stellak
Διάσημο μέλος
Δεν είναι αδέσποτο, ήταν της μικρής μου ανθρωποαδελφής και παρόλο που μεγάλωσε, δεν το πετάνε, τί το θέλουνε, δεν μπορώ να καταλάβωΟύτε μύτη δεν έχει
Ελπίζω μόνο, να μη μου κατεβάσει από τη ντουλάπα και κάτι άλογα και έναν πίθηκο και κάτι τεράααααστιες αρκούδες
Μπάχχχχχχυ
Μα δεν ξέρεις τι χάνεις! Κι εμείς έχουμε τον προσωπικό μας ζωολογικό κήπο, με αποκορύφωμα έναν κόκκινο μικροσκοπικό baby hippo που τον λένε Χριστόφορο και ζει με τη μαμά από το 1990
Εννοείται ότι ο αγαπημένος μας είναι ο Τάρανδος
(που δεν έχει εποχές, είναι παντός καιρού). Από αρκούδια δε, άλλο τίποτε. Σε όλα τα σχέδια, μεγέθη και χρώματα, με φουστάνια, με μπαντάνες, γυμνά...
Καμιά φορά αναρωτιόμαστε αν η μαμά ήθελε όντως γάτες ή τον Knut μέσα στο σπίτι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

stellak
Διάσημο μέλος
Ο ταρανδος κατ'ευφημισμο διορθωνω...![]()
Πως μου διέφυγε
: ο Τάρανδος είναι περισσότερο αγαπημένος της Δωρίτσας, τον λατρεύει όμως, ένα απίστευτο πράγμα!
moukelis
Επιφανές μέλος

stellak
Διάσημο μέλος
Εμεις βεβαια εχουμε κανονικο ταρανδο,οχι ιμιτασιον...Στο παιδι της η απονη μανα πηρε απομιμιση για να το χλευαζει!![]()
Εγώ (ειδικά εγώ...
) άμα δεν δω, δεν πιστεύω τίποτα... και πως έφτασε στα πατούσια σας ο αληθινός, ο Βορειοπολίτης
Μήπως έχετε καλπάζουσα φαντασία, Δώρα;
moukelis
Επιφανές μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
stellak
Διάσημο μέλος

chryssa
Διάσημο μέλος

Το πατούσι με τα πολύχρωμα μαξιλαράκια είναι φοβερό!

moukelis
Επιφανές μέλος

CrazyTourists
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γεια χιαχ!!Να κι ο δικόχ μου πιχινόχχ![]()
Χαχα!!! Τέλεια τα πατουσάκια σας!!

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Παιδί μου εσύ ατελείωτο! Αυτό δεν είναι πόδι, είναι βιομηχανική χαστουκιέρα!βαζω ξανα φωτο μηπως δεν τον προσεξατε καλα![]()
Όμορφα στικτά λαγοπόδαρα! Μα τι ωραία νύφη που έχω εγώ!Γεια χιαχ!!Να κι ο δικόχ μου πιχινόχχ![]()
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

εκεί ήταν μερικούς μήνες μικρότερη. Τώρα, η μπάλλα δεν κρέμεται πια
Κείτεται στην άκρη του μπαλκονιού και εμείς παίζουμε με πιο μεγαλίστικα παιχνίδια
julia
Διακεκριμένο μέλος

Ερωτά, ερωτά ερωτά.... το Ζευγαράκι μας. Ο Ερικ και η Στέφανη.
Γάτες στον ήλιο...

Μετά απο μια κουραστική μέρα στην οικοδομή...

Ο Επίτιμος... απουσίαζε σε διεθνές μιτιγκ κορυφής, στην Μόσχα....
Είναι ενα πρόχειρο, λιτό ρεπορτάζ.. μάλλον οι υπόλοιποι κάτοικοι είδαν την ωραία μέρα και είχαν πάει για ουζάκι στην παραλία...
Θα επανέλθω.

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Πω, πω, πατσαδάκια, χεράκια, κεφάλες, μπούτια... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
julia
Διακεκριμένο μέλος
Θρέφει γερά γατιά!!!!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Με ΄μικρή πια "διαφορά στήθους" από την moukelis!

Βοηθάνε βεβαία και τα μοντέλα!

Πες μου μόνο ότι στις τελευταίες δύο φωτό είναι ο ΚΙΚΗΣ!

julia
Διακεκριμένο μέλος
Julia παιδί μου,τι εκλπληκτικές φωτογραφίες που βγάζεις!
Με ΄μικρή πια "διαφορά στήθους" από την moukelis!
Βοηθάνε βεβαία και τα μοντέλα!
Πες μου μόνο ότι στις τελευταίες δύο φωτό είναι ο ΚΙΚΗΣ!![]()
Ναι, είναι.
Γίνεται μιλάμε ΚΥΚΛΟΣ 360ο!!!!
Και σκεπάζει και τα μάτια....τον ενοχλώ που γράφω μάλλον.....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool