julia
Διακεκριμένο μέλος
Εγω δε μιλαω...![]()
Τί θε ρε κοπελιά????

Δεν σας έφτασαν στην επίσκεψή μας στο θέμα σας??? ΔΕΝ έχω άλλες να τις ξαναβάλω και εδω????ΠΑΡΕ να έχεις ΛΥΣΣΑΡΑ!!!!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Τι κορμοστασια ειναι αυτη!
Ευχαριστουμε.

Στην δευτερη φωτο το ασπρο-πορτοκαλι γατακι ειναι αρσενικο η θυληκο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ενταξει,μπορω να το βουλωσω για σημερα...

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
"It's raining cats, hallelujah, it's raining cats..."

julia
Διακεκριμένο μέλος
Ειδαμε και θαυμασαμε!Τι κορμοστασια ειναι αυτη!
Ευχαριστουμε.
Στην δευτερη φωτο το ασπρο-πορτοκαλι γατακι ειναι αρσενικο η θυληκο?![]()
Η Ντάλμη και Ο Ρουλάκης.... πρός το παρόν...
αδελφάκια... γιατί???? Το θέλετε???
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Η Ντάλμη και Ο Ρουλάκης.... πρός το παρόν...αδελφάκια... γιατί???? Το θέλετε???
![]()
Α ρε Julia, εννοουσα την φωτο με τον Κικη στο "τρυφερο ενσταντε"
Ουτε μια πλακα δεν μπορω να σου κανω!

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Δεν κέντησα εγώ το πανί. Δεν κατάλαβες ποιός το κέντησε; Η Μπάχχχχχυ μαχ αυτοπροσώπως, με το βελόνι μέρα νύχτα

(Ας είναι καλά η λαΪκή με τις πυτζάμες των 5 ευρώ!!!!)

Το θέμα είναι, ότι εκεί που είχα ακουμπήσει την πυτζάμα, πήγε και κάθησε και άρχισε να την χαϊδεύει
julia
Διακεκριμένο μέλος
Α ρε Julia, εννοουσα την φωτο με τον Κικη στο "τρυφερο ενσταντε"
![]()
Ουτε μια πλακα δεν μπορω να σου κανω!![]()
Ααααααα ΟΚ..

είναι Ο Μπομπος.. μέχρι νεοτέρας.... που θα γίνεικαι και αυτός "αδελφή" ψυχή με τον Κίκη!!!! ( Δεν έχει μείνει αστείρωτο θηλυκό... και φοβάται η καψερή μάνα.. για το παιδί της...

)Σας αφήνω, πάω να παλέψω για μία γωνίτσα πάπλωμα....:kiss:

konstans
Περιβόητο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Άντε, εμπρός μαρς, στις επάλξεις κεραμιδόγατα!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Τα κεραμίδια, άφησαν τα κεραμίδια και έπιασαν τα νοσοκομείαΆντε, εμπρός μαρς, στις επάλξεις κεραμιδόγατα!!!
Απο αυριο ολα θα αλλαξουν Ελενη μου.
Καθε ομορφος και φουντοτος κατεργαρακος θα γυρισει στον παγκο του η μαλλον στο καλαθακι του.

Παει την ξορκισαμε την κακια ενεργεια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
ΟΥ-Α-ΟΥΕμείς εδώ είμαστε! Επισυνάπτουμε και ψυχεδελική μας φωτό...

Αμήν Παναγία μου, και θα δώσουμε συναυλία νιαουρητών!!!Απο αυριο ολα θα αλλαξουν Ελενη μου.Καθε ομορφος και φουντοτος κατεργαρακος θα γυρισει στον παγκο του η μαλλον στο καλαθακι του.
Παει την ξορκισαμε την κακια ενεργεια
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ξένια1712
Νεοφερμένο μέλος
Είχα καιρό να σας έρθω.
Να ρωτήσω???
Ένα άρθρο για τα κεραμιδάκια έχει μπει??
Ή δεν είναι έτοιμο??

moukelis
Επιφανές μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος

Ξένια1712
Νεοφερμένο μέλος
Ποιο αρθρο για κεραμιδακια εννοεις;Εχω βαλει εγω ενα για τους χρωματισμους και θα δημοσιευθει αυτες τις μερες.
Νομίζω για το δικό σου λέω, δεν θυμάμαι ακριβώς....
Κάποια στιγμή ήθελα να μάθω χαρακτηρίστικα για την Σίσσυ μου.
Και θυμάμαι κάτι για κάποιο άρθρο που ήταν μεγάλο και θα αργούσε να τελειώσει.
Φιλάκια!
moukelis
Επιφανές μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος

https://www.mypetz.gr/threads/Γάτες-Μια-ολοζώντανη-παλέτα.223871/
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool