: #1.277 04-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γεια σας κι απο εμας!!!!Καιρο εχουμε να μπουμε και ειπαμε να ανεβασουμε και μια φωτογραφια για να μη μας ξεχνατε!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πανέμορφη αυτή η γάτα!! (Κι εμένα πάντως με πιάνει αμόκ ζουλήγματος-φιλήματος-πειράγματος όποτε τα βλέπω να κοιμούνται με το γλωσσάκι έξω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:40 Η Κείρα έγραψε: #1.278 04-11-08 10:40 Η γατοπαρέα στο mycat! Την αραξαμε και οι τεσσερις μπροστα στο mycat και χαζευουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1010808.JPG 148,2 KB · Εμφανίσεις: 36 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:44 Η aretha έγραψε: #1.279 04-11-08 10:44 Αααααχχχχ, αυτή η ΤΕΛΕΙΑ, πολύχρωμη, φουντωτή, ολοστρόγγυλη πλάτη στ' αριστερά είναι η Πούνκη; Είμαι τρελά ερωτευμένη μαζί της από όταν μας την είχες πρωτοδείξει, μωρό... Αλλά και η υπόλοιπη γατοπαρέα, δεν πάει πίσω! (Για να λέμε και του στραβού το δίκιο πάντως, μόνο το mycat δεν χαζεύουν και οι τρεις τους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:51 Η Κείρα έγραψε: #1.280 04-11-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αααααχχχχ, αυτή η ΤΕΛΕΙΑ, πολύχρωμη, φουντωτή, ολοστρόγγυλη πλάτη στ' αριστερά είναι η Πούνκη; Είμαι τρελά ερωτευμένη μαζί της από όταν μας την είχες πρωτοδείξει, μωρό... Αλλά και η υπόλοιπη γατοπαρέα, δεν πάει πίσω! (Για να λέμε και του στραβού το δίκιο πάντως, μόνο το mycat δεν χαζεύουν και οι τρεις τους) Click για ανάπτυξη... Εγω χαζευω το mycat κι αυτα χαζευουν στην κυριολεξια. Η αδυναμία σου aretha εχει γινει ενας απιστευτος διαολος που δεν την αφησω να κανει αυτο που θέλει και οταν το θελει διαλυει το μισο σπιτι. Ο μονος τροπος να την ηρεμησω είναι το βουρτσισμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Θεά η Μυρτούλα!!! Τι τέλειο το βιντεάκι!!! Καλέ πολύ διανοούμενη γατούλα!!! μήπως να ανησυχώ γιατί εμενα κανένας από τους αχαήρευτους δεν διαβάζει τα νέα??? Για να τους βάλω μπρος!!! Click για ανάπτυξη... Καλη μας Αναστασια σας ευχαρισουμε πολυ για τα καλα σας λογια.:kiss: Κριμα που δεν μενετε Θεσ/νικη, ισως η κυρια προφεσορισσα καταδεχοταν να σας κανει κανενα ιδιαιτερο! Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Οχι από τις μαϊμουδιές. Από την λαιμαργία του. Απο την λαχταρα του να φτασει πρωτος στο φαί κι εγω δεν τον αφηνα γιατι τρωει ειδική τροφή, επεσε απο το σκαλακι της κουζίνας και στραβοπατησε. Του καναμε ακτινογραφία και δεν φαίνεται τιποτα αλλα ο χοντρουλης μου κουτσαινει ακομα και νιαουριζει παραπονιαρικα Click για ανάπτυξη... Τωρα ειδα στις φωτο οτι ο Ρου ανηκει στην μεγαλη οικογενεια των πορτοκαλογατων!(ολα της σταρ Κειρας φωτο μας βαζετε) Πολλα μουσουδοφιλα στον πονεμενο Ρου:kiss::kiss: και γρηγορα περαστικουλια του. Και περιμενουμε καινουργιες φωτο του συναδελφου πορτοκαλενιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:24 Η Zbeebz έγραψε: #1.268 03-11-08 14:24 Ορίστε μια πρόσφατη οικογενειακή μας φωτό: ο Beeb ζυμώνει και χαϊδεύεται από τη μία ενώ η Άσπρη καμαρώνει και χαϊδεύεται από την άλλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PA290064res.JPG 311 KB · Εμφανίσεις: 37 Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:28 Η Κείρα έγραψε: #1.269 03-11-08 15:28 Είναι κούκλα η Άσπρη. Σαν να σου τρίφτηκε την ώρα που έτρωγες σοκολάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:53 Η Zbeebz έγραψε: #1.270 03-11-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Είναι κούκλα η Άσπρη. Σαν να σου τρίφτηκε την ώρα που έτρωγες σοκολάτα Click για ανάπτυξη... Μερσί μποκού! Μας κολακεύετε! Και ο μαυρο-Beeb είναι κούκλος-- αλλά έτσι όπως διπλώθηκε πού να φανεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:14 Η CrazyTourists: #1.271 03-11-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Είναι κούκλα η Άσπρη. Σαν να σου τρίφτηκε την ώρα που έτρωγες σοκολάτα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μερσί μποκού! Μας κολακεύετε! Και ο μαυρο-Beeb είναι κούκλος-- αλλά έτσι όπως διπλώθηκε πού να φανεί... Click για ανάπτυξη... Φτού τους φτού τους!!! Κουκλιά είναι και τα δύο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:22 Η tzoutzou έγραψε: #1.272 03-11-08 22:22 Γεια σας κι απο εμας!!!!Καιρο εχουμε να μπουμε και ειπαμε να ανεβασουμε και μια φωτογραφια για να μη μας ξεχνατε!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η Zbeebz έγραψε: #1.273 03-11-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γεια σας κι απο εμας!!!!Καιρο εχουμε να μπουμε και ειπαμε να ανεβασουμε και μια φωτογραφια για να μη μας ξεχνατε!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Φοβερή φάτσα! Και ο Beeb το κάνει αυτό πού και πού... Τι πλάκα που έχουν τα άτιμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:32 Η tzoutzou έγραψε: #1.274 03-11-08 22:32 Αχ,εγω οταν την βλεπω ετσι θελω να της ακουμπησω τη γλωσσιτσα και οταν το κανω αυτη γλυφεται!!!Πεθαινω στο γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:39 Η Zbeebz έγραψε: #1.275 03-11-08 22:39 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Αχ,εγω οταν την βλεπω ετσι θελω να της ακουμπησω τη γλωσσιτσα και οταν το κανω αυτη γλυφεται!!!Πεθαινω στο γελιο Click για ανάπτυξη... Είτε κοιμάται είτε όχι, ο Beeb παραμένει με τη γλώσσα απ' έξω και ή ρίχνει τους ύπνους του ή σε κοιτάζει στα μάτια σαν να είσαι το μικρό πράσινο ανθρωπάκι με τις κεραίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Μυρτω4038: #1.276 03-11-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γεια σας κι απο εμας!!!!Καιρο εχουμε να μπουμε και ειπαμε να ανεβασουμε και μια φωτογραφια για να μη μας ξεχνατε!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... tzoutzou υπεροχη φωτογραφια! Εσυ επιμενεις να αποκαλεις την Leia... στριντζογατο? εγω ενα αγγελουδι βλεπω να κοιμαται με την ροζ γλωσσιτσα εξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η aretha έγραψε: #1.277 04-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γεια σας κι απο εμας!!!!Καιρο εχουμε να μπουμε και ειπαμε να ανεβασουμε και μια φωτογραφια για να μη μας ξεχνατε!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πανέμορφη αυτή η γάτα!! (Κι εμένα πάντως με πιάνει αμόκ ζουλήγματος-φιλήματος-πειράγματος όποτε τα βλέπω να κοιμούνται με το γλωσσάκι έξω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:40 Η Κείρα έγραψε: #1.278 04-11-08 10:40 Η γατοπαρέα στο mycat! Την αραξαμε και οι τεσσερις μπροστα στο mycat και χαζευουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1010808.JPG 148,2 KB · Εμφανίσεις: 36 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:44 Η aretha έγραψε: #1.279 04-11-08 10:44 Αααααχχχχ, αυτή η ΤΕΛΕΙΑ, πολύχρωμη, φουντωτή, ολοστρόγγυλη πλάτη στ' αριστερά είναι η Πούνκη; Είμαι τρελά ερωτευμένη μαζί της από όταν μας την είχες πρωτοδείξει, μωρό... Αλλά και η υπόλοιπη γατοπαρέα, δεν πάει πίσω! (Για να λέμε και του στραβού το δίκιο πάντως, μόνο το mycat δεν χαζεύουν και οι τρεις τους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:51 Η Κείρα έγραψε: #1.280 04-11-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αααααχχχχ, αυτή η ΤΕΛΕΙΑ, πολύχρωμη, φουντωτή, ολοστρόγγυλη πλάτη στ' αριστερά είναι η Πούνκη; Είμαι τρελά ερωτευμένη μαζί της από όταν μας την είχες πρωτοδείξει, μωρό... Αλλά και η υπόλοιπη γατοπαρέα, δεν πάει πίσω! (Για να λέμε και του στραβού το δίκιο πάντως, μόνο το mycat δεν χαζεύουν και οι τρεις τους) Click για ανάπτυξη... Εγω χαζευω το mycat κι αυτα χαζευουν στην κυριολεξια. Η αδυναμία σου aretha εχει γινει ενας απιστευτος διαολος που δεν την αφησω να κανει αυτο που θέλει και οταν το θελει διαλυει το μισο σπιτι. Ο μονος τροπος να την ηρεμησω είναι το βουρτσισμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ορίστε μια πρόσφατη οικογενειακή μας φωτό: ο Beeb ζυμώνει και χαϊδεύεται από τη μία ενώ η Άσπρη καμαρώνει και χαϊδεύεται από την άλλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:28 Η Κείρα έγραψε: #1.269 03-11-08 15:28 Είναι κούκλα η Άσπρη. Σαν να σου τρίφτηκε την ώρα που έτρωγες σοκολάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:53 Η Zbeebz έγραψε: #1.270 03-11-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Είναι κούκλα η Άσπρη. Σαν να σου τρίφτηκε την ώρα που έτρωγες σοκολάτα Click για ανάπτυξη... Μερσί μποκού! Μας κολακεύετε! Και ο μαυρο-Beeb είναι κούκλος-- αλλά έτσι όπως διπλώθηκε πού να φανεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:14 Η CrazyTourists: #1.271 03-11-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Είναι κούκλα η Άσπρη. Σαν να σου τρίφτηκε την ώρα που έτρωγες σοκολάτα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μερσί μποκού! Μας κολακεύετε! Και ο μαυρο-Beeb είναι κούκλος-- αλλά έτσι όπως διπλώθηκε πού να φανεί... Click για ανάπτυξη... Φτού τους φτού τους!!! Κουκλιά είναι και τα δύο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:22 Η tzoutzou έγραψε: #1.272 03-11-08 22:22 Γεια σας κι απο εμας!!!!Καιρο εχουμε να μπουμε και ειπαμε να ανεβασουμε και μια φωτογραφια για να μη μας ξεχνατε!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η Zbeebz έγραψε: #1.273 03-11-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γεια σας κι απο εμας!!!!Καιρο εχουμε να μπουμε και ειπαμε να ανεβασουμε και μια φωτογραφια για να μη μας ξεχνατε!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Φοβερή φάτσα! Και ο Beeb το κάνει αυτό πού και πού... Τι πλάκα που έχουν τα άτιμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:32 Η tzoutzou έγραψε: #1.274 03-11-08 22:32 Αχ,εγω οταν την βλεπω ετσι θελω να της ακουμπησω τη γλωσσιτσα και οταν το κανω αυτη γλυφεται!!!Πεθαινω στο γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:39 Η Zbeebz έγραψε: #1.275 03-11-08 22:39 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Αχ,εγω οταν την βλεπω ετσι θελω να της ακουμπησω τη γλωσσιτσα και οταν το κανω αυτη γλυφεται!!!Πεθαινω στο γελιο Click για ανάπτυξη... Είτε κοιμάται είτε όχι, ο Beeb παραμένει με τη γλώσσα απ' έξω και ή ρίχνει τους ύπνους του ή σε κοιτάζει στα μάτια σαν να είσαι το μικρό πράσινο ανθρωπάκι με τις κεραίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Μυρτω4038: #1.276 03-11-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γεια σας κι απο εμας!!!!Καιρο εχουμε να μπουμε και ειπαμε να ανεβασουμε και μια φωτογραφια για να μη μας ξεχνατε!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... tzoutzou υπεροχη φωτογραφια! Εσυ επιμενεις να αποκαλεις την Leia... στριντζογατο? εγω ενα αγγελουδι βλεπω να κοιμαται με την ροζ γλωσσιτσα εξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η aretha έγραψε: #1.277 04-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γεια σας κι απο εμας!!!!Καιρο εχουμε να μπουμε και ειπαμε να ανεβασουμε και μια φωτογραφια για να μη μας ξεχνατε!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πανέμορφη αυτή η γάτα!! (Κι εμένα πάντως με πιάνει αμόκ ζουλήγματος-φιλήματος-πειράγματος όποτε τα βλέπω να κοιμούνται με το γλωσσάκι έξω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:40 Η Κείρα έγραψε: #1.278 04-11-08 10:40 Η γατοπαρέα στο mycat! Την αραξαμε και οι τεσσερις μπροστα στο mycat και χαζευουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1010808.JPG 148,2 KB · Εμφανίσεις: 36 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:44 Η aretha έγραψε: #1.279 04-11-08 10:44 Αααααχχχχ, αυτή η ΤΕΛΕΙΑ, πολύχρωμη, φουντωτή, ολοστρόγγυλη πλάτη στ' αριστερά είναι η Πούνκη; Είμαι τρελά ερωτευμένη μαζί της από όταν μας την είχες πρωτοδείξει, μωρό... Αλλά και η υπόλοιπη γατοπαρέα, δεν πάει πίσω! (Για να λέμε και του στραβού το δίκιο πάντως, μόνο το mycat δεν χαζεύουν και οι τρεις τους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:51 Η Κείρα έγραψε: #1.280 04-11-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αααααχχχχ, αυτή η ΤΕΛΕΙΑ, πολύχρωμη, φουντωτή, ολοστρόγγυλη πλάτη στ' αριστερά είναι η Πούνκη; Είμαι τρελά ερωτευμένη μαζί της από όταν μας την είχες πρωτοδείξει, μωρό... Αλλά και η υπόλοιπη γατοπαρέα, δεν πάει πίσω! (Για να λέμε και του στραβού το δίκιο πάντως, μόνο το mycat δεν χαζεύουν και οι τρεις τους) Click για ανάπτυξη... Εγω χαζευω το mycat κι αυτα χαζευουν στην κυριολεξια. Η αδυναμία σου aretha εχει γινει ενας απιστευτος διαολος που δεν την αφησω να κανει αυτο που θέλει και οταν το θελει διαλυει το μισο σπιτι. Ο μονος τροπος να την ηρεμησω είναι το βουρτσισμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είναι κούκλα η Άσπρη. Σαν να σου τρίφτηκε την ώρα που έτρωγες σοκολάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:53 Η Zbeebz έγραψε: #1.270 03-11-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Είναι κούκλα η Άσπρη. Σαν να σου τρίφτηκε την ώρα που έτρωγες σοκολάτα Click για ανάπτυξη... Μερσί μποκού! Μας κολακεύετε! Και ο μαυρο-Beeb είναι κούκλος-- αλλά έτσι όπως διπλώθηκε πού να φανεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:14 Η CrazyTourists: #1.271 03-11-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Είναι κούκλα η Άσπρη. Σαν να σου τρίφτηκε την ώρα που έτρωγες σοκολάτα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μερσί μποκού! Μας κολακεύετε! Και ο μαυρο-Beeb είναι κούκλος-- αλλά έτσι όπως διπλώθηκε πού να φανεί... Click για ανάπτυξη... Φτού τους φτού τους!!! Κουκλιά είναι και τα δύο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:22 Η tzoutzou έγραψε: #1.272 03-11-08 22:22 Γεια σας κι απο εμας!!!!Καιρο εχουμε να μπουμε και ειπαμε να ανεβασουμε και μια φωτογραφια για να μη μας ξεχνατε!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η Zbeebz έγραψε: #1.273 03-11-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γεια σας κι απο εμας!!!!Καιρο εχουμε να μπουμε και ειπαμε να ανεβασουμε και μια φωτογραφια για να μη μας ξεχνατε!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Φοβερή φάτσα! Και ο Beeb το κάνει αυτό πού και πού... Τι πλάκα που έχουν τα άτιμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:32 Η tzoutzou έγραψε: #1.274 03-11-08 22:32 Αχ,εγω οταν την βλεπω ετσι θελω να της ακουμπησω τη γλωσσιτσα και οταν το κανω αυτη γλυφεται!!!Πεθαινω στο γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:39 Η Zbeebz έγραψε: #1.275 03-11-08 22:39 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Αχ,εγω οταν την βλεπω ετσι θελω να της ακουμπησω τη γλωσσιτσα και οταν το κανω αυτη γλυφεται!!!Πεθαινω στο γελιο Click για ανάπτυξη... Είτε κοιμάται είτε όχι, ο Beeb παραμένει με τη γλώσσα απ' έξω και ή ρίχνει τους ύπνους του ή σε κοιτάζει στα μάτια σαν να είσαι το μικρό πράσινο ανθρωπάκι με τις κεραίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Μυρτω4038: #1.276 03-11-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γεια σας κι απο εμας!!!!Καιρο εχουμε να μπουμε και ειπαμε να ανεβασουμε και μια φωτογραφια για να μη μας ξεχνατε!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... tzoutzou υπεροχη φωτογραφια! Εσυ επιμενεις να αποκαλεις την Leia... στριντζογατο? εγω ενα αγγελουδι βλεπω να κοιμαται με την ροζ γλωσσιτσα εξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η aretha έγραψε: #1.277 04-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γεια σας κι απο εμας!!!!Καιρο εχουμε να μπουμε και ειπαμε να ανεβασουμε και μια φωτογραφια για να μη μας ξεχνατε!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πανέμορφη αυτή η γάτα!! (Κι εμένα πάντως με πιάνει αμόκ ζουλήγματος-φιλήματος-πειράγματος όποτε τα βλέπω να κοιμούνται με το γλωσσάκι έξω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:40 Η Κείρα έγραψε: #1.278 04-11-08 10:40 Η γατοπαρέα στο mycat! Την αραξαμε και οι τεσσερις μπροστα στο mycat και χαζευουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1010808.JPG 148,2 KB · Εμφανίσεις: 36 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:44 Η aretha έγραψε: #1.279 04-11-08 10:44 Αααααχχχχ, αυτή η ΤΕΛΕΙΑ, πολύχρωμη, φουντωτή, ολοστρόγγυλη πλάτη στ' αριστερά είναι η Πούνκη; Είμαι τρελά ερωτευμένη μαζί της από όταν μας την είχες πρωτοδείξει, μωρό... Αλλά και η υπόλοιπη γατοπαρέα, δεν πάει πίσω! (Για να λέμε και του στραβού το δίκιο πάντως, μόνο το mycat δεν χαζεύουν και οι τρεις τους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:51 Η Κείρα έγραψε: #1.280 04-11-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αααααχχχχ, αυτή η ΤΕΛΕΙΑ, πολύχρωμη, φουντωτή, ολοστρόγγυλη πλάτη στ' αριστερά είναι η Πούνκη; Είμαι τρελά ερωτευμένη μαζί της από όταν μας την είχες πρωτοδείξει, μωρό... Αλλά και η υπόλοιπη γατοπαρέα, δεν πάει πίσω! (Για να λέμε και του στραβού το δίκιο πάντως, μόνο το mycat δεν χαζεύουν και οι τρεις τους) Click για ανάπτυξη... Εγω χαζευω το mycat κι αυτα χαζευουν στην κυριολεξια. Η αδυναμία σου aretha εχει γινει ενας απιστευτος διαολος που δεν την αφησω να κανει αυτο που θέλει και οταν το θελει διαλυει το μισο σπιτι. Ο μονος τροπος να την ηρεμησω είναι το βουρτσισμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Είναι κούκλα η Άσπρη. Σαν να σου τρίφτηκε την ώρα που έτρωγες σοκολάτα Click για ανάπτυξη... Μερσί μποκού! Μας κολακεύετε! Και ο μαυρο-Beeb είναι κούκλος-- αλλά έτσι όπως διπλώθηκε πού να φανεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:14 Η CrazyTourists: #1.271 03-11-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Είναι κούκλα η Άσπρη. Σαν να σου τρίφτηκε την ώρα που έτρωγες σοκολάτα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μερσί μποκού! Μας κολακεύετε! Και ο μαυρο-Beeb είναι κούκλος-- αλλά έτσι όπως διπλώθηκε πού να φανεί... Click για ανάπτυξη... Φτού τους φτού τους!!! Κουκλιά είναι και τα δύο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:22 Η tzoutzou έγραψε: #1.272 03-11-08 22:22 Γεια σας κι απο εμας!!!!Καιρο εχουμε να μπουμε και ειπαμε να ανεβασουμε και μια φωτογραφια για να μη μας ξεχνατε!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η Zbeebz έγραψε: #1.273 03-11-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γεια σας κι απο εμας!!!!Καιρο εχουμε να μπουμε και ειπαμε να ανεβασουμε και μια φωτογραφια για να μη μας ξεχνατε!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Φοβερή φάτσα! Και ο Beeb το κάνει αυτό πού και πού... Τι πλάκα που έχουν τα άτιμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:32 Η tzoutzou έγραψε: #1.274 03-11-08 22:32 Αχ,εγω οταν την βλεπω ετσι θελω να της ακουμπησω τη γλωσσιτσα και οταν το κανω αυτη γλυφεται!!!Πεθαινω στο γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:39 Η Zbeebz έγραψε: #1.275 03-11-08 22:39 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Αχ,εγω οταν την βλεπω ετσι θελω να της ακουμπησω τη γλωσσιτσα και οταν το κανω αυτη γλυφεται!!!Πεθαινω στο γελιο Click για ανάπτυξη... Είτε κοιμάται είτε όχι, ο Beeb παραμένει με τη γλώσσα απ' έξω και ή ρίχνει τους ύπνους του ή σε κοιτάζει στα μάτια σαν να είσαι το μικρό πράσινο ανθρωπάκι με τις κεραίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Μυρτω4038: #1.276 03-11-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γεια σας κι απο εμας!!!!Καιρο εχουμε να μπουμε και ειπαμε να ανεβασουμε και μια φωτογραφια για να μη μας ξεχνατε!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... tzoutzou υπεροχη φωτογραφια! Εσυ επιμενεις να αποκαλεις την Leia... στριντζογατο? εγω ενα αγγελουδι βλεπω να κοιμαται με την ροζ γλωσσιτσα εξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η aretha έγραψε: #1.277 04-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γεια σας κι απο εμας!!!!Καιρο εχουμε να μπουμε και ειπαμε να ανεβασουμε και μια φωτογραφια για να μη μας ξεχνατε!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πανέμορφη αυτή η γάτα!! (Κι εμένα πάντως με πιάνει αμόκ ζουλήγματος-φιλήματος-πειράγματος όποτε τα βλέπω να κοιμούνται με το γλωσσάκι έξω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:40 Η Κείρα έγραψε: #1.278 04-11-08 10:40 Η γατοπαρέα στο mycat! Την αραξαμε και οι τεσσερις μπροστα στο mycat και χαζευουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1010808.JPG 148,2 KB · Εμφανίσεις: 36 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:44 Η aretha έγραψε: #1.279 04-11-08 10:44 Αααααχχχχ, αυτή η ΤΕΛΕΙΑ, πολύχρωμη, φουντωτή, ολοστρόγγυλη πλάτη στ' αριστερά είναι η Πούνκη; Είμαι τρελά ερωτευμένη μαζί της από όταν μας την είχες πρωτοδείξει, μωρό... Αλλά και η υπόλοιπη γατοπαρέα, δεν πάει πίσω! (Για να λέμε και του στραβού το δίκιο πάντως, μόνο το mycat δεν χαζεύουν και οι τρεις τους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:51 Η Κείρα έγραψε: #1.280 04-11-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αααααχχχχ, αυτή η ΤΕΛΕΙΑ, πολύχρωμη, φουντωτή, ολοστρόγγυλη πλάτη στ' αριστερά είναι η Πούνκη; Είμαι τρελά ερωτευμένη μαζί της από όταν μας την είχες πρωτοδείξει, μωρό... Αλλά και η υπόλοιπη γατοπαρέα, δεν πάει πίσω! (Για να λέμε και του στραβού το δίκιο πάντως, μόνο το mycat δεν χαζεύουν και οι τρεις τους) Click για ανάπτυξη... Εγω χαζευω το mycat κι αυτα χαζευουν στην κυριολεξια. Η αδυναμία σου aretha εχει γινει ενας απιστευτος διαολος που δεν την αφησω να κανει αυτο που θέλει και οταν το θελει διαλυει το μισο σπιτι. Ο μονος τροπος να την ηρεμησω είναι το βουρτσισμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Είναι κούκλα η Άσπρη. Σαν να σου τρίφτηκε την ώρα που έτρωγες σοκολάτα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μερσί μποκού! Μας κολακεύετε! Και ο μαυρο-Beeb είναι κούκλος-- αλλά έτσι όπως διπλώθηκε πού να φανεί... Click για ανάπτυξη... Φτού τους φτού τους!!! Κουκλιά είναι και τα δύο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:22 Η tzoutzou έγραψε: #1.272 03-11-08 22:22 Γεια σας κι απο εμας!!!!Καιρο εχουμε να μπουμε και ειπαμε να ανεβασουμε και μια φωτογραφια για να μη μας ξεχνατε!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η Zbeebz έγραψε: #1.273 03-11-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γεια σας κι απο εμας!!!!Καιρο εχουμε να μπουμε και ειπαμε να ανεβασουμε και μια φωτογραφια για να μη μας ξεχνατε!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Φοβερή φάτσα! Και ο Beeb το κάνει αυτό πού και πού... Τι πλάκα που έχουν τα άτιμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:32 Η tzoutzou έγραψε: #1.274 03-11-08 22:32 Αχ,εγω οταν την βλεπω ετσι θελω να της ακουμπησω τη γλωσσιτσα και οταν το κανω αυτη γλυφεται!!!Πεθαινω στο γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:39 Η Zbeebz έγραψε: #1.275 03-11-08 22:39 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Αχ,εγω οταν την βλεπω ετσι θελω να της ακουμπησω τη γλωσσιτσα και οταν το κανω αυτη γλυφεται!!!Πεθαινω στο γελιο Click για ανάπτυξη... Είτε κοιμάται είτε όχι, ο Beeb παραμένει με τη γλώσσα απ' έξω και ή ρίχνει τους ύπνους του ή σε κοιτάζει στα μάτια σαν να είσαι το μικρό πράσινο ανθρωπάκι με τις κεραίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Μυρτω4038: #1.276 03-11-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γεια σας κι απο εμας!!!!Καιρο εχουμε να μπουμε και ειπαμε να ανεβασουμε και μια φωτογραφια για να μη μας ξεχνατε!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... tzoutzou υπεροχη φωτογραφια! Εσυ επιμενεις να αποκαλεις την Leia... στριντζογατο? εγω ενα αγγελουδι βλεπω να κοιμαται με την ροζ γλωσσιτσα εξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η aretha έγραψε: #1.277 04-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γεια σας κι απο εμας!!!!Καιρο εχουμε να μπουμε και ειπαμε να ανεβασουμε και μια φωτογραφια για να μη μας ξεχνατε!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πανέμορφη αυτή η γάτα!! (Κι εμένα πάντως με πιάνει αμόκ ζουλήγματος-φιλήματος-πειράγματος όποτε τα βλέπω να κοιμούνται με το γλωσσάκι έξω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:40 Η Κείρα έγραψε: #1.278 04-11-08 10:40 Η γατοπαρέα στο mycat! Την αραξαμε και οι τεσσερις μπροστα στο mycat και χαζευουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1010808.JPG 148,2 KB · Εμφανίσεις: 36 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:44 Η aretha έγραψε: #1.279 04-11-08 10:44 Αααααχχχχ, αυτή η ΤΕΛΕΙΑ, πολύχρωμη, φουντωτή, ολοστρόγγυλη πλάτη στ' αριστερά είναι η Πούνκη; Είμαι τρελά ερωτευμένη μαζί της από όταν μας την είχες πρωτοδείξει, μωρό... Αλλά και η υπόλοιπη γατοπαρέα, δεν πάει πίσω! (Για να λέμε και του στραβού το δίκιο πάντως, μόνο το mycat δεν χαζεύουν και οι τρεις τους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:51 Η Κείρα έγραψε: #1.280 04-11-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αααααχχχχ, αυτή η ΤΕΛΕΙΑ, πολύχρωμη, φουντωτή, ολοστρόγγυλη πλάτη στ' αριστερά είναι η Πούνκη; Είμαι τρελά ερωτευμένη μαζί της από όταν μας την είχες πρωτοδείξει, μωρό... Αλλά και η υπόλοιπη γατοπαρέα, δεν πάει πίσω! (Για να λέμε και του στραβού το δίκιο πάντως, μόνο το mycat δεν χαζεύουν και οι τρεις τους) Click για ανάπτυξη... Εγω χαζευω το mycat κι αυτα χαζευουν στην κυριολεξια. Η αδυναμία σου aretha εχει γινει ενας απιστευτος διαολος που δεν την αφησω να κανει αυτο που θέλει και οταν το θελει διαλυει το μισο σπιτι. Ο μονος τροπος να την ηρεμησω είναι το βουρτσισμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας κι απο εμας!!!!Καιρο εχουμε να μπουμε και ειπαμε να ανεβασουμε και μια φωτογραφια για να μη μας ξεχνατε!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η Zbeebz έγραψε: #1.273 03-11-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γεια σας κι απο εμας!!!!Καιρο εχουμε να μπουμε και ειπαμε να ανεβασουμε και μια φωτογραφια για να μη μας ξεχνατε!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Φοβερή φάτσα! Και ο Beeb το κάνει αυτό πού και πού... Τι πλάκα που έχουν τα άτιμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:32 Η tzoutzou έγραψε: #1.274 03-11-08 22:32 Αχ,εγω οταν την βλεπω ετσι θελω να της ακουμπησω τη γλωσσιτσα και οταν το κανω αυτη γλυφεται!!!Πεθαινω στο γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:39 Η Zbeebz έγραψε: #1.275 03-11-08 22:39 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Αχ,εγω οταν την βλεπω ετσι θελω να της ακουμπησω τη γλωσσιτσα και οταν το κανω αυτη γλυφεται!!!Πεθαινω στο γελιο Click για ανάπτυξη... Είτε κοιμάται είτε όχι, ο Beeb παραμένει με τη γλώσσα απ' έξω και ή ρίχνει τους ύπνους του ή σε κοιτάζει στα μάτια σαν να είσαι το μικρό πράσινο ανθρωπάκι με τις κεραίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Μυρτω4038: #1.276 03-11-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γεια σας κι απο εμας!!!!Καιρο εχουμε να μπουμε και ειπαμε να ανεβασουμε και μια φωτογραφια για να μη μας ξεχνατε!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... tzoutzou υπεροχη φωτογραφια! Εσυ επιμενεις να αποκαλεις την Leia... στριντζογατο? εγω ενα αγγελουδι βλεπω να κοιμαται με την ροζ γλωσσιτσα εξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η aretha έγραψε: #1.277 04-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γεια σας κι απο εμας!!!!Καιρο εχουμε να μπουμε και ειπαμε να ανεβασουμε και μια φωτογραφια για να μη μας ξεχνατε!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πανέμορφη αυτή η γάτα!! (Κι εμένα πάντως με πιάνει αμόκ ζουλήγματος-φιλήματος-πειράγματος όποτε τα βλέπω να κοιμούνται με το γλωσσάκι έξω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:40 Η Κείρα έγραψε: #1.278 04-11-08 10:40 Η γατοπαρέα στο mycat! Την αραξαμε και οι τεσσερις μπροστα στο mycat και χαζευουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1010808.JPG 148,2 KB · Εμφανίσεις: 36 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:44 Η aretha έγραψε: #1.279 04-11-08 10:44 Αααααχχχχ, αυτή η ΤΕΛΕΙΑ, πολύχρωμη, φουντωτή, ολοστρόγγυλη πλάτη στ' αριστερά είναι η Πούνκη; Είμαι τρελά ερωτευμένη μαζί της από όταν μας την είχες πρωτοδείξει, μωρό... Αλλά και η υπόλοιπη γατοπαρέα, δεν πάει πίσω! (Για να λέμε και του στραβού το δίκιο πάντως, μόνο το mycat δεν χαζεύουν και οι τρεις τους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:51 Η Κείρα έγραψε: #1.280 04-11-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αααααχχχχ, αυτή η ΤΕΛΕΙΑ, πολύχρωμη, φουντωτή, ολοστρόγγυλη πλάτη στ' αριστερά είναι η Πούνκη; Είμαι τρελά ερωτευμένη μαζί της από όταν μας την είχες πρωτοδείξει, μωρό... Αλλά και η υπόλοιπη γατοπαρέα, δεν πάει πίσω! (Για να λέμε και του στραβού το δίκιο πάντως, μόνο το mycat δεν χαζεύουν και οι τρεις τους) Click για ανάπτυξη... Εγω χαζευω το mycat κι αυτα χαζευουν στην κυριολεξια. Η αδυναμία σου aretha εχει γινει ενας απιστευτος διαολος που δεν την αφησω να κανει αυτο που θέλει και οταν το θελει διαλυει το μισο σπιτι. Ο μονος τροπος να την ηρεμησω είναι το βουρτσισμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γεια σας κι απο εμας!!!!Καιρο εχουμε να μπουμε και ειπαμε να ανεβασουμε και μια φωτογραφια για να μη μας ξεχνατε!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Φοβερή φάτσα! Και ο Beeb το κάνει αυτό πού και πού... Τι πλάκα που έχουν τα άτιμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:32 Η tzoutzou έγραψε: #1.274 03-11-08 22:32 Αχ,εγω οταν την βλεπω ετσι θελω να της ακουμπησω τη γλωσσιτσα και οταν το κανω αυτη γλυφεται!!!Πεθαινω στο γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:39 Η Zbeebz έγραψε: #1.275 03-11-08 22:39 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Αχ,εγω οταν την βλεπω ετσι θελω να της ακουμπησω τη γλωσσιτσα και οταν το κανω αυτη γλυφεται!!!Πεθαινω στο γελιο Click για ανάπτυξη... Είτε κοιμάται είτε όχι, ο Beeb παραμένει με τη γλώσσα απ' έξω και ή ρίχνει τους ύπνους του ή σε κοιτάζει στα μάτια σαν να είσαι το μικρό πράσινο ανθρωπάκι με τις κεραίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Μυρτω4038: #1.276 03-11-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γεια σας κι απο εμας!!!!Καιρο εχουμε να μπουμε και ειπαμε να ανεβασουμε και μια φωτογραφια για να μη μας ξεχνατε!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... tzoutzou υπεροχη φωτογραφια! Εσυ επιμενεις να αποκαλεις την Leia... στριντζογατο? εγω ενα αγγελουδι βλεπω να κοιμαται με την ροζ γλωσσιτσα εξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η aretha έγραψε: #1.277 04-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γεια σας κι απο εμας!!!!Καιρο εχουμε να μπουμε και ειπαμε να ανεβασουμε και μια φωτογραφια για να μη μας ξεχνατε!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πανέμορφη αυτή η γάτα!! (Κι εμένα πάντως με πιάνει αμόκ ζουλήγματος-φιλήματος-πειράγματος όποτε τα βλέπω να κοιμούνται με το γλωσσάκι έξω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:40 Η Κείρα έγραψε: #1.278 04-11-08 10:40 Η γατοπαρέα στο mycat! Την αραξαμε και οι τεσσερις μπροστα στο mycat και χαζευουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1010808.JPG 148,2 KB · Εμφανίσεις: 36 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:44 Η aretha έγραψε: #1.279 04-11-08 10:44 Αααααχχχχ, αυτή η ΤΕΛΕΙΑ, πολύχρωμη, φουντωτή, ολοστρόγγυλη πλάτη στ' αριστερά είναι η Πούνκη; Είμαι τρελά ερωτευμένη μαζί της από όταν μας την είχες πρωτοδείξει, μωρό... Αλλά και η υπόλοιπη γατοπαρέα, δεν πάει πίσω! (Για να λέμε και του στραβού το δίκιο πάντως, μόνο το mycat δεν χαζεύουν και οι τρεις τους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:51 Η Κείρα έγραψε: #1.280 04-11-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αααααχχχχ, αυτή η ΤΕΛΕΙΑ, πολύχρωμη, φουντωτή, ολοστρόγγυλη πλάτη στ' αριστερά είναι η Πούνκη; Είμαι τρελά ερωτευμένη μαζί της από όταν μας την είχες πρωτοδείξει, μωρό... Αλλά και η υπόλοιπη γατοπαρέα, δεν πάει πίσω! (Για να λέμε και του στραβού το δίκιο πάντως, μόνο το mycat δεν χαζεύουν και οι τρεις τους) Click για ανάπτυξη... Εγω χαζευω το mycat κι αυτα χαζευουν στην κυριολεξια. Η αδυναμία σου aretha εχει γινει ενας απιστευτος διαολος που δεν την αφησω να κανει αυτο που θέλει και οταν το θελει διαλυει το μισο σπιτι. Ο μονος τροπος να την ηρεμησω είναι το βουρτσισμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αχ,εγω οταν την βλεπω ετσι θελω να της ακουμπησω τη γλωσσιτσα και οταν το κανω αυτη γλυφεται!!!Πεθαινω στο γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:39 Η Zbeebz έγραψε: #1.275 03-11-08 22:39 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Αχ,εγω οταν την βλεπω ετσι θελω να της ακουμπησω τη γλωσσιτσα και οταν το κανω αυτη γλυφεται!!!Πεθαινω στο γελιο Click για ανάπτυξη... Είτε κοιμάται είτε όχι, ο Beeb παραμένει με τη γλώσσα απ' έξω και ή ρίχνει τους ύπνους του ή σε κοιτάζει στα μάτια σαν να είσαι το μικρό πράσινο ανθρωπάκι με τις κεραίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Μυρτω4038: #1.276 03-11-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γεια σας κι απο εμας!!!!Καιρο εχουμε να μπουμε και ειπαμε να ανεβασουμε και μια φωτογραφια για να μη μας ξεχνατε!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... tzoutzou υπεροχη φωτογραφια! Εσυ επιμενεις να αποκαλεις την Leia... στριντζογατο? εγω ενα αγγελουδι βλεπω να κοιμαται με την ροζ γλωσσιτσα εξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η aretha έγραψε: #1.277 04-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γεια σας κι απο εμας!!!!Καιρο εχουμε να μπουμε και ειπαμε να ανεβασουμε και μια φωτογραφια για να μη μας ξεχνατε!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πανέμορφη αυτή η γάτα!! (Κι εμένα πάντως με πιάνει αμόκ ζουλήγματος-φιλήματος-πειράγματος όποτε τα βλέπω να κοιμούνται με το γλωσσάκι έξω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:40 Η Κείρα έγραψε: #1.278 04-11-08 10:40 Η γατοπαρέα στο mycat! Την αραξαμε και οι τεσσερις μπροστα στο mycat και χαζευουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1010808.JPG 148,2 KB · Εμφανίσεις: 36 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:44 Η aretha έγραψε: #1.279 04-11-08 10:44 Αααααχχχχ, αυτή η ΤΕΛΕΙΑ, πολύχρωμη, φουντωτή, ολοστρόγγυλη πλάτη στ' αριστερά είναι η Πούνκη; Είμαι τρελά ερωτευμένη μαζί της από όταν μας την είχες πρωτοδείξει, μωρό... Αλλά και η υπόλοιπη γατοπαρέα, δεν πάει πίσω! (Για να λέμε και του στραβού το δίκιο πάντως, μόνο το mycat δεν χαζεύουν και οι τρεις τους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:51 Η Κείρα έγραψε: #1.280 04-11-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αααααχχχχ, αυτή η ΤΕΛΕΙΑ, πολύχρωμη, φουντωτή, ολοστρόγγυλη πλάτη στ' αριστερά είναι η Πούνκη; Είμαι τρελά ερωτευμένη μαζί της από όταν μας την είχες πρωτοδείξει, μωρό... Αλλά και η υπόλοιπη γατοπαρέα, δεν πάει πίσω! (Για να λέμε και του στραβού το δίκιο πάντως, μόνο το mycat δεν χαζεύουν και οι τρεις τους) Click για ανάπτυξη... Εγω χαζευω το mycat κι αυτα χαζευουν στην κυριολεξια. Η αδυναμία σου aretha εχει γινει ενας απιστευτος διαολος που δεν την αφησω να κανει αυτο που θέλει και οταν το θελει διαλυει το μισο σπιτι. Ο μονος τροπος να την ηρεμησω είναι το βουρτσισμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Αχ,εγω οταν την βλεπω ετσι θελω να της ακουμπησω τη γλωσσιτσα και οταν το κανω αυτη γλυφεται!!!Πεθαινω στο γελιο Click για ανάπτυξη... Είτε κοιμάται είτε όχι, ο Beeb παραμένει με τη γλώσσα απ' έξω και ή ρίχνει τους ύπνους του ή σε κοιτάζει στα μάτια σαν να είσαι το μικρό πράσινο ανθρωπάκι με τις κεραίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Μυρτω4038: #1.276 03-11-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γεια σας κι απο εμας!!!!Καιρο εχουμε να μπουμε και ειπαμε να ανεβασουμε και μια φωτογραφια για να μη μας ξεχνατε!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... tzoutzou υπεροχη φωτογραφια! Εσυ επιμενεις να αποκαλεις την Leia... στριντζογατο? εγω ενα αγγελουδι βλεπω να κοιμαται με την ροζ γλωσσιτσα εξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η aretha έγραψε: #1.277 04-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γεια σας κι απο εμας!!!!Καιρο εχουμε να μπουμε και ειπαμε να ανεβασουμε και μια φωτογραφια για να μη μας ξεχνατε!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πανέμορφη αυτή η γάτα!! (Κι εμένα πάντως με πιάνει αμόκ ζουλήγματος-φιλήματος-πειράγματος όποτε τα βλέπω να κοιμούνται με το γλωσσάκι έξω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:40 Η Κείρα έγραψε: #1.278 04-11-08 10:40 Η γατοπαρέα στο mycat! Την αραξαμε και οι τεσσερις μπροστα στο mycat και χαζευουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1010808.JPG 148,2 KB · Εμφανίσεις: 36 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:44 Η aretha έγραψε: #1.279 04-11-08 10:44 Αααααχχχχ, αυτή η ΤΕΛΕΙΑ, πολύχρωμη, φουντωτή, ολοστρόγγυλη πλάτη στ' αριστερά είναι η Πούνκη; Είμαι τρελά ερωτευμένη μαζί της από όταν μας την είχες πρωτοδείξει, μωρό... Αλλά και η υπόλοιπη γατοπαρέα, δεν πάει πίσω! (Για να λέμε και του στραβού το δίκιο πάντως, μόνο το mycat δεν χαζεύουν και οι τρεις τους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:51 Η Κείρα έγραψε: #1.280 04-11-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αααααχχχχ, αυτή η ΤΕΛΕΙΑ, πολύχρωμη, φουντωτή, ολοστρόγγυλη πλάτη στ' αριστερά είναι η Πούνκη; Είμαι τρελά ερωτευμένη μαζί της από όταν μας την είχες πρωτοδείξει, μωρό... Αλλά και η υπόλοιπη γατοπαρέα, δεν πάει πίσω! (Για να λέμε και του στραβού το δίκιο πάντως, μόνο το mycat δεν χαζεύουν και οι τρεις τους) Click για ανάπτυξη... Εγω χαζευω το mycat κι αυτα χαζευουν στην κυριολεξια. Η αδυναμία σου aretha εχει γινει ενας απιστευτος διαολος που δεν την αφησω να κανει αυτο που θέλει και οταν το θελει διαλυει το μισο σπιτι. Ο μονος τροπος να την ηρεμησω είναι το βουρτσισμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γεια σας κι απο εμας!!!!Καιρο εχουμε να μπουμε και ειπαμε να ανεβασουμε και μια φωτογραφια για να μη μας ξεχνατε!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... tzoutzou υπεροχη φωτογραφια! Εσυ επιμενεις να αποκαλεις την Leia... στριντζογατο? εγω ενα αγγελουδι βλεπω να κοιμαται με την ροζ γλωσσιτσα εξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η aretha έγραψε: #1.277 04-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γεια σας κι απο εμας!!!!Καιρο εχουμε να μπουμε και ειπαμε να ανεβασουμε και μια φωτογραφια για να μη μας ξεχνατε!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πανέμορφη αυτή η γάτα!! (Κι εμένα πάντως με πιάνει αμόκ ζουλήγματος-φιλήματος-πειράγματος όποτε τα βλέπω να κοιμούνται με το γλωσσάκι έξω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:40 Η Κείρα έγραψε: #1.278 04-11-08 10:40 Η γατοπαρέα στο mycat! Την αραξαμε και οι τεσσερις μπροστα στο mycat και χαζευουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1010808.JPG 148,2 KB · Εμφανίσεις: 36 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:44 Η aretha έγραψε: #1.279 04-11-08 10:44 Αααααχχχχ, αυτή η ΤΕΛΕΙΑ, πολύχρωμη, φουντωτή, ολοστρόγγυλη πλάτη στ' αριστερά είναι η Πούνκη; Είμαι τρελά ερωτευμένη μαζί της από όταν μας την είχες πρωτοδείξει, μωρό... Αλλά και η υπόλοιπη γατοπαρέα, δεν πάει πίσω! (Για να λέμε και του στραβού το δίκιο πάντως, μόνο το mycat δεν χαζεύουν και οι τρεις τους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:51 Η Κείρα έγραψε: #1.280 04-11-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αααααχχχχ, αυτή η ΤΕΛΕΙΑ, πολύχρωμη, φουντωτή, ολοστρόγγυλη πλάτη στ' αριστερά είναι η Πούνκη; Είμαι τρελά ερωτευμένη μαζί της από όταν μας την είχες πρωτοδείξει, μωρό... Αλλά και η υπόλοιπη γατοπαρέα, δεν πάει πίσω! (Για να λέμε και του στραβού το δίκιο πάντως, μόνο το mycat δεν χαζεύουν και οι τρεις τους) Click για ανάπτυξη... Εγω χαζευω το mycat κι αυτα χαζευουν στην κυριολεξια. Η αδυναμία σου aretha εχει γινει ενας απιστευτος διαολος που δεν την αφησω να κανει αυτο που θέλει και οταν το θελει διαλυει το μισο σπιτι. Ο μονος τροπος να την ηρεμησω είναι το βουρτσισμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Γεια σας κι απο εμας!!!!Καιρο εχουμε να μπουμε και ειπαμε να ανεβασουμε και μια φωτογραφια για να μη μας ξεχνατε!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πανέμορφη αυτή η γάτα!! (Κι εμένα πάντως με πιάνει αμόκ ζουλήγματος-φιλήματος-πειράγματος όποτε τα βλέπω να κοιμούνται με το γλωσσάκι έξω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:40 Η Κείρα έγραψε: #1.278 04-11-08 10:40 Η γατοπαρέα στο mycat! Την αραξαμε και οι τεσσερις μπροστα στο mycat και χαζευουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1010808.JPG 148,2 KB · Εμφανίσεις: 36 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:44 Η aretha έγραψε: #1.279 04-11-08 10:44 Αααααχχχχ, αυτή η ΤΕΛΕΙΑ, πολύχρωμη, φουντωτή, ολοστρόγγυλη πλάτη στ' αριστερά είναι η Πούνκη; Είμαι τρελά ερωτευμένη μαζί της από όταν μας την είχες πρωτοδείξει, μωρό... Αλλά και η υπόλοιπη γατοπαρέα, δεν πάει πίσω! (Για να λέμε και του στραβού το δίκιο πάντως, μόνο το mycat δεν χαζεύουν και οι τρεις τους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:51 Η Κείρα έγραψε: #1.280 04-11-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αααααχχχχ, αυτή η ΤΕΛΕΙΑ, πολύχρωμη, φουντωτή, ολοστρόγγυλη πλάτη στ' αριστερά είναι η Πούνκη; Είμαι τρελά ερωτευμένη μαζί της από όταν μας την είχες πρωτοδείξει, μωρό... Αλλά και η υπόλοιπη γατοπαρέα, δεν πάει πίσω! (Για να λέμε και του στραβού το δίκιο πάντως, μόνο το mycat δεν χαζεύουν και οι τρεις τους) Click για ανάπτυξη... Εγω χαζευω το mycat κι αυτα χαζευουν στην κυριολεξια. Η αδυναμία σου aretha εχει γινει ενας απιστευτος διαολος που δεν την αφησω να κανει αυτο που θέλει και οταν το θελει διαλυει το μισο σπιτι. Ο μονος τροπος να την ηρεμησω είναι το βουρτσισμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η γατοπαρέα στο mycat! Την αραξαμε και οι τεσσερις μπροστα στο mycat και χαζευουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:44 Η aretha έγραψε: #1.279 04-11-08 10:44 Αααααχχχχ, αυτή η ΤΕΛΕΙΑ, πολύχρωμη, φουντωτή, ολοστρόγγυλη πλάτη στ' αριστερά είναι η Πούνκη; Είμαι τρελά ερωτευμένη μαζί της από όταν μας την είχες πρωτοδείξει, μωρό... Αλλά και η υπόλοιπη γατοπαρέα, δεν πάει πίσω! (Για να λέμε και του στραβού το δίκιο πάντως, μόνο το mycat δεν χαζεύουν και οι τρεις τους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:51 Η Κείρα έγραψε: #1.280 04-11-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αααααχχχχ, αυτή η ΤΕΛΕΙΑ, πολύχρωμη, φουντωτή, ολοστρόγγυλη πλάτη στ' αριστερά είναι η Πούνκη; Είμαι τρελά ερωτευμένη μαζί της από όταν μας την είχες πρωτοδείξει, μωρό... Αλλά και η υπόλοιπη γατοπαρέα, δεν πάει πίσω! (Για να λέμε και του στραβού το δίκιο πάντως, μόνο το mycat δεν χαζεύουν και οι τρεις τους) Click για ανάπτυξη... Εγω χαζευω το mycat κι αυτα χαζευουν στην κυριολεξια. Η αδυναμία σου aretha εχει γινει ενας απιστευτος διαολος που δεν την αφησω να κανει αυτο που θέλει και οταν το θελει διαλυει το μισο σπιτι. Ο μονος τροπος να την ηρεμησω είναι το βουρτσισμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αααααχχχχ, αυτή η ΤΕΛΕΙΑ, πολύχρωμη, φουντωτή, ολοστρόγγυλη πλάτη στ' αριστερά είναι η Πούνκη; Είμαι τρελά ερωτευμένη μαζί της από όταν μας την είχες πρωτοδείξει, μωρό... Αλλά και η υπόλοιπη γατοπαρέα, δεν πάει πίσω! (Για να λέμε και του στραβού το δίκιο πάντως, μόνο το mycat δεν χαζεύουν και οι τρεις τους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 10:51 Η Κείρα έγραψε: #1.280 04-11-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αααααχχχχ, αυτή η ΤΕΛΕΙΑ, πολύχρωμη, φουντωτή, ολοστρόγγυλη πλάτη στ' αριστερά είναι η Πούνκη; Είμαι τρελά ερωτευμένη μαζί της από όταν μας την είχες πρωτοδείξει, μωρό... Αλλά και η υπόλοιπη γατοπαρέα, δεν πάει πίσω! (Για να λέμε και του στραβού το δίκιο πάντως, μόνο το mycat δεν χαζεύουν και οι τρεις τους) Click για ανάπτυξη... Εγω χαζευω το mycat κι αυτα χαζευουν στην κυριολεξια. Η αδυναμία σου aretha εχει γινει ενας απιστευτος διαολος που δεν την αφησω να κανει αυτο που θέλει και οταν το θελει διαλυει το μισο σπιτι. Ο μονος τροπος να την ηρεμησω είναι το βουρτσισμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αααααχχχχ, αυτή η ΤΕΛΕΙΑ, πολύχρωμη, φουντωτή, ολοστρόγγυλη πλάτη στ' αριστερά είναι η Πούνκη; Είμαι τρελά ερωτευμένη μαζί της από όταν μας την είχες πρωτοδείξει, μωρό... Αλλά και η υπόλοιπη γατοπαρέα, δεν πάει πίσω! (Για να λέμε και του στραβού το δίκιο πάντως, μόνο το mycat δεν χαζεύουν και οι τρεις τους) Click για ανάπτυξη... Εγω χαζευω το mycat κι αυτα χαζευουν στην κυριολεξια. Η αδυναμία σου aretha εχει γινει ενας απιστευτος διαολος που δεν την αφησω να κανει αυτο που θέλει και οταν το θελει διαλυει το μισο σπιτι. Ο μονος τροπος να την ηρεμησω είναι το βουρτσισμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.